Ne līdz 4 zvaigznēm

Rakstīts: 23 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 21 oktobris 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 2.0
Diezgan ekonomisks variants, neliela platī ba, visu atvaļ inā jumu nebija alus, nebija animā cijas, apkā rt bija aizaugusi tuksneš i, nebija kur iet. Ū dens pudelē s istabā maksā.1 USD. Ē diens vienmuļ š , no saldumiem tikai baklava, no augļ iem - ā boli, plū mes, mandarī ni. Spē cī gais alkohols katrs vakars beidzā s savā di. Istabā , duš ā , ū dens nesasilst, nav spiediena.
Jū ra, pludmale ir laba, ieeja jū rā ir lieliska, vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, pludmalē nav dvieļ u, ir bā rs ar ū deni un kafiju. Transports kursē pē c grafika, tač u pastaigas attā lumā no viesnī cas nav tā lu. Ū dens baseinā ir tī rs, nesmird pē c balinā tā ja, slidkalniņ i tika ieslē gti pē c grafika, pat ja nebija cilvē ku.
Personā ls ir pieklā jī gs, nav uzbā zī gs.

Ē diens garš ī gs, kas Turcijai ir dī vaini, pat zupas ir garš ī gas, lī dz š im neē stas zupas. Gozlemam tas nepatika. Nuggets, lauku kartupeļ i ir ļ oti garš ī gi. Vakariņ ā s katru otro dienu viņ i deva vistas gaļ u vai zivis uz grila ar dā rzeņ iem. Ē dienu izvē le ļ oti ierobež ota, desertu nav.
Istabas tika uzkoptas katru dienu, bez papildus maksas, dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā .
Viesnī cā ir tikai krievi, maz ukraiņ u. Daudz vientuļ u meiteņ u.
Atpū ta un viesnī ca neizraisī ja emocijas, tā dai viesnī cai sanā ca nedaudz dā rgi.
Bet viesnī cai nav spē cī gu mī nusu. Viesnī ca biež i maina nosaukumu, tā pē c internetā par to ir maz atsauksmju.
Mē s devā mies no Tui, viss bija laikā , transfē ri bija ē rti Mercedes, gide autobusā neko neteica, kas ir slikti, Tui aģ enti vienmē r bija viesnī cā . Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas 1.5 stundas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu