Smile Park Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 4.610
№184 viesnīcas reitingā Sānu
5.3 Numurs
4.6 apkalpošana
4.7 Tīrība
4.9 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2006. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2019. gadā.Vairāk →
аватар Rekame
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz pozitī vo atsauksmju skaitu! Mē s, nedzirdī gie tū risti 6 cilv. uzreiz tikā m nokā rtoti. Recepcijas darbinieki mū s sirsnī gi uzņ ē ma, par laimi zinā ja krievu valodu un sazinā jā s ar mums rakstiski. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz pozitī vo atsauksmju skaitu! Mē s, nedzirdī gie tū risti 6 cilv. uzreiz tikā m nokā rtoti. Recepcijas darbinieki mū s sirsnī gi uzņ ē ma, par laimi zinā ja krievu valodu un sazinā jā s ar mums rakstiski. Viņ i bija ļ oti pretimnā koš i, draudzī gi un pretimnā koš i. Mums patika viss par viesnī cu! Tī rs baseins, tī rī ts katru dienu ī paš i. izsū cu baseina dibenu no smiltī m, tī rī ju ū deni speciā li. filtri. Ir neliels dā rzs ar augļ u kokiem: banā niem, granā tā bolu, laimu, olī vā m. Puķ u dobē s bija skaisti ziedi, tie naktī smarž oja kā smarž as.
Viesnī cas ir sniegbaltas, kā sultā na savrupmā jas. Serviss un apkope ir lieliska! Hamam, 2 bā ri, restorā ns. Ē diens ir garš ī gs, viņ i zina mū su krievu virtuvi, viņ i gatavoja ļ oti garš ī gi! Vakaros animā cijas, koncerti, diskotē kas, mū zika. Dienā spē les, vingrinā jumi un aktivitā tes brī vā dabā : teniss. Bā rmeņ i-viesmī ļ i nenogurstoš i strā dā ja dienā m ilgi, apkalpoja mū s ar starojoš u smaidu, sveicinā ja katru dienu! Un mē s domā jā m, cik stundas viņ i guļ ? Droš i vien 4-5 stundas!
Un š o viesnī cu uzrauga brī niš ķ ī ga gide Anastasija. Viņ ai ir pieredze darbā ar nedzirdī giem tū ristiem! Sniedza lieliskus ieteikumus ekskursijā m. Viesnī cas numuri ir ļ oti labi un plaš i. Labi iztī rī ts. Bijā m ļ oti apmierinā ti un negribē jā m pamest viesnī cu.
аватар Marija766480
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo uz turieni lidoja draugi, es viņ iem pievienojos. Istabiņ a maza, gribē tos labā k, bet 3* viesnī cai nav slikti. Ē diens ir svaigs un garš ī gs, neviens nepalika izsalcis, lai gan nav tā das š ķ irnes kā. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo uz turieni lidoja draugi, es viņ iem pievienojos. Istabiņ a maza, gribē tos labā k, bet 3* viesnī cai nav slikti. Ē diens ir svaigs un garš ī gs, neviens nepalika izsalcis, lai gan nav tā das š ķ irnes kā.4 * un 5 *. Viesnī cā viss bija ļ oti cienī gi, apkalpoš ana normā ls. Teritorija ir tī ra, kopta, pludmale nav slikta, vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli, lai arī ne gluž i jauni, bet pā rē jo tas ī paš i neietekmē ja. Netā lu no viesnī cas tirgus, restorā ni, viss pastaigas attā lumā . Vakarā varē ja pastaigā ties, iepirkties, apskatī t kā dus suvenī rus.
аватар miny.baby
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es gribu sā kt ar to, ka š ī viesnī ca ir skaista tikai fotoattē lā ! nu ejam kā rtī bā . Nakš ņ oš ana: Ja jums ir nakts vai rī ta lidojums, sagatavojieties tam, ka tiksiet izkā rtots ne agrā k kā.13-14 stundas. Telpas ir netī ras ar bojā tu santehniku, skudrā m zem matrač a un vannas istabā no griestiem piloš s ū dens. … Tomēr ▾ Es gribu sā kt ar to, ka š ī viesnī ca ir skaista tikai fotoattē lā ! nu ejam kā rtī bā .
Nakš ņ oš ana: Ja jums ir nakts vai rī ta lidojums, sagatavojieties tam, ka tiksiet izkā rtots ne agrā k kā.13-14 stundas. Telpas ir netī ras ar bojā tu santehniku, skudrā m zem matrač a un vannas istabā no griestiem piloš s ū dens. Tī rī š ana netiek veikta, atkritumi netiek izmesti, lai tas notiktu, uz reģ istratū ru bū s jā iet kā jā m vismaz 3 reizes. Gribu brī dinā t kondicionieru cienī tā jus, centrā lais slē dzis tiek izslē gts naktī uz 1.5 - 2 stundā m apmē ram 02:30. (acī mredzot ietaupa elektrī bu)
Ē dinā š ana: Pilna kaput. Protams, badā nenomirsi, bet labā k bū tu paē st paš iem kafejnī cā s un restorā nos ā rpus viesnī cas. Š ajā viesnī cā varat aizmirst par gaļ u. Zivis reizi nedē ļ ā (makrele). Vistas gaļ a nav garš ī ga. To visu viņ i aizvieto ar visā diem tī rradņ iem un nesaprotamiem sojas pī rā dziņ iem. Ir pieejami dā rzeņ i, arī garnē jums (makaroni, rī si, kartupeļ i). Vienī gais auglis ir arbū zs. salduma nav.
No dzerš anas: tē ja, briesmī ga kafija, tā sauktā "sula" (atš ķ aidī ta yupi).
Alkohols: baltvī ns, alus, degvī ns. Lej tikai plastmasā un pusglā zē , t. i. tu nevari iziet no bā ra))) Tajā paš ā laikā nebrī nies, ja viņ i š ķ ī bi uz tevi paskatā s, izlej tev savu alkoholu, par ko viņ i samaksā ja, nevis tu)))))))) bā rs ir atvē rts lī dz 22:00, bet tiek slē gts 21:55.
Animā cija Izklaide: Ir viens turks, kurš pastā vī gi kaut ko kliedz, sauc meitenes par meitenē m, spē lē galda tenisu un peld baseinā . BET dzirdē ju ne sliktas atsauksmes no mā miņ ā m par vakara dejā m ar bē rniem.
Apkalpojoš ais personā ls: Cik saprotu, 1/1 strā dā maiņ ā s. Savu brī vo dienu viņ i pavada kā tū risti baseinā un bauda dzī vi.
Tū risti: 50 - 60% (Krievija, Baltkrievija, Ukraina), pā rē jie ir turki.
Kaut kas tamlī dzī gs. Es ceru, ka š ī informā cija jums palī dzē s, jū s izvē laties citu viesnī cu un jū su atvaļ inā jums bū s brī niš ķ ī gs)))))))))
аватар Leponomg
Izvē lē jos budž eta variantu, iepriekš ē jā s viesnī cu atsauksmes bija š ausmī gas un pē kš ņ i tā ds skaistums bija apskatā "gards ē diens", pludmale 800 metri, smiltis. ES eju! Atnā cu vakariņ ā s, tieš ā m garš ī gi, bet pieticī gi - deserta vispā r nebija, ko pirmo reizi satieku Turcijā ; tie, kuriem nebija laika vakariņ ā m, netika ne pabaroti, ne padzirdī ti. … Tomēr ▾ Izvē lē jos budž eta variantu, iepriekš ē jā s viesnī cu atsauksmes bija š ausmī gas un pē kš ņ i tā ds skaistums bija apskatā "gards ē diens", pludmale 800 metri, smiltis. ES eju! Atnā cu vakariņ ā s, tieš ā m garš ī gi, bet pieticī gi - deserta vispā r nebija, ko pirmo reizi satieku Turcijā ; tie, kuriem nebija laika vakariņ ā m, netika ne pabaroti, ne padzirdī ti....Brokastis ļ oti labas, vakariņ ā s frī kartupeļ i, rī si, pupiņ as, sautē ti dā rzeņ i (zaļ ā s pupiņ as, daž ā da veida kā posti, cukini, aunazirņ i), vistas gaļ a, sautē ti skumbrija, arbū zs, melone katru otro dienu, svaigi tomā ti, gurķ i, olī vas, garš augi, svaigi kā posti. 16.00 kaut kas pie tē jas vai arbū za(ja dabū š u). Sanā cu uz svē tkiem, č etras dienas beidzā s, vistas un animā cija aizbrauca ar to, lai aizstā tu sojas produktus un reizē m skumbriju. Nedaudz vairā k kā kilometrs ir lielveikals, kur var nopirkt nepieklā jī gi lē tus augļ us - milzī gus persikus, vī nogas, vī ģ es utt no 2 lirā m kg. . .
Istaba, ko dabū ju 2. stā vā , ir maza, modernas mē beles, tī ra, ar milzī gu gultu un plaš u balkonu, bet aizmigt nevarē ju lī dz 2-3 naktī , jo tuvē jā viesnī cā bija diskotē ka. . .
Pē c 5 naktī m viņ a uzstā ja, lai mainī tu istabu, un viņ as garastā voklis uzlabojā s. Istaba nav ne viena, ne otra - 6 dienas katrā , neviens ne reizi nav tī rī jis, un veļ a nav mainī ta. BET ja uztaisī si pieteikumu, domā ju, ka atnā ks. . . Ne visi drī kst vairā kas reizes dienā kā pt 4. stā vā un cilvē ki atteicā s, un viņ i aizbē ga no pirmajiem stā viem pelē juma dē ļ (viesnī ca atrodas daudz zemā k nekā ceļ a lī menis). Lielisks rotaļ u laukums ar š ū polē m, bē rnu baseins un pieauguš ais ar slidkalniņ u - mammas ar bē rniem, arī mazuļ iem, acī mredzot bija neredzamas, tā pē c pusdienas un vakariņ as tika ieturē tas zem bē rnu š ņ ukstē š anas, jo mammas nā ca izstaigā t savu ķ ermeni un sauļ oties, bē rnu rež ī ms miegs netika novē rots. "Restorā nā ", vairā k kā padomju ē dnī cā , vienmē r bija trokš ņ ains, pie dzesē tā ja bija mitrs, jo bē rniem ļ oti patī k liet ū deni bē rniem...un pie baseina un no rotaļ u laukuma (kur mans balkons gā ja) vienmē r atskanē ja bē rnu balsu dā rdoņ a (neviens nekā pj no kalna klusē jot). Dzirdē ju no mammas, ka atlaide attiecas uz "bē rniem lī dz 13 gadiem", viesnī cai ī paš s pluss! Bā rs pie baseina - kafija, tē ja, fanta, kola, degvī ns, vietē jie dzē rieni.
Viesnī cas pludmale atrodas 6-8 km no viesnī cas un mikroautobuss turp dodas bez maksas 10.00, no turienes 15.00?!? ! ? Tā pē c es peldē ju tuvā kajā citplanē tietis-800m! Ū denī daž reiz kož akmeņ i un zivis - neesiet slinks, lai pie ieejas pludmalē grieztos pa kreisi, tur bija brī niš ķ ī ga ieeja jū rā ! Ū dens burvī gs - svaigs piens! Bā rā un reģ istratū rā ir internets, kad labā k, kad sliktā k, bet ar bē rniem sazinā jos ikdienā caur facetime! Personā ls maz komunicē , ir stresa noturī gs, palī dz (varbū t ne uzreiz, bet solī jumus pilda un naudu neviens neprasa! ). Bā rā ir ļ oti strā dī ga komanda, kas, nostrā dā jot milzī gu maiņ u, nodeva mums arī ļ oti garu tautisko deju! Š eit ir viesnī ca - un plusi un mī nusi - ir grū ti viennozī mī gi novē rtē t. Teritorija ir ļ oti zaļ a un viesnī cas teritorija ir ziedos un apstā dī jumos!
Зелень около корпуса. Территория компактная, но везде зелень и цветы! Любимое детьми местечко! Иду в сторону ресторана- нужно пройти справа рядом с бассейном. Вход в корпус. Вот такая лестничка к номеру - свет включается автоматически! Ремонт- это прекрасно! Небольшая ванная комната, но все есть!
аватар NataliSkor
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lielais atsauksmju noteikums internetā saka: ja lietotā jam kaut kas patī k, viņ š priecā sies klusē jot, un, ja kaut kas nogā ja greizi, tad par to jā zina ikvienam. Tā pē c ļ oti apš aubā mi, ka tik apbrī nojamas un entuziasma pilnas atsauksmes par š o viesnī cu raksta atpū tnieki. … Tomēr ▾ Lielais atsauksmju noteikums internetā saka: ja lietotā jam kaut kas patī k, viņ š priecā sies klusē jot, un, ja kaut kas nogā ja greizi, tad par to jā zina ikvienam. Tā pē c ļ oti apš aubā mi, ka tik apbrī nojamas un entuziasma pilnas atsauksmes par š o viesnī cu raksta atpū tnieki.
Viesnī ca ir daž as 5 stā vu ē kas, ar š ausmī gu numuru skaitu, kas atrodas nelielā platī bā . Reģ istratū ra vairā k atgā dina kontrolpunktu – ielu lete pie ieejas teritorijā . Nav pat vē sas zā les, kur varē tu sē dē t un gaidī t savu izbraukš anu no viesnī cas.
Mē s bijā m 2 pieauguš as dā mas, kas apmetā s istabā.8 kv. m. ar vienu gultu diviem. Jau pirmajā dienā lū dzā m, lai mū s pā rceļ uz citu istabu, kur ir vismaz 2 atseviš ķ as gultas, bet mums atbildē ja, ka viss ir pilns un tiks pā rcelts pē c nedē ļ as. Pē c nedē ļ as man parā dī ja istabu pā ri ceļ am paš ā teritorijas galā - 5. stā vā ar stā vā m kā pnē m. Mana draudzene ar sā poš ajā m kā jā m vienkā rš i nevar tikt augš ā . Mē s atteicā mies. Tie, kas deva naudu, saņ ē ma vairā kas atslē gas, lai izvē lē tos istabu.
Istaba ir netī ra. Par to atpū tnieki ir rakstī juš i ne reizi vien. Stū ros, zem galda - smiltis, sveš i mati. Logam aizkars ir izsists.
Ū dens duš ā neiztecē ja. Slikta smaka no kanalizā cijas. Tualete ir netī ra un ļ odzī ga. Karstais ū dens ir pievienots tualetē iebū vē tajai bidē . Istaba nav labi izmazgā ta, vienkā rš i stū ros izsmē rē ti netī rumi.
No piezī mes atpū tniekam: "Par traipiem uz dvieļ iem vai gultasveļ as viesnī cas administrā cija bū s spiesta iekasē t naudas sodu. "
Dzirdamī ba telpā s ir lieliska, katra š alkoņ a gaitenī , katrs garā mejoš o cilvē ku dialogs, durvju cirtiens, klabinā š ana koridorā , viss lieliski dzirdams dienu un nakti.
Piezemē š anā s nav kaut kas, kas nav mazgā ts, tas nav pat slaucī ts. Kad mē s braucā m pa kā pnē m uz grī das, tur bija nemazgā ti š ķ ī vji un saburzī ts papī rs. 12 dienas mū su uzturē š anā s laikā neviens to nenoņ ē ma.
Televizors nedarbojā s.
Gaisa kondicionieris ir ļ oti trokš ņ ains pat ar mazā ko ā trumu. Kad gaisa kondicionieris tika ieslē gts, no tā nā ca pū tī ga smaka. Acī mredzot sistē ma nekad nav tī rī ta.
Viesnī cas teritorija ir klā ta ar mā kslī go zā li. Zem š ī seguma atrodas skudru bars, kuras periodiski ar kaut ko saindē jas un atpū tnieki to elpo.
Tualete blakus bā ram ir negods! Nav tualetes papī ra. Otrajā tualetes kabī nē sienas ir izsmē rē tas...
Pludmale atrodas 400 metru attā lumā . Bet lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Pludmale ir smilš aina, bet jū rā ir akmeņ i, jū ra nav ī paš i dziļ a. Vē l viens punkts, pa ceļ am uz pludmali kaut kā da notekcaurule. Smarž as nav iedvesmojoš as, un 40 grā du karstums pieš ķ ir tiem ī paš u krā su.
Delfī nu pludmale atrodas 2.5 km attā lumā no viesnī cas. Pludmales bā rs ir par maksu. Ja jū s tur pamana ar saviem dzē rieniem vai pā rtiku - naudas sods ir USD 10 vienai personai.
Transports uz š o pludmali tiek veikts 10.00, tā pē c ir problemā tiski atgriezties viesnī cā uz pusdienā m.
Alkoholisko dzē rienu bā rā : vī ns, degvī ns, dž ins, vē ž i, alus. BET NE VIENMĒ R! ! ! Pirmajā mū su uzturē š anā s nedē ļ ā bā rā nebija vī na 2 dienas, otrajā nedē ļ ā arī nebija vī na un dž ina divas dienas, bija tikai raki un degvī ns. Dzē rienus lej vienreizē jā s lietoš anas krū zē s: vī nu lej 13 vai 12 krū zē s, degvī nu un dž inu apmē ram viens malks krū zē . Jū s nevarat uzņ emt vairā k par divā m porcijā m!
Mū su atvaļ inā juma laikā vienai sievietei tika nozagta mape ar pasē m un naudu. Viņ a bija nervoza un š ausmī gā stresā . Viņ a atnā ca uz bā ru un prasī ja š ņ abi, viņ ai iedeva 2 malkus. Viņ a mē ģ inā ja izskaidrot, ka viņ as stā voklim viņ a "nekā ". Bet tas ir bezjē dzī gi. Bā rs tiek slē gts pulksten 22.00. Viss pā rē jais tiek apmaksā ts.
Ē diens vienmuļ š , tā teikt amatierim. Makaroni, vā rī ti dā rzeņ i, desiņ as, sojas pī rā dziņ i un tī rradņ i, zupa uz miltu bā zes, garš vielas un daž i pā rpalikumi no vakariņ ā m. Garš ī gi rī si. Vā rī ta vistas vai tī tara gaļ a pikantā mē rcē (bet katru otro dienu), bija zivis 2 reizes, gurķ i, tomā ti, kā posti, zaļ umi. Lielā kā daļ a ē diena ir karsti. Nav bē rnu pā rtikas. Ē damistabā nepietiek vietas. Pusdienā s/vakariņ ā s nenā cu iepriekš - nav galda, kavē jos - nav ē diena. Vienā no brokastī m meitene ļ oti strī dē jā s ar pavā ru, ka nav nekā , izņ emot olas. Pagā ja kā ds laiks, pavā rs iznesa novā rī tu puķ kā postu.
Kopē jā baseinā bē rni galvenokā rt draiskojas un pieauguš ajam ir problemā tiski mierī gi peldē ties. Ir bē rnu baseins, neliels rotaļ u laukums un ū dens slidkalniņ š . Vakarā baseina dibens tiek iztī rī ts, bet mē s nekad neesam redzē juš i, ka ū dens tajā mainī jies (kā te kā ds rakstī ja) . .
Pē rkot ekskursiju, š ī viesnī ca mums tika piedā vā ta kā.3+. Mū suprā t, š ī ir viesnī ca, kas nav vienas uzturē š anā s vē rta.
Vienī gais pluss ir ļ oti tī ra un caurspī dī ga jū ra. Bet es neieteiktu š o viesnī cu savai ģ imenei un draugiem.
Фасад одного из домиков Грязь на лестнице Слив в душевой не работает Разбитые ступени лестниц Искусственное покрытие на территории отеля Оборванные шторы Комната клининга Грязь на лестнице
аватар flaverok
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena, nu, sā ksim no tā s paš as dienas par reģ istrē š anos, ierodoties reģ istratū rā biju pā rsteigts, ka viņ š atrodas uz ielas netā lu no ceļ a, nu, tas nav galvenais, viņ š prasī ja istabu nevis uz pirmais stā vs, ko lika izlemt labi, bet tomē r iedeva 1 stā vu, administratore (kura knapi saprata krieviski) var teikt, ka vienī gā darbiniece, jau gaidī ja dzeramnaudu, saņ ē muš i istabu mē s tur ieradā mies , istabiņ a izrā dī jā s dubulta bet paldies Dievam neviens pie mums nebija pieķ ē ries, istaba bija š ausmī gā stā voklī remonta un tī rī š anas ziņ ā , (Skatī t foto) daudz putekļ u un zirnekļ u tī klu, uz visā m palodzē m beigtas punduras, saburzī ti aizkari, netī ras sienas, gultas veļ a sā kotnē ji jau bija kaut kā dā s nesaprotamā s vietā s, no gultas malas sienā iet kanalizā cijas caurule, respektī vi, bija dzirdē ts kā tur viss no tikš ķ inā š anas no 4 stā viem lī dz mazā kajam kritumam, es nezinu, ko cilvē ki raksta par kuriem minibā riem, bet tas nebija redzams, tī rī š ana notiek pē c uzskaites, ja nav pierakstī jies, tad atkal, ja paveiksies paš i atbrauks un iztī rī s, mums paveicā s, 8 dienā s atnā ca tī rī t 2 reizes ! ! , bet to uzkopš ana sastā vē ja no grī du mazgā š anas un dvieļ u nomaiņ as, pirmajā s dienā s nezinā ju, kad bū s uzkopš ana un atstā ju uz galda kā dus 12 € ar nieku, nu cik ļ auni tika veikta tī rī š ana, attiecī gi š ī nauda aizgā ja, jo tika ņ emts vē rā , ka tas bija dzeramnauda, ​ ​ nu, teiksim dzeramnauda, ​ ​ nu par tā du naudu var maigi izsakoties istabu laizī t, bet tas netika izdarī ts, es aizgā ju un sū dzē jā s, ka esmu atstā jusi tē ju un tī rī š anu veica š ausmī gi, mums teica, ka salaboš ot, it kā salaboja pē c tam, kad es atnā cu uz istabu pā rbaudī ja uz palodzē m tur arī bija netī rumi, beigtas muš as, zirnekļ u tī kli, ziepes nav lē tas , vannasistaba nebija mazgā ta, paldies Dievam pastelis tika nomainī ts, starp citu, 8 dienā s tas bija reiz, no plusiem: kondicionieris strā dā ja pareizi, TV (4 kanā li) no kuriem 3 ir krievu, un tā saucamais ledusskapis no 80-90 gadiem, viesnī cas teritorijas principā nav, nav kur pastaigā ties), attiecī bā uz vienī go bā ru viesnī cā no Alkoholiskajiem dzē rieniem: Alus (lī dzī gs kvasam), Degvī ns , Grā beklis, Dž ins, Baltais sarkanvī ns (smarž o pē c kaut kā sapuvuma, garš oja ļ oti skā ba), lai gan tika liets no pudelē m, Tas viss tiek liets stingri uz metā la korķ a ne vairā k, attiecī gi, man bija jā ņ em 4. … Tomēr ▾ Laba diena, nu, sā ksim no tā s paš as dienas par reģ istrē š anos, ierodoties reģ istratū rā biju pā rsteigts, ka viņ š atrodas uz ielas netā lu no ceļ a, nu, tas nav galvenais, viņ š prasī ja istabu nevis uz pirmais stā vs, ko lika izlemt labi, bet tomē r iedeva 1 stā vu, administratore (kura knapi saprata krieviski) var teikt, ka vienī gā darbiniece, jau gaidī ja dzeramnaudu, saņ ē muš i istabu mē s tur ieradā mies , istabiņ a izrā dī jā s dubulta bet paldies Dievam neviens pie mums nebija pieķ ē ries, istaba bija š ausmī gā stā voklī remonta un tī rī š anas ziņ ā , (Skatī t foto) daudz putekļ u un zirnekļ u tī klu, uz visā m palodzē m beigtas punduras, saburzī ti aizkari, netī ras sienas, gultas veļ a sā kotnē ji jau bija kaut kā dā s nesaprotamā s vietā s, no gultas malas sienā iet kanalizā cijas caurule, respektī vi, bija dzirdē ts kā tur viss no tikš ķ inā š anas no 4 stā viem lī dz mazā kajam kritumam, es nezinu, ko cilvē ki raksta par kuriem minibā riem, bet tas nebija redzams,
tī rī š ana notiek pē c uzskaites, ja nav pierakstī jies, tad atkal, ja paveiksies paš i atbrauks un iztī rī s, mums paveicā s, 8 dienā s atnā ca tī rī t 2 reizes ! ! , bet to uzkopš ana sastā vē ja no grī du mazgā š anas un dvieļ u nomaiņ as, pirmajā s dienā s nezinā ju, kad bū s uzkopš ana un atstā ju uz galda kā dus 12 € ar nieku, nu cik ļ auni tika veikta tī rī š ana, attiecī gi š ī nauda aizgā ja, jo tika ņ emts vē rā , ka tas bija dzeramnauda, ​ ​ nu, teiksim dzeramnauda, ​ ​ nu par tā du naudu var maigi izsakoties istabu laizī t, bet tas netika izdarī ts, es aizgā ju un sū dzē jā s, ka esmu atstā jusi tē ju un tī rī š anu veica š ausmī gi, mums teica, ka salaboš ot, it kā salaboja pē c tam, kad es atnā cu uz istabu pā rbaudī ja uz palodzē m tur arī bija netī rumi, beigtas muš as, zirnekļ u tī kli, ziepes nav lē tas , vannasistaba nebija mazgā ta, paldies Dievam pastelis tika nomainī ts, starp citu, 8 dienā s tas bija reiz, no plusiem: kondicionieris strā dā ja pareizi, TV (4 kanā li) no kuriem 3 ir krievu,
un tā saucamais ledusskapis no 80-90 gadiem, viesnī cas teritorijas principā nav, nav kur pastaigā ties), attiecī bā uz vienī go bā ru viesnī cā no Alkoholiskajiem dzē rieniem: Alus (lī dzī gs kvasam), Degvī ns , Grā beklis, Dž ins, Baltais sarkanvī ns (smarž o pē c kaut kā sapuvuma, garš oja ļ oti skā ba), lai gan tika liets no pudelē m, Tas viss tiek liets stingri uz metā la korķ a ne vairā k, attiecī gi, man bija jā ņ em 4.5 glā zes un iet uz bā ru 10 reizes, Bez alkoholiskajiem dzē rieniem: 2 veidi , ķ irš u un apelsī nu sula, vismaz uz tiem netaupī ja, saldi garš o labi, Ē damzā lē brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s, ja atnā ksi nelaikā plā na ziņ ā jau no paš a ē dienreizes sā kuma, tad daž us ē dienus nepamē ģ inā si, jo netika ziņ ots, kuriem man nebija laika ē st, gatavo diezgan garš ī gi, ir gaļ a, dā rzeņ i, augļ i uzturā , starp citu, par augļ iem runā jot: arbū zi katru otro reizi saldi, bet tikai iepriecina, ā boli skā bi, apelsī ni arī , vairā k augļ us neesmu redzē jis,
pirmā s 3 dienas saldumu praktiski nebija, bet, kad mū su kaimiņ i turki sā ka reliģ iskos svē tkus, viņ i piekā pā s un sā ka kā rtot kū kas, daž ā da veida cepumus, kas izjuka tā pē c, ka tie visi bija slapji pē c garš as, tie bija samē rcē ti saldajā ū denī un pasniegti cilvē kiem maltī tes laikā , viņ i š ķ ī vjus paņ ē ma gandrī z tukš us tieš i no deguna, nav jā gaida, kad mē s paē dī sim, bet viņ i tos aizveda, jo tā saucamais "Restorā ns" nebija liela vieta, saka, ka ā tri noņ emsim, lai pē c mums citi apsē ž as un ē d, š ai ē dnī cai neiesaku lietot produktus ar majonē zes piedevu, jo ir daudz saindē š anā s, un kā likums, viņ i sajauca ā trbojī gus ē dienus ar majonē zi un taisī ja no š ī salā tus, katru vakaru bija animā cijas, bet bē rniem, pirmā s 2 dienas bija interesanti, bet tad viņ i saprata, ka viņ iem ir visas tā s paš as dziesmas, kas dejo, bē rnu konkursi,
uz visu mū su atvaļ inā jumu bija 3 pieauguš o animā cijas un viena deju izrā de (lezginka) š ī iemesla dē ļ bija garlaicī gi, mani iepriecinā ja tikai jautrs, sabiedrisks animators (Vanechka), tas ir viņ a pseidonī ms, bet viņ š arī bija viens, baseins viesnī ca ir pietiekami liela, tī ra, baseins tika tī rī ts katru vakaru pē c slē gš anas, ir viens slidkalniņ š , kas darbojā s 3 reizes dienā pa 30 minū tē m, mani ļ oti iepriecinā ja jū ra, lai gan tas aizņ em apmē ram 5 minū tes, lai izietu pa nesaprotamiem tuneļ iem, smilš aina tī ra pludmale, silts ū dens, nav lieli viļ ņ i, bet pat tad tā nav viņ u pludmale un vē l viena pirmā s lī nijas viesnī ca, tā pē c, kā saka, mums bija jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem, mē s paņ ē mā m dvieļ us un mierī gi gulē jā m uz smiltī m (š ajā ziņ ā nav izvē lī gi ) viņ iem ir sava pludmale bet tev ir jā iet uz to, diemž ē l tu neej tur nokļ uvi, bet es domā ju, ka pē dē jā dienā pirms izbraukš anas var redzē t daudz jautrī bas (sarkasms), es pasū tī ju brokastis , kad mē s izgā jā m no viesnī cas agri no rī ta,
mū s kaut kur pierakstī ja un teica, ka viss bū s labi, no rī ta reģ istratū rā reģ istratū rā bija kā di 12 cilvē ki, tur bija turks, kurš nezinā ja nevienu valodu, izņ emot savu, netā lu bija 3 bulciņ as polietilē nā , cik saprotu brokastis =), prasī jā m cilvē kiem viņ i arī pasū tī ja brokastis, bet tā kā cilvē ks neko nesaprata, tad sazinā jā s ar kā du, kurš vismaz kaut kā prata runā t krieviski, viņ am paskaidroja un prasī ja, kur ir mū su brokastis, kā das teica, ka tagad izlemsim, un kā es saprotu, kad cilvē ks runā ju ar turku no telefona, viņ š teica, lai sē ž ar taisnu seju un nesaprot, ka viņ š to izdarī ja diezgan labi, vispā r pat tā s 3 bulciņ as nevienam neiedeva, lai gan prasī ja, palika bez brokastī m, bet ar to piedzī vojums nebeidzas, mums lidmaš ī na 9:00, autobuss ieradā s viesnī cā.5:45, viss bija labi, bet mū su kolē ģ i krievi no kaimiņ u viesnī cas kaut kur apmaldī jā s un autobuss viņ us gaidī ja 50 minū tes, pē c tam viņ i vairs neparā dī jā s un mē s devā mies tā lā k, lai savā ktu cilvē kus,
nezinā mu iemeslu dē ļ atgriezā mies tajā paš ā viesnī cā , kur cilvē ki apmaldī jā s un laiks trū ka, autobusa vadī tā js braucot visu ceļ u kliedza, kliedza savā valodā un neļ ā va viņ am ne tikai stundu nosnausties, bet arī izbaudī t brauciens, mē s ļ oti kavē jā m š oferis apstā jā s pieturā , izkā pa no autobusa un nezinā mu iemeslu dē ļ atteicā s braukt tā lā k, Tez Tour nabaga meitene jau bija uz robež as un asarā s kaut kā ar viņ u izlē ma. un braucā m tā lā k, lidostā ieradā mies 8:10, ņ emot vē rā , ka mums bija lidmaš ī na 9:00, skrē jā m pa galvu cauri visai kontrolei, bet paldies Dievam, ka mums bija laiks, Vispā r cilvē ki, es neiesaki apmeklē t š o viesnī cu jo nebū si apmierinā ts, bet vienkā rš i mosties, lai nemitī gi lamā ties un dusmotos, tu neesi pelnī jis š o viesnī cu 3 *** tā s autoritā te ir 2 ** maksimums ne vairā k, uz augš u lī dz 3 viņ i joprojā m aug un aug
аватар sunyasha
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pats atpū tos, gribē jā s sauli, jū ru un mieru. Dabū ju ko gribē ju. Viesnī ca ir klusa, gandrī z kā mā jā s. Telpai vajadzē ja bū t ekonomiskai, bet, pateicoties menedž erim Hasanam, dabū ju lielu t. sezona tikai sā kā s. … Tomēr ▾ Pats atpū tos, gribē jā s sauli, jū ru un mieru. Dabū ju ko gribē ju. Viesnī ca ir klusa, gandrī z kā mā jā s. Telpai vajadzē ja bū t ekonomiskai, bet, pateicoties menedž erim Hasanam, dabū ju lielu t. sezona tikai sā kā s. Vispā r man viņ am jā saka ī paš s paldies! Labā kais menedž eris! (Un es apmeklē ju daž ā das viesnī cas) Viņ š visiem palī dzē ja, piegā ja pie visiem brokastī s un jautā ja, vai viss ir kā rtī bā . Viņ š labi zina krievu valodu, kas ir lieliski piemē rota tū ristiem no bijuš ajā m padomju republikā m. Pie manis atpū tā s puiš i no Kazahstā nas, Azerbaidž ā nas, Ukrainas un sievietes no Sanktpē terburgas. Ē diens labs, viss svaigs, neviens nav saindē jies. Aicinā tas ģ imenes ar bē rniem. Piemē ram, vienas mā tes bē rns negribē ja ē st. Hasans palū dza pavā ru pagatavot vē l kaut ko mazulim. Laiku pa laikam Hasans sarī koja minibrī vdienas bē rnu un pieauguš o dzimš anas dienā s. Istabā ir pieejams WI-FI, ir fē ns, dvieļ i, papī rs un š ķ idrā s ziepes. Es dzī voju 409, zilā ē kā . Istabu uzkopš ana ik pē c 2 dienā m. Telefons istabā darbojas pareizi, dež urants mani pamodinā ja uz nakts ekskursiju. No rī tiem baseins tiek pastā vī gi tī rī ts. Es tajā nepeldē jos, devos uz jū ru. Pludmale atrodas 10 minū š u attā lumā no viesnī cas. Vispā r nav dā rga, bet pieklā jī ga viesnī ca. Acī mredzot, kā ds iespaids ir par viesnī cu, tas ir atkarī gs arī no pā rvaldnieka. Mans atvaļ inā jums bija 100% izdevies, ko arī novē lu visiem! Ceru, ka mans apskats kā dam noderē s.
аватар natakoper
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar vī ru un meitu 13 gadi jū nija sā kumā.14 dienas. Iepriekš Turcijā atpū tā mies tikai 5*, bet neskatoties uz to, viesnī ca atstā ja patī kamā kos iespaidus! Mē s gā jā m cauri Pegazam. Sā kš u ar to, ka mums paveicā s ar izlī gumu, pielikuma ē kā s rezervē jā m standartu, bet tā kā sezonas sā kumā un viesnī ca nebija pilna, piedā vā ja ģ imenes numuru ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru un meitu 13 gadi jū nija sā kumā.14 dienas. Iepriekš Turcijā atpū tā mies tikai 5*, bet neskatoties uz to, viesnī ca atstā ja patī kamā kos iespaidus! Mē s gā jā m cauri Pegazam. Sā kš u ar to, ka mums paveicā s ar izlī gumu, pielikuma ē kā s rezervē jā m standartu, bet tā kā sezonas sā kumā un viesnī ca nebija pilna, piedā vā ja ģ imenes numuru ar skatu uz baseinu. Divas istabas, viena ar divguļ amo gultu, otra ar divā m vienvietī gā m gultā m, divi balkoni. Ļ oti ē rti un plaš i! Neviens nevienam netraucē ja. Jā , un internets iepriecinā ja viņ a meitu). Tī rī š ana bija ik pē c trim dienā m, manuprā t, pat pā ris reizes gulbji sagriezā s. Sī kums, bet jauki. Nauda vienmē r tika atstā ta apkopē jā m, bet viņ i to nekad neņ ē ma.
Lī dz jū rai 5-7 minū tes ar kā jā m. Mū su pludmale atradā s pretī kafejnī cai Fantasia, un ī paš i iepriecinā ja tas, ka solā riju š ogad varē ja izmantot bez maksas! (lasī ju, ka pagā juš ogad tika samaksā ts). Par š o un daudz ko citu liels paldies viesnī cas direktoram Hasanam. ! Viņ š kopumā ir ļ oti atsaucī gs cilvē ks, jebkurš lū gums tika izpildī ts. Es nekad neesmu redzē jis, ka direktors dā rgā s viesnī cā s pienā k pusdienu vai vakariņ u laikā , sveicina un jautā , vai viss ir kā rtī bā . Patī kami. ) Un vispā r personā ls ir ļ oti labi izvē lē ts!
Pludmale ir plaš a, mū su laikā cilvē ku bija maz, vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Pretī pludmalei jū rā ir akmeņ i, tā pē c esiet uzmanī gi! Mē s devā mies peldē ties nedaudz pa kreisi (50 m), tur ir smiltis un izcili maiga ieeja.
Slī dkalniņ š tika ieslē gts sā kumā reizi dienā , tad no rī ta un pē cpusdienā .
Animā cija tika pieteikta, bet tā kā nebija sezonas sā kumā , tad vakaros pastaigā jā mies pa krastmalu, devā mies uz Vecrī gu, skatī jā mies vakara raidī jumus no kaimiņ u 5-ke. Ieiet, protams, nevar, bet skatuve no promenā des ir ļ oti labi redzama.
Tagad par uzturu. Zinu, ka daž i tū risti sū dzē jā s, ka gaļ as esot maz un zivju pie mums nav. Bet puiš i, š is ir 3, nevis 5! Maksā jiet papildus par viesnī cu ar citu zvaigž ņ u vē rtē jumu vai dodieties vienu vai divas reizes uz kafejnī cu...un jū s bū siet laimī gs)). Mums pietika. Dā rzeņ u ir daudz, vienmē r bijuš i augļ i, zupas, divu vai trī s veidu saldumi. Vai jums mā jā s ir vairā k?
Tā pē c varu teikt ar pā rliecī bu - pā rē jais izdevā s, noteikti iesaku viesnī cu!
аватар lady.leksandra-
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izlasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes, un asaras sariesā s no tā , ka viena un tā pati viesnī ca daž iem cilvē kiem var sagā dā t tik daudz prieka, laipnī bas un izcilu ē dienu, bet citiem – milzī gas bē das un veselī bas problē mas. … Tomēr ▾ Izlasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes, un asaras sariesā s no tā , ka viena un tā pati viesnī ca daž iem cilvē kiem var sagā dā t tik daudz prieka, laipnī bas un izcilu ē dienu, bet citiem – milzī gas bē das un veselī bas problē mas. Lū k, lieta: mū su reģ istrā cija iekrita 16. oktobrī . Viesnī cā atradā s aptuveni 35 cilvē ki, un ar katru dienu š is skaits samazinā jā s. Uz pludmali vairs nebrauca neviens autobuss, nebija pē cpusdienas uzkodu, nebija animā cijas vispā r, un sliktā kais ir tas, ka no mū su treš ā s uzturē š anā s dienas beidzā s "viss iekļ auts" sistē ma un lī dz ar to arī zviedru galds. darboties. Mū s baroja divas reizes dienā , pusdienā s un vakariņ ā s, tas pats - vista un rī si. Un tas arī viss. Tam ir grū ti un š ausmī gi noticē t. Bet tā ir. Protams, saprotu, ka lī dz sezonas beigā m cilvē ku ir palicis ļ oti maz un nav racionā li “pagatavot” daudz ē dienu daž iem atpū tniekiem, tač u pilnī bā atņ emt viņ iem jebkā du izvē li ir par daudz. Brokastī s atnesa arī paš u izlemto, proti, sojas desu, vienu olu, daž as olī vas, un viss. Un tā katras brokastis. No rī su ē š anas ar vistu divas reizes dienā - man radā s problē mas ar vē deru. Pat cietumā viņ i droš i vien nebaro vienu un to paš u bez izvē les tiesī bā m. Un tad tu atnā ci uzlabot veselī bu, iepriecinā t sevi ar turku dā rzeņ iem, garš augiem, augļ iem, samaksā jis lielu naudu (4.000 tū kstoš i rubļ u par seš ā m naktī m, sezonas beigā s), un tad tā das pretī gas dē kas. Vē l viens nepatī kams moments bija tas, ka personā ls jau pilnā sparā gatavojā s slē gš anai, un nemitī gi nā cā s vē rot, kā vispirms tiek saritinā ti lietussargi un izņ emti galdi no baseina blakus esoš ā s zonas. Tad viņ i pā rceļ televizorus no nedzī vojamā m mā jā m uz kopī gu noliktavu, neviens jū s nesveicina un neviens par jums nerū pē jas. Tā da sajū ta radā s, ka esi bē glis, kuru uz brī di patvē ra nojauktā s mā jas strā dnieki. Kā jū s varē tu atpū sties š ā dos apstā kļ os? Dā rgie draugi, es stingri neiesaku apmeklē t š o viesnī cu sezonas beigā s. Varbū t citreiz lietas izskatī sies pavisam savā dā k.
аватар SVETLANA6631
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba viesnī cā ! Ļ oti labi 2-istabu apartamenti, ar 2 balkoniem, teicama uzkopš ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a ik pē c 3 dienā m! Dzī vojā m 210. istabā , izeja uz baseinu, nedaudz trokš ņ aina. … Tomēr ▾ Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba viesnī cā ! Ļ oti labi 2-istabu apartamenti, ar 2 balkoniem, teicama uzkopš ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a ik pē c 3 dienā m! Dzī vojā m 210. istabā , izeja uz baseinu, nedaudz trokš ņ aina. bet nekas liels! Ē dienu daudz un diezgan garš ī gi. gan no gaļ as tikai vistas vai tī tara, bet pagatavots bija garš ī gi un daudzveidī gi, man ļ oti patika ar magoņ u sē klā m! Daudz dā rzeņ u un salā tu, viss svaigs, brokastī s ļ oti garš oja piena putra, olu kultenis, mī kstā s olas un daudz kas cits! Saldais galds vispā r ir maģ isks, pusdienā s ir 5-6 desertu veidi, bet vakariņ ā s vispā r svē tki un kū kas un pī rā gi un visā di suflē ! Pludmalei ir divas iespē jas, pirmā ir pavisam tuvu, bet par sauļ oš anā s krē sliem maksā no kafejnī cas Fantasia. vai visi guļ uz dvieļ iem, otrs ved lī dzi bezmaksas shuttle bass uz visu dienu. pludmale ir normā la ar sauļ oš anā s krē sliem. duš a, tualete, viss bez maksas. jū s varat ē st visu savu ū dens ē dienu vai arī ir kafejnī ca, kur paē st!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 2006 году, последняя реновация проводилась в 2019 году.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км от Сиде, в 12 км от п. Манавгат. Аэропорт Анталии находится в 65 км от отеля.
Pludmales apraksts Два пляжа: 1 — городской платный пляж (300 м от отеля), 2 — собственный бесплатный пляж (зонтики и шезлонги бесплатно, напитки и закуски платно) в 6 минутах езды от отеля. Курсирует шаттл на пляж, в течение дня, бесплатно. Заход в море — песок.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi (у бассейна, в ресторане и лобби (бесплатно), услуги фотографа, 1 основной ресторан, 1 бар у бассейна, мини-маркет, 1 открытый бассейн без подогрева (110 кв. м), 1 горка, зонтики и шезлонги у бассейна (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне, водная горка. Анимация на русском языке.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно), сауна (платно), хаммам (бесплатно), анимация на русском языке (бесплатно), турецкая ночь бесплатно (1 раз в неделю), дартс (бесплатно), шахматы (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 147 номеров. Состоит из восьми 5-этажных зданий и тринадцати 4-этажных (территория отеля разделена дорогой).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), мини-бар бесплатно (пустой), сейф (на ресепшн, платно), ванная комната с душем и банными принадлежностями (мыло, шампунь), фен, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Kumköy Cad. 1128 Sok. No:3, Si̇de, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 350 05 26 Fax: +90 242 753 22 04
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.