Sliktākā viesnīca, kurā esmu bijusi! Cietie antisanitāri apstākļi

Rakstīts: 2 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 15 — 29 augusts 2020
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 1.0
Nolē mā m doties medusmē neš a ceļ ojumā un bijā m ļ oti pā rsteigti. . . Sā ksim ar to, ka nekā di droš ī bas pasā kumi (sakarā ar situā ciju pasaulē ) š ajā viesnī cā netiek ievē roti ! ! ! Istabas ir š ausmī gas un netiek tī rī tas, tī rī ja reizi divā s nedē ļ ā s, bet pē c uzkopš anas istabā smirdē ja pē c urī na un fekā lijā m. Tualetes papī rs tika atnests tikai reizi divā s nedē ļ ā s, un to nolika uz grī das pie apaviem (protams, ka pē c tam neviens to nelietoja). Telpas ir š ausmu pilnas, vietnē esoš ā s istabu fotogrā fijas neatbilst realitā tei! ! ! Viesnī cas teritorijā ir arī ē kas un ir labas istabas, bet tur ir izmitinā ti tikai (savi) turki un eiropieš i, bet krievi ir izmitinā ti senā ē kā , kas celta Dievs zina, kad!
Visas lampas ir bez abaž ū riem (tas ir, Iļ jič a spuldzī te ir visur), elektroinstalā cija it kā izrauta no sienas (vadi izlī p ā rā ). Bet tas viss izgaist un nobā l salī dzinā jumā ar karsto ū deni, kura tur nav! ! ! Ū dens spiediens minimā ls - no duš as knapi tek (mazgā š ana zem krā na mums ir viss))), personā ls bija ļ oti apmierinā ts, kad parā dī jā m viņ iem visu to stulbumu, kas viņ iem istabā , plikpaurais turks teica, ka gulta pagaidā m š eit ir liels. Liels paldies. Wi-fi ir maksas, bet bezmaksas nekur neķ er. Uz vietas ir 2 baseini un pā rmaiņ us un daž reiz kopā tie kļ ū st zaļ i un netiek iztī rī ti, kamē r cilvē ki nesā k sū dzē ties! Par tualetē m pie baseina ir pavisam cits stā sts, tas ir tik netī rs un smirdī gs, ka grū ti iedomā ties! Mū su uzturē š anā s laikā tas netika tī rī ts. Nekad, kaut gan jautā ju 4x!! !
Viesnī cai ir sava pludmale (ļ oti netī ra) un ir arī mikroautobuss, kas aizvedī s uz pludmali un pē c tam aizvedī s atpakaļ , tač u nav teikts, ka š oferis var vienkā rš i aizmirst par tevi vai kavē ties stundu! ! ! Kas attiecas uz pā rtiku - gandrī z viss ir vai nu ļ oti skā bs vai ļ oti sā ļ š - vispā r amatierim! Vienī gie labie darbinieki (kas nedaudz paspilgtinā ja š ī s š ausmas) ir bā ra un ē damistabas darbinieki, viņ i ir ļ oti pacietī gi un smaidī gi, ko nevar teikt par pā rē jo personā lu !! ! ! Es vispā r nesapratu, kā pē c 4 zvaigznes, š eit ir pā rā k daudz zvaigznes. Nevienam neiesaku š ī s š ausmas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu