Mirside Tropic Hotel 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 6.310
№131 viesnīcas reitingā Sānu
8.9 Numurs
6.3 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.2 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca Mirside Tropic atrodas Sidē, 65 km attālumā no Antālijas lidostas.Vairāk →
аватар veterok1
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i tikai š odien ieradā s.... Es redzu, ka viss jau ir uzrakstī ts pirms manis. Apstiprinu, ka viesnī ca ir bankrotē jusi un vairs nepastā v. Tie, kas iet, NOTEIKTI JAUTĀ , LAI ZINĀ T TIEŠ I KUR DOSIET, JA JUMS BŪ S AIZMAIŅ A, JO VIŅ I IR IEDZĪ VOTĀ JI. … Tomēr ▾ Viņ i tikai š odien ieradā s.... Es redzu, ka viss jau ir uzrakstī ts pirms manis. Apstiprinu, ka viesnī ca ir bankrotē jusi un vairs nepastā v. Tie, kas iet, NOTEIKTI JAUTĀ , LAI ZINĀ T TIEŠ I KUR DOSIET, JA JUMS BŪ S AIZMAIŅ A, JO VIŅ I IR IEDZĪ VOTĀ JI. . . NE LABĀ KAJĀ S VIETĀ S.
Mē s nedē ļ u dzī vojā m vai eksistē jā m Mir Sidē , bet pā rē jie tika pā rvietoti uz Alaniju, Konakli, Arancia Resort 5 *. Viss ir super-ē diens, teritorija, animā cija, bet par jū ru jā aizmirst. Jā apzinā s, ka lielā kā daļ a Alanjas pludmales ir oļ i, jū rā ir bruģ akmeņ i. Mū su draugi sita kā jas, jū rā peldē ja spilventiņ i un prezervatī vi (atvainojos par atklā tī bu) Un tas ir 5+. . . Ziniet, ka Sides pludmales ir ļ oti labas. Draugi ar bē rniem pā rvā cā s no š ī s viesnī cas Sidē - Jasmine Hotel - teica, ka patika ar maziem bē rniem! Un vē l IEVĒ ROJIEM, JA ESAT LABI APMIERINĀ TI UN ESAT APMIERINĀ TI AR VIESNĪ CAS NOMAIŅ U, TAD TŪ RISMA OPERĀ TORS LŪ DZ TIEŠ I TUR RAKSTĪ T, KA JUMS NAV PRETENSIJU. Š O RAKSTI TIKAI JA ESAT APMIERINĀ TS!!! ! JA KAUT JUMS NEATTIECAS - PRASIET NOMAIŅ U TUR UN NEPARAKSTĪ TIET NEVIENU PAPĪ RU - TIE VAR PAT DRAUDĒ T! ! ! NEZAAUDĒ T! ! ! MĒ S PAT Zvanī jā m UZ KONSULATĀ JU ANTĀ LIĀ!! !
VĒ LU VEIKSMI VISIEM! ! !
без воды, еды и кондиционера.... местное TV
аватар Oxana50
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s arī bijā m š ajā viesnī cā . Rezervē ts aprī lī . atsauksmes bija lieliskas. Viesnī ca ar krieviem sā ka strā dā t tikai š ogad, un ar vā cieš iem vienmē r ir tā , vā cieš i nebrauks uz g. Jū nijā gā ja slikti, tā pē c tā nebija mū su vaina. … Tomēr ▾ Mē s arī bijā m š ajā viesnī cā . Rezervē ts aprī lī . atsauksmes bija lieliskas. Viesnī ca ar krieviem sā ka strā dā t tikai š ogad, un ar vā cieš iem vienmē r ir tā , vā cieš i nebrauks uz g. Jū nijā gā ja slikti, tā pē c tā nebija mū su vaina. Par viesnī cu samaksā jā m normā lu naudu, ietaupī jums sastā vē ja tikai no agras rezervā cijas. Š ajā viesnī cā pavadī jā m 10 dienas, pā rē jā s nedē ļ as Kremļ a pils viesnī cā - viesnī cas zupa. Tā tad Anex tū re laboja savas kļ ū das. Kur sū tī ja citus tū ristus, nezinu. Uzraksti, kas tur bija
аватар natvn
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Liels paldies tū roperatoram ANEX-TOUR, par mū su naudu mums pā rdeva Turcijas atkritumu izgā ztuvi. Aizbraucā m pirmo reizi uz Turciju un nolē mā m vairs uz š ejieni nebraukt. Viss bija slikti! Saņ ē ma. 2. Apmetā mies netī rā , neizkopta istabiņ a, KURA IZŅ EMTA TIKAI PĒ C 3 STUNDĀ M. … Tomēr ▾ Liels paldies tū roperatoram ANEX-TOUR, par mū su naudu mums pā rdeva Turcijas atkritumu izgā ztuvi. Aizbraucā m pirmo reizi uz Turciju un nolē mā m vairs uz š ejieni nebraukt. Viss bija slikti! Saņ ē ma. 2. Apmetā mies netī rā , neizkopta istabiņ a, KURA IZŅ EMTA TIKAI PĒ C 3 STUNDĀ M. 3. Ē diens pretī gs un visiem nepietika. . Jebkurš sī kums bija jā izsit ar kautiņ u. Un tū roperatora pā rstā vis, kurš bija viesnī cā , tikai paraustī ja plecus un izlikā s, ka palī dz mums. Kungi! Ja gribat Turcijā bū t galī gi vī luš ies, jū s esat klā t! ka viesnī ca bankrotē ja un viss uzreiz kļ uva skaidrs. Acī mredzot ANEX-TOUR bija tik priecī gs slē dzot lē tus lī gumus, ka viņ š pat nepā rbaudī ja viesnī cas stā vokli. Vispā r viņ i mums pilnī bā sabojā ja atvaļ inā jumu.
аватар danilozzz
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Pretī ga viesnī ca. Turku Hangout sesija. Krieviem turp doties ir kontrindicē ts. Un tā du servisu neatradī sit pat sī kajos Krievijas pagalmos. Numuri ir pieš ķ irti daudziem ekonomiskajiem, pagrabstā vā . Š ajā telpā nebija iespē jams nomazgā ties, duš a faktiski nedarbojā s. … Tomēr ▾ Pretī ga viesnī ca. Turku Hangout sesija. Krieviem turp doties ir kontrindicē ts. Un tā du servisu neatradī sit pat sī kajos Krievijas pagalmos. Numuri ir pieš ķ irti daudziem ekonomiskajiem, pagrabstā vā . Š ajā telpā nebija iespē jams nomazgā ties, duš a faktiski nedarbojā s. Viņ i barojas slikti. Izskatā s pē c ž elejveida putru, viņ i neuzdroš inā jā s mē ģ inā t. Mū su piespiedu izbraukš anas dienā viesnī ca tika slē gta. Viesnī ca parā da dē ļ izslē dza gaismu. Nebija ne ē diena, ne ū dens. Darbinieki š ajā laikā patē rē ja lielu daudzumu alus no sava bā ra. Animā cija ir turku valodā . Un kvalitā te ir apš aubā ma.
Испорченный отдых
аватар nev150807
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mē s ar vī ru devā mies atpū sties un relaksē ties, bet saņ ē mā m spriedzi un nervus. Ieradā mies agri no rī ta, bijā m iekā rtojuš ies tikai 14.00, un pat pagraba drē gnajā telpā nogulē jā m tikai divas naktis, pa dienu centā mies tur neiet, bija drē gns kā alā ! Tad viņ i pā rvā cā s, un tad, ja nebū tu protestē juš i, bū tu tur palikuš i, jo tū risti nevienam nerū p! Mē s arī sastapā mies ar milzī gā m rindā m ē damzā lē , pē c karstā un kū kā m, aizņ ē mā m tā s 40-30 minū tes pirms pusdienā m un vakariņ ā m! Murgs! Tad mū s baroja tikai ar soju, gaļ u un zivis deva ļ oti reti, un tad tikai vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies atpū sties un relaksē ties, bet saņ ē mā m spriedzi un nervus. Ieradā mies agri no rī ta, bijā m iekā rtojuš ies tikai 14.00, un pat pagraba drē gnajā telpā nogulē jā m tikai divas naktis, pa dienu centā mies tur neiet, bija drē gns kā alā ! Tad viņ i pā rvā cā s, un tad, ja nebū tu protestē juš i, bū tu tur palikuš i, jo tū risti nevienam nerū p! Mē s arī sastapā mies ar milzī gā m rindā m ē damzā lē , pē c karstā un kū kā m, aizņ ē mā m tā s 40-30 minū tes pirms pusdienā m un vakariņ ā m! Murgs! Tad mū s baroja tikai ar soju, gaļ u un zivis deva ļ oti reti, un tad tikai vakariņ ā s. No augļ iem ē da tikai arbū zus un ā bolus, jā , arī apelsī nus. Kopumā mums tas nepatika, un mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu. Vā cieš i sociā lajos tī klos ē d š ajā viesnī cā bez maksas. pakas, mē s to uzzinā jā m tikai tur. Un mē s iedevā m lielu naudu un nekā du pakalpojumu, ne ē dienu. Viesnī ca ir tikai 2 zvaigznes.
аватар vlada1997
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
š ī viesnī ca ir ļ oti slikta. nav servisa. pludmalē jū s varat satikt nina un nopirkt no viņ as visas ekskursijas. un mū su gids Musa audzē cilvē kus naudas dē ļ un neko citu nedara. Mē s ieradā mies pulksten 7:00 un tikā m reģ istrē ti pulksten 12:00. … Tomēr ▾ š ī viesnī ca ir ļ oti slikta. nav servisa.
pludmalē jū s varat satikt nina un nopirkt no viņ as visas ekskursijas.
un mū su gids Musa audzē cilvē kus naudas dē ļ un neko citu nedara.
Mē s ieradā mies pulksten 7:00 un tikā m reģ istrē ti pulksten 12:00.
ē diens ir vienmuļ š .
nepē rciet uzreiz vauč erus ekskursijā m viesnī cā s, bet vispirms ejiet un iekā rtojieties, un, ja nopirksiet naudu uzreiz, neviens to neatgriezī s!
аватар MAK73
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Š eit ir ziņ u raksts: 19.07. 2010 Viesnī ca Turkish Side bankrotē ja Viesnī ca Mir Side Tropic Hotel, kas atrodas Turcijas kū rortciemā Kumkö y, kas atrodas vistuvā k Sidei, ir pā rtraukusi darbī bu finansiā lu problē mu dē ļ . Pē c Viesnī cu savienī bas priekš sē dē tā ja Cengiz Haydar Barut teiktā , viesnī ca ilgstoš i ir piedzī vojusi finansiā las grū tī bas: darbinieki vairā kus mē neš us nesaņ ē ma algu, un galu galā vadī ba nevarē ja samaksā t komunā los maksā jumus. … Tomēr ▾ Š eit ir ziņ u raksts:
19.07. 2010
Viesnī ca Turkish Side bankrotē ja

Viesnī ca Mir Side Tropic Hotel, kas atrodas Turcijas kū rortciemā Kumkö y, kas atrodas vistuvā k Sidei, ir pā rtraukusi darbī bu finansiā lu problē mu dē ļ . Pē c Viesnī cu savienī bas priekš sē dē tā ja Cengiz Haydar Barut teiktā , viesnī ca ilgstoš i ir piedzī vojusi finansiā las grū tī bas: darbinieki vairā kus mē neš us nesaņ ē ma algu, un galu galā vadī ba nevarē ja samaksā t komunā los maksā jumus.
Ar vietē jo varas iestā ž u atbalstu visi 650-vietī gā s viesnī cas viesi tika pā rvietoti uz citā m viesnī cā m. "Tagad visi tū risma operatori, aģ entū ras, arodbiedrī bas un vietē jie uzņ ē mē ji cenš as aizsargā t tū ristu intereses š ajā sarež ģ ī tajā situā cijā . Mē s jau esam izvietojuš i visus tū ristus citā s reģ iona viesnī cā s, " apstiprinā ja Haidars Baruts.
RIA ziņ as
аватар liralara
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Esam jau bijuš i Turcijā , bijā m "trī s rubļ os" un viss patika. Mē s nolē mā m atpū sties 4 * un vienkā rš i nož ē lojam, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Atsauksmes bija labas, un cilvē ki pirka kuponus tieš i š o atsauksmju dē ļ . … Tomēr ▾ Esam jau bijuš i Turcijā , bijā m "trī s rubļ os" un viss patika. Mē s nolē mā m atpū sties 4 * un vienkā rš i nož ē lojam, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Atsauksmes bija labas, un cilvē ki pirka kuponus tieš i š o atsauksmju dē ļ . Mē s centā mies pielā goties un atpū sties. Pilnī gi viss ko raksta tū risti ir patiesī ba. Pakalpojuma nav. Ja nav vī na un alus, tas ir slikti, bet ne letā li, bet, kad ū dens vienkā rš i nav, un dzesē tā jos ielej krā na ū deni, tad par ko runā t. Neviens negrib risinā t problē mas, attieksme pret tū ristiem kā lopiem, pirka lē ti un ne ar ko nerē ķ inā s. Ceļ ojā m č etratā.10 dienas, biļ ete maksā ja 8.500. Neizvē lē jā mies pē c principa - lē ti, bet mums patika numuriņ i un tas, ka viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta. Sunrise tū rē uzrakstī ja oficiā lu pretenziju par nepareizu apkalpoš anu, viņ i tikko atteicā s. Viesnī cas gids Musa stulbi vairojas naudas dē ļ . Es saslimu un nevarē ju doties 60 USD apmaksā tā makš ķ erē š anas reisā , es prasī ju š o naudu vai nu, lai organizē tu kaut ko citu, vai atdotu naudu vai daļ u no tā s. Izsmelti visi nervi, ne naudas, ne ceļ ojuma. Vienkā rš i zā dzī ba.
аватар vela_s
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Esmu ļ oti mierī gs un neizlutinā ts cilvē ks, atpū tos visur, arī Krimā , padomju laikos. Es vienmē r dodos atvaļ inā jumā ar optimismu. Noskaņ oju sevi uz to, ka lai nu kā , atnā cu atpū sties, bet mirside ir kaut kas. Lai arī kā es centos bū t mierī gs, es nevarē ju, jo katru dienu mani nervi bija saraustī ti. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti mierī gs un neizlutinā ts cilvē ks, atpū tos visur, arī Krimā , padomju laikos. Es vienmē r dodos atvaļ inā jumā ar optimismu. Noskaņ oju sevi uz to, ka lai nu kā , atnā cu atpū sties, bet mirside ir kaut kas. Lai arī kā es centos bū t mierī gs, es nevarē ju, jo katru dienu mani nervi bija saraustī ti. Krievi un, dī vainā kā rtā , vā cieš i, viņ iem tikai savē jie vispā r neeksistē . Kas ī paš i piepilda viesnī cu no ceturtdienas lī dz pirmdienai. Attieksme ir vienkā rš i pretī ga. Runā jot par pā rvietoš anu, es pievienojos iepriekš ē jiem rakstniekiem. Ē diens vienmuļ š , rindas milzī gas. No gaļ as pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r pagatavota ir tikai vista. Ja daž i ē dieni beidzas, tie ne vienmē r tiek pievienoti. Bā rā viņ i tevi nemaz nedzird. Jautā ju Kolai un Fantai, viņ š man ielej divas Fantas, un uz jautā jumu, kur Kola atbild, izdzer, tad ielej kolu, man gribas iemest glā zi sejā . Bija tā , ka lī dz pusdienlaikam pludmalē vispā r nebija ū dens, lī dz mans vī rs aizgā ja aiz letes un ieraudzī ja tur veselas dzē rienu pakas un jautā ja: "Kas tas ir? ". Es neko neteikš u par citiem dzē rieniem, es vienkā rš i nedzeru. Galdi netiek tī rī ti, tie var stā vē t ar piegruž otiem traukiem nezin cik ilgi, kamē r cilvē ki nezina, kur sē dē t. Vā rdu sakot, restorā nā (ja tā tā var nosaukt) nemitī gas problē mas, tad nav galda, tad nav dakš iņ u (daž reiz ē da ar dakš iņ ā m kū kai), tad nav š ķ ī vju. Viesmī ļ i nekā rtī gi, netī ri, visapkā rt antisanitā ri, biež i nā k pretī netī ri trauki. Pludmale netī ra, kaut kā di pusbomž i uzradā s 10os, kad jau bija pilns ar cilvē kiem. Smiltis jau ir ieē duš as matrač us, tikai tie acī mredzot nekad nav mazgā ti. Tad tas pats pusbomzis pludmalē bā rā vakariņ ā s grieza tomā tus, pat cimdos nebija, visapkā rt bija netī rumi un muš as. Pat viesnī cas teritoriju tī rī ja reti. Vā cieš i no rī ta iznā ca no savā m istabā m un kliedza "Katastrofa". Turki animatori, krieviski bez buma un viens vā cietis. Katru vakaru viena un tā pati mini diskotē ka bē rniem (mū zikas komplekts tā ds pats), klusā aina nav skaidrs kā dā valodā . Un tas arī viss, viss viņ u darbs - neskatoties uz to, ka ir č etri! Bet var baudī t jū ru un sauli un nekam nepievē rst uzmanī bu, bet viņ i to nedod. Katru dienu konflikts. Biju ar diviem bē rniem ekskursijā no Anex, sausā s devas nedeva, vī rs tikai prasī ja, kur ir sausā deva? Pā rvaldnieks sā ka viņ u grū stī t, spiež ot plecos, "ej jau ej. " Ī sā k sakot, gandrī z izvē rsā s kautiņ š . Sū dzē jā s priekš niekam, teica, ka atlaidī s, bet neviens, protams, nevienu neatlaida. Ceļ ā.7 gadus vecam bē rnam ir drudzis. Viņ š bija dega, lū dza apstā ties Aptiekā , nopirkt zā les, tas bija bezjē dzī gi, lai gan Aptiekas uz katra stū ra deva ledus ū deni rī vē š anai. Tikko ieraduš ies. Ir uzsā kta ā rsta izsaukš anas procedū ra. Sazinā jā mies ar apdroš inā š anas kompā niju, viņ i zvana uz reģ istratū ru un lū dz izsaukt ā rstu, viņ i atsakā s. Tas bija murgs, bē rnam temperatū ra ir č etrdesmit. Te gan es, gan apdroš inā š anas kompā nija jau esam skandalozē juš i. Zvanī ja visi vienā di, bet ko tas bija vē rts. No Anex jums nevajadzē tu doties ekskursijā s (ja jū s joprojā m devā s uz š o viesnī cu). Pludmalē ir moldā vu meitene Ņ ina, kurā viss ir divreiz lē tā ks un interesantā ks. Aneksā visas mū su izvē lē tā s ekskursijas tika rē ķ inā tas par 800 eiro, un viņ ai ir 300. Ir atš ķ irī ba. Un attieksme un apkalpoš ana ar Ņ inu ir daudz labā ka. Turklā t viņ a vienmē r ieteiks, kur doties ar bē rniem, kur bez bē rniem un kur labā k neiet vispā r. Piemē ram, ekskursija uz Nikolaju Ugodņ iku, uz kuru devā mies no Aneksas, viņ a teica, ka labā k braukt no viesnī cas, jo viņ ai neesot krieviski runā još a gida. Lai gan gids no Aneksas runā ja maz, viņ š vairā k gulē ja un smē ķ ē ja. Un vispā rī gi runā jot. par tā du attieksmi pret sievieš u gides bē rnu es vispā r viņ u izsistu. Jū s varat jautā t Ņ inai visu, ko vē laties, ne tikai par ekskursijā m, bet visu, kas jū s interesē . Labi darī ts, vienī gais cilvē ks par kuru palika patī kami iespaidi. Starp citu, viņ a stā stī ja, ka lī dz 1. jū nijam Miresī das ī paš nieks bija vā cietis un viņ š bija ļ oti pieklā jī ga viesnī ca, un tagad to ī rē ja pat nevis turks, bet kurds, kad vā cietis ieradā s un redzē ja, kas viesnī ca bija pā rvē rsta, viņ š bija š okē ts. Š eit viņ a runā ja. Tagad izlemiet paš i, iet vai nē . Paciest var visu, protams, bet ne attieksmi pret jums kā treš ā s klases cilvē kiem. Bet es domā ju, ka neviens no viņ iem tā vienkā rš i nesaskrē ja kā du krietni iereibuš u krievu ar BOOOOOOOOOO lielu dū ri. Ja ir kā di jautā jumi rakstiet, atbildē š u. Vispā r pati Sides pilsē tiņ a ir ļ oti laba vieta, ī paš i bē rniem. . Nedod Dievs jums iekļ ū t š ajā viesnī cā
наш завтрак (мы приходили с самого начала завтрака) наш завтрак (мы приходили с самого начала завтрака) А вот такими детскими вилочками, мы частенько ели, чтобы не объелись наш обед в баре на пляже обед в баре на пляже из такой посуды мы ели
аватар Alex_SPB76
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Atpū tā s no 9. lī dz 23.06. 2010. Viesnī cā ieradā mies 21:00, gids Vadims apliecinā ja, ka ar pā rcelš anos problē mu nebū s (lai gan lū dzā m palikt un palī dzē t pā rcelš anā ), pasteidzinā ja iet vakariņ ā s un aizgā ja. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 9. lī dz 23.06. 2010. Viesnī cā ieradā mies 21:00, gids Vadims apliecinā ja, ka ar pā rcelš anos problē mu nebū s (lai gan lū dzā m palikt un palī dzē t pā rcelš anā ), pasteidzinā ja iet vakariņ ā s un aizgā ja. Restorā ns atteicā s mū s pabarot (vakariņ o lī dz 21:00), un mē s atnā cā m 21:05. . . Pagā ja ilgs laiks, lai pierunā tu pabarot vismaz bē rnus. Pē c pusstundas mums atnesa kaut ko ē damu. Reģ istratū rā teica, ka nav vietas un mū s aizveda 400 metrus uz 3* dzī vokli (otrpus ceļ am) un ka 9 no rī ta sagaidī sim savus gidus un mū s pā rvedī s uz viesnī cu. 9 no rī ta atnā cā m satikt Anex-Tour gidus. . . Ļ ena un Kristī na uz mū su sveicienu nekā di nereaģ ē ja, pat nesasveicinā jā s! ! ! Mē s joprojā m uzstā jā m uz saziņ u un lū dzā m atrisinā t mū su problē mu ar pā rvietoš anu, uz ko gidi teica: "Ko jū s gribē jā t ? ? ? Vai jū s neredzat, ka atnā cā t pilnā "G" ? ? ? Un nav ko organizē t te ralliji! Ej peldē ties, tā pat pirms pusdienā m neviens neko neizlems, piezvanī sim rezervā cijai un gaidī sim lī dz 14. " 14:00 mē s nekad nebijā m nokā rtojuš ies, viņ i piedā vā ja vē l vienu nakti pavadī t dzī voklī...Mums iedeva istabu tikai uz nā kamo dienu. Nekā das ekskursijas viesnī cu gidi nepiedā vā ja, pē c mū su iniciatī vas tikā m aizvesti uz Beleku (Trojas akvaparks). Pā rē jā s ekskursijas var nopirkt uz ielas pā ri ceļ am 2x lē tā k.
Pludmale faktiski atrodas 800-900 metrus gar ceļ u. Pulksten 10 vairs nav brī vu sauļ oš anā s krē slu, bā rs atveras 11 un, kā likums, no dzē rieniem tikai kola un pudelē s pildī ts Sprite. Alu, ja gadā s, izsniedz 1-2 (pē c puskaila bā rmeņ a ieskatiem) mazos 150 ml. krū zes rokā s. Bā rs ir galī gi antisanitā rs, telpā kur cep frī un vē l kaut ko, netī rumi, peļ ķ es, muš u bars, smird pē c vecas piedeguš as eļ ļ as. . . Pludmale vispā r netiek tī rī ta, suņ i klī st, ū dens lī st no duš a tieš i pā rģ ē rbš anā s kabī nē . Ieeja jū rā ir laba, attā lā s bojas vietā izmanto "siera kū ku", uz tā s varat sauļ oties))). No jū ras 11:45 izbrauc traktora-tramvaja hibrī ds, kas nebū t nav ē rti, bet var arī iet, kalnā , zem saules. . .
Pusdienā s (tā pat kā vakariņ ā s) jā ierodas vai nu stundu pirms atvē rš anas, vai pusotru stundu pē c, citā di pusstundu rinda vispirms pirms ieieš anas, tad iespē jams pē c š ķ ī vjiem (dakš iņ as, karotes, krū zes. . . ). Karsto sortiments: rī si, kartupeļ i (starp tiem daž reiz makaroni), kaut kas no sojas gaļ as, soja ar dā rzeņ iem, vista. Tā tas ir vienmē r. Ja bija makaroni, tad rī t tie noteikti bū s salā tos. Salā ti: ja ir laiks vai veiksme, tad baklaž ā ni, tad vienkā rš i salā ti, salā ti ar gurķ i un tomā tu, salā ti ar kā postiem, 2 veidu kā posti, burkā ni, tikai gurķ i, tikai tomā ti. Netā lu ir galds ar olī vā m un kaut ko sā ļ u un izmē rcē tu. Konditoreja principā ir neē dama, bet maize garš ī ga. No augļ iem: ā bols, arbū zs. 1 reizi 2 nedē ļ ā s bija ķ irsis, un ar to bija par maz. . . Hroniski pietrū kst galdi un krē sli, galdauti tiek tī rī ti ar birsti (netī rie netiek mainī ti), visi trauki ir baigi netī ri un arī trū kst . Brokastī s vā rī tas olas, ž ā vē ta sojas desa, sviests, maize. Daž kā rt ir graudaugi, bet ne vienmē r tiem ir piens. Piens 1.5%. Bē rniem lī dz 2 gadu vecumam pilnī gi nav ko barot. Dzē rieni.... Tas vispā r ir atseviš ķ s stā sts...Vienmē r kaut kā pietrū kst, dž ins un degvī ns ir atklā ti atš ķ aidī ts, ū dens dzesē tā jā ir krā na ū dens (tas ir 100%, jums jā pē rk ū dens !! ! ) , vī ns bija baseina bā rā vakarā , 1 reizi 2 nedē ļ ā s un bija apmē ram stundu, tad tas beidzā s. No animā cijas tikai ū denspolo, mini-disko un kaut kas lī dzī gs ainas vakaros. Pē cpusdienā pā ris reizes baseina bā rā redzē ju animatoru ar bē rniem (uzzī mē jā m). Ir mini golfa laukums, bet nav nū ju vai bumbiņ u. Ir pusperiods galda tenisa galds, bet lī dzi jā ņ em savas raketes ar bumbiņ ā m. Ū dens baseinā ar slidkalniņ iem ir š ausmī gi dubļ ains-netī rs, lielais baseins it kā ir iztī rī ts, bet mē s to neredzē jā m, un arī ū dens tur nav tī rs...
Viesnī cā atpū š as (ī paš i pē dē jā nedē ļ ā tie ir palielinā juš ies) milzī gs skaits š ausmī gi trokš ņ ainu un augstprā tī gu vietē jo cilvē ku, kuri pilnī bā "neredz" rindu pie bā ra un nekaunī gi ceļ as pirmie. Un kas ir visnepatī kamā kais - viņ i vispirms kalpo VIŅ IEM (un nav svarī gi, vai viņ i stā jā s pretī vā cieš iem vai krieviem). Vā cieš i - daž i pensionā ri, vē si reaģ ē ja uz hronisko alus trū kumu - viņ i gā ja pā ri ceļ am un nopirka 2 kastes "Efes"))) Istaba tika iztī rī ta labi, mani iepriecinā ja individuā lais gaisa kondicionē tā js. Pilnī gi nav kur ž ā vē t drē bes – paņ emiet lī dzi virvi. Viesnī cā lieliska pirts (no 17:00), hammam ir lieliski un nav dā rgi, forš s kvalificē tu masieri, iesakā m aiziet (ja vē l neesi aizgā jis. . . starp tiem ir arī krievu- runā jot Zaza). Hamam ir vienī gais viesnī cas pluss.
Ar pā rē jo bijā m neapmierinā ti, nevienam neiesakā m te braukt.
1/3 пути с моря Окна эконом-номера По дороге на пляж Вход на пляж Очередь за едой Чистый пляж
Parādīt vairāk »


iemiesojums nadegda27
Braucu uz šo viesnīcu ar 8 gadus vecu bērnu, bet pēc jaunāko atsauksmju izlasīšanas vēlos mainīt viesnīcu, ne vienu vien pozitīvu. Vai tiešām viss pēkšņi kļuva slikti?
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 19 atbildes
iemiesojums 129336
Es gribēju, lai bērni iemācās peldēt. Viņi joprojām ir mazi.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums helenadv
Pamatojoties uz iepriekšējām atsauksmēm, tās nebija. Un, kas, dolāri vispār netiek izmantoti? Un krievu ļoti maz?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Larisa-S74
Braucam atpūsties no 20. septembra uz 11 dienām ar bērnu 1,5 gadi. Pastāstiet par dzīves apstākļiem, vai ir bērnu gultiņa, zīdaiņu pārtika (var vienkārši diētu), kurās istabās labāk uzturēties, apkalpošanas kvalitāte. Mēs braucam pirmo reizi, esmu ļoti noraizējies.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums oliferova
Bērnam ir gandrīz 2 gadi. Gribam ņemt līdzi, jau nopirkām vaučerus no 12. jūnija uz 2 nedēļām. Viņš nekad nav vests jūrā. Interesē viss: gultiņas izmērs, vai divistabu apartamentā ir durvis uz guļamistabu, vai ir veļas žāvētājs vai virves, vai ir izlietne mazgāšanai, vai bērnu krēsliem restorānā ir jostas, kā notika tu vadi podiņu, ja tev ir tāda pieredze, savādāk tikko sāku pierast, žēl pāriet atpakaļ uz autiņbiksītēm, bet arī podu ir grūti nēsāt līdzi, vai drīkst vest ratus lidmašīna?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Mirside Tropic Hotel расположен в Сиде, на расстоянии 65 км от аэропорта г. Анталия.

Pludmales apraksts в 50 м от отеля; шезлонги, зонтики, матрасы - бесплатно.
Viesnīcā

основной ресторан (открытая секция рассчитана на 400 человек), 2 бара (Lobby Bar, Pool Bar), бар у бассейна, бассейн, детский бассейн, водные горки, лобби-бар, мини-клуб, обмен валют, парикмахерская, прокат автомобилей, сауна, турецкая баня, дартс, настольный теннис, пляжный волейбол.

Telpu apraksts

Всего 124 Standard Rooms.

Istabās

балкон, ванна/душ, керамическое покрытие, индивидуальный кондиционер, мини-бар, сейф (платно), спутниковое телевидение, телевизор, телефон, туалет, фен.

FAQ