Blue Waters Club 5*– Atsauksmes

37
Novērtējums 8.810
№6 viesnīcas reitingā Sānu
8.9 Numurs
8.4 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.2 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1995. gadā, pēdējais remonts veikts 2016. gadā (istabos). Sastāv no divām galvenajām 5 stāvu ēkām un pieciem 2 stāvu bungalo. Ērtības labad ir 4 lifti. Plaša smilšu pludmale ar ērtu ieeju jūrā, ir pontons. Aktīvai atpūtai tiek piedāvāta diezgan liela izklaides izvēle, aktīva animācija visas dienas garumā priecēs gan bērnus, gan pieaugušos. Ieteicams ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар p.kos71
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Uz viesnī cu devos pē c ceļ ojumu aģ entū ras Meridian Travel ieteikuma, ko nemaz nenož ē loju. Iedzī vojā mies ļ oti ā tri, bez problē mā m. Istabu iedeva mazo, jo biju viena. Istaba ir tī ra ar svaigu baltu veļ u, jaunu santehniku, dvieļ iem un peldmē teļ iem. … Tomēr ▾ 1. Uz viesnī cu devos pē c ceļ ojumu aģ entū ras Meridian Travel ieteikuma, ko nemaz nenož ē loju. Iedzī vojā mies ļ oti ā tri, bez problē mā m. Istabu iedeva mazo, jo biju viena. Istaba ir tī ra ar svaigu baltu veļ u, jaunu santehniku, dvieļ iem un peldmē teļ iem. Arī vannas istabā bija š ampū ni, ž elejas un vē l kaut kas + trī s pā ri vienreizē jā s lietoš anas č ī bas. Mā jī gs neliels balkons ar diviem atzveltnes krē sliem un galdu ar pelnu trauku. Laba izmē ra TV krievu kanā li Pirmkā rt, RTR, TNT, STS, bet nez kā pē c nebija turku mū zikas.
2. Man ļ oti patika personā ls, ī paš i Dinara reģ istratū rā )))), Viesnī cas restorā na apkalpoš anā visi viesmī ļ i ir ļ oti pieklā jī gi, virtuve ir ļ oti laba - zivis un jū ra un upe, liellopu gaļ a, vista, tī tars, rī si (tikai prieks), bija pat aladijas pankū ku rož u ziedlapu ievā rī jums (to gatavoja mana vecmā miņ a). Bija daudz daž ā du augļ u.
3.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un zaļ a, ļ oti kopta, pludmale milzī ga un sakopta, nav nevienas miskastes. Sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti kvalitatī vi, un to ir daudz. Pludmales smiltis un lieliska pieeja jū rai. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem novembrī . Divu veidu ū dens slidkalniņ i. Č etri peldbaseini, viens apsildā ms. Ir iekš telpu baseins un spa. Spa strā dā vai nu taizemieš i, vai filipī nieš i.
4. BET LABĀ KĀ IR TURKU KAFIJA, KO VIŅ I GADA BĀ RĀ PIE JŪ RAS!! ! No rī ta ar cigareti, tas arī viss!

Ī SĀ KĀ M MAN VISS PATIKA.
аватар raketa1987-03
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem) Atpū tieties kopā ar bē rnu. MARŠ RUTS: no lidostas lī dz viesnī cai (ieskaitot iebraukš anu citā s viesnī cā s) 1 stunda 40 minū tes. REĢ ISTRĀ CIJA: ieradā s viesnī cā ap 10:30, piepildī ja visus dokus. Mū s uzreiz aizsū tī ja uz vē lajā m brokastī m, pē c kurā m uzreiz tikā m iekā rtoti istabā , kas atrodas tuvā k baseinam. … Tomēr ▾ Sveiki visiem) Atpū tieties kopā ar bē rnu.
MARŠ RUTS: no lidostas lī dz viesnī cai (ieskaitot iebraukš anu citā s viesnī cā s) 1 stunda 40 minū tes.
REĢ ISTRĀ CIJA: ieradā s viesnī cā ap 10:30, piepildī ja visus dokus. Mū s uzreiz aizsū tī ja uz vē lajā m brokastī m, pē c kurā m uzreiz tikā m iekā rtoti istabā , kas atrodas tuvā k baseinam.
ISTABAS: mini bā rs (ū dens, fanta, pepsi, sula bē rniem) katru dienu bez maksas! Tī rī š ana katru dienu. Gaisa kondicionē tā js ir vā jš , bet pietiekams. Istabu skaits normā ls. Visur viss ir tī rs!
TERITORIJA: liela, tī ra, zaļ a. Labs mini klubs bē rniem.
Daudz baseinu. Futbols, volejbols, š autriņ as, golfs, galda teniss, loka š auš ana, ū denspolo. . . Tas viss ir bez maksas, bet neviens tev nezvanī s. . .
PLUDMA: smiltis, smiltis ieplū st jū rā , tad mazu oļ u sprauga un atkal smiltis! Ar bē rniem tas ir diezgan normā li, dziļ ums vienmē rī gi palielinā s. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, lai arī kurā laikā TU ierastos! Pludmale nav maza.
ANIMĀ CIJA: nemaz nav uzmā cī ga. Neviens nekur nevelk! Vakarā daž ā das izrā des bē rniem, pieauguš o diskotē ka lī dz 23:00. Tad klusums ir pilnī gs, kas ir pluss.
RESTORĀ NI: Ala carte 2 gab. (tā ds pats kā galvenais).
PĀ RTIKA: jū s nebū siet 100% izsalcis. Zivis + gaļ a katru dienu...Jū ras veltes tikai salā tos. Alkohols, pat turku, ir labs.
PERSONĀ LS: 95% visur saprot krievu, angļ u, vā cu valodu.
SVĒ TKI: 70% vā cieš i, 25% krievi, 5% citi. Pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem vai daž ā da vecuma vā cieš i.
WI-FI: bezmaksas izcilas nozvejas visā teritorijā . Seifs ir samaksā ts.
Viesnī ca nav slikta par naudu, bet arī tajā nav nekā ī paš a! Ja tevi nesamulsina nemitī gais vē doš ais personā ls VĀ CIEŠ U priekš ā , atstā jot tevi no redzesloka, tad viss bū s kā rtī bā . Š eit tieš ā m viss serviss ir vā cieš iem, viss priekš viņ iem.
Bū s jautā jumi par viesnī cu, rakstiet) Ar prieku atbildē š u.
аватар olgaavedsoft
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz ceļ otā ju atsauksmē m. Es patieš ā m ceru, ka mans pā rskats ir noderī gs. Istabas rezervē š ana - lasī ju atsauksmes, ka labā k rezervē t numuru paš ā viesnī cā nevis bungalo, maksā nedaudz vairā k, bet š ķ iet, ka labā k. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz ceļ otā ju atsauksmē m. Es patieš ā m ceru, ka mans pā rskats ir noderī gs.
Istabas rezervē š ana - lasī ju atsauksmes, ka labā k rezervē t numuru paš ā viesnī cā nevis bungalo, maksā nedaudz vairā k, bet š ķ iet, ka labā k.
Uzturē jā s viesnī cas istabiņ ā .
Reģ istrē š anā s: krieviski runā još ais strā dnieks bija klā t bez starpgadī jumiem, nekavē joties iekā rtojā s.
Numurs: standarta nav jauns, bet viss ir darba stā voklī . Uzreiz gribu teikt - skapī ir attaisā mais sodas pudelē m (kas ir bezmaksas bā rā ) kungi, atpū tnieki, lū dzu izmantojiet attaisā mo nevis galdu = (uz galda bija redzamas š ā das atvē rš anas pē das.
Istabu uzkopš ana - katra diena sā kas no rī ta un beidzas 16.00, kad nav skaidrs, kad atnā ks, bet var vienoties, ja nav laikā , atnā ks vē lā k. Viņ i tī ra, maina dvieļ us un mazgā š anas lī dzekļ us katru dienu.
Internets: apmaksā ts un slikts - bet tā acī mredzot nav viesnī cas, bet reģ iona problē ma. 15 eiro par nedē ļ u (var pieslē gt divas ierī ces) Bijā m trī s un visiem vajadzē ja internetu, tā pē c samaksā jā m 30
Teritorija - liela, skaista, kopta. Daudzos baseinos ir slidkalniņ i bē rniem un pieauguš ajiem.
Pludmale ir skaists saulriets, liela tī ra pludmale, ir piestā tne mī ļ otā jiem. Pludmalē ir kafejnī ca, kurā var ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti no pulksten 12 lī dz 16. lai tu nepaliktu izsalcis
Ē diens - ē diens izcils, jū ras veltes - katru dienu (daž ā di zivju veidi, kalmā ri, garneles, ) teļ a, jē ra, tī tara un vistas gaļ a. Ir tik daudz daž ā du ē dienu, ka visu neesam izmē ģ inā juš i nedē ļ as laikā . Pienā cī gi sieri (lai gan Turcijā man parasti siers negarš o) ir lieliski pirmais un otrais ē diens. karaliskā s kū kas
Vā rdu sakot, mē s ar savu diezgan prasī go ģ imeni esam apmierinā ti. Cena/kvalitā te - teicama
аватар puteshestvennik45
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska. Pludmale ir tī ra un sakopta. Ē diens daudzveidī gs, katru dienu kaut kas jauns. Telpas ir tī ras. Animā cija ir visaugstā kajā lī menī . Ī paš s paldies par animā ciju bē rniem, jo ​ ​ bijā m ar 2 bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Pludmale ir tī ra un sakopta. Ē diens daudzveidī gs, katru dienu kaut kas jauns. Telpas ir tī ras. Animā cija ir visaugstā kajā lī menī . Ī paš s paldies par animā ciju bē rniem, jo ​ ​ bijā m ar 2 bē rniem. Divas reizes bijā m ekskursijā s.
Galvenais - pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu pludmalē )
Noteikti iesaku.
аватар alona_melnyk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Norē ķ inā ties gā ja ā tri, bungalo istabiņ a maza, bet ir viss nepiecieš amais izņ emot č ī bas. Telpa ir ļ oti tī ra, uzkopš ana tiek veikta regulā ri un efektī vi, uzkopš anas laiks ir pirms pusdienā m. Ē diens pieklā jī gs, daudzveidī gs (bet bez tī ģ ergarnelē m). … Tomēr ▾ Norē ķ inā ties gā ja ā tri, bungalo istabiņ a maza, bet ir viss nepiecieš amais izņ emot č ī bas.
Telpa ir ļ oti tī ra, uzkopš ana tiek veikta regulā ri un efektī vi, uzkopš anas laiks ir pirms pusdienā m.
Ē diens pieklā jī gs, daudzveidī gs (bet bez tī ģ ergarnelē m). Jū s varat ē st visu dienu. Laba pica pludmalē no 12.00 lī dz 17.00. Gardi turku konditorejas izstrā dā jumi pie baseina no 11.00 lī dz 18.00. Galvenais ē diens ir daudzveidī gs, augsts apkalpoš anas lī menis restorā nā un visos viesnī cas bā ros.
Laba animā cija visā m atpū tnieku paaudzē m. Pludmalē un pie baseiniem ir pietiekami daudz vietu atpū tai. Ļ oti tī ras tualetes visā viesnī cā .
Augsts apkalpoš anas lī menis visam personā lam. Tikš anā s ar valsts karogiem, ļ oti jauki!
Paldies visai viesnī cas komandai par brī niš ķ ī go uzturē š anos!
аватар Nutka74
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies vē lu, ap 11:00. Reģ istrē š anā s notika ā tri, un visi bija draudzī gi un pretimnā koš i. Mantas nesa uz istabu, mums piedā vā ja vakariņ as. Neskatoties uz to, ka vakariņ u laiks jau sen bija beidzies, mums tika pasniegts daudzveidī gs galds, vī ns, bet desertā - salds. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies vē lu, ap 11:00. Reģ istrē š anā s notika ā tri, un visi bija draudzī gi un pretimnā koš i. Mantas nesa uz istabu, mums piedā vā ja vakariņ as. Neskatoties uz to, ka vakariņ u laiks jau sen bija beidzies, mums tika pasniegts daudzveidī gs galds, vī ns, bet desertā - salds.
Virtuve viesnī cā ir brī niš ķ ī ga, bija daudz daž ā das gaļ as, zivis, jū ras veltes, dā rzeņ i visdaž ā dā kajā s variā cijā s - gan aukstā s uzkodas, gan karstā s (no kurā m liela daļ a tiek pagatavota jū su priekš ā ). Un darbinieki vienmē r ieteica kaut ko jaunu un garš ī gu. Bē rniem ļ oti patika brokastu omlete ar pildī jumu (pildī juma variantu pasū tā t paš i) un pankū kas ar š okolā di vai kā du ievā rī jumu no piedā vā tā duč a, to visu noskaloja ar svaigi spiestu apelsī nu sulu. Saldumu izvē le bija pā rsteidzoš a: kū kas ar krē mu vai suflē , vai ž eleja, austrumu saldumi visā s svī trā s, saldē jums, augļ i utt. Arī alkohols ir daudzveidī gs, dzē ru pā rsvarā sauso baltvī nu, ceļ abiedri izmē ģ inā ja daudz daž ā dus kokteiļ us, stipros alkoholiskos dzē rienus.
Mū su atvaļ inā juma laikā viesnī ca bija piepildī ta lī dz piecdesmit procentiem, pā rsvarā atpū tā s vā cieš i. Bet gandrī z visi darbinieki centā s sazinā ties (vismaz sveicinā ties) ar mums krieviski. Bē rnu animā cija darbojā s trī s valodā s: turku, vā cu un krievu.
Istabas tika tī rī tas katru dienu, minibā rs arī tika atjauninā ts katru dienu. Dzī vojā m bungalo otrajā stā vā , balkons bija aprakts ziedoš ā bugenvilijā , apkā rt auga milzī gas priedes un palmas. Visa viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, neskatoties uz 40 grā du karstumu, tī ra un kopta. Gar takā m aug milzī gas palmas un olī vkoki, ziedē ja hibiski un bugenvilijas, nogatavojā s citroni un hurma.
Bē rniem viesnī cā ir vairā ki rotaļ u laukumi, gandrī z visos baseinos ir slidkalniņ i – no pavisam maziem lī dz milzī giem, bet tas ir vecā kiem bē rniem, no astoņ u gadu vecuma.
Jū ra ir tī ra, pludmale tiek tī rī ta katru dienu, baseinu apkā rtnē un pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmales dvieļ i tika mainī ti biež i.
Patika š auš ana ar loku un ū dens aerobika. Bija daudzas citas sporta sadaļ as, bet es tur netiku.
Mī nusi - es pat nezinu. Viesnī cas ceļ vedis varbū t ir, bet tā ir ceļ ojumu aģ entū ras (Coral Travel) problē ma. Bet š ī ir vienī gā pretenzija pret tū roperatoru, viss pā rē jais izdevā s lieliski. Viņ š reiz atnā ca, apzī mogoja talonus, ā tri izstā stī ja par ekskursijā m, teica, ja divu stundu laikā neizlemsim, tad nekas vē lā k, lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m viņ š te vairs neparā dī sies un ar viņ u nebū s nekā das saistī bas. . Arī saziņ as tonis nebija ī paš i iepriecinoš s. Bet mē s ī sti nedomā jā m doties ekskursijā - tik un tā dienu nebija pietiekami daudz, tā pē c tas bija ī slaicī gs nepatī kams brī dis.
Ar atpū tu visi bija apmierinā ti, es negribē ju braukt prom, ar prieku doš os uz š o viesnī cu vē lreiz.
аватар mhr5v4hw
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija ar pieciem bē rniem, vecums - 14.11, 9.5, 3 gadi. Turcijā.5 reizes š ī viesnī ca ir labā kā no visā m. Lielā kos bē rnus gandrī z neredzē ju, viņ i vienmē r bija aizņ emti, paš i un ar prieku gā ja uz junioru pulciņ u. … Tomēr ▾ Bija ar pieciem bē rniem, vecums - 14.11, 9.5, 3 gadi. Turcijā.5 reizes š ī viesnī ca ir labā kā no visā m. Lielā kos bē rnus gandrī z neredzē ju, viņ i vienmē r bija aizņ emti, paš i un ar prieku gā ja uz junioru pulciņ u. Un viņ a pati paņ ē ma mazos un jā saka, ka biju pā rsteigta, viņ i nekad neraudā ja un arī staigā ja ar prieku. Vispā r bē rnu animā cija ir topā ! Nu mē s ar vī ru braucā m uz jū ru, uz ū dens slidkalniņ iem, vispā r atpū tā mies no bē rniem (jokoju). Vakarā pieauguš os izklaidē arī animā cijas komanda, kas ir ļ oti interesanti un forš i. Noteikti braukš u vē lreiz!! ! !
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s apceļ ojā m pusi pasaules un pirmo reizi ieradā mies Turcijā , pamatojoties uz "viss iekļ auts". Viesnī ca nepievī la. Cena atbilst kvalitā tei. Pieklā jī gs, diezgan daudzveidī gs ē diens, liela zaļ ā zona. Sū dzī bu nav ne par norē ķ inu, ne pakalpojumu. … Tomēr ▾ Mē s apceļ ojā m pusi pasaules un pirmo reizi ieradā mies Turcijā , pamatojoties uz "viss iekļ auts". Viesnī ca nepievī la. Cena atbilst kvalitā tei. Pieklā jī gs, diezgan daudzveidī gs ē diens, liela zaļ ā zona. Sū dzī bu nav ne par norē ķ inu, ne pakalpojumu. Bungalo istaba ir nedaudz maza, bet tas mū s ī paš i netraucē ja. No trū kumiem - maksas internets nedarbojā s labi. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti divas vai trī s reizes nedē ļ ā , kas ir ļ oti neē rti, jo tie ne vienmē r izž ū st pa nakti un noteikti nepaliek tī ri pē c visu dienu gulē š anas uz nesteriliem sauļ oš anā s krē sliem. Animā cija pieauguš ajiem nav lī dzvē rtī ga, vakarā nav ko ī paš i darī t. Runā jot par infekcijā m, mē s principā nepeldā mies baseinos atvaļ inā juma laikā , tā pē c viss noritē ja labi. Uzturē š anā s laikā mē s neesam dzirdē juš i par inficē š anā s gadī jumiem. Esiet uzmanī gi ā rpus viesnī cas – hroniska meloš ana ir absolū ta norma. Ja maksā jat ar plastikā ta kartē m - pā rliecinieties, vai esat ievadī jis pareizo valū tu (jū s varat tirgoties dolā ros, un viņ i č ekā ieliks eiro un tā du konvertā cijas kursu dolā ros, kas pilnī bā izlī dzina jū su tirdzniecī bas rezultā tus). Es arī biju ļ oti vī lies Tez tū rē - viņ i arī melo - norma. Ceļ ojuma laiks tū res laikā bū s trī s reizes garā ks, nekā solī ja Tez tour pā rstā vis, galamē rķ ī nenokļ ū siet, kamē r nebū siet apmeklē jis visus gida ieplā notos veikalus. Tas attiecas arī uz VIP tū rē m. Neiesaku izmantot viņ u pakalpojumus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Egypt22
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"Es devos uz viesnī cu 2013. gada jū nijā ar savu dē lu 11 gadus vecs. Patieš ā m, 5 zvaigž ņ u teritorijā , mazliet vecs jau, nav luksusa variants - numuriņ i mazi, bet skaisti iekā rtoti, ē diens ir lī menī . Liela liela teritorija priež u mež ā . … Tomēr ▾ "Es devos uz viesnī cu 2013. gada jū nijā ar savu dē lu 11 gadus vecs. Patieš ā m, 5 zvaigž ņ u teritorijā , mazliet vecs jau, nav luksusa variants - numuriņ i mazi, bet skaisti iekā rtoti, ē diens ir lī menī . Liela liela teritorija priež u mež ā . Ļ oti interesanti rotaļ u laukumi bē rniem dā rzā un pludmalē , mini kā pš anas siena, ū dens slidkalniņ i bē rniem un pusaudž iem. Futbola laukums. Minizoo, zaķ i skraida pa pļ avu un sē ž zem kokiem, pā vi, kazas un jē ri. Pē c vakariņ ā m ar bulciņ ā m bē rni dodas pa taisno uz zoodā rzu. . Saulriets jū rā -smiltis. Pludmale liela, sauļ oš anā s krē slu milzī gs daudzums, sauļ oš anā s krē sli zem nojumē m, ne zem atseviš ķ iem lietussargiem. Ē diens ir normā li. Arbū zi, melones. Galvenais restorā ns un kluba restorā ns. Viena tuvā k baseinam un kluba daļ ai ir numuriņ i kotedž ā s , nevis galvenajā ē kā . Ir tematiskie restorā ni. Bija turku valodā -programmas spilgtā kais punkts ir ceptu jē ru liemeņ u izņ emš ana no tandū ra. . visi bildē jas - tieš ā m ļ oti oriģ inā li un garš ī gi. Dzī vojā m kluba daļ ā kotte mā jā je 1. stā vā . No balkona skats uz priedē m, zem balkona nemitī gi spē lē jā s vā veres - bē rns bija sajū smā . Mā ja sā kā s no 4000 - tas ir blakus animā cijai, ar skatuvi - bet logi bija vē rsti uz otru pusi - mū zika ī sti netraucē ja. Par animā ciju nevaru teikt - negā jā m pa pludmali un neaicinā jā m uz volejbolu, boč u utt. . bet viņ i saka, ka tur ir viss. . Paņ ē mā m kajaku un ar dē lu kuģ ojā m pa jū ru gar krastu. Pilsē tas puse - ar kafejnī cā m, suvenī riem, veikaliem 10-15 minū š u braucienā . Ar taksometru - 11 eiro, ar mikroautobusu - 2 eiro. Ļ oti ē rti. Pie viesnī cas pie izejas nav ne veikalu, ne mini tirgus - tā ir Sorgun mež a zona - tur ir skaista daba un priež u mež s. Vispā r iesaku - parasti atpū š amies Turkuaz vai Ali Bay, š ogad nolē mā m vienu nedē ļ u palikt Blue Waters un tad Turkuaz - principā atpū ta Blue Waters bija veiksmī ga. "
аватар Darthdimius
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neklausiet nevienu, kam nepatika viesnī ca. Ja ceļ ojat ar bē rniem un vē laties komfortablu atpū tu svaigā gaisā , tad š ī viesnī ca ir jū su izvē le. Viss ir vē rsts uz bē rniem, ap rotaļ u laukumiem. Milzī ga animatoru komanda, vecā ki bē rni, principā ar viņ iem var tusē t gandrī z visu dienu un viņ iem noteikti nebū s garlaicī gi. … Tomēr ▾ Neklausiet nevienu, kam nepatika viesnī ca. Ja ceļ ojat ar bē rniem un vē laties komfortablu atpū tu svaigā gaisā , tad š ī viesnī ca ir jū su izvē le. Viss ir vē rsts uz bē rniem, ap rotaļ u laukumiem. Milzī ga animatoru komanda, vecā ki bē rni, principā ar viņ iem var tusē t gandrī z visu dienu un viņ iem noteikti nebū s garlaicī gi.
Ē damistabā ir diē tiskais galds bē rniem, kā arī mikroviļ ņ u krā sns, ja vē laties sasildī ties. Arī pieauguš ie nepametī s izsalkuš i, izvē le ir cienī ga.
Pludmale lieliska, daudz baseinu, divi ū dens parki, viens bē rniem un viens pieauguš ajiem. Daudz iespē ju sportot.
Teritorija ir milzī ga un ļ oti zaļ a (tas vairā k attiecas uz klubu, nevis galveno ē ku). Visu teritoriju pastā vī gi uzkopj darbinieki, tā pē c ļ oti tī rs.
Krievu ir ļ oti maz, pā rsvarā eiropieš i, pā rsvarā vā cieš i, bet ir arī citi. Starp animatoriem bija trī s krievi, un darbinieku vidū ir arī krievi.
Ja jū s dodaties uz izrā dē m, tad jums nav ko darī t. Dodieties uz Amaru vai Rixos.
Parādīt vairāk »


iemiesojums natali_sochi77
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums krukovskaya1
Dosimies 2014. gada 8. jūnijā
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums sady2.by
Sakiet, lūdzu, cik maksās ekskursija uz šo viesnīcu 2 pieaugušajiem un 2 pusaudžiem 12-13 gadus veciem no 23. augusta līdz 2. septembrim. Izbraukšana no Minskas. Izmitināšana ģimenes numurā. Paldies!)
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums bluewaters
‹ Viesnīca Blue Waters Club 5*
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 1995 году, последняя реновация проводилась в 2016 году (в номерах). Состоит из двух главных 5-этажных зданий и пяти 2-этажных бунгало. Для удобства имеется 4 лифта. Широкий песчаный пляж с удобным заходом в море, есть понтон. Для активного отдыха предлагается достаточно большой выбор развлечений, активная анимация в течение всего дня развлечет и детей и взрослых. Рекомендуем для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталья, 5 км от г. Сиде, 5 км от п. Манавгат, в п. Соргун.
Pludmales apraksts Пляж в 500 м от отеля. Протяженность пляжа — 500 м. Заход в море — песок, есть бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, обслуживание номеров, 4 конференц-зала: 53, 108, 123 и 720 кв.м, вместимостью до 650 чел., услуги фотографа (платно), ТВ-салон, магазины, 1 основной ресторан, 2 A’la Carte ресторана: турецкий и австрийский (по резервации), 6 баров, 3 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева: 1680, 500 и 316 кв.м, 1 крытый бассейн с пресной водой, с подогревом в зимнее время: 180 кв.м, открытые бассейны и горки работают в зависимости от погодных условий.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне 56 кв.м, 3 горки, детский открытый бассейн 113 кв.м, 3 горки, детский крытый бассейн с подогревом 10 кв.м, мини-диско, игровая комната, детская анимация на русском языке, детский буфет (обед, ужин), детские коляски (бесплатно, по резервации).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 6 водных горок для взрослых и 6 для детей, 8 теннисный кортов, освещение теннисных кортов, снаряжение и уроки (платно), 2 футбольных поля (72 * 105) — освещение платно, игровой салон (платно). Бесплатно: живая музыка (3 раза в неделю), турецкая ночь, амфитеатр, кинотеатр, компьютерные игры, дискотека (крытая и открытая), дартс, сквош, стрельба из лука, пляжный волейбол, мини-гольф.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 671 номер:

Club Standard Room — расположены в бунгало, площадь номера 29 кв.м, мраморное покрытие, все номера с видом на сад, макс. 3 чел.

Hotel Standard Room — расположены в главных зданиях, площадь номера 29 кв.м, вид на сад, ламинатное покрытие, макс. 3 чел.

Club Family Room — расположены в бунгало, площадь номера 31 кв.м, 2 спальни с межкомнатной дверью, ТВ, душ, вид на сад, макс. 4 чел.

Hotel Family Room — расположены в главных зданиях, площадь номера 43 кв.м, 2 спальни, 2 телевизора, ванна, номера с видом на сад, ламинатное покрытие, макс. 4 чел.

Сlub Family Deluxe Suite — расположены в бунгало, площадь номера 75 кв.м, 2 спальни с гостиной, с видом на сад, макс. 5 чел.

Family Deluxe Room — расположены в главных зданиях, площадь номера 52 кв.м, 2 спальни, 2 телевизора, 2 ванные комнаты с ванной и душем, вид на сад, ламинатное покрытие, макс. 5 чел.

Family Deluxe Suite — расположены в главных зданиях, площадь номера 85 кв.м, 2 спальни c гостиной, 3 телевизора, 2 ванные комнаты с ванной и душем, халаты, вид на сад, ламинатное покрытие, макс. 6 чел.

Junior Suite — расположены в главных зданиях, площадь номера 55 кв.м, спальня, душ, джакузи, вид на сад, ламинатное покрытие, макс. 3 чел.

Handicap Rooms — номера для людей с ограниченными физическими возможностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Sorgun, Manavgat, 07601, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90-242 744 06 06
Fax: +90-242-756 95 57
Tīmekļa vietne: Blue Waters Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.