Dzīres mēra laikā vai visa patiesība par viesnīcu un Koksaki vīrusu

Rakstīts: 10 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 24 augusts — 5 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Man ir jā raksta š ī atsauksme, lai cilvē ki tieš ā m zinā tu patiesī bu gan par š o viesnī cu, gan paš reizē jo situā ciju ar Coxsackie vī rusu Turcijā kopumā!
Iepriekš (vasaras sā kumā ) nopirkā m ekskursiju uz Turciju uz š o viesnī cu ceļ ojumam ar visu ģ imeni. Tad plaš saziņ as lī dzekļ i sā ka masveida publikā cijas par vī rusu Turcijā . Protams, mē s bijā m ļ oti modri un sā kā m visur noskaidrot situā ciju. Viedokļ i izrā dī jā s ļ oti pretrunī gi - visos forumos burtiski notika informatī vais karš "par un pret". Kā ds rakstī ja, ka saslimis ar vī rusu, kā ds rakstī ja, ka viss ir ideā li un Turcijā vispā r notiek uzbrukumi tū rismam politikas dē ļ . Tā rezultā tā mē s nevarē jā m iegū t precī zu atzinumu. Sazinā jā mies ar tū risma aģ entū ru, kurā iegā dā jā mies tū ri.
Viņ i noskaidroja, vai ir iespē jams atdot naudu par braucienu saistī bā ar š ā diem notikumiem, vai mainī ties citā virzienā , vai vē lā k - bet viņ i mums teica, ka to nevar izdarī t, un viņ i var atgriezt naudu tikai mums ar zaudē jumiem 30-50% apmē rā no ekskursijas izmaksā m. Viņ i arī mierinā ja, ka situā cija Turcijā ir ideā la, neviens neslimo un visa informā cija par vī rusu ir konkurentu izbā ze, un Krievijas mediji to pacē la, lai cilvē ki labā k brauc atpū sties uz Krimu. Mums arī teica, piemē ram, paskatieties ā rzemju medijos, piemē ram, Vā cijā (kas arī aktī vi atpū š as Turcijā ) - tur par vī rusu vispā r neko nerunā . Tā pē c nebaidieties un ejiet. Un piedevā m aģ entū ras direktore vē l lielā kai pā rliecinā š anai teica - "Man Turcijā ir meita 2.5 mē neš us un ar viņ u viss kā rtī bā. "

Beigā s devā mies!
Tā kā š eit vairā k pieņ emts apspriest viesnī cas specifiku, tad arī pie š ī pakavē š os.
Mē s dzī vojā m viesnī cā Kamelya K Klub - š ī viesnī ca sastā v no divstā vu ē ku kopas (kā ds tā s sauc par "bungalo", bet tā s ir taisnstū rveida ē kas, kurā s katrā ir 4 vai vairā k numuri, atkarī bā no ē kas garuma). ē ka un ieeju skaits). Teritorija ir diezgan liela, un teritorija ir kopī ga arī vē l 2 viesnī cā m: Fulia un Selin - š ī s viesnī cas jau ir daudzstā vu modernas ē kas, kas atrodas tuvā k jū rai. Bet visu trī s viesnī cu teritorija ir kopī ga, tajā skaitā bā ri, peldbaseini, animā cijas, futbola un tenisa laukumi, ir arī neliels akvaparks un mini zoodā rzs. To visu sauca par "Kamelya Collection Exclusive Hotels"
Tieš i par mū su viesnī cu. Mē s dzī vojā m divstā vu ē kā , kas sastā v no vienas ieejas, kurā.2 istabas bija lejā un 2 istabas augš ā pa kā pnē m 2. stā vā . Mums bija divistabu ģ imenes apartamenti 2. stā vā . Numurs 1118.
Daž i vā rdi par istabu: es to sauktu par "bijuš ā s greznī bas pē dā m ...

", istaba ir ē rta 2 lielas istabas, liela koplietoš anas vannas istaba, kurā ir gan vanna, gan duš a. Bet pati istaba un tajā esoš ā s mē beles jau bija pieklā jī gi nobruž ā tas, un daž i brī ž i kopumā bija briesmī gi: pie sienā m un griestiem vairā kā s vietā s bija redzamas pē das no kā - daž as noplū des uz kurā m bija izveidojies pelē jums - tas viss izskatī jā s pē c netī ri pelē kiem plankumiem uz tapetē m, tā pat tapetes daudzviet bija ar kaut ko notraipī tas (daž ā du krā su plankumi un smē rē jumi, visticamā k no pā rtikas .... ) Kondicionieri strā dā ja ļ oti slikti, vienā no tiem bija redzamas vecas ugunsgrē ka pē das. Mē s par to izteicā m piezī mi reģ istratū rā , viņ i atnā ca pie mums un teica, ka viņ iem visas istabas ir tā das un nekas ī paš s nav. nomainī t pret...Nu vispā r kaut kā pacietā m, Par laimi, atvaļ inā jumā ī paš i plā nojā m nesē dē t istabiņ ā. Bet tā ds numuriņ š nemaz nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca!!!
Tā lā k es nedaudz parunā š u par pā rtiku. Š eit nav par ko ī paš i sū dzē ties.
Restorā ns tieš ā m labs, milzī ga ē dienu, augļ u, dzē rienu izvē le. Ir vē lā s brokastis, vē lā s vakariņ as, arī paš ā pludmalē ir bā rs, kurā tiek gatavoti burgeri, nevis atvē rta kafejnī ca piekrastē . Kopumā jū s varat ē st visu diennakti. Vienī gais - daudz cilvē ku un rindas visur. Un, ja jū s atnā kat "sastrē gumstundā ", tad galdiņ u var arī neatrast. Tā pē c, lai normā li pasē dē tu, vislabā k atnā kt uz atvē rš anu (pilns sortiments un viss tī rs) vai aizvē rš anu (bet jau ir daudz un jau netī rs).
Mazliet par alkoholu un dzē rieniem. Arī viss ir kā rtī bā . Bā ros alus un vī ns plū st kā ū dens, tiek gatavoti daudz un daž ā di kokteiļ i. Viss tieš ā m kvalitatī vs un garš ī gs. Bā rmeņ i ir laipni izpalī dzī gi turki, kā arī krievu puiš i.
Baseini. Liels, skaists, tī rs. Ir vairā ki. Baseinos ir interesanti slidkalniņ i un mā jiņ as bē rniem.
Teritorijā ir diezgan interesants akvaparks ar diezgan nopietniem augstiem slidkalniņ iem, kas veidoti taciņ u veidā no pū ķ a mutes. Mē s neizmantojā m baseinus un akvaparku kā aizsardzī bu pret vī rusu, bet tas mū s galu galā neglā ba ...

Jū ra un pludmale. Pludmale ir liela, kā izvē lē ts fragments kopē jā piekrastē , bet bez ž ogiem (tas ir, caureja starp visu piekrastes viesnī cu pludmalē m ir brī va). Salī dzinot ar citu viesnī cu pludmalē m (gā jā m gar jū ru gar krastu), š ī ir tī rā kā . Bet tie tī ra tikai lī niju pie ū dens. Starp sauļ oš anā s krē sliem, ja bē rns sā k rakties smiltī s, tad iznā k cieti izsmē ķ i, persiku kauliņ i un citi nelieli gruž i. Vietā m - atkal lielā cilvē ku skaita dē ļ vietas labā k ieņ emt iepriekš agrā rī tā . Citā di, ja mierī gi un nesteidzī gi atnā ksi pē c brokastī m, tad brī vu vietu vienkā rš i nebū s (ī paš i, ja arī vajag uzreiz 3 tuvumā ).
Jū ra ir tī ra un laba.
Gluda smilš aina ieeja ū denī . Turpat blakus pludmalei ir liela ū dens izklaides kompā nija, tautas vidū populā rā kais ir izpletnis.

Tagad par kliedzoš ajā m problē mā m un to, kas mani kardinā li nokaitinā ja.
Es jau rakstī ju par telpas kvalitā ti augstā k (un es pat mē ģ inā š u ievietot fotoattē lu š eit), bet tas joprojā m ir sī kums, salī dzinot ar nā kamo.
1. Uzņ ē mē jkompā nija Intourist un tā s gids (Bogdan). Pirmajā iepazī š anā s sanā ksmē viesnī cā gids sā ka ar sekojoš o, citē ju burtiski - "esiet ā rkā rtī gi modri, noziedzī ba saasinā jusies, cilvē ki nokā puš i no kalniem. Viesnī cā ir brī va pieeja no ielas, blē ž i (arī pat krievi). ) nā ciet, kas jū s vē ro pludmalē vai bā ros, ieslē dziet draudzī gas sarunas, ī paš i bā ros, noskaidrojiet, kur dzī vojat (kā ds viesnī cas numurs, un arī kur Krievijā ), pē c tam nozog jū su istabas atslē gas karti, iztī ra visa istaba, un, kad jū s pat tad ierodaties Krievijā , tad arī jū su dzī voklis tur jau ir iztī rī ts).
Tā tad gids š o problē mu raksturoja kā galveno viesnī cā . Kas attiecas uz pā rē jo, tad viss š iki, atpū ties. Vienkā rš i neaizmirstiet vienmē r nē sā t lī dzi kuponu, it ī paš i, dodoties uz pilsē tu. Un tad jebkurā vietā , pat viesnī cā , policija var jū s apturē t un pā rbaudī t jū su dokumentus (piemē ram, karastā voklis, viņ i ir palielinā juš i modrī bu).

Kad pajautā jā m gidam - kā ar vī rusu viesnī cā . Viņ š teica, ka viņ š nemaz neeksistē ! Un no visas sezonas 1200 tū ristiem tikai divi saslimuš i (un ne ar š o vī rusu, bet vienkā rš i ar kaut ko savainojuš ies). Visticamā k, viss tū roperatoru personā ls ir speciā li mā cī ts š ā di runā t. Bet tajā paš ā laikā tie ir pilnī gi meli un reā lā s situā cijas ar vī rusu slē pš ana!
Uzstā dī jums iznā ca ar medicī nisko apdroš inā š anu, gide sarunas laikā neveikli noskaidroja, ka mums ir apdroš inā š ana ar paš risku. Tas ir, lai izmantotu apdroš inā š anu, ā rstu un ā rstē š anu, jums ir jā maksā.30 dolā ri par personu uz vietas.
Un tikai pē c tam jū s ā rstē s. Tas ir tā , lai cilvē ki nepievē rš as sī kumiem...Tajā paš ā laikā tū roperators Maskavā mū s par to nemaz nebrī dinā ja un teica, ka mums ir pilna dokumentu pakete un "neuztraucieties jebko” ....Un kad mē s pē c sarunas ar gidu, prasī jā m tū roperatoram Maskavā precizē jumus un precizē jumus, mums atbildē ja - "tu jau slimo vai kā ? ak nu nesatraucies, atpū ties un neslimo : ) .....
Es arī atzī mē ju, ka Intourist gids viesnī cā joprojā m mums bija paredzē ts ekskursijai. Pierakstī jies jū ras makš ķ erē š anai. Pirms izbraukš anas dienas - nekā das ziņ as no viņ a puses - kur un cikos mū s savā c (un viņ š solī ja, ka noteikti dos ziņ u). Es pats zvanu viņ am pa telefonu, un viņ š saka - "un rī t makš ķ erē š ana nebū s, divi no grupas saslima un tika ievietoti slimnī cā , un nepilno grupu neņ ems. " Piezī me (tā lā kai izpratnei - "saslimu un nokļ uva slimnī cā ", tas jau bija pirmais signā ls... ). Kas saslima? es viņ am jautā ju.

Viņ š atbild - "saaukstē jies"...(uzreiz skaidrs, ka tas ir pilnī gs absurds). Kopumā tū re tika pā rcelta vē l 3 reizes! ! ! Un katru reizi no gida nebija nekā das informā cijas un es pats skrē ju un zvanī ju viņ am. Un atbilde vienmē r bija viena - viņ i atkal saslima, š oreiz bē rni, viņ iem nebija kam viņ us atstā t utt. un atkal visā di stulbi iemesli kā "pā rkarsuš i", kaut ko nepareizi apē duš i utt...Jau tad sapratā m, ka tas ir signā ls....
Rezultā tā makš ķ erē š ana nenotika, un pē c gandrī z nedē ļ as gids man naudu atdeva pat bez atvainoš anā s.
Nobeigumā par Intourist gidu, viņ š arī mū s 2 reizes iekā rtoja ar numuriņ a atjaunoš anas izmaksā m, vakarā izgā jā m no viesnī cas, un numuriņ š jā atdod lī dz 12.00. Viņ š teica (un, starp citu, ceļ ojumu aģ entū ra Maskavā , kad iegā dā jā mies tū ri, arī teica), ka telpas pagarinā š ana lī dz vakaram izmaksā s ne vairā k kā.50 dolā rus. Rezultā tā , kad mē s to prasī jā m izbraukš anas dienā viesnī cas reģ istratū rā - tur mums izrakstī ja 140 eiro (20 eiro stundā par istabas pagarinā š anu !!! ).
Un kulminā cija bija mū su gida pilnī ga pazuš ana no viesnī cas dienu pirms mū su izbraukš anas. Viesnī cas stendā nekā nebija, kur bija paredzē ts izlikt sarakstu ar mū su vā rdiem un transfē ra laiku no viesnī cas dienas vakarā pirms izbraukš anas. Un turklā t mū su gidam vispā r bija nolauzta plā ksne ar foto un kontaktiem....Gide vairā k atbildē ja uz maniem telefona zvaniem un ziņ ā m Whatsapp. Iespē jams, un gluž i loģ iski, viņ š tika atlaists. Bet viņ i nesū tī ja aizstā jē ju. Un tā ir tī rā Intourist aprunā š ana un atbildī ba. Vispā r, Bogdan un Intourist - liels sirsnī gs sveiciens jums ! ! !

Rezultā tā mums paš iem nā cā s sazinā ties ar aģ entū ru Maskavā , izkratī t viesnī cas reģ istratū ru un iegū t informā ciju par mū su izbraukš anas laiku. Vispā r atvaļ inā jumā nevajadzē ja atpū sties!
Nu tagad galvenais! Coxsackie vī russ, lai tas bū tu nepareizi!
Š eit jums ir patiesā patiesī ba.
Viesnī cā ieradā mies sagatavoti.
Lī dz dienas vidum viņ am bija drudzis, tas kļ uva sliktā ks. Pirmie simptomi bija š ā di (sā kumā mē ģ inā jā m sevi mierinā t, ka tas varē tu bū t saules dū riens vai kaut kas neē sts... ). Naktī temperatū ra pakā pā s lī dz 40 grā diem. Periodiski iedevā m bē rniem pretdrudž a lī dzekļ us, lai atvieglotu stā vokli. Nā kamajā dienā bē rnam parā dī jā s izsitumi: uz ausī m, deguna blakusdobumiem, plaukstā m un pē dā m. Temperatū ra ar pā rtraukumiem svā rstī jā s. Par laimi, ieradā mies viesnī cā ar medikamentu krā jumiem un sagatavojā mies (iemā cī jā mies, kā bū t internetā avā rijas gadī jumā ). Rezultā tā temperatū ra uzlē ca uz 3 dienā m un pē c vajadzī bas samazinā jā m ar pretdrudž a lī dzekļ iem. Bē rns bija ļ oti mocī ts, ī paš i naktī s, bija 3 bezmiega naktis. Temperatū ru nomainī ja problē ma - izsitumi uz ķ ermeņ a pā rvē rtā s sā pī gā s tulznā s, kas dedzinā ja un niezē ja un ļ oti satrauca bē rnu. Atvieglinā jumam mē s tos apsmē rē jā m ar Kalamid.
Arī mutē bija izsitumi un iekaisums. Bē rnam arī tas ļ oti traucē ja un viņ š gandrī z nevarē ja ē st. Rezultā tā pē dē jā s 4 brī vdienas pazuda un pā rvē rtā s par "lazarī ti" ...

Pē c notikuš ā es sā ku rū pī gā k skatī ties uz publiku viesnī cā . Un viņ š to pamanī ja: restorā nā pē c ē š anas tiek atnesti daudz ratiņ us, kuri ir cieš i piekā rti un bē rni nav ī paš i redzami. Pludmalē vē rī gā k aplū koju mazus bē rnus un daudziem novē roju lī dzī gus izsitumus, ī paš i uz rokā m tas ir pamanā ms.
Tā nu izrā dā s – vī russ ir absolū ta realitā te un viesnī ca par to ir pā rsteigta.
Rezultā tā slimī bas aktī vā stadija bē rnam bija apmē ram 4-5 dienas. Tagad uz ā das ir palikuš i izsitumi, tā pat kā pē c masalā m, tie pazū d ļ oti ilgu laiku.
Un daž i vā rdi par sevi. Jau no pirmā s dienas viesnī cā , papildus visai rū pī gajai higiē nai, es sev bā ros veicu sistemā tisku "dezinfekciju" ar alkoholu.
Forumos kā ds teica, piemē ram, "izdzeriet 50 gramus dž ina un neuztraucieties par vī rusu. " Rezultā tā es neslimoju, kamē r bijā m viesnī cā.12 dienas. Bet viņ š saslima otrajā dienā pē c ieraš anā s Maskavā . Tā tad bija ilgā ks inkubā cijas periods. Es smagi saslimu un jau tagad varu precī zi aprakstī t savas sajū tas. No rī ta pamostoties jutu nelielu savā rgumu, kas pastiprinā jā s lī dz ar dienas gaitu. No dienas vidus sā ka lū zt locī tavas, palielinā jā s vā jums un paaugstinā jā s temperatū ra. Lī dz vakaram viņ š tik tikko rā poja lī dz gultai. Man sā ka sā pē t kakls. Naktī sā kā s stiprs drudzis, temperatū ras paaugstinā š anā s lī dz 40+. No rī ta konstatē ju izsitumus, man tie ir tikai uz plaukstā m un pē dā m, bet sā pī gā kajā s vietā s (ā das krokā s, pirkstu galos). Tas ir tik nepatī kami, ka pat sā p staigā t. Iekaisis kakls un iekaisusi mute. Sā p ē st, varu dzert tikai aukstu ū deni. Moku jau 3 dienas, kaut kas ī sti vē l neatlaiž as...

Rezultā tā : viss rakstī tais ir tī ra patiesī ba. Es ceru, ka tas palī dzē s jums iegū t patiesu informā ciju par paš reizē jo situā ciju Turcijā . Jū su ziņ ā ir izvē lē ties, vai ir vē rts spē lē t š ā du ruleti par savu samaksā to lielo naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu