normāla atpūta

Rakstīts: 8 oktobris 2010
Ceļošanas laiks: 19 — 28 septembris 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
No sā kuma par viesnī cas "+": liela, skaista teritorija, draudzī gs personā ls, laba animā cija, bē rnu klubs lielisks, baseini un slidkalniņ i super, jū ra silta, pludmale tī ra (oļ i), istabas uzkoptas katru dienu, pasteļ i tiek mainī ti 1 reizi 2-3 dienā s, ū dens istabā katru dienu.
Tagad par viesnī cas "-": ievā coties pirmajā dienā citā ģ imenē , laistī tā ji, kas strā dā pa nakti, neguļ , trauki (ī paš i krū zes un glā zes) - sanā k netī ri.
Atseviš ķ i par UZTURU: kā jau pieauguš am, ē diens daudzveidī gs, daudz salā tu, gaļ a - vairā k vistas un tī tara daž ā dos gatavoš anas veidos, maz zivju - pā rsvarā ceptas siļ ķ es, piedevas - rī si, frī kartupeļ i, makaroni, biezeni kartupeļ i ar daudz garš vielā m. Saldumi un konditorejas izstrā dā jumi ir SUPER!!! !

Bē rna uzturs nav pā rdomā ts
VAKARIŅ AS: uz bē rnu galda ir kartupeļ i un makaroni, sarkanā s desiņ as ar daudz garš vielā m vai kotletes ar tā m paš ā m garš vielā m (ē dienkarte nav mainī jusies!! ! ) RĪ T: izglā bā mies ar omleti un konditorejas izstrā dā jumiem. PUSDIENAS: tā pat kā vakariņ as + rī si, bet no kopī ga galda. Stū rī ar diē tisko pā rtiku, pastā vī gi nepietiekami vā rī tiem kartupeļ iem.
Un tā pā rē jam viesnī ca laba, ģ imenes tipa.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu