Uzmanību!

Rakstīts: 6 augusts 2010
Ceļošanas laiks: 3 — 6 augusts 2010
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Ikvienam, kurš vē las apmeklē t š o viesnī cu, vajadzē tu pievē rst uzmanī bu tam, ka š eit plosā s zā dzī bas! ! ! Un par personī go mantu zā dzī bā m nezinu, bet viesnī cas dvieļ i tiek zagti. Konkrē tā k, 08.05. 2010 mē s ar sievu no rī ta samainī jā m 3 dvieļ us pret kartē m (dvieļ u izskats ir nobruž ā ts no laika, mazgā š anas un tū ristiem un vietā m pat ar maziem caurumiem, vispā r tā lu no reprezentabls! ! ). Iekā rtojuš ies pie baseina (10 metri no ē kas, viesnī cas apsargā jamā iekš ē jā teritorijā ), devā mies peldē ties baseinā . Visas dienas garumā mē s nepā rtraukti pā rvietojā mies starp sauļ oš anā s krē sliem un baseinu (maksimā lais attā lums no sauļ oš anā s krē sliem bija ne vairā k kā.2-6 metri). Kā rtē jo reizi, atgriež oties no ū dens procedū rā m, konstatē jā m, ka no viena “mū su” sauļ oš anā s krē sla ir pazudis dvielis! Uzreiz vē rsā mies pie dež urē još ā s reģ istratū ras, pastā stot par savu problē mu (mums par pā rsteigumu, tajā paš ā brī dī administratori jau gaidī ja cita krievu ģ imene ar tā du paš u problē mu). Uzziņ ai - dvieļ a nozaudē š anas (! ) gadī jumā viesim jā maksā soda nauda 20 ASV dolā ru apmē rā . Administrators uz mū su sū dzī bā m reaģ ē ja, bet kaut kā kū tri un bez ī paš as vē lmes mums palī dzē t, tomē r, tā pat kā TEZ-TOUR pā rstā vis (pateicoties š ai kompā nijai, mē s Turcijā bijā m pirmo reizi un tajā brī dī notika viņ u pā rstā ve Olga bū t tuvumā ). Mums solī ja meklē t savus dvieļ us un ziņ ot, ja tie tiks atrasti. Uz ko no mums atvadī jā s un ieteica rī t doties pie administratores, vienlaikus vē rš ot uzmanī bu uz to, ka ja netiks atrasts, tad bū s jā maksā sods. Rezultā tā uz 08.06. 2010 dvieļ i netika atrasti, un mums tiek prasī ts atlī dzinā t dvieļ u nozaudē š anu, proti, samaksā t soda naudu 20 ASV dolā ru apmē rā . Mē s nepadosimies!
Visi, kas brauc uz š o viesnī cu, nezaudē jiet modrī bu pat ar dvieļ iem, nemaz nerunā jot par vē rtī gā kā m lietā m!!!!!!!! !
Mans personī gais viedoklis ir tā ds, ka š ā di "viesnī ca" atjauno dvieļ us. pirms zaudē juma viesnī cas glā bē js “griezā s” pie sauļ oš anā s krē sliem, par ko, skaidrojoties, tika ziņ ots administratorei un attiecī gi atstā ja tos bez uzmanī bas.

P. S.
Otra krievu ģ imene aizlidoja naktī , par viņ u dvieļ a meklē š anas rezultā tiem neko nezinā m, bet domā ju, ka arī tas netika atrasts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu