Marvida Family Eco 5*– Atsauksmes

58
Novērtējums 8.110
№10 viesnīcas reitingā Sānu
8.5 Numurs
8.7 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.4 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1995. gadā, pēdējais renovācija notika 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар 0932364444
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patī kama brī vdienu pieredze. Viesnī cā ieradā mies 9:00. Reģ istrē jies 15:00. Bet viņ i parū pē jā s, lai mums bū tu laiks paē st lī dz 10:00, iedeva numuru no ģ ē rbtuves un uzlika rokassprā dzi. Istabu iedeva 5. stā vā , bet bijā m ar 2 bē rniem, tā pē c prasī jā m nomaiņ u, tad nā kamajā dienā nomainī ja pret 2 istabu suite ar 2 vannasistabā m. … Tomēr ▾ Patī kama brī vdienu pieredze.
Viesnī cā ieradā mies 9:00. Reģ istrē jies 15:00. Bet viņ i parū pē jā s, lai mums bū tu laiks paē st lī dz 10:00, iedeva numuru no ģ ē rbtuves un uzlika rokassprā dzi. Istabu iedeva 5. stā vā , bet bijā m ar 2 bē rniem, tā pē c prasī jā m nomaiņ u, tad nā kamajā dienā nomainī ja pret 2 istabu suite ar 2 vannasistabā m. Istabā ū dens, sulas, kola, fanta. Č ī bas, ziepes, vates kociņ i. Daž iem bija peldmē teļ i, bet mums tie nebija vajadzī gi. Tī rī š ana un nomaiņ a katru dienu. Virtuvē viss bija garš ī gi. No rī ta: olu kultenis, desiņ as, kartupeļ i, dā rzeņ i, salā ti, daž ā das olī vas, pā ris dienas bija vī ģ es, ž ā vē tas aprikozes, turku gardums - katru dienu. Ļ oti apmierinā ts ar ilkni ar kruasā niem un nutellu. Pusdienas: daudz konditorejas izstrā dā jumu, pā ris gaļ as veidi, zivis. Vakariņ as: bū tī bā tas pats, kas pusdienas, plus kaut kas tika pievienots prezentā cijai - ķ eizars, č ipsi, eksotiskas jū ras veltes - kā dreiz bija ļ oti mazas garneles mē rcē , kaut kā konservē tas, nepatika. No baklavas un turku prieka - 6 veidi un katru dienu viens un tas pats.
Varē ja pā rē sties, bet nebija nekā ā rprā tī ga un iespaidī ga.

Teritorija milzī ga, skaista un viss zaļ š (uzkrī toš i bija kopti olī vkoki, greipfrū ti, banā ni, cidonijas, mandarī ni). Stienis sniedza riekstu maisī jumu bez ierobež ojumiem. Alkohols bija normā ls, dzē ra kā Beilijas, ļ oti neko, bet ar savu vā rdu. Alus ir kā rtī bā . Pludmales pastaiga 10 min. Pie viņ a brauca mikroautobusi, bet mē s nekad nebraucā m. Pa ceļ am uz pludmali bija pī les, bija patī kami pastaigā ties. Jū ra bija tī ra un silta. Bē rni peldē jā s biež i, neskatoties uz pastā vī gajiem viļ ņ iem. Bet uzkodu bā rs darbojā s pludmalē - no 12 lī dz 16, tad biež i negā jā m uz galveno restorā nu, jo varē jā m ē st gan 1. gan 2. un saldumus.

Galvenais restorā ns bija atvē rts no 18:30 lī dz 21:00. Mē s reiz atbraucā m no Sides 21:15. (Mē s domā jā m, ka, tā pat kā visur citur, tas darbojas lī dz 22:00 lī dz 23:00) izsalkuš i bē rni ieskrē ja tukš ā restorā nā , neapmierinā ti pulcē jā s pie izejas, jo galvenais viesmī lis piegā ja pie mums un piedā vā ja ē st.
Atveda mums 4 porcijas rī su, zivju, vistas un kartupeļ u. Tas bija ļ oti jauki. Mē s viņ am atstā jā m 2 USD, tā pē c viņ š nā kamā s 2 dienas izturē jā s pret mums tā , it kā mē s bū tu viņ a labā kie draugi))). Animatori ļ oti glā ba vecā kus un bē rnus - visas dienas garumā ar viņ iem spē lē ja daž ā das spē les, zī mē ja, ē da bizes, bet mē s viņ u pakalpojumus neizmantojā m vairā k nekā vienu reizi, jo visu dienu slē jā s pludmalē.

Vienī gais negatī vais ir tas, ka laiks bija ap 27 grā diem un baseini acī mredzot nesasildī ja un pat bē rnu akvaparks nebija apsildā ms. Lī dz ar to cilvē ku baseinos nebija. Apmeklē ja pirti, trenaž ieru zā li, bet katrai ģ imenei pierakstī ja pusstundu, tomē r kā ds vienmē r kā du laiku bija. Nopirku sev pī lingu, ietī š anu ar putā m un masā ž u, laikus 40 minū tes par cenu 50 USD. Bija maz gandarī juma vai gandarī juma. Salī dzinot ar ē ģ iptieš u ķ ermeņ a ietī š anu un masā ž u, š ī s ir debesis un zeme, bet varbū t katram ir savs prieks.
Viesnī cā bijā m 10 dienas un, protams, devā mies uz Sidi un Manavgatu iepirkties. Protams, Novomolam un Athlete ir milzī ga izvē le. Cenas apmierinā tas. Nopirkā m 6 apavu pā rus, 4 dū nu jakas un apmē ram 15 bikses un bobus par 1000$ (un tā s nebija plaš a patē riņ a preces, bet gan Zara, bershka, polo, benneton, Levi's).

Ar pā rē jo esam apmierinā ti, viesnī ca lieliska, bet par 1700$ es bū tu mē ģ inā jusi citu viesnī cu. Otro reizi š eit neatgrieztos, bet noteikti iesaku!
аватар Juollyma
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca rezervā cijā ir 8.8. com un 4.5 vietnē tripadvisor. Tomē r š ī s aplē ses ir pā rmē rī gas 2021.  gada sezonai. Mē s atpū tā mies no 2021.  gada 17.  jū lija lī dz 2021.  gada 26.  jū lijam. Mē s devā mies caur aģ entu, kurš rezervē ja viesnī cu Coral Travel. … Tomēr ▾ Viesnī ca rezervā cijā ir 8.8. com un 4.5 vietnē tripadvisor. Tomē r š ī s aplē ses ir pā rmē rī gas 2021.  gada sezonai.
Mē s atpū tā mies no 2021.  gada 17.  jū lija lī dz 2021.  gada 26.  jū lijam. Mē s devā mies caur aģ entu, kurš rezervē ja viesnī cu Coral Travel.
Tas, kas viesnī cā patieš ā m ir labs, ir zaļ a, kopta teritorija. Apstā dī jumi ir spilgti, un ir daudz interesantu vietu skaistā m fotogrā fijā m.
Tikai vakarā zaļ umus laista ar mē slojumu no fekā lijā m, kas pieš ķ ir viesnī cai unikā lu aromā tu, kas pē c tam seko visur. Bet zaļ umi ir smarž ī gi un patī kami skatī ties uz skaistumu.

- [ ] Ē diens: negarš o! Viņ a ir vienveidī ga. Frī kartupeļ i brokastī s, vakariņ ā s un pusdienā s katru dienu. Daudz desu. Zivju produktu tikpat kā nav – zivs ir pagatavota bezgarš ī gi. Bija zivju kū kas, bet griež ot iekš ā bija daudz kaulu. Viņ i daž reiz deva kalmā rus, mī dijas.
Ir rī si, kartupeļ u biezeni, vienmē r kartupeļ i, pā rvā rī ti makaroni (ne makaroni), ikdienas vista - bet tā ir sausa, ir daudz viena veida maizes izstrā dā jumu, ir ierobež oti sieri, standarta tomā ti, gurķ i, zaļ umi. Baklava ir rū gta, citi saldumi ir ļ oti saldi, bet nav neaizmirstamas garš as. Ir arbū zi, zaļ ā melone, apelsī ns, plū me, nektarī ns, bumbieris, ā bols. Rī ta apelsī nu sula.
- [ ] Bē rnu restorā ns ir tikai nosaukums, jo tajā ir ē dieni no galvenā restorā na. Atš ķ irī ba ir mazas desiņ as, no rī ta rū gta auzu putra, ir laba zupa. Tas ir viss! Bez jogurta, arī bez bē rnu pā rtikas.
Banā ni parā dī jā s 5. atpū tas dienā )

- [ ] Istabas: istabas vecas, stū ri izlauzti, durvis š ķ ī bas, virs gultas jau ir š vī kas.

- [ ] Tī rī ba: Bē rnu galdi un krē sli ir netī ri. Telpas ir labi iztī rī tas. Bet viņ i uzreiz neliek vates paliktņ us, zobu birsti un pastu, kā arī peldmē teļ us. Ja jū s viņ iem neatgā dinā sit, viņ i to neatnesī s.
Virs gultas ir netī rumi, tualetē skaloš anas elementam ir zaļ š pā rklā jums. Foajē pie galvenā s ieejas mē beles nav pirmā svaiguma. Daž i viesmī ļ i pasniedz ē dienu, nemainot cimdus, un rezultā tā š ķ ī vji ir taukaini no rokā m.

- [ ] Uzmanī bu viesim: Ja vē laties, lai jū s apsveic dzimš anas dienā , jums jā iet uz smaidu servisu un jā lū dz to izdarī t, lai gan, kā tas bija praksē , viesnī cā ir personā ls, kas seko lī dzi dzimš anas dienā m un apsveic ciemiņ u ar augļ iem un vī na pudeli plus izrotā jiet numuru ar ziediem, un ja bē rns ir pastkarte. Tā tad, ja tava dzimš anas diena ir rī t, tad š odien jā iet un jā brī dina. Citā di nā koš ajā dienā bū s daudzkā rt jā zvana un jā jautā , kā arī jā pieiet. Mū su gadī jumā ar dā vanas organizē š anu palī dzē ja Coral travel pā rstā ve.

Mū su gadī jumā dzimš anas dienā pirms pusdienā m istabu neviens netī rī ja, neapsveica.
Pē c sarunas ar smaidu servisu solī ja apsveikt, bet atnā ca tikai ar puķ u ziedlapiņ ā m, kad bē rns guļ , un vadī bai tika pateikts, ka ar dā vanu nā kt nedrī kst. Bet dā vanu neviens neatnesa. Dā vanu atnesa tikai pē c 21:00. Tač u nā kamajā dienā no rī ta svē tku telpa bija izrotā ta ar ziediem un jau pirms 12.00 iztī rī ta) Lai gan tā bija nā kamā diena, viņ u pū liņ i bija patī kami.

- [ ] Viesnī cas personā la komunikā cija: Visi sazinā s vienmē rī gi, bez ī paš iem smaidiem. Ja jū s smaidā t, tas viņ iem nemaz neliek smaidī t)) Viesmī ļ i daž reiz pasmaida) Ja vē laties nomainī t numuru uz citu, viņ i reģ istratū rā var pateikt, ka cita numura nav, un tad zvanot “0 ” 30 minū š u laikā pē c sarunas jums bū s nā kamā s dienas piedā vā juma iespē jas)

- [ ] Sauļ oš anā s krē sli jū rā : jā ceļ as agri no 7 lī dz 8.30, lai gulē tu uz sauļ oš anā s krē sla, pretē jā gadī jumā meklē jiet sauļ oš anā s krē slus kaudzē pie bā ra pludmalē un vai nu palū dziet, lai viesnī cas darbinieki ieliek sauļ oš anā s krē slu, bet zem segas vietas nebū s.
Telts rezervā cija 14 eiro 1 diena. Un viņ i parasti ir pilnī bā aizņ emti))) Bet mē s varē jā m rezervē t 3 dienas. Matrač i teltī s ir netī ri. Tiek noņ emtas tikai smiltis uz grī das un netī rie trauki.
kad varē si gulē t sauļ oš anā s krē slā zem sega - no 13.00 lī dz 15.00 tev noteikti bū s iespē ja atrast brī vas vietas)

- [ ] Pusdienu kaste: pusdienu kastī ti savā c izrakstī š anā s laikā . Paņ ē mā m sviestmaizes ar sieru, tomā tiem un salā tiem. Atgriež oties mā jā s, mē s ar dē lu nokļ uvā m slimnī cā ar zarnu infekciju. Vī rs un jaunā kā meita neē da sviestmaizes un viņ iem klā jas labi. Un š eit mē s tos vienkā rš i ē dā m. Tagad esam slimnī cā.

Secinā jums: viesnī ca patiesī bā nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca. Pilnī ga vilš anā s. Karantī nai varbū t bija ietekme, bet par manu naudu maksā ja kā par 5 zvaigž ņ u viesnī cu, ar izcilu ē dienu, bē rnu restorā nu un, protams, slavinoš as atsauksmes daž ā dos portā los. Un viesnī ca š o dienu uzņ ē ma sev, un sniegtais pakalpojums bija daudz zemā ks kvalitā tes ziņ ā.
Ja vē rtē jat viesnī cu skalā no 10, tad tas ir 4.
Viesnī cu nevienam neieteikš u, jo tā vienkā rš i neatbilst deklarē tajam statusam.
аватар Vicalu4ik
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar bē rniem. Personā ls, kas valkā maskas un cimdus. Antiseptiķ i visur. Ir neē rtī bas, drī zā k joprojā m nav ieraduma, ka darbinieki restorā nā izsniedz visu ē dienu. Tas ir pluss viesnī cai, jo tagad vairs netiek izmests ē diens tā dā paš ā daudzumā kā iepriekš . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar bē rniem. Personā ls, kas valkā maskas un cimdus. Antiseptiķ i visur. Ir neē rtī bas, drī zā k joprojā m nav ieraduma, ka darbinieki restorā nā izsniedz visu ē dienu. Tas ir pluss viesnī cai, jo tagad vairs netiek izmests ē diens tā dā paš ā daudzumā kā iepriekš . Tu nepaliksi izsalcis, bet porcijas ir dā snas. Ar kuriem viņ i runā ja viesnī cā , viņ i apstiprinā ja, ka viņ i ē d mazā k)) Ē diens viesnī cā ir daudzveidī gs: daudz augļ u, saldē jums iepakojumos pusdienā s, mī ksts saldē jums ar bumbiņ ā m vakariņ ā s. Bē rnu ē dienkarte ir ļ oti daudzveidī ga. Katru dienu vairā ku veidu zivis, gaļ a. Viss ir garš ī gi.
Darbinieki ļ oti cenš as visus apkalpot, lai nebū tu rindu. Mū su istaba bija plaš a. Tī rī š ana katru dienu, no rī ta. Labi un ā tri iztī rī ts. Darbinieki atpū tnieku jautā jumus risina operatī vi un iejū tī gi. Ir jū tama koncentrē š anā s uz klientu. Wi-Fi pieslē gts visā teritorijā , savienojums labs! Ē rti.
Vienī gais viesnī cas brī dinā jums nav pirmā rinda. Pastaigā jiet apmē ram 10 minū tes, bet zem saules ē nas nav vispā r. Viesnī ca piedā vā marš ruta autobusu, kas ir lieliska iespē ja! Ik pē c 15 minū tē m lī dz pludmalei un viesnī cai. Sistē ma darbojas labi.
Pludmalē nav mola/viļ ņ lauž a, tā pē c viļ ņ i katru dienu. Jū ra ir diezgan skarba. Piekraste ir asa, gandrī z uzreiz kļ ū st dziļ a.
аватар o.rudakov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir lieliski. Cilvē ku ir maz, pludmalē jū ties kā Maldivu salā s. Produktu kvalitā te ir izcila, ē dienu izvē le š obrī d nav milzī ga, tač u vienmē r var atrast to, kas patī k un gribas ē st vairā k. Uzņ emš u ī sus video (lī dz 14. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski. Cilvē ku ir maz, pludmalē jū ties kā Maldivu salā s. Produktu kvalitā te ir izcila, ē dienu izvē le š obrī d nav milzī ga, tač u vienmē r var atrast to, kas patī k un gribas ē st vairā k. Uzņ emš u ī sus video (lī dz 14. jū lijam) par viesnī cu, pā rtiku, domā ju, ka daudziem noderē s, izvē loties viesnī cu. Š eit ir saite - https://www.youtube.com/channel/UCdQmcHjj24EYnd0GQqhLDoA
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vidē ja vidē jā viesnī ca. Bet š ī nav 5 zvaigznes, par to ir labas atsauksmes, jo kā dreiz bija 4 zvaigznes un atsauksmes bija par 4 zvaigž ņ u viesnī cu, 5 zvaigž ņ u viesnī ca nevelk vispā r. Istabā nobruž ā tas mē beles, pirms tam bijā m Asteria Kremlin tā pē c tur bija daudz labā k, lai gan ceļ ojumu aģ ents teica, ka Otium bū s labā k nekā Kremlī . … Tomēr ▾ Vidē ja vidē jā viesnī ca. Bet š ī nav 5 zvaigznes, par to ir labas atsauksmes, jo kā dreiz bija 4 zvaigznes un atsauksmes bija par 4 zvaigž ņ u viesnī cu, 5 zvaigž ņ u viesnī ca nevelk vispā r. Istabā nobruž ā tas mē beles, pirms tam bijā m Asteria Kremlin tā pē c tur bija daudz labā k, lai gan ceļ ojumu aģ ents teica, ka Otium bū s labā k nekā Kremlī . Ļ oti vienkā rš a viesnī ca. Ir rotaļ u laukums, kuru varat atstā t ar animatoriem, tač u mē s neizmantojā m š o pakalpojumu. Esiet piesardzī gs, jo mans vī rs un bē rns tur paņ ē ma Coxsackie vī rusu. Viņ i peldē jā s bē rnu baseinā , es nepeldē ju. Ē diens ir ok, apkalpoš ana vidē ja. Var braukt ar velosipē diem.
аватар ostets
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieguvumi: 1) maz krievu, daudznacionā ls kontingents 2) cilvē ku daudz, bet nevajag ieņ emt vietu restorā nā vai pludmalē vai pie baseina. Kad es nā ku, ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli 3) ē diet daudz pā rtikas, pat ja tas notika 30 minū tes pirms vakariņ u beigā m. … Tomēr ▾ Ieguvumi:
1) maz krievu, daudznacionā ls kontingents
2) cilvē ku daudz, bet nevajag ieņ emt vietu restorā nā vai pludmalē vai pie baseina. Kad es nā ku, ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli
3) ē diet daudz pā rtikas, pat ja tas notika 30 minū tes pirms vakariņ u beigā m.
4) ē st un dzert var gandrī z jebkurā stundā . Pludmalē ir ē dinā š anas laukums
5) mini bā rs numurā ir bez maksas un tiek papildinā ts katru dienu. Ir pat piens
6) Daž ā di ē dieni (bija teļ a gaļ a, suš i un sarkanā s zivis)
7) Daž ā da dziļ uma un ū dens temperatū ras baseini
8) Personā ls izpalī dzī gs: Gribē ju cieti - atveda; paš i zvana un jautā vai viss patī k, strā dnieks iebrauc ar mini auto, jautā vai neizdodas.

Trū kumi:
1) ukraiņ u valodā runā još o ir patieš ā m daudz, bet informā cija ir jebkurā valodā , kuru vē laties, izņ emot ukraiņ u valodu
2) degvī ns mohito ir lē ts, to nav iespē jams dzert
3) ū dens duš ā pludmalē ir pā rā k auksts, lai mazgā tos pieauguš ais, nevis bē rnam
4) reģ istrā cijai jā bū t 14.00, mē s bijā m iekā rtojuš ies 16.15.
5) deserts.
Baklava garš ī ga, pā rē jā s smalkmaizī tes nav nekas ī paš s.
6) tualetē s ne vienmē r ir laiks dot vienreizē jā s lietoš anas sē dekļ us uz tualetes (ī paš i restorā nā )

? AR? kopumā trū kumi ir nelieli, un viesnī ca ir pelnī jusi augstu atzinī bu
аватар Iryna_iryna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā man patika viss: skaista un sakopta teritorija, ē diens, draudzī gs personā ls, lielisks bē rnu klubs, bē rnu pā rtika. Jū s varat ilgi uzskaitī t viesnī cas priekš rocī bas, tač u ir viens mī nuss - tas ir attā lums no jū ras. … Tomēr ▾ Kopumā man patika viss: skaista un sakopta teritorija, ē diens, draudzī gs personā ls, lielisks bē rnu klubs, bē rnu pā rtika. Jū s varat ilgi uzskaitī t viesnī cas priekš rocī bas, tač u ir viens mī nuss - tas ir attā lums no jū ras. Mū su ģ imenei ar 4 gadus vecu bē rnu tā bija problē ma. Bē rnam staigā t ir tā lu, un braukt ar mikroautobusu no viesnī cas lī dz jū rai un atpakaļ nav ī paš i patī kami, kaut kā zū d atpū tas sajū ta 5 * viesnī cā .
Atpū tā mies maija beigā s, jū ra bija silta, bet biež i vē traina un ū dens ne vienmē r bija kristā ldzidrs, kā tas ir Turcijā (pagā juš ajā gadā bijā m Belekā , jū ra man patika vairā k).
аватар mkaa1976
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otro reizi atpū š amies OTIUM-ah. Pirmā bija Hotel Life (7 dienas 2017. gadā ), tagad devā mies uz Eco Club (10 dienas), atliek apmeklē t Seven Seas. Eko klubam istaba nedaudz nepatika - gaisa kondicionieris atradā s slikti - pū ta tieš i uz gultiņ as ar bē rnu (nav iespē jams regulē t - bija aizsprostots), fē ns un seifs bija salū zuš i - bet viss tika ā tri salabots un mainī ts pē c izsaukuma. … Tomēr ▾ Otro reizi atpū š amies OTIUM-ah. Pirmā bija Hotel Life (7 dienas 2017. gadā ), tagad devā mies uz Eco Club (10 dienas), atliek apmeklē t Seven Seas.
Eko klubam istaba nedaudz nepatika - gaisa kondicionieris atradā s slikti - pū ta tieš i uz gultiņ as ar bē rnu (nav iespē jams regulē t - bija aizsprostots), fē ns un seifs bija salū zuš i - bet viss tika ā tri salabots un mainī ts pē c izsaukuma. Ē diens izcils, gaļ as un zivju daudz veidu (bija Vidusjū ras vakari, japā ņ u virtuve - respektī vi, vē ž i, garneles, mī dijas, daž ā di rullī š i, dorado, jū ras asaris, foreles tika konsekventi grilē ti), vakarā tikā s ar š ampanietis. Viskijs nebija slikts, vī ns un alus (Efes) arī ļ oti labi. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un uzkodā m, netā lu (50 metri) varē ja aiziet lī dz bā ram Seven Seas, kur ē diens ir kā pilnvē rtī gā restorā nā - karsts, grili, Gozlem. Saldē jums bē rniem jebkurā laikā un vietā . Bē rnu restorā ns vienmē r ir atvē rts. Vā rdu sakot, par pā rtiku, var teikt, viesnī ca arī velk uz Ultra All. Pirmā s dienas gā jā m uz pludmali pa ezera promenā di (lī dz 10 min ar 2 maziem bē rniem), tad slinkojā m un braucā m ar viesnī cas mikroautobusu - nebrauc, kā daudzi raksta grafikā , tas ujyztn atpakaļ un uz priekš u, ja ir cilvē ki (pat ja tie ir 2-3 cilvē ki), tā pē c jums nebū s ilgi jā gaida - atlikuš as 2 minū tes. Animā cija un vakari ir labi, bet mū su jaunā kais ir ļ oti maziņ š un nevarē ja ilgi tikt uz mini diskotē ku un izrā dē m.
Paldies Eko klubam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m! Ieteicams!
аватар Irina906800
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, plus tū roperators apstiprinā ja, ka š ī ir laba viesnī ca. Man patika viesnī ca, viss ir ļ oti labi. Man patika apkalpoš ana, kamē r bē rns gulē ja - neviens mū s neizdzina no istabas. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, plus tū roperators apstiprinā ja, ka š ī ir laba viesnī ca. Man patika viesnī ca, viss ir ļ oti labi. Man patika apkalpoš ana, kamē r bē rns gulē ja - neviens mū s neizdzina no istabas. Bija neliels mī nuss - personī gā s higiē nas preces izsniedza reti. Daudzas lietas neizdevā s, iespē jams, tā pē c, ka ieradā mies ā rpus sezonas, tač u par to uzzinā jā m jau uz vietas. Nebiju sarū gtinā ts, jo necerē jā m to izmantot, bet citiem tū ristiem tas varē tu interesē t un bū tu labi to uzzinā t pirms brauciena. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c diviem kritē rijiem, vajadzē ja labu pā rtiku bē rnam un labu klusu rajonu, lai nebū tu trokš ņ ainas ballī tes. Baseini ir labi. Lī dz jū rai bija jā iet kā jā m, jo ​ ​ š ī ir treš ā lī nija. Internets labs, piestā v animā cija. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, ir sajū ta, ka viņ i bū tu baroti kauš anai. Viesnī ca man ļ oti patika, iesaku.
аватар maria.bondar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
15-22.08 atpū tā s viesnī cā Otium Eco Club. Vispirms teikš u, ka man viss patika. Reģ istrē š anā s bija super ā tra! 14.00 neviens negaidī ja, ja ir gatavs numurs - uz priekš u! Ja jums ir nepiecieš ams noteikt, ka viņ i izsniedz klusā ku korpusu, varat sazinā ties ar Smile servisu. … Tomēr ▾ 15-22.08 atpū tā s viesnī cā Otium Eco Club. Vispirms teikš u, ka man viss patika. Reģ istrē š anā s bija super ā tra! 14.00 neviens negaidī ja, ja ir gatavs numurs - uz priekš u! Ja jums ir nepiecieš ams noteikt, ka viņ i izsniedz klusā ku korpusu, varat sazinā ties ar Smile servisu. Mums bija klusa istaba, zem logiem bija kluss. Tī rī š ana bija regulā ra, kā arī minibā ra papildinā š ana + tiek izdalī tas č ī bas un citi nelieli prieki. Ē dienu ir daudz, ē diet gadiem ilgi, ja nezinā t mē rus))) Pludmale apvienota ar blakus esoš o viesnī cu, tā ir kļ uvusi lielā ka, ieeja jū rā un dibens ir lieliska. Nav sū dzī bu par animā ciju un citā m kustī bā m, ī sti negā jā m, bet kur bijā m, bija jautri))) Es negribē ju braukt, ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Turcijā ir lieliski atpū sties pie jū ras, pā rliecinā jā mies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mfvittorio
Laba diena. Mēs plānojam uzturēšanos jūsu viesnīcā. Vēlos uzzināt: vai ir iespējama nakšņošana ar bērnu (1,5 g.) ēkā, kur nebūs diskotēkas, jo mums šī var būt vienīgā neērtība un vilšanās (ceru, ka tā nebūs), kas varētu ietekmēt pārējo sarežģītību. Šis pieņēmums ir balstīts uz lasītām atsauksmēm par tiem, kuri jau ir apmeklējuši jūsu viesnīcu. Paldies par uzmanību. Un vēl viena lieta: es priecājos, ka viņi teritorijā nesmēķē, es pats neesmu atkarīgs no tabakas, bet vai ir ūdenspīpe?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums tatiana714
Kas ir labāks un kāpēc? Otium Eco Club Side 5* vai Calimera Kaya Side 5*? Brauciens - jūnija sākums divi pieaugušie un viens bērns 5 gadus vecs. Kur ir labākais ēdiens un pludmale? Kur ir tīrāks? Pateicos jau iepriekš.
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Elleka
Sakiet, vai viesnīcā bērnu galds ir kartupeļi un pica, vai arī ir veselīgs ēdiens kā vārīta gaļa, sautēti dārzeņi, varbūt pāris ēdieniem?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums natash_ka
Labdien, pasaki cik viesnīcā maksā bērnu karuseļi (kas ir maksas atrakciju parkā) Izvēlos starp šo viesnīcu un CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD (tas ir dārgāk, bet atrakciju parks tur ir bezmaksas) tāpēc gribu parēķināt cik reizes bērns brauks ar šo starpību. Un tomēr, vai baseinā ir vismaz kāds slidkalniņš mazajiem? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums mir-optiki
vai jāņem speciāli apavi peldēšanai jūrā, pēc apmēram metriem sākas dziļums, vai ir ērti iebraukt ūdenī.Cik maksā piepūšamie peldēšanas piederumi.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель построен в 1995 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Отель подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 70 км от аэропорта г. Анталия, в 80 км от г. Анталия, 7 км от г. Сиде, 7 км от п. Манавгат, в п. Титрейенгель.
Pludmales apraksts В 450 м от отеля. Протяженность пляжа — 80 м. Шаттл-сервис до пляжа (бесплатно) — каждые 20 минут (в период с 15.04 до 30.04, по мере необходимости). Павильоны на пляже (платно). Душ на пляже. Детская игровая площадка (в тени). Wi-Fi — на всей территории пляжа.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi на всей территории (бесплатно), 3 ресторана , 4 бара, 3 конференц-зала, 4 бассейна (1 крытый с подогревом в зимнее время, 3 открытых), барбекю, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 5 бассейнов (1 крытый с подогревом в зимнее время, 4 открытых), 2 водные горки, детский карнавал (раз в 2 недели в период с мая по сентябрь), зоопарк, мини-луна парк (платно), мини-дискотека, детский кинозал, игровой парк, батут. Детский горшок, сиденье на унитаз, ванночка, матрасик для пеленания, коврик в душевую, ступенька-подставка — бесплатно. Уголок для приготовления детского питания ( (микроволновая печь и устройство для подогрева бутылочек в течение 24 часов) — бесплатно. Детская коляска, радионяня (ограниченное количество) — платно. Детская зона в главном ресторане, отдельный детский ресторан Mr Crab и Royal Corner ресторан. Комната для дневного сна (0-2 года). Один раз в неделю бесплатно стирается до 5 кг детского белья, в остальных случаях за стирку детского белья берется плата.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, 2 теннисных корта бесплатно, освещение бесплатно, теннисные мячи, ракетки платно, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, поле для мини-футбола бесплатно, мини-гольф бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 426 номеров. Состоит из 3 основных корпусов и семнадцати 2-этажных вилл.

Istabās

Wi-Fi, мини-бар в номере, сейф, фен, кондиционер, ТВ, душ, телефон, балкон или терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Titreyengol Mevkii, 07330, Manavgat, Side, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 756 9590
Tīmekļa vietne: Marvida Family Eco
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.