Port River Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 5.010
№174 viesnīcas reitingā Sānu
5.3 Numurs
4.8 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.2 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 250 metru attālumā no pludmales Titreyengol rajonā, 7 kilometru attālumā no Sides pilsētas. Uzcelta 2015. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар setianova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki visiem. Es ceru, ka mans pā rskats jums palī dzē s, noteikti izlasiet to! Mani sauc Juliana. Viesnī cā atpū tusies no 23.10. 2022 lī dz 30.10. 2022. gads. Tajā paš ā laikā mē s tur nenopirkā m ekskursiju !! ! Nopirkā m no SUNMAR tū roperatora biļ eti uz Sorgun Akadia Luxury Hotel un tikai ierodoties Antā lijā uzzinā jā m, ka tiekam pā rvesti uz citu viesnī cu, jo Acadia 27 bija slē gta. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Es ceru, ka mans pā rskats jums palī dzē s, noteikti izlasiet to!

Mani sauc Juliana.
Viesnī cā atpū tusies no 23.10. 2022 lī dz 30.10. 2022. gads.
Tajā paš ā laikā mē s tur nenopirkā m ekskursiju !! ! Nopirkā m no SUNMAR tū roperatora biļ eti uz Sorgun Akadia Luxury Hotel un tikai ierodoties Antā lijā uzzinā jā m, ka tiekam pā rvesti uz citu viesnī cu, jo Acadia 27 bija slē gta. Kā tas notika??? ? Kā pē c mū s nebrī dinā ja?? ? Kā pē c viņ i nepiedā vā ja alternatī vu? Tū roperatoram ir miljons jautā jumu, bet apskats bū s par viesnī cu.

Es teikš u uzreiz, ka, ja jū s iegā dā jā ties pilnu ekskursiju uz š o viesnī cu, un biļ ete vienai personai pieauga lī dz 35 tū kstoš iem, viss ir kā rtī bā . Augstā k tas nestā v.

Pē c piecinieka nemaz neož pē c vā rda, un, ja man izdosies pievienot fotogrā fiju, jū s bū siet š ausmā s!

Viesnī ca ir veca un netī ra, atrodas uz lauka (tas ir, jū s pat nevarat nekur staigā t, tikai lauks ...nav veikalu, nav kafejnī cu . . nekas! )

Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir lē tā kie, plastmasas...pat blakus viesnī cā s tie ir daudz pieklā jī gā ki. Pludmale ir netī ra, saulriets - oļ i.
Ī paš i bī stami ir ē st viņ u piedā vā to ē dienu pludmalē (muš as, netī rumi, š ķ ī vji acī mredzot nesakopjas un paliek tieš i iepriekš ē jo viesu ē dienā , vienkā rš i antisanitā ri apstā kļ i... ), kamē r viss nav garš ī gs, absolū ti viss ir neizturami.
Jū ra ir tī ra, tas ir +, bet tas nav viesnī cas nopelns.

Teritorijas viesnī cā tikpat kā nav, mazs baseins ...kā pē c bija ledus? ! Vienkā rš i ledains, kamē r jū ra bija laba. Ar ko tas saistī ts? Neskaidrs. Vā rdu sakot, tajā neviens nepeldē jā s, nebija iespē jams iekļ ū t.
Bet)))
Ir iekš telpu, mazs, netī rs baseins (kā bradā jamais baseins), tajā var peldē ties, ja ir laiks lī dz 19, jo tad arī ciet????

Ē diens paš ā viesnī cā nav garš ī gs, katru dienu viens un tas pats. Un, ja pusdienā s / vakariņ ā s varat izvē lē ties kaut ko (piemē ram, dā rzeņ us, vistu - ko ir gandrī z neiespē jami sabojā t), tad brokastī s kopumā viss ir skumji. Sieru un desu, vispā r neņ emiet mutē ))) brokastī s, pat tukš i kruasā ni ne vienmē r ir pieejami! Bet auksts olu kultenis, vienmē r.
Visi deserti izskatā s skaisti, bet visi nav garš ī gi??? ? Tikai baklava bija garš ī ga, tas arī viss.
Jū ras veltes nedeva, augļ i bija ā boli un bumbieri. Neviena arbū za, ne melone, ne ogas...NEKO.
Kafija no automā ta, it kā š ķ ī stoš ā . Sula, tā ir kā mū su nolietotā soda. Tikai alva
Vai tā s ir 5 zvaigznes??

Ī sā k sakot, brokastis mums nebija, jo nebija iespē jams tā s ē st. Mē s ē dā m un vakariņ ojā m tikai ar vistu un dā rzeņ iem, pā ris reizes iedeva zivis, tas arī viss. Viss pā rē jais nav iespē jams.
Alkohols arī atstā j ko vē lē ties, nav skaidrs no kā diem jauktiem kokteiļ iem?????????? ? ko viņ i absolū ti neprot taisī t, viskijs un rums - nesaprotama cepure (nav ne dž eka, ne balantaju no tiem vairā k vai mazā k, BET, laikam), tikai tad, kad č aļ i atpū tā s Akadijā , kur mums bija arī atpū sties)) ) kad 27 no viņ iem pā rcē la uz š o viesnī cu, viņ i uzreiz dabū ja viņ iem dž eku un citu labu alkoholu??? ? kā tev tas patī k??! ! Viņ iem tā teica, bet vai tu esi no Akadijas? Tā tad jū s to darī sit.
Un tas, ka mums sā kotnē ji bija paredzē ts tur atpū sties, nav nekas????

Atseviš ķ i gribu atzī mē t tur esoš o gidi Annu, kura absolū ti neko nepaskaidroja par viesnī cu, neko nestā stī ja. Un viņ a mums pā rdeva “forš o ekskursiju”, kas ilga 20 stundas, jo mū s ieveda autobusā un aizveda apskatī t kaut kā du tekstilu, ar slikti runā još u gidu, viņ a teiktais vispā r no vā rda nebija saprotams. No visas ekskursijas 45 minū tes bijā m uz ezera un 4 stundas uz pumma-kalla, atlikuš ā s 12 stundas mū s nemitī gi ripinā ja š urpu turpu. Protams, mē s arī paē dinā jā m, "restorā nā " - kā viņ i to sauc, pē c kā man likā s, ka ē diens mū su viesnī cā ir vienkā rš i debesis. Viņ i mū s atveda uz Edika bezpajumtnieku mā ju, un pabaroja kā suņ us, piedodiet, bet es to nevaru nosaukt citā di, pat grū ti to nosaukt par ē dnī cu.

Vairā k par numuru
Ir +, istaba parasta ar normā lā m mē belē m, gaumī gi uztaisī ta, maza. Ir seifs, mini bā rs (kurā ir tikai alus un kola ar fantu) - kopumā derē s.
Bet, duš a tek pa visu, pelē jums, nav tē jkannas, nav tē jas, kafijas. Un pat gludeklis ...pat reģ istratū rā viņ i to nedod par naudu. Viņ i var gludinā t jū su lietas pē c cenrā ž a))) viena lieta ir 3-4 eiro, un viņ i piedā vā to gludinā t apmē ram stundu))) vai tas ir normā li? Tas ir, viņ i stundu nedod gludekli un gludina vienu lietu????????

Ir vē l viens +, tas ir personā ls! Adekvā ts, krieviski runā još s. Izpildi lū gumus, smaidi, draudzī gs - neatrodi vainu.

Ak, arī nav programmas ...ne pieauguš ajiem, ne dienu KAUZE bē rnu????

Kopumā , ja jū s kā dreiz esat atpū tuš ies vismaz vienu reizi patieš ā m 5 *, tad jū s bū siet š ausmā s.

Parasts, bezpajumtnieks 5, kā izrā dī jā s.
аватар sansanich505
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mums iedeva vienu istabiņ u, gribē jā m mainī t, jo duš ā pelē jums, apskatī jā m vē l 3 istabas un viss pa vecam! Visas mē beles ir sasistas un saskrā pē tas, bildē viss redzams. Ledusskapī ū dens palika tikai pirmā s 2 dienas, tad pat par dzeramnaudu apkopē ja neko nemainī ja, raksta skapjos, grī da netī ra, skaņ as izolā cija tik slikta, ka var dzirdē t ko saka blakus istabā s. … Tomēr ▾ Mums iedeva vienu istabiņ u, gribē jā m mainī t, jo duš ā pelē jums, apskatī jā m vē l 3 istabas un viss pa vecam!
Visas mē beles ir sasistas un saskrā pē tas, bildē viss redzams.
Ledusskapī ū dens palika tikai pirmā s 2 dienas, tad pat par dzeramnaudu apkopē ja neko nemainī ja, raksta skapjos, grī da netī ra, skaņ as izolā cija tik slikta, ka var dzirdē t ko saka blakus istabā s.
Virtuve
Ē dienu ir daudz, bet viss bezgarš ī gs un viena veida, pā rsvarā rī si un frī kartupeļ i, gaļ u parasti pasniedz aukstu.
Restorā nā ap galdiem staigā kaķ i un tur darbinieki tos pabaro.
Personā ls
Hamits, turku valodā kliedz, izstiepis rokas, reģ istratū rā pa dienu ir vī rietis, kurš nerunā angliski.
Bā rs
Visus dzē rienus atš ķ aida ar ū deni, tik daudz, ka alkohola garš as nav vispā r, Coca-Cola ir tik atš ķ aidī ta, ka tā jau ir caurspī dī ga.
Peldbaseins
Visi sauļ oš anā s krē sli ir salauzti un netī ri, ā ra baseins nav slikts, iekš telpu apsildā mā telpa arī ir normā la.
Mū zika
Teritorijā pie logiem diskotē kas, mū zika skan lī dz 00:00 un tā katru dienu.
Pirms izbraukš anas pie mums 07:00 mū s pamodinā ja un teica, ka gatavojieties, es vispā r to redzē ju tikai nometnē s.
Wi-fi ir slikts, pat neielā dē attē lus.
Neiesaku š o viesnī cu!
потолки в комнатах стены пол диваны на кухни бассеин диваны в баре плесень в душе !! плесень в душе !
аватар sergejsmygla982
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pilnī gi normā la budž eta viesnī ca par manu naudu, bija astoņ ā s viesnī cā s Turcijā , ir ko salī dzinā t, ē diens arī nav slikts, katru dienu forele, tī tara vistas gaļ a, reiz iedeva milzī gu grilē tu tunci, ņ em cik gribi , nevis rednecks. … Tomēr ▾ Pilnī gi normā la budž eta viesnī ca par manu naudu, bija astoņ ā s viesnī cā s Turcijā , ir ko salī dzinā t, ē diens arī nav slikts, katru dienu forele, tī tara vistas gaļ a, reiz iedeva milzī gu grilē tu tunci, ņ em cik gribi , nevis rednecks. Dzē riens vietē jais, bet kvalitatī vs, ī paš i vē zis, istabiņ a tī ra, mazliet skati ir redzē ti, bet diezgan lī dzvē rtī gi, vanna super, pludmale smilš aina, jū ra vē sa. Baseins skaists, bet auksts, bet apsildā ms, negā ju.
аватар duzer2008
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es lidoju ar savu sievu mū su medusmē nesī . Viesnī cā ieradā mies 7:00 no rī ta, aizpildī jā m reģ istrē š anā s veidlapas, uzvilkā m rokassprā dzi, teicā m check-in 12:00 - devā mies brokastī s, un tad uz jū ru. … Tomēr ▾ Es lidoju ar savu sievu mū su medusmē nesī . Viesnī cā ieradā mies 7:00 no rī ta, aizpildī jā m reģ istrē š anā s veidlapas, uzvilkā m rokassprā dzi, teicā m check-in 12:00 - devā mies brokastī s, un tad uz jū ru.
Pā ri ceļ am lī dz jū rai pa mež a taciņ u jā iet 5 minū tes, no rī ta un vakarā tas ir prieks, bet ja iet karstuma vidū , tas jau ir tā lu)) Var iet taisni no baseina, lai neš ķ ē rsotu ceļ u, ir tunelis. No Lake River Hotel ir arī marš ruta autobuss uz jū ru, grafiks ir reģ istratū rā , bet mē s to nekad neizmantojā m.
Pludmalē zem nojumē m ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir plā ksne, ir akmeņ aina ieeja, ja ej pa centrā lo taku, ja ej nedaudz pa kreisi uz kaimiņ u. pludmale, ir ieeja bez plā tnes, tikai oļ i.
Pē c jū ras 10os atkal devos uz reģ istratū ru un teicu, ka esam jaunlaulā tie un par to brī dinā ja tū risma aģ entū rā , uzreiz iedeva brī vu istabiņ u, teica, ka vē las sagā dā t pā rsteigumu, bet viņ i darī tu to vē lā k, jo bijā m noguruš i un mums ā tri jā sakā rtojas.
Istaba: 141.4. stā vs, izdots ar skatu uz lauku un kalniem, kas mums ļ oti patika, ne pā rā k liels, apmē ram 18 kv. m sulas, TV, 3 lieli un 2 mazi dvieļ i, kondicionieris nedarbojas, ja rokturis uz balkonu nav aizvē rts. Notī rī ja labi, lai gan neatstā ja dzeramnaudu, batoniņ š tiek papildinā ts tikai ar ū deni, katru dienu tiek pievienoti arī š ampū ni un ž elejas, zobu pastas nav - ņ emiet lī dzi. Dā vanā bija pudele š ampanieš a un daž i augļ i - sī kums, bet jauki)
Brokastī s: dod pankū kas, brokastu pā rslas, pā ris zupas, salā tus, sierus, desiņ as, dā rzeņ us, olu kulteni, olu kulteni, ceptus kartupeļ us, augļ us, mums bija ķ irš i, arbū zi, melones, jo Turcijā š iem augļ iem ir sezona . Brokastī s gaļ as tikpat kā nav, izņ emot nekvalitatī vā s desiņ as.
Pusdienā s tiek pievienoti citi pamatē dieni, parā dā s gaļ a, visbiež ā k vista, bet reizē m arī liellopa un jē ra gaļ a
Vakariņ ā s viņ i gatavo grilu netā lu no amfiteā tra, daž reiz jē ra gaļ u, liellopa gaļ as kotletes, vistu.
Arī restorā nā ir kafijas automā ti, tē ja, sulas (sajū ta kā yuppie), restorā nā ir arī bā rs, tur tiek liets alus, vī ns, š ampanietis, ja vē las citu alkoholu (viskijs, tekila, degvī ns, rums ), tad jā kā pj augš ā augstā k uz vestibila bā ru, tur taisa kokteiļ us un lej ā rzemju alkoholu, strā dā no 10 lī dz 00, vakarā pē c vakariņ ā m ir laba rinda.
Pludmalē ir ē damzā le, atvē rta no 12 lī dz 15, š eit viņ i baro nedaudz pieticī gā k, makaroni, frī kartupeļ i, salā ti, augļ i, kū kas, ir arī bā rs, kas strā dā no 10 lī dz 17, viņ i ielej alu , vī ns, š ampanietis, ū dens, patī k un restorā na bā rā .
Teritorijā ir 2 restorā ni, zivju un gaļ as, bet mē s tur nenokļ uvā m, katrs restorā ns ir atvē rts 3 reizes nedē ļ ā , lai to izdarī tu, jums ir nepiecieš ams rezervē t darba dienā pie viesu stafetes letes pretī reģ istratū rai, tas ir. , jums jā ierodas pulksten 8:30, es reiz atnā cu š ajā laikā - tur jau bija rinda un viņ i teica, ka viņ i vairs neņ em - nebija vietu, es necē los tik agri))
Viesnī cā ir 6 stā vi un tikpat liftu, daž reiz ir jā gaida, jo viesnī ca ir pilnī bā noslogota
Pludmales dvieli var saņ emt spa centrā no pulksten 9 lī dz 12 un atdot lī dz pulksten 20, masā ž u nesaņ ē mā m, jo ​ ​ mums bija jā maksā masā ž as kurss 20 USD par 30 minū tē m.
Baseins atrodas stā vā ar restorā nu un spa centru, blakus ir vē l viens bā rs, kas strā dā no 10 lī dz 00, bet ar pā rtraukumiem š eit tiek pasniegts arī saldē jums no 15-16.
Pats baseins ir 1.4 metrus dziļ š , 40 metrus garš , no 3 lī dz 7 plats, pie slidkalniņ iem ir bē rnu baseins un baseins (dziļ i 1.2 m), ir 5 slidkalniņ i, kas darbojas no 10 lī dz 12 un no 15 lī dz 17. , animā cija baseinā vada ū dens aerobiku, spē lē ū denspolo, blakus aerobiku, sauļ oš anā s krē sli parasti ir gandrī z visi aizņ emti, biež i cilvē ki tos ņ em un dodas prom, bet mē s vienmē r atradā m vietu.
Runā jot par izklaides programmu, pē c vakariņ ā m 20:30 vienmē r bija bē rnu diskotē ka, izrā de sā kas 21, mums bija 16:00 ar deju grupā m, Mr un Miss hotel un bingo (spē le ar dā vanā m, piemē ram, loto), dā vanas bija kā masā ž a. , 1 bezmaksas fotogrā fija no fotogrā fa un daudz suvenī ru no vietē jā veikala.
Viesnī cas teritorijā ir fotogrā fs, viņ š ņ em 3 USD par fotogrā fiju, mē s neizmantojā m viņ a pakalpojumus, tā pē c es nezinu, vai ir iespē jams kaulē ties
аватар cipherxander
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nav lē ta viesnī ca, bet tā vē rta. No mī nusiem tas nav pirmajā rindā , bet tai ir sava pludmale. Numuri ir tī ri, labi izremontē ti, personā ls lielisks. Alkohols, kokteiļ i, pā rtika - bez sū dzī bā m. Viss ir garš ī gs, viss ir svaigs. … Tomēr ▾ Nav lē ta viesnī ca, bet tā vē rta. No mī nusiem tas nav pirmajā rindā , bet tai ir sava pludmale. Numuri ir tī ri, labi izremontē ti, personā ls lielisks. Alkohols, kokteiļ i, pā rtika - bez sū dzī bā m. Viss ir garš ī gs, viss ir svaigs. Es nepamanī ju, ka sauļ oš anā s krē sli bū tu aizņ emti, un tas ir milzī gs pluss. Acī mredzot viņ i tam seko. Tā dē jā di nav animā cijas, un tas ir milzī gs pluss. Bet tas ir tā lu no civilizā cijas un gandrī z visu laiku pavadī jā m viesnī cā . Vē lams lidot visu to paš u ar kompā niju. Man apnika pē c 3 dienā m gulē t pie baseina/jū ras un dzert non-stop kokteiļ us.
аватар terehov2088
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Viesnī cas teritorija ir ļ oti kompakta. Mū s ievietoja 1. ē kā . Skats uz lauku, ko nenož ē lojā m : ) Vakarā bija ļ oti jauki iziet uz balkona un klusumā apbrī not saulrietu. Viesnī ca principā nav liela, ā tri var izdomā t un viss ir pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ 1. Viesnī cas teritorija ir ļ oti kompakta. Mū s ievietoja 1. ē kā . Skats uz lauku, ko nenož ē lojā m : ) Vakarā bija ļ oti jauki iziet uz balkona un klusumā apbrī not saulrietu.
Viesnī ca principā nav liela, ā tri var izdomā t un viss ir pastaigas attā lumā .
Ā trgaitas lifti katrā ē kā . Visur tī rs un kā rtī gs.
2. Istaba nebija liela, bet viss darbojā s, nekas nekrita nost un kopumā bija tī rs un kā rtī gs. Labi iztī rī ts. Mini bā rs tika atjauninā ts tikai ar parasto un minerā lū deni. Alus un soda, kas atradā s reģ istrā cijas laikā , taupī bas nolū kos, tā laikam bija vienreizē ja dā vana : )
3. Jū s varat nokļ ū t pludmalē diezgan ā tri. Daž ā s Ē ģ iptes viesnī cā s, kas atrodas 1. lī nijā , gadā s, ka jā iet daudz tā lā k : )
Lū k, pā ris minū tes cauri skaistam parkam un esat pie jū ras.
Pie jū ras ir bā rs un var paē st gardas pusdienas, kas ir pluss. Bet matrač u trū kums uz gultā m, kas padara atpū tu ļ oti grū tu, un gulē t ir gandrī z neiespē jami - tas ir trekns mī nuss. Es personī gi visu atpū tu gulē ju uz dvieļ a smiltī s) Bet, cik pamanī ju, tas pats notika kaimiņ u pludmalē s. . .
4. Baseins ir tī rs un garš . Ū dens ir patī kams. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir sieta, kas padara atpū tu ē rtu. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz.
Vienī gā vilš anā s bija tā , ka kokteiļ i tika gatavoti tikai vestibila bā rā . Un tur skriet, atpū sties pie baseina ir vienkā rš i muļ ķ ī bas. Varbū t tas tika darī ts, lai ietaupī tu naudu, varbū t kā citā di, bet tas ir liels mī nuss.
Ū dens atrakciju parks ar 4 slidkalniņ iem. Slaidi interesanti, braucā m katru dienu. Par daž ā dā m normā m.
Uzkodu bā rā tiek pasniegtas gardas vafeles un hamburgeri. Arī katru dienu izdalī ja patieš ā m garš ī gu saldē jumu : )
5. Man restorā ns nav liels. Vakariņ ā s rindas bija tikai pie galvenajiem ē dieniem. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Izvē le laba. Bet, ja gribi ķ ert garneles, jā nā k uz atklā š anu : ) Mū sē jie neprot dalī ties, grā bj visu, it kā pē dē jo reizi ē d.
Viesmī ļ i ā tri notī ra galdus. Par naudu, ko maksā ekskursija. Arī ļ oti labs ē diens!
6. Alkohols, neskatoties uz to, kas ir norā dī ts, ir pilnī bā iekļ auts, tikai vietē jais. Pē c ilgā m sadursmē m ar menedž eriem 1 dienu izdevā s dabū t skotu viskiju no pudeles)))
Nā kamajā dienā viņ i ielē ja Baileys shmurdyak oriģ inā lā Baileys pudelē , kas, manuprā t, kopumā ir pretī gi...un no turienes ielē ja ar gudru skatienu) Pē c tam es neredzē ju jē gu runā t par kaut ko.
Kopumā ultra viss iekļ auts nebū s! )
Gardus kokteiļ us var dzert tikai dienas laikā . Vakarā , jo ir atvē rts 1 bā rs un cilvē ku plū sma ir liela, viņ i jau veido tā du ķ ermeni, ka es neiesaku...
7. No vā rda vispā r nav animā cijas. Par bē rniem rū pē jas tikai viņ u vecā ki, un vakara izrā de nez kā pē c ir kū trais mē ģ inā jums : ) Tur jau ir runa.
8. Mani ļ oti iepriecinā ja SPA komplekss. Saprā tī ga cena (acī mredzot pē c atlaides). Un puiš i dara tieš ā m labu masā ž u, kā arī var nokaulē t visā dus daž ā dus dž akuzi vai putas dā vanā .
Mē s ar sievu veicā m 5 masā ž as seansus, bijā m ļ oti apmierinā ti!! !
Man ir pagā jis visas skavas un sā pes mugurā . Pirms masā ž as iesaku aiziet uz hammam sasildī ties. Esi apmierinā ts! )
Pā rē jais mums patika. Apmierinā ts ar viesnī cu un apkalpoš anu!
аватар CCcatchME
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ļ oti patika! Man patika viss: vieta, ē diens, personā ls, apkalpoš ana! Mums nav par ko sū dzē ties! Nu, varbū t, ja ir sezona, un visas telpas ir aizņ emtas un ir trokš ņ aini kaimiņ i, kuriem patī k iedzert un skaļ i runā t, tad skaņ as izolā cija nav pā rā k laba. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika! Man patika viss: vieta, ē diens, personā ls, apkalpoš ana! Mums nav par ko sū dzē ties! Nu, varbū t, ja ir sezona, un visas telpas ir aizņ emtas un ir trokš ņ aini kaimiņ i, kuriem patī k iedzert un skaļ i runā t, tad skaņ as izolā cija nav pā rā k laba. Bet mums paveicā s, nebija trokš ņ ainu kaimiņ u, bija kluss un mierī gs. Ap viesnī cu ir priež u mež s, ir kur pastaigā ties, paelpot svaigu gaisu, tuvumā ir upe, gar upi ir zils veloceliņ š , pa kuru var aiziet lī dz tuvā kajai Manavgatas pilsē tai, tikai 5 km no viesnī cas lī dz pilsē tas centram, atkal var iznomā t velosipē du un braukt uz Sidi - 8 km, tuvumā vē l ir ezers, var arī pastaigā ties gar ezeru. Kopumā esam apmierinā ti!
Es nerakstī š u par ē dienu, man tas nepatī k, varu teikt vienu - visa ir daudz un viss ir ļ oti garš ī gs! Mā jā s neē dam daudz, bet te nevarē ja pretoties, un, ja nebū tu mū su ikdienas 20 km pastaigas, es pat nezinu, vai mē s iederē tos drē bē s : )))
аватар alex_rubezh
Man uzreiz jā saka, ka viņ i neizvē lē jā s viesnī cu, neskatī jā s atsauksmes un nelasī ja atsauksmes))) Tikko apmeklē ju vietni VACATION. COM, atradu Turciju 5* par 220$, sazvanī ju visus, savā cu vecā kus, krustmā ti, mā su un 3. … Tomēr ▾ Man uzreiz jā saka, ka viņ i neizvē lē jā s viesnī cu, neskatī jā s atsauksmes un nelasī ja atsauksmes)))

Tikko apmeklē ju vietni VACATION. COM, atradu Turciju 5* par 220$, sazvanī ju visus, savā cu vecā kus, krustmā ti, mā su un 3. no mums, un devā mies pie miera! ! !

Atvaļ inā jums bija lielisks! Izklaidē jā mies, piedzē rā mies, ģ imenes brī vdienas ir forš as; )

PRO SEZONA:

Ziema Turcijā mums uzsmaidī ja ar sauli un + 18-20 grā diem.

Viss ir zaļ š , silts un skaists! Ziemā noteikti var doties atpū sties uz Turciju!

Visas brī vdienas 2 reizes ienira jū rā - jū ra ir auksta! Bet jū ra, sā ļ š , tī rs gaiss ir klase!

PRO HOTEL:

Viesnī ca skaista, personā ls draudzī gs, reģ istrē š anā s ā tra, numuriņ i lieliski (mums bija lē tā kais ekonomiskais, bet numuriņ š pieklā jī gs, apskatus skatiet raksta apakš ā! )

Viesnī cas noslogojums, ierodoties 7. februā rī , bija aptuveni 30-40%, tad cilvē ki sā ka lē nā m panā kt un 14. februā rī tā jau bija aizpildī ta par 60-70%.

PAR Ē DIJU:

Februā ris nav sezona, ē diens bija vienmuļ š , bet visi bija diezgan sā tī gi un apmierinā ti!
Cepta makreles zivs, vistas gaļ a daž ā dā s formā s, kotletes, jē ra kebabs, makaroni, frī kartupeļ i, cepti, sautē ti, salā ti un svaigi dā rzeņ i ir pilni, no rī ta brokastī s - 3 veidu olī vas, sieri, olas, pankū kas, ievā rī jumi, medus....Nu vispā r, kungi, jū s no bada nemirsit))))

IZKLAIDE VIESNĪ CĀ:

Ī paš s paldies Animatoram! ! ! Vakaros notiek diskotē ku konkursi, bā rā lej alkoholu, pa dienu satiek viesus reģ istratū rā , nu vispā r ir viens - griež as kā tops!

Iekš telpu baseins, trenaž ieru zā le, pirts, sauna, hammam - viss iekļ auts ekskursijas cenā!

Ap viesnī cu ir veloceliņ š (velosipē du noma 3 USD stundā ).

Netā lu no MANAVGAT upes ir daudz kuģ u, kas tiek remontē ti.

Pa ceļ am no viesnī cas uz jū ru ir izcils parks ar neaprakstā mu daž ā das augu valsts smarž u! (Visas saites uz video apskatiem zemā k! )

SECINĀ JUMS:

VISA Ģ IMENE IR APMIERINĀ TA AR ATPŪ TU UN TAS IR SVARĪ GĀ KAIS! Viesnī ca ir laba - varat doties!

VIDEO Atsauksmes:

Ī ss pā rskats par viesnī cu PORT RIVER HOTEL&SPA 5* Turcija (2021.  gada februā ris):

https://www. tu caurule. com/watch? v=Zzs7_B4hn3g
Vakariņ as viesnī cā PORT RIVER Hotel&SPA 5* Turcijā , Manavgatā , ziemas periodā (2021.  gada februā ris):

https://www. tu caurule. com/watch? v=c8jKy8gkX80

Viesnī ca PORT RIVER Hotel&SPA 5*, ceļ š uz pludmali:

https://www. tu caurule. com/watch? v=UP_Epo-Kkm0

Numura apskats viesnī cā PORT RIVER Hotel&SPA 5* Turcija, Manavgata:

https://www. tu caurule. com/watch? v=MpdfiLh9y9M&t

Pā rskats par nakts viesnī cu PORT RIVER Hotel & SPA 5 * Turcija, Manavgata:

https://www. tu caurule. com/watch? v=YfVeWRLVS1Y&t

Cenas DUTY FREE KIEV (2021.  gada 7.  februā ris):

https://www. tu caurule. com/watch? v=ySmD3CbGe50
аватар GUEST0963
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s lidojā m 2021.  gada februā rī . Laiks bija labs. Paliku nedē ļ u pie vī ra. Personā ls labi runā krievu valodā . Par viesnī cu: Uzņ emš ana. Viņ i reģ istrē jas ļ oti ā tri, jums ir jā aizpilda viesu karte. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m 2021.  gada februā rī . Laiks bija labs. Paliku nedē ļ u pie vī ra. Personā ls labi runā krievu valodā .
Par viesnī cu:
Uzņ emš ana. Viņ i reģ istrē jas ļ oti ā tri, jums ir jā aizpilda viesu karte. Ne visai skaidri paskaidrojiet, kur doties, klusī bā izsniedziet istabas atslē gu.
Istaba jauka, mā jī ga, ir fē ns, TV, liela duš a.
Mā jturī ba teicama. Tī rī ts katru dienu. Vē rtslietas, dokumenti, atstā jā m seifā , ir istabā .
Wi-Fi ir lielisks, tver visur.
Restorā ns. Ē diens restorā nā ir garš ī gs. Viesmī ļ i dara lielisku darbu 5 zvaigž ņ u lī menī! ! ! Pā rtikas daudzveidī bas trū kums. Kad nedē ļ u dzī vo labi, ja 2 nedē ļ as, tad jau paliek garlaicī gi. Es vē los, lai viņ i mainī tu ē dienkarti reizi nedē ļ ā . Turki neprot ieliet alu, aizstā v alu glā zē , lai putas iet prom, ko darī t ir nepareizi, jo alus nedrī kst stā vē t. Man tas bija neparasti, uzreiz nekļ uva skaidrs, kā pē c viņ i to dara. Alus ir labs, vī ns arī .
Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā . Tomē r pludmales darbī bā ir nopietni trū kumi. Es vē los, lai viesnī ca labā k parū pē tos par savu pludmali. Tas ir ļ oti kaitinoš i, ja tirgotā ji un fotogrā fi katru dienu pļ ā pā . Pludmale ir vieta, kur atpū sties, nevis tirgus.
Parfimē rs. Ļ oti augstprā tī gs apsē sts jauneklis pā rdod it kā slavenu zī molu testē tā jus. Nolaiž as pludmalē . Smarž a ir garš ī ga, bet š is ir viltots testeris. Tie nemaksā.30-40 USD. Neļ aujiet sevi apmā nī t. Parasti viltojumus pā rdod par 1000 rubļ iem. 1-2 flakoni. Pameklē google. Turklā t š ī s darbī bas likumī ba ir apš aubā ma. Tā pē c, ja viņ š tevi neliek mierā , tad saki, ka izsauks ž andarmus, viņ š tū lī t aizies.
Spa-salons. Tas ir atseviš ķ s jautā jums. Spa ī paš nieks Kerims ir ļ oti patī kams cilvē ks, ar kuru runā t. Darbā katru dienu jū s vienmē r varat sazinā ties ar viņ u. Pasū tī jā m 5 masā ž as, sanā ca ļ oti labs rezultā ts. Tomē r salona darbā ir daž as mums nesaprotamas nianses. Piemē ram, viņ i neaizver durvis uz masā ž as telpu. Masā ž ā var ienā kt nepiederoš ie, skaļ i sazinā ties savā starpā , kas ļ oti apgrū tina atslā binā š anos.
Ļ oti laba sieviete masiere Nazla, vē los vē lreiz atgriezties pie viņ as masā ž as.
Tomē r ir kā da nesaprotama nianse, izrā dā s, ja sieviete iet pie sievietes, tad tā nav garantija, ka citi vī rieš i masieri neieradī sies. Viņ i var ielauzties bez klauvē š anas jebkurā brī dī . Turklā t durvis nav aizvē rtas, it ī paš i, kad deg gaisma, garā mejot var ieskatī ties sveš inieki, tajā skaitā viesi. Protams, ir cilvē ki, kuri ne par ko nekautrē jas. Tač u, ja neesi gatavs tam, ka uz tevi skatā s nepiederoš ie, tad nekavē joties pā rrunā visas nianses.
Turkiem ir cita mentalitā te, tā pē c viņ i lī dz galam nesaprot krievus.
Vī rs bija kopā ar masā ž as terapeitu Jusufu. Masā ž as tehnika ir laba, bet neprot komunicē t ar klientiem. Burvī gs jauneklis, daudz staigā , trokš ņ o, traucē strā dā t citiem amatniekiem, var izteikt piezī mi klientam. Rezultā tu iegū si, bet 100% morā las baudas no masā ž as var nebū t.
Mū su salonos ir pieņ emts, ka viens meistars netraucē cita meistara darbu, š eit tā nav. Tā pē c, ja tev nepatī k meistars, tev tomē r var nā kties ar viņ u sazinā ties, pat ja dodaties pie cita meistara.
Kopumā tur meistari ir profesionā li, masā ž a noteikti ir jū su uzmanī bas vē rta. Salona ī paš nieks vienmē r ir gatavs satikt klientu.
Hamam, trenaž ieru zā li un saunu var izmantot bez ierobež ojumiem. Apsildā mais baseins atrodas attā lumā no spa zonas, jums jā iet cauri kopē jam koridoram. Ziemā tū ristu ir mazā k, tā pē c, ja negribas staigā t dvielī starp ģ ē rbtiem cilvē kiem, tad spa var paņ emt peldmē teli.
Salons. Vī rieš u meistars ir forš s profesionā lis. Darbs 6+. Darbojas ļ oti skaidri. Ja pirms atvaļ inā juma nebija laika apmeklē t meistaru, tad netē rē jiet laiku, nā ciet un pierakstieties pie vietē jā meistara. Cenas š eit ir tā das paš as kā parastajā salonā .
Fotogrā fi. Ļ oti labs profesionā lis, dodieties uz bezmaksas fotosesiju. Ja vē laties, varat iegā dā ties fotoattē lu. Paņ ē mā m albumu un nenož ē lojā m, mā kslas darbi. Tač u, ja nevē laties, lai jū s katru dienu, arī pludmalē , jū s mocī tos, tad labā k uzreiz pierakstī ties uz sev izdevī gu laiku.
Ekskursija. Mē s devā mies uz Tazy Canyon. Viss bija ļ oti forš i. Ņ em lī dzi ū deni.
Viesnī ca ir jauna, tā pē c ir nianses, pie kurā m jā piestrā dā . Tomē r kopumā darbinieki ļ oti cenš as izpatikt klientiem. Ceru, ka viesnī ca strā dā pie trū kumiem un nekas nevar traucē t jū su atpū tai.
аватар roman4uk.t
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies 10:00, mū s sū tī ja paē st brokastis, un tad uzreiz mū s nokā rtoja, lai gan bija rakstī ts, ka reģ istrē š anā s ir 14:00, mē s nemaksā jā m! Paldies par š o! Istabas jaunas, tī ras, katru dienu tī ra un maina gultu, š ampū ni, ž elejas, liek katru dienu! Minibā rs tika papildinā ts ar ū deni un sulā m, seifs bez maksas! Ē diens restorā nā ir ļ oti labs, nesaprotu kurš degunu raustī jis, jū s, cilvē ki, maksā jat santī mu, maksā jat divreiz vairā k un braucat uz Rixos. … Tomēr ▾ Ieradā mies 10:00, mū s sū tī ja paē st brokastis, un tad uzreiz mū s nokā rtoja, lai gan bija rakstī ts, ka reģ istrē š anā s ir 14:00, mē s nemaksā jā m! Paldies par š o! Istabas jaunas, tī ras, katru dienu tī ra un maina gultu, š ampū ni, ž elejas, liek katru dienu! Minibā rs tika papildinā ts ar ū deni un sulā m, seifs bez maksas! Ē diens restorā nā ir ļ oti labs, nesaprotu kurš degunu raustī jis, jū s, cilvē ki, maksā jat santī mu, maksā jat divreiz vairā k un braucat uz Rixos. . . Vestibilā bā ri un uzkodas pie baseina ir izcili, nu darī ts personā ls, viņ i skraida, visu maina, aizved, tī rī š ana! Animatori ir forš i! Viss kā rtī bā , paldies par pā rē jo!
Parādīt vairāk »


iemiesojums 1992gdv
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Shatohina17-07
Rakstiet, kas piestāja, viesnīca tika pabeigta, mēs braucam pēc mēneša
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums Elena_777
Sveiki! Sakiet, vai no šīs viesnīcas būs bonusi vai komplimenti? Ja jā, tad kuras?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 250 метрах от пляжа в районе Титрейенгёль, в 7 километрах от города Сиде. Построен в 2015 году. Отель прекрасно подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 5 км от Манавгата. 7 км от Сиде. 65 км от аэропорта Анталии. 70 км от Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м, протяжённость – 70 м. Автобус на пляж курсирует каждые 15 минут. В зимний сезон пляж не работает.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан.

2 A’la Carte ресторана: итальянский и турецкий (по резервации, одно бесплатное посещение, при проживании минимум 7 ночей).

2 конференц-зала 80 и 600 кв.м, на 50-400 человек.

Открытый бассейн 700 кв.м. Бассейн с 6-ю горками 85 кв.м. Крытый бассейн с подогревом, 76 кв.м.

Магазины, фотограф.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, услуги консьержа, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, часы работы 10:00-12:20/15:00-16:50. Аренда детских колясок (по резервации, количество ограничено). В основном ресторане можно воспользоваться блендером и подогревателем для детского питания. Открытый детский бассейн с 4-мя горками 25 кв.м. Крытый детский бассейн 15 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: софт-анимация на русском языке, живая музыка и турецкая ночь, турецкая баня, сауна, амфитеатр, дартс, бочча, пляжный волейбол, стэп, аэробика. Платно: массаж, пилинг, уход за кожей.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • izjādes centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 406 номеров в 4-, 5- и 6-этажных зданиях.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Titreyengöl Mevkii 07600, Side/Antalya/TÜRKİYE
Tālruņi: Телефон: (+90) 242 744 15 50, Факс: (+90) 242 744 15 70
Tīmekļa vietne: Port River Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).