Crystal Sunset Luxury Resort & Spa 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.410
№152 viesnīcas reitingā Sānu
6.7 Numurs
5.7 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.4 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2013. gadā, renovēta 2016. gadā. Sastāv no galvenās sešstāvu ēkas. Viesnīca ir daļa no Crystal Hotels ķēdes. Laba animācija, lielisks ēdiens, attīstīta infrastruktūra āra aktivitātēm. Atrodas netālu no Sides pilsētas. Piemērots aktīvai ģimenes atpūtai, arī ar bērniemVairāk →
аватар MarijaP
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vī rs strā dā ja ar viņ iem, teica, ka viesnī cai nevajadzē tu bū t sliktai, tā pē c mē s tur devā mies. Teritorija patika, ļ oti skaista, zaļ a, ja cilvē ki mazā k š vacī tos, bū tu labā k, bet tur centā s visam sekot lī dzi, lai bū tu tī ri un ē rti. … Tomēr ▾ Vī rs strā dā ja ar viņ iem, teica, ka viesnī cai nevajadzē tu bū t sliktai, tā pē c mē s tur devā mies. Teritorija patika, ļ oti skaista, zaļ a, ja cilvē ki mazā k š vacī tos, bū tu labā k, bet tur centā s visam sekot lī dzi, lai bū tu tī ri un ē rti. Ē diens mums ļ oti patika, š eit ē dienkarte bija daudzveidī ga un garš ī ga, patika. Istaba tī ra, skaista, nebrū k, bet jau ir nepiecieš ams kosmē tiskais remonts. Istaba tika uzkopta katru dienu un labi uzkopta, gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 3 dienā m. Man patika, ka pirms pusdienā m iztī rī ja, kamē r bijā m pludmalē , neviens nenā ca ar vā rdiem “atstā j istabu, lai varam iztī rī t”, nav sū dzī bu, patika. Par infrastruktū ru teikš u, ka kaut kur tuvumā bija neliels tirdziņ š , bet mē s lī dz tam netikā m.
аватар mar_gera
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s devā mies uz viesnī cu ģ imenes brī vdienā s 2018. gada jū nijā , es, mans vī rs un trī s bē rni. Uzgleznojuš i viesnī cu kā kaut ko maģ isku, palasī t atsauksmes, tas pats liekas nekas, bet patiesī bā - VILLUMS ! ! ! Esam ne pirmo un ne piekto reizi Turcijā , katru gadu atpū š amies, daudzas viesnī cas esam redzē juš i un ir ar ko salī dzinā t, un es neesmu no tiem, kas vienmē r ar visu ir neapmierinā ti, tā pē c es raksti tikai faktus. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz viesnī cu ģ imenes brī vdienā s 2018. gada jū nijā , es, mans vī rs un trī s bē rni. Uzgleznojuš i viesnī cu kā kaut ko maģ isku, palasī t atsauksmes, tas pats liekas nekas, bet patiesī bā - VILLUMS ! ! ! Esam ne pirmo un ne piekto reizi Turcijā , katru gadu atpū š amies, daudzas viesnī cas esam redzē juš i un ir ar ko salī dzinā t, un es neesmu no tiem, kas vienmē r ar visu ir neapmierinā ti, tā pē c es raksti tikai faktus.
Viesnī cas teritorija maza, viss kompakti izvietots 1 baseins, slidkalniņ i, bē rnu slidkalniņ i, volejbola laukums un neliels laukums, kuru neviens neapmeklē . Teritorija ir netī ra.
Pati viesnī ca atrodas gandrī z uz š osejas un ģ imenes numuri ir vē rsti uz ceļ u, tā pē c gulē t nav ī paš i ē rti. Viņ i teica, ka samaksā jiet 600 dolā rus un mē s jū s pā rvedī sim uz pretē jo pusi, ar logiem uz viesnī cas iekš ē jo teritoriju, bet mē s atteicā mies.
Man patika virtuve, labi gatavo (kā Turcijā ), nespī d ar daž ā dī bu, bet mē s neieradā mies viesnī cā , bē rni ē da ar prieku, daudz augļ u (arbū zi, persiki, ķ irš i, apelsī ni sulai kopumā augļ u pā rpilnī ba). Dzē rieni bē rniem ir pilnī gs burziņ š , pieauguš ajiem vietē jais alkohols, tikai viens bā rs izsniedza importa alkoholu, un tad no 18 lī dz 20 stundā m.
Vē los atzī mē t, ka attieksme pret cilvē kiem ar invaliditā ti (invalī diem) ir lieliska, un restorā nā ir atseviš ķ as vietas, un sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem un ratiņ krē sli.
Serviss - tā , tā , ne lī dz 5 zvaigž ņ u lī menim. Katram bija jā jautā.5 reizes. Mū su istabā nedarbojā s gaisa kondicionieris, 3 reizes atstā jā m pieprasī jumu, aizgā jā m, ne reizi netika labots. Istaba tika iztī rī ta 1 reizi 2-3 dienā s.
Vislielā kā vilš anā s ir jū ra, attā lums lī dz pludmalei ir 500 metri (otrā krasta lī nija), kad aiziet lī dz jū rai, š ķ iet, ka nekas, bet, kad brauc atpakaļ kalnā , bet ar noguruš iem bē rniem, tas nav č uminā š ana. Tiesa, uz pludmali un atpakaļ ir mikroautobuss, bet tas vienmē r ir piebā zts un cilvē ki ir slapji, nosvī duš i, ar matrač iem un ratiem, brauc kā š protes bankā , pā ris reizes brauca, ne vairs negribas.
Bā rs pludmalē ir tā ds-tā , ieeja jū rā it kā ir laba, bet tur ir akmeņ i, tā pē c bē rniem tika notriektas kā jas. Jū ra ir bē rniem, saulriets ir ļ oti garš , tu ej, tu ej, un viss ir lī dz viduklim.
Animā cija ir vā ja. Mini diskotē ka joprojā m nav nekas (tas ir standarts visā m viesnī cā m), bet programmas vienkā rš i nebija skatī š anā s vē rtas. Pieauguš ajiem vispā r nav nakts izklaides; pavisam. Nav diskotē ku, nakts bā ru, neviens neiedegas.
Un rezumē jot varu teikt - viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem lī dz 12 gadu vecumam, cilvē kiem, kuriem naktsdzī ve neinteresē , un invalī diem, vispā r, ne mums. Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
аватар Alena_K82
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Turcijā atpū š amies ne pirmo reizi, viesnī ca mums ļ oti patika. Mē s bijā m ģ imene ar 10 gadus vecu bē rnu. Mū s uzreiz iekā rtoja mazā piesmakuš ā istabiņ ā ar vienu divguļ amo gultu, biju nedaudz š okā , visur mums bija nodroš inā ta atseviš ķ a gultiņ a bē rnam. … Tomēr ▾ Turcijā atpū š amies ne pirmo reizi, viesnī ca mums ļ oti patika. Mē s bijā m ģ imene ar 10 gadus vecu bē rnu. Mū s uzreiz iekā rtoja mazā piesmakuš ā istabiņ ā ar vienu divguļ amo gultu, biju nedaudz š okā , visur mums bija nodroš inā ta atseviš ķ a gultiņ a bē rnam. Mū s izmitinā ja š veicars, kurš lieliski runā ja un saprata krieviski, par 20 dolā riem mū s pā rcē la uz 2 istabu suite ar divguļ amo gultu un 2 vienvietī gā m gultā m ar 2 TV un minibā riem (kola, fanta, sprite, ū dens tiek papildinā ts ik pē c 2 dienas). Seifs bija brī vs un darbojā s labi. Dzī vojā m 4 stā vā ceļ a malā , ar aizvē rtā m durvī m troksnis netraucē ja.
Ē diens super, vienmē r lieliska izvē le gan no zivī m, gan no gaļ as, mums tas bija svarī gi. Daudz augļ u, saldē juma, vafeles. Bē rnu galds, ir augstie krē sli un pudeļ u sildī tā js. Apkalpoš ana ir normā la, kā visur Turcijā - neko neprasi, naudu nedod, tev apkā rt nesteidzas, bet mums tas nebija vajadzī gs, varam apkalpot paš i.
Istaba tika iztī rī ta normā li, lai gan man nepietika š ampū na, neņ ē mu lī dzi, bija jā pē rk pā ri ceļ am, bet tie ir sī kumi, es droš i vien bū tu varē jis aiziet uz reģ istratū ru un viņ i bū tu atnesa to.
Animā cija, arī kā visur citur, ja gribi piedalī ties, ja gribi apgulties sauļ oš anā s krē slā . Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Lī dz jū rai ir 2 ceļ i, pa ceļ u pa kuru brauc traktors un pa taciņ u starp viesnī cā m labā ks otrais variants, ir ē nā un pie viesnī cas ir pieejams rotaļ u laukums. Kopumā mums viss patika, labprā t dotos tur vē l.
аватар ltl57422
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ties ar bē rnu š ajā viesnī cā ! Sā ksim: zī daiņ u pā rtika ir pilnī ga krā pniecī ba, kā sā kotnē ji teikts! Kondicionieris nestrā dā ja 32 karstumā ((! Animā cija ir tikai angļ u valodā ! Tā arī grib to labā ko! Kā var uz tā du viesnī cu uzaicinā t animatorus Pi * saaaa vai skaisti pateikt (Nepareiza orientā cija) Vienkā rš i nav vā rdu ! Vadī ba nereaģ ē ja ne uz vienu mū su lū gumu! Tī ri nekaunī gi, agresī vi un ar nesabalansē tu psihi! Mī ļ ie Saimnieki, pievē rsiet uzmanī bu saviem nekā rtī bā m viesnī cā ! Ņ emiet naudu par 2 gadī gu bē rnu, tā pat kā pieauguš ais . … Tomēr ▾ Atpū ties ar bē rnu š ajā viesnī cā ! Sā ksim: zī daiņ u pā rtika ir pilnī ga krā pniecī ba, kā sā kotnē ji teikts! Kondicionieris nestrā dā ja 32 karstumā ((! Animā cija ir tikai angļ u valodā ! Tā arī grib to labā ko! Kā var uz tā du viesnī cu uzaicinā t animatorus Pi * saaaa vai skaisti pateikt (Nepareiza orientā cija) Vienkā rš i nav vā rdu ! Vadī ba nereaģ ē ja ne uz vienu mū su lū gumu! Tī ri nekaunī gi, agresī vi un ar nesabalansē tu psihi! Mī ļ ie Saimnieki, pievē rsiet uzmanī bu saviem nekā rtī bā m viesnī cā ! Ņ emiet naudu par 2 gadī gu bē rnu, tā pat kā pieauguš ais . Un tava "pludmale" ir netī ra, pretī ga un vienkā rš i klusas š ausmas! Akmeņ i, netī rumi un daudz kas cits! Jā , un pludmale ir tā lu no 100 metriem deklarē ta! Un tavs "mikroautobuss", kas brauc kā gribi - Tas nav serviss!!! ! Tikai š ausmī gi nevienam neiesaku!! ! Visam augstā k rakstī tajam varu pievienot foto, video no š ī Novē lu visiem atpū tniekiem labi atpū sties! )))
А это детки Наши убирали пляж ))Ведь Администрация не видела этого????Палки,камни и куча «разностей»
аватар Deuce
Viesnī ca ir pilnī ga miskaste. Par 5 * nav š aubu, sajū ta kā Pataijā.3 *. Pludmale ir nokaisī ta ar cigareš u izsmē ķ iem, pludmalē pē c iespē jas vairā k var ē st augļ us un dzert dzē rienus. Viesnī ca ir netī ra, š ausmī gi koridori ar atkritumiem un š ķ eltiem stikliem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pilnī ga miskaste. Par 5 * nav š aubu, sajū ta kā Pataijā.3 *. Pludmale ir nokaisī ta ar cigareš u izsmē ķ iem, pludmalē pē c iespē jas vairā k var ē st augļ us un dzert dzē rienus. Viesnī ca ir netī ra, š ausmī gi koridori ar atkritumiem un š ķ eltiem stikliem. Baseins zem sauļ oš anā s krē sliem pelē , baseinā , kas vienkā rš i nepeld. Mē s nopirkā m nirš anas brilles un nož ē lojā m, apakš ā no č ī kstē š anas lī dz atmiruš ai ā dai, un pat tā š ī bioduļ ķ ainī ba peld. Solā riji jā ņ em 8.00 no rī ta, jo tad brī vu nebū s. Jā , baseinā ir saplī suš as flī zes, un arī pie baseina bē rni ne reizi vien griež as. . Bē rnu baseinā ū dens ir ļ oti auksts. Ē diens viduvē js, bet atkal vajag bū t priekš galā , lai apē stu kaut ko normā lu, piemē ram, garneles. . Jau pē c 30 minū tē m nav garš ī gu naš ķ i un tie netiks papildinā ti. Ir ļ oti maz augļ u - zaļ š nektarī ns un persiks, nesaldinā ts arbū zs, nesaprotamas plū mes, sapuvuš i ķ irš i. Ne reizi vien izlika pazuduš o desu un š ķ iņ ķ i, piespieda kalpus sakopt, sakopa negribī gi. Ē damistabas trauki ir netī ri ar ē diena pā rpalikumiem vai ko citu.
Istabas ir normā las, bet krē sli bija netī ri, kaut kā di traipi. Dzī voja ģ imenē ar durvī m. Tī rī š ana ir kā taizemē , tad dvieli nemainī s, tad gultu, tad iedos saplē stu. Minibā rs tiek papildinā ts katru otro reizi. Tajā ir tikai ū dens un gā zes dzē rieni, ne vī ns, ne alus. Istabā augļ u nebija.
Man nav skaidrs, kā š ī viesnī ca ir 5 * un UAII, acī mredzot nesakrī t.
Un tas, ka viesnī ca atrodas 2. lī nijā , vispā r ir miskaste. Visur raksta, ka pirmais un 100 m. . Reā li ir 500-700 metri. Droš i meklē jiet google maps. Pludmalē ved traktors ar piekabi.
Vispā r spriediet paš i, bet mana ģ imene tur vairs nebrauks un ar ieroci.
Foto zemā k.
вот и стекло и это не единичный случай, такое стекло может пролежать несколько дней.. полотенце, в него стреляли Приятного..
аватар executive2111
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca – nav brī vdienu atmosfē ras. Tā da sajū ta, ka viss ir aprē ķ inā ts. Tas izskatā s š ā di: Lai atbilstu 5* viesnī cai, ir nepiecieš ams baseins - tas ir, bet 140cm dziļ š . Ir jā bū t animā cijai – tā ir, bet jā uzskaita. … Tomēr ▾ Viesnī ca – nav brī vdienu atmosfē ras.
Tā da sajū ta, ka viss ir aprē ķ inā ts.
Tas izskatā s š ā di:
Lai atbilstu 5* viesnī cai, ir nepiecieš ams baseins - tas ir, bet 140cm dziļ š . Ir jā bū t animā cijai – tā ir, bet jā uzskaita.
Ē dienam ir jā bū t - tā ir, bet tā , lai nenomirtu no bada (bez volā niem)
Tie, kas Turcijā bū s pirmo reizi, droš i vien bū s priecī gi. Un kam ir ar ko salī dzinā t. . 99%, kas bū s vī luš ies.
Labs turku piecinieks tieš ā m spē j pā rsteigt un dot svē tku un relaksā cijas atmosfē ru. Š eit nekā tā da nav.
Viss ir ļ oti mī lī gs un viduvē js.

Kā rtī bā:
Ļ oti maza telpa, š aurs.
Jū nija sā kumā viesnī ca ir pilna. Vienī gais izskaidrojums š ā dai steigai š eit, iespē jams, ir smilš aina pludmale un sekla jū ra. Visi atpū tnieki ar bē rniem)
Attiecī gi visas dienas garumā pludmalē kliedz, raud, raud un smiltis uz galvas...
Jū ra ir atseviš ķ a saruna: dodieties uz pludmali, precī zi, 7 minū tes, vai arī viņ i jū s aizvedī s ar lopu maš ī nu (š is ir ī sts, dā rdoš s traktors ar pievienotu vagonu - tas nav pietiekami patī kami)
Pludmale: publisks formā ts - tumsa cilvē kiem un mū su mī ļ ajiem bē rniem ar tiem paš iem kliedzieniem, kliedzieniem un smiltī m uz galvas)
Animā cija: nav. (ir cilvē ki dzeltenos T-kreklos un viss)
Uzturs: 3 punkti. pilnī gi nekas, kas radī tu vē lmi mē ģ inā t, turklā t tas arī beidzas priekš laicī gi.
No bezcerī bas jā ē d kartupeļ u biezeni.
Tiek atcelti tradicionā lie Turcijā uzkrā tie kilogrami no galdu pā rpilnī bas un garš ī gi pagatavotiem ē dieniem, kurus noteikti gribas nogarš ot. Viss svaigs un bez iezī mē m (kartupeļ u biezenis, cepta zivs vecajā eļ ļ ā , uz tā s cepta gaļ a, sasmalcinā ta dā rzeņ u putra - kā salā ti, visas skā bā s-etiķ a mē rces un olī veļ ļ a - vairā k kā ū dens. Un galvenais - Deserti: divu veidu no baklavas pē c kā rtas un viss!
Negaidiet sortimentā nekā das garš ī gas kū kas.
Spa salons - 3 punkti. Ir cilvē ki, nav profesionā ļ u.
Reģ istratū ra - viss ir tikpat neglī ts.
Apmetos istabiņ ā pirmajā stā vā , invalī diem (apkā rt margas un segli duš ā - puse bē das, bet spoguļ i pieskrū vē ti vidukļ a lī menī )) jocī gi, jau gribas raudā t. Pirmais stā vs ar logiem uz ceļ a un visu diennakti maš ī nas steidzas, taisni, pie jū su loga.
Un paš as telpas ir skaņ as izolē tas, ī paš i nespī d. Un, ja jū su istaba atrodas koridora vidū , tad ir garantē ta visu diennakti cilvē ku, istabenes un bē rnu kautrē š anā s š urpu turpu ar kņ adu un raudā m.
Viņ us motivē ja tas, ka nav citu iespē ju, viss ir sapakots (ir varianti ar skatu uz jū ru, bet par tiem jā piemaksā.100 USD).
Nā kamajā dienā mainī jā s maiņ a un administratore Irina pā rcē lā s uz "Lū dzu" uz izcilu istabu, ar skatu uz jū ru, priekš pē dē jā stā vā , gaiteņ a galā . Par ko viņ a "Liels paldies! " - Viss gā ja labi)
Nobeigumā varu teikt vienu, ka par tā du naudu ir milzī ga izcilu 5 zvaigž ņ u viesnī cu izvē le. Ar milzī gu zaļ o zonu, jautru animā ciju, kas patiesi neļ aus garlaikoties, slavenu zvaigž ņ u koncertiem, ar greznā kajiem ē dieniem un, pats galvenais, ar relaksā cijas un svē tku atmosfē ru, kas sagaidī s no paš ā m durvī m lī dz pē dē jam. minū ti no jū su uzturē š anā s viesnī cā . Mē s bijā m š ā das viesnī cas visas iepriekš ē jā s reizes...Bet š eit nav runa par viesnī cu ar nosaukumu Crystal Sunset.

Un tomē r, kā mē s š eit nokļ uvā m? !
Viss ir ļ oti vienkā rš i, kaut kā das brī numainas sakritī bas dē ļ mū su datumos vienkā rš i nebija izvē les ...

Dzī vē viss notiek, bet jums nevajadzē tu zaudē t sirdi par š ā diem sī kumiem)
Mē s joprojā m paņ emsim no atvaļ inā juma maksimā li pozitī vo, un š ā du vietu iekļ ausim daudzsē jumu grā matā "Personī gā pieredze"

Lai laba viesnī cu izvē le un daudz patī kamu mirkļ u š ajā vasaras sezonā )
аватар lorik5
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti, ļ oti laba viesnī ca! Pilnas piecas zvaigznes. Ir nianses, tač u tā s nobā l, salī dzinot ar visu pā rē jo š ajā viesnī cā sniegto spož umu, š iku un servisu. Lī dz jū rai jā brauc ar traktoru, kas velk visai civilizē tu piekabi pasaž ieriem, vai ar kā jā m, kas arī nebū t nav stresa, ņ emot vē rā , ka taka vijas starp kokiem un ziedoš iem krū miem. … Tomēr ▾ Ļ oti, ļ oti laba viesnī ca! Pilnas piecas zvaigznes. Ir nianses, tač u tā s nobā l, salī dzinot ar visu pā rē jo š ajā viesnī cā sniegto spož umu, š iku un servisu.
Lī dz jū rai jā brauc ar traktoru, kas velk visai civilizē tu piekabi pasaž ieriem, vai ar kā jā m, kas arī nebū t nav stresa, ņ emot vē rā , ka taka vijas starp kokiem un ziedoš iem krū miem.
Nopietnā kais mī nuss viesnī cā ir plā nā s starpsienas starp istabā m. Vakarā , ja ne tu devies izklaidē ties, klausī sies, kā piedzē ruš ies kaimiņ i no vienas un otras puses trokš ņ aini atgriež as savā s istabā s, un agrā rī tā kļ ū si par kā da cita skaļ ā s krā kš anas klausī tā ju. Tā tieš ā m ir.
Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs akvaparks. Ir ļ oti grū ti mē ģ inā t vienā piegā jienā nolaist visus slidkalniņ us, kā jas vienkā rš i nogurs no pastā vī gas kā pš anas pa kā pnē m. Bet pozitī vā jū ra garantē ta!
Es pat nerunā š u par pā rtiku, to ir daudz un visur. Ē st bez pā rtraukuma var no 7.00 lī dz 10.00. Man patika, ka brokastī s var pagatavot apelsī nu sulu. Numurā ir bezmaksas mini bā rs, kas tiek papildinā ts katru dienu. Tajā ir kola, fanta, sprite, alus, sula, gā zē ts un negā zē ts ū dens, š okolā des tā felī tes un sā lī ti rieksti.
Tī rī š ana katru dienu. Dzeramnauda netika atstā ta, bet tas neietekmē ja tī rī š anas kvalitā ti.
Man patika SPA centrs, tas ir ļ oti intī ms un relaksē još s
situā ciju.
Galvenais kontingents viesnī cā.80% ir ā rzemnieki: vā cieš i, franč i, itā ļ i un citi.
Visiem, kas domā , doties uz š o viesnī cu vai nē , noteikti iesaku aizbraukt! Jū s nenož ē losiet.
хол отеля вход в отель вид из номера самая крутая горка вид на гостинницу с бассейна лоби бар в холе ресепшен
аватар jurist3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir mega viesnī ca, ī stas 5 zvaigznes, vienī gais mī nuss lī dz jū rai ir 250-300 metri, braukt ir smuki, bet mikroautobuss pastā vī gi ved, tas aizņ em nepilnu minū ti, viesnī ca ir š ika, ļ oti iesaku … Tomēr ▾ Š ī ir mega viesnī ca, ī stas 5 zvaigznes, vienī gais mī nuss lī dz jū rai ir 250-300 metri, braukt ir smuki, bet mikroautobuss pastā vī gi ved, tas aizņ em nepilnu minū ti, viesnī ca ir š ika, ļ oti iesaku


iemiesojums helilic
Sveiki! Viesnīca jauna, ļoti maz informācijas.Gandrīz gatava ekskursijai, bet ir jautājumi par pludmali: Vai viesnīcai ir savs Vai ir pludmales restorāns? Vai arī Cristal Sunset viesi izmanto pludmali un Cristal Sunrise Quine telpas? Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums 482hat7n
Un kurā stadijā šobrīd ir gatavošanās tūristu uzņemšanai? Vai ir kāda iespēja 2013. gada jūlijā atbraukt atpūsties būvlaukumā?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums shamatrina00
Šīs divas viesnīcas atrodas blakus viena otrai un pieder vienai ķēdei Vai būs iespējams izmantot Crystal Sunrise Queen pakalpojumus?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель открыт в 2013 году, реновирован в 2016 году. Состоит из основного шестиэтажного здания. Отель входит в сеть отеле Crystal Hotels. Хорошая анимация, отличное питание, развитая инфраструктура для активного отдыха. Расположен неподалеку от г. Сиде. Подходит для активного семейного отдыха, в том числе с детьми

Atrašanās vieta Отель расположен в 60 км от аэропорта г. Анталия, в 65 км от центра г. Анталия, в 3,5 км от г. Сиде, в 2 км от поселка Кумкей
Pludmales apraksts Собственный пляж с мелким песком протяженностью 40 м, шириной 50 м — в 250 метрах от отеля, через дорогу. Курсирует шаттл на пляж, бесплатно. Заход в море: песок. Пляжные полотенца (депозит) — бесплатно. Душ, кабинки для переодевания, бар на пляже.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, обслуживание номеров: круглосуточно (платно), торговый центр, 2 конференц-зала: 925 и 250 кв.м, на 1150 и 200 чел. (оборудование платно), Wi-Fi (бесплатно, на территории и в номерах), bИнтернет уголок (платно), услуги фотографа, парк и сад.

Главный открытый бассейн с пресной водой — 3000 м2;

Релакс-бассейн для взрослых, с пресной водой — 320 м2 (подогрев с 31.10 по 01.04).;

3 бассейна с горками с пресной водой — по 140 м2 и 1 бассейн с горками 115 м2, всего 11 горок;

Крытый бассейн — 180 м2.

У бассейнов зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

Sunset Restaurant — главный ресторан, завтрак 07:00-10:00, поздний завтрак 10:00-11:00, обед 12:30-14:30, ужин 19:00-21:00, закуски 22:30-07:00, шведский стол, есть диетическое и вегетарианское меню (бесплатно);

Harbour Town Lunch — шведский стол на обед;

Waterworld — снэк-ресторан, закуски 12:00-16:00;

Harbour Town Food Center — гезлеме, фастфуд, суши;

Sweet Tooth Patiserie — кондитерская;

Toffee Apple Kids — детский ресторан A la Carte, шведский стол, 19:00-21:00 (по предварительной записи, за неделю проживания посещение 1 раз — бесплатно);

Fish Bone — A la Carte ресторан морепродуктов, 19:00-21:00 (по предварительной записи, за неделю проживания посещение 1 раз — бесплатно);

Pasha Ottoman — A la Carte ресторан турецкой кухни, 19:00-21:00 (по предварительной записи, за неделю проживания посещение 1 раз — бесплатно);

Tex-Mex — A la Carte ресторан мексиканской кухни, 19:00-21:00 (по предварительной записи, за неделю проживания посещение 1 раз — бесплатно);

Orient Express Asian — A la Carte ресторан азиатской кухни, 19:00-21:00 (по предварительной записи, за неделю проживания посещение 1 раз — бесплатно).

Lobby Bar — круглосуточно;

Sweet Tooth Bar — 11:00-17:00;

King Cobra Pool Bar — бар у бассейна, 10:00-00:00;

Pool Bar — бар у бассейна, только для взрослых, 10:00-18:00;

Waterworld — снэк-бар, 12:00-16:00;

Irish Pub Bar — 18:00-00:00;

Anfi Express Bar — 21:00-23:00;

Disco Bar — 23:30-03:00;

Anatolian Bar — 10:00-18:00;

Sunset View — бар на пляже, 10:00-18:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн 100 м2, детский бассейн с аквапарком 115 м2, 4 водные горки, крытый детский бассейн 50 м2, детский мини-клуб (4-12 лет), Тeeny Club — комплекс для подростков (13-17 лет), игровая комната, детская анимация на русском языке, мини-диско, детский A la Carte ресторан Toffee Apple Kids шведский стол, 19:00-21:00 (по предварительной записи, за неделю проживания посещение 1 раз — бесплатно), детское меню в главном ресторане (обед, ужин), микроволновая печь, блендер (бесплатно), подогреватель для бутылочек (платно), детская коляска и радио-няня (платно), детская подушка (платно), детские горшки (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке (в течение всего дня), турецкая баня, 2 сауны, парная, солевая комната, фитнес-зал, амфитеатр, ТВ зал, кинотеатр, дискотека на открытом воздухе, 8 теннисных кортов с твёрдым покрытием (днём), дартс, бочча, пляжный волейбол, баскетбол, мини-футбол, комната для настольных игр, пилатес и йога, аэробика и зумба, водное поло, оборудование для спортивной ходьбы (Nordic Walking). Платно: SPA-центр с бассейном (без подогрева), массаж, пилинг, оздоровительный центр, салон красоты, парикмахерская, игровые автоматы, освещение теннисных кортов, инвентарь и уроки тенниса, боулинг, серфинг (при наличии лицензии), моторные и безмоторные виды водного спорта. Водные горки (11 горок для взрослых и 5 для детей), часы работы 10:30-12:00, 14:30-17:30. Аквапарк работает в зависимости от погодных условий. Команда аниматоров состоит из 30 человек, есть русскоговорящие аниматоры.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 584 номера:

305 Standard Rooms (32 кв.м) максимальное размещение: 3 чел.

218 Family Rooms (44 кв.м) 2 спальни, разделенные дверью, одна двуспальная кровать и 2 односпальные кровати и диван, 1 ванная комната, макс. 4 чел.

49 Junior Suite (40 кв.м) однокомнатный номер: спальня и гостиная с перегородкой, 1 ванная комната, макс. 2+1 чел.

12 King Suite (61 кв.м) спальня и гостиная, балкон и терраса, макс. 2 чел.

6 Handicap Rooms — номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), мини-бар бесплатно (безалкогольные напитки и вода — ежедневное пополнение), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, ванная с душем, фен (бесплатно), тапочки, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Bingeşik Mevkii Side Kumköy Yolu Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 777 02 42 Fax: +90 242 777 02 56
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.