Pārskats par Aska Costa Holiday Club 5

Rakstīts: 4 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 26 jūnijs — 3 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Iesaku!!!!!! !
Es esmu no Rostovas pie Donas. Mē s atpū tā mies Aska Costa Holiday no 26.06. 12. lī dz 07.03. 12 ar ģ imeni, tikai 6 cilvē ki. Teikš u uzreiz - viesnī ca ģ imenē m vai tiem, kas vē las relaksē još u atpū tu. Atpū tas laikā nebija ne kautiņ u, ne dzē rā ju kā "Tagila noteikumi". Krievi - 80%, pā rē jie 20% - turki (no menedž menta klases), vā cieš i, poļ i, Ukraina.
PLUSI: teritorijā ļ oti skaista, divstā vu mā jas, daudz apstā dī jumu, palmas, zied skaisti krū mi, ir pā vi un pī les - tā s staigā pa teritoriju (nu, protams, ne drū zmā ). Baseins forš s, slī dkalniņ i bē rniem, arī pieauguš ie. Ē diens ļ oti labs, liela daž ā dī ba, bet nebija jē ra gaļ a, zivis trī s reizes un tad cepta stavrida. Ir daudz augļ u: arbū zi, melones, aprikozes, ā boli, augļ i, ķ irš u plū mes. Bezmaksas dzē rieni: viena veida alus (labs efekts), sarkanvī ns un baltvī ns (vidē js), vietē jais degvī ns Rakka anisim un citi vietē jie alkoholiskie dzē rieni. dzē rieni, tē ja, ū dens, kafija, jupi sulas, sprite, kokakola, fanta. importē tais alkohols. dzē rieni - par maksu, svaiga apelsī nu sula 2 eiro. Daudz saldumu. Nauda iet gan dolā ros, gan eiro bez starpī bas, bet dolā ri ir labā ki. Ā rpus teritorijas veikali ir par 30-50 procentiem lē tā ki nekā iekš ā . Vakarā animā cija bē rniem, tad kaut kā ds priekš nesums pieauguš ajiem (uguns š ovs ir vienkā rš s, viņ i izvē lē jā s Aska kosta kungu un jaunkundzi - bija ļ oti forš i, turku vakars - izrā de - deju ansamblis un vē dera tips dejot - forš i). Animā cija pā rsvarā ir krievu valodā . Pludmale pie jū ras atrodas 150 metru attā lumā , pā reja zem ceļ a, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nav. personā ls labs, pieklā jī gs, neuzbā zī gs, rupjī bas nekad nebija. Rindas pē c ē š anas nav, vienmē r ē diena pietiek neatkarī gi no tā , kad ierodaties ē dienreizes sā kumā vai beigā s. Es varu teikt, ka pusdienā s un vakariņ ā s jū s ierodaties, pirms esat izsalcis.

Istabas ir tī ras, kā rtī gas uz stabila č etrinieka. Tī rī š ana katru otro dienu (svē tku sā kumā iedevu istabenei divus eiro un pa vidu, tā pē c visu nedē ļ u tī rī ju, pildī ju, ledusskapī nemitī gi liku ū deni). Sauna un turku pirts bez maksas (par maksu, ja vē laties tvaicē t turku valodā - apmē ram 50 USD)
Mī nusi: neapsē dieties 9. blokā - tas smird pē c mitruma. Pā rmitinā š ana ir aizkavē jusies. Oļ u pludmalē ir neē rti iekļ ū t. Jū s varat iegā dā ties gumijas č ī bas, vai no mola.
Galda teniss - saplī suš as divas raketes, lū dza nomainī t, nemainī ja. Zivju restorā ns - vienreiz bez maksas. bet tā -tā . Tas viss.
Padomi - iepirkš anā s - 10 min. brauciet uz Alanju - Alara Bazaar. Jū s varat nokļ ū t ar mikroautobusu, pastaigā joties pa tuvē jo automaģ istrā li ik pē c 15 minū tē m (brauciens USD 2 vienai personai) vai ar taksometru USD 10 (ja kaulē jas) var bū t par USD 8). Turcija ir liels tirgus, visi vē las maldinā t tū rists. Cenu zī mju nav nekur, izņ emot lielveikalos. Ja kaut ko pē rkat tirgos vai privā tajos veikalos, kaulē jieties. Atlaide lī dz 50%. Tū risma pā rstā vji. firmas piedā vā s braucienus uz tekstila tirdzniecī bas centru un ā das mā jā m. Teikš u uzreiz, ka tur saņ em procentus no taviem pirkumiem, tā pē c cenas tur ir uzpū stas divas reizes. Uz tirgu labā k aizej paš am. Labi atpū ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu