Serra Garden 4*– Atsauksmes

116
Novērtējums 7.310
№33 viesnīcas reitingā Sānu
7.6 Numurs
7.6 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.8 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no smilšu pludmales. Tā tika uzcelta 1996. gadā un pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар lukasalnikov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Divus gadus nebija jū rā un koronavī rusa laikā tomē r nolē ma doties kopā ar sievu uz Turciju. Izvē lē jos viesnī cu, lai tā bū tu maza un mazā k pā rpildī ta. Viesnī ca sastā v no 3 stā vu ē kā m, no kurā m katrā ir aptuveni 25 numuriņ i. … Tomēr ▾ Divus gadus nebija jū rā un koronavī rusa laikā tomē r nolē ma doties kopā ar sievu uz Turciju. Izvē lē jos viesnī cu, lai tā bū tu maza un mazā k pā rpildī ta. Viesnī ca sastā v no 3 stā vu ē kā m, no kurā m katrā ir aptuveni 25 numuriņ i. Kad mē s reģ istrē jā mies, mums piedā vā ja istabu pirmajā stā vā . Man liekas, ka visi vispirms tiek piedā vā ti 1. stā vā . Pirmais stā vs atrodas ļ oti zemu un lielā kajai daļ ai, manuprā t, nebū s ē rti: uz balkona tiek ž ā vē tas visas slapjā s lietas, kuras teorē tiski ir viegli savā kt no ielas; numuri ir redzami no ielas. Tā pē c uzreiz prasī ju istabiņ u 2. stā vā , ko saņ ē mā m bez papildus samaksas.
Bez volā niem, bet viss bija pieņ emamā stā voklī . Tualete, izlietne, duš a - viss darbojā s nevainojami.
Uztura ziņ ā varu teikt, ka man viss derē ja. Sieva sū dzē jā s, ka ē dienkarte ir diezgan vienmuļ a. Ir grū ti sniegt objektī vu vē rtē jumu. Neredzē ju, ka ir bē rnu ē dienkarte. Par augļ iem teikš u, ka katru dienu bija arbū zi, izcili persiki, bumbieri, ā boli, vī nogas. Brokastis un vakariņ as notiek lielā ē damzā lē , kur vietas pietika visiem.
Pusdienas bija vai nu uzkodu bā rā (viesnī cas zonā ), vai pludmalē . Pludmalē ē dienkarte ir nedaudz daudzveidī gā ka.
Viesnī ca atrodas 2. lī nijā un faktiski 300 metrus no jū ras. 100 metrus no jū ras ir ļ oti plaš a aleja, kas stiepjas gar jū ru. Š ī ir brī niš ķ ī ga vieta vakara pastaigā m pē c vakariņ ā m: ir, kur pastaigā ties, ieelpot jū ras gaisu, daudz veikalu, un ir vienkā rš i interesanti apskatī t viesnī cas, kas atrodas 1. lī nijā .
Jū ra, iespē jams, ir labā kā , kā du esam redzē juš i. Ieeja jū rā ir ļ oti gluda, maigas smiltis, bez akmeņ iem. Bojas ir kaut kur 100 metru lī menī no krasta, kur dziļ ums ir ap 180-190 cm. Š ajā s dienā s jū ra bija ļ oti mierī ga un tī ra, pā ris reizes bija nelieli viļ ņ i, kas tikai piesaistī ja atpū tniekus. Sauļ oš anā s krē slu bija daudz, mū s ļ oti iepriecinā ja platie garie saulessargi, atš ķ irī bā no mazajā m sē nē m daž ā s citā s pludmalē s. Katru dienu veicā m garas kilometru pastaigas gar jū ru, ļ oti ē rti, ja nevē laties sauļ oties "ronis".
Mū su laikā reģ istratū rā bija apmē ram 30 procenti poļ u, 20 procenti ukraiņ u un vā cieš u un aptuveni 30 procenti krievu, kas veidoja lielā ko daļ u sū dzī bu iesniedzē ju.
Viņ i atgriezā s dzī vi, veseli un iedeguš i. Es nezinu, par ko sū dzē ties. Jū ras temperatū ra bija 29 grā di, dienā.32-33, naktī.25-26.
аватар _42802
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā , tač u viesnī cas izvē lei piegā ja ļ oti nopietni. 1 Reģ istrē š anā s noritē ja nevainojami. Sā kumā viņ i iedeva istabu pirmajā stā vā , bet pē c mana pirmā iebilduma bez papildu maksā jumiem un grū tī bā m nomainī ja to ar istabu 2 stā vā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā , tač u viesnī cas izvē lei piegā ja ļ oti nopietni.
1 Reģ istrē š anā s noritē ja nevainojami. Sā kumā viņ i iedeva istabu pirmajā stā vā , bet pē c mana pirmā iebilduma bez papildu maksā jumiem un grū tī bā m nomainī ja to ar istabu 2 stā vā .
2. Pludmale ir ideā la gludas ieieš anas jū rā nozī mē . Bet jū ra vienmē r ir vē traina, tā pē c var tikai lē kt pa viļ ņ iem. Smiltis ir netī ras. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, jebkurā laikā ir bezmaksas, pludmalē skaistas plaš as nojumes !! !
3. Ē diens garš ī gs, kvalitatī vs, daudzveidī gs! ! ! Novē lē jums zī daiņ u ē dienam: tā kā viesnī cā ierodas ne tikai vā cieš i, bet arī tū risti no Ukrainas/Krievijas/Baltkrievijas, tad pareizi bū tu ē dienkarti papildinā t ar mū su platuma grā diem pazī stamā ko zupu. Ē dienkartē ir divas turku zupas, lī dzī gas kartupeļ u biezenim, kuras mū su bē rni nepiekrī t ē st ! ! Tas ir svarī gi, lū dzu, nododiet š o informā ciju vadī bai!
4. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga! ! ! Personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t! Pē c uzturē š anā s dienas jū s jau jū taties kā mā jā s.
Noteikti nā kamgad nemeklē sim citus variantus un ar prieku nā ksim uz š o viesnī cu. Veiksmi un attī stī bu!
аватар printerok
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgu laiku viņ i nevarē ja dalī ties ar viesnī cu. Bet pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas mē s nolē mā m pakavē ties pie š ī s iespē jas. Uzreiz gribu teikt, ka ideā lu variantu nav, bet tie, kas ir pozitī vi, lieliski pavadī s laiku ļ oti budž eta trijniekā. … Tomēr ▾ Ilgu laiku viņ i nevarē ja dalī ties ar viesnī cu. Bet pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas mē s nolē mā m pakavē ties pie š ī s iespē jas. Uzreiz gribu teikt, ka ideā lu variantu nav, bet tie, kas ir pozitī vi, lieliski pavadī s laiku ļ oti budž eta trijniekā.
Par paš u viesnī cu varu teikt sekojoš o:
1. Tī rī ba - teritorijā viss kopts, izmazgā ts, nopļ auta zā le un krū mi, katru vakaru tiek tī rī ts baseins, restorā nā viesmī ļ i uzreiz notī ra izlietotos traukus un ā tri uzklā j galdus. Nevienam nav jā gaida. Numuri tiek uzkopti katru dienu.
2. Istaba - glī ta, tī ra, labi iekā rtota. Mū su istabā "Standard" bija divguļ amā gulta un vienvietī ga gulta, liels skapis, seifs, TV, kondicionieris, 2 logi un balkons, tī ra vannas istaba, prieks, ka nav pelē juma. Vannas istabā ir ziepes dozatoros, fē ns, vates spilventiņ i, ausu kociņ i, duš as cepures.
3. Ē diens ir daudzveidī gs.
Brokastī s ietaukotas olas, pankū kas, desiņ as tomā tos, bija vairā ku veidu jogurti, kurus varē ja papildinā t ar ievā rī jumu vai marinē tiem augļ iem, vairā ku veidu siers, desiņ as, salā ti un vienkā rš i dā rzeņ i, kā arī brokastu pā rslas ar pienu un visiem varē tu pagatavot grauzdiņ us . Maizes izstrā dā jumu skaits mani nedaudz iespaidoja, ī paš i daudz bija brokastī s. Pusdienas un vakariņ as neiztika bez 2-3 zivju un gaļ as veidiem. Vakariņ ā s pie baseina tika gatavota arī gaļ a uz grila. Saldumu izvē le lika aizdomā ties, jo gribē jā s visu izmē ģ inā t. Pavā ri ļ oti centā s un papildus tradicionā lajiem turku saldumiem cepa brī niš ķ ī gas kū kas. Bē rniem uzturs ir paradī ze. Viņ u iecienī tā kie kartupeļ i, saldumi, saldē jums, augļ i (vī nogas, arbū zs, persiki, aprikozes, plū mes, bumbieri, ā boli un apelsī ni), burgeri un garš ī gie gozleme ar daž ā diem pildī jumiem.
4. Izklaide – animatoru komanda labi pastrā dā jusi. Animā cija bija visas dienas garumā un lī dz vakaram.
Kriss un Tattoo vienu dienu strā dā ja pie baseina. Pludmalē aicinā ja visas Mino un Bingo aktivitā tes. Vakara animā cija sā kā s ar bē rnu izklaidē m, kam sekoja nelielas programmas izrā des visiem, kas vē las pasē dē t pie bā ra un nobaudī t kā du kokteili vai ko stiprā ku. Ceturtdien viņ iem ir turku nakts. Pavā ri programmu sā k ar savā m lā pā m un milzī gu saldē juma kū ku. To visu pavada skaļ a mū zika un dejas. Pē c tam uz skatuves sā kas uzaicinā tā s grupas deju š ovs. Divas reizes dziedā t tika aicinā tas arī daž as vietē jā s grupas. Ī paš i slinki var neiet ā rpus viesnī cas.
Mē s paš i devā mies ekskursijā pa Side Antique. Mē s tur nokļ uvā m ar mikroautobusu par 3.5 lirā m. Tur viņ i pievienojā s krievvalodī go tū res grupai. Un tā da skaista un neizsmeļ ama ekskursija mums 2 cilvē kiem izmaksā ja 14 liras nevis 40 eiro no cilvē ka, ko piedā vā ja tū roperators.
5. Pludmale - 3 minū tes.
gā jiena attā lumā no viesnī cas, plaš a smilš aina ar daudzā m sauļ oš anā s krē sliem un patvē rumu no saules. Vietas pietika visiem. Ieeja jū rā ir ļ oti maiga.
Vienī gais mī nuss bija tas, ka viesnī cā ir prakse turpinā t uzturē ties numurā par papildu samaksu. Tas ir ļ oti ē rti tiem, kam ir vakara lidojums un par 15-20 eiro nav jā atbrī vo istaba 12 gadus. Tač u tiem, kas nā k pie tevis, nav kur pā rvā kties. Tā tas notika ar mums. Mū s apciemoja 4 ģ imenes un mums visiem reģ istratū rā pateica, ka esam izmitinā ti uz laiku uz 1 nakti standarta numurā bez balkona. Tač u neviens nevarē ja iedomā ties, ka š ī telpa atrodas zem karsta jumta un tai arī nav logu (logu nevarē ja nosaukt par nelielu stikla trī sstū ri pie griestiem, kas pat nevē rā s vaļ ā ). Bet daž i cilvē ki bija vē l vairā k pā rsteigti – mū su kaimiņ iem arī nebija gaisa kondicionē š anas. Mū su pirmie iespaidi un cerī bas uz neaizmirstamu atpū tu tika sabojā tas.
Tač u nā kamajā rī tā mū s pā rcē la uz skaistā m, plaš ā m istabā m un, atvainojot par ī slaicī gajā m neē rtī bā m, par brī vu iedeva seifu un uz istabu atnesa augļ us un vī nu.
Katla kontingents ir 80% vā cieš i, pā rē jie - poļ i, ukraiņ i, krievi, slovā ki.
Ar kopē jo atpū tu esam apmierinā ti. Š o viesnī cu varu ieteikt saviem radiem un draugiem. Viesnī ca pilnī bā attaisno savu cenu, un zvaigznes ziņ ā varē tu pretendē t uz piecā m.
аватар tatianaol
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
katru gadu iespaidi ir daž ā di. Š ogad bija 10 gadu jubileja. Tū risti - 70% krievi, 20% poļ i (tik daudz pirmo reizi! ), pā rē jie vā cieš i. Un. . . apkalpoš ana un ē dinā š ana š ogad vieglā ka. . . Pludmale netī rā ka. Kā di viesi-tā da un neuzbā zī ga apkalpoš ana. … Tomēr ▾ katru gadu iespaidi ir daž ā di. Š ogad bija 10 gadu jubileja. Tū risti - 70% krievi, 20% poļ i (tik daudz pirmo reizi! ), pā rē jie vā cieš i. Un. . . apkalpoš ana un ē dinā š ana š ogad vieglā ka. . . Pludmale netī rā ka. Kā di viesi-tā da un neuzbā zī ga apkalpoš ana. Un atkal par bē rnu izklaidi - animatori ir vislabā kajā veidā . Bet, kopš.1996. gada, bū tu bijis iespē jams atjauninā t slaidu vietnē ! Mini klubam vienkā rš i nepiecieš ams remonts. Bet pludmalē lielisks remonts, jaunas tualetes, krā ni, duš as. Pirmajiem lietotā jiem tas ir lieliski! Par ceļ u uz pludmali, tū jas ir izauguš as un tu no rī ta ej ē nā . Ī sti pludmales autobusi pa vienam. Dvieļ i - š ogad atkal iemaksa 10 dolā ri (nepieņ ē mā s par dolā ru par dvieli). Wifi ir lielisks! Kopumā mans vē rtē jums nemainā s – viesnī ca laba, bet cena ir pieaugusi.
детский бассейн на пляже,ремонт,все новое утро,дорога на пляж Отличное море,мелкое и песочек Пляж,вечер Вид сверху на большое бассейн к сожалению много палок...
аватар KaterynaC
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tusies ģ imene ar bē rnu 4 gadi-Brī vdienas bija veiksmī gas! Š ī nav pirmā reize TURCIJĀ , š o viesnī cu konsultē ja tū roperators. Ģ imenes atpū tai tas, kas nepiecieš ams. Garš ī ga, ē rta, klusa, bet tajā paš ā laikā jautra animā cija vislabā kajā veidā . … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene ar bē rnu 4 gadi-Brī vdienas bija veiksmī gas! Š ī nav pirmā reize TURCIJĀ , š o viesnī cu konsultē ja tū roperators. Ģ imenes atpū tai tas, kas nepiecieš ams. Garš ī ga, ē rta, klusa, bet tajā paš ā laikā jautra animā cija vislabā kajā veidā . WIFI nozvejas visā viesnī cā , kas priecē ja visu pā rē jo. Personā ls draudzī gs, numuriņ i tī ri, jaunas mē beles. Jū ra nav tā lu, pā ris minū š u gā jiens. , Pludmale tī ra. Ieteicu viesnī cu. Mē s vē l atgriezī simies))
P. S. viens nepatī kams brī dis ierodoties viesnī cā - uzreiz neiebraucot istabā , pat par pateicī bu * pasē nā cā s gaidī t standarta laiku. bet tas varbū t ir viens no mī nusiem ?? ? ?
аватар Vlad611
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi bijā m Turcijā un pē c tū roperatora ieteikuma nokļ uvā m š ajā viesnī cā . Pirmais iespaids: istaba ir svaiga, jaunas mē beles, bet istaba ir ļ oti maza. Blakus pludmalei un tur viss ir kā rtī bā . Tā vienkā rš i nav tī rī š ana, pat ar dzeramnaudu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bijā m Turcijā un pē c tū roperatora ieteikuma nokļ uvā m š ajā viesnī cā . Pirmais iespaids: istaba ir svaiga, jaunas mē beles, bet istaba ir ļ oti maza. Blakus pludmalei un tur viss ir kā rtī bā . Tā vienkā rš i nav tī rī š ana, pat ar dzeramnaudu. Izlietnē ziepju vispā r nebija, nā cā s jautā t istabenei, bet viņ a krieviski nesaprot. Kalpones (sievietes) ir ļ oti uzmā cī gas, pē c vakariņ ā m izlika zī mī ti "netraucē t, atpū tieties", vē l klauvē , lauž as. Ē ģ iptē tā das nav, un tī rī š ana ir normā la, ziepes, š ampū ni, krē mi - no kuriem izvē lē ties. Dzē rieni ledusskapī tika pastā vī gi atjauninā ti. Un savā istabā mē s paš i papildinā jā m ledusskapi. Patieš ā m, ir iedalī jums vā cieš iem un krievvalodī gajiem. Citā s atsauksmē s raksta, ka gatavo ļ oti garš ī gi, es nestrī dos, bet zivju ē dienus (sarkanā s zivis, garneles) 8 dienu laikā neesmu redzē jusi. Lai gan pa ceļ am uz lidostu tū risti stā stī ja, ka viņ u viesnī cā s tas viss esot gandrī z katru dienu. Viesnī ca patieš ā m ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem.
аватар Nikika88
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Daudz nerakstī š u, neiesaku tur braukt ar mazu bē rnu, un bez bē rniem patiesī bā tur nav ko darī t, tā pē c nevajag tur braukt. Ē diens noteikti ir garš ī gs, bet trauki ir š ausmī gi mazgā ti. Mazam bē rnam 3 gadus vecam nav ko ē st, tā pē c Bē rnu tabula aprakstā ir mā nī š ana. … Tomēr ▾ Daudz nerakstī š u, neiesaku tur braukt ar mazu bē rnu, un bez bē rniem patiesī bā tur nav ko darī t, tā pē c nevajag tur braukt.
Ē diens noteikti ir garš ī gs, bet trauki ir š ausmī gi mazgā ti. Mazam bē rnam 3 gadus vecam nav ko ē st, tā pē c Bē rnu tabula aprakstā ir mā nī š ana. 6dien bē rns saindē jā s, kā teica vietē jie ā rsti (tas ir atseviš ķ s jautā jums), bet pē dē jā dienā pirms izbraukš anas saslima arī sieva, ierodoties VĪ RUS! Nekā ds brī nums - Viesnī ca netī ra, tī ra tyap, blē dī ba pat ar dzeramnaudu, un kaimiņ os vā cieš i noberzē ja, nedod Dievs, acī mredzot viņ i dod daudz vairā k, viņ i smē jā s. Un vispā r ir redzams dalī jums vā cos un krievos, tas nav patī kami.
No priekš rocī bā m lieliska pludmale, netā lu no 300-500 metriem.
Animā cija - nav ko teikt, mū su bē rns nepiedalī jā s.
Tui ir parasts tū roperators, gide Daria ir vidē ja, ja nu vienī gi pā rdot.
Personā ls vairā k vai mazā k nav patī kams stā sts ar telpas pagarinā š anu, turku strā dnieks rupji atteicā s un arī smē jā s, gribē jā s viņ am iesist pa seju.
Turcijā bija pirmā reize, iespaids bija ļ oti slikts, vairs nebrauksim. Viesnī cu neiesaku, ir ar ko salī dzinā t, tā da attieksme pirmo reizi.
аватар tatianaol
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es rakstu svaigu! Pirmkā rt, tas vairs nav Primasol - SOOE Serra Garden. atkal vā cieš i. Un tas ir galvenais! Uzlabojumi it visā , bū š u kā rtī bā , jo š ajā viesnī cā bija jau 7. reizi (ja ne vairā k): 1. Koka nojumes pie liela baseina un bernu baseins ar slidkalniem berniem, 2. … Tomēr ▾ Es rakstu svaigu! Pirmkā rt, tas vairs nav Primasol - SOOE Serra Garden. atkal vā cieš i. Un tas ir galvenais! Uzlabojumi it visā , bū š u kā rtī bā , jo š ajā viesnī cā bija jau 7. reizi (ja ne vairā k): 1. Koka nojumes pie liela baseina un bernu baseins ar slidkalniem berniem, 2. Mazakais bernu baseins ir nož ogots. 3. Galvenais brī nums ir Wi-Fi visur! Un labi! D blokā lomos ir pie estrā des, pie lielā baseina! Kurš gan lai zinā tu, ka mē dza ķ ert tikai reģ istratū rā un tas bija briesmī gi 4. Ē diens - tik daudzus gadus esam redzē juš i daž ā dus, bet š ogad eiropeiskus un ne pikantus. Ē da bē rni 7 un 14 gadus veci. Katru dienu tī tara, liellopa gaļ a, teļ a gaļ a, aknas, vista, zivis. Viņ i pat ē da zupas, rī sus, sē nes, dā rzeņ us. Saldumus un neaprakstī š u! 5. Pludmale š ogad ir tī ra, ir atjaunoti sauļ oš anā s krē sli un matrač i. Starp citu, pludmales dvieļ i tagad ir par naudu. 1 dolā rs par dvieli, maiņ a arī ir dolā rs (pirms tam bija depozī ts 10 dolā ri). 6. Animatori ir augš pusē . Krieviski runā još as meitenes, jautri puiš i. ! Nostrā dā ja lieliski!
Tas ī sumā ! Lī dz nā kamajam gadam Serra Garden!
Ресторан в турецкий вечер Пляж Возле большого бассейна Вид из номера,блок D второй этаж
аватар aldollgenkova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies PRIMASOL SERRA GARDEN 4* kā precē ts pā ris vecumā no 11.06. lī dz 19.06. 2018. Š ī bija mū su otrā reize, tā pē c mē s zinā jā m, kur mē s ejam. Man viss ļ oti patika. Viesnī ca pā rsteidza ar atjauninā to dizainu un telpu remontu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies PRIMASOL SERRA GARDEN 4* kā precē ts pā ris vecumā no 11.06. lī dz 19.06. 2018. Š ī bija mū su otrā reize, tā pē c mē s zinā jā m, kur mē s ejam. Man viss ļ oti patika. Viesnī ca pā rsteidza ar atjauninā to dizainu un telpu remontu. Teritorija liela, kopta, visu laiku kaut kas tiek tī rī ts un laistī ts. Visas mā jas ir apraktas apstā dī jumos un eksotiskos ziedos.
Mē s dzī vojā m bungalo pirmajā stā vā , no logiem paveras skats uz pagalmu, kur neviens negā ja, tikai kaķ i)). Istabas ir svaigi izremontē tas, visas mē beles jaunas, visa tehnika darbojas. Pā rsteigums bija interneta klā tbū tne visā viesnī cā , arī istabā s, lai gan kaut kā du iemeslu dē ļ tas periodiski pazuda mū su bungalo, signā ls reģ istratū rā bija labs. Visi sociā lie tī kli darbojā s (izņ emot Viber). Lins ir sniegbalts (gribē ju jautā t, kā tā tiek balinā ta? ). No tehnikas, TV ar kaudzi kanā lu, tikai uzturē š anā s beigā s pavisam nejauš i atradā m vienu ukraiņ u kanā lu 1 + 1 (zem numura 9002), citā di viss vā cu un krievu. Kondicionieris, fē ns un neliels ledusskapis (lai gan ļ oti nesaldē ja, bet mums tas nebija vajadzī gs). Vē l viens no jauninā jumiem ir atslē gas karte, kas iedarbina elektrī bu telpā , tas ir, kamē r jū s neesat istabā , ledusskapis nedarbojas. Istaba tiek uzkopta katru dienu, ja vien jū s neuzliekat zī mi "Netraucē t". Veļ a tika mainī ta katrā tī rī š anas reizē , tikai vienu reizi mē s istabenei neielikā m $ 1, tā pē c viņ i aizmirsa mums uzlikt kā ju dvieli un papī ru...un tā pē c viņ i atstā ja mums pā ris saldumus tē jai. Noteikti paņ emiet lī dzi virvi un pā ris drē bju š ķ ipsnas balkonam un odu atbaidī š anas lī dzekli.
Par pā rtiku. Ļ oti liela produktu izvē le, daudz svaigu un ceptu dā rzeņ u, daž ā di salā ti un mē rces, augļ i vienmē r bija 5-6 veidi (arbū zs, ā boli, aprikozes, plū mes, melones, ķ irš i, bumbieri). Mē s ē dā m olī vas un saldumus (tas ir cits stā sts!! ! ). Katru dienu bija daž ā da veida gaļ a (tī tara, vista, retā k liellopa gaļ a), zivis, frī kartupeļ i, visā das grildesiņ as. Vakarā noteikti grilē dā rzeņ us un gaļ u vai zivis. Vienmē r ē dā m un pat pā rē dā m, jo ​ ​ gribē jā s visu pamē ģ inā t! Tiem, kam patī k salds zobs, pē cpusdienas uzkodā m bā rā nobaudiet Nutella pankū kas un virtuļ us ar pū dercukuru. Garš ī gi! ! ! Viesmī ļ i ir ļ oti apdomī gi, viņ i ļ oti vē las jū s iepriecinā t, jums jā raugā s, lai viņ i neatņ emtu tukš u š ķ ī vi, kamē r vē laties uzsū kt gardu mē rci))). No atpū tniekiem pā rsvarā ir vā cieš i, tad krievi, poļ i. Ukraiņ u ir daudz mazā k. Personā ls pret visiem ļ oti draudzī gs, vienmē r smaida, sveicina, ļ oti gribas iepriecinā t.
Jū ra kā vienmē r tī ra, silta, sauļ oš anā s krē sli vienmē r bijuš i bez maksas. Izklaide jū rā katrai gaumei un budž etam. Vakaros animatori izklaidē ja pā rsvarā vā cu valodā , bet varē ja pasē dē t pie kafijas tases vai alus glā zes. Mē s arī vakarā devā mies uz promenā di gar krastmalu, apskatī jā m piekrastes viesnī cas.
Viesnī ca apmeklē ja saunu un hammam bez maksas. Bet visvairā k mani iepriecinā ja lielais baseins ar tī ru un ļ oti siltu ū deni. Katru vakaru baseinā kaut kas tika iztī rī ts. Blakus sauļ oš anā s krē sli pirmajā s dienā s vienmē r bija brī vi, vē lā k cilvē ki pievilka un pē c vakariņ ā m jau bija jā meklē . Tā kā bijā m bez bē rniem, tad pā rē jie baseini mū s maz interesē ja, bet pā ris reizes nokā pā m uz slidkalniņ iem! Kopumā š ī viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, š eit ir viss, kas tam nepiecieš ams - peldbaseini, bē rnu klubs, animatori izklaidē jas un ir ē diens.
Ekskursijā s nedevā mies, jo pē dē jā vizī tē jau bijā m daudz redzē juš i. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi iepirkš anā s centri. Š ajā vizī tē mē s pat nedevā mies uz Manavgatu. Viņ i izklaidē ja sevi ar "zyring" (iepirkš anā s bez naudas), lī dz rū pī gi ieskatī jā s un prasī ja pirkumu cenu. Tad visi nopirka visu uzreiz, un kā pē c jums ir nepiecieš ams kaulē ties, pā rdevē ji ir gatavi piekā pties, ja paņ emat daž as vienī bas vai izsaka komplimentus)). Valū ta netika mainī ta uz vietē jo, tirgū tiek pieņ emti gan dolā ri, gan eiro. Pā rrē ķ iniet cenu, atrodoties ceļ ā .
Mums ļ oti paveicā s ar pā rvadā tā jiem, viss bija stingri pē c grafika, reisu kavē š anā s nebija. Viesnī cas gids jau pirmajā dienā ar mums sarī koja tikš anos, kurā izstā stī ja visu sī kā k par viesnī cu, par ekskursijā m, kā rī koties apdroš inā š anas gadī jumā . Tai skaitā brī dinā ja izbraukš anas priekš vakarā , lai precizē tu izbraukš anas laiku un bū tu gatavi izbraukt.
Ieteicams ģ imenē m ar bē rniem vai vecā kiem pā riem, jaunieš iem bū s garlaicī gi. Ir tī rs, ē rts, droš s, vide ir acij tī kama. Viesnī ca nekā dā ziņ ā nav zemā ka par piecu zvaigž ņ u un varbū t labā ka.
аватар LISA9345
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Rudenī apmeklē jā m ļ oti labu PrimaSol Serra Garden viesnī cu. Ideā la vieta relaksē još ā m un iespaidī gā m brī vdienā m. Viesnī ca atrodas netā lu no Sides, tur nokļ uvā m gida pavadī bā ar autobusu no Antā lijas lidostas. … Tomēr ▾ Sveiki! Rudenī apmeklē jā m ļ oti labu PrimaSol Serra Garden viesnī cu. Ideā la vieta relaksē još ā m un iespaidī gā m brī vdienā m.
Viesnī ca atrodas netā lu no Sides, tur nokļ uvā m gida pavadī bā ar autobusu no Antā lijas lidostas. Ieradā mies ļ oti ā tri, ē rti, uzreiz bija forš s iespaids no gida un no ceļ ojuma vispā r.
Pati viesnī cas teritorija ir diezgan liela, tā nav viena liela viesnī ca, bet kaut kur ap 1.3 stā vu mā jas.
Ierodoties mums visu izstā stī ja un parā dī ja, personā lam uzreiz iepatikā s, runā ja krieviski) Un protams, uzreiz mū s pabaroja, un tad sapratā m, ka turku virtuve ir kaut kas) Garš ī gi, daudz jū ras velš u, pikanti ē dieni , augļ i. . .
Istaba bija ļ oti gaiš a un jauka. Bija viss nepiecieš amais - TV, gaisa kondicionieris, duš a, fē ns, mini bā rs, seifs un pat balkons))
Pats forš ā kais ir tas, ka viesnī cai ir sava smilš u pludmale, aptuveni 200 metru attā lumā . Bijā m oktobrī , bet ū dens bija silts un galvenais tī rs) Bet viesnī cas teritorijā ir tik daudz daž ā du izklaiž u, ka pat nevar pamest) Ir peldbaseini, restorā ni, ū dens slidkalniņ i, a sauna, trenaž ieru zā le, volejbols un daudz kas cits. Mē s izmē ģ inā jā m gandrī z visu, tā pē c mums nebija garlaicī gi ne minū ti)) Mē s pat devā mies uz masā ž u, protams, š eit ir jā maksā , bet mē s tomē r nolē mā m uzdā vinā t sev dā vanu))
Kopumā pā rē jais ir nereā li apmierinā ts)
Parādīt vairāk »


iemiesojums velkina
Dosimies uz Club Belinda 7. oktobrī. Kāds ir labākais veids, kā nokļūt Side un Manavgat? Ko var redzēt?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums ihor17
Sveiki! Sakiet lūdzu + un - Hotel Belinda 4*. Vai ir vērts doties? Var ieteikt citai viesnīcai līdz USD 1200 diviem. Es došos oktobra sākumā ar savu sievu (medusmēneša ceļojums). Ārzemēs būsim pirmo reizi. Kādi laikapstākļi tur ir šajā laikā? Un kas tev jāņem līdzi? Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
iemiesojums otlhbyf
Kas atpūtās ar maziem bērniem, vai istabā ir gultiņas un kādas tās ir?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums cray0lla
ko nozīmē "iet 500m līdz pludmalei"?tie ir 500m viesnīcas teritorijā,vai jāšķērso ceļš?ir pludmales viesnīca vai pilsēta?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
iemiesojums businkad
tt
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится в 200 м от песчаного пляжа. Был построен в 1996 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 6 км от г. Сиде, в 12 км от г. Манавгат, в курортном местечке Кумкёй и в 60 км от аэропорта г. Анталия
Pludmales apraksts До пляжа 200 метров. Протяженность пляжа — 60 метров. Пляжные полотенца — бесплатно (последующая замена — платно). Бар на пляже (10:00-18:00).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 главный ресторан (07:00-11:00, 12:30-14:30, 19:00-21:00; международная кухня, 750 мест, есть открытая летняя терраса), 1 A la Carte ресторан Sultan (турецкая кухня, 19:00-21:00), 3 бара: лобби бар, бар у бассейна (10:00-00:30), бар на пляже (10:00-18:00), 2 открытых бассейна, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских открытых бассейна, мини-клуб (3–6 лет), джуниор клуб (7-12 лет), макси-клуб (13-16 лет), детская анимация (на русском языке), мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: 3 водные горки, аквааэробика, 2 теннисных корта, водное поло, баскетбол, мини-гольф (9 лунок), дартс, пляжный волейбол. Платно: освещение теннисного корта, теннисный инвентарь (депозит), водные виды развлечений.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 297 номеров. Состоит из одиннадцати 3х-этажных бунгало.

Istabās

душ, фен, кондиционер, ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (напитки по заезду - бесплатно), сейф (платно), балкон. Уборка в номере (ежедневно), смена постельного белья (3 раза в неделю), смена полотенец (3 раза в неделю).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • modināšanas pakalpojums  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Evrenseki Tourism Centrum, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 763 75 75
Tīmekļa vietne: Serra Garden
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.