Aydinbey King's Palace & Spa 5*– Atsauksmes

28
Novērtējums 8.410
№10 viesnīcas reitingā Sānu
9.0 Numurs
8.8 apkalpošana
8.9 Tīrība
9.3 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca Aydinbey King's Palace atrodas Vidusjūras piekrastē, un tai ir sava privātā pludmale. Viesnīca tika atklāta 2008. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2014. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Manavgatas centrs atrodas 12 km attālumā no viesnīcas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар nazarlviv07
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vispā rē jais iespaids ================ Atpū tā s ar bē rniem (puikam 2.5 gadi un meitenei 5 gadi). Apmierinā ti bija gan viesnī cas pieauguš ie, gan bē rni. Uztaisī ju video apskatu par š o viesnī cu: https://www. tu caurule. com/watch? v=drZMsurzjck Teritorija ir jauka un uzturē ta tī ra. … Tomēr ▾ Vispā rē jais iespaids
================
Atpū tā s ar bē rniem (puikam 2.5 gadi un meitenei 5 gadi). Apmierinā ti bija gan viesnī cas pieauguš ie, gan bē rni. Uztaisī ju video apskatu par š o viesnī cu: https://www. tu caurule. com/watch? v=drZMsurzjck
Teritorija ir jauka un uzturē ta tī ra.
Liels paldies viesnī cas personā lam un vadī bai par brī niš ķ ī go uzturē š anos.

Galvenā informā cija
Attā lums lī dz starptautiskajai lidostai Antā lijā ir 59 km, transfē rs uz viesnī cu ilga 1 stundu 20 minū tes.
Viesnī ca sastā v no vienas lielas ē kas, galvenais restorā ns atrodas tajā paš ā ē kā zemā kajā stā vā.
Restorā nā ir bezmaksas trenaž ieru zā le. Bezmaksas Wi-Fi gan viesnī cā , gan pludmalē.
Uz vietas ir ū dens slidkalniņ i.

Istabas
========
Tī rs un tī rs. Katram numuram ir balkons. Tē jkanna un ledusskapis. Bezalkoholiskie dzē rieni (Coca-cola, Sprite, Fanta u. c. ) katru dienu tika piegā dā ti ledusskapī bez maksas. Vannas istabā ir fē ns.

Pludmale
=====
Pludmale ir smilš aina. Nojumes ir izstieptas virs sauļ oš anā s krē sliem. Pludmalē ir arī neliela bē rnu zona.
Tieš i blakus sauļ oš anā s krē sliem pludmalē atrodas bā rs. Kur var dabū t atspirdzinā jumus un uzkodas (picas, salā tus utt. ), kā arī konditorejas izstrā dā jumus.
Saulriets jū rā - smiltis. Ū dens dzidrs, nekā dus atkritumus pludmalē un ū denī neredzē ju. Tikai tad, kad bija lieli viļ ņ i, tad tajā brī dī jū ra pie pludmales nebija caurspī dī ga.
Katru dienu varē ja spē lē t ū denspolo un pludmales volejbolu. Pat no citā m viesnī cā m viņ i brauca pie mums spē lē t volejbolu.

Uzturs
==========
Pā rtikas kvalitā te ir augstā lī menī . Visas ierī ces papī ra futrā ļ os (droš ī ba un higiē na š eit ir visaugstā kajā lī menī ). Katra ē diena elektroniskā tablo, kurā var redzē t ē diena nosaukumu 5 valodā s (turku, angļ u, vā cu, krievu un franč u), ir arī informā cija par kalorijā m. Gandrī z nekad neveidoja garas rindas (sastrē gumstundā rindā bija maksimums 2-3 cilvē ki)! Tas bija garš ī gi a la carte, it ī paš i zivju restorā nā . Ieteikt.

Animā cija
========
Uz vietas ir pieejams bē rnu klubs.
Katru vakaru bē rniem bija mini diskotē ka.
Pieauguš ajiem - dzī vā mū zika pie baseina, orientē još i bija austrumu deju priekš nesumi amfiteā trī .
аватар buba999
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Kā jau gaidī ts, esam š eit jau septī to reizi))) … Tomēr ▾ Kā jau gaidī ts, esam š eit jau septī to reizi)))
аватар buba999
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
š ajā viesnī cā bijā m jau sesto reizi))))!!!! ! un nemaz nenož ē lojā m. fakts ir tā ds, ka š ī viesnī ca mums ir pilnī bā piemē rota. sā kot no skaistā m, mā jī gā m un tī rā m istabā m, lielisku pludmali un beidzot ar izcilu personā lu un garš ī gu virtuvi. … Tomēr ▾ š ajā viesnī cā bijā m jau sesto reizi))))!!!! ! un nemaz nenož ē lojā m.
fakts ir tā ds, ka š ī viesnī ca mums ir pilnī bā piemē rota. sā kot no skaistā m, mā jī gā m un tī rā m istabā m, lielisku pludmali un beidzot ar izcilu personā lu un garš ī gu virtuvi. (starp citu, š ogad ir mainī jies š efpavā rs, bet tas neietekmē ja kvalitā te jebkā dā veidā un gatavoto ē dienu garš a. Tieš i otrā di parā dī jā s vē l vairā k daž ā du labumu, ī paš i saldumi)
bija ļ oti jauki, kad ienā cā m istabā , un uz galda ieraudzī jā m vī na pudeli un augļ u š ķ ī vi ar zī mī ti, ka esam ļ oti priecī gi jū s atkal redzē t viesnī cā )))
pē c pā ris dienā m mums uzdā vinā ja kosmē tikas somiņ u no viesnī cas. sī kums, bet cik jauki. . .
tā pē c tiem, kas š aubā s, izvē loties š o viesnī cu, varu teikt droš i: droš i brauciet, un jū s to nenož ē losiet.
Es domā ju, ka nā kamreiz mē s atkal izvē lē simies mū su dzimto Aidinbeju))
цветок граната гранат)) пляжная вечеринка вот такие цветочки за 1 у.е.
аватар Martina26
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Viesnī cā atpū tusies no 1. lī dz 15. jū lijam. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m krievu un vā cu vietnē s, jo. pirmo reizi ceļ oja uz Turciju, un viesnī cu tirgus ir milzī gs. Mē s izvē lē jā mies Aydinbey un absolū ti nenož ē lojam. … Tomēr ▾ Sveiki. Viesnī cā atpū tusies no 1. lī dz 15. jū lijam. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m krievu un vā cu vietnē s, jo. pirmo reizi ceļ oja uz Turciju, un viesnī cu tirgus ir milzī gs. Mē s izvē lē jā mies Aydinbey un absolū ti nenož ē lojam. Viesnī cas, pludmales un restorā nu aprakstā neatkā rtoš os, pievienojos visā m pozitī vajā m atsauksmē m. Liels paldies visam personā lam par viesmī lī bu, sirsnī bu un labo gribu.
Viesnī cā strā dā arī krieviski runā još ie: SPA - Oksana, Gulnura (viesos) - viņ i vienmē r palī dzē s atrisinā t problē mas, kas raduš ā s viesnī cā un ā rpus tā s.
Mū su skrē jienā atpū tā s daudz turku, vā cieš u, skandinā vu, slovā ku, poļ u. Daž i viesmī ļ i patieš ā m apkalpo vispirms "savē jos", tad vā cieš us un pē c tam visus citus. Bet mē s devā mies uz š o sagatavoti, tā pē c mē s uz to reaģ ē jā m bez lielā m dusmā m.
Tā pē c personī gs paldies viesmī ļ iem Jusufam un Junusam, kuri neš ķ iro tautī bas. Vienmē r draudzī gs, uzmanī gs un pretimnā koš s visiem atpū tniekiem. Istabā istabene tika atstā ta daž as reizes denyuzhku, un mums vienmē r bija pilns mini bā rs ar dzē rieniem, kas pā rsniedz normu.
Gribu vē rst to mā miņ u uzmanī bu, kuras uztraucas par bē rnu uzturu. Iepazinā mies ar ģ imeni, ko galvenā restorā na š efpavā rs bē rnam gatavoja atseviš ķ i, jo. Bē rnam bija alerģ ija pret glutē nu. Tiesa, viņ i atveda lī dzi daž us nepiecieš amos produktus. Un tas viss bez papildu maksas. Liels aicinā jums animā cijas komandai. Paldies š ai komandai. Ebryu un Kitija (miniklubs), Alpay, Alex, Erbay, Gutti, Julia, piedod, kuru vā rdus aizmirsu - jū s esat super! ! ! Paldies par labo noskaņ ojumu, par vakara š ovu programmā m, kurā s pavadī jā m laiku un gaidī jā m katru vakaru. Animatori atkā rto ziņ ojumus 4 valodā s, tostarp krievu valodā . Es nevaru iedomā ties, kā jū s varat staigā t ar smaidiem sejā s no rī ta lī dz vē lam vakaram, atcerieties daudzus pē c vā rda. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s, un es domā ju, ka mē s vē l atgriezī simies. Tā pē c varu tikai ieteikt š o viesnī cu.
аватар ARC4833
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2011. gada JŪ NIJA VIDUS MUMS Ļ OTI PATĪ K VIESNĪ CA Ģ IMENE, Klusai ATPŪ TAI. PROTAMS, MAN NĀ CIJA MAKSĀ T 20 USD, LAI MUMS PIEDĀ VĀ TU ISTABU AR BALKONU) Ē KĀ IR VAIRĀ KI BĀ RI, Ļ OTI MĪ LI. APKALPOŠ ANA IR NORMĀ LA, DAŽ AS VIESMIENES IR Ļ OTI UZMANĪ GAS. … Tomēr ▾ 2011. gada JŪ NIJA VIDUS MUMS Ļ OTI PATĪ K VIESNĪ CA Ģ IMENE, Klusai ATPŪ TAI.
PROTAMS, MAN NĀ CIJA MAKSĀ T 20 USD, LAI MUMS PIEDĀ VĀ TU ISTABU AR BALKONU) Ē KĀ IR VAIRĀ KI BĀ RI, Ļ OTI MĪ LI.
APKALPOŠ ANA IR NORMĀ LA, DAŽ AS VIESMIENES IR Ļ OTI UZMANĪ GAS.
Biju uz masā ž u, nekas ī paš s, CITĀ S VIESNĪ CĀ S MASĀ Ž A BIJA LABĀ K MŪ SU GAUME))
ANIMĀ CIJAS NAV, PĀ RIS REIZES NEDĒ Ļ Ā ANIMĀ TORI VEDZ JAUNIEŠ I UZ KLUBA DISKO, BIJĀ M, CENAS TUR MASKAVĀ , BET PRIEKRI! ))
аватар Svetlana6529
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikā m iekā rtoti numuriņ ā uzreiz pē c ieraš anā s, neskatoties uz to, ka ieradā mies 8os, un reģ istrē š anā s no 12. Ē diens izcila kvalitā te un liela izvē le. Bijā m ar bē rnu 12 g. animā cija š im vecumam vā ja, bet piekrastes josla ir laba pastaigai Kopumā viesnī ca ir grezni iekā rtota un numuriņ i pieklā jī gi (kaimiņ viesnī ca tiek celta 2011. … Tomēr ▾ Tikā m iekā rtoti numuriņ ā uzreiz pē c ieraš anā s, neskatoties uz to, ka ieradā mies 8os, un reģ istrē š anā s no 12. Ē diens izcila kvalitā te un liela izvē le. Bijā m ar bē rnu 12 g. animā cija š im vecumam vā ja, bet piekrastes josla ir laba pastaigai Kopumā viesnī ca ir grezni iekā rtota un numuriņ i pieklā jī gi (kaimiņ viesnī ca tiek celta 2011. g. , troksnis sā kas 7 no rī ta, bet ar logs ar kondicionieri aiztaisī jā s, gandrī z nedzird, dzī vojā m 5 stā vā ) Ieeja jū rā pa smiltī m, pat ne dziļ a (ļ oti jauki ) Pasū tī jā m Ala carte restorā nus bez maksas (tā du ir kā di pieci, ē dieni atš ķ iras no standarta bufetes restorā na) Man patika: Vidusjū ra brī vā dabā , itā ļ u, Tā lo Austrumu (suš i) skaļ ā k. Daudzi ar bē rniem no 3 lī dz 10 gadiem (animā cija paredzē ta š im vecumam) Iesaku mā miņ ā m ar bē rniem (jū s varat doties bez vī rieš u pavadī bas, personā ls ir labi audzinā ts un pieklā jī gs)
аватар 47494749
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca, laba apkalpoš ana un animā cija. Netā lu atrodas pludmale. Jū ra ir laba, iespē jams, ka satraukuma dē ļ krasta tuvumā bija nedaudz neskaidrs. Atpū ta ar bē rniem. Visiem patika. Iesakā m to apmeklē t, ī paš i ar bē rniem. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, laba apkalpoš ana un animā cija. Netā lu atrodas pludmale. Jū ra ir laba, iespē jams, ka satraukuma dē ļ krasta tuvumā bija nedaudz neskaidrs. Atpū ta ar bē rniem. Visiem patika. Iesakā m to apmeklē t, ī paš i ar bē rniem. Labs ē diens, ē dienu daudzveidī ba. Tikai š eit ir problē ma ar pirmajiem kursiem, bet kā visur citur, iespē jams, Turcijā . Es ī sti negribē ju zupu biezeni, labā k ir borš č s un parastā zupa. Vispā r pā rē jiem vilš anā s nav, viss kā rtī bā .
аватар Dimkln
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ikvienam, kurš vē las apmeklē t š o viesnī cu, vajadzē tu pievē rst uzmanī bu tam, ka š eit plosā s zā dzī bas! ! ! Un par personī go mantu zā dzī bā m nezinu, bet viesnī cas dvieļ i tiek zagti. Konkrē tā k, 08. … Tomēr ▾ Ikvienam, kurš vē las apmeklē t š o viesnī cu, vajadzē tu pievē rst uzmanī bu tam, ka š eit plosā s zā dzī bas! ! ! Un par personī go mantu zā dzī bā m nezinu, bet viesnī cas dvieļ i tiek zagti. Konkrē tā k, 08.05. 2010 mē s ar sievu no rī ta samainī jā m 3 dvieļ us pret kartē m (dvieļ u izskats ir nobruž ā ts no laika, mazgā š anas un tū ristiem un vietā m pat ar maziem caurumiem, vispā r tā lu no reprezentabls! ! ). Iekā rtojuš ies pie baseina (10 metri no ē kas, viesnī cas apsargā jamā iekš ē jā teritorijā ), devā mies peldē ties baseinā . Visas dienas garumā mē s nepā rtraukti pā rvietojā mies starp sauļ oš anā s krē sliem un baseinu (maksimā lais attā lums no sauļ oš anā s krē sliem bija ne vairā k kā.2-6 metri). Kā rtē jo reizi, atgriež oties no ū dens procedū rā m, konstatē jā m, ka no viena “mū su” sauļ oš anā s krē sla ir pazudis dvielis! Uzreiz vē rsā mies pie dež urē još ā s reģ istratū ras, pastā stot par savu problē mu (mums par pā rsteigumu, tajā paš ā brī dī administratori jau gaidī ja cita krievu ģ imene ar tā du paš u problē mu). Uzziņ ai - dvieļ a nozaudē š anas (! ) gadī jumā viesim jā maksā soda nauda 20 ASV dolā ru apmē rā . Administrators uz mū su sū dzī bā m reaģ ē ja, bet kaut kā kū tri un bez ī paš as vē lmes mums palī dzē t, tomē r, tā pat kā TEZ-TOUR pā rstā vis (pateicoties š ai kompā nijai, mē s Turcijā bijā m pirmo reizi un tajā brī dī notika viņ u pā rstā ve Olga bū t tuvumā ). Mums solī ja meklē t savus dvieļ us un ziņ ot, ja tie tiks atrasti. Uz ko no mums atvadī jā s un ieteica rī t doties pie administratores, vienlaikus vē rš ot uzmanī bu uz to, ka ja netiks atrasts, tad bū s jā maksā sods. Rezultā tā uz 08.06. 2010 dvieļ i netika atrasti, un mums tiek prasī ts atlī dzinā t dvieļ u nozaudē š anu, proti, samaksā t soda naudu 20 ASV dolā ru apmē rā . Mē s nepadosimies!
Visi, kas brauc uz š o viesnī cu, nezaudē jiet modrī bu pat ar dvieļ iem, nemaz nerunā jot par vē rtī gā kā m lietā m!!!!!!!! !
Mans personī gais viedoklis ir tā ds, ka š ā di "viesnī ca" atjauno dvieļ us. pirms zaudē juma viesnī cas glā bē js “griezā s” pie sauļ oš anā s krē sliem, par ko, skaidrojoties, tika ziņ ots administratorei un attiecī gi atstā ja tos bez uzmanī bas.
P. S.
Otra krievu ģ imene aizlidoja naktī , par viņ u dvieļ a meklē š anas rezultā tiem neko nezinā m, bet domā ju, ka arī tas netika atrasts.
аватар oxana_mag34
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m Aydinbey (2 pieauguš ie, 3 bē rni) no 17. jū lija lī dz 26. jū lijam 2010. Viesnī cu izvē lē jā mies tikai pē c tū ristu atsauksmē m un fotogrā fijā m, par ko liels paldies visiem. Kopumā viesnī ca nav slikta, ir daž i trū kumi, bet tie neietekmē ja kopē jo iespaidu par pā rē jo! Ceļ ojuma laiks no lidostas lī dz viesnī cai 1 stunda. … Tomēr ▾ Bijā m Aydinbey (2 pieauguš ie, 3 bē rni) no 17. jū lija lī dz 26. jū lijam 2010. Viesnī cu izvē lē jā mies tikai pē c tū ristu atsauksmē m un fotogrā fijā m, par ko liels paldies visiem. Kopumā viesnī ca nav slikta, ir daž i trū kumi, bet tie neietekmē ja kopē jo iespaidu par pā rē jo! Ceļ ojuma laiks no lidostas lī dz viesnī cai 1 stunda. 50 min. Viesnī cā ieradā mies 11:00. no rī ta uzreiz aizpildī ja anketu, uzreiz uzlika rokassprā dzes, bet teica, ka istaba vē l nav gatava, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz baseinu, pē c tam paē dā m pusdienas, un 13.00 jau bijā m istabā . mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā , ar skatu uz krū miem, un nedaudz aiz tiem redzama karaliskā pū ķ a viesnī ca, bet istabā ir noķ erts bezmaksas Wi-Fi (arī viņ i uzzinā ja, tas arī tiek noķ erts otrais stā vs, vajag tikai apgulties uz grī das, paiet tuvā k ieejas durvī m), citā di visi sē ž internetā vestibilā pie reģ istratū ras. ISTABA - ģ imenes, divas istabas ar televizoriem (rā da 2 krievu kanā lus), vienā istabā ir 2 atseviš ķ as gultas, otrā - viena divvietī ga un viena vienvietī ga, ir mini bā rs (ū dens, gā ze. ū dens, sulas (nav garš ī gas) ) kastē s), seifs, fē ns vannas istabā , kondicionieris, balkons. veļ a tika mainī ta katru dienu, dvieļ i arī (tiek dota divreiz). UZŅ EMŠ ANA - par reģ istratū ras darbu komentā ru nav (izņ emot vā ji strā dā još u kondicionieri), vienmē r smaida, jautā kā iet, vai viss atbilst, bē rnam dzimš anas diena, neaizmirsa, viņ i atveda dā vanu no viesnī cas (augļ i, vī ns), blakus reģ istratū rā sē ž meitene, pie viņ as var pasū tī t kū ku (15 eiro), viņ a rezervē arī a la carte restorā nus, vestibilā var atrast arī GUIDE TEZ TOUR no rī ta un vakarā . Ē diens - man patika viss, vienī gais mī nuss - bija par maz zivju BEZ KAULIEM (ļ oti dī vaini, un vē l viena lieta - bet tas nav paredzē ts pā rtikai, bet gan APKALPOJUMIEM - uz galdiem nekad nebija zobu bakstā mais, pā rē jā beigā s redzē jā m kur tā s slē pj !! ! un vē l, ja neierodas laicī gi uz pusdienā m, vakariņ ā m, tad ir problemā tiski atrast galdiņ u, un tad vē l jā gaida, kad atnesī s dakš iņ as un naž us (vienreiz Pati aizgā ju, atvē ru galdu, un paņ ē mu visus galda piederumus turpat un ir zobu bakstā mie), viesnī ca ir pā rpildī ta, varbū t citreiz, kad cilvē ku mazā k, apkalpo ā trā k. Svaigi spiesta sula - 1 eiro. SPA-25 eiro no personas (namam + pī lings + putu masā ž a), tur tika mainī ti arī pludmales dvieļ i (reizē m sanā ca nobruž ā ts). Pretī spa FRIZIETE - (pedikī rs - 35 eiro). BASEINI-tī rī ti katru dienu, bet ja celies 8, tad ak vai, brī vas vietas zem nojumes neatradī si, bet gan vari atrast cilvē ku, kurš tev papildus ieripinā s sauļ oš anā s krē slus, lietussargus (kaķ u matrač i ir novietoti uz sauļ oš anā s krē sli zem slidkalniņ iem), turpat blakus tualetei M un J. duš a, ģ ē rbtuve atrodas pie baseina bā ra. SLIEDĀ JUMI labi, nevienam nav traumu) blakus slidkalniņ iem ir baseins bē rniem, mini klubs. Mums ļ oti patika ledus iekš telpu baseins - atrodas netā lu no restorā na, ir arī dž akuzi. JŪ RA - ieeja laba, bet jā iet mazliet, lī dz dziļ umam un tā , izņ emot milzī go cilvē ku skaitu uz 1 kvadrā tu. skaitī tā js ir kā rtī bā . pludmalē ir duš a, krā ns kā ju mazgā š anai no smiltī m. Pludmalē tualeti neatradā m, devā mies uz netā lu esoš o pie baseiniem. BĀ RI - BEACH BAR pusdienojā m pā ris reizes - ā trā s uzkodas pē c pasū tī juma (pica, dogi, gambo, siers, spageti u. c. ), ir arī daž ā di salā ti, augļ i, bet kaut kā sanā ca, ka sanā cā m visvairā k pirmais, un viens no pē dē jiem saņ ē ma ē dienu, un tad pē c tam, kad viesmī lis tika izsaukts 10 reizes. BASEINA BĀ RS - no 15 lī dz 16 dod cepumus, mafinus. saldē jums - 14h. Mini klubā . Ī RU BĀ RS - vienu reizi nevajag, vienu reizi garš ī gi kokteiļ i, otru reizi - viens ū dens, un uz ielas ir ļ oti maz vietu, vā cieš i tur visu dienu sē ž un griež kā rtis (bā rā kondicionieris ir diezgan vā jš , jā sē ž tieš i zem tā DISKO BĀ RS - jautri bā rmeņ i (taisa killer volejbola kokteili), diskotē kā neredzē jā m nevienu dejotā ju, kā arī apmeklē tā jus (turku pusaudž u bariņ š un pā ris mū sē jie), nu nav brī nums, jo mū zika skan ļ oti ļ oti klusi pie disko bā ra - boulings, spē ļ u automā ti - mē s tur nebijā m, nevaru neko pateikt. AL A CARTE RESTORĀ NI - bijā m Ķ Ī NIEŠ U valodā - ē diens ir so-so uz 4 - sojas soja atš ķ aidī ta ar ū deni, kā postu salā ti - nav, man patika Pekinas pī le, ķ ī nieš u pī rā gs, un BBQ - brī vā dabā , bija labā k nekā ķ ī niski, gaļ a bija svaiga, daudzveidī ga (viss bija cepts , koš ļ ā t), ir arī izvē le dā rzeņ u salā ti, augļ i, deserti, var piezvanī t cilvē kam, viņ š uzceps visu, ko esi izvē lē jies, vai cep pats, bet karstums tur ir BRIESMĪ GS, tu sē di kā aizliegumā e, septiņ i sviedri pazuduš i. ANIMĀ CIJA - neuzbā zī ga, bet labi padarī ta, pa dienu - standarta izklaides komplekts (š autriņ as, konkursi, ū dens aerobika), katru vakaru tika rā dī ti š ovi (mums vairā k patika humoristiskie vai arī Adinbeja kungs), pē c izrā des viņ i organizē sacensī bas (pludmales volejbols vai ū denspolo) animā cijas komanda pret atpū tnieku komandā m, pē c tam diskotē ka PLUDŽ AS BĀ RĀ (ļ auž u daudz, nepietiek vietas), dienu vē lā k animatori (Mario) aizved uz diskotē ku (ieeja $ 15 vienai personai, dzē rieni tiek apmaksā ti, cenas ir saprā tī gas). SECINĀ JUMS: ejiet viegli, jū s to nenož ē losit! Mazā k mī nusu nekā plusi. Tiesa, tiem, kas pieraduš i atpū sties lielajā s viesnī cā s, sā kumā teritorija var š ķ ist ļ oti noslogota (nav vietas), bet pē c tam pierod un pat atrod daudz priekš rocī bu (viss blakus, tev nav klejot tā lu karstumā ).
аватар ildar_n
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tusies ģ imene: 4 cilvē ki, bē rni 2 gadi un 5 gadi. Mē s vispā r devā mies pirmo reizi uz "ne mū su" dienvidiem. Man ļ oti patika viesnī ca. Visticamā k, jo salī dzinā jumi tikai ar ciemu. Vityazevo (Krievija). Ieradā mies ap desmitiem no rī ta, aizpildī jā m kartiņ u, uzvilkā m mums rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene: 4 cilvē ki, bē rni 2 gadi un 5 gadi. Mē s vispā r devā mies pirmo reizi uz "ne mū su" dienvidiem. Man ļ oti patika viesnī ca. Visticamā k, jo salī dzinā jumi tikai ar ciemu. Vityazevo (Krievija). Ieradā mies ap desmitiem no rī ta, aizpildī jā m kartiņ u, uzvilkā m mums rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m. Pē c brokastī m neliela pastaiga pa apkā rtni: promenā de, jū ra. Divpadsmitos pē cpusdienā atgriezā mies "reģ istratū rā ", un mū s nosū tī ja apdzī vot istabu. Viss ir vienkā rš i, bez problē mā m.
Laiks bija lielisks! ! ! Gaisa temperatū ra no 21-23 naktī lī dz 29 dienā . Mums ar to pietika. Silta jū ra.

Numurs.
Istaba bija tā sauktā "standarta". Viena vienvietī ga gulta un viena divguļ amā gulta. Gaisa kondicionē tā js darbojā s pat ar atvē rtu balkona logu. Laikam jau amatnieki pamē ģ inā juš i.
Istabas interjers ir ļ oti gudrs un vienkā rš s. Aizkari ir biezi - pat gaiš ā dienā var aizvē rt un bū s tumš s. Klusais laiks pagā ja ar blī kš ķ i.
Numurā ir LCD televizors.
No Krievijas kanā liem 1. kanā ls (satelī ts) un RTR-Planet.
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Bet ko es pamanī ju: piekarinot zī mi “Netraucē t”, tā s var arī nenoņ emt. Pirms ceļ ojuma mē s lasī jā m atsauksmes un nolē mā m katru dienu atstā t 1 USD istabenei. Vai tas ietekmē ja tī rī š anas kvalitā ti vai nē - es nevaru pateikt, es nezinu. Lai nomainī tu dvieļ us, tie jā savā c kaudzē uz grī das: kad tie atstā ja karā joties uz ā ķ iem, tie palika karā juš ies - viņ i tos nemainī ja. Pirms doš anā s istabene uz gultas salocī ja kompozī ciju ar ziedu. Bet tajā paš ā laikā viņ a man lū dza aizpildī t anketu par viņ as darbu. Mē s bū tu viņ u tur "piecinieki" norā dī juš i, bet bija sajū ta, ka mū s mē ģ ina uzpirkt.
Vannasistabā bija viss: pā ris š ampū na pudelī tes, pā ris duš as ž elejas, maza ziepju gabaliņ a, vates paliktņ i, tualetes papī rs, darbojā s fē ns.
Minibā rs istabā tika regulā ri papildinā ts: pā ris pudeles minerā lū dens, pā ris tī ra ū dens, pā ris sulas.
Skats no istabas bija uz Royal Dragon Hotel.
Bet starp mū su viesnī cu un “pū ķ i” ir smilš u kalns. Bet jū ra ir lieliska. Ne 100% "skats uz jū ru", protams. Bet daļ ē ji. No numuriņ iem viesnī cas pretē jā pusē paveras skats arī uz viesnī cu - Sunis Evren Beach. Bet viņ š bija desmit metru attā lumā . Es nevaru spriest par skatu no š ī m istabā m - es to neredzē ju.
Bija gadī jums: dē ls nospieda pogu uz vannas istabas durvju roktura, izgā ja ā rā un aizslē dza durvis. Viņ i sauca kalponi, viņ a sauca "tehniķ i". Atnā ca vietē jais onkulis Vasja. Ar instrumentu palī dzī bu viņ š nevarē ja atvē rt neveiksmī gā s durvis. Dzenā s pē c starplikas. Nedaudz paš ķ ī ra aplodas, un durvis atvē rā s. Uzmanī gi un ā tri.
Es dodu skaitli "izcili".

Uzturs.
Gatavots daudzveidī gs un garš ī gs. Ē dienkartē sev pieņ emamu ē dienu varē ja atrast ikviens: gaļ as ē dā js, veģ etā rietis, saldummī lis, cukura diabē ta slimnieks u. c. Zaļ umi, dā rzeņ i, augļ i, salā ti no tiem - daudz. Ķ irsis mums bija hits - ļ oti salds. Vistas, tī tara gaļ a, liellopa gaļ a, zivis...bija viss, katru dienu. Cepts, sautē ts, vā rī ts...
Pusdienā s un vakariņ ā s jebkuri dzē rieni no bā riem jebkurā daudzumā . Bet jā gaida – viesmī ļ i neseko lī dzi visiem. Bē rniem no rī tiem daž ā das sausā s brokastis, piemē ram, "kosmostā ri", frī kartupeļ i. Kaš i nav tā di kā mū sē jie, bet viņ i ir. Zupas ir š ķ idrs biezenis, tā s arī nav tā das kā mū su zupas. Bet garš ī gi - tas nav lī dzņ emš anai. Jauks restorā ns, skaistas ē rtas mē beles, ā rā ir galdi.
No a la carte devā mies uz barbekjū . Ideja forš a: galds, blakus š aš liks ar oglē m, pats uzcep...interesanti.
Bā ros degvī nu nedzesē , un krieviem dzerš ana ar ledu nav pareiza. Izlejamais alus "Efes". Labs alus.
Bū tī bā tas viss ir saistī ts ar pā rtiku. Un noslē gumā es teikš u: es ievietoju uzturu “izņ emot. ". Pā rliecinoš i.

Teritorija, jū ra un pludmale.
Ļ oti kompakts. Č etri baseini: divi lieli (dziļ ums 1.4 metri), viens ar slidkalniņ iem (dziļ ums 1.2 metri), viens iekš telpu (dziļ ums 1.4 metri), ir arī dž akuzi. Ir bē rnu baseins-dziļ ums 30cm. Ū dens visos baseinos tī rs, katru vakaru tika tī rī ts dibens.
Ir divi ū denskritumi.
Ž ē l tikai, ka tā s tika iekļ autas tikai vakarā.
Lī dz pludmalei varē ja lē nā m nokļ ū t 3-5 minū tē s. Pludmalē sauļ oš anā s krē slu/matrač u pietika visiem - bez tiem nepalika neviena diena. Pludmale ir smilš aina. Ieeja jū rā ir visbē rnī gā kā - peldē ties vajag attā linā ties no krasta. Bē rniem jū s nevarat iedomā ties labā k - jū s varat spē lē t no sirds. Tas bija izš ķ iroš ais faktors, izvē loties š o konkrē to viesnī cu.
Kad pacē lā s labs vilnis, netā lu no krasta parā dī jā s duļ ķ ainī ba un dubļ i aļ ģ u veidā . Bija citā Alanjas pludmalē (Cleopatra Beach). Ir mazi oļ i. Ū dens ir zils pat ar labiem viļ ņ iem.
Pē c atpū tniekiem pietiekamā daudzumā tiek atstā tas glā zes un ū dens pudeles. Lai gan podu-urnas ir visur. Ja visi bū tu uzmanī gā ki pret citiem, tas nenotiktu.
Bā rs pludmalē ir pieklā jī gs, sortiments tā ds pats kā pie baseiniem. Blakus volejbola laukums. Š ī biznesa fani vienmē r varē ja spē lē t.
Pludmalē ir uzbē rts uzbē rums.
Izrā dī jā s neliels lī cis, kurā ietek upe. Tas izrā dī jā s ļ oti jauki. Un stā vvietas laivā m/laivā m, un tū ristiem ir kur pastaigā ties.
Teritorija "5", pludmales vē rtē jums ir "labs" ar mī nusu.

Animā cija.
Animā ciju pieauguš ajiem neesmu redzē jis. Ļ aujiet man pateikt, man tas nebija vajadzī gs. Bet miniklubā viss notika pē c grafika: spē lē ja, notika konkursi, vakarā bē rniem tika izsniegti diplomi utt. Tā tad process noritē ja kā nā kas. Vakarā pē c vakariņ ā m amfiteā trī notika diskotē ka bē rniem - "mini-disko". Dziesmu repertuā rs tā ds pats. Bet bē rniem bija jautri, viņ i negribē ja iet gulē t.
Kā du vakaru viņ i uztaisī ja "pē c vakariņ ā m" promenā di gar krastmalu, gar kaimiņ u viesnī cā m. Visā s viesnī cā s š ajā laikā ir bē rnu diskotē kas. Tā tad no tā m, kurā m viņ i gā ja garā m, lija tā s paš as melodijas, kurā m iedegā s bē rni mū su viesnī cā . ))))
Vispā r arī uz "piecinieku".

Ģ imenes viesnī ca. Tas nav viesnī cas "mī nuss". Tā ir viņ a specifika.
Lieliski piemē rots tiem, kas vē las atpū sties mierā . Un tā s ir tikai ģ imenes ar bē rniem.
Ja ir kā di jautā jumi - jautā jiet, gatavs atbildē t. Es ļ oti priecā š os, ja tas jums palī dzē s.
Территория отеля Олично!!!! Номер 2302 Вид на отель с насыпи Номер 2302 (продолжение) Номер 2302 (продолжение) Основной ресторан Композиция с цветочком
Parādīt vairāk »


iemiesojums ludmilasip
Lūdzu, atbildiet pēc iespējas ātrāk!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Anastassiya777
Sandy vai ne? Man ir maza meita, kurai ļoti patīk būvēt pilis. Un cik maiga ieeja jūrā. Pateicos jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Martina26
Pastāstiet, lūdzu, vai ārpus viesnīcas ir kādas aktivitātes bērniem vai viesnīcā ir tikai bērnu animācija? Ko bērni no 8 gadu vecuma dara no peldēšanas brīvajā laikā? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums olga69
Man nepatīk nav.service
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 14 atbildes
iemiesojums oxana_mag34
gribam iet uz 5.(2 mammas un 3 bērni 13,13,8 gadi) gribam zvanīt vienā istabā, bet lielā. Šajā sakarā rodas jautājums: vai šajā viesnīcā ir lieli ģimenes numuri? (Dažādās vietnēs ir atšķirīga informācija par šīs viesnīcas ģimenes numuriem)
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Aydinbey King's Palace расположен на берегу Средиземного моря и располагает собственным пляжем. Отель был открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2014 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Расстояние от отеля до центра Манавгата составляет 12 км. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в Эвренсеки, рядом с пляжем, в 15 км от г. Сиде, в 70 км от центра г. Анталия и в 60 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж находится рядом с отелем, заход в море — песок, бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi (бесплатно, в лобби), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды, room service (платно), услуги фотографа (платно), 1 основной ресторан, 7 ресторанов a la carte: дальневосточный, османский, мексиканский, рыбный, барбекю, итальянский, турецкий завтрак – по предварительной записи, за время проживания посещение каждого из ресторанов 1 раз – бесплатно, 6 баров, 3 конференц-зала, 3 открытых бассейна 954, 307 и 109 кв.м, 1 крытый бассейн, 98 кв.м (зимой с подогревом), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн, 60 кв.м, крытый детский бассейн, 7 кв.м, мини-клуб (4-12 лет), мини-диско, детская анимация на русском языке.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 3 водные горки. Софт-анимация на русском языке, живая музыка, бочча, дартс, пляжный волейбол, аэробика, аквааэробика, интернет-кафе и компьютерные игры (платно), боулинг (платно), все виды водного спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 359 номеров.

Istabās

Элегантно оформленные номера отеля Aydinbey оснащены кондиционером, ЖК-телевизором и мини-баром. В каждом номере есть собственный балкон с кофейным столиком и двумя стульями. Из некоторых номеров открывается вид на море.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Evrenseki, Side, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 745 05 33
Tīmekļa vietne: Aydinbey King's Palace & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).