Sidekum Hotel 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 5.410
№169 viesnīcas reitingā Sānu
5.5 Numurs
5.2 apkalpošana
5.2 Tīrība
9.6 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 400 metru attālumā no savas smilšu pludmales, kuru var sasniegt ar kājām vai ar bezmaksas transportu. Atvērts 2009. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2020. gadā. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар roza197999
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar draugiem nolē mā m nosvinē t manu dzimš anas dienu un atpū sties pieczvaigž ņ u viesnī cā . Bet mans atvaļ inā jums bija sabojā ts no paš as pieejas uzņ emš anai. 1. Rupja attieksme reģ istratū rā , bez smaida, bez sagaidī š anas, bet otrs darbinieks turku valodā lika mū su menedž erim izņ emt naudu no kartes (es runā ju turku valodā ), pē c mana lū guma parā dī t istabu pirms reģ istrē š anā s, jo tur bija skandā ls ar mums, citiem klientiem, reģ istrē joties, tika atteikts - jums ir standarta numurs un es atbildē ju tikai, ka situā cija ir mainī jusies ugunsgrē ku dē ļ un es nevē los skatu no balkona uz ugunsgrē kiem un dū miem. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem nolē mā m nosvinē t manu dzimš anas dienu un atpū sties pieczvaigž ņ u viesnī cā . Bet mans atvaļ inā jums bija sabojā ts no paš as pieejas uzņ emš anai.
1. Rupja attieksme reģ istratū rā , bez smaida, bez sagaidī š anas, bet otrs darbinieks turku valodā lika mū su menedž erim izņ emt naudu no kartes (es runā ju turku valodā ), pē c mana lū guma parā dī t istabu pirms reģ istrē š anā s, jo tur bija skandā ls ar mums, citiem klientiem, reģ istrē joties, tika atteikts - jums ir standarta numurs un es atbildē ju tikai, ka situā cija ir mainī jusies ugunsgrē ku dē ļ un es nevē los skatu no balkona uz ugunsgrē kiem un dū miem. Tiklī dz mums ierā dī ja istabiņ u, tur bija 3 gultas, nevis 2 guļ amvietas liela gulta un +1 guļ amistaba. 3. bija no metā la, draudzenei no rī ta viss ķ ermenis sā pē ja no tā das metā la gultas (sū tu foto. )
2. Kā izrā dī jā s, viesnī ca neatrodas pirmajā lī nijā , kā tika teikts, no viesnī cas jā dodas uz pludmali ar mikroautobusu, lī dz viesnī cai jā atgriež as ar taksometru vai kā jā m, jo autobuss kursē tikai lī dz 17.00.
3. Tas ir netī rs pludmalē no viesnī cas (atsū tī ja fotoattē lu).
4. Nā cā s lū gt istabā dvieli, ielika tikai vienam, istaba netī ra, viss vecs, pat ū dens nebija istabā . Kondicionieris izslē dzā s katru reizi, kad izgā jā t uz balkona, seifs bija samaksā ts, nebija ne peldmē teļ u, ne č ī bu, kā piecā s zvaigznē s pienā kas. Š ī viesnī ca ir ne vairā k kā.3 zvaigznes.
5. Atgriež oties no pludmales, sekuriti negribē ja mū s ielaist viesnī cā , jo uz rokā m nebija rokassprā dzes, kuras bija jā valkā reģ istrē joties, atkal bija jā dodas pavadī bā uz reģ istratū ru precizē jumiem (ir video).
6. No rī ta izgā ju uz balkona, dū mi pā rklā ja visu piekrasti, dū mi, deguma smaka, nebija ko elpot (sū tu jums video), lai gan degš anas smaku nevar nodot ar video. Un pirms norē ķ inā š anā s tas nebija, ja bija, tas bija tā lu no viesnī cas. Š eit mana pacietī ba beidzā s.
7. ES LŪ DZU ATMAKSĀ T MANU NAUDU, BEZ SODA PAR IEPRIEKŠ MINĒ TO IEMESLU. (Atskaitī t summu tikai par vienu nakti).
8. Es arī ļ oti iesaku noņ emt š o viesnī cu no vietnes un pā rbaudī t Bospourus Sorgun Hotel, jo tai ir viens ī paš nieks.
аватар irenebelle
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī vojā m ģ imenes mā jā , telpas tur ir vecas un neē rtas. Remonts tiek veikts galvenokā rt ar lī mes pistoli. Nav kā rtī gu segu. Reģ istrē joties bija jā iet uz reģ istratū ru 4 reizes - tas neskatoties uz to, ka palika labi dzeramnaudas, lai noskaidrotu, ka seifs ir samaksā ts - 2 dolā ri dienā , ka baseina dvieļ i jā ņ em lī dzi pirtī un depozī ts 5 eiro, kā pieslē gt Wi-Fi . … Tomēr ▾ Dzī vojā m ģ imenes mā jā , telpas tur ir vecas un neē rtas. Remonts tiek veikts galvenokā rt ar lī mes pistoli.
Nav kā rtī gu segu.
Reģ istrē joties bija jā iet uz reģ istratū ru 4 reizes - tas neskatoties uz to, ka palika labi dzeramnaudas, lai noskaidrotu, ka seifs ir samaksā ts - 2 dolā ri dienā , ka baseina dvieļ i jā ņ em lī dzi pirtī un depozī ts 5 eiro, kā pieslē gt Wi-Fi . Kā pē c viņ i to visu nepateica uzreiz, izsniedzot karti. Un vē lreiz - par otro karti. Marš ruts nav mazs, kurš bija, sapratī š u.
Viesnī ca ir sadalī ta divā s daļ ā s ar ceļ u. Aiz ceļ a atrodas ģ imenes ē kas un ģ imenes baseins, tur ir mā jī gi un klusi. Tunelis ved uz pā rē jo teritoriju. Ir slidkalniņ i, baseini bē rniem un liels galvenais baseins ar animā ciju. Animā cija ir laba.
Ē diens ir izcils.
Ir daudz vā cieš u, holandieš u, turku, krievu, ukraiņ u.
Vakarā pē c mini diskotē kas viņ i sarī ko visā dus š ovus, piemē ram, vē derdejas.
Lī dz pludmalei jā brauc apmē ram 10 minū tes, ir ī ss taisns ceļ š , kursē mikroautobuss. Daž i nezina ī so ceļ u, un viņ i iet kā mikroautobuss, jo viņ u pludmale ir tā lu. Pludmalē ir maz cilvē ku, un ir lielisks Wi-Fi.
Neliela, mā jī ga zaļ ā zona. Blakus liels tirgus, bankomā ti.
Viesnī cas gide Olga no Tui ir ā rkā rtī gi nedraudzī ga ar tiem, kuri ignorē ja informatī vo tikš anos. Kad jautā ju par pā rsū tī š anu, viņ a teica, ka tā kā mē s neesam sapulcē , viņ a neko neteiks. Par laimi, puika reģ istratū rā man visu paskaidroja, patiesī bā viņ am ir visa informā cija par pā rskaitī jumu un š ī Olga vispā r nenodarbojas.
Tā pē c š ķ iet, ka tā ir laba atpū ta, bet kaut kā ne. Pē dē jo reizi bijā m Side Star, un tur bija labā k.
Отель Сидекум с дороги Отель Сидекум вид из семейного номера Главный бассейн ночью Главный бассейн В отеле много котяток Большой бассейн Главный корпус Бассейн
аватар dein
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā š ī viesnī ca bija veiksmī ga. Lieliska virtuve, liels paldies š efpavā riem, kuri stā v pie plī ts 40 grā du karstumā . Lieliska ē dienkarte: zivis, teļ a gaļ a, vista, jē ra gaļ a, paipalas, viss ir ļ oti garš ī gs. … Tomēr ▾ Kopumā š ī viesnī ca bija veiksmī ga. Lieliska virtuve, liels paldies š efpavā riem, kuri stā v pie plī ts 40 grā du karstumā . Lieliska ē dienkarte: zivis, teļ a gaļ a, vista, jē ra gaļ a, paipalas, viss ir ļ oti garš ī gs. Es neizgā ju no restorā na, bet gan izritinā jos kā bulciņ a. No dzē rieniem labs alus, kas man patika bija sulas no iepakojumiem, nevis atš ķ aidī ti koncentrā ti. Pludmale ir 10-15 minū š u gā jiena attā lumā , man tā nav problē ma. Istaba arī nav slikta, ja neatrod vainu niekiem. Reģ istrē joties par 20 dolā riem, tika atrisinā tas daž as problē mas, un pulksten 10:30 man ir istaba ar skatu uz baseinu.
Un tagad par mī nusiem. Š ī viesnī ca ir orientē ta uz eiropieš iem, tur ir daudz vā cieš u, ir arī diezgan daudz itā lieš u, un tā pē c darbinieki pret viņ iem izturas diezgan atš ķ irī gi. Restorā nā mū s uzrunā ja tikai pā ris reizes visu brī vdienu laikā , un vā cieš i ir gatavi iepriecinā t it visā , es pats ņ ē mu dzē rienus bā rā un restorā nā . Pludmalē paš as pirmā s rindas ir tikai vā cieš iem, tam seko turks, kurš nē sā matrač us un lietussargus, man bija neapdomī ba ņ emt vienu lietussargu tur, kur nebija cilvē ku, lai gan pirms tam prasī ju, lai viņ š atnes lietussargu. , pē c kā izcē lā s skandā ls, un vā cieš i pat prasī ja, lai viņ am viss nav jā nē sā paš am.
Pludmale bē rniem lieliska: smiltis, ieeja jū rā super, ū dens tī rs. Pludmalē ir savs bā rs, kur var pusdienot, ja negribas doties uz viesnī cu, ē dienu izvē le, protams, mazā ka, bet arī ļ oti pieklā jī ga.
Liels paldies animatorei Enesai, kura mū s izklaidē ja pludmalē , spē lē jot boč u un volejbolu.
Kopumā viss bū tu kā rtī bā , ja personā la attieksme pret visiem bū tu vienā da, un ne tikai pret eiropieš iem, tač u atš ķ irī ba ir, un tā ir ļ oti bū tiska.
аватар marin44ik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies jū nija beigā s uz nedē ļ u. Viesnī ca atrodas 10 m gā jienā no jū ras, kursē arī autobuss. Jū rā ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, bā rs pludmalē . Viesnī cā ir arī galvenais restorā ns (ir daudz ē dienu un daž ā dī bas, liellopu gaļ a, vista, bija cepts tuncis, grils: zivs, š aš liks, paipalas, dā rzeņ i. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies jū nija beigā s uz nedē ļ u. Viesnī ca atrodas 10 m gā jienā no jū ras, kursē arī autobuss. Jū rā ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, bā rs pludmalē . Viesnī cā ir arī galvenais restorā ns (ir daudz ē dienu un daž ā dī bas, liellopu gaļ a, vista, bija cepts tuncis, grils: zivs, š aš liks, paipalas, dā rzeņ i. Katru dienu bija frī kartupeļ i, makaroni, rī si, daž ā di sautē jumi un gaļ a ar dā rzeņ iem. Arī daudz augļ u, saldumi. Katru dienu vakaram saldē jums. Bā ros bija vietē jie dzē rieni, taisī ja kokteiļ us. Alus vienmē r auksts. Bija arī sulas(nav atš ķ aidī ts UPI kā visur citur, tā bija kastē . Animā cija arī laba. Vispirms bē rnu mini diskotē ka , tad bija š ovs(balets, akrobā ti). Tī ra baseinu pie baseina, tī ra, viesnī ca arī . Istaba tika tī rī ta katru dienu(daž reiz). no rī ta kaut kā sanā ca pusdienā s, kas nav ī paš i ē rti). Braucā m ar bē rnu 4 gadi, jū ra ē rta smilš aina ieeja, bija ko pabarot, viss svaigs.
No mī nusiem: internets viesnī cā ir bezmaksas, bet tas darbojas ar pā rtraukumiem, neuztver to perfekti, tas pats ir istabā s. Paš as telpas nav sliktas, bet pirmajā , kurā bijā m iekā rtojuš ies, laminā ts noslī dē ja un durvis uz balkonu neaizvē rā s. neko nemaksā ja, pā rvā cā s par brī vu un uz pirmo stā vu. Viss strā dā ja, bet ledusskapis knapi. Viesnī ca ir vā cu, krievu un ukraiņ u nav ī paš i daudz. Personā ls gandrī z nezina angļ u valodu, viņ iem ir ļ oti grū ti kaut ko izskaidrot.
Es ļ oti iesaku š o viesnī cu, mums tā patī k!
аватар slb4wwkq
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sidekum ir vienkā rš a viesnī ca, celta diezgan sen, pē c izskata nav izcila un aizņ em nelielu platī bu, un tā nepretendē uz luksusa cenu kategorijā . Numuri ir ē rti, plaš i, tī ri ar balkonu. Personā ls ir draudzī gs, laipns un profesionā ls. … Tomēr ▾ Sidekum ir vienkā rš a viesnī ca, celta diezgan sen, pē c izskata nav izcila un aizņ em nelielu platī bu, un tā nepretendē uz luksusa cenu kategorijā .
Numuri ir ē rti, plaš i, tī ri ar balkonu.
Personā ls ir draudzī gs, laipns un profesionā ls.
Restorā ns, ē š anas un dzerš anas zonas ir ē rtas un veicina saziņ u. Mā jturī ba un tī rī ba ir maniakā la. Ē diens nav slavē jams - garš ī gs, daudzveidī gs, skaists. No pā rtikas: olī vas un melnā s olī vas vairā k nekā.10 variā cijas, salā ti desmitiem variā ciju, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, putnu gaļ a (vistas un paipalas), zivis (forele, jū ras plaudis, jū ras asaris). Augļ i - vairā k kā.10 veidu (bumbieris, ā bols, banā ns, kivi, zemenes, ananā ss, plū me, persiks, melone, arbū zs, maš mala u. c. . . Deserti - apž ē lojies par figū ru!
Pludmale 5 min. pastaiga vai 3 min. bezmaksas transports. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, uzkodu bā rs ar grilu un salā tiem, dzē rieniem utt. - Jā , viss iekļ auts.
Turku alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni, augsta kvalitā te! Gardas iepakotas sulas, labi gā zē ti kokakolas dzē rieni. Vai bijā m apmierinā ti ar uzturē š anos Sidekum? - deviņ u dienu orgasms! : -) lai jaukas brī vdienas!
аватар mariyalukashuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem) Es vē los dalī ties ar brī niš ķ ī gu uzturē š anos viesnī cā Sidekum) Š ogad pirmo reizi nolē mā m ar draugu atpū sties ā rzemē s un izklaidē jā mies! Mums ļ oti patika viesnī ca Sidekum, mē … Tomēr ▾ Sveiki visiem) Es vē los dalī ties ar brī niš ķ ī gu uzturē š anos viesnī cā Sidekum)
Š ogad pirmo reizi nolē mā m ar draugu atpū sties ā rzemē s un izklaidē jā mies! Mums ļ oti patika viesnī ca Sidekum, mē s pat nedomā jā m, ka par tik salī dzinoš i zemā m izmaksā m pā rē jais bū tu tik labs)
Dabū jā m istabiņ u ar brī niš ķ ī gu skatu, viss tī rs, tī rī ts katru dienu, veikts labs remonts, mī kstā s gultas, vannas istabas piederumi, TV, pat savs ledusskapis, kur nepā rtraukti tika pievienotas svaigas sulas) Teritorija arī forš a, savs baseins, restorā ni, sauļ oš anā s krē sli, mū zika vakaros, nereā li garš ī gs ē diens, daudz jū ras velš u ) Mani ļ oti pā rsteidza arī tas, ka bija daudz animatoru, kas izklaidē ja bē rnus ) Viņ i arī runā ja daž ā dā s valodā s) dienā s mē s pat negā jā m uz pludmali, jo viesnī cas teritorijā tieš ā m ir daudz lietu un š eit pat var labā k atpū sties)) Bet tomē r ir vē rts doties uz pludmali, ū dens ir tī rs, ir sauļ oš anā s krē sli, viss kulturā ls) Ir arī vē rts pastaigā ties pa pilsē tu, Side ir nereā li skaists kū rorts)
Kopumā viesnī ca bija ļ oti apmierinā ta! Es domā ju, ka tuvā kajā nā kotnē mē s atgriezī simies š eit, lai iegū tu jaunu iespaidu un atpū tas kopumu)
аватар vichka592
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā apmetā mies pie draudzenes oktobra sā kumā . Turcijā pirmo reizi, pirms tam bijā m uz Ē ģ ipti, kuras dedzī gi fanoju. Uz Turciju devos ar lielu nelabprā tī bu, ī paš i tā pē c, ka gribē ju uz Kemeru, kur ir priedes un kalni, tač u pē dē jā brī dī manis izvē lē tā s viesnī cas cena strauji pacē lā s un tū risma aģ entū ra piedā vā ja doties uz Sidekum. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetā mies pie draudzenes oktobra sā kumā . Turcijā pirmo reizi, pirms tam bijā m uz Ē ģ ipti, kuras dedzī gi fanoju. Uz Turciju devos ar lielu nelabprā tī bu, ī paš i tā pē c, ka gribē ju uz Kemeru, kur ir priedes un kalni, tač u pē dē jā brī dī manis izvē lē tā s viesnī cas cena strauji pacē lā s un tū risma aģ entū ra piedā vā ja doties uz Sidekum. Man nepatika viesnī cas fotogrā fijas, bet atsauksmes pā rsvarā bija labas, un es negribot devos.
Ieradā mies vē lu vakarā , vakariņ ā m nebija laika, bet reģ istratū rā uzreiz piedā vā ja doties uz restorā nu, kur iedzē rā m gardu dā rzeņ u zupu - ar savu aktī vo nepatiku pret biezeņ zupā m pat gribē jā s vairā k. ! Tas ir rā dī tā js! Reģ istratū rā pasniedzu š okolā des kastī ti ar uzrakstu “Dā vanu”, kas tika pieņ emta ar pateicī bu. Rezultā tā mē s ieguvā m divistabu ģ imenes apartamentu otrajā stā vā vienā no kotedž ā m, kas atrodas pā ri tunelim no viesnī cas galvenā s ē kas. Mazajā istabā ir liela divguļ amā gulta, lielajā ir divas vienvietī gas gultas, liels plakanā ekrā na televizors pie sienas, divi atzveltnes krē sli ar galdu, plaš s skapis, bā rs, seifs - 2 USD dienā . - un mini bā rs. Vannas istaba ir maza, lai gan tur bija viss nepiecieš amais. Vienī gā s neē rtī bas nav viens ā ķ is drē bju novilkš anai...
No rī ta izgā jā m uz balkona un bijā m apstulbuš i - tieš i zem mū su balkona auga apelsī nu koks ar lieliem zaļ iem augļ iem, blakus citronkoks. Kā izrā dī jā s, mē s atradā mies gandrī z Ē denes dā rzā . Viesnī cas teritorijā joprojā m aug mandarī ni, banā ni, cidonijas, vī ģ es, olī vas, granā tā boli. Kā pē c ne Ē denes dā rzs? Kopumā mū su numuriņ š atradā s vislabā kajā viesnī cas vietā - kluss, mierī gs. No balkona paveras skats uz baseinu. Lī dz galvenajai ē kai un restorā nam var aiziet 2 minū tes!
Tagad par viesnī cu. Tī ri vā ciski, bez greznī bas, viss pā rdomā ts un racionā li. Liels, diezgan dziļ š baseins, papildus tam, no kura paveras skats uz mū su balkonu. Joprojā m diezgan mazs un mazs bē rniem un baseins ar slidkalniņ u. Daudz piepū š amo matrač u, kur var peldē ties un sauļ oties tieš i baseinā .
Restorā ns ir plaš s, ā rā liela segta trase, kur mums ļ oti patika pusdienot un vakariņ ot. Restorā nā vienmē r bija iespē jams atrast tukš as vietas. Viesmī ļ i ir ļ oti veikli un veikli, ā tri iztī ra netī ros traukus, apkalpo brī vā s vietas. Pasū tī tie dzē rieni tiek piegā dā ti operatī vi. Viņ i saprot krievu, angļ u un, protams, vā cu valodu. Kopumā mums viesnī cā nebija nekā du sakaru problē mu. Mū s saprata, sapratā m.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, smaidī gs un draudzī gs. Atš ķ irī bu attieksmē pret vā cieš iem un mums nejutā m. Varbū t tā pē c, ka mē s ar visiem sveicinā jā mies un visiem uzsmaidī jā m?
Telpu uzkopš ana. Nu, godī gi sakot, tas ir ļ oti viduvē ji. Tika izslaucī ta grī da, iztaisnota gulta, nomainī ti dvieļ i. Š ampū ns tika pievienots vienu reizi. Minibā rs tika pastā vī gi papildinā ts ar ū deni. Bet mē s neķ ī vē jā mies. Istabā labi smarž oja. Mē s nemeklē jā m putekļ us stū ros, jo atnā cā m atpū sties, nevis meklē t negatī vismu.
Uzturs. Pā ri visam slavē š ana. Augļ i trī s reizes dienā - skaisti sarkani un zaļ i ā boli, zilas un zaļ as vī nogas, persiki, plū mes, apelsī ni, mandarī ni, greipfrū ti, granā tā bolu sē klas, ananā si, garš ī gi bumbieri, melone, arbū zs. Sarkanā s zivis, jū ras asaris, grilē ta skumbrija, kaut kā da zivs mī klā , auksta zivs kā uzkoda, tunč a salā ti, gliemeņ u salā ti, suš i. Daž ā di gaļ as ē dieni, visdaž ā dā kie kebabi, vistas. . . dā rzeņ i cepti, sautē ti, svaigi, visā di salā ti. . . rī si, plovs, vā rī ti kartupeļ i, sautē ti, cepti folijā...daž ā das garš vielas, mē rces...visu nevar saskaitī t. Fritters, pankū kas, omletes. Seš u astoņ u veidu ievā rī jumi, medus, seš u vai astoņ u veidu saldē jums vakarā...Izmē ģ inā jā m, iespē jams, desmito daļ u no visa ē dienu klā sta. Viss ir garš ī gi pagatavots un skaisti pasniegts. Pastā vī gi tiek pievienots un ziņ ots. Nav garš ī ga tikai desa brokastī s un man personī gi negarš oja sieri - ļ oti sā ļ i. Dzē rieni - sulas pakā s, lej cik gribi. Neierobež ots ū dens pudelē s restorā nā un uz ielas pie bā ra. Neesmu sajū smā par alkoholu, pamē ģ inā ju balto, sarkano un rozā vī nu. Man tas nepatika, tas viss ir rū gts, man tas nepatī k. Alus, manuprā t, neslikts, diezgan patī kams. Bā ros tikai stiprais alkohols, es to nedzeru, dzē rienu nav. Kopumā viņ i barojas gandrī z visu diennakti - brokastis, vē lā s brokastis, pusdienas, pē cpusdienas tē ja, daž as pastā vī gas uzkodas, vakariņ as, nakts zupa. Vestibila bā rā visu diennakti ir cepumi, kū kas...vā rdu sakot, vē dersvē tki!
Pludmale. Labā kais piekrastē . Smalkas mī kstas smiltis. Neviena akmens vai gliemež vā ka! Tī rs, dzidrs ū dens. Ļ oti maiga ieieš ana jū rā . Redzē jā m gan vē tru, gan pilnī gu mieru. Viss ir lieliski! Vietu pludmalē mums vienmē r bija pietiekami daudz, un mē s gandrī z nemelojā m. Viņ i vai nu peldē jā s, vai staigā ja gar krastu, jo Turcijā atš ķ irī bā no Ē ģ iptes viesnī cas pludmales nav norobež otas, un pā rvietoš anā s pa tā m ir brī va. Lī dz jū rai no viesnī cas nesteidzī gā solī tieš i 5 minū tes, pamanī jā m. Pa ceļ am uz jū ru citas viesnī cas teritorijā ieraudzī jā m avokado koku ar nobriestoš iem augļ iem!
Animā cija. Neuzkrī toš s. Paredzē ts vā cieš iem. Mē s redzē jā m, kā viņ i dziedā ja, dejoja, izklaidē jā s. Pludmalē varē tu spē lē t boč u. Mē s cē lā mies agri, tā pē c vakarā labi iztikā m bez animā cijas un priecā jā mies, ka mū su kotedž a atrodas klusā viesnī cas ģ imenes rajonā .
Tū roperators. TUI. Murats. Izceļ as ar to, ka mē s viņ u nekad neatradā m viesnī cā . Noteiktajā sanā ksmē viņ š neieradā s, 9 tū risti viņ u velti gaidī ja vairā k nekā stundu. Viņ i arī nevarē ja sazinā ties ar viņ u pa tā lruni. Labi, ka no viņ a negrasī jā mies pirkt ekskursijas un pat mā jā s atradā m kompā niju, ar kuru iepriekš vienojā mies par brī vā laika pavadī š anu. Tač u izlidoš anas priekš vakarā nā cā s uztraukties, jo informā cija par transfē ru uz lidostu nebija izlikta un vairā kas reizes nā cā s sazinā ties ar reģ istratū ru. Rezultā tā informā cija tika saņ emta pē c vakariņ ā m. Tiesa, pā rsū tī š ana ieradā s minū tē , kas bija ļ oti patī kami.
Mē s devā mies ekskursijā s caur aģ entū ru Eldorado. Bijā m Pamukalē - ļ oti patika, bija lielisks gids. Bija Grī nkanjonā . Kanjonu kā tā du neredzē jā m, diemž ē l viss aprobež ojā s ar laivu braucienu pa ļ oti skaistu saldū dens ezeru ar neparasti vē su zaļ u ū deni. . . Uz grupas pretenzijā m ekskursijas organizatoriem par to, ka mums kanjons netika parā dī ts, viņ i saņ ē ma attaisnojumus, pirmkā rt, ka viņ i mums parā dī ja kanjonu. Pē c tam, kad parā dī jā m savas zinā š anas ģ eogrā fijā un paskaidrojā m, kā dam ir jā izskatā s kanjonam, mū su organizators sastinga, ka Zaļ ā kanjona apskate prasī s vismaz nedē ļ u. Kopumā viss beidzā s ar Eldorado apvainojumiem, kas sabojā ja visu tū res iespaidu. Un pat bonuss no gida neplā nota ū denskrituma apmeklē juma veidā nevarē ja labot situā ciju. Ar Grī nkanjonu mū s vienkā rš i nekaunī gi izmeta! Lai gan ezers ir ļ oti skaists, es labprā tā k apmeklē tu akvā riju. Bet es ļ oti gribē ju redzē t kanjonu! Diemž ē l! Ar to paš u Eldorado apmeklē jā m arī turku hammam. Pareizā k sakot, mē s sā kā m ar to, devā mies turp paš ā pirmajā atvaļ inā juma dienā . Hamam patika. Par 15 dolā riem mē s saņ ē mā m lielisku pī lingu, lielisku putu masā ž u un lielisku eļ ļ as masā ž u. Iesakā m visiem!
Ak, es kaut ko parakstī ju ar saviem iespaidiem...
Kopsavilkums. Hotel Sidekum iesaku visiem. Lieliska, ē rta, maza, mā jī ga. . . Lieliska viesnī ca ar brī niš ķ ī gu personā lu, kas dara visu, lai mū su uzturē š anā s bū tu ē rta. Atseviš ķ a cieņ a pret pavā riem, viesmī ļ iem un visiem restorā na darbiniekiem. PALDIES!! !
Man patika atvaļ inā jums Turcijā . Bet tomē r mana sirds pieder Ē ģ iptei. Tā s labā kā jū ra pasaulē , sausais karstais gaiss, koraļ ļ i un sarkanie kalni. . . Bet tas ir cits stā sts.
аватар anatoly-1966
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi Turcijā . Es nevaru salī dzinā t ar citā m viesnī cā m, bet es izvē lē jos viesnī cu budž eta brī vdienā m. Mē s bijā m seš i pieauguš ie un viens mazulis. Mē s lidojā m no tū risma operatora Join Up. Par operatoru pretenziju nav, viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi Turcijā . Es nevaru salī dzinā t ar citā m viesnī cā m, bet es izvē lē jos viesnī cu budž eta brī vdienā m. Mē s bijā m seš i pieauguš ie un viens mazulis. Mē s lidojā m no tū risma operatora Join Up. Par operatoru pretenziju nav, viss kā rtī bā . Mē s ieradā mies 6:00, viesnī ca bija apmē ram 9. Mē s iekā rtojā mies, jo numuri tika atbrī voti. Ap pulksten 11 viņ i iedeva divas istabas, bet pulksten 14.00 apmetā s ar treš o pā ri. Istabas labas, kondicionieris strā dā ja kā nā kas, bez tiem bū tu grū ti, pat naktī temperatū ra nenoslī dē ja zem 27 grā diem. Nebija ne odu, ne muš u, salī dzinot ar Ē ģ ipti (kurā bija daudz), ar kukaiņ iem problē mu nav. Viesnī cas teritorija ir maza, tač u vietas pietika visiem - baseins gan pieauguš ajiem, gan bē rniem ar slidkalniņ iem, gan animā cijai (skatuve), gan tū ristiem (pie baseina bā ra pietiekamā skaitā galdiņ i zem nojumes), un restorā nam (ā ra zona), un grilē š anai. Kopumā viss ir kā rtī bā . Tagad par pludmali. Kā jau visas atsauksmes pludmalē , nav ko piebilst. Arī tur viss OK - bā rs (ū dens, sulas, tē ja, kafija, alus, vī ns, kā arī pusdienu uzkodas). Sauļ oš anā s krē slu un matrač u pietika visiem. Nu, par jū ru - silts, sekls, bezgalī gs. Kas attiecas uz mani, Sarkanā jū ra ir daudz interesantā ka - gan koraļ ļ i, gan zivis, es izvē lē tos Ē ģ ipti pa jū ru, bet Turciju apkalpoš anā un ē dinā š anā . Animā cija viesnī cā ir normā la, lai gan vakarā š ķ iet, ka lī dz 11 ir par maz. Dienas laikā animā cija pā rsvarā notiek pie baseina. Pludmalē tikai boč a un volejbols. Viesnī cas restorā ns nav slavē jams. Es tā saviem draugiem teicu, kā pē c tā ņ irgā ties par tū ristiem, jo ​ ​ visu pagatavoto nevar izmē ģ inā t, bet gribas !!! ! ! Viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Noslē gumā jā saka, ka pā rē jais bija izdevies un tas ir galvenais. Visiem maniem draugiem patika viesnī ca un mē s visi sakā m PALDIES!!!!!!!!!! ! !
аватар lilucorban
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca netika izvē lē ta. Aģ ents zvanī ja - piedā vā ja degš anas ekskursiju, vienojā mies. Skola bija beigusies un es gribē ju ā tri kaut kur steigties. Ieradā mies, sā kotnē ji sarū gtinā ti, ka nav pie jū ras, bet tad sapratā m, ka tā nav problē ma. … Tomēr ▾ Viesnī ca netika izvē lē ta. Aģ ents zvanī ja - piedā vā ja degš anas ekskursiju, vienojā mies. Skola bija beigusies un es gribē ju ā tri kaut kur steigties.
Ieradā mies, sā kotnē ji sarū gtinā ti, ka nav pie jū ras, bet tad sapratā m, ka tā nav problē ma. Ir autobuss, un jū s varat staigā t. Gā jā m no rī ta un vakarā , pludmalē ir bā rs ar uzkodā m un dzē rieniem, pusdienā s neatgriezā mies, bā rā bija makaroni un pica, salā ti un augļ i. Ieeja jū rā ir oļ i. Bē rni bija sajū smā par smilš aino pludmali, sakā rtoja tik daudz lietu (tagad uz Kemeru nebrauksim, uz oļ iem nav ko darī t). Mans vī rs katru dienu spē lē ja volejbolu tieš i pludmalē , kopumā arī viņ š bija apmierinā ts.
Vakara š ovus skatī jos pa istabas logu)) (mazas viesnī cas priekš rocī bas)
Mums patika! !
аватар gann1
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba visiem! Krievu tū ristu nav daudz, pā rsvarā vā cieš i. Viesnī cas atraš anā s vieta ir aptuveni 400 metru attā lumā no jū ras, tā pē c, kam ir vajadzī gas brī vdienas pirmajā lī nijā , tas nav jums. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba visiem! Krievu tū ristu nav daudz, pā rsvarā vā cieš i. Viesnī cas atraš anā s vieta ir aptuveni 400 metru attā lumā no jū ras, tā pē c, kam ir vajadzī gas brī vdienas pirmajā lī nijā , tas nav jums. Viss pā rē jais ir lieliski. Ē diens, apkalpoš ana, komforts — tas viss uz stabiliem 5.
Parādīt vairāk »


iemiesojums anatoly-1966
Labvakar.Vēlos uzzināt vairāk par Sidekum hotel 5. palīdzību.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 400 метрах от собственного песчаного пляжа, куда можно дойти пешком или доехать на бесплатном шаттле. Открыт в 2009 году, последняя частичная реновация проведена в 2020 году. Отель идеально подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 5 км от центра г. Сиде. 7 км от г. Манавгат. 54 км от аэропорта г. Анталия. 64 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м, через дорогу. Курсирует бесплатный шаррт до пляжа. Заход в море – песок. Душ, кабины для переодевания, спасатель, бар на пляже.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан. 3 A’la Carte ресторана: рыбный, турецкий и итальянский (по резервации). 6 баров. 2 конференц зала: 200 и 550 кв.м, на 150-400 человек. Амфитеатр, кинотеатр, ТВ-салон. Открытый бассейн, 700 кв.м. Релакс-бассейн, 500 кв.м. Бассейн с горками, 50 кв.м, 2 горки. Круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет) открытых), мини-диско, детская анимация на русском языке, коляска (платно). Открытый детский бассейн, 50 кв.м, 3 горки. Крытый детский бассейн, 40 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Анимация (легкая). Массаж (платно). Волейбол, пляжный волейбол. Компьютерные игры, центр подводного плавания.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 197 номеров в 6-этажном здании отеля и трех 3-этажных корпусах Анекс. Для удобства имеются лифты.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, радио, мини-бар (прохладительные напитки, вода, ежедневное пополнение только вода), прямой телефон, интернет, душ, фен, сейф, балкон, дополнительная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Ilıca Mahallesi, 07600, Manavgat/Antalya, Türkiye
Tālruņi: (0242) 756 14 00
Tīmekļa vietne: Sidekum Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.