Saygili Beach 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 6.610
pamatā
21 atsaukt
№114 viesnīcas reitingā Sānu
7.1 Numurs
7.5 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.0 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 50 metru attālumā no Sides pludmales. Uzcelta 1993. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas ar liftu. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Masha23cam
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kad iegā jā m reģ istratū rā , pirmais, kas ienā ca prā tā , bija "kā das š ausmas!! ! ". Siltums (nav kondicioniera), drū ma gaisma, nož ē lojams salons. Kad iegā jā m istabā - š oks numur divi ! ! Sī ka istabiņ a, drū ma gaisma, vecas mē beles. … Tomēr ▾ Kad iegā jā m reģ istratū rā , pirmais, kas ienā ca prā tā , bija "kā das š ausmas!! ! ". Siltums (nav kondicioniera), drū ma gaisma, nož ē lojams salons.
Kad iegā jā m istabā - š oks numur divi ! ! Sī ka istabiņ a, drū ma gaisma, vecas mē beles....š oks.
Viss bija ļ oti drū mi, jo noguruš i un izsalkuš i ieradā mies pulksten 19. Mē s devā mies tieš i vakariņ ā s.
Ē diens. . . tu nepaliksi izsalcis. Bija vistas gaļ a, zivis, kā dreiz cepti steiki, aknas, daž ā di sā nu ē dieni, majonē zes salā ti (nemē ģ inā jā m), cietais siers, siers, daudz svaigu dā rzeņ u, augļ u, turku saldumu. No dzē rieniem - ū dens, jupi, kafija, tē ja. . alus, degvī ns, vī ns. Viņ i nelietoja alkoholu, jo paņ ē ma savu, un viņ i nevē lē jā s riskē t)).
Pē c vakariņ ā m devā mies uz jū ru – tā bija ļ oti silta un maiga.
Pē c jū ras nolē mu iet mainī t istabu, bet reģ istratū rā neviena nebija. Bet tad, kā izrā dī jā s, mū su istaba bija vienkā rš i super, no logiem paveras skats uz dā rzu. Ņ emot vē rā , ka no pā rē jā m istabā m bija skats uz baseinu, kur skanē ja mū zika lī dz naktij, plus vē l saulainā puse. . Citā s istabā s izeja bija uz ceļ a, kur agri no rī ta ieradā s atkritumu vedē js.
Ar katru dienu mans š oks mazinā jā s, es sā ku meklē t plusus. Pirmais pluss bija istabā strā dā još ais kondicionieris, otrs bija labs matracis.
Pludmale.... sava, ne sliktā ka par 5 zvaigznē m. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dvieļ i – bez maksas. Jū ra ir silta un tī ra. Vē l viens pluss ir jū ra 3 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Saulriets ir sekls, labs maziem bē rniem.
Ejot pa krastmalu, jū s atradī sit sevi senajā Sidē . Ļ oti iesaku tur pastaigā ties.
Ja ejat augš ā no viesnī cas - tur nav liela laukuma ar rotaļ u laukumu (bezmaksas), pa labi no laukuma ir lielveikals (gā jā m pē c saldumiem, jo ​ ​ turku ī sti negarš oja).
Viņ i piedā vā ekskursijas pludmalē , neņ emiet to - tas ir briesmī gi. Mē s braucā m ar kuģ i. Mē s bijā m ļ oti vī luš ies. Viņ i tos izved uz jū ru uz visu dienu, un viņ i pā rdod dzē rienus un saldē jumu 100 reizes dā rgā k (paņ em lī dzi ū deni pirms nolaiš anā s), daž i cilvē ki bija bez naudas (var redzē t, ka viņ i to negaidī ja nu), pierakstī jā s uz krustu, un tad ierodoties viesnī cā izņ ē ma naudu . Pierakstī ts, jo visu dienu zem saules ļ oti gribas dzert.
Vē lreiz atnā ktu uz Sidi – ļ oti skaista pilsē tiņ a ar krā š ņ u promenā di.
Bet nekad uz š o viesnī cu!
Ja jums ir svarī ga jū ra un nav svarī gi dzī vokļ i, varat droš i doties uz Sedefu.
аватар krasotkaanna
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
klusas š ausmas, bet jū ra blakus un ļ oti tī ra. Pē c š ī s viesnī cas nebija vē lē š anā s braukt uz Turciju ((( patiesi grū ti 2 zvaigznes! ! ! ē diens ir vienkā rš i š ausmī gs, ī paš i brokastis, visas 11 dienas viens un tas pats. … Tomēr ▾ klusas š ausmas, bet jū ra blakus un ļ oti tī ra. Pē c š ī s viesnī cas nebija vē lē š anā s braukt uz Turciju (((
patiesi grū ti 2 zvaigznes! ! ! ē diens ir vienkā rš i š ausmī gs, ī paš i brokastis, visas 11 dienas viens un tas pats. vā rī tas olas, apelsī ni un bulciņ as ar ievā rī jumu. par 2 pieauguš ajiem + 1 mazu bē rnu viņ i maksā ja 5.000 (tas ir ar agru rezervā ciju un 10% atlaidi), reā lā cena par š ā du brī vdienu ir 2.000 (((
kā reģ istratū rā dalī jā s reā lā divvietī gā istabiņ a cena, bet augustā (ja maksā maijā ) 38$ dienā par trim !! ! ! tā ir tā patiesā vē rtī ba
аватар Kamikadze
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju tur 4 reizes un 19. jū nijā.5 reizes viesnī cā izcils ē diens viesnī ca normā ls personā ls draudzī gs daudz izklaides un jū ra blakus. Kopā esmu bijis Turcijā.9 reizes un neesmu atradis gadu gaitā labā ka viesnī ca. ))) LABUS SVĒ TKUS))). … Tomēr ▾ Biju tur 4 reizes un 19. jū nijā.5 reizes viesnī cā izcils ē diens viesnī ca normā ls personā ls draudzī gs daudz izklaides un jū ra blakus. Kopā esmu bijis Turcijā.9 reizes un neesmu atradis gadu gaitā labā ka viesnī ca. )))
LABUS SVĒ TKUS)))
аватар Rose-Lyudmila
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kurš no pā rē jiem sagaida kaut ko pā rdabisku, lai iet pē c pienā cī gas naudas 5*. Par trī s rubļ iem š ī viesnī ca ir vienkā rš i super! ! ! Personā ls laipns un saprotoš s! ! ! Ē diens izcils, izvē le maza, bet viss ļ oti garš ī gs! ! ! Esmu apmetusies š ajā viesnī cā divas reizes un man ļ oti patika!. … Tomēr ▾ Kurš no pā rē jiem sagaida kaut ko pā rdabisku, lai iet pē c pienā cī gas naudas 5*. Par trī s rubļ iem š ī viesnī ca ir vienkā rš i super! ! ! Personā ls laipns un saprotoš s! ! ! Ē diens izcils, izvē le maza, bet viss ļ oti garš ī gs! ! ! Esmu apmetusies š ajā viesnī cā divas reizes un man ļ oti patika!
Moyo lyubimoye Side!!!
аватар Ani121
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms nedē ļ as atgriezā mies no Turcijas. Visa Sides piekraste skaļ i smē jā s par mū su viesnī cu, bija kā di 10 viesi. Viss viesnī cas personā ls smaidī ja, gatavoja, mazgā ja, lē ja uz 10 cilvē kiem. Apkalpoš ana izcila, ē diens izcils, daudzveidī gs, tī rī š ana pat par $, arī bez $ ir vienlī dz labi! Viss bija lieliski, tikai mē s bijā m maza saujiņ a krievu! Laikapstā kļ i mū s ļ oti pievī la. … Tomēr ▾ Pirms nedē ļ as atgriezā mies no Turcijas. Visa Sides piekraste skaļ i smē jā s par mū su viesnī cu, bija kā di 10 viesi. Viss viesnī cas personā ls smaidī ja, gatavoja, mazgā ja, lē ja uz 10 cilvē kiem. Apkalpoš ana izcila, ē diens izcils, daudzveidī gs, tī rī š ana pat par $, arī bez $ ir vienlī dz labi!
Viss bija lieliski, tikai mē s bijā m maza saujiņ a krievu! Laikapstā kļ i mū s ļ oti pievī la. No 7 dienā m 4 dienas bija saulainas, bet tik un tā atnesā m labu iedegumu. Š ogad viesnī cai ir mainī jies ī paš nieks un š ā dus komentā rus nemanī jā m. Viss laba servisa lī menī .
аватар LatiSHA
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Paldies visiem iepriekš ē jiem komentē tā jiem! Vai tev ir labi. palī dzē ja! =) Savukā rt es gribu palī dzē t. Tā tad, viesnī ca patieš ā m velk 2 * uz spē ku. Karstā ū dens gandrī z nebija. Viņ a ieslē dza ū deni un gaidī ja, kad tas izrā dī sies vismaz nedaudz silts. … Tomēr ▾ Paldies visiem iepriekš ē jiem komentē tā jiem! Vai tev ir labi. palī dzē ja! =) Savukā rt es gribu palī dzē t.
Tā tad, viesnī ca patieš ā m velk 2 * uz spē ku. Karstā ū dens gandrī z nebija. Viņ a ieslē dza ū deni un gaidī ja, kad tas izrā dī sies vismaz nedaudz silts. Bet sakarā ar to, ka ā rā bija silts, bija iespē ja nomazgā ties duš ā no vē sa ū dens. Pirmajā dienā viņ i apmetā s 1. stā va istabā ar balkonu, no kura paveras skats uz aptieku. Principā nekas tā ds kā istabiņ a 2*, bet pa nakti bija auksts un istabā mitrs. Ē diens ir vienmuļ š . Es gribē ju gaļ u, augļ us, dā rzeņ us vairā k. Bet principā dā rzeņ us un augļ us var iegā dā ties veikalos, bet gaļ u nobaudī t pilsē tas restorā nos. Jā , vannas istaba - neuztraucieties, tā ir patieš ā m mē ma. Viss ir sarū sē jis un sē ž ot uz poda tajā paš ā laikā var ieiet duš ā ). Vā rdu sakot, pirmā diena ir š oks, bet tad pie visa var pierast.
No priekš rocī bā m: blakus jū rai, gar promenā di ir garš ceļ š , pa kuru var staigā t vakarā un skatī ties kaimiņ u forš o viesnī cu animā ciju, varat staigā t pa kreisi lī dz vecpilsē tai (Apollo templis - bezmaksas , Amfiteā tris - 10 tugriki). Veikali atrodas tajā paš ā pusē . Nu par personā lu. . . Normā li, bet kā paveicā s. Viesnī cā ir peldbaseins ar slidkalniņ u, tas tiek ieslē gts pē c vakariņ ā m (jā lū dz reģ istratū rā , lai to ieslē gtu), paņ emiet piepū š amos matrač us un dodieties uz kalnu =), mē s tur trokš ņ ojā m)))). Bezmaksas Wi-Fi reģ istratū rā , parole reģ istratū rā . Gaisa kondicionieri darbojā s lieliski. Ē dienu pietika. Ja vē lies desertu, pagaidi lī dz 20:00, vakariņ as no 7. Ir savs hammam, mē s negā jā m, bet drauga sieva pierakstī jā s masā ž as kursos, nav dā rgi un viņ a saka, ka ir forš i.
Ja jū s negrasā ties sē dē t viesnī cā , tas jums bū s piemē rots. Braucā m ekskursijā s pa ielu, 2x lē tā k (Pamukkale, raftings, safari ar kvadracikliem, hammam).
Ieteikums meitenē m. Tā kā turku vī rieš i arī ir daļ a no š ī s viesnī cas, es gribu atzī mē t. Mī ļ ā s dā mas, ja negaidā t nakš ņ ot pie kā da vietē jā iedzī votā ja, nepieņ emiet no viņ a rozes un dā vanas, dariet skaidrī bā , ka esat nopietna dā ma, izskatieties un ī paš a cieņ a pret jums parā dī sies. Viņ iem tur ir sporta intereš u kā rtī bā , noī rē Krievu meiteni uz nakti. Man š ķ iet, ka tas ir saprotams, bet daž as meitenes bija pā rsteigtas. Š ajā viesnī cā ir labi izveidota informā cijas izplatī š anas sistē ma, pā rbaudī ta))). Tenkas tur vau =). Š ī ir Santa Barbara. Veica zinā tnisku eksperimentu, rezultā ti apstiprinā ja mū su pieņ ē mumus. Meitenes, uzreiz iepazī stieties ar mū su biedriem, organizē jiet ballī tes un dodieties uz diskotē kā m, piemē ram, Gaismas nams pie bā kas (ieeja bez maksas), vai netā lu no viesnī cas disko kafejnī cā . Iepazinā mies ar savā m meitenē m un puiš iem tuvojoties brī vdienu beigā m, kā tad tur izš ķ ī rā mies, "uzspridzinā jā m" visas diskotē kas, deju laukumi nebija tukš i =). Personā ls nerunā krieviski, restorā nā ir pā ris trī s cilvē ki (divi reģ istratū rā ) un pā ris. Viņ i pā rsvarā runā vā ciski un nedaudz angliski.
Viesnī cu izvē lē jā mies uz budž eta bā zes, vadoties pē c mazā s atpū tai atvē lē tā s summas, vairā k Turcijā tē rē jā m ekskursijā m un dā vanā m. Apskatī jā m atsauksmes, patika atraš anā s vieta un labā personā la atsauksmes.
Tā tad:
Istabas - 2
Serviss - 3/4
Tī rī ba - 3/4
Ē dinā š ana - 2
Infrastruktū ra pie viesnī cas - 5
Personā ls - 4
Bū s jautā jumi, rakstiet. Es centī š os palī dzē t.
Viesnī ca drī z tiks slē gta, jo. sezona beigusies, viņ iem nav apkures sistē mas. Nā kamā atvē rš ana. gadā pavasarī .
Labu atpū tu un pozitī vā ku!
Пляж городской, лежаки платные Вид с балкона Водная горка отеля Вид со тороны пляжа Турецкая ночь (по субботам) Вид из окна ресепшн Магазинчики Вид со стороны лежаков
аватар TruthZadrot
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā tad, viesnī ca ir ļ oti laba trijatā , viņ i to tī ra katru dienu, ir diezgan tī rs, viņ i saprot krievu valodu reģ istratū rā , laipns personā ls, ja iedosiet "Tip" reģ istrē joties, viņ i iekā rtosies apartamentos) ) bet tas jau pē c jū su gaumes, NO jū ras, viesnī ca atrodas 2-3 max 6 min. … Tomēr ▾ Tā tad, viesnī ca ir ļ oti laba trijatā , viņ i to tī ra katru dienu, ir diezgan tī rs, viņ i saprot krievu valodu reģ istratū rā , laipns personā ls, ja iedosiet "Tip" reģ istrē joties, viņ i iekā rtosies apartamentos) ) bet tas jau pē c jū su gaumes, NO jū ras, viesnī ca atrodas 2-3 max 6 min. pastaiga (ieš anas laiks lī dz jū rai ir atkarī gs no stā vokļ a, kurā dodaties). par barotavu. . kanechn ar ē dienu krievam nepietiek, Cū kgaļ as nav nekur citur, galu galā musulmaņ u valsts, brokastī s dod ē st: salā tus, desu, sieru, saldumus, ir konditorejas izstrā dā jumi. . pusdienas: vietē jā zupa, sautē ti dā rzeņ i, cepta gaļ a, salā ti, arbū zs katru dienu, vakariņ as ir kā pusdienas, bet atnes arī saldumus beigā s, jebkā dus dzē rienus. . viss triks ir ieņ emt galdu 20 minū tes pirms ē dienreizes sā kuma. . starp citu, viesmī ļ i visi zina pā ris trī s krievu vā rdus, bā rā un vispā r viesnī cā viņ š runā ja ar personā lu krieviski, viņ i vienmē r saprata. . Svarī gā kā ! ! pā rsvarā viesnī cā dzī vo krievi un arā bi, vā cieš u praktiski nav, attieksme pret krieviem normā la, nav koncentrā cijas nometnes kā citā s zvaigž ņ u viesnī cā s. kas vē l, braucu no piebū ves tū res, tie ir lieliski, man viss patika, visas ekskursijas ir vē rtī gas, un nav ļ oti dā rgas. un arī par viesnī cu. . dabiski ir baseins, un ligushatnicheg, NO MINUSIEM. . nekā das animā cijas, vakarā pastaigā jā mies pa promenā di un skatī jā mies citu viesnī cu koncertus. . . kanechn rakstī ja nedaudz haotiski, nojume ielidoja. . . ja vē laties atpū sties cienī gi un ne pā rā k dā rgi, tad jū s esat š eit
Памуккале
аватар Serval
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tagad sī kā k pastā stī t nevarē s. Galvenā : 1. Viesnī ca ir ļ oti laba, ē diens un apkalpoš ana izcila. Tieš ā m 4*. 2. Kaimiņ u viesnī cas, Sedef pludmalei ir savs sektors, viens sauļ oš anā s krē sls 2 dolā ri. … Tomēr ▾ Tagad sī kā k pastā stī t nevarē s. Galvenā :
1. Viesnī ca ir ļ oti laba, ē diens un apkalpoš ana izcila. Tieš ā m 4*.
2. Kaimiņ u viesnī cas, Sedef pludmalei ir savs sektors, viens sauļ oš anā s krē sls 2 dolā ri. Smiltis 15m lī dz ceļ galam, tad arī ne pā rā k dziļ i. Lī dz bojā m ir ļ oti tā lu. Pludmale netī ra, kaimiņ u pludmalē s darbu nevar dabū t pat par naudu. Pa visu piekrasti var izstaigā t nav nekā du š ķ ē rš ļ u. Jū ra ir ļ oti silta.
3. Viesnī ca atrodas paš ā kū rorta centrā . Gan pa kreisi, gan pa labi ir š iki 4* un 5*. Kad raksta 1.5 km. no Sides, kas nozī mē no Medī nas, vecpilsē tas un vē stures pieminekļ iem.
4. Sā nu atpū tā -80% vā cieš i; 15% zviedri, norvē ģ i, dā ņ i; 4% turki; 0.99% krievi; 0.01% ukraiņ i.
"Eiropieš u" galvenais vecums ir 70-85 gadi. Nav atpū tas un svē tku atmosfē ras, novī tuma enerģ ija nā k no viņ iem ļ oti spē cī gi. Man nebija absolū tas svē tlaimes sajū tas (kā tas bija no iepriekš ē jiem vizī tes Turcijā ) Sidē .
Un manam vī ram ļ oti, ļ oti patika.
5. Pā rē jo sabojā tikai tas, ka no 10 dienā m 4 dienas bija vē tra.
Peldē t nav iespē jams. Viņ i arī ļ oti slikti iedeguš i.
6. Ekskursiju ir ļ oti daudz, parasto komplekts, vietē jas nozī mes tikai divas. . Jaunieš us no viesnī cas aizveda uz diskotē ku kā dā ciematā .
Secinā jums: Viesnī ca lieliska, pludmali var piedzī vot.
Iesaku atpū sties Sidē ar maziem bē rniem un pensionā riem.
аватар rediska23
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jos pats, vadoties pē c atsauksmē m, kuru ir ļ oti maz. Tā pē c atgriež oties nolē mu uzrakstī t savu viedokli. 10 dienas man izmaksā ja 16 tū kstoš us rubļ u. Dzirdē ju, ka citi pirka par 22-24 tū kstoš iem. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pats, vadoties pē c atsauksmē m, kuru ir ļ oti maz. Tā pē c atgriež oties nolē mu uzrakstī t savu viedokli. 10 dienas man izmaksā ja 16 tū kstoš us rubļ u. Dzirdē ju, ka citi pirka par 22-24 tū kstoš iem. Viesnī ca ir tieš ā m mazs, praktiski bez teritorijas. mazs un bez ledusskapja. Bet man derē ja. Cik sapratu telpas daž ā das. Ē diens tieš ā m garš ī gs. 1. veida cepš ana. Vakariņ as 4 ē dieni, teiksim zivs, karbonā de, sautē ti dā rzeņ i ar gaļ u, kotletes laikam no sojas pupiņ ā m. . Alkohols ir skaidrs kas.
Pie viesnī cas nav pludmales. Lī dz jū rai 2min. Paņ ē mu dvieli un sauļ ojos kur gribē ju. Pirmā diena pilsē tas pludmalē . Tur ir ļ oti netī rs.
Izklaides arī nav. Sestdienā s viesmī ļ i dejo 2 dejas. Bet tuvumā ir diskotē ka un restorā ni, kaimiņ mā jā interneta kafejnī ca. Lī dz Sides vē sturiskajai daļ ai gar krastu 15 min. Tas ir pilnī gi droš i! Neviens nevelk jebkur. tikai no krievu valodas nezinā š anas! uzmā cī jā mies pienā kuma frā zes un viss! Es arī varu tikai franciski pajautā t-Sveiki! Kā iet?
Man patika tur atpū sties. Protams, pē c 5 zvaigznē m ir iespaidī gi. . . tas ir š oks mū suprā t, kā saka. . .
сиде коктейль
аватар krysty
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav ļ oti slikta, jo 3 * ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Tā s galvenā priekš rocī ba, protams, ir atraš anā s vieta - 20 minū š u gā jiena attā lumā pa pludmali vai nedaudz vairā k pa pilsē tas ceļ u, un jū s nokļ ū siet maģ iskajā , senajā Old Side City pasaulē , kur ir daudz suvenī ru veikalu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav ļ oti slikta, jo 3 * ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Tā s galvenā priekš rocī ba, protams, ir atraš anā s vieta - 20 minū š u gā jiena attā lumā pa pludmali vai nedaudz vairā k pa pilsē tas ceļ u, un jū s nokļ ū siet maģ iskajā , senajā Old Side City pasaulē , kur ir daudz suvenī ru veikalu. , kafejnī cas, restorā ni, diskotē ka un, protams, senā s romieš u pilsē tas drupas - to ir vē rts redzē t! Turklā t Side ir romantiskā kā pilsē ta, tieš i tur savulaik satikā s Antonijs un Kleopatra. Viesnī cas iekš puse ir 1) tī ra 2) gaisa kondicionieris darbojas ļ oti labi 3) ​ ​ istabas ir iztī rī tas; diezgan apzinī gi maina veļ u, dvieļ us 4) personā ls nekur nerunā krieviski, pat 5* viesnī cā s, tik uz mū su tū ristiem orientē tus cilvē kus neesmu sastapis 6) ē diens pieticī gs un diemž ē l ne pā rā k kvalitatī vi cilvē ki ar jū tī gu vē deru vai gremoš anas problē mā m jā bū t uzmanī giem! Var pagatavot garš ī gi, bet ne tikai no svaigiem produktiem, pē c pirmajā m atpū tas dienā m vajadzē ja aptieciņ u un tad vispā r bija grū ti paē st viesnī cas restorā nā , bet blakus ir daž ā das kafejnī cas katrai gaumei. Vē l viena priekš rocī ba ir skaista pludmale tuvu jū rai, ir ū dens aktivitā tes. Sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet, ja zini sveš valodas, var sarunā t ar vietē jiem turkiem. Viesnī ca ir pieticī ga, mana 1-vietī gā istabiņ a bija diezgan niecī ga, bet atstā j labvē lī gu iespaidu un kopumā atstā j iespaidu par paš u relaksā cijas auru, neatkā rtojamo turku dzī ves aromā tu. . . Turki darī s visu, lai jū s labi atpū sties, protams, par maksu: ) Turku vakari ar priekš nesumiem tiek rī koti arī pie viesnī cas restorā nos, ir ko redzē t! Vienā vā rdā : laipni lū gti Turcijā! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums pannochka
Cienījamie šīs viesnīcas apmeklētāji, sakiet man, vai ir publiska pludmale? Tīklā norādīts, ka tas ir viņa. Vai tas ir tālu no tā? Smiltis vai oļi? Un vai viesnīca piedāvā ekskursijas? Mēs brauksim augustā, rezervējam tagad, izmaksas diviem ir 43 tūkstoši, vai mēs nezaudēsim?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums eykozyreva
Patika viesnīca, bet neatceros nosaukumu
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 50 метрах от пляжа в городе Сиде. Построен в 1993 году, последняя реновация проведена в 2012 году. Состоит из одного 4-этажного здания с лифтом. Отель подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 1 км от центра г. Сиде. 4 км от п. Манавгат. 60 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м. Протяжённость – 50 м. Заход в море песчаный. Кабинка для переодевания.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, бар у бассейна. В ресторане накрывают «шведский стол» на завтрак, обед и ужин. В баре рядом с бассейном можно заказать местные алкогольные и безалкогольные напитки. Во второй половине дня гости могут выпить чашечку чая или кофе с печеньем.

Открытый бассейн, 150 кв.м, 1 горка.

Круглосуточная стойка регистрации, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн, 15 кв.м. Детская коляска (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 1 водная горка.
  • sauna/vanna/hammam
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 71 номер в 4-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Selimiye Mahallesi 616 Sokak No:21, Side, Manavgat, Antalya
Tālruņi: +90 242 753 46 07
Tīmekļa vietne: Saygili Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).