Miramare Queen Hotel 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.710
№18 viesnīcas reitingā Sānu
9.0 Numurs
9.1 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.4 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrorta ciematā Kumkey, netālu no Sides. Tas tika atvērts 1998. gadā. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas un 9 3 stāvu kotedžām. Ērtības labad ir 2 lifti. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар uman-tat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar viesnī cu un pā rē jo kopumā bijā m apmierinā ti. Ieradā mies agri, lī dz reģ istrē š anā s brī dim bija vē l 4 stundas, reģ istratū rā piedā vā ja pā rģ ē rbties atseviš ķ ā istabā un paē st. … Tomēr ▾ Ar viesnī cu un pā rē jo kopumā bijā m apmierinā ti. Ieradā mies agri, lī dz reģ istrē š anā s brī dim bija vē l 4 stundas, reģ istratū rā piedā vā ja pā rģ ē rbties atseviš ķ ā istabā un paē st. Reģ istrē jies pulksten 14:00. Istaba laba, viss darbojā s pareizi (kondicionieris, seifs, tē jkanna, mini bā rs, TV) Internets visā . Mini bā rs tika papildinā ts katru dienu (sula, kola, fanta, gā zē ts ū dens. , tī rs ū dens) + Tē ja, kafija, cukurs. Telpu uzkopš ana - katru dienu. Dvieļ i mainī ti katru dienu + duš as piederumi. Ē diens ir izcils. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i, saldumi katrai gaumei. Man nepatika pulverveida dzē rieni, bet dzert vai nedzert ir jū su personī gā izvē le. Teritorija ir liela un tī ra. Starp atpū tniekiem ir daudz vā cieš u. Viņ i daudz smē ķ ē , sē dē t ā rā , ja esat nesmē ķ ē tā js vai ar bē rniem, ne vienmē r bū s ē rti. Tad labā k ē st iekš telpā s. Patī kami, ka viesnī cā ir dreskods un ē dot neredz kailu rumpi un dibenu)) Animatoru puiš i ir lieliski! ! Ī paš s paldies Palmī rai, kura strā dā ja ar pusaudž iem. Neuzkrī toš s dzī vespriecī gs puisis. Zina savu biznesu. Gribē tos, protams, lai viesnī cas teritorijā vairā k skanē tu ukraiņ u valoda!! ! Tā ir tā da vē lme un lū gums! ! Pamatā viss ir vā cu un krievu valodā . Apkalpojoš ais personā ls ir visaugstā kajā lī menī . Viss skaidrs, katrs dara savu darbu ! ! ! Tī rī ba, kā rtī ba. Atbilst augstam lī menim. Paldies par patī kamo uzturē š anos!
аватар maryanakruk12
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem)) Es vē los jums pastā stī t par mū su uzturē š anos Miramare Queen Hotel. Atpū tā s 18.06. 2019. tikai nesen atgriezā s) Sā kš u no sā kuma. Mē s lidojā m caur ANEX TOUR ...lidmaš ī na, kas tur atgriezā s, bija laikā . … Tomēr ▾ Sveiki visiem)) Es vē los jums pastā stī t par mū su uzturē š anos Miramare Queen Hotel. Atpū tā s 18.06. 2019. tikai nesen atgriezā s)
Sā kš u no sā kuma. Mē s lidojā m caur ANEX TOUR ...lidmaš ī na, kas tur atgriezā s, bija laikā ...ne minū ti kavē jā s. . lidoja ar azur gaisu. Transfē rs uz viesnī cu ilga apmē ram 1.5 gadus.
Kad ieradā mies viesnī cā , sapratā m, kā pē c 4 ir tik lieliskas atsauksmes.
Ļ oti ā tri nokā rtojā s, bez jebkā dā m piemaksā m iedeva klases telpu. . personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Istaba lieliska, viss tī rs, jauns, kondicionieris, katru dienu viss tika tī rī ts, mums bija istaba ar balkonu vienā pusē un logu uz dā rzu otrā pusē . Numurā ir ledusskapis ar bezmaksas dzē rieniem, kas tiek papildinā ti katru dienu (divu veidu ū dens, kola, fanta, sulas un alus).
Ē diens ir lielisks! Es domā ju, ka katrs atradī s kaut ko, ko mī lē t ...viss ir ā rkā rtī gi daudzveidī gs. . ir daž ā di gaļ as veidi un vē l miljons. .
un neuzskaiti))) vairā kas reizes bija jū ras veltes (krabji, vē ž i, austeres, kalmā ri un mī dijas) vakariņ ā s vienmē r bija saldē jums ...viss ir ļ oti garš ī gs)) dienas laikā bija daudz uzkodu, gan pie jū ras un bā ros) arī bā rs ar daž ā diem dzē rieniem)
Teritorija ir ļ oti labi kopta, tī ra ...ā rkā rtī gi zaļ a ...jū s dodaties uz jū ru pa palmu aleju)
Jū ra-smiltis, dzemdī bas. . kas iet ar bē rniem, viņ iem bū s lieliski. . dziļ ums sā kas daž us metrus tā lā k. . jū ra ir ļ oti silta, lai gan malā ir upe un reizē m tā das ū dens strē meles ir vē sā kas, bet nav problē ma aiziet pā ris metrus pa labi un super) celties agrā k)
Bezmaksas WiFi visā ī paš umā (istabā , restorā nā , pludmalē )
Animā cija ir laba, bet es biju nedaudz mazs)) Lai gan programmas bija patieš ā m interesantas ...viesnī cas animatori ir nedaudz vā ji ...
tā tad, kurš vē las pā rvietoties tieš i ne š ajā viesnī cā ))) lai gan, ja uzņ ē mums ir arī š eit, varat pā rcelties)) visa programma (mū zika) beidzas 22-23 gados)
80% vā cieš u viesnī cā . .
tā pē c darbinieki runā vā ciski. . lai gan krieviski un angliski nedaudz saprot) jū s varat saprast viens otru)
Ī sā k sakot, bez vilcinā š anā s iesaku š o viesnī cu! ! ! ! ! Jū tieties brī vi izvē lē ties to. Cena pilnī bā atbilst kvalitā tei un pat vairā k)
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca (ē dinā š ana, apkalpoš ana, pludmale). … Tomēr ▾ Laba viesnī ca (ē dinā š ana, apkalpoš ana, pludmale).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dariarezv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s meklē jā m viesnī cu ar labu pludmali ar smiltī m un maigu nogā zi. Tas bija galvenais kritē rijs. Nu tā , lai nauda tiktu ieguldī ta pati) Pludmalē tieš ā m forš i sauļ oš anā s krē sli, daudz iebrauc pa smiltī m bez oļ iem, bet vienalga problē ma. … Tomēr ▾ Mē s meklē jā m viesnī cu ar labu pludmali ar smiltī m un maigu nogā zi. Tas bija galvenais kritē rijs. Nu tā , lai nauda tiktu ieguldī ta pati) Pludmalē tieš ā m forš i sauļ oš anā s krē sli, daudz iebrauc pa smiltī m bez oļ iem, bet vienalga problē ma. Netā lu no upes un daž reiz š ķ ietami tā s dē ļ ir vē ss ū dens. Bet ū dens vienmē r ir tī rs. Principā tas nav kritiski, bet paturiet prā tā . Pludmalē pie baseiniem vienmē r ir glā bē ji. Peldvieta jū rā ir norobež ota ar bojā m un lī dz dziļ umam, kur tuvumā peldē ties, un bē rniem ir pietiekami daudz vietas, kur plunč ā ties krastā . Tā tad pludmalei noteikti pieci punkti. Baseini vienmē r ir tī ri, ir slidkalniņ i, kas darbojas laikā . Animā cija ir ļ oti laba, lai gan ne jau braukš anas dē ļ . Kopumā viss ir standarta. Ir diskotē ka pieauguš ajiem un mini diskotē ka bē rniem. Kopumā man viss patika. Personā ls pat slikti runā angliski, bet ar pā ris vā rdiem un ž estiem viņ i jū s sapratī s. Cilvē ki cenš as savu darbu darī t labi. Ekskursijas viesnī cā principā neņ emam no pieredzes, zinā m, ka 50% gadī jumā izmetī si naudu un laba vietē jā kompā nija netika atrasta. Paš i devā mies uz vecpilsē tu un devā mies ekskursijā uz ū denskritumu. Vispā r interesanti. Bet tā du profesionā ļ u kā Ē ģ iptē nav. Labs pakalpojums par samaksu ir gandrī z trī s reizes lē tā ks nekā ceļ ojumu rī kotā ja. Interesantas ekskursijas ar izcilu gidu. Nez kā pē c Turcijā ir grū ti atrast š ā dus profesionā ļ us. Viesnī ca ir ļ oti labi pabarota, izvē le diezgan liela, lai gan ē diens kaut kā ir, lai arī ar lielu izvē li, bet viss ir kaut cik vienmuļ š un ne pā rā k garš ī gs. Tomē r viss vienmē r ir svaigs. Bet jū s vienmē r varat atrast kaut ko, kas remdē tu izsalkumu. Lielais š ī s viesnī cas mī nuss ir maksas internets. Mē s to uzreiz neatpazinā m, bet pē c ieraš anā s bijā m pā rsteigti. Mē s domā jā m, ka Turcijā tā da nav, tā pē c par internetu ir jā maksā papildus. Par numuru sū dzī bu nav. Parasts vienkā rš ais cipars. Tī rī š ana ir normā la. Kopumā ļ oti ē rta uzturē š anā s!
аватар Lyudmila_Anna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tusies ģ imene no Ukrainas. Iespaidi palika pozitī vi. Ļ oti patika teritorija (zaļ a, daudz palmu un puķ u) un pati viesnī ca. Atseviš ķ i vē los uzrakstī t par pludmali - tā ir ļ oti tī ra, visur ir saulessargi, daudz sauļ oš anā s krē slu (nevajag iepriekš aizņ emties, vienmē r ir brī vi) Ir apsardze. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene no Ukrainas. Iespaidi palika pozitī vi. Ļ oti patika teritorija (zaļ a, daudz palmu un puķ u) un pati viesnī ca. Atseviš ķ i vē los uzrakstī t par pludmali - tā ir ļ oti tī ra, visur ir saulessargi, daudz sauļ oš anā s krē slu (nevajag iepriekš aizņ emties, vienmē r ir brī vi) Ir apsardze. pludmalē un visā teritorijā . Jū ra ļ oti tī ra, lē zena piekraste, lī dz 50 metriem bojas (dziļ ums lī dz kaklam).
Ē diens labs, ē dienu daž ā dī ba pietiekama, personā ls restorā nā uzmanī gs un draudzī gs. Uz terases un paš ā restorā nā ir daudz galdiņ u, vienmē r ir ē rta vieta, kur var apsē sties.
Viesnī cā vienmē r ir ko darī t. Pludmalē tiek rī kotas spē les, ū dens aerobika un ū dens atrakcijas (banā ns, izpletnis u. c. ), pusdienlaikā pie baseina tiek rī koti konkursi un interesantas spē les, vakaros tiek rī kota animā cija bē rniem un pieauguš ajiem. Tā pat teritorijā var spē lē t tenisu un galda tenisu, braukt ar ū dens slidkalniņ iem. Jaunieš iem, kuri nevē las visu savu atvaļ inā jumu pavadī t pludmalē , vienmē r bū s ko darī t.
Lielā kā daļ a viesu viesnī cā ir vā cieš i. Darbinieki pā rsvarā runā vā ciski un nedaudz angļ u un krievu valodā . Ja jums ir kā di jautā jumi, varat sazinā ties ar krieviski runā još o viesnī cas pā rstā vi Ilonu, kura vienmē r palī dzē s atrisinā t jebkuru problē mu un atbildē s uz visiem jū su jautā jumiem.
Ļ oti gribu, lai viesnī cā bū tu vairā k viesu no Ukrainas! Mē s vē lamies atgriezties nā kamgad!
аватар maika05
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Braucā m č etri - tē tis, mamma, bē rni - 4 un 5 gadi. Piebraucā m tuvā k deviņ iem, uzreiz apstā jā mies - mums iedeva villu dā rzā (bez atlī dzī bas). Bagā ž a palī dzē ja nest patī kamu, neuzkrī toš u š veicaru. … Tomēr ▾ Braucā m č etri - tē tis, mamma, bē rni - 4 un 5 gadi. Piebraucā m tuvā k deviņ iem, uzreiz apstā jā mies - mums iedeva villu dā rzā (bez atlī dzī bas). Bagā ž a palī dzē ja nest patī kamu, neuzkrī toš u š veicaru. Mē s atstā jā m savas mantas, steidzā mies uz restorā nu vakariņ ā s, jo tas grasī jā s slē gt. Kamē r vā cu bē rniem ē dienu, pavā ri paš i mums salika silto ē dienu uz š ķ ī vja un atnesa, restorā nam jau bija jā slē dzas, bet neviens mū s nesteidzinā ja. Kā ds atnesa saldumus un augļ us. Tad mē s atgriezā mies istabā . Atseviš ķ i par viņ u: viesnī ca sastā v no galvenā s 5 stā vu ē kas un 3 stā vu villā m palmu dā rzā . Mē s dabū jā m istabu pirmajā stā vā . Istabā bija divas atseviš ķ as gultas un divstā vu gulta bē rniem, plazmas televizors, ledusskapis, kas katru dienu tika papildinā ts ar ū deni un sodu, seifs (bez maksas), vanna (pilna vanna, tualete un izlietne), paklā js uz grī da, telefons istabā un vannasistabā , kondicionē š anas sistē ma - pie sienas termostats, kura dē ļ temperatū ra tiek regulē ta, t. i. nekas nepū š . Interesanta elektrī bas sistē ma - pie atslē gas ir piestiprinā ts magnē tiskais sensors, kuru jā ievieto niš ā ieejot istabā , tikai tad var ieslē gt gaismu un TV, un izejot neko nevar pagriezt nost, vienkā rš i izej ā rā , izņ em no niš as un gaisma tiek nogriezta pē c minū tes. Atseviš ķ i par virtuvi - tas ir pā rsteidzoš s gan pikantu cienī tā jiem, gan diē tas ievē rotā jiem. No rī ta - sieri, liela bulciņ u izvē le, ievā rī jumi, ievā rī jumi, olas, eļ ļ as, desiņ as, pankū kas, olu kultenis utt. , pē cpusdienā - salā ti, mē rces, gaļ a, zivis, vista. Bē rniem un veciem cilvē kiem vienmē r ir vā rī ti un tvaicē ti ē dieni - rī si, makaroni, burkā ni, dā rzeņ i utt. Vakariņ as - viss pusdienā s, bet divreiz lielā ka izvē le - ribiņ as, bā rbekjū utt. Un daudz, daudz augļ u. Kafijas automā ti, zā ļ u tē jas. Un saldumu izvē le ir grū ts jautā jums, ir gan turku, gan Eiropas saldumi. Par atpū tniekiem: 90% ir pusmū ž a vā cieš i, 5-6% turki, pā rē jie krievi. Ir bē rnu klubiņ š , bet neviens nerunā krieviski, animā cija ir arī vā cu-turku-angļ u valodā , bet neskatoties uz to, bē rni staigā ja un dejoja. Animā cija ir ļ oti interesanta - kamē r mē s tur atpū tā mies, uzstā jā s nacionā lais ansamblis, notika Maikla Dž eksona piemiņ ai veltī ta teā tra izrā de. Tiek izmantoti daudzi specefekti. Vakariņ u laikā pie galda pienā k animatori un aicina uz priekš nesumu. Lī dz jū rai jā brauc apmē ram piecas minū tes, taciņ a ved cauri palmu birzim - lieliska vieta, ir trī s slidkalniņ u akvaparks, bē rni bija sajū smā . Par baseinu - labā k gā jā m uz blakus esoš ā s Miramar Beach Hotel baseinu (tas ir iespē jams), jo ū dens tur bija siltā ks (bē rnu dē ļ ), tas bija dziļ ā ks - bē rni leca ū denī , bija mazā k cilvē kiem. Jū ra vienkā rš i nav vā rdu, pludmale ir tī ras smiltis, ieeja ir tī ras smiltis, septembra sā kumā ū dens ir silts, seklais ū dens ir ļ oti garš , ideā li piemē rots bē rniem. Viesnī cā ir daudz zaļ umu, par to pā rliecinā jā mies ar izpletni-salī dzinot ar kaimiņ iem, pat 5-kami, mū su viesnī ca likā s palmu mež ā , palmas, banā npalmas, mandarī ni, laima un viesnī cas teritorijā aug daudz izsmidzinā mu ziedu. Starp citu, izpletnis - 65 dolā ri par diviem. Kopumā mē s lieliski atpū tā mies, viesnī ca ir tī ra, kondensē jas, istabas tiek tī rī tas katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, viņ i dod pludmales dvieļ us, kurus var atstā t pludmalē vai pie baseina. Ī sā k sakot, mē s ļ oti iesakā m ģ imenē m ar bē rniem un veciem cilvē kiem. Pē c pā ris gadiem plā nojam atgriezties Miramarā .
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba, viesmī lī ga viesnī ca … Tomēr ▾ Laba, viesmī lī ga viesnī ca
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар argentina
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izcila viesnī ca. Liela teritorija ar palmā m, ziediem, glī tiem zā lieniem. Kluss, pietiek vietas vakara pastaigā m. Viss tī rs, teritorija kopta dienu un nakti. Istabas lielas, ū dens pastā vī gi gan auksts, gan karsts. Pludmales dvieļ i bez maksas, mainī ti katru dienu, gultas veļ a katru otro dienu. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Liela teritorija ar palmā m, ziediem, glī tiem zā lieniem. Kluss, pietiek vietas vakara pastaigā m. Viss tī rs, teritorija kopta dienu un nakti. Istabas lielas, ū dens pastā vī gi gan auksts, gan karsts. Pludmales dvieļ i bez maksas, mainī ti katru dienu, gultas veļ a katru otro dienu.
Pludmale atrodas 3 minū š u attā lumā no viesnī cas, viss cē ls, tī rs, neviens nevienam netraucē , uz sauļ oš anā s krē sliem ir speciā li mī ksti pludmales matrač i.
Mē s jutā mies lieliski. Personā ls par mums rū pē jā s kā par ģ imeni. Ē diens bija ļ oti labs, garš ī gs un daudzveidī gs.
Diskotē ka atrodas diezgan tā lu no ē kā m, tā pē c gulē jā m klusumā , kā jau bija paredzē ts. Animatori ir neuzkrī toš i, veikli, pieklā jī gi.
Rū pes ir jū tamas it visā .
Ļ OTI VEIKSMĪ GAS BRĪ VDIENAS, LIELISKI BRĪ VDIENI, pateicoties pā rsteidzoš ajiem apstā kļ iem š ajā viesnī cā .
на право пойдешь.... зеркало души......лета дом, который построил Джек пляжпляжпляж
аватар ensi
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmais iespaids bija lielisks, gribē ju atrast trū kumus, bet sirdī paliku mierī gs. Personā ls ir labi darī ts, jā atdod viņ iem savs pienā kums. Strā dā vairā k kā.12h dienā un paliek laipni, draudzī gi. Pē c nedē ļ as tur paliekot, liekas, ka tu jau sen zini. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids bija lielisks, gribē ju atrast trū kumus, bet sirdī paliku mierī gs. Personā ls ir labi darī ts, jā atdod viņ iem savs pienā kums. Strā dā vairā k kā.12h dienā un paliek laipni, draudzī gi. Pē c nedē ļ as tur paliekot, liekas, ka tu jau sen zini. . . Animā cija - visu, kas jums patī k, varat atrast sev, bē rniem - bē rnu klubs, vakara diskotē ka, jaunieš iem - š autriņ as, pludmales volejbols un, protams, diskotē ka. Mū su ģ imene bija ļ oti apmierinā ta. . . Bijā m ekskursijā s pa Sidē , un Zaļ ais kanjons ir jā redz. . .
greenconion на территории пляжа конкурсы вечерний отель
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m viesnī cā.2008. gada augustā . ieteiktu visiem! lielisks ē diens (zivis katru dienu), interesanta animā cija, uzmanī gs personā ls. ļ oti labs pluzh, apsardze, skaista teritorija. … Tomēr ▾ Mē s bijā m viesnī cā.2008. gada augustā . ieteiktu visiem! lielisks ē diens (zivis katru dienu), interesanta animā cija, uzmanī gs personā ls. ļ oti labs pluzh, apsardze, skaista teritorija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tim_63
Es izvēlējos Miramare Queen 4 * 2018. gada jūnijam-jūlijam, kas tur bija, pierakstiet savus iespaidus
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums natalia.feb1974
Par 2012. un 2013. gadu apskatus neredzu, pēdējās ir vairāk vai mazāk detalizētas par 2008. gadu. Es vēlos doties ar savu dēlu 2014. gada vasarā. Kas ir viesnīca? Kā gājis pēdējā laikā?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums dilaig
Laba diena visiem! Vai šogad kāds ir apmeties šajā viesnīcā? Gribētos dzirdēt viedokļus tiem, kas ir bijuši šajā sezonā.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится в курортном поселке Кумкей, недалеко от г. Сиде. Был открыт в 1998 году. Состоит из основного 4-этажного здания и 9-ти 3-этажных коттеджей. Для удобства имеется 2 лифта. Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Расположен в 60 км от аэропорта г. Анталия, в 5 км от г. Сиде, рядом с пос. Кумкёй, в 50 м от собственного пляжа через территорию отеля Miramare Beach
Pludmales apraksts Пляж находится в 50 м от отеля. Заход в море — песок. Душ, кабинки для переодевания, спасатель на пляже.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера

услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (платно), 1 основной ресторан, 3 бара, 2 открытых бассейна с пресной водой: площадь 760 кв.м / 235 кв.м. , магазины, фотограф (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн, 28 кв.м, детская анимация на русском языке, MiniMare Club для детей: 4-8 лет, 8-12 лет и Teenage Club: 12-16 лет, аренда детских колясок (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, турецкая ночь (1 раз в неделю), живая музыка (3 раза в неделю), дискотека, турецкая баня, дартс, бочче, пляжный волейбол, баскетбол, зумба, степ и гимнастика, 4 теннисных корта (бетонное покрытие). Платно: пилинг, сауна, ТВ салон, освещение теннисного корта, все виды водного спорта. Гости отеля могут пользоваться следующими услугами отеля Miramare Beach 4*: водные горки, тренажерный зал, дискотека.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 303 номера.

Istabās

Комфортабельные номера оборудованы балконом с видом на море, кондиционером, мини-баром, сейфом, телевизором, ванной комнатой с бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями и феном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Side Kumköy, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 (242) 756 11 33
Tīmekļa vietne: Miramare Queen Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.