muca medus ar mušu ziedē

Rakstīts: 25 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 17 — 25 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca par sevi atstā ja ļ oti neviennozī mī gu iespaidu, viss it kā ir labi, bet arī ne pā rā k labi. Ļ oti apbē dinā ja, ka no š ī s sezonas viesnī cas Otium Eco Club viesus sā ka uzskatī t par otrā s š ķ iras, chtoli, jo. kļ uva aizliegts apmeklē t citas Otium (Seven Seas) teritoriju, lai gan š ī s grupas un š o divu viesnī cu infrastruktū ra ir kopī ga, tač u Seven Seas viesnī cas viesi brī vi pā rvietojas pa Otium Eco viesnī cas teritoriju un izmanto visu tā s teritoriju. infrastruktū ra. Rodas jautā jums ja Yeso ir kaut kas sliktā ks, kā pē c ir tik niecī ga cenu starpī ba starp viesnī cā m, nolē mā m pirkt biļ eti uz Yeso, jo tā orientē ta uz bē rnu atpū tu, bet ja zinā tu, ka mū s sadalī s TĀ , labā k bū tu apmesties septiņ ā s jū rā s un ar bē rnu saņ ē musi visus labumus Yeso...
Vē l viens trū kums, ar kuru mē s sastapā mies, ir ā rkā rtī gi maza vannas istaba, teikt, ka tā ir ļ oti maza, ir neteikt neko, tas bija Ļ OTI neē rti mums trim dzī vojoš ajiem.
Mazs brī dinā jums SPA cienī tā jiem. Cenas, kuras paziņ o gida un tieš i spa ir daž ā das, sā kas klienta akcija, jo. jau ir atbraucis un negribē s iet pie gida. Deklarē tā.30 minū š u masā ž a (maksa 30 eiro) faktiski tiek veikta 10-15 minū tes, jo. lielā ko daļ u laika (no š ī m 30 minū tē m) jū s sē dē sit tvaika pirtī , un pē c tam jū s vienkā rš i saputos, izkratī sies ar drā nu un apliets ar ū deni. TĀ NAV MASĀ Ž A.

Vē l viens mī nuss bija tas, ka nebija atgā dinā juma par to, ko var lietot bez maksas un kas par papildus samaksu. Beigā s noskaidrojā m, ka, izrā dā s, varē tu izmantot restorā na pakalpojumus Otium Seven Seas pludmalē , kur bija zupas un daudzveidī gā ks galds, kas principā bū tu ļ ā vis neiet uz viesnī cā pusdienā s.
Varbū t tie bija galvenie trū kumi, kas aizē noja mū su svē tkus, lai gan par š ā du cenu gribē tos dabū t vairā k. Š ī s nepā rprotami nav 5 zvaigznes, bet ļ oti stabilas 4, ņ emot vē rā to, ka pludmalē nojumes ir vecas koka, un sauļ oš anā s krē sli ir bē dī gā stā voklī , un jo ī paš i tas, ka viesnī ca nav pat otrajā lī nijā , bet gan treš ais.
Bet viss pā rē jais ļ oti apmierinā ja. Bē rniem ir vienkā rš i paradī ze, administrā cija visos iespē jamos veidos cenš as daž ā dot savu mazo viesu atpū tu, un burvji un ž onglieri, priekš nesumi ar ziepju burbuļ iem un zoodā rzs atnesa gan animā cijas, gan vakara izrā des bē rniem. Patī kami iepriecinā ja par uzstā dī tajiem dezinfekcijas aparā tiem, pā rtikas punktos, roku sterilizā cijai. 24/7 bē rnu virtuve, kurā var sterilizē t pudeles vai izmantot mikroviļ ņ u krā sni un blenderi.
Laikam jau ar pieauguš u bē rnu var izvē lē ties vairā k luksusa viesnī cas, bet ar bē rniem....tur noteikti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu