Laphetos Beach Resort 5*– Atsauksmes

165
Novērtējums 6.210
№94 viesnīcas reitingā Sānu
6.8 Numurs
6.2 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca ar kompaktu teritoriju, pāri ceļam no jūras, kūrortciemā Kyzylaach. Uzcelta 2008. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2016. gadā. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар alex.mikheeff
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Plusi: 1. netā lu no jū ras 2. liels peldbaseins 3. pusdienā m un brokastī m vietu bija salī dzinoš i pietiekami daudz 4. bija iespē ja izņ emt ū deni no galda Mī nusi: 1. sarū sē jis ū dens (!! ! ) visur - duš ā , no krā na. . . … Tomēr ▾ Plusi:
1. netā lu no jū ras
2. liels peldbaseins
3. pusdienā m un brokastī m vietu bija salī dzinoš i pietiekami daudz
4. bija iespē ja izņ emt ū deni no galda
Mī nusi:
1. sarū sē jis ū dens (!! ! ) visur - duš ā , no krā na. . . nomazgā ju seju un iztī rī ju zobus no ū dens pudeles - problē mas ar ū dens padevi
2. visi dzē rieni ir plā nā s plastmasas krū zē s, dzē rieni nav garš ī gi
3. vispā r viesnī ca ir nevī ž ī ga, š ķ iet, ka cenš as, bet personā la nepietiek
4. pludmalē ir apmē ram 200 sauļ oš anā s krē slu...no rī tiem nekad nepietiek (jā nā k 8-00)
5. apgaismojums vakarā ir vā jš...tumsa
6. animatori gulē ja...nekad nevienu neredzē ja, 16 gados ieslē dza mū ziku un viss
7. vestibilā nav interneta - piedā vā maksas un tajā paš ā laikā smī n. . . nav jauki
8. reģ istratū rā turki atļ ā vā s pacelt balsi uz sū dzī gajiem tū ristiem
9. mums vienkā rš i nebija istabā ledusskapja (! ) Atnesa tikai pē c 2 dienā m - dabiski sarū sē jis un 80to gadu raž oš ana
10. Es NEPAREDZĒ TU par pusi no cenas, ko samaksā ju. . .
NOTEIKTI NĒ !
Viesnī ca ir kā vecs sarū sē jis "kazaks", neskatoties uz fotogrā fiju.
холодильника не было в номере магазинчик за отелем холодильник принесли через два дня ржавчина ржавчина
аватар alexs2299
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar galveno. Cena: Trī s cilvē kiem (divi pieauguš ie un 8 gadus vecs bē rns) - 9 naktis par 1000 USD - liek aizvē rt acis uz visiem š ī s viesnī cas trū kumiem, un pā rē jais kļ ū st ļ oti patī kams. Negribē jā s iet prom. … Tomēr ▾ Sā kš u ar galveno. Cena:
Trī s cilvē kiem (divi pieauguš ie un 8 gadus vecs bē rns) - 9 naktis par 1000 USD - liek aizvē rt acis uz visiem š ī s viesnī cas trū kumiem, un pā rē jais kļ ū st ļ oti patī kams. Negribē jā s iet prom. Mē s satikā m puiš us no Zaporož jes, tā pē c viņ i par trim no viņ iem 9 dienā s samaksā ja 700 USD. Piekrī tu tiem, kas saka, ka š ī s nav 5 zvaigznes. Bet tie, kas nospļ aujas Laphetos, lai ieripo Berdjanskā , Kirilovkā vai pie Odesas. Vietā s, kur numuri viesnī cā s un pansionā tos ar gaisa kondicionē tā ju un televizoru tiek uzskatī ti par "junior suite" numuriem, un viņ i prasa 50 dolā rus tikai par istabu. Brauciet no Kijevas uz Odesu kupenā vai ekspresē jiet vismaz 1500 par trim. Ir arī mikroautobuss uz Zatoku vai Koblevo. Turp un atpakaļ - iznā k vismaz 150 USD. Es jau klusē ju par cenā m viesnī cā s ar 4-5 zvaigznē m, ar ē dinā š anu, ar baseinu, ar savu pludmali un saulessargiem ar sauļ oš anā s krē sliem. Nedod Dievs, ieguldiet $150.7 dienā s. Kā piemē ru varē tu minē t Ē ģ ipti, bet tur ir karstā ks, dā rgā ks, par ū deni pudelē s var tikai sapņ ot, un pē c manas saindē š anā s un vē l bariņ a draugu nesalī dzinā š u.
Laphetos gribē ja likt 6 zvaigznes, bet jū ra ir nereā li tirkī za kā Maljorkas lī č os un temperatū ra ir 30 grā di es liku 7))
Mans pā rskats (ikdienas gultas nomaiņ as mī ļ otā jiem - nelasiet !! ! )):
1) Viesnī cā ieradā mies 10:00 - pā rģ ē rbā mies SPA ģ ē rbtuvē un devā mies peldē ties jū rā . Reģ istrē š anā s pulksten 14:00.12 mums piedā vā ja atnest koferus un mantas uz neiztī rī tu istabu (bez naudas), un iet vakariņ ā s un solī ja uzkopš anu veikt lī dz 14:00. Tī rī š ana tika veikta pulksten 15:00. Ļ oti labi tī rī ja, izsū cē ja, noslaucī ja putekļ us, nopulē ja spoguļ us, noņ ē ma gultu un sveš us dvieļ us. Viņ i ievietoja 3 ž elejas un 3 š ampū nus. Ledusskapī bija ū dens un sodas-minerā lū deņ i, vispirms iedeva 2 pudeles, un tad apkopē ja atnesa vē l 6 glā zē . vienkā rš i. Nā kamajā s dienā s, sakopjot, prasī ja vai dot sodu, ja vajag - iedeva 2-3 gab. , bez problē mā m. Ū dens pudelē s tas ir neizmē rī ts. Restorā ns paņ ē ma tik, cik gribē ja. Bā ros tos pasniedza aizzī mogotā s krū zē s, piemē ram, mē s veikalos pā rdodam jogurtu un ievā rī jumus. Un Ē ģ iptē č etriniekā ar daž iem ā rzemniekiem ū dens bija tikai dzesē tā jos, un nav skaidrs, no kurienes tas ņ emts.
2) Uzturs. Piekrī tu tiem, kas saka, ka daž ā dī bas nav. Bet sasodī ts, kad tu ikdienā! ! ! ē st liellopu gaļ u, vistu, zivis (iespē jams upes) sē nes, vī nogas, arbū zus, melones, dā rzeņ us, kartupeļ us (kartupeļ u biezeni, frī , lauku stilā ), desertus, saldē jumu, pankū kas brokastī s, olas, visa veida graudaugus, rī sus, ceptus dā rzeņ i - kam vē l vajadzī ga daž ā dī ba? Ļ audis, sarkanā s zivis, jē ra kā ja visiem un svaigi spiestas sulas Rixos dod par 800 dolā riem dienā . Viņ i š eit vienkā rš i barojas. Nav bagā ts. Bet normā li - adekvā ts cilvē ks ar galvu. Es pieņ ē mos svarā par puskilogramu dienā . Neskatoties uz to, ka viņ š neē da miltus un saldumus. Sasmalcinā tie salā ti daž as reizes tieš ā m bija skā bi, bet bija ko izvē lē ties svaigus un nesasmalcinā tus. Esmu sastapies ar lī dzī gu citā s viesnī cā s, 2x dā rgā kas.
3) Kontingents. Iespē jams, viesnī cas vā jā kā puse. Ukraiņ i, rasseyane, turki. Tā da sajū ta, ka visi ir vienlī dzī gi. Un visnepatī kamā kais ir tas, ka ukraiņ i uzvedā s vissliktā k. Viens iereibis izkā vies ar personā lu. Viens piegā ja klā t un gulē ja uz dī vā na pretī kopē jiem liftiem. Divas mū su jaunā s dā mas, kamē r mē s peldē jā mies, noņ ē ma mū su dvieļ us no sauļ oš anā s krē sliem pie baseina un iekā rtojā s - man par saš utumu atbilde - nu, jū s nebijā t š eit, kad mē s ieradā mies. un visbriesmī gā kais gadī jums, 45 gadus vecs odesietis, pē c litriem bezmaksas alus nobrauca no kalna, iestrē ga, tad piecē lā s kā jā s un nolē ma ar lī daku tieš i no kalna lē kt baseinā , bet neaizlidoja un tajā paš ā kalnā salauza kaklu. Izsauca ā tro palī dzī bu, kas ieradā s 10 minū š u laikā , bet tā kā č alis gulē ja paralizē ts - varē ja braukt tikai ar acī m uz sā niem, tad ā rsti nolē ma zvanī t no otras puses - tuvā k š osejai. Un cietuš ā sieva tajā brī dī aizskrē ja uz reģ istratū ru un uzbruka administratorei ar lamuvā rdiem. Viņ a kliedza, lamā ja, draudē ja izsaukt policiju, nevis bū t kopā ar vī ru un palī dzē t ā rstiem. Es zinu, ka viņ am nā kamajā dienā bija 5 stundas ilga operā cija. Tā lā kais liktenis nav zinā ms. Novē lu viņ am izdzī vot un nekļ ū t invalī diem. Kontingents bija galvenais faktors, kas izraisī ja simpā tiju restorā nā (rinda sastā jā s 20 minū tes pirms atvē rš anas). Atkritumus pludmalē un ap viesnī cu darbinieki arī neizkaisī ja. Nu, daž am ē dienam viņ u dē ļ nepietika. Jo pē c 20 minū š u stā vē š anas pie slē gta restorā na viņ iem steidzami vajadzē ja uz š ķ ī vja likt nevis 3 persikus, bet 8 - nu, velti stā vē ja vai kā ? ? Tā rezultā tā tie, kas ieradā s 20-30 minū tes vē lā k, nevarē ja izmē ģ inā t persikus. Jo nā kamā partija tika izņ emta, kad viņ i jau bija apē duš i citu. Saldē jums katru dienu, netā lu no pludmales, vecmā miņ a no 10 no rī ta taisī ja kū kas ar pildī jumu, es nedzē ru alkoholu, hamburgerus, pā ris reizes uz ielas taisī ja jē ra kebabu, kebabus no kaut kā (negribē ja stā vē t rindā ). Dzē rieni kā visur - Pepsi, alus, sulu dzē rieni, tē ja, kafija, piens no rī tiem utt.
4) Pludmale, jū ra un baseins. Ir 4 baseini: lielais - galvenais, mazais bē rniem, baseins nolaiš anai no slī dkalniņ iem (strā dā ja 5-7 stundas dienā ) un iekš ā - bet tas vē l nav atvē rts pē c karantī nas. No viesnī cas lī dz jū rai ejiet 3-4 minū tes. Apmē ram 300 m Vispirms caur viesnī cu, tad caur tuneli un gar paš u pludmali. Pludmale ir tā da, ne instagramma - plata, bet sajaukta ar smiltī m un oļ iem. Saulriets caur oļ iem - ne ē rts, bet ne liktenī gs, nebija vē lē š anā s skriet pē c koraļ ļ iem. sauļ oš anā s krē sli ar tentu tā lu no jū ras. Bet netā lu no jū ras malas - sauļ oš anā s krē slu bars brī vā dabā . Ja ierodaties pludmalē pulksten 9-10 no rī ta, iespē ja atrast sauļ oš anā s krē slu ir liela. Bet labā k pirms 9:00. Jū ra ir krā š ņ a. Zili debeszils un ļ oti silts. Pirmajā s 3 dienā s bija ļ oti spē cī gi viļ ņ i. Pat pusaugu meitene ar vilni sita pa oļ iem, atbrauca arī ā trā palī dzī ba. Uzreiz dziļ i pie ieejas. Ar bē rniem lī dz 3-4 gadu vecumam tas nav ī paš i labi, un tiem, kas neprot peldē t, tas arī nav risinā jums. Viļ ņ i uzreiz velk dziļ umā . mans mazais visu laiku peldē ja ar rokā m un apli un tikai ar mani.
5) Skaitlis ir normā ls. Ne grezns, bet ne nož ē lojams kā Berdjanskas departamenta pansionā tos. Viss strā dā ja. Mums pavē rā s skats uz kalniem un reģ istrē š anā s pagalmu. No vienas puses, tas ir forš i - jū s nevarat dzirdē t mū ziku un visu dienu nespī d saule - gaisa kondicionieris nekad netika ieslē gts, un no grila nebija dū mu. No otras puses, naktī var dzirdē t, kā autobusi uzņ em un ved tū ristus. Noņ emts normā li. Viņ i savī ti no dvieļ iem visā dus atkritumus. Uz viena vannas dvieļ a bija traips. Mē s viņ am sekojam. diena mainī jusies. Tualete un š ampū ns papildinā ts pē c vajadzī bas.
6) Animā cija bija vienkā rš a pie baseina. Bē rniem bē rnu klubs ar zī mē š anu un tamlī dzī gā m lietā m. Vakarā Bē rnu diskotē ka amfiteā trī , kaut kā da programma pieauguš ajiem - vienu reizi noskatī jā mies (Turku nakts). Un š ķ iet, ka tā ir kaut kur diskotē ka pieauguš ajiem.
7) Mī nusi. Protams, ir mī nusi - darbinieku ir maz. Apkopē ja pludmalē parā dī jā s 5. atpū tas dienā . Dziļ a iekļ ū š ana jū rā un lietussargu trū kums tuvā k ū denim. Kontingents - ka mū sē jie, ka turki, ka krievi reizē m gā ja par tā lu. Bet tā s ir vienī bas. Lielā kajai daļ ai sā pju ir mazā k un pietiekami. Ē damzā lē bija brī ž i, ka nebija pietiekami daudz š ķ ī vju, un 5 minū tes bija jā gaida, kamē r viņ i nomazgā un izņ ems jaunus. plā ksnes bija š ķ eldotas. Bet es tos noliku malā . Nemazgā tus traukus neesmu redzē jis.
Kopsavilkums: par to paš u naudu brauktu uz š ejieni vē l un ar prieku. Ja ir iespē ja pa virsu pielikt 400-500$, es izvē lē tos Giustiniano Conti, kas atrodas 3 km attā lumā . Un ja vē l 500 no augš as, tad Mukarnasā arī ir pā ris kilometru attā lumā . Bet š ī nav tū re par 800-1000, bet gan par 2000 iznā ks))) Par š o naudu jau var noskatī ties labus č etrus vai piecus pie Bodrumas vai Marmarisas ar aukstā ku, bet skaidru jū ru)))
аватар Kkravchuk92
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atsauksme tiem, kas gatavojas atpū sties š ajā viesnī cā … Neiesaku, jo maksimums tam ir 3 zvaigznes. Biju kopā ar vī ru, atpū tos no 17-24 augustam. Pirmais, kas uzreiz radī ja negatī vu iespaidu, bija tas, ka viesnī ca atrodas tā lu no civilizā cijas, apmē ram 90 km no Antā lijas lidostas, apkā rtnē nav ne tirgus, ne kā di izklaides centri, ir 2 veikali, Pyaterochka un Magnit, cenas ir tā das ir ļ oti augstas. … Tomēr ▾ Atsauksme tiem, kas gatavojas atpū sties š ajā viesnī cā …
Neiesaku, jo maksimums tam ir 3 zvaigznes. Biju kopā ar vī ru, atpū tos no 17-24 augustam. Pirmais, kas uzreiz radī ja negatī vu iespaidu, bija tas, ka viesnī ca atrodas tā lu no civilizā cijas, apmē ram 90 km no Antā lijas lidostas, apkā rtnē nav ne tirgus, ne kā di izklaides centri, ir 2 veikali, Pyaterochka un Magnit, cenas ir tā das ir ļ oti augstas.
Ierodoties viesnī cā , mums ierā dī ja istabiņ u 1. stā vā blakus izolatoram Covid slimniekiem, zem balkona brauc maš ī nas un atkritumu kaudzes, skats uz sē tu, turklā t bez ledusskapja. Istabas netī ras, uz gultā m kā dam mati, dvieļ i visi netī ri. Uz nedē ļ u atpū tu ne reizi nemainī jā m gultas veļ u, tikai pē c uzstā jī ga lū guma nomainī ja istabiņ u, lai gan pirms tam teica, ka nav brī vu istabu.
Vairā k par ē damistabu, tas ir cits stā sts...
Brokastis bija mierī gas, pusdienas bija panesamas, un vakariņ as bija "cī ņ a par pā rtiku".
Pirmo reizi ar to saskā ros pakalpojumā “Viss iekļ auts”. Daudz cilvē ku, pastā vī gā s rindas pē c ē diena, atgrū ž , mē ģ inot dabū t to, ko vē las, kā saka, kurš pirmais, tas labi pastrā dā . Ē dienu ir daudz, bet tas nav garš ī gs un vienmuļ š , protams, badā neviens nepalika, bet lielu entuziasmu tas neizraisī ja. Augļ u ir ļ oti maz, pat ja tie parā dī jā s, tie bija ā tri izkaisī ti un daž reiz nepietiek citiem. Trauki bija netī ri, saplaisā juš i, galda piederumi slikti mazgā ti, pretī gi ē st. Ē damzā lē biež i bija briesmī ga smirdoņ a, netā lu no tā s ir kopē jā tualete, kas arī smirdē ja. Tī rī ba š eit ir problē ma.

Laukums pie baseina nav liels, sauļ oš anā s krē slu maz, veiklā kie ieņ ē ma vietu no rī ta, pusdienlaikā , ā bolam nebija kur nokrist. Rindas pat pie baseina bā riem pē c saldē juma, burgeriem un dzē rieniem.
Nav izklaides programmas, mū su atvaļ inā juma laikā nebija ne animatoru, ne diskotē ku, kopumā nekas.
Pludmale nav labi kopta un ieeja jū rā ir akmeņ aina, bez speciā liem apaviem ir ļ oti sā pī gi staigā t. Jū ra ir dziļ a, bet ļ oti tī ra un silta, burtiski daž us metrus dziļ a, tiem, kas slikti peld, tā ir problē ma.
Internets. Ir brī vs, bet tā kā cilvē ku daudz, vā jš un ķ er tikai vestibilā pie reģ istratū ras, istabā s neķ eras. Maksas internets ir tas pats, kas bezmaksas, tas ir, nekā ds.

No plusiem: pludmale ir pirmajā lī nijā , izejot no viesnī cas pietiek nokā pt pa pazemes pā reju.
Garš ī gi saldumi un to daudz. Lū k, kur pozitī vais beidzas!
аватар The
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Noteikti ne 5* viesnī ca! Mē s bijā m trī s: es, mans vī rs un 8 gadus vecs bē rns. Ieč ekojā s laicī gi, bet ne pā rā k tī rā istabiņ ā , pā rvā cā s par papildus samaksu, arī nav tī rs, bet ar skatu uz jū ru, milzī gs + Ē diens - par 3-ku, izsalkuš i nebija, bet izvē le maza, vienmuļ a. … Tomēr ▾ Noteikti ne 5* viesnī ca! Mē s bijā m trī s: es, mans vī rs un 8 gadus vecs bē rns. Ieč ekojā s laicī gi, bet ne pā rā k tī rā istabiņ ā , pā rvā cā s par papildus samaksu, arī nav tī rs, bet ar skatu uz jū ru, milzī gs +
Ē diens - par 3-ku, izsalkuš i nebija, bet izvē le maza, vienmuļ a.
Es ī sti nē...bet tā ir gaumes lieta.
Pirms tam atpū tā mies Ē ģ iptē , ir ar ko salī dzinā t. . .
Trauki ir drū mi, nā cā s smagi strā dā t, lai atrastu tī ru nomazgā tu.
Teritorijā nenotiek tī rī š ana, arī istabā s, tika papildinā ts minibā rs (ū dens), higiē nas preces - arī gultas veļ a mainī ta, bet tī rī š anu nemanī ju. . .
Teritorija neliela, bet kompakta, trī s baseini ar slidkalniņ iem, bē rnam patika.
Jū ra ir netā lu, pā ri ceļ am, viņ i tika cauri pazemes pā rejai.
Animā cija nav slikta, par bā ru neko neteikš u. . .
JŪ RA SUPER, principā laba viesnī ca (tikai par NEDZUMU).
Nav labi kopts, netī rs, domā ju, ka ir labojams.
аватар gontar.yuliya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bija trī s ģ imenes ar bē rniem vecumā no 2 lī dz 13 gadiem. 1. Ē diens ir pretī gs, ja 13 gadī gos varē tu vismaz kaut ko pabarot, tad 2 gadniekam nav. Viesnī ca nav 16+, piemē rota ģ imenē m, bet nav ne bē rnu ē dienkartes, ne ar ko pabarot bē rnus. … Tomēr ▾ Bija trī s ģ imenes ar bē rniem vecumā no 2 lī dz 13 gadiem.
1. Ē diens ir pretī gs, ja 13 gadī gos varē tu vismaz kaut ko pabarot, tad 2 gadniekam nav. Viesnī ca nav 16+, piemē rota ģ imenē m, bet nav ne bē rnu ē dienkartes, ne ar ko pabarot bē rnus. Principā ē diens ir bezgarš ī gs, reizē m skā bs.
2. Apkalpoš ana ir š ausmī ga, netī ras telpas, pat ja bija tī rī š anas veids - nelika ū deni. Mē s devā mies pē c sava ū dens.
3. Ieradā mies viesnī cā starp pusdienā m un vakariņ ā m, bijā m š ausmī gi izsalkuš i pē c garā ceļ a. Viņ i prasī ja, vai var kaut ko ē st – nē , pagaidiet vakariņ as.
4. Dvieļ i tā saucamajā SPA - tumsa, veca un caurumu pilna. Hamam bija ar +35 temperatū ru (iegā jā m no svelmainā s saules un atvē sinā jā mies), smirdē ja pē c kaut kā sapuvuš iem.
5. Izklaides programma - "viena cilvē ka š ovs" (((((
6. Droš ī ba viesnī cā - nulle. Pludmalē nav glā bē ju, nav arī baseina, neviens par tā du lietu pie bē rnu slidkalniņ iem nav dzirdē jis.
7. Visi devā s pilnī gā vilš anā s no viesnī cas. Tur ir grū ti pieš ķ irt 3 zvaigznes. Kur viņ i sev uzzī mē ja 5 - tas nepavisam nav skaidrs!
грязная и битая посуда. Бывало, что приходишь пить чай - чашек уже нет((( горки работают с 10 до 12 и с 15 до 17. Спасателей нет, В дырки от стока можно провалиться ногой, очень больно Еда - мрак. Выглядит так, как-будто это уже кто-то ел Такое дырявое пляжное полотенце нам выдали. Мы приехали в 17-30, хотели попасть на море, сказали - полотенца выдаем только утром с 8 до 10, приходите завтра. Выдали только после уговоров.
аватар soaplandlily
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2008. Tas bija pavisam cits lī menis. Un tas ir saprotams, jauna viesnī ca, 80% atpū tnieku ir eiropieš i. Tagad 80% ir Ukraina, atlikuš ie 20% ir Krievija, Baltkrievija. Viesnī ca bija nolietota, numuriņ i kļ uva nobruž ā ti, izmiruš i, bez pā rspī lē jumiem. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2008. Tas bija pavisam cits lī menis. Un tas ir saprotams, jauna viesnī ca, 80% atpū tnieku ir eiropieš i. Tagad 80% ir Ukraina, atlikuš ie 20% ir Krievija, Baltkrievija.
Viesnī ca bija nolietota, numuriņ i kļ uva nobruž ā ti, izmiruš i, bez pā rspī lē jumiem. Par higiē nas precē m pā ris reizes paš i vē rsā s reģ istratū rā , "tī rot" par tā m netika ziņ ots. Putekļ i bija tā di, kā di bija pie reģ istrā cijas, tā pē c neviens tos nekad nav slaucī jis. Interneta nekur nav. Tikai samaksā ja, un tad ar mani sieviete ž ē lojā s, ka samaksā jusi, bet nekā da sakara. Mū su ģ imene (atpū tuš ies 2 pieauguš ie, 2 bē rni) nav izvē lī ga pret mums pā rē jiem, galveno jū ru (un tā bija krā š ņ a! ), Tī ra teritorija un baseini, svaigs ē diens. Skaidrs, ka sarkanā zivs netika pasniegta, bet bija maz un tas pats. Biež i vien ē diens smarž oja skā bi, vakariņ ā s pasniedza pusdienā s neē sto. Lai izvē lē tos tī ru š ķ ī vjus, diezgan daudz ir jā izvē las no kaudzes.
Kondicionieri viesnī cā neieslē dzas, smacī ba neizturama, restorā nā no pavā riem pil sviedri. Pie baseiniem ir netī rumi, asiņ u lā ses, ē diena pā rpalikumi. Pie mums tikai pā ris reizes slaucī ja grī das ap baseiniem. Strā dnieku acī mredzami nepietiek, ietaupī jumi uz visu. Par publiskajā m tualetē m vispā r klusē ju, nav iespē jams ieiet gan viesnī cas teritorijā , gan paš ā viesnī cā . Viņ a nolika trī s zvaigznes virs jū ras, un paš i viesnī cas darbinieki paš reizē jo viesnī cu nevē rtē augstā k par viņ iem.
Гардины зашиты на самом видном месте и никого не напрягают) Пыль с телевизора и с другой мебели так никто и не протер за все время отдыха
аватар oxana-1010
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliskas brī vdienas par nelielu naudu! Patika viss: - draudzī gs un uzmanī gs personā ls, gandrī z visi labi runā krieviski, vienmē r pamudinā s, vienmē r palī dzē s; - garš ī gs ē diens, daudz svaigu dā rzeņ u un augļ … Tomēr ▾ Lieliskas brī vdienas par nelielu naudu! Patika viss:
- draudzī gs un uzmanī gs personā ls, gandrī z visi labi runā krieviski, vienmē r pamudinā s, vienmē r palī dzē s;
- garš ī gs ē diens, daudz svaigu dā rzeņ u un augļ u, vienmē r var paņ emt dzeramo ū deni, tē ja, kafija, saldumi ir ļ oti daž ā di, un turku pankū kas pludmalē vispā r ir garš ī gas!
- ļ oti tuvu jū rai, 2 minū tes no viesnī cas un viļ ņ i tevi ripo, patī kams oļ u-akmeņ u krasts, jū ra super tī ra, zila un ļ oti silta;
- jauks bonuss - viesnī cā ir brī niš ķ ī gs spa: pirmajā dienā devā mies uz hammam - iedegums gulē ja vienmē rī gi un gludi! Papildus veicā m vairā kas ā rstnieciskā s masā ž as seansus - meistari mū s priecē ja ar savu profesionalitā ti, rū pē m un labo garastā vokli!
No mī nusiem - laiks skrien pā rā k ā tri! ))
Mē s noteikti tur ieradī simies vē l!
аватар byrlaka02
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s Laphetos viesnī cā ar ģ imeni 2 pieauguš ie un 2 bē rni no 11.06. 21 lī dz 18.06. 21 р. Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo lasu un klausos citu atsauksmes. Izvē lē jos š o viesnī cu - bija laba cena. Viesnī cā ierados ap 10 no rī ta, patika, ka uzreiz iekā rtojos istabiņ ā ar skatu uz jū ru (bez papildus maksas), un atvedu brokastī s, pē c tam veica nelielu ekskursiju pa viesnī cu, ļ oti jauki, paldies. … Tomēr ▾ Atpū tā s Laphetos viesnī cā ar ģ imeni 2 pieauguš ie un 2 bē rni no 11.06. 21 lī dz 18.06. 21 р. Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo lasu un klausos citu atsauksmes. Izvē lē jos š o viesnī cu - bija laba cena. Viesnī cā ierados ap 10 no rī ta, patika, ka uzreiz iekā rtojos istabiņ ā ar skatu uz jū ru (bez papildus maksas), un atvedu brokastī s, pē c tam veica nelielu ekskursiju pa viesnī cu, ļ oti jauki, paldies. Teritorija: Viesnī ca ir maza, bet ļ oti kompakta, visa tā atrodas pilsē tā . Viesnī cas personā ls draudzī gs, draudzī gs, vienmē r ar smaidu, var redzē t, ka cenš as, serviss 5, daudzi runā krieviski. Istaba nav slikta, viss nepiecieš amais vecs, mē beles vecas, paš as rozī nes skats uz jū ru, tī rī ba - tī ra katru dienu, dvieļ us mainu katru dienu, labi darī ts 5.

Daž ā di ē dieni Garš ī gi, arbū zs, melone, apelsī ns, nektarī ns, persiks, plū me, ā bols, bumbieris.
Mē s devā mies ekskursijā un kavē jā m vakariņ as, skrē jā m uz mū su restorā nu un gandrī z viss tika noņ emts, administrators pienā ca pie mums un lū dza un piedā vā ja vakariņ as un mē s klā jā m galdu, mē s bijā m patī kami pā rsteigti un pateicī gi par to. viesmī lī ba. Uz jū ru iziet pa pazemes eju, uz jū ras ir bā rs, kur var uzkost un atveldzē ties, duš as, tualetes, sauļ oš anā s krē sli pietiek visiem. Pludmale ir oļ u smilš aina, saulriets jū rā bē rniem nav ē rts, lieli oļ i, un gandrī z uzreiz dziļ ums, jā prot peldē t. Man nepatika animā cija, bē rniem tikai diskotē ka. Iepirkš anā s cienī tā jiem viesnī ca atrodas nedaudz nost no ceļ a, tač u ir autobusi, taksometrus uz Novomolu Manavgatā var sasniegt par 15 USD. Vispā r varu likt 4* viesnī cu. Cena - kvalitā te.
Готель в середині з ліфта Вид з номера
аватар alla_meduna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Laba diena! Nekad neesmu rakstī jis atsauksmes par viesnī cā m, kurā s iepriekš biju atpū tusies (par ko man ļ oti ž ē l! ). Gribu uzrakstī t par š o viesnī cu, atpū tā mies tajā no 2021. gada 8. lī dz 17. jū lijam ar diviem bē rniem (2 gadi un 11). … Tomēr ▾ Laba diena! Nekad neesmu rakstī jis atsauksmes par viesnī cā m, kurā s iepriekš biju atpū tusies (par ko man ļ oti ž ē l! ). Gribu uzrakstī t par š o viesnī cu, atpū tā mies tajā no 2021. gada 8. lī dz 17. jū lijam ar diviem bē rniem (2 gadi un 11). Lai gan sapratu, ka viesnī ca ir tā lu no 5*, bet ar to paš u: no rī ta nokļ uvā m viesnī cā.5. 45 un pie mums vē l viena trī s cilvē ku ģ imene (jau saprotam, ka nav pieplū duma), mū s uzlika rokassprā dzes un lika gaidī t brokastis lī dz 7 no rī ta 9 vecā kais un bū si nokā rtots, viss mums der, ejam uz pludmali milzī gs, jauki, lasī ju, ka ir netī rs, sauļ oš anā s krē sli ir izstiepti visi pā r pludmali un izrā dī jā s, ka tie ir pilnī gi meli. Sauļ oš anā s krē sli visi sarindoti tuvu jū rai, pā rsegs nedaudz tā lā k no jū ras, bet arī tur viss ir sarindots! ! ! Jū ra ir neprā tī gi tī ra, bet gandrī z uzreiz dziļ a, bet tas nebiedē !
Tā nu 7 no rī ta ieradā mies brokastī s, sortiments diezgan trū cī gs, bet izsalcis noteikti nepaliksi! ! ! Gaidā m 9:00, es snaudu ar bē rniem reģ istratū rā , vī rs devā s lemt par ā trā ko norē ķ inā š anos! Mums bija standarta numurs, bet mans vī rs izlē ma par ģ imeni par 150 USD, lieliski! Skatī jā mies arī standartu, mati stā vus stā vus arī pē c snaudas (smird š ausmī gs, kaut kā ds dihlofoss, paklā js uz grī das netī rs, pi...ts ko), nu atnā cā m uz savu istabu. , te bilde labā ka, nav tā das smakas, jau Labi! ! ! Divas istabas - lieliski! Atveru logam aizkaru - nokrī t ķ irzaka. Ej trakā , baidos no š ī muļ ķ a, bet nevaru kliegt, jo meita guļ ratos, noķ ert ir nereā li, skraida pa gultu kā mā jā s)))vecā kā meita drosmī gā ka par es, viņ a mē ģ inā ja sagrā bt viņ ai norā va asti, tie miskaste sasmē rē ja viņ as gultas asinis ((((((((((((((((((Te) nestrā dā slē dzene, zvanam uz recepciju, č alis brauca ar diplomā tu) ā tri nomainī ja kodolu) , pagā ja kā das 15 minū tes, un arī viņ š bija uzmanī gs, pamanī ja mirstoš u ķ irzaku un nosmē rē tu gultu, sauca dā mu ar tī ru ar veļ as komplektu, viņ a ā tri visu nomainī ja. Kad mainī jā m gultu, viņ i ietina gulbjus. komplimenta formā un izkaisī ja gultu ar ziedlapiņ ā m)))
Tad turpinu biznesu sanā ca lī dz vakariņ ā m, nu, š ķ iet, ka ir labā k, ok, vakariņ as arī var paciest. Trī s dienas bija vairā k vai mazā k, lī dz vietē jie nā ca pie miera, sā kā s sabrukums! Š ķ iet, ka neviens viņ us nekad nav barojis (((ē diens ir klā ts ar maizes kalniem, divi klaipi katrai ģ imenei (maize nav maza)) daž i to sagrieza ar kailā m rokā m un nesasiena, bet paņ ē ma pilnī bā , pat ja ļ oti gribē jā s, tad pē c redzē tā galī gi nav (saprotu ka ideā lu cilvē ku nav un mē s daudziem nepatī kam un mums nepatī k, bet ar to paš u) daudzi var pateikt kā pē c tu gā ji tur jau atsauksmes un pirms tam nebija tik karsti, atsauksmes ne vienmē r atbilst realitā tei! par labu cenu un tas katrā ziņ ā bija labā k un lē tā k nekā atpū š oties Ukrainā !
Mē s turpinā m savas 9 dienas savā istabiņ ā , neviens nekad nav tī rī jis ((((vī rs piegā ja pie dā mā m un uzrakstī ja uz lapiņ as istabas numuru un ar pirkstu norā dī ja uz istabu un ieslē dza "tī rī t") un zvana uz reģ istratū ru nav ī paš i patī kami ((( jā un labi, mē s neesam lepni! Vī rs atrada saimniecī bas telpu, kur tī ri dvieļ i, atkritumu maisi un viss kas. . . paš i iznesa atkritumus) viņ i nomainī ja savus paš i dvieļ i paš i slaucī jā s istabā , bet mitrā tī rī š ana bija jā ziedo ar savu dvieli, man nepatī k pretī gi bet mums nebija izvē les (kopumā ja grib komfortu, tad noteikti ne uz š o viesnī cu, bet ja patī k ē st, tad te ceļ š slē gts.
аватар malosim_ukr_net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s 2020.  gada oktobrī . Viesnī ca nebija pilna, pludmalē bija daudz vietu, kas koronavī rusa uzplaukuma laikā bija pluss. Viesnī cai ir savi plusi un mī nusi. Man nerū p tī rī š ana utt. , es tam nepievē rsu uzmanī bu. Biju pā rsteigta par ē dienu! Nebiju gaidī jis tā du murgu. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2020.  gada oktobrī . Viesnī ca nebija pilna, pludmalē bija daudz vietu, kas koronavī rusa uzplaukuma laikā bija pluss.
Viesnī cai ir savi plusi un mī nusi. Man nerū p tī rī š ana utt. , es tam nepievē rsu uzmanī bu. Biju pā rsteigta par ē dienu! Nebiju gaidī jis tā du murgu. Bija sajū ta, ka darbinieki ienī st iedzī votā jus. Ē diens bija inde. Ne zivis, ne gaļ a nebija ē dami. Nezinu, kā varē ja tā sabojā t makreli! Ē st nebija iespē jams! Apstā dī jumu nav, ē diens tika uzlikts aiz aizsega. Ielej karoti un skatā s, es rā du vairā k - viņ i nav apmierinā ti...
Deserti bija visaugstā kajā lī menī . Kopumā visas 10 dienas mē s ē dā m frī kartupeļ us)))
Nekā cita nebija!
Noķ ē ra saimnieka ieraš anos. Kā pavā ri centā s, lē ja ē dienu, kas slikts!
Neiesaku š o viesnī cu ē diena dē ļ !
Par jū ras tuvumu lieku 4 zvaigznes.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель с компактной территорией, через дорогу от моря, в курортном поселке Кызылаач. Построен в 2008 году, последняя реставрация сделана в 2016 году. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta В 80 км от аэропорта г. Анталья, 20 км от г. Манавгат, в п. Кызылач.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход. Протяженность пляжа — 200 м. Бар на пляже: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), почтовые услуги, room service: круглосуточно (платно), 3 ресторана — 1 основной, 2 a la carte (турецкий и рыбный по предварительной записи, платно), 5 баров, 1 крытый бассейн, 3 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, 3 водные горки, детский клуб (мини-клуб 4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, мини-гольф бесплатно, теннисный корт бесплатно (2 корта с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, игровые автоматы платно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, виндсерфинг платно (с лицензией), бочче бесплатно, водное поло бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 350 номеров. Состоит из одного 6-этажного корпуса (65% номеров с видом на море).

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, мини-бар (только вода 1,5л - ежедневное пополнение), спутниковое ТВ с российскими каналами, прямой телефон, ванная комната, ванна, фен, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Cenger District Kizilot, Manavgat, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0242 606 1128
Tīmekļa vietne: Laphetos Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.