Nergos Garden Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 3.310
3.3 Numurs
4.3 apkalpošana
3.3 Tīrība
4.3 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Nergos Garden atrodas 350 metru attālumā no tās privātās pludmales. Sides pilsētas centrs atrodas 9 km attālumā. Viesnīca tika uzcelta 1991. gadā un pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар YuliaUfa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Tā s bija sliktā kā s brī vdienas manā mū ž ā ! Š is nav mans pirmais ceļ ojums uz Turciju. Pē dē jo gadu laikā ne reizi vien esmu atpū tusies gan kompleksajā ceļ ojumā , gan kā neatkarī gais tū rists visu kategoriju viesnī cā s. … Tomēr ▾ Tā s bija sliktā kā s brī vdienas manā mū ž ā ! Š is nav mans pirmais ceļ ojums uz Turciju. Pē dē jo gadu laikā ne reizi vien esmu atpū tusies gan kompleksajā ceļ ojumā , gan kā neatkarī gais tū rists visu kategoriju viesnī cā s. Bet tā du murgu nekur neesmu redzē jis, pat viesnī cā s bez kategorijas. Es nemaz neesmu izvē lī gs tū rists, reti prasu uzkopš anu, ē dienā negaidu, animā cija man nav vajadzī ga. Man vajag tikai tī ru gultu, karstu ū deni un ē damu pā rtiku. Tā pē c man bija jā ē d paš am.
Biļ eti nopirkā m NERGOS SIDE - pilsē tas viesnī cā paš ā pilsē tas centrā , kura izrā dī jā s slē gta, par ko, protams, neviens nebrī dinā ja. Š ī s viesnī cas vietā mū s atveda uz Cholakly ciematu uz viesnī cu NERGOS GARDEN, par ko man vē l ilgi murgos. Bē dā m nebija robež u. Viesnī cā bija daudz tū ristu, kuriem bija jā dzī vo, tā pat kā mums, NERGO PUSĒ .
Mē ģ inā jumi noskaidrot situā ciju neizdevā s. Tū roperators Intourist it kā neesot zinā jis par pilsē tas viesnī cas slē gš anu, vismaz tā man stā stī ja. Turklā t tū roperatora pā rstā ve teica, ka jā priecā jas arī par to, ka esam iekā rtojuš ies š ajā viesnī cā , jo tā maksā par diviem tū kstoš iem vairā k. Pē c š ā das cū kas attieksmes no Intū rista puses, vē lme izmantot viņ a pakalpojumus bija zudusi uz visiem laikiem. Starp citu, informatī vā sanā ksme sastā vē ja tikai no vauč eru vā kš anas.
Š ī viesnī ca atstā ja visnepatī kamā ko iespaidu: neglī ta apkalpoš ana vai drī zā k tā s pilnī ga neesamī ba. Istaba atradā s treš ajā stā vā ar skatu uz baseinu. Istabā ir dubaks, ē damistabā un reģ istratū rā tas pats dubaks. Visur ir netī rumi, jā lū dzas par tī rī š anu, kondicioniera pulti iedod par maksu, gandrī z viss ē diens nav ē dams un nemaz nav garš ī gs, daļ u pat apē st.
Istaba ir absolū ti briesmī ga. Palags ar caurumiem un papildus lielu dzeltenu traipu. Arī spilvendrā nas ir simts gadus vecas un neizdzē š amas. Aizkari bija saplē sti. Skapī stā vē ja alus pudeles. Durvju slē dzene ir salauzta, tā pat kā paš as durvis.
Atseviš ķ a tē ma - KAĶ I. Viņ i ne tikai guļ uz atzveltnes krē sliem un dī vā niem un urinē puķ u podos, bet arī sē ž uz galdiem ē damistabā . Mans balkons atradā s tuvu ē damistabas logiem, paspē ju pat nofotografē t kaķ i, kas brī vi sē ž uz galda, nevienam pat prā tā nenā ca viņ u padzī t.
Ē damistabā galdauti ir vairā k kā lupatas - ar caurumiem un traipiem, nevis gludinā ti.
Personā ls ir bomž i un bomž i.
Ietaupī ja tikai braucienu uz Manavgatas pilsē tu visai dienai.
Vā rdu sakot, sabojā ts atvaļ inā jums un iztē rē ta nauda.
Nevienam neieteiktu š o viesnī cu!
отель столовая номер номер номер номер столовая номер
аватар 7847114
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar ģ imeni bijā m viesnī cā s jū lija beigā s – augusta sā kumā . Es sī ki aprakstī š u visu brī vdienu, visas nianses, ar kurā m nā ksies saskarties viesnī cas viesiem. Tā tad, secī bā : Norē ķ ins. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni bijā m viesnī cā s jū lija beigā s – augusta sā kumā . Es sī ki aprakstī š u visu brī vdienu, visas nianses, ar kurā m nā ksies saskarties viesnī cas viesiem. Tā tad, secī bā :
Norē ķ ins. Atbrauca vakarā , numuru uzreiz iedeva. Mē s dabū jā m istabu viesnī cas pirmajā stā vā . Ļ oti mazs, smacī gs, es teiktu, ka pagrabs ir š ausmī gā stā voklī , viss bū tu labi, bet mē s atbraucā m ar mazu bē rnu, mū zika spē lē ja tik skaļ i, ka bija, un vē l jo vairā k nebija iespē jas gulē t. Aizgā ju uz reģ istratū ru, palū dzu mainī t istabu, devu mā jienu, ka viņ š ir gatavs piemaksā t. Pienā ca š veicars, klusi palū dza paiet malā , pagaidī t 15 minū tes, kamē r pā rē jie viesi bū s nokā rtoti, viņ i problē mu atrisinā s. Pē c 20 minū tē m bijā m jau citā istabā.3. stā vā ar skatu uz ielu. Š ī pakalpojuma cena ir 20 USD. Pā rvā coties no istabas uz istabu, satikā m pā rī ti arī ar mazu bē rnu, viņ i arī bija izmitinā ti 1 stā vā š ausmī gos apstā kļ os, neatlaidī gi prasī ja administrā ciju pā rvā kties, diemž ē l saņ ē ma atbildi, ka nav brī vu istabiņ u ( (. Citā ziņ ā situā cija Turcijā ir diezgan standarta, ja gribi labi fit, piemaksā .
Numurs. Istabas 3. stā vā ir nedaudz lielā kas nekā pirmajā stā vā , bet tomē r ļ oti mazas. Redzē jā m arī citu tū ristu istabas ar 2 divstā vu gultā m un saliekamā m gultā m, tač u, ja neskaita š o, brī vas vietas š ā dā telpā vairs nav, cilvē ki atstā ja ratus, piepū š amos apļ us, matrač us, ā rpus istabas, vestibilā un uz ielas . Istabu stā voklis, izskats ļ oti slikts. Viss ir ļ oti vecs. Visas fotogrā fijas un š ausmas, ko fotografē tū risti, ir patiesas. Nobruž ā tas un netī ras sienas, griesti, pā rkrā soti ar durvju rokturiem. Vannas istabas griesti un niecī gs koridors ir ļ oti zemu novē rtē ti, ja augstums ir virs 180 cm, tas bū s neē rti. Pā ris mū su istabas nianses: liela bedre vannasistabā , griestos, caur kuru var visā s detaļ ā s, ejot duš ā , apsvē rt vannas istabas komunikā cijas, kondicionieris darbojā s, bet ļ oti dī vaini, daž reiz tā neizslē dzā s, no 5-10 mē ģ inā jumiem tikai trokš ņ oja, sā ka grabē t kā traktors, 2 dienas pirms atvaļ inā juma beigā m sā ka pilē t no tā , jo karā jā s virs gultas, pilē ja uz galva, ļ oti nepatī kama sajū ta. Ja aizverat tualetes durvis, tā s var atvē rt tikai ar 2 rokā m ar ievē rojamu piepū li, maz ticams, ka bē rns vai meitene varē s izkļ ū t bez ā rē jas palī dzī bas. Televizors, mazs, bija trokš ņ ains, nebija krievu kanā lu. Istabā ir smacī gs, uz nakti atvē ra balkona durvis, jo istabas bija vē rstas uz ielu, viņ i dzī vo pretē jā mā jā , cik saprotu, viesnī cas darbinieki, viņ i parasti bija ļ oti trokš ņ aini, ejot uz darbu pulksten 6. no rī ta, man bija jā ceļ as, lai aizvē rtu balkonu, lai viņ i mani nepamodinā tu, bē rns. Seifs istabā - par maksu.
Telpu uzkopš ana: katru dienu.
Teritorija. Viss vecs, neremontē ts, kaut kā viltots, nekas vairā k. Nav lifta, netī rs, atkritumi, vienmē r atvē rtas durvis uz saimniecī bas telpā m, saplī suš as bē rnu koč elas, sagrauzts ž ogs un daudz kas cits. Viesnī cā ir veikals, viss ir daudz dā rgā ks nekā pā ri ielai bazā rā .
Restorā ns. Netī rus š ķ ī vjus, galdautus, karotes, dakš iņ as, pirms ē š anas vē lams papildus noslaucī t, lai nerastos ē š anas traucē jumi. Mani pā rsteidza tas, ka viena no sienā m ir klā ta ar lieliem pelē juma plankumiem, tā pē c tai no augš as tika piestiprinā tas ž alū zijas, tomē r arī ne vienmē rī gi, un š ā ds skats ir ļ oti labvē lī gs ē š anai). Viss nobruž ā ts, netī rs, vecs. Restorā ns ir mazs, bet vietas pietiek.
Ē diens. Gaļ a: vista un tī tars, daž reiz mazi liellopu gaļ as gabaliņ i, tī tara aknas, pā rmaiņ us pa dienu, darī sim vienu lietu. Augļ i: arbū zs, apelsī ni, nekas cits nebija redzē ts. Zivis, bija 2 reizes 11 dienu laikā . Salā ti 3-4 veidi, vienmē r vienā di. Frī kartupeļ i, makaroni, rī si, ir bijuš i vienmē r. Saldumi, vienmuļ i, izvē le maza.
Pludmale: no viesnī cas lī dz jū rai 10 minū tes ar kā jā m, vai katru stundu kursē bezmaksas autobuss. Jū ras pludmale, saulriets, viss ļ oti ļ oti labi, piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli, guļ amkrē sli ir bez maksas, no viesnī cas arī teltis bez maksas. Pludmalē bā rs, ū dens, dzē rieni visu laiku, no 11 - alus, no 12 sā k ē st, kū kas, daudziem garš oja pica, salā ti, augļ i (arbū zs un apelsī ni). Viss ir garš ī gi. Par maksu: apelsī nu sula - $2, granā tā bolu sula - $3, kokteiļ i.
Baseina bā rs: alus, negarš ī gs, rū gts, kvalitā te ļ oti zema (subjektī vs viedoklis, balstoties uz personī go pieredzi, salī dzinot ar viesnī cā m, kuras mē dza apmeklē t tajā paš ā cenu diapazonā ). Vī ns balts, rozā , sarkans, arī ļ oti zemas kvalitā tes, alkoholiskie kokteiļ i, kā visur citur trī skā rš os Turcijā , nekas ī paš s.
Animā cija: š ī nav animā cija. Pa dienu tā nav, bē rniem nav izklaides, vakarā : ir mini diskotē ka bē rniem maksas veidā.20 minū tes, visas 11 dienas ir vienā das)), beigā s, pirms plkst. mū su aizbraukš ana, jau piedalī jā s tikai pā ris bē rni, kuriem tas nebija noguris. Pieauguš ajiem notiek izrā des (ne katru dienu), ilgums 1 stunda, daž kā rt dalī ba ir maksas, atkarī bā no tā , kas notiek. Piemē ram, putu ballī te maksā ja 2 USD. Reiz animatore zī mē ja bildes ar bē rniem, dalī ba bija arī apmaksā ta, tiem, kuri vē lē jā s izklaidē t savu bē rnu. Personī gais viedoklis, kā da ir tā da attieksme, tā ir atklā ta necieņ a pret viesiem, kuri ieradā s viesnī cā , samaksā ja par visu pakalpojumu vai kuriem nav iespē ju vai vē lē š anā s samaksā t par vakara izklaidi, tā du neesmu nekur redzē jis. Mani pā rsteidza fakts, ka animators pastā vī gi prasī ja naudu un, atklā ti sakot, bija rupjš , kad to nesaņ ē ma. Frā zes "ja nemaksā ji, nenā c uz manu animā ciju" nav joka lieta, te ir diezgan normā li. Pā rē jos vakaros viņ i ieslē dza mū ziku, bija garlaicī gi. Pusaudž i, jaunieš i, jauni pā ri, ģ imenes ar bē rniem š eit neinteresē s.
Internets: bezmaksas - ļ oti slikti, lē ni, pastā vī gi izslē dzas, es teiktu, ka gandrī z nav. Ir apmaksā ti 2 eiro dienā , neņ ē mu, jo mocī ja š aubas, ka arī kvalitā te nav augsta.
Teritorija blakus viesnī cai: tirgus, pā ris veikali, atklā ti sakot, nav ko darī t, kaut kur jā iet.
Gids no Tez tour: Vienreiz biju, ī si sniedzu informā ciju par viesnī cu, pajautā ju vai neinteresē kā das ekskursijas. Viņ a brī dinā ja, ka viesnī cā s tas ir ļ oti reti, un tas arī viss, mē s viņ u vairs neredzē jā m. Es to salī dzinā ju ar pā rstā vi no Coral, kurš pastā vī gi atradā s viesnī cā , sniedza saviem tū ristiem daudz noderī gas informā cijas un ļ oti detalizē ti un interesanti aprakstī ja piedā vā tā s ekskursijas.
Personī gais viedoklis: vā jš trī skā rš s, mani ļ oti pā rsteidza 4 * viesnī cas nosaukumā , atklā ti sakot, tā nav taisnī ba. Viesnī cas pakalpojumi ir pā rā k dā rgi. Ja ir izvē le, ieteiktu apmesties citā viesnī cā .
аватар driver289
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labi, ka atpū tā mies ar ģ imeni bez bē rna. . . 1. Viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums: mū su tū risma operatori IT pā rdod kā.4 zvaigznes (mū su gadī jumā TEZ TOUR). Pē c sarunā m ar vā cieš iem noskaidrojā m, ka Š O viņ iem pā rdod kā. … Tomēr ▾ Labi, ka atpū tā mies ar ģ imeni bez bē rna. . .
1. Viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums: mū su tū risma operatori IT pā rdod kā.4 zvaigznes (mū su gadī jumā TEZ TOUR). Pē c sarunā m ar vā cieš iem noskaidrojā m, ka Š O viņ iem pā rdod kā.3 zvaigznes un daudz lē tā k. Krievi, kā vienmē r, ir otrš ķ irī gi, un viņ iem viss bū s labi.
2. Viesu uzņ emš ana, uzņ emš ana: vai nu nestrā dā (un visdrī zā k atslē gts taupī bas nolū kos, reģ istratū rā kondicionieris ne reizi netika ieslē gts 7 dienas). Atbrauca 12:00, uzreiz iedeva atslē gas. Istaba 4. stā vā , 2. korpuss.
3. Istaba: nobruž ā ta, netī ra, smacī ga telpa. Kondicionieris istabā nestrā dā ja, gaidī jā m, kad atbrauks un salabos. Apmē ram stundu bija sviedros un "cepā s dzī vus" (izrā dā s, zem kondicioniera pā rsega ir poga - kā pē c izslē dza, nezinu, varbū t, lai nogrieztu smuku santī mu uz krievu tū risti? ). Ledusskapis gandrī z neko nedzesē (lai gan regulatoru uzliku visam), bet silda tikai naktsgaldiņ u. 90. gadu televizors, nav krievu kanā lu.
Tad devā mies samaksā t par seifu, bet arī tas nedarbojā s. Divi tehniķ i nā ca un griezā s un griezā s, vispā r nolika mums vē l vienu seifu. Nu, š ķ iet, ka viss ir iespē jams atpū sties, bet pē c divā m dienā m mē s atklā jā m, ka no mū su slē gtā seifa, no manas sievas maka, maģ iski pazuduš i 200 dolā ri! ! ! Ierodoties nolikā m maku un pirms zā dzī bas nekur nenesā m. Maiņ ā un pasē s atstā jā m 100 dolā rus, paldies arī par to! Nu man somā bija paslē pti 300 dolā ri, bet acī mredzot ilgi nerakā s, citā di vispā r bū tu iztī rī juš i (kā tajā dziesmā : “Sarī kosim tev trikus, atvē rsim dā vanas zin bez atslē gas" : -)))
Devā mies uz reģ istratū ru: Administrators teica, ka paskatī sies uz kamerā m (kamera ir tikai pie ieejas ē kā , un arī tad nav fakts, ka tā strā dā ), atbildi sniegsim vakarā . Vakarā atbilde: "Nevar - nozagt naudu no slē gta seifa! ( krievi iet pa mež u). Dari, ko gribi. Var runā t ar pā rvaldnieku un pat izsaukt ž andarmus! "
Nolē mā m neiesaistī ties, jo zā dzī ba nav pierā dā ma. Un, kā mums teica, ka visa administrā cija ir radinieki un viss tiks piesegts. Neviens mums neatvainojā s, pat aiz pieklā jī bas. . .
4. Ē damzā le pacieš ama, ē diens pacieš ams, animā cija neķ ī trā veidā no Maradona puses + izspiež naudu loto un putu ballī tei. Pludmale un jū ra ir lieliskas!
5. Secinā jums: es gribu aizmirst savu atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā , kā sliktu sapni! ! ! Tie, kas pirka biļ etes, esiet uzmanī gi, uzmaniet savu naudu! ! !
аватар Marisa_Fricke
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, skaidrī bas labad ceļ oju jau 12 gadus . . esmu bijusi 16 valstī s. Konkrē ti Turcijā.4 reizes. Es atpū tos daž ā dā s viesnī cā s no pils-pils 5 * lī dz 2 * . . No viesnī cā m lī dz hosteļ iem. Vienmē r sapratu, cik maksā ju un ko gaidī t. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi, skaidrī bas labad ceļ oju jau 12 gadus . . esmu bijusi 16 valstī s. Konkrē ti Turcijā.4 reizes. Es atpū tos daž ā dā s viesnī cā s no pils-pils 5 * lī dz 2 * . . No viesnī cā m lī dz hosteļ iem. Vienmē r sapratu, cik maksā ju un ko gaidī t. Un es nekad nerakstu atsauksmes. Bet tagad man tas vienkā rš i jā dara. Š obrī d esmu š ajā viesnī cā un palikš u lī dz 8. novembrim. Tā pē c tiekamies ar visiem, kas ceļ o š ajā laikā .
1. Viesnī ca bloķ ē ja topu meklē to vietu un viesnī cā nav iespē jams uzrakstī t atsauksmi no "interneta", tā pē c rakstu no vietē jā s kafejnī cas wi-fi.
2. Interneta viesnī cā gandrī z nav. Mans planš etdators kaut kā aizķ eras (7 android) Un tā lrunis (8) nepievienojas vispā r. Bet pat tad, kad planš etdators ierauga internetu, tas nemitī gi pazū d un jā ievada gan parole, gan pieteikš anā s . . jo. Reģ istratū rā modems pastā vī gi atsā knē jas. Tas nav internets, bet gan murgs. Es pat nevaru sapņ ot par fotoattē lu ievietoš anu. Vismaz ir laiks uzrakstī t mammai viber. Tas ir netā lu no reģ istratū ras, un nedaudz tā lā k par 15 pakā pieniem viss jau ir, tī kla nav vispā r. Reģ istratū rā viņ i teica, ka ar "iPhone" viss ir kā rtī bā , ja jums ir iPhone, izmē ģ iniet to, lai veicas. Maksas internetu neviens nepiedā vā ja.
3. Hamam un masā ž a un sauna un iekš telpu baseins . . Tas nebū t nav. Darbinieku nav. Viss slē gts. Ne par maksu, ne par velti...Nekā di . . Un trenaž ieru zā le . . Vai arī trenaž ieru zā les nav. Bijā m ļ oti sarū gtinā ti, jo vē lē jā mies viesnī cā masē t, mā jā s vienmē r nepietiek laika. Kopumā nē .
4. Jū ra ir tā lu. Paiet tieš ā m 12 minū tes...jā , pludmalē ir tualete un bā rs (tē ja, kafija, alus) un sauļ oš anā s krē sli, nojumes un garlaicī gs ē diens pusdienā s.... man nepatika. (sā kumā paē dā m viesnī cā un tad devā mies uz jū ru paskatī ties, kas tur ir, bet tur. . Dī vaina pica, olī vas, kā postu un zivju kū ka iekš ā ar sieru un makaroniem un viss...tur nevar normā li paē st , var iekost, bet man nepatika.
5. Kafijas automā ts nedarbojas ne karstai š okolā dei, nevis kapuč ī no. Parastā kafija un tē ja un viss. Un viņ i to vairs nevadī s.
6. Pā rtikai tas ir normā li trī svietī gam, var ē st un ir izvē le....uz 4 * vairs neder. Ē damzā lē vai restorā nā man ir milzī gs mī nuss. Vakarā vakariņ ā s tieš i ē kā , kur ē d, š aš liks. . . Zivis cep. Logi visi aizvē rti, nosū cē ja nav. . Ir skurstenis un visi elpo š o tvana gā zi. Es nevaru sē dē t š ajā un uzreiz atvē ru logu. . . Bet pat tas neglā ba. . . Mums ir jā atver visi logi....Bet cilvē kiem ir auksti. . Labā k ir elpot š o indi. No š iem dū miem galva saplaisā...Tas ir tas pats toksī ns...
7. paņ ē mā m ekonomiku . . Ekonomikā bijā m laimī gi bez pretenzijā m. Viņ i parā dī ja standartu ar piemaksu 30 USD. Bet mē s. Atturē jā s. Dievs viņ u svē tī ar numuru. . Bet sā ka lī t tieš i kontaktligzdā , izslē dzu visu no tī kla) un tā bet mums bija netī ra gultas veļ a. . . Nevis dzeltena, bet no iepriekš ē jiem saimniekiem. . . TK Uz spilvena bija mati un viss bija tumš s, kur bija kā jas...Es pati novilku veļ u un uzliku gultai virsū , lai kalpone saprot, kas jā maina. Un bija arī viens dvielis, arī netī rs, bet nav skaidrs vai slikti izmazgā ja. . Vai kā dam pirms mums bija mē neš reizes. . . Vispā r gā jā m uz reģ istratū ru un ziņ ojā m par veļ u. . Dvielis. . Plū di un devā s uz hammam pilsē tā . Reiz viesnī ca pā rtrū ka ar pirti. Atbraucā m pē c 4h. . Gulta pā rtaisī ta un veļ a kā tī ra. . no jumta netecē ja (varbū t tā pē c, ka lietus bija beidzies) un ū dens spainis un peļ ķ e vē l stā vē ja un tas dvielis bija 1 netī rs. . . ! Atkal esam recepcijā . . Ziņ ojā m un aizgā jā m uz animā ciju . . Nā kam. Viņ i svieda mū su gultā tī rus dvieļ us. . . Bet peļ ķ e un spainis joprojā m ir tas pats. Vispā r es domā ju, ka man vajadzē tu mazgā t).... aizgā ja gulē t un atklā ja, ka viņ i mums iedeva 1 palagu diviem, lai segtu. Un vienvietī ga gulta. Naktskreklā es negā ju uz reģ istratū ru, lai sakā rtotu lietas. Pieglaudī jos viens otram, bet vienalga ir par maz. . . Vispā r š ī viesnī ca jū s satuvinā s. . man 42 pr vī rs 50-r - mē s zem tā s netikā m. . Lai kā mē s centā mies saspiesties viens otrā.... ) ))
Alkoholiķ iem š ī ir paradī ze. . Tekla. . Vī ns. . Vē ž i. . Alus. . . Viss ir. . . Bet es gā ju dzert tē ju un š okolā di. . . (
Neesmu sajū smā par viesnī cu un domā ju, ka atsauksmes ir fiktī vi savī tas....Var dzī vot š ajā viesnī cā , bet tikai ē st un gulē t un iet tā lu lī dz jū rai, varē tu atrast lē tā ku viesnī cu. Mums vajadzē ja hamam . . Masā ž a . . Animā cija (ū dens vingroš ana, volejbols) tas viss š eit nav...Mē s apsvē rā m 4 * un 5 *, bet š ai viesnī cai bija š iks vē rtē jums . . Un mē s to iegā dā jā mies. Mē ģ inā sim izbaudī t svē tkus....
Tā kā es joprojā m esmu š eit . . Tad rakstiet man interesē još os jautā jumus. . Bet ne š eit vietnē , jo K. Tas ir bloķ ē ts.
Un š odien jaunā s ziņ as no rī ta beidzā s ar brillē m, vispā r teica, ka nenesī s. (Negribu tam ticē t, jo kausu nav mū ž ī gi). Viņ i sā ka dzert rī ta tē ju, krū zē bija izteikta balinā tā ja smaka (nezinu, vai no krū zes vai no ū dens). Krū zes un š ķ ī vji ar pā rsvarā plastmasu un š ausmī gi slikti mazgā ti, cenš os izvē lē ties nedaudz stikla, bet tas ir skā rds. . Zaļ ā s tē jas nav, ņ em lī dzi.
аватар Filipov904
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jums pagā ja bez aizķ erš anā s. Nergos Garden Hotel izrā dī jā s ā rkā rtī gi brī niš ķ ī ga viesnī ca. Tī rs glī ts. Personā ls ir draudzī gs! Ir animā cijas bē rniem. Tū ristu kontingents ir daž ā ds. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums pagā ja bez aizķ erš anā s. Nergos Garden Hotel izrā dī jā s ā rkā rtī gi brī niš ķ ī ga viesnī ca. Tī rs glī ts. Personā ls ir draudzī gs! Ir animā cijas bē rniem. Tū ristu kontingents ir daž ā ds. Vā cieš i, turki, krievi. Mī nus darbinieki slikti runā krieviski. Ā tri iekā rtojies! Viņ i pat mū s pabaroja (iereģ istrē jā mies 23:00)


iemiesojums vasilisa_new
Cik gultu 2 pieaugušajiem, 2 bērniem (11 g., 2 g.)
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Курортный отель Nergos Garden расположен в 350 м от собственного пляжа. Центр города Сиде находится в 9 км. Отель был построен в 1991 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 55 км от аэропорта г. Анталия, в 9 км от г. Сиде, в 200 м от моря и залива Чолаклы.
Pludmales apraksts До пляжа 200 метров.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Wi-fi в лобби (бесплатно), 1 основной ресторан, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей от 4 до 12 лет, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Гимнастика, живая музыка (один раз в неделю), водное поло, бочче, дартс, пляжный волейбол.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 120 номеров. Состоит из 3 главных зданий.

Istabās

Номера курортного отеля Nergos Garden располагают балконом, кондиционером, спутниковым телевидением, мини-баром и сейфом. В мини-баре ежедневно предоставляется бесплатная бутылка воды. Собственная ванная комната укомплектована феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mah Turizm Cad No:10 Side/Çolaklı
Tālruņi: T: +90 242 763 05 55 T: +90 242 753 05 59
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).