Kaya Side 5*– Atsauksmes

46
Novērtējums 7.410
№41 viesnīcas reitingā Sānu
7.4 Numurs
8.0 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.6 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp jūru un gleznainu ezeru. Jauka zaļā zona. Plaša pludmale ar maigu ieeju jūrā. Uzcelta 1988. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар nadia_2006
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē diens ir daudzveidī gs, brokastis - vē lā s brokastis - pusdienas - vakariņ as - vē lā s vakariņ as. Daudz daž ā du restorā nu un bā ru. Ja vē laties, varat ē st nepā rtraukti. Ī paš i man patika grils. Personā ls ir pieklā jī gs, animā cija ir neuzkrī toš a. … Tomēr ▾ Ē diens ir daudzveidī gs, brokastis - vē lā s brokastis - pusdienas - vakariņ as - vē lā s vakariņ as. Daudz daž ā du restorā nu un bā ru. Ja vē laties, varat ē st nepā rtraukti. Ī paš i man patika grils. Personā ls ir pieklā jī gs, animā cija ir neuzkrī toš a. Mini diskotē ka bē rniem. Brī niš ķ ī ga tī ra pludmale, gar krastu var iet kilometrus promenā des vietā . Ē rta transporta satiksme, jū s varat patstā vī gi izbraukt uz tuvā kajā m pilsē tā m un ciemiem. Ieteicams ģ imenes atpū tai!
аватар _81957
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties viesnī cā , sā kā s apgrū tinā jums ar reģ istrē š anos. Viesnī cā.80% ir vā cieš i, turki, Anglija. Uz krieviem, ukraiņ iem, baltkrieviem nav nekā das reakcijas - attieksme ir niķ ī ga, pret viņ iem izturas kā pret otrš ķ irī giem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā , sā kā s apgrū tinā jums ar reģ istrē š anos.
Viesnī cā.80% ir vā cieš i, turki, Anglija. Uz krieviem, ukraiņ iem, baltkrieviem nav nekā das reakcijas - attieksme ir niķ ī ga, pret viņ iem izturas kā pret otrš ķ irī giem cilvē kiem. Iekā rtojas istabā s pagrabā vai ar pieeju mā jsaimniecī bai. pagalms. Atbilde: bez skaitļ iem - ņ emiet vismaz š o.
HAMA reģ istratū rā . Mū s ievietoja istabā ar piekļ uvi mā jsaimniecī bai. pagalms, kur trokš ņ oja slidkalniņ u agregā ti un darbojā s slī pmaš ī nas. Istaba bija mitra un netī rī ta. Pē c liela skandā la mani pā rcē la uz istabu otrajā stā vā - izskatā s, ka pē c izskata ir labs. Bet gaisa kondicionieris nestrā dā ja visu brī vdienu laiku. mū su prasī bā m
remonts - viņ i izlikā s noraizē juš ies, bet neko nedarī ja. Viņ i mainī ja daž as detaļ as - tas sā ka radī t neprā tī gu troksni, viņ i mainī ja kaut ko citu - tas pā rstā ja darboties vispā r.
TĀ PĒ C PADOMĀ JIET, PIRMS EAT Š EIT.
аватар Nataly83
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru ceļ ojā m kopā , mums ir liela pieredze ā rzemju ceļ oš anā un izmitinā š anā , kā visi raksta: "ir ar ko salī dzinā t. " Gribē jā m viesnī cu ar labu pludmali, kur vienmē r var atrast sauļ oš anā s krē slus, pat ja jau brokastis ir pā rgulē jis : ) Pludmale tieš ā m laba, liela, smiltis tī ras (protams, viesnī cas viesi ar š o cī nā s, bet personā ls regulā ri savā c atkritumus no tvertnē m un arī smiltis). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ceļ ojā m kopā , mums ir liela pieredze ā rzemju ceļ oš anā un izmitinā š anā , kā visi raksta: "ir ar ko salī dzinā t. "
Gribē jā m viesnī cu ar labu pludmali, kur vienmē r var atrast sauļ oš anā s krē slus, pat ja jau brokastis ir pā rgulē jis : ) Pludmale tieš ā m laba, liela, smiltis tī ras (protams, viesnī cas viesi ar š o cī nā s, bet personā ls regulā ri savā c atkritumus no tvertnē m un arī smiltis). Tieš ā m vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli jebkurā diennakts laikā (bijā m jū lijā ), attā lums starp jums un kaimiņ iem jū s iepriecinā s - š ī nav pilsē tas mikropludmale, kas, tā pat kā mē s, mī l personī go telpu, novē rtē s to.
Mū s iekā rtoja nevis no rī ta ierodoties, bet norunā tajā laikā.14, rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz.
Ja arī ierodaties no rī ta, nemē ģ iniet sē dē t vestibilā pirms reģ istrē š anā s - spa 1. stā vā ir speciā las telpas zē niem/meitenē m ar duš u un skapī š iem ar kombinē to slē dzeni, ko sauc par "ģ ē rbtuvē m" / "ģ ē rbtuve", š eit var noskaloties pē c ceļ a, pā rģ ē rbties peldkostī mā un, kas svarī gi, atstā t liekā s lietas no "rokas bagā ž as". Kopā ar rokassprā dzi dod dvieļ u kartī tes, kuras jā saņ em un pē c tam jā nomaina tajā paš ā spa centrā . Paē d brokastis un dodies uz pludmali.
Viesnī cā pā rsvarā ir vā cieš i, č ehi un poļ i, franč i. Esam no Kijevas, tautieš us neesam sastapuš i, vairā kkā rt esam satikuš i krievus - visi labi audzinā ti adekvā ti cilvē ki, vispā r, slā vu tagila te galī gi nav, par laimi. Tač u, tā kā viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta, tajā gandrī z nav arī trokš ņ ainu pieauguš o izklaides.
Ē diens izcils, desiņ as nav sojas, ē du tikai zivis - vienmē r bija iespē ja izvē lē ties no vairā ku veidu zivī m. Gaļ a un mā jputni daž ā dā s variā cijā s.
Stacija ar makaroniem, ar picu, Ļ OTI garš ī gā m zupā m, ī paš i turku lē cu zupu. Labi sieri, pirmo reizi, izņ emot kā dus mī kstos, paciņ u viesnī cā satikā m vecu cieto parmezā na tipa sieru. Garneles arī bija vairā kas reizes, lai gan marinē tas, pietika visiem - nevis 3 lietas rokā , bet ņ em cik gribi. Saldumi, tā pat kā citviet normā lā s viesnī cā s Turcijā , ir izcili. No rī ta brokastu laikā ieliek atdzesē š anas trauku ar nedaudz atš ķ aidī tu apelsī nu sulu (atš ķ aidī jumu var just, bet tikai nedaudz), to pastā vī gi pilda, arī sulas pietiek visiem. Augļ i - izcili arbū zi, gardas melones un ķ irš i, persiki, plū mes, banā ni, apelsī ni, greipfrū ti un vē l kas, kam rokas neaizsniedzā s, augļ i arī nekad nebeidzā s. Viesmī ļ i skraida apkā rt, ā tri, atnes dzē rienus. Restorā na daļ ā , kas atrodas uz ielas, ir smē ķ ē tā ju un nesmē ķ ē tā ju zona.
Starp citu, bezmaksas dzē rienu komplektā ir iekļ auts jauks kokteiļ u saraksts – mohito vestibilā bija vienkā rš i garš ī gs.
Par cipariem. Mū sē jie izgā ja pie viesnī cas galvenā s ieejas, bet apkā rt ir ī sts dā rzs, un pie apvā rš ņ a Taurus kalni kopumā izskatā s episki vieglā dū makā . Mē s runā jā m ar cilvē kiem, kuri dzī voja istabā ar skatu uz jū ru, un pē kš ņ i izrā dī jā s, ka viņ i ir neapmierinā ti, jo siltā ē diena laukums atrodas uz ielas tieš i zem viņ u istabā m, attiecī gi, daž ā du ē dienu aromā tu kopums sajaucā s. gaiss papildina pieredzi ...Es viņ a teiktu tā : ja vē laties "klusu" balkonu - labā k ar skatu uz dā rzu, numuri ar skatu uz jū ru paveras skats uz baseiniem un bā riem ar pastā vī gu troksni un satiksmi. Numurā papildus mini bā ram ar kolas-fantami-minerā lū deni ir tē jkanna un tē jas-kafijas-cukura maisiņ i. Viesiem pieejamas č ī bas, nav peldmē teļ u. Minibā rs, starp citu, ir papildinā ts, nevajag atgā dinā t.
Baseini: galvenais kontingents – vā cieš i, viņ i ir baseinu, nevis pludmales cienī tā ji.
Ap baseiniem viss vienmē r bija pā rpildī ts, pat zā lā ji apkā rt bija piepildī ti ar sauļ oš anā s krē sliem. Forš s bē rnu baseins mazajiem, ir divi slidkalniņ i - katru dienu strā dā ja pē c grafika. Starp citu, ja esat ū dens slidkalniņ u cienī tā js, aiz blakus esoš ā s Nashir viesnī cas atrodas ū dens atrakciju parks ar tā du paš u nosaukumu, ejot pa pludmali ir daž as minū tes (ja ar skatu uz jū ru, tad pa kreisi). Ieeja ir apmaksā ta, it kā cena 45 eiro par karkasu (dod dvieļ us un vē l kaut ko), bet paš i negā jā m, tikai kaut ko no kā da dzirdē jā m par cenā m. Akvaparks mazs, bet slidkalniņ u pietiek, ir pā ris diezgan stulbi (nekā ptu, bet vī rs izskatī jā s ieinteresē ts). Viesnī cas pludmales kreisajā pusē ir telts, kur var pasū tī t daž ā das ū dens aktivitā tes - banā nu, planš eti (dī vā nā k kā dī vā nu), izpletņ a lidojumu virs pludmales, varbū t vē l kaut ko neatpazinā m.
Par bē rnu animā ciju gandrī z neko nevaru pastā stī t, bet tā kā internetā sastapu informā ciju par viesnī cas punkciju ar animā ciju “slā vu” bē rniem, tad pieminē š u: redzē jā m krieviski runā još u bē rnu pulciņ u ar animatorē m, reiz viņ i pludmalē no smiltī m veidoja daž ā dus dzī vniekus un pā ris reizes kā du sacensī bu ietvaros skrē ja pa zā lieniem - bē rni priecā jā s, bļ ā va un trokš ņ oja, kā jau laimī giem veseliem bē rniem pienā kas : ) Varu' neko nesaki par rotaļ u istabā m un citu bē rnu infrastruktū ru.
Reģ istratū rā var nomainī t valū tu, ja dodaties uz Sidi, neaizmirstiet, ka par ieeju senajā amfiteā trī un muzejā varat maksā t tikai lirā s. Taksometrs 10-11 eiro no viesnī cas uz Side un tikpat atpakaļ . Taksometrus var atrast tieš i pie viesnī cas vā rtiem, vienmē r dež urē pā ris maš ī nas. Atgriezties arī viegli, taksometrs ir pilns.
Visur ir stendi ar biļ eš u cenā m no jū su atraš anā s vietas lī dz vairā kiem galvenajiem punktiem, nav nepiecieš ams kaulē ties ar taksometru vadī tā jiem (fuuuuf ... ), automaš ī nas ir marķ ē tas - tā s ir viegli atš ķ irt.
Var braukt ar dolmuš u - vietē jo mikroautobusu, maksa ir lē tā ka - apmē ram dolā rs uz vienu pasaž ieri (parasti iedod dolā ra banknotes par 1 dolā ru, lirā var arī , protams), bet jā iet kā jā m 10-15 minū tes no plkst. viesnī cas ieeja uz š osejas, esam slinki, tā pē c braucā m ar taksi.
Pie ieejas viesnī cā ir elektriskie skrejriteņ i, tos var iznomā t un braukt apkā rt ezeram un pa apkā rtē jo skujkoku mež u - gaiss pasakains. Apsaimniekoš ana ir vienkā rš a, neiet ļ oti ā tri, pat pensionā ri tika galā.
Uzreiz aiz ezera ir promenā de ar tirdzniecī bas centriem un kafejnī cā m. Tur jū s varat arī iznomā t velosipē dus tieš i no nomas automā tiskajiem bagā ž niekiem. Tas ir, ja esat pret cieto blī vē jumu.
Sev viesnī cā atradu 2 mī nusus:
1. Kafija no kafijas automā tiem, protams, ir tik un tā ..
Kas fano, iesaku brokastu laikā noķ ert puiku ar tē jkannu, viņ š uzlej uzvā rī tu kafiju, lī dzī gi kā kafija no pilinā mā kafijas automā ta (vienreiz nepajautā ju, kas ir tē jkannā , bet tur tas pats zē ns pē kš ņ i bija tē ja : ) labā k precizē t).
2. Vakaros cilvē ki sē ž atklā tā terasē pie vestibila bā ra un kaut ko dzer, tā pē c darbinieki nez kā pē c vienmē r noslauka galdus ar slapjā m lupatā m, š vammē m, pē c kā.10 roku uz galda neliksi. minū tes, ne kā das lietas. Sī kums, bet kaut kā nepatī kams.
Wi-fi ķ er visur - istabā , pludmalē utt. , pā ris reizes vakariņ u laikā nedaudz piebremzē ja, bet tik un tā lā dē ja lapas, laikam atkarī bā no slodzes.
Paņ ē ma ū denspī pi (š ķ iet, 10 eiro), pasū tī t var bā rā pludmales kreisajā pusē vai vestibila terasē . Tā tad: ū denspī pe bija nesalī dzinā ma! Ļ oti viegls un tajā paš ā laikā piesā tinā ts (rakstu kā fane, kurai mā jā s ir 2 ū denspī pes). Ļ oti iesaku.
Piezī me: lai sazinā tos ar viesmī ļ iem un bā rmeņ iem, vē lama vismaz minimā la angļ u valoda, tomē r arī bez tā s viņ i centī sies Tevi saprast pē c iespē jas labā k. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene Malika, bet viņ a nebija mū su ieraš anā s un reģ istrā cijas laikā . Varbū t viņ i var viņ ai piezvanī t valodas barjeras gadī jumā , mums tas nebija vajadzī bas.

Lai laba atpū ta un laimī gi ceļ ojumi!
аватар alex_preston
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 21. augusta lī dz 1. septembrim. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir ī sta piecu zvaigž ņ u un ī sta “ultra” ar augstas klases, luksusa un a la carte elementiem, ja vien, protams, nelasā t š o karti. Mē s ļ oti ā tri apsē dā mies labā istabā , pavadī jā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 21. augusta lī dz 1. septembrim. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir ī sta piecu zvaigž ņ u un ī sta “ultra” ar augstas klases, luksusa un a la carte elementiem, ja vien, protams, nelasā t š o karti. Mē s ļ oti ā tri apsē dā mies labā istabā , pavadī jā m. Viņ š atgriezā s "paldies", viņ i piedā vā ja iekasē t naudu kastes veidā . Ievā coties, nauda izš ķ ir ļ oti maz, ja saka “nē ”, tad nē , ja pievē rš uzmanī bu iedzī votā jam, kā ieliek naudu kastes veidam, vari paļ auties uz labā ko no tā , kas ir. Teritorija salī dzinoš i neliela, bet ļ oti labi kopta, viss ir tuvu. Ir pieci baseini, viens no tiem ir iekš telpā s, mē ģ iniet atrast relaksā ciju paš i, nenož ē losiet. Restorā ns pē c izskata ir ļ oti patī kams, un ē dienu izvē le mū s iepriecinā ja, ir zivis (lasis, jū ras asaris, dorado, skumbrija, tuncis), garneles, jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, liellopu gaļ a, trusis, pī le, paipalas, tī tars, vista, kad kaut kas, nepalaidiet garā m pats . No augļ iem ņ ē mu persikus, bumbierus, nektarī nus, plū mes, arbū zus, melones, vī nogas, greipfrū tus. Sulas ir iepakojumos, man garš o tomā ts, tā pē c par pā rē jo neko nevaru teikt. Cherry izlē ja sevi no maš ī nas. Ja visu vajag paš am un uzreiz, tad maltī ti pilnī bā izbaudī t neizdosies, ī sa gaidī š ana noteikti atalgos ar viesmī ļ a uzmanī bu, kas atnesī s dzē rienus, kas nav brī vi pieejami, kā tas pieņ emts š ajā viesnī ca, tas ir a la carte elements. Manuprā t, ē diens ir pelnī jis augstu novē rtē jumu, absolū ti droš s, pā rbaudī ts. Bā ros vari darī t kā gribi, vai nu pienā k paņ emt to, ko prasi, vai arī apsē sties un pievedī s pie galda. Viskijs PVN 69, rums (Havana), tekila (Itā lija), vermuts un Baileys arī ir itā ļ u valoda. Bā rmeņ i zina, kā visiem patī k mohito, tā pē c, lai paā trinā tu apkalpoš anu, viņ i tai gatavojas brī vajā laikā . Pā rē jais ir jū su fantā ziju piepildī jums, par ko esmu brī nī jies ne reizi vien. Astoņ u cilvē ku rinda izveidojas aptuveni piecu minū š u laikā , tā pē c, it ī paš i sā kumā , esiet pacietī gi un saņ emiet vairā k, nekā gaidī ts. Saldē jums no 11-12, baseina bā rā ledusskapis tajā Algida 3 vai 4 š ķ irnes uz kociņ a, ņ em cik gribi. Man patika š ā du darbinieku profesionā lais darbs - galvenā restorā na un baseina bā ra vadī tā js Mahmuts Karakus, turku kafejnī cas viesmī lis Ismail Hakki Korkmaz, vestibila bā rmenis Osmen Ekiztas, turku kafejnī cas Taner Dilek bā rmenis, galvenais restorā ns Ibrahims Giltepe un citi, kuru vā rdus man izdevā s atcerē ties Huseyin Hakaz, Diyar Kapaaslon, Ozgul Demirtas, Emre. Viesnī cā pā rsvarā importa š ovi, tas ir augstas klases elements. Ļ oti skaista un izklaidē još a, dzī vā mū zika divu vai trī s solistu izpildī jumā . Go-go meitenes ballī tē s un putu diskotē kā s, pazī stami tē rpti tē li apaļ ajā m dejā m un fotogrā fijas bē rniem. Akrobā ti, cirka mā kslinieki, vingrotā ji. Ja tas tā nav, aktī vi strā dā animā cijas komanda, kuru vada Fatih Jol, š efpavā rs Muha, Schaby-Saban Ak. Pē c visas jautrī bas pā rņ em dī dž ejs Murats Dirthekss. Diskotē ka turpinā s lī dz vē lai naktij. Viesnī ca nepā rsteidz ar savu apdari un arhitektū ru, tā sastā v no divā m ē kā m. Dzī vojā m jaunā . Visvē rtī gā kais viesnī cā ir cilvē ki, kas organizē un nodroš ina atpū tu. Viņ i strā dā jū su labā , un jū s atpū š aties viņ u labā un, atstā jot viesnī cu, ņ emiet vē rā , ka atpū ta bija brī niš ķ ī ga. No mī nusiem visi izdomā , un es uzrakstī š u, galvenais viesnī cas mī nuss ir rokassprā dzes, mainī ju 4 reizes, pirms vakariņ ā m piegā ju pie letes, nerunā jot vienu nogrieza, otru uzlika. . Ja rokassprā dzes nemaz nepatī k, tad nedaudz paskatoties, novelciet, pie vā rtiem, atgriež oties viesnī cā , parā dī siet karti vai atslē gu. Ī sā k sakot, mī nusu nav. Jū ra gandrī z vienmē r ir ar vilni, gā ju č ī bā s, tā pē c nekā das problē mas nesagā dā ju. Braucu pa diviem slidkalniņ iem, š uvju nav. Mē s devā mies uz Alaniju ar Intourist. Bija Sidē par senatni un Manavgatā , lai iepirktos. Gā ju gar jū ru pa labi, skaistums, un arī pa kreisi - nabagi, apmeklē ju Manavgatas parku starp upi un jū ru, kur brī vi pieejamas grila iekā rtas. Iesaku viesnī cu, sapratu, ka var droš i doties uz Rio Kaya Belek, jo vienā vietā neatgriež os.
аватар Avmmmp
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca/Turcija Labdien. Mums bija ģ imenes atvaļ inā jums no 2018. gada 14. lī dz 24. augustam. Viesnī ca: Bijā m izmitinā ti vecajā ē kā (numurs 101), skats uz restorā nu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, veļ a reizi divā s vai trī s dienā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca/Turcija
Labdien.
Mums bija ģ imenes atvaļ inā jums no 2018. gada 14. lī dz 24. augustam.
Viesnī ca: Bijā m izmitinā ti vecajā ē kā (numurs 101), skats uz restorā nu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, veļ a reizi divā s vai trī s dienā s.
Restorā ns: Ē dienu daudzveidī ba - viss ir vienkā rš i super! Zupas pā rsvarā ir mī ļ otā jiem, mums nepazī stamas (lē cas, jogurts, meksikā ņ u. . . viss pikants), bet bē rnu ē dienkartē - zirņ i, vista). Cepš ana ir Ļ OTI GARŠ A! Ē da brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s.
Augļ i (arbū zs, banā ns, melone, persiks, plū me, vī ģ es, ā boli, vī nogas, bumbieri).
Ž ā vē ti augļ i: ž ā vē tas plū mes, vī ģ es, ž ā vē tas aprikozes, zī dkoka ogas, rozī nes.
Ē diens ir bagā tī gs.
Vakarā viņ i ē da no virtuves uz ielas - zivis, kalmā rus, makaronus, bā rbekjū , garneles.
Dienas laikā ir atvē rts uzkodu bā rs.
Kopumā jū s neaizbrauksit izsalcis)))
Bē rni pusdienā s un vakariņ ā s ē da saldē jumu.
Baseini: Tī ri, silti. Slī dkalniņ i gan bē rniem, gan pieauguš ajiem labi.
Teritorija: kopta, zaļ a, tī ra un pā rdomā ta.
Pludmale: Liela, tī ra, vienmē r ir vieta sauļ oš anā s krē sliem. Ieeja jū rā nav tā patī kamā kā , bet iegā jā m normā li. Ja pē das ir maigas, iesaku iegā dā ties ī paš us apavus.
Spē les: volejbols, boč ija, futbols (bē rni, pieauguš ie), teniss (lielais un galda), š autriņ as, loka š auš ana, aerobika, ū denspolo - paredzē ta visa diena
Bē rnu klubs: animatori nodarbojas ar bē rniem - vienkā rš i labi puiš i! Vienā no dienā m viņ i cepa cepumus, bija kā ds prieks)))
Vakara programmas: sā kas ar mini diskotē ku - bē rni skrien lē kā jot, lai mestos dejā . Nā kamais: uzstā š anā s (Mongoļ u akrobā ti, Uguns š ovs, Misters un Mis viesnī ca, Akrobā ti, komikss gumija. ) katru dienu jauns priekš nesums. Pē c tam: diskotē ka, karaoke utt.
ANIMĀ CIJA: š ī , iespē jams, ir viesnī cas spē cī gā kā puse! ! ! Puiš u komanda ir baigi laba! ! ! Liels paldies jums visiem par mū su brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. (Maš a - rū pē jas par bē rniem kā savē jo! Meitenes - Š ķ iltavas ! !
Š abi man iemā cī ja š aut ar loku. Muš a ir mū su bē rnu mī ļ ā kā , prot savu biznesu. Katrs komandas dalī bnieks ir profesionā lis! Nekur nebraucā m, jo ​ ​ negribē jā m palaist garā m nevienu pasā kumu! Bē rni ir sajū smā !
Mē s arī ! Baseina spē les ir pā rdomā tas. Un deja pē c tā m vieno visus. LABI PADARĪ TI ZĒ NI!! !
Tu esi super!
аватар Kazan_a
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki! Pirmo reizi es nolē mu uzrakstī t atsauksmi daudzu gadu ceļ ojumā . Turcijā jau ceturto reizi tik š ausmī gs atvaļ inā jums man nav bijis. Pā rskats ir ī sts, no ī sta tū rista. Sā kš u pē c kā rtas) atpū tā mies š ajā viesnī cā no 25. … Tomēr ▾ Sveiki! Pirmo reizi es nolē mu uzrakstī t atsauksmi daudzu gadu ceļ ojumā . Turcijā jau ceturto reizi tik š ausmī gs atvaļ inā jums man nav bijis. Pā rskats ir ī sts, no ī sta tū rista. Sā kš u pē c kā rtas) atpū tā mies š ajā viesnī cā no 25.06. 18 lī dz 07.04. 18 ar vī ru, meitu 2 gadi, mā su un mā su. Ar bē rnu devā mies pirmo reizi, domā jā m atpū sties ar visu ģ imeni) Tā tad viesnī ca ir tā lu no 5 *, bet solī da 4 ka, nevis UI kā toreiz bija teikts vietnē ekskursijas izvē les, bet AL. Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai aizņ em nevis stundu, kā visur saka, bet 1.5 stundu. Atceļ ā uz lidostu nobraucā m kopumā.1. 45. Wifi nav labs pat reģ istratū rā . Personā ls ir rupjš , nezina mū su naudu, vienalga. Istabu uzkopš ana ir slikta, mini bā rs ne vienmē r tika papildinā ts, lai gan tas ir bez maksas un jā papildina katru dienu. Uz vietas esoš ā s tualetes ir ļ oti netī ras, atkritumu tvertnes vienmē r ir pā rpildī tas un bez ziepē m. Baseini ir pietiekami tī ri, arī pludmale nav slikta. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ko nevar teikt par baseinu. Varbū t tas nebū tu noticis, ja daž i tū risti neaizņ emtu sauļ oš anā s krē slus un neierastos. Spa ir vienkā rš i drausmī gs gan apkalpoš anas, gan tī rī bas ziņ ā , ļ oti, ļ oti netī rs, ož pē c mitruma. Es doš os uz restorā nu. . . trauki ir netī ri, lipī gi, uz š ķ ī vjiem saplī suš i. Brokastis vienmuļ as, katru dienu viens un tas pats, pat putras nebija. Pā ris reizes bija pat skā bi sabojā ti dā rzeņ i?? ? ? Pusdienas ir labā kas, vakariņ as ir normā las. VIENĪ GAIS PLUS ir liela zaļ a un tī ra teritorija. Tagad par nepatī kamā ko. . . meita saslima ar enterovī rusu infekciju, COXACIE! 3 dienas pirms izlidoš anas paaugstinā jā s temperatū ra, 39. viens. . . aizbrauca uz slimnī cu, aktivizē ja apdroš inā š anas paš risku, 30$....ā rsts apskatī ja, diagnosticē ja stenokardiju. Starp citu, turku ā rsti nekad neliek koksakus, lai neizraisī tu paniku, vai viņ iem vajag krievu tū ristus ?? ? ? uztaisī ja antihistamī nu, uzlika paracetamola sveci, izrakstī ja antibiotikas un aizsū tī ja uz viesnī cu. Izbraukš anas dienā manai meitai visā ķ ermenī parā dī jā s izsitumi, turklā t vī ram bija saindē š anā s (vemš ana, caureja, drudzis). Paldies Dievam, ka aizlidojā m mā jā s droš i un uzreiz devā mies pie pediatra. Kā izrā dī jā s, kakls mums nesā pē ja, tas bija enterovī rusa sā kums! Rezultā tā visa ģ imene ir slima ar š o coxsackie muļ ķ i, tā saucas viņ i devā s atpū sties! Es ceru, ka mans pā rskats ir noderī gs! Cenas ļ oti augstas, Calimera kaya side ir baigā viesnī ca un nav iztē rē tā s naudas vē rta (2 pieauguš ie un 1 bē rns 134t. R)! ! !
аватар Strong34
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena, pē c karsta iespaida, nolē mu uzrakstī t atsauksmi š ā di: viesnī ca atrodas nevis paš ā Sidē , bet gan Manavgatas ciemā , zaļ ā zonā pirmajā lī nijā . Teritorija nav liela, bet ļ oti kopta un tī ra, personā ls ir draudzī gs un ļ oti cenš as to uzturē t tī ru (lai gan lielā kajai daļ ai krievu tas ir problemā tiski). … Tomēr ▾ Laba diena, pē c karsta iespaida, nolē mu uzrakstī t atsauksmi š ā di: viesnī ca atrodas nevis paš ā Sidē , bet gan Manavgatas ciemā , zaļ ā zonā pirmajā lī nijā . Teritorija nav liela, bet ļ oti kopta un tī ra, personā ls ir draudzī gs un ļ oti cenš as to uzturē t tī ru (lai gan lielā kajai daļ ai krievu tas ir problemā tiski). Atseviš ķ s vā rds ir VIRTUVĒ gaļ as ē dā ju paradī ze)))) Atseviš ķ a grila zona, kur vienmē r ir kaut kas garš ī gs, teļ a gaļ a, lasis, kebabi, mē le, kotletes utt. , daudz augļ u un garš ī gi cepumi....Mums bija laba istaba pirmajā stā vā , nosū cē js nedaudz dū ca, bet bā rs tika papildinā ts katru dienu, vienī gā izeja bija vestibilā un baseinu teritorijā , istabā par maksu....labā kā s telpas jaunajā ē kā , atseviš ķ a ē ka labajā pusē pie baseina..... Jū ra ir tī ra, pludmale smilš aina, ieeja jū rā ir mazi oļ i un pē c tam plakani akmeņ i, pludmalē ir diezgan tī ri jauni sauļ oš anā s krē sli......Palasot daž as atsauksmes, mani pā rsteidza daž u mā miņ u neobjektī vā attieksme)))) tā pē c ļ oti iesaku š o viesnī cu, jo ī paš i par ne vairā k naudas, Atpū tieties un izbaudiet, ar prieku atbildē š u uz jū su jautā jumiem
аватар n_nafania
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms daž ā m dienā m. Nu ko lai saka, ja viņ i zinā tu, ka viss bū s tā , iespē jams, labā k nemaz nebū tu gā jis. Mē s ar vī ru neesam izvē lī gi ceļ otā ji, parasti atpū š amies Eiropā nedā rgā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms daž ā m dienā m. Nu ko lai saka, ja viņ i zinā tu, ka viss bū s tā , iespē jams, labā k nemaz nebū tu gā jis. Mē s ar vī ru neesam izvē lī gi ceļ otā ji, parasti atpū š amies Eiropā nedā rgā s viesnī cā s. Bet š ogad uz jū ru devā mies primā ri meitas dē ļ , kurai ir 2.5 gadi. Vē lē jos relaksē još as ģ imenes brī vdienas viesnī cā ar konceptu ģ imenē m ar bē rniem. Š ķ ita, ka Turcija ir ideā li piemē rota. Viņ i cerē ja, ka Turcijā viņ iem pietrū ks krievu, un gaidī ja vismaz sirsnī gu uzņ emš anu un, augstā kais, cieņ u pret viesiem, kuri atved uz š o valsti savu naudu. Raugoties uz priekš u, teikš u, ka cerī bas, maigi izsakoties, nepiepildī jā s. Tā tad, sī kā k:
Lidojums bija naktī (kā parasti, mainī ts pē dē jā brī dī , č arterreiss). Tā pē c viesnī ca bija agri no rī ta, pulksten 9. Pasū tī jā m individuā lu transfē ru no lidostas, jo ar mazu bē rnu pē c negulē tā s nakts bija ļ oti grū ti. Turklā t es esmu 6. grū tniecī bas mē nesī . Reģ istratū rā mums uzlika rokassprā dzes (papī rs, tē tis) un piedā vā ja iet lejā paē st brokastis, un nā kt lī dz pulksten 14 pē c atslē gas. Iepriekš no Maskavas prasī jā m agru reģ istrē š anos, nevienu neinteresē ja. Reģ istratū rā piedā vā jā m samaksā t par agro reģ istrē š anos....Nē , atvainojiet, viesnī ca ir pilna. Nu labi, izlē mā m, ko darī t, un devā mies brokastī s. Burtiski pē c brokastī m pie mums pienā ca reģ istratū ra un piedā vā ja dabū t istabiņ u tū lī t pat. Laimei nebija robež u. Bet tieš i lī dz brī dim, kad iegā jā m š ajā istabā un izslē dzā m kondicionieri. Izrā dā s, mums "paveicā s" iekļ ū t 417. telpā . Š ī ir tā , kas atrodas blakus restorā na ventilā cijas š ahtai. Kad balkona durvis ir vaļ ā , dā rdoņ a istabā ir kā no Boeinga pacelš anā s laikā...Kad tā s ir aizvē rtas, siena trī c. . . Teikt, ka bijā m š okē ti, nozī mē neteikt neko. Gulē t, un principā tur atrasties ir nereā li, bet atbraucā m uz 10 dienā m, un ar aci uz relaksā ciju, nevis izdzī voš anu. . . Atgriezā mies reģ istratū rā un lū dzā m mainī t istabu. Personā ls uztaisī ja apaļ as acis - kā , istabu ar skatu uz jū ru un jums tas nepatī k ? ! Vai tieš ā m ir tik skaļ š ? Nu paskaties š o, 315. , bet tas vē l nav gatavs. Mē s devā mies tur augš ā - no istabas paveras skats uz amfiteā tri, kurā notiek animā cija, tas ir, mū su mazais bē rns pē c izklaides grafika negulē s lī dz 22.30 (parasti 20.30 mē s jau gatavojamies gulē t)...Citu istabu nav, viņ i mums to pateica. Atvainojiet. Laikam nebija tā skaistā kā bilde, kad vestibilā stā v grū tniece un raud no noguruma un no tā das attieksmes pret ģ imeni - atpū tas laikā , par ko samaksā jā m lielu naudu. Vispā r galvenā reģ istratū ra "apž ē loja" un pē c dienas mū s pierakstī ja par pā rcelš anos uz citu istabu. Š eit ir koncepts ģ imenē m ar bē rniem. . .
Vē l viena noderī ga informā cija tiem, kas vē l vē las doties uz š o viesnī cu - ē kas kreisais spā rns ir visneē rtā kais no visiem, tie numuri, no kuriem paveras skats uz "dā rzu", atrodas vai nu uz amfiteā tra, kurā dā rd mū zika, vai uz atkritumiem. kaudze. Istabas pirmajā stā vā ir pagrabs. Istabas savukā rt ar skatu uz jū ru ir labas, sā kot no ē kas vidus (tā lā k no restorā na, un tas briesmī gais nosū cē js, no kura, starp citu, vakaros ne tikai troksnis, bet arī smaka). Š ajā spā rnā esoš ā s istabas ir klā tas ar paklā ju, nav piemē rotas alerģ iskiem cilvē kiem, jo, mū suprā t, tā s nav ī paš i labi uzkoptas. Ē kas labais spā rns - labas telpas, pat pirmais stā vs ļ oti pieklā jī gs, iekš ā nebijā m, bet vieta ok. "Jaunā " ē ka tiek uzskatī ta par labā ko – pē c divā m dienā m mū s uz to pā rcē la. Tā s ir "superior istabas", kuras, kā mē s saprotam, nemaz nav paredzē tas krieviem. Visu laiku, ko mē s tur dzī vojā m, mē s nesatikā m nevienu krieviski runā još u ģ imeni. Mums 1821. gadā bija jauna istabiņ a, liela plaš a istabiņ a, un pat č ī bas uzlikā m (vecajā ē kā tā das greznī bas nebija). . . Skati uz ezeru tiek uzskatī ti par klusā kajā m istabā m. Man ir aizdomas, ka pē c 21:00 tur neviens vienkā rš i nav devies, jo tieš i š ajā laikā visā s kaimiņ u viesnī cā s sā kas izklaides programmas, un lī dz pulksten 12 var gulē t tikai ausu aizbā ž ņ os un ar aizvē rtā m balkona durvī m, bet par Kaya Side sū dzī bu nav. .
Un vē l viena lieta - kā jau treš ajā dienā pamanī jā m, uz jumta virs VIP istabā m un tieš i pie mū su kā dreizē jā numura 417 atrodas mobilo sakaru operatora antena un TV š ķ ī vis (to var redzē t bildē ). Tiem, kas nezina, kas ir mobilo sakaru operatora antena (raidī tā js), tā ir ļ oti spē cī ga elektromagnē tisko viļ ņ u izstarotā ja (atvē rta mikroviļ ņ u krā sns, kas pū š lī dz galam un izstaro visu dzī vo). Krievijā tos aizliegts novietot dzī vojamā s telpā s spē cī ga starojuma dē ļ , kas rada bū tisku kaitē jumu veselī bai. Mē s tos ievietojam tikai privā tā s telpā s, un mobilo sakaru operatori par to maksā lielu naudu, jo daž i cilvē ki tam piekrī t. Es nezinu, kā di likumi š ajā sakarā pastā v Turcijā , bet Kaya Side viesnī cas vadī tā ji ir pē dē jie, kas uztraucas par savu viesu veselī bu. Tieš i tā da pati antena atrodas paš ā kreisā spā rna galā – virs sā nu istabā m ar skatu uz jū ru. Un arī š o telpu viesi, tur uzturoties, ļ oti riskē ar savu veselī bu. Ielikt tur grū tnieci ar mazu bē rnu ir ā rkā rtī gi pretī ga rī cī ba.
Starp citu, nedaudz par jē dzienu "ģ imenē m ar bē rniem". Ikvienam stā sta, ka viesnī ca ir bē rniem draudzī ga, un istabā ir pat podiņ š . Tikai nez kā pē c nav norā dī ts, ka viesnī ca piemē rota bē rniem no 5-6 gadiem! Mū suprā t, maziem bē rniem te viss ir ā rkā rtī gi neparedzē ts (nu, izņ emot podiņ u, jā ). Pirmkā rt, mazuļ i guļ dienas laikā . Bet tajā paš ā laikā tī rī š ana pie mums nā ca katru dienu. Pat zī me "netraucē t" nepalī dzē ja, apkopē jas to vienkā rš i ignorē ja, un ar skaļ u klauvē jienu un "Mā jturī bas" saucieniem ielauzā s istabā...Par to bija jā runā ar reģ istratū ru. . . Viņ i apstā jā s. lauž oties, un pat sā ka tī rī t no rī ta. Bet tajā paš ā laikā , kad apkopē jas bija uz grī das (tikai pie mums no 13 lī dz 16), viņ iem bija ļ oti garlaicī gi, un viņ i kliedza no viena gaiteņ a gala uz otru. Pā ris reizes mans vī rs iznā ca un lū dza netrokš ņ ot, bet lieta tā da, ka viņ i vienkā rš i nesaprot nevienu citu valodu, izņ emot turku, kurā mē s neesam stipri. Tā pē c visa ģ imene "gulē ja" pie apkopē ju, minibā ra tirgotā ju "smieklī gajiem" kliegš anas un dziesmā m. . . Reiz viņ i pat ieradā s ar mū ziku. Vispā r mums ar š o bija ā rkā rtī gi grū ti, par kaut kā du jau patī kamu atpū tu nebija runas, gribē jā s tikai "pacietī gi" un pē c iespē jas ā trā k doties prom.
Mazliet par ē dienu. Pieauguš ajiem ē diens izcils, 5-6 gadus veciem bē rniem, kuri pā rsvarā ē da frī kartupeļ us, arī izcili. Garš ī gi, daudzveidī gi. Bet ar ko barot mazu bē rnu ir problē ma. Brokastī s nav putras. Ir "rī si ar pienu" - mež onī gi salds kaut kas, ko pat pieauguš ie neņ em. Ir arī graudaugi, š okolā des pā rslas, daž ā da veida omletes un olas (manam bē rnam ir alerģ ija pret graudaugiem un olā m). Rezultā tā atradu izeju - iepriekš termosā savā cu auzu pā rslu musli, tvaicē ju tos istabā ar verdoš u ū deni 15 minū tes, un sanā ca tā da kā putra, ko pē c tam restorā nā atš ķ aidī ju ar pienu. un pievienoja sviestu. Paldies Dievam, muslis nebija salds, un mana meita to ē da ar prieku. Konditorejas izstrā dā jumi ir ļ oti garš ī gi, daž ā di, sieri, salā ti, tas viss ir. Pusdienā s pē c pā ris dienā m beidzā m iet vispā r. Jo atkal ne maziem bē rniem. Pusdienas sā kas 13:00. Š ajā laikā mans bē rns, kurš ceļ as 7, jau krī t no kā jā m un aizmieg ar karoti mutē . Turklā t pusdienā s, neskaitot makaronus vai rī sus, arī bē rnam nav nekā . Visa gaļ a tur ir ar garš vielā m, un garš vielas netiek taupī tas. Ja iet bojā pipari, tā tad no dvē selē m. Mana meita to neē da, un arī tukš u makaronu koš ļ ā š ana nav pietiekams prieks. Zupa - pusdienā s divi varianti, pē c viena š ķ ī vja bē rnam sā kā s caureja, un mē s to vairs neē dā m un nepē tī jā m zupu ē dienkarti, kuru, iespē jams, bija milzī gs daudzums (bet galī gi nebija vē lē š anā s mē ģ inā t). No situā cijas izgā jā m ar augļ iem no brokastī m, arbū zu un tortiljā m no pludmales bā ra. Vakariņ ā s, ak laime, ir diē tisks ē diens. Un jā , tas ir tikai vakariņ ā m. Vā rī ta vista, liellopa gaļ a, kartupeļ i un rī si. Man liekas, ka mans bē rns nekad mū ž ā nav ē dis tik daudz rī su. . . Liellopu gaļ a nebija sakoš ļ ā ta, vista kaut kā . Atkal atradā m izeju - grilē ta zivs, vismaz mī ksta un sulī ga, meita katru dienu ē da ar prieku. Nezinu, ko darī t tiem, kam ir alerģ ija pret zivī m.
Pieauguš ajiem, atkā rtoju, ļ oti garš ī gi, daudz un daž ā di, tā pē c droš i var iet ar bē rniem no 5-6 gadiem, ē diens patiks. Brokastī s par 1 eiro bija daudz daž ā du augļ u, skaisti ķ irš i, ā boli, bumbieri, plū mes, aprikozes, svaigi spiesta sula (5 zvaigznes saka? UltraOll? Nē , jū s neesat dzirdē juš i). Jā atzī st, pavā ri restorā nā un grila zonā strā dā tikai tī klos un cimdos, ievē ro sanitā ros standartus. Tieš us netī rumus nemanī ju, bet no rī tiem ielas terasi klā ja vakardienas vakariņ u pē das, tā pē c brokastojā m tikai iekš ā . Lī dz pusdienas laikam viss bija iztī rī ts, jā saka. Bā rs pludmalē pē c pulksten 11 arbū zs bija biedē još s))) viss bija noklā ts ar lipī giem plankumiem uz grī das, krē sli bija pā rpludinā ti ar arbū zu, un tas viss cepā s karstumā vismaz lī dz vakaram...Viņ i mē ģ inā ja neiet uz turieni pat pē c kafijas.
Pā rē jā viesnī ca nav slikti iztī rī ta, baigie netī rumi nebija, bet daž i š ķ ī vji varē ja stā vē t lī dz rī tam. Vispā r no sirds gribu pateikt paldies, ka mans bē rns nebija ar ko nopietni saindē jies un nesavā ca nevienu sā rmu. Paldies, protams, man, nevis viesnī cas personā lam.
Kas attiecas uz baseiniem, tad redzē jā m, ka katru vakaru tiek tī rī ti un dezinficē ti, bet paš i tur nepeldē jā mies. Ir bē rnu slidkalniņ i, atkal vecā kiem bē rniem. Pie baseina no rī ta bija daudz sauļ oš anā s krē slu (izbraucā m 8), kā arī jū ra.
Jū ra ir vienī gais mū su programmas punkts, kas attaisnoja visas cerī bas! Kā saka, pat viesnī cas darbiniekiem neizdevā s sabojā t jū ru. Pietiek ar zviļ ņ iem no rī ta. Cilvē ki ieradā s pulksten 11 un mierī gi ieņ ē ma savas vietas. Jā , protams, ja gribi bū t pirmajā rindā un pirmais no taciņ as, tad droš i vien bija rezervē ts 6 no rī ta. Mē s vienmē r gulē jā m tā lu no malas, gribē jā m tikai mazā ku "hangout". Tač u jā ņ em vē rā arī tas, ka, ja ar sauļ oš anā s krē sliem viss ir kā rtī bā , tad ar lietussargiem, varē tu bū t problē ma. Un ja gribi gulē t ē nā , nevis cepties saulē , tad labā k “rezervē ” savu ē nu tieš i pirms 9:00))) Pludmale - rupjas smiltis - mazi oļ i, bijā m bez č ī bā m, tā nebija apnikt, gluž i pretē ji, noderī ga masā ž a kā jā m. Ieejot jū rā , sā kas akmeņ i. Stā vē t ar bē rnu š ū pojoties uz viļ ņ iem, protams, nav ī paš i ē rti, bet pacieš ami. Ieeja nav maiga, pē c 1.5 metriem sā kas straujš nobrauciens, tā pē c visi ar bē rniem plunč ā jas piekrastes zonā , š ķ iet, ka cilvē ku ir par daudz, viens otram pie rokas. Bet tomē r - jū ra ir silta, maiga, pat negaisa un vē ja laikā , un galvenais, tī ra. Pludmalē ir duš as un krā ni, lai pē c smiltī m nomazgā tu kā jas.
Par animā ciju neko nevaru teikt, jo mū s ī paš i neinteresē ja, un tā bija ļ oti neuzkrī toš a. Svē tdienā s bija "svē tki" – uzaicinā tie izpildī tā ji sniedza koncertu lielajā zā lienā . Sā kā m 21.30, izbraucā m agrā k, tā pē c redzē jā m tikai gatavoš anos un dekorā cijas, laikam nebija garlaicī gi. Zinu, ka ir mini diskotē ka, bet mē s arī nekad neesam bijuš i.
Internets ir pretī gs, ir tikai vestibilā , pie baseina vai par naudu. Vakaros es vispā r nepieslē dzos, pā rā k daudzi cilvē ki mē ģ inā ja to izmantot...
Jē dziens "ultraall" - rodas iespaids, ka tas ir tikai skaists nosaukums, lai noplē stu vairā k naudas. Mē s personī gi importa alkoholu neesam redzē juš i, un tik pretī gus bezalkoholiskos kokteiļ us nekur citur neesmu mē ģ inā jis. Vienreiz vestibilā pasū tī ju viņ u firmas "Kaya Side". . . burda baigā , nav skaidrs, ko sajauca, bet krā sa bija tā da kā fanta. . . Apkalpoš ana arī , atklā ti sakot, neuzbā zī ga, ielika. uz letes 1.5 metru attā lumā un, ja es sev nejautā ju, vai tas ir man? nebū tu mani pā rcē luš i uz vietu, kur es sē dē ju. . . Vispā r bija sajū ta, ka tevi te tur par naudas maisu: ja iedod dzeramnaudu, tad vakariņ ā s atnes dzē rienus, ja nē . , pat ū deni neprasī si. Personī gi es reiz redzē ju bildi, kurā viesmī lis vakariņ ā s iebā za vī na pudeli ratos kā dai krievietei, ar kuru tad apskā vā s un nobildē jā s....Tad atnesa viņ ai otru pudeli un mē ģ inā ja ielikt maisā...Bet, diemž ē l, lopi ir visur, un Turcijā , kā mē s saprotam, tā koncentrā cija...
Un visbeidzot – par izlikš anu. Protams, mū su lidojums tika pā rcelts uz visneē rtā ko nakts laiku. Vē rojā mies reģ istratū rā iepriekš ē jā dienā , tur teica, ka pagarinā jums nā ks izbraukš anas dienā.9, bet uzreiz bija skaidrs, ka pagarinā juma mums nebū s. Un pat tava nauda nav vajadzī ga, mums teica 9 no rī ta, nepā rlieciniet, nav skaitļ u. Un kur tu pavadī si dienas miegu ar vē deru un mazu bē rnu - no pulksten 12 lī dz 16.30, kamē r autobuss tevi paņ ems, tā patiesī bā ir tava darī š ana, brauc no š ejienes un netraucē strā dā t. . . Jā , protams, mū su priekš ā un viņ iem nebija pienā kuma paklanī ties, nē - nē , bet tas viss bija pā rā k nepatī kami izteikts. Un, starp citu, mē s nenā cā m aizņ emties simts rubļ u. Vispā r man radā s personisks iespaids, ka tā ir tikai vadī tā ju prasī ba - ar kā du ieganstu nevajadzē tu paplaš inā t telpas, vienalga bija par maz, pē kš ņ i cilvē kiem š ī viesnī ca iepatiksies (kas jau maz ticams). Bet, lai noteikti sabojā tu pā rē jo - nepagariniet, punkts. Uz visiem jautā jumiem reģ istratū ras darbinieki vispirms veido pā rsteigtas sejas – ak, kā var, nevar! Nu, it kā viņ i nestrā dā š ajā viesnī cā , bet iegā ja uz minū ti, lai stā vē tu pie letes. Vai vē laties rezervē t a la carte? Ak, kā tas ir? ! Nu ej uz treš o stā vu, varbū t tur tev palī dzē s. Vai vē laties, lai jū su istaba tiktu iztī rī ta no rī ta? Ak, kā tas ir? ! Tas nav iespē jams, bet lai tā bū tu, no treš ā pieprasī juma mē s kaut ko izdomā sim. Nemaz nerunā jot par to, ka viņ i varē tu kaut ko izdomā t un tikai pē c ceturtā pieprasī juma. Tā da sajū ta, ka tu paklanī sies maģ iskā m radī bā m. Un viss nebū tu nekas, ja ne viņ u ievē rojamā nauda. Un, jā - kad izvē lē jā mies viesnī cu, bija lē tā ki varianti, turklā t par tā du paš u cenu, bet lasī jā m atsauksmes par Kaju - gandrī z visiem patika, kas nozī mē , ka tai jā bū t lieliskai viesnī cai (Personī gi es atsauksmē m vairs neuzticē š os par Turcijas viesnī cā m, objektī vu iemeslu dē ļ varat arī droš i neuzticē ties manam pā rskatam)
Nobeigumā gribu teikt: mū su tī ri personī gais viedoklis - š ī viesnī ca pat Turcijai nevelk 5 zvaigznes. Tas ir maksimā li 4 mī nus. 4 - pieauguš o ē dienreizē m, grilam un "superior" istabā m, kas vispā r nebija nekas (ī paš i pē c š ausmī gā s galvenā s ē kas). Tas noteikti nav mū su samaksā tā s naudas vē rts. Ja mē s to bū tu pirkuš i "pa lē to", tas droš i vien nebū tu bijis tik aizvainojoš s. Tas, ka turki mū s “palaida garā m”, mū su gadī jumā izrā dī jā s tī ri meli, un visu pā rē jo laiku pat neizjutā m vienkā rš u cieņ u pret viesiem. Paldies, Kaja, mē s nekad vairs tevi neapciemosim, tu mū s vakcinē ji pret Turciju daudzus gadus, ja ne uz mū ž u.
Вид из номера на вентиляционную трубу Антенны
аватар sergeimsk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
# Reģ istrē ties: 10 minū tes visā m niansē m, numuriņ š ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu "Nashira" ar sū kņ iem, kas dū c zem loga, vai transformatoriem, tas nav svarī gi. Viņ i man lū dza to nekavē joties nomainī t, draugs reģ istratū rā teica no rī ta, lai nā ku lī dz 10:00, laiks sakrita ar informatī vo tikš anos ar tū risma operatora pā rstā vi (Prince Group (OnTravel / Brisco), konstatē jot problē mu, es ar meiteni atrisinā ju problē mu reģ istratū rā , viņ i piedā vā ja istabu ar skatu uz jū ru zemā kajā stā vā. … Tomēr ▾ # Reģ istrē ties:
10 minū tes visā m niansē m, numuriņ š ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu "Nashira"
ar sū kņ iem, kas dū c zem loga, vai transformatoriem, tas nav svarī gi.
Viņ i man lū dza to nekavē joties nomainī t, draugs reģ istratū rā teica no rī ta, lai nā ku lī dz 10:00,
laiks sakrita ar informatī vo tikš anos ar tū risma operatora pā rstā vi (Prince Group (OnTravel / Brisco),
konstatē jot problē mu, es ar meiteni atrisinā ju problē mu reģ istratū rā , viņ i piedā vā ja istabu ar skatu uz jū ru zemā kajā stā vā.
Problē ma tika atrisinā ta, bet, ja, s nav pā rspī lē ts, jū s varat gulē t ar aizvē rtu logu.
Es neatbalstī š u tē zi, ka kaimiņ u viesnī cā istabā s tiek izmitinā ti tikai krievi,
jo redzē ju spā rnā garā m ejam ā rzemju tū ristus!

# Naktsmī tnes:
Ē dieni ir standarta
ir liels +! pietiekama daudzuma GAĻ AS klā tbū tne! (daž ā di jē ra un liellopu gaļ as veidi + mā jputni)
Gaļ as ē dā ji neapvainosies.
Zivis katru dienu.
No augļ iem: ā boli, bumbieri, ķ irš i, apelsī ni, arbū zi, melones, banā ni.
2 reizes dienā saldē jums baseina bā rā , vakariņ ā s grila zonā.
Numurs:
tī rs, bā rs (bez maksas) papildinā ts katru dienu, ikdienas tī rī š ana, putekļ i netika pā rbaudī ti ar pirkstu, š ķ iet normā li,
vienreiz dzī voklis apstā jā s, liecinot par problē mu reģ istratū rā , atgriež oties no jū ras viss strā dā ja! )
Vienī gā s kartes ir atmagnetizē tas, nelieciet blakus telefonam!
Baseini un apkā rtne:
grū ti atrast vietu, bet tas ir iespē jams, visu aizņ em "Eiropa".
Teritorija nav liela, kopta, zaļ a.
Pludmale:
Liels, tī rs, smiltis, gribu atzī mē t, ka VIENMĒ R ir brī vas vietas!
Regulā ri sakopta.
Animā cija:
Visas dienas garumā notiek daž ā das interesantas aktivitā tes, sā kot no volejbola lī dz ū dens aerobikai.
Paziņ ojums no rī ta baseina zonā , vairā kas reizes, 5 valodā s (t. sk. krievu)
vakarā animatori restorā nā aicina uz vakara pasā kumiem.
Katru dienu amfiteā tra izrā dē no 21.30,
no 22.30 turku kafijā gandrī z katru dienu dzī vā mū zika (krievu +)
no 23.30 diskotē ka
+ viesnī ca, atzī mē ju, ka visas vakara izklaides atrodas attā lumā no ē kā m un netraucē gulē t.
Bē rniem ir 2 krievu animatori, lai runā tu ar bē rniem saprotamā valodā , tie ir jā meklē.
Personā ls:
Atsaucī gs, ja viņ š nesaprot krievu valodu, viņ i atradī s kā du, kas saprot,
Ir krieviski runā još i viesmī ļ i, 50/50, pamatā vai nu uz pirkstiem skaidrojas, vai standarta angļ u valoda. frā zes,
nebija nekā du problē mu.
Apkalpoš ana restorā nā ir ā tra, tē ze, ka krievi ir tendenciozi,
Es nepozhzherzhu, speciā li novē roju, neko nepamanī ju, personā lam vienalga) viņ iem priekš ā krievs vai zviedrs,
kalpot tā pat.
Reģ istratū rā un Hamam ir arī krieviski runā još i darbinieki, nekā du problē mu nebija.
Informā cija viesnī cā.95% tiek dublē ta krievu valodā.

# Pā rbaudiet:
Pusdienu kaste pasū tī ta vakarā,
gatavs no rī ta saskaņ ā ar grafiku,
kad autobuss devā s ceļ ā , viņ i svinī gi vicinā ja Turcijas un Krievijas karogus,
tas bija jauki)

galu galā:
no "+"
- nav "TAGILA"
- jautra atmosfē ra
- personā ls
- virtuve (+ gaļ a)
- izmitinā š ana
- pludmale

no "-"
- maksas Wi-Fi numurā
bet jebkura stā va foajē un vestibils ir bezmaksas (KayaFree tī kls)
- samaksā ts seifs, bet negatavo, dokumenti un nauda noliek koferi un aizver,
Š o informā ciju apstiprinā ja arī tū roperatora pā rstā vis.
- pirtī ne vienmē r ir 80 grā di, 50-60 parasti ir vē ss.

P. S Papildu korpusā dzī vo skandinā vu tū roperators APPOLO, viņ iem ir citas rokassprā dzes,
visi pā rē jie ir nokā rtoti galvenajā .
аватар LauraEst
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s labi atpū tā mies. Silta jū ra, lai gan č etras dienas no seš ā m bija lieli viļ ņ i, bet tas netraucē ja baudī t sā ļ o ū deni. Daudz saules!! ! Tū risti pā rsvarā ir vā cieš i, turki, daž i krievi. Viesnī cas pozitī vie aspekti: - ē rta istaba ar duš u un balkonu; - veļ as un dvieļ u maiņ a katru dienu; - tī rs lielais baseins - 2 gab, 1 gab. … Tomēr ▾ Mē s labi atpū tā mies. Silta jū ra, lai gan č etras dienas no seš ā m bija lieli viļ ņ i, bet tas netraucē ja baudī t sā ļ o ū deni. Daudz saules!! !
Tū risti pā rsvarā ir vā cieš i, turki, daž i krievi.
Viesnī cas pozitī vie aspekti:
- ē rta istaba ar duš u un balkonu;
- veļ as un dvieļ u maiņ a katru dienu;
- tī rs lielais baseins - 2 gab, 1 gab. - mazuļ iem;
- bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un matrač i. Sava smilš u un oļ u pludmale. Ē rta piekļ uve jū rai. Pa dienu smiltis un oļ i tā sasildī ja, ka nā cā s staigā t č alpē s. Bet papē ž u sildī š anai - lieliski! Un pē du akupresū rai - oļ i ir vienkā rš i lieliski! Speciā lā s č ī bas ieieš anai jū rā nav nepiecieš amas!
- bē rnu akvaparks, atvē rts katru stundu;
- baseins tiek tī rī ts un hlorē ts katru dienu. 8os no rī ta hlora smaka tikpat kā nav jū tama;
- skaista veģ etā cija;
- garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, karstas maizī tes, iespē jams, orientē tas uz vā cu tū ristiem - ī paš nieki ir vā cieš i. Gardi pudiņ i, ž elejkū kas un konditorejas izstrā dā jumi;
- ē dienus vienmē r var izvē lē ties pē c savas gaumes, daudz garš vielu, mē rč u, dā rzeņ u un garš augu. Ē dienkartē vienmē r ir gaļ a, mā jputni, zivis. Garš ī gs vistas sautē jums ar papriku un garš vielā m. Rekvizī ti š efpavā ram! Kaš i, divu veidu zupas, lē cas. Kalmari, garneļ u salā ti. Zivis gan izrā dī jā s diezgan sausas. Bet tas ir amatieris. Kazas piena saldē jums (ļ oti garš ī gs un viskozs! ) - reizi dienā pē c vakariņ ā m - bez maksas. Arbū zi pastā vī gi atrodas katrā restorā na un miega bā ra apmeklē jumā . No augļ iem: plū mes, persiki, melones, ā boli, bumbieri;
- mans vī rs novē rtē ja vietē jo alu Ephesus - atsvaidzinoš u un sitoš u galvu;
- mini bā rs, kas katru dienu tiek papildinā ts ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Pudelē s pildī ts ū dens gandrī z uz katra soļ a – ļ oti ē rti!
- Guzelmes kū kas ar sieru, kartupeļ iem, spinā tiem un gaļ u - pē c izvē les - netā lu no pludmales - ļ oti iesaku!
- restorā nā vienmē r ir brī vas vietas pie galdiņ iem;
- ē rta atraš anā s vieta, divi soļ i lī dz pilsē tas autobusu pieturai un 500 metri lī dz tirgum;
- spa ar lieliskiem masieriem - sievietē m - turku vī rietis, vī rieš iem - taju meitene. Ļ oti iesaku! Ir pieejams arī Hamam!
- Animā cija - diena un vakars. Ja jū s muļ ķ ī gi neguļ at uz sauļ oš anā s krē sliem - tas bū s ļ oti jautri! Turku bā rā jū s varat dejot dzī vā s mū zikas pavadī bā . Diskotē kai ir savs no 23-30 un pā ris reizes tika organizē ts brauciens uz diskotē ku Manavgatas pilsē tā tiem, kas vē lē jā s.
Negatī vā s puses:
- ļ oti netī ra pludmale. Neskatoties uz to, ka ir urnas, izsmē ķ i, plastmasas pudeles utt. , viņ i met pa peso. Bet tā jau ir tū ristu kultū ra. . . Dienests ar sakopš anu nesteidzas. Pā ris reizes zirgi pastaigā jā s gar pludmales malu un sarū pē ja savas smarž ī gā s dā vanas. Neviens š o putru nav iztī rī jis.
- glā bē ji pludmalē atrodas ierobež otu laiku;
- pā ris reizes vannas dvieļ i bija ar caurumiem, segas pā rvalks bija mazgā ts ar ziliem plankumiem. Mani tas netraucē ja, bet pieczvaigž ņ u viesnī cai tas ir dī vaini;
- neskatoties uz deklarē to ULTRA viss iekļ auts, svaigi spiesta sula par 2 eiro, š ampanietis - par maksu. Vī ns man galī gi nepatika – ne baltais, ne rozā . Sajū ta, ka vī nam ir pievienots alkohols. Pietika ar malku, lai to saprastu. Arī viskijs ir dī vains. Vī ram un vē l vienam tū ristam no Latvijas naktī vakariņ ā s no viskija glā zes krampjiskas sā pes vē derā un pusi dienas draudzī ba ar tualeti. Tā pē c esiet uzmanī gi!
- bija dī vaini redzē t viesnī cas restorā nā š ķ ī vjus un glā zes ar skaidā m un plaisā m. . . Pā ris reizes š ķ ī vji bija, teiksim, ne gluž i tī ri.
- restorā nā uzraksti pie traukiem turku, vā cu, angļ u valodā . Tā pē c krievvalodī gajiem tū ristiem, kuri nesaprot sveš valodas, bū s grū ti orientē ties. Mē rces vispā r bez etiķ etē m – uzminiet paš i!
Kopumā iespaidi par viesnī cu ir pozitī vi. Ja jū s neapgrū tinā sit ar manis atzī mē tajiem trū kumiem, tad pā rē jais bū s lieliski! Viss atkarī gs no garastā vokļ a! ! ! Galvenais, lai ir daudz saules un silta sā ļ a jū ra! ! !
Пальмы Номер 129 Теплое Средиземное море Вход в отель Бассейн Анимация
Parādīt vairāk »


iemiesojums Knataliia87
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums tatiana714
Ēdam jūnija sākumā. 2 pieaugušie un 5 gadus vecs bērns. Kur ir tīrāks, labāks ēdiens, labāka pludmale? Paldies jau iepriekš
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums vedemikhail
Es gribu zināt, vai tā ir taisnība vai nē.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums DinoZzo
Es tikai eju ar saviem senčiem. tas tā notika.. kā ir ar cilvēkiem vecumā no 17-25 gadiem?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums LesuaU
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcā Kaya Side ir iespējams pavadīt atvaļinājumu ar "neparastu bērnu", mazu suni "Jorkšīras terjeru", ja viņam ir visi nepieciešamie dokumenti!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен между морем и живописным озером. Хорошая зеленая территория. Широкий пляж с пологим входом в море. Построен в 1988 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 70 км от аэропорта г. Анталия, в 75 км от центра г. Анталия, в 5 км от г. Манавгат, в 500 метрах от поселка Титрейенгёль.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 230 м. Вход в море: песчано-галечный. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби и у бассейна (бесплатно), услуги фотографа (платно), room service: круглосуточно (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 4 ресторана — 1 основной, 3 a la carte (итальянский, турецкий, барбекю, по предварительной записи, за неделю проживания посещение одного из ресторанов 1 раз — бесплатно), 1 конференц-зал бесплатно (на 220 чел.), магазины, 4 бассейна — 2 открытых бассейна (с пресной водой): без подогрева, 700 м2 и 600 м2, релакс-бассейн с 18 лет, 1 крытый бассейн c подогревом в зимний период, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый и крытый бассейны, секция в главном бассейне, 3 детские водные горки. Мини-клуб для детей с 4-12 лет, клуб для подростков (13-16 лет июль, август), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, библиотека, мини-гольф бесплатно, игровые автоматы платно, водное поло бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, шахматы и нарды бесплатно, курсы кулинарии бесплатно, водные виды спорта платно, виндсерфинг платно (с лицензией), бочче бесплатно, баскетбол бесплатно, мини-футбол бесплатно, 5 теннисных кортов с синтетическим покрытием бесплатно (аренда оборудования платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 432 номера. Состоит из 4-этажного здания Main Building и 4-этажного корпуса Superior (50% номеров с видом на море).

Istabās

Кондиционеры (по часам), телефон с прямой связью (платный), электросеть (220 v), минибар, сейф (платный), ковровое покрытие, фен, полотенца (каждый день), постельное белье (каждые 2 дня), спутниковое телевидение.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Titreyengol Mevkii, Sorgun Manavgat, Side, Antalya
Tālruņi: Tel: +90 (242) 756 90 90 Fax: +90 (242) 756 90 95
Tīmekļa vietne: Kaya Side
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.