Maya World Golf 4*– Atsauksmes

96
Novērtējums 7.410
№31 viesnīcas reitingā Sānu
7.4 Numurs
8.1 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.2 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Maza, mājīga zaļa pilsētas viesnīca. Atjaunoti plaši numuri. Viesnīca atklāta 1985. gadā, pēdējais renovācija veikta 2017. gadā. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas (2 bloki), vienstāva papildu ēkas un bungalo kompleksa. Viesnīca ir piemērota ekonomiskai jauniešu un ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Olena593598
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies Maya Golf Hotel HV2, palikā m tur trī s dienas, tad pā rcē lā mies uz citu viesnī cu, patika abas. Aģ entū ras operatore mums izvē lē jā s š o tū ri, ņ emot vē rā mū su budž etu, kā arī izbraukš anas laiku, jo mē s ar bē rniem atpū tā mies un negribē jā m braukt naktī , un š ī viesnī cas izbraukš ana bija no rī ta. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies Maya Golf Hotel HV2, palikā m tur trī s dienas, tad pā rcē lā mies uz citu viesnī cu, patika abas. Aģ entū ras operatore mums izvē lē jā s š o tū ri, ņ emot vē rā mū su budž etu, kā arī izbraukš anas laiku, jo mē s ar bē rniem atpū tā mies un negribē jā m braukt naktī , un š ī viesnī cas izbraukš ana bija no rī ta. Atpakaļ bija arī ē rts pā rsē š anā s laiks. Kad ieradā mies viesnī cā , uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Istaba ir tī ra, tī ra katru dienu, un pati istaba nav ī paš i grezna, bet normā la, parasta. Ē diens arī normā ls, bet ne š iks, protams. Teritorija laba, zaļ a, ē rta. Pludmale ir tī ra, pagā ja neliela pastaiga, 7-8 minū tes. Mē s ar bē rniem neizgā jā m no viesnī cas. Par personā lu sū dzī bu nav, viss bija kā rtī bā .
аватар tatjana460751
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izlasī jā m atsauksmes, un tad izrā dī jā s, ka viss ir kaut kā pavisam savā dā k. Š eit baseini nav slikti, laba animā cija, bet ieejas grupa ir vienkā rš i briesmī ga. Ierodoties š ajā viesnī cā , rodas sajū ta, ka esi nokļ uvis š ķ ū nī . … Tomēr ▾ Izlasī jā m atsauksmes, un tad izrā dī jā s, ka viss ir kaut kā pavisam savā dā k. Š eit baseini nav slikti, laba animā cija, bet ieejas grupa ir vienkā rš i briesmī ga. Ierodoties š ajā viesnī cā , rodas sajū ta, ka esi nokļ uvis š ķ ū nī . Pirmais iespaids: kur tevi atveda un kā no š ejienes aizbē gt? !
Mū s ā tri nokā rtoja, istabiņ a bija normā la, nu kaut kur pie 8k. Tī rī š ana katru dienu, viss bija kā rtī bā . Bet vienī gais lielā kais mī nuss ir ieejas grupa. Ē diens š eit bija labs. Biež i vien bija tematiskā s dienas nedē ļ ā . Kad bija Turcijas diena, viņ i pat sazvanī ja daž us pavā rus, viņ i gatavoja ļ oti garš ī gus ē dienus. Animā cija bija laba, bet bē rnu klubs ir vienkā rš i š ausmī gs. Viesnī cas teritorija bija jauka un labi kopta. Bet taciņ as varē tu mainī t, jo bija bruģ akmens un tikko nokrā sots, tas ir briesmī gi. Lī dz jū rai jā dodas apmē ram 15 minū tes, pludmale ir tī ra un vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Bē rniem š eit viss patika, slidkalniņ i labi. Mē s koncentrē jā mies uz bē rnu atpū tu.
аватар 1010alex
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tas ir labs vidē jais diapazons. Š eit pludmale ir normā la, ē diens arī . Bet telpas ir diezgan noguruš as, jau ir nepiecieš ams remonts. Viss bija labi un ar izlī gumu, ilgi negaidī ju. Apkā rtne ir skaista, pludmale arī . Akmeņ u nav, vietas pietiek. … Tomēr ▾ Tas ir labs vidē jais diapazons. Š eit pludmale ir normā la, ē diens arī . Bet telpas ir diezgan noguruš as, jau ir nepiecieš ams remonts. Viss bija labi un ar izlī gumu, ilgi negaidī ju. Apkā rtne ir skaista, pludmale arī . Akmeņ u nav, vietas pietiek. Bet, ja atnā ksi pulksten 10, tad var bū t nianses. Bet, ja atnā c no rī ta, tad nekad nebija problē mu, pat tad, kad ģ imene ir liela. Internets reģ istratū rā ir absolū ti bezmaksas. Istabā s maksā , bet mums nevajadzē ja. Ē diens standarts, ne sliktā ks kā citos 4s. Neviens nebija izsalcis, visa kā pietika.
аватар kuzmina_e23
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š eit beidzā s mū su atvaļ inā jums. Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 16.05 lī dz 25.05 otro reizi. Ir ko salī dzinā t, 2018. gadā atpū tā mies no 17.05 Atpū tos ar mazdē lu (4 gadi) un tā bija mū su kopē jā vē lme atgriezties viesnī cā . … Tomēr ▾ Š eit beidzā s mū su atvaļ inā jums. Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 16.05 lī dz 25.05 otro reizi. Ir ko salī dzinā t, 2018. gadā atpū tā mies no 17.05 Atpū tos ar mazdē lu (4 gadi) un tā bija mū su kopē jā vē lme atgriezties viesnī cā . Ļ oti labi kopta un apzaļ umota teritorija. Viesnī ca ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Protams, ir trū kumi, tā pat kā citur, galvenokā rt š ajā viesnī cā tas attiecas uz istabu skaitu. Bet tas nav tik svarī gi, jo mē s ieradā mies istabā nomazgā ties un gulē t. Mī nusi redzē ti, bet tie negā ja ciklos. Jū ra ir vienkā rš i lieliska. Viesnī cas koncepcija ir klusa ģ imenes atpū ta. Ī paš s paldies animā cijas komandai, izklaidē jieties lī dz galam! Bē rni skrien pē c Diā nas (bē rnu animatore). Stjopa viņ u redzē s vairā kas reizes dienā , mums ar Diā nu))) jā sasveicinā s. Pa dienu bē rniem ir mini klubiņ š , bē rnu var droš i atstā t, Diā na visus aizvedī s pie vecā kiem. Vakarā priecē mini diskotē kas bē rni, tad izklaide pieauguš ajiem, labi darī ts-5 un centī ba. Visi animatori ir jauni, aktī vi, dzī vespriecī gi, sveiki visiem puiš iem! Pē c 23:00 viesnī cā klusums. Mums patika, vai vē l atgriezī simies, domā ju. Neaizmirstams gaiss (priedes, eikalipts), staigā još i bruņ urupuč i un ež i, un jū ru vienkā rš i nav iespē jams aizmirst
аватар Oleg348200
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Turcijā.2018. gada septembrī . Mums bija noteikta summa, ko varē jā m pavadī t atvaļ inā jumā un noteiktu dienu skaitu. Pamatojoties uz š iem diviem parametriem, aģ entū ra mums izvē lē jā s viesnī cu un piedā vā ja vairā kas iespē jas mū su ģ imenei (divi pieauguš ie + 1 bē rns), apskatī jā m atsauksmes un apmetā mies Maya Golf Hotel. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Turcijā.2018. gada septembrī . Mums bija noteikta summa, ko varē jā m pavadī t atvaļ inā jumā un noteiktu dienu skaitu. Pamatojoties uz š iem diviem parametriem, aģ entū ra mums izvē lē jā s viesnī cu un piedā vā ja vairā kas iespē jas mū su ģ imenei (divi pieauguš ie + 1 bē rns), apskatī jā m atsauksmes un apmetā mies Maya Golf Hotel. Principā š o viesnī cu man ieteica. Man patika istabiņ a, vienī gais, ka prasī jā m klusu istabiņ u, lai neiet uz diskotē ku, tā pē c mū s ielika tā dā , kas gā ja uz virtuves pusi, vakariņ u laikā istabā ienā ca ē diena smakas, varu Nesaki, ka tas mū s ļ oti traucē ja, viņ i vienkā rš i aizvē ra durvis, bet tomē r bija tā ds brī dis. Istaba tika uzkopta katru dienu, bet dvieļ i ne reizi netika mainī ti visu mū su uzturē š anā s laiku, tā da pati situā cija bija ar gultas veļ u. Dvieļ i bija vienkā rš i salocī ti un viss. Apkalpoš ana č etrinieku lī menī , personā ls draudzī gs, ja vajadzē s, palī dzē s, aizbrauks uz tikš anos. Kas attiecas uz pā rtiku, tā ir vienmuļ a, man pietrū ka saldumu un gaļ as produktu. Izvē le bija, bet man ar to nepietika. Teritorija nav liela, bet zaļ a. Patika, ka bija daudz zaļ umu, palmu, augu. Teritorija ir kopta, tika uzraudzī ta: pastā vī gi laistī ta, apgriezta; tapa celiņ i, uz kuriem var staigā t, soliņ i kur pasē dē t, š ajā ziņ ā viss bija kā rtī bā . Bija arī.2 peldbaseini, viens bē rniem, otrs – pieauguš ajiem, ar slidkalniņ iem. Netā lu 5-7 minū š u gā jienā no viesnī cas atradā s veikals, es to drī zā k sauktu par bodiņ u. Tuvumā nebija ne iepirkš anā s centra, ne lielu veikalu. Viesnī cā gids no tū roperatora sarī koja sapulci, kurā reģ istrē ja mū su dokumentus, turklā t piedā vā ja ekskursijas, bet mē s viņ u pakalpojumus neizmantojā m, jo ​ ​ bijā m ar mazu bē rnu. Viesnī cu varu ieteikt tiem tū ristiem, kuri dosies ar sapratni, cik samaksā juš i par š o viesnī cu un neko pā rdabisku no tā s nesagaidī s.
аватар anna.1104
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies ceturtajā (es, vī rs un divi bē rni 3 un 8 gadi), ceļ ojā m no 2018. gada 8. lī dz 18. septembrim. Ieradā mies vē lu vakarā , gandrī z naktī , uzreiz iekā rtojā mies 308. istabā . Naktī istabu neskatī jā s, no rī ta redzē ja, ka saplī suš as tapetes, istaba netī ra, duš a un tualete netī ra. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ceturtajā (es, vī rs un divi bē rni 3 un 8 gadi), ceļ ojā m no 2018. gada 8. lī dz 18. septembrim. Ieradā mies vē lu vakarā , gandrī z naktī , uzreiz iekā rtojā mies 308. istabā . Naktī istabu neskatī jā s, no rī ta redzē ja, ka saplī suš as tapetes, istaba netī ra, duš a un tualete netī ra. . 9 dienu atpū tai istaba tika iztī rī ta 1 reizi. Dvieļ i netika mainī ti. Netī rumi gaiteņ os. Ē diens ē damzā lē (par restorā nu to nevar nosaukt) ir diezgan normā ls. Ir daudz, no kā izvē lē ties. Katru dienu zivis, dā rzeņ i, sā nu ē dieni, saldumi un augļ i. Viesnī cas teritorija ir diezgan skaista un kopta. Daudz palmu un skuju koku. Gaiss ir tī rs un skaists. Baseini ir tī ri un pienā cī gi. Baseina bā ri ir atseviš ķ s jautā jums, lai paņ emtu kokteili, ū deni vai alu, uz bā rmeni jā gaida 15 minū tes, viņ a vienkā rš i nav. Viesnī cā NAV mū zikas! ! ! Pie viena baseina ar slidkalniņ iem no 14:00 lī dz 18:00 tiek ieslē gta mū zika, un tad klusums. Animā cija viesnī cā Nr. 21:00 bē rnu animā cijas sā kums (tā -tā ja godī gi). Gandrī z visi darbinieki runā krieviski, arī animatori. Atpū tnieki visi ir krievi (vai krievvalodī gie). Ceļ š lī dz jū rai krā š ņ s, skaists, 7 min gā jiens. Jū ra ir silta un skaista. Cilvē ki sauļ oš anā s krē slus aizņ em 7 no rī ta, mē s ieradā mies pludmalē.9 un brī vu sauļ oš anā s krē slu praktiski nebija. Bet mums paveicā s un mē s viņ us atradā m. Pludmale atrodas divā s viesnī cā s "Maya Golf" un "Maya World", tā pē c cilvē ku ir daudz. Ieeja jū rā ir smiltis un mazi oļ i. Pā ris metru krasi dziļ i. Bā rs pludmalē . Tiek pasniegtas pusdienas (tī rradņ i, makaroni, dā rzeņ i, burgeri).
Secinā jums: mums ļ oti trū ka mū zikas un animā cijas. Garlaicī ba, pat vilka kauciens. Ja viesnī cā "iegrū dī si" pā ris aktī vus animatorus ar mikrofoniem un mū ziku, ja vismaz katru otro dienu izmazgā si visas istabas un sakā rtosi, tad viesnī cai pat nebū s slikti.
Un visbeidzot piebildī š u: ir ļ oti maz istabu ar terasi. Pā rē jie bez balkoniem un terasē m. Tas arī ir mī nuss.
аватар 7964468
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otro reizi dosimies atpū sties uz Maya Golf Hotel. Tā lā k lī dz vakariņ ā m nokļ uvā m viesnī cā . Mū s uzreiz izsniedza un uzlika rokassprā dzes. Man patika istabas dekors, liels, pilns balkons. Viss aprī kojums darbojā s lieliski. Ū dens mini bā rā tiek papildinā ts katru dienu. … Tomēr ▾ Otro reizi dosimies atpū sties uz Maya Golf Hotel. Tā lā k lī dz vakariņ ā m nokļ uvā m viesnī cā . Mū s uzreiz izsniedza un uzlika rokassprā dzes. Man patika istabas dekors, liels, pilns balkons. Viss aprī kojums darbojā s lieliski. Ū dens mini bā rā tiek papildinā ts katru dienu. Viesnī cas restorā ns piedā vā gardus ē dienus. Katru dienu ir pietiekami daudz daž ā dī bas, katrs atradī s kaut ko garš ī gu sev. Man ļ oti patika, ka viesnī cas darbinieki savu darbu dara vienkā rš i lieliski, ka viesmī ļ i restorā nā , ka apkopē jas, ka meitene reģ istratū rā . Mū su uzturē š anā s laikā jū ra bija mierī ga un silta. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, smiltis tī ras, pieskata tī rī bu un kā rtī bu. Teritorijā ir peldbaseins ar slidkalniņ iem, kur katru rī tu notika daž ā das aktivitā tes, ū dens aerobika, vingrinā jumi. Viesnī cā ir ideā li pā rdomā tas visas izklaides visu vecumu cilvē kiem.
аватар id380977547
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Briesmī ga viesnī ca! ! ! Es to nenovē lu savam ienaidniekam. NETĪ RĪ GI! ! ! Reģ istratū ra - miskaste, darbinieki - nekas labs. Istabas ir š ausmī gas! Sabrukuš i dvieļ i. "Restorā nā " nav gaisa kondicionē š anas, restorā ns ir parasta ē dnī ca, mū su tirdzniecī bas centros tas ir daudz pieklā jī gā k. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca! ! ! Es to nenovē lu savam ienaidniekam. NETĪ RĪ GI! ! ! Reģ istratū ra - miskaste, darbinieki - nekas labs. Istabas ir š ausmī gas! Sabrukuš i dvieļ i. "Restorā nā " nav gaisa kondicionē š anas, restorā ns ir parasta ē dnī ca, mū su tirdzniecī bas centros tas ir daudz pieklā jī gā k. Cilvē ki, lasiet atsauksmes un neizvē lieties š o viesnī cu.
аватар Julia_lar79
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir ļ oti nolietota! ! No plusiem - zaļ ā zona, lieliska masā ž a spa un diezgan panesams ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti nolietota! ! No plusiem - zaļ ā zona, lieliska masā ž a spa un diezgan panesams ē diens.
Пляж Вход в море Вид из номера
аватар Zolinatashka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā bijā m 2018. gada jū lijā ar bē rnu. Teritorija zaļ a, ļ oti skaista. Bē rnam bija ko darī t. Papildus 2 baseiniem (viens ar 2 slidkalniņ iem) ir arī rotaļ u laukums un bē rnu klubs Ī paš s paldies animā cijas komandai (Fariza un Vika strā dā ja ar bē rniem, kā arī animatori pieauguš ajiem Vitja un, diemž ē l, es nezinu viņ u vā rdu - mē s viņ u saucā m par jogu - viņ š sarī koja uguns š ovu un staigā ja pa stikla plī sumiem un nagi). … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m 2018. gada jū lijā ar bē rnu. Teritorija zaļ a, ļ oti skaista. Bē rnam bija ko darī t. Papildus 2 baseiniem (viens ar 2 slidkalniņ iem) ir arī rotaļ u laukums un bē rnu klubs
Ī paš s paldies animā cijas komandai (Fariza un Vika strā dā ja ar bē rniem, kā arī animatori pieauguš ajiem Vitja un, diemž ē l, es nezinu viņ u vā rdu - mē s viņ u saucā m par jogu - viņ š sarī koja uguns š ovu un staigā ja pa stikla plī sumiem un nagi). Viņ i bija lieliski, var redzē t, ka viņ iem patī k tas, ko viņ i dara.
Personā ls pieklā jī gs, viesmī lī gs. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs.
Ne tikai gaļ u. Bet mē s nebijā m sarū gtinā ti, bija daudz vistas un garš ī gas zivis. Slikti, ka katru otro reizi vestibilā ķ ē rā s Wi-Fi, nā cā s izmantot mobilo internetu. Un viss ir brī niš ķ ī gi
Parādīt vairāk »


iemiesojums polina_netesova
Maya Club Golf Hotel HV-2 — vai viesnīca atbilst 4 zvaigznēm?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums 150975
Pastāsti man, kur ir labāk, galvenajā ēkā vai bungalo?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Trisha75
Cienījamie tūristi! Milzīgs lūgums tiem, kas atpūtās viesnīcā pēc remonta, pastāstiet, kā numurētas ēkas (lasīju par pirmo un otro). Ja stāvat ar seju pret restorānu, tad viena ēka būs aiz muguras, bet otra kreisajā pusē. Kurš ir kurš? Un par sauli: braucam jūnija sākumā, gribētos saulainu istabu. Un par pirmo stāvu arī ir interesanti, vai tur nav ļoti mitrs? Mūsu ģimenē ir 76 gadus vecs vectēvs un divi bērni 4 un 10 gadus veci, tāpēc es steidzos ar jautājumu: vai tas ir pirmais stāvs vai tas ir augstāks ...
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums vnak81
Vecāki ir noraizējušies, nav nekādas saiknes ar bērniem. Lūdzu, atbildiet uz e-pastu: [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
iemiesojums grehovan77
Atteikties, lūdzu, kas ir mainījies pēc rekonstrukcijas? Kur labāk nakšņot, Golfā vai Golfa parkā? Kādi skaitļi tur tagad ir: vai tie paši mazie ir palikuši?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums clubhotelgolf
‹ Viesnīca Maya World Golf 4*
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Небольшой уютный зеленый отель городского типа. Обновленные просторные номера. Отель был открыт в 1985 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Состоит из основного 4-этажного здания (2 блока), одногоэтажного дополнительного корпуса и комплекса бунгало. Отель подходит для экономичного молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталия, в 7 км от г. Манавгат, в 1 км от поселка Титрейенгёль.
Pludmales apraksts Пляж находится в 400 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 40 м. Шаттла на пляж нет. Заход в море — песок. Бар на пляже (10.00-17.00 — вино, пиво, безалкогольные напитки).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно, 3 ресторана — 1 основной ресторан (крытая секция рассчитана на 250 чел., открытая на 200 чел.), 2 А la Carte ресторана: турецкий и рыбный (01.06-30.09), 4 бара, 2 открытых бассейна 150 и 180 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины, услуги фотографа (платно), услуги врача (по вызову) и медсестры (в Maya World hotel).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские секции в открытых бассейнах по 3 м2, 1 водная горка, мини-клуб (4-12 лет, в определенные часы дня), игровая комната, детская анимация на русском языке, мини-диско, кроватка, по запросу (кроме номеров эконом), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водных горки, 1 теннисный корт бесплатно (бетонное покрытие), прокат теннисных ракеток и мячей платно, софт-анимация на русском языке, турецкая баня (10.00-19.00) бесплатно, фитнес-центр (08.00-19.00) бесплатно, дартс (16.00-18.00) бесплатно, сауна бесплатно (с 16:00 до 18:00), крытая дискотека бесплатно (в Maya World hotel, напитки-платно), все виды водного спорта на пляже платно, пляжный волейбол бесплатно, мини-гольф бесплатно, аквааэробика бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 180 номеров.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, мини-бар (только вода, ежедневное пополнение), прямой телефон, душ, фен, сейф (платно), балкон/ французский балкон (кроме номеров эконом), дополнительная кровать (по запросу, кроме эконом).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Sorgun mahallesi Titreyen göl Mevkii No. 4, 07600 Manavgat/Antalya
Tālruņi: +90 242 323 95 95
Tīmekļa vietne: Maya World Golf
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.