X Life Hotel Sarigerme 5*– Atsauksmes

51
Novērtējums 7.910
pamatā
51 atsaukt
№2 viesnīcas reitingā Sarigerme
8.3 Numurs
8.6 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.1 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Vidusjūras krastā Sarigermes rajonā. Tā tika atvērta 2005. gadā un atjaunota 2016. gadā. Viesnīcas ēka ir viena sešstāvu ēka. Viesnīca piedāvā ērtu uzturēšanos ar labu apkalpošanu. Uzņem viesus no 15 gadu vecuma.Vairāk →
аватар leonid-61
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Ar sievu atpū tā mies XL Sarigermē no 13.07-25.07. 21 Mē s braucam uz š o viesnī cu katru gadu - 3 reizes bija 2019.2020, 2021, Pati viesnī ca atrodas skaistā vietā - kalnos Kurš ieradā s atpū sties no pilsē tas burzmas, trokš ņ a, trokš ņ a - tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. … Tomēr ▾ Sveiki! Ar sievu atpū tā mies XL Sarigermē no 13.07-25.07. 21 Mē s braucam uz š o viesnī cu katru gadu - 3 reizes bija 2019.2020, 2021, Pati viesnī ca atrodas skaistā vietā - kalnos
Kurš ieradā s atpū sties no pilsē tas burzmas, trokš ņ a, trokš ņ a - tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Skaistas pē rļ u vistiņ as pastaigā jas pa viesnī cu.
Mums viesnī cā iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru. Reģ istratū ras darbinieki - bija puisis no Kazahstā nas, kurš vienmē r bija gatavs palī dzē t, istaba bija tī ra, pē c remonta.
Ledusskapī vienmē r bija ū dens, kas tika papildinā ts katru dienu, neskatoties uz to, ka ū deni var brī vi ņ emt gan viesnī cā , gan pludmales bā rā . Personā ls, kas uzkopj telpas, ir draudzī gs un vienmē r var nodroš inā t ū deni, ziepes utt. , ja nepiecieš ams, un jums palī dzē t.
Uz pludmali aizvedī s marš ruta autobuss. Ne pā rā k ē rts grafiks, izdevā s pā rliecinā t administrā ciju nedaudz koriģ ē t grafiku - katru stundu.
Uz pludmali devā mies ar marš ruta autobusu pē c grafika, ja kā jā m, tad kā das 15 minū tes mierī gā tempā , zem priež u smarž as un cikā ž u mū zikas un garā m mazam veikalam)
Pludmale ir normā la, sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir gatavi ar matrač iem - pludmalē vienmē r ir pā rstā vis no viesnī cas (dzen sveš iniekus no viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem) - Es runā ju ar viņ u vairā kas reizes (mā cī jos turku valodu), viņ š neļ auj vietē jiem bū t viesnī cas pludmalē , tē ja, kafija bā rā , ū dens, ayran - nepietiek, alus, veca sieviete taisa kā nacionā lā s pankū kas ar biezpienu, zā li, sieru - ja gribi pamē ģ inā t, jā stā v rindā un dabū mazu gabaliņ u, nez kā pē c vienmē r iedod vietē jiem vairā k.
Pusdienā m un vakariņ ā m ir ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte, gaļ a, zivis, sā nu ē dieni, salā ti, olī vas, augļ i - ķ irš i, aprikozes, aprikozes, melones un garš ī gs arbū zs. Viesmī ļ i pavada - viņ i stā v pretī un uzliek to, ko jū s lū dzat. . Gaļ as cepetis, zivis uz ielas Darbs maskā s Antiseptiķ i uz galdiem, un kur vien nepiecieš ams. Viņ i ā tri notī ra galdus. Personā ls ļ oti uzmanī gs, pieklā jī gs. Kafija nav ī paš i garš ī ga.
Pa reizei nopirkā m turku un paš i taisī jā m istabā . Pē cpusdienā un vakarā baudī jā m klusumu - animā cijas nav
Zinā jā m, uz kuru viesnī cu dosimies. Paldies Dievam, ka nav bē rnu un nav trokš ņ a - 16+ Viesnī cas galvenais menedž eris, ejot garā m, vienmē r sasveicinā s un jautā , kā klā jas un problē mas, Labi atpū tā mies. Un esam priecī gi, ka š ī iespē ja piepildī jā s par lielisku cenu. 2022. gadā cenas pieauga 2-3 reizes!! ! Diemž ē l 2022. gadā mē s nevarē sim atpū sties. Liels paldies, ka centā ties saglabā t savu labo lī meni, un mē s nā ksim pie jums atkal 2023. gadā!
Larisa K. un Leonī ds G.
пляж отель расписание шатл на пляжщ отель
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī s viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Arī ē diens š eit ir ļ oti labs. Š ī netiek uzskatī ta par VIP viesnī cu, bet par ļ oti labu 5k. Te ir maz krievu, maz ukraiņ u. Š eit vairā k atpū š as ā rzemnieki, ī paš i briti. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Arī ē diens š eit ir ļ oti labs. Š ī netiek uzskatī ta par VIP viesnī cu, bet par ļ oti labu 5k. Te ir maz krievu, maz ukraiņ u. Š eit vairā k atpū š as ā rzemnieki, ī paš i briti. Viesnī ca atradā s pusotra kilometra attā lumā no pludmales, bet mū s veda ik pē c pusstundas. Pludmale atrodas labā vietā , ir zilais karogs un vienkā rš i brī niš ķ ī ga jū ra.
аватар Anna80734
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Gribē jā m viesnī cu bez bē rniem, atbraucā m, nokā rtojā m mū s uz 1.5h, kamē r brokastojā m. Ja godī gi, š ī viesnī ca nevelk pieciniekā , dzī vojā m istabiņ ā ar skatu uz jū ru, pati istabiņ a neatbilda 5 zvaigznē m, uzkopš ana arī . … Tomēr ▾ Gribē jā m viesnī cu bez bē rniem, atbraucā m, nokā rtojā m mū s uz 1.5h, kamē r brokastojā m. Ja godī gi, š ī viesnī ca nevelk pieciniekā , dzī vojā m istabiņ ā ar skatu uz jū ru, pati istabiņ a neatbilda 5 zvaigznē m, uzkopš ana arī . Es gribē ju, lai tur bū tu teritorija, nevis viesnī ca. Bet tieš i tik liela zaļ a atseviš ķ a zona, kur var pastaigā ties. Gaidas un realitā te vienmē r atš ķ iras, un, ja izvē laties piecus, tad, protams, ī stie piecinieki ir daudz dā rgā ki. Ē diens parasts, standarta ē dienkarte bez smalkumiem, nebija pat tradicionā lo turku saldumu. Man arī nepatika pludmale, laiks bija tā ds, ka no rī ta jā bū t pludmalē , pē cpusdienā sā kā s stiprs vē jš , smiltis lido acī s, nav iespē jams gulē t aizraujoš ajā jū rā . Tie, kas vē las, proti, jaunieš i - izklaides, diskotē kas tur nebū s, š ajā ziņ ā ir garlaicī gi. Viss notiek pagrabā , ļ oti maza istabiņ a uz ielas to nedara, iespē jams, kā dam traucē s miegu pē c 23:00 vakarā .
аватар Gilraen
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilī atpū tā mies 14. -21.06. 2019. Viesnī cu izvē lē jos pē c daudziem parametriem, ilgi un godbijī gi. Pateicoties daž ā m š eit atstā tajā m pozitī vā m atsauksmē m, es tomē r nolē mu. Bijā m gatavi gandrī z uz visu, bet cerē jā m uz labā ko. … Tomēr ▾ Pilī atpū tā mies 14. -21.06. 2019. Viesnī cu izvē lē jos pē c daudziem parametriem, ilgi un godbijī gi. Pateicoties daž ā m š eit atstā tajā m pozitī vā m atsauksmē m, es tomē r nolē mu. Bijā m gatavi gandrī z uz visu, bet cerē jā m uz labā ko. Rezultā tā : ATPŪ TIES VEIKSMĪ GI! Cilvē ki, kā pē c tik daudz negatī visma? ! Jā , viesnī ca nav jauna, vietā m nobruž ā tas mē beles, bet pa viesnī cā m neskraidī ju, meklē jot vestibilā saplī suš u lampu, tur jau ir ko darī t. Par savu cenu kategoriju viesnī ca ir vienkā rš i super, bet ja izdodas "noķ ert" normā lu ekskursiju, tad viņ am cena 60-65k par diviem nedē ļ ā ir ļ oti laba, bet es maksā ju vairā k, minimā lā cena, kas sanā ca no Maskavas š ajos datumos ir 47k.
Un tagad par biznesu.
Reģ istrē š anā s (visa bez piemaksas). Mums nepaveicā s, divas reizes mainī jā m istabu, iekā rtojā mies treš ajā . Pirmo reizi, kad viņ i kļ ū daini apmetā s pirmajā stā vā , es nesapratu, kā pē c. Pē c tam, kad viņ i piedā vā ja dū š ī gu istabu aiz baseina, bet nā cā s atteikties, viņ š ilgu laiku nebija redzē jis remontu, ledusskapis bija salū zis un bija briesmī ga mitruma smaka. Treš ā istaba - galvenā s ē kas 3. stā vs un "skats uz jū ru". Problē ma ir tā da, ka nav divguļ amā s gultas, ir divi odnushki blakus. Bet tas mani nemaz netraucē ja. Un it kā iepriekš nebū tu teikuš i – ir skats uz jū ru, kaut arī caur baseinu. Sā kotnē ji baidī jos, ka bū s skaļ š , bet manas bailes neapstiprinā jā s, logi ļ oti labi, visu atvaļ inā jumu gulē jā m labā k nekā mā jā s, un tas nav pā rspī lē ts. Pateicoties meitenei reģ istratū rā , viņ a bija pieklā jī ga un centā s atrisinā t visas problē mas. Bija ļ oti patī kami ar viņ u sazinā ties.
Jū ra. Tā lu no jū ras mikroautobuss brauc diezgan biež i. Bijā m tikai vienu reizi - tur bija ļ oti auksts, lai gan teicu, ka ū dens 24C : ( Jū ra sekla, vī ram nepatika. Visu laiku pavadī jā m lielā baseinā .
Peldbaseini: ir divi. Galvenais jau pirmajā dienā š ķ ita auksts, un dienu vē lā k es tur ar prieku plunč ā ju. Visas dienas, kad es ne reizi nesaskā ros ar salauztu sauļ oš anā s krē slu, vienmē r bija vietas, izņ emot gadī jumus, kad viesnī cā apmetā s tū ristu pū lis no Marmarisas, kuru reiss tika pā rcelts. Otrais baseins ir mazs, aiz restorā na. Ū dens tur ir siltā ks un ir nedaudz dziļ ā ks par galveno. Bet vienreiz paspē jā m tur nopeldē ties, tad no turienes tika izņ emti sauļ oš anā s krē sli. Ū dens visur ir tī rs, nedaudz smarž o pē c hlora. Neatradu saplī suš as flī zes, nekā du bojā jumu : ) Ap baseinu ir daudz skudru, nā cā s tā s nokratī t no sauļ oš anā s krē sliem, bet pē c dvieļ u nolikš anas tā s kaut kur aiziet un netraucē .
Ē diens: tā pē c mums nebija laika visu izmē ģ inā t. Pā rsteidzoš i, ka viss ir svaigs un gandrī z viss ir ē dams, bet tas ir gaumes jautā jums. Mans vī rs ē da to, ko es neē du, piemē ram, zupas. Vienmē r bija vai nu vista vai tī tars (š edevrs ir vienkā rš s), vakaros grilē ts, daudz augļ u: plū mes, bumbieri, ā boli, aprikozes, ķ irš i, melones (nav ē damas), arbū zi (ļ oti nogatavojuš ies un garš ī gi) un vē l daž i citi. neidentificē ts, daudz veidu sieru, olī vu, marinē tu gurķ u. Ja kaut kas beidzas, tad ziņ ojiet. Saldumus izved tikai pusdienā s un vakariņ ā s. Tā pē c nā cā s tos sasmalcinā t, vispirms pamatē dienu un pē c stundas kafiju ar saldumiem. Vā rdu sakot - pā rē š anā s vieta, izsalkuš am palikt nav iespē jams. Alya Kart - viņ i paņ ē ma jū ru, pasniedza zivis, ko viņ i ē da bufetē : ) Nav interesanti. Dzē rieni. Kafijas automā ts, tē jkannas un yuppie automā ts. Pusdienā s viņ i piedā vā vī nu un alu restorā nā , bet vakariņ ā s pie ieejas - bezalkoholisko š ampanieti (jauks pops). Bā ros taisa pavisam normā lus kokteiļ us, ir 4 veidu alkoholiskie un 2 bez, bet var palū gt jaukt kaut ko savu. Viss tiek pasniegts glā zē .
Izklaide. Pirts, hammam, biljards, š autriņ as - bez maksas un jebkurā daudzumā . Mē s negā jā m uz diskotē ku. Pa dienu baseinā ir animā cija, bet viesi uz to nelabprā t reaģ ē , visi guļ : ) Vakarā lī dz piektdienai ir karaoke, animatore dzied lieliski. No ekskursijā m mē s devā mies uz Daljanu (nepatika) un 12 salā m (izcilas) no Coral Travel. Cena ir dā rga, bet jū s varat doties ekskursijā s no Intourist pā rstā vja viesnī cā , tā s ir daudz lē tā kas, viņ š sadarbojas ar Panda Tour Sarigermē . Mū su gide Jū lija teica, ka cenu atš ķ irī ba ir saistī ta ar daž ā diem marš rutiem. Starp citu, Koral gidi Yulia un Olya ir ļ oti labi, viņ i jums visu pastā stī s, parā dī s un palī dzē s.
Tī rī š ana. Nu viss, ko viņ i saka, ir patiesī ba. Tas ir lielā kais mī nuss. Bet mē s tam nepievē rsā m uzmanī bu, nepiegruž ojā m un tī rī š anu "pasū tī jā m" tikai divas reizes. Viņ i nepamanī ja lielu atš ķ irī bu, dvieļ i tika mainī ti 1 reizi, otrā istabene jautā ja, vai gulta nav jā pā rklā j. Bet ziepes nav ziņ ots, aizmirsa, acī mredzot. Balkons nav tī rī ts vispā r. Tajā paš ā laikā dvieļ i un veļ a ir tī ri un balti, tikā m bez traipiem. Izņ ē mums ir pludmales dvieļ i, tos nenā ktu par ļ aunu nomainī t.
Vispā rē jais iespaids. Viesnī cas teritorija ir eleganta un labi uzturē ta, lai kur viesi arī dotos. Kur tu skaties, visur ir skaisti! Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s, reģ istratū rā runā tī rā krievu valodā , animators runā vismaz trī s valodā s, un viesmī ļ i un bā rmeņ i cenš as kaut ko runā t krieviski, tas izskatā s jauki. Un visi smaida! Lai gan varbū t tā pē c, ka mē s viņ iem uzsmaidī jā m. Man ļ oti patika atpū tas zona ar daudziem dī vā niem un labu wi-fi. Istabā ķ ē rā m ar mainī gā m sekmē m, bet viss ir bez maksas.
Kopsavilkums. Lieliska viesnī ca. Ja dabū sim labu tū ri, varbū t pat atgriezī simies, bet tikai sezonas beigā s, citā di jū ra ir auksta. Piemē rots tiem, kas meklē mierī gu, pludmales atpū tu, klusumu un normā lu ē dienu!
Море Вид из окна Вид из окна Территория гамак около главного бассейна Вид гамак около главного бассейна цесарки гуляют )
аватар sergey-g1991
Sā kotnē ji viesnī cu izvē lē jā mies vē l martā . Iepriekš ē jā s atsauksmes izraisī ja daudz š aubu. Nebija skaidrs, kā pē c, daž reiz labi, daž reiz ļ oti slikti. Nolē mā m, ka jā riskē , jo uz Turciju lidojā m pirmo reizi, turklā t iepriekš ē ja rezervā cija ļ ā va mums doties ekskursijā par smieklī gu naudu. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji viesnī cu izvē lē jā mies vē l martā . Iepriekš ē jā s atsauksmes izraisī ja daudz š aubu. Nebija skaidrs, kā pē c, daž reiz labi, daž reiz ļ oti slikti. Nolē mā m, ka jā riskē , jo uz Turciju lidojā m pirmo reizi, turklā t iepriekš ē ja rezervā cija ļ ā va mums doties ekskursijā par smieklī gu naudu. Ieraš anā s Dalamanas lidostā , kas atrodas 16 km attā lumā no viesnī cas, tā pē c brauciens aizņ em apmē ram 20 minū tes. Š ī reģ iona krā š ņ ā daba nekavē joties piesaista jū su uzmanī bu. Kalni, mež i, palmas, jū ra ir tī ra, smiltis pludmalē ir mī kstas, viņ i deva priekš roku tam, nevis sauļ oš anā s krē slam))
Pati viesnī ca tieš ā m ir ī sta pils! Mū su istaba bija lieliska: tī ra, sakopta, skats uz kalniem.
Nav komentā ru par uzturu. Katrs atradī s to, kas viņ am patī k.
Personā ls ir draudzī gs, sazinā s krievu, angļ u, pat vā cu valodā . Š eit nebū s nekā du problē mu.
Alkohols ir vietē jais, bet relaksē još s kā mā jā s. Tas nekad nebija slikti, pat ja viņ i acī mredzami daudz dzē ra)))
Viesnī cas vadī ba vienmē r ir uz vietas, jū s varat atrisinā t jebkuru jautā jumu. Viņ i brī nā s, vai viss ir kā rtī bā .
Kopumā patiks tiem, kas vē las atpū sties ar nelielu budž etu!
Un tie, kam patī k meklē t jebkā das aplodas, tā s atradī s dā rgā kā s viesnī cā s.
Lai visiem labi atpū ties un esiet laipnā ki! Veiksmi!
Пляж с приятнейшим песком Вид на отель Вид на море из отеля Один из бассейнов
аватар zovtun.ekaterina
Sā kš u ī si un skaidri – pagaidā m š ī s ir labā kā s brī vdienas manā mū ž ā ! Tagad sī kā k: š odien ir 7. atvaļ inā juma diena ar vī ru, ar to esam 1000% apmierinā ti. . Pateicoties iepriekš ē jā m atsauksmē m, neko daudz no š ī s viesnī cas negaidī jā m. … Tomēr ▾ Sā kš u ī si un skaidri – pagaidā m š ī s ir labā kā s brī vdienas manā mū ž ā !
Tagad sī kā k: š odien ir 7. atvaļ inā juma diena ar vī ru, ar to esam 1000% apmierinā ti. . Pateicoties iepriekš ē jā m atsauksmē m, neko daudz no š ī s viesnī cas negaidī jā m. Bet mū s sagaidī ja patī kams pā rsteigums) jā , viesnī ca izskatā s mazliet (!! ! ) nobruž ā ta, bet tikai tā pē c, ka š eit ir stiprs vē jš . Iekš pusē viss ir savā dā k: zā le grezna, istabiņ as mazas un mā jī gas, mums bija tā da ar skatu uz kalniem. Runā jot par pā rtiku, vienmē r bijā m izsijā ti un apmierinā ti. Alkohols ir garš ī gs, relaksē još s, bet stingri notur kā jā s. Laikapstā kļ i priecē ja arī ar viesmī lī gi silto sauli. Jū ra ir maģ iska, tī ra un debeszila. Smiltis ir smalkas, patī kamas taustei, tajā s gribas rakt. Ne velti Sarigerme pludmale saņ em savu kvalitā tes zilo karogu. Viesnī cas kontingents ir daž ā ds, jau pirmajā vakarā atradā m kompā niju visai atpū tai. Animatori sā k daž ā das spē les un izklaidi. Skati ir atseviš ķ a saruna, reizē m likā s, ka esam paradī zē . Iesaku š o viesnī cu un esmu pā rliecinā ts, ka tiksimies vē l!
На фото - вид отеля Голубые крабы, очень вкусные, экскурсия от Микки, стоит сходить! Пляж Вид отеля Панорама - бар Вид из номера Пляж, люди есть)
аватар Alina56863
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais man nepatika, man ļ oti nepatika TPG uzņ ē mums, mums ar viņ iem bija ilgstoš a demontā ž a caur Coral ceļ ojumu kompā niju, no kuras es iegā dā jos ceļ ojumu. Pirmajā dienā mū s iekā rtoja zemā kas klases viesnī cā , š ausmī gā viesnī cā , piedā vā ja mums pagraba istabu, bija jā maksā papildus nauda no savas kabatas, lai nedzī votu pagraba istabā , kā rezultā tā tikā m pā rcē lā s uz augš ē jo stā vu, uz pirmo. … Tomēr ▾ Pā rē jais man nepatika, man ļ oti nepatika TPG uzņ ē mums, mums ar viņ iem bija ilgstoš a demontā ž a caur Coral ceļ ojumu kompā niju, no kuras es iegā dā jos ceļ ojumu. Pirmajā dienā mū s iekā rtoja zemā kas klases viesnī cā , š ausmī gā viesnī cā , piedā vā ja mums pagraba istabu, bija jā maksā papildus nauda no savas kabatas, lai nedzī votu pagraba istabā , kā rezultā tā tikā m pā rcē lā s uz augš ē jo stā vu, uz pirmo. Ilgi tiku galā ar TPG, tagad iedevu savu konta numuru, teica, ka par dienu, kas paliks citā briesmī gā viesnī cā , man atmaksā s 174 UAH. Mē s pavadī jā m dienu THE ONE CLUB HOTEL, š ī viesnī ca ir č etrinieks, bet grū ti to nosaukt par č etrinieku. Pusi dienas meklē ju, kam piezvanī t. kā uzzinā t ko, kā uzzinā t, jo lidostā mū s vienkā rš i aizsū tī ja uz autobusu un viss. Viesnī cā TPG pā rstā vju nav un arī nav, rezultā tā izdomā ju, atradu firmas pā rstā vniecī bu, viņ i nezinā ja par situā ciju, sā ka teikt, ka varam braukt uz mū su viesnī ca paš i nā kamajā dienā , tad solī ja, ka atbrauks - nenā ca . Uzņ ē muma pā rstā vis solī ja atbraukt un aizvest mū s uz mū su viesnī cu, jo gida nebija. Neviens mums nenā ca klā t, nepaskaidroja situā ciju, neatvainojā s, vienkā rš i iemeta mū s uz dienu un viss. Es pats pavadī ju savu laiku un nervus, cenš oties noskaidrot, kas notiek, bet es tā arī neuzzinā ju. Pē c tam mū s savā ca mū su rezervē tā s viesnī cas pā rstā vis. Nā kamajā dienā es nokļ uvu mū su Castle Resort & Spa Hotel Sarigerme, pateicoties š ī s viesnī cas personā lam. Mums tur viss patika, brauktu vē l. Ē diens labs, ar istabu, ar telpas uzkopš anu problē mu nebija. Mū s iekā rtoja 30-40 minū tē s, pē c ieraš anā s lū dza pagaidī t, kamē r istaba tiks iztī rī ta. Pē dē jā dienā mū su reiss tika pā rcelts uz vē lā ku laiku. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu atvaļ inā juma vietnē . com par vē rtē jumiem, atsauksmē m, fotoattē liem. Viesnī ca atrodas kalnā , ir diezgan maza teritorija, 2 baseini, tur nav slidkalniņ u, bija viena meitene no animā cijas, viņ a pavadī ja pā ris aerobikas, ieslē dza mū ziku. Var teikt, ka nebija animā cijas. Blakus ciematam ir veikali, bā ri. Man ļ oti patika pati viesnī ca. Viesnī cā nebija gida, neviens mums nepiedā vā ja ekskursijas.
аватар bohutsky66
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jos š o variantu, jo tā ir laba viesnī ca, dabas ieskauta, tuvumā nav nevienas viesnī cas, atrodas malā . Klusa vieta, nav trokš ņ aina. Tuvumā nav neviena tirgus, nav arī restorā nu, jo viesnī ca atrodas kalnā , tā pē c bija jā dodas lejā uz tuvā ko ciematu, lai apmeklē tu veikalus, restorā nus. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o variantu, jo tā ir laba viesnī ca, dabas ieskauta, tuvumā nav nevienas viesnī cas, atrodas malā . Klusa vieta, nav trokš ņ aina. Tuvumā nav neviena tirgus, nav arī restorā nu, jo viesnī ca atrodas kalnā , tā pē c bija jā dodas lejā uz tuvā ko ciematu, lai apmeklē tu veikalus, restorā nus. Mū su reģ istrē š anā s noritē ja labi. Viesnī cas teritorija liela, skaista, kopta. Teritorijā.2 peldbaseini, vestibila bā rs, viss kā parasti. Ē diens normā ls, neteikš u, ka super, bet visa pietika. Telpas netika tī rī tas biež i, 7 naktis 8 dienas visu tī rī ja divas reizes. Hamam ir vā jš , var teikt, ka tas nav hamam. Pirts ir ok. Animā cijas viesnī cā nebija, bet mums tā nebija vajadzī ga. Kas attiecas uz pā rē jo, viss ir kā rtī bā . Viesnī cā gidi piedā vā ja ekskursijas, devā mies uz 2, bijā m apmierinā ti. Jauka viesnī ca, kur miers, relaksā cija, mums patika.
аватар maha14_88
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Turcijā atpū š amies jau 6. reizi, ir ar ko salī dzinā t. Plusi: 1. Atraš anā s vieta – Dalamanai ir sava lidosta, daudz mazā ka par Antā lijas lidostu. Mazā k pā rpildī ts, ā tra pasu kontrole, ā tra bagā ž as izsniegš ana, ā trs, nenogurdinoš s transfē rs (apmē ram pusstunda no lidostas, ar pieturu citā viesnī cā ). … Tomēr ▾ Turcijā atpū š amies jau 6. reizi, ir ar ko salī dzinā t.
Plusi:
1. Atraš anā s vieta – Dalamanai ir sava lidosta, daudz mazā ka par Antā lijas lidostu. Mazā k pā rpildī ts, ā tra pasu kontrole, ā tra bagā ž as izsniegš ana, ā trs, nenogurdinoš s transfē rs (apmē ram pusstunda no lidostas, ar pieturu citā viesnī cā ).
2. Skati - viesnī ca atrodas starp akmeņ iem, kalnā no citā m pirmā s rindas viesnī cā m. Ļ oti skaisti skati no viesnī cas uz jū ru (no skatu klā ja, tas ir arī baseina bā rs), no istabā m uz gleznainajiem akmeņ iem (ja jums piedā vā skatu uz jū ru no numuriem - neticiet, tā du nav ) Vā veres, pē rļ u vistiņ as, skaisti putni.
3. Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga jū ra, vietā m nedaudz maza, bet tā nemaz neapstā jā s, lai ieietu mazliet tā lā k pietiekamā dziļ umā . Tī ra pludmale (jauns vī rietis tika tī rī ts pā ris reizes dienā ), pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Mī nusi:
1. Viesnī cas stā voklis ir veca brū koš a viesnī ca, kas prasa ieguldī jumus remontā un atjaunoš anā (liela teritorija, tā s mazā kā daļ a, kas atrodas pie ieejas un izejas baseinā , ir sakopta) Zā liens un apstā dī jumi ir labiekā rtoti. -koptas tikai pie ieejas viesnī cā un blakus galvenajam restorā nam plikas vietas, sausi dzelteni zaļ umi, kuriem nepiecieš ama regulā ra laistī š ana, vecas nobruž ā tas mē beles, no kurā m lobā s svaiga krā sa, tapetes vietā m ielī mē tas trī s kā rtā s, no kurā m katra izskatā s zem jaunā , š ķ eldoti dakstiņ i ap teritoriju un baseinā , svaiga elektroinstalā cija tieš i uz zemes / jumtiem / kolonnas ).
2. Apkalpoš ana - apmeklē tā ji 95% ir krievvalodī gi, savukā rt darbinieku, kas varē tu runā t ne tikai krieviski, pat lauzī tā angļ u valodā , tikpat kā nav. Pie ieejas un izejas to skaidroja “uz pirkstiem”, bā ros ir arī darbinieki, kuri tevi nesapratī s, ja vien nerunā si turku valodā . 2-3% apmeklē tā ju ir turki, un viņ iem tiek pievē rsta ī paš a uzmanī ba. Viņ i var jums neatbildē t, kalpojot saviem tautieš iem. Viņ i uzkopj pē c pieprasī juma (un arī tad ne vienmē r), viņ i vienkā rš i nenā ks pie jums sakopt, tikai tad, ja jū s uzliksit zī mi uz roktura ar lū gumu tī rī t (un viņ i ne vienmē r uz to atbildē ja), viņ i iztī rī ja to 2 reizes uzturē š anā s nedē ļ ā (izmeta atkritumus, ielika ziepes). Bā ros periodiski beidzā s alkohols (VISI) un tā da pati situā cija ar bā ru pie jū ras (piedā vā ja alu, kas periodiski beidzā s dienas vidū un vī nu, ko nevar dzert), neskatoties uz to, ka viesnī ca sevi pozicionē kā "5 stars / ultra ol" , tika piedā vā ts diezgan ierobež ots alkohola daudzums (2-3 veidi un alus), kokteiļ i, kurus varat lū gt bā rmeņ iem par atseviš ķ u problē mu, bā rmeņ iem ir savs redzē jums. Ļ oti ierobež ots ē diens galvenajā restorā nā brokastī s/pusdienā s/vakariņ ā s, uzkodu bā rā tika piedā vā ti frī kartupeļ i, vā rī ti makaroni un gurķ i ar tomā tiem, kas atkal nebija ī paš i svaigi (pusdienu/vakariņ u pā rpalikumi) un beidzā s pā ris stundas pē c. iesniegš anas sā kums.
3. Animā cija – tā s pamatā nebija. Ja vē laties nedē ļ u klusē t, jums tas patiks. Vienī gā darbiniece Diā na centā s izklaidē t apmeklē tā jus (strā dā ja no 2 lī dz 2), viņ a no rī tiem nodarbojā s ar jogu un pusdienlaikā ū dens aerobiku baseinā , kā arī sagaidī ja viesus pie restorā na ieejas vakariņ ā s. Pie baseina atradā s 2 veci skaļ ruņ i ar pulti (ar izvirzī tiem vadiem), kur tas pats zibatmiņ as disks ar mū ziku spē lē ja, vai turku radio, un tos ieslē dza acī mredzot tikai Diā na (viņ as prombū tnes laikā visi baudī ja klusumu ). Svē tdien nož ē lojams mē ģ inā jums "diskotē kā " - vakariņ ā s atnesa aparatū ru (skaļ ruņ us, vieglu mū ziku), uzstā dī ja iepretim galvenajam restorā nam un lož ā atskaņ oja vecus hī tus, kas apstrā dā ti ar krā su mū ziku, par to iespē jas izskrē ja.
4. Baseins ir mazs, bet ar pastā vī gi aukstu ū deni (pieņ ē mā m, ka ū dens nav tā vē rts, bet nepā rtraukti birst, jo pa dienu nemaz nesildī ja + no baseina dzē ra vietē jie kaķ i, kas diez vai bū tu dzert hlorē tu ū deni). Uz flī zē m skaidas, pie baseina notekas vietā m saplī susi aptumš ota restī te (iekrita ar kā ju pirmajā dienā apsekojot teritoriju) Interesanti koka, bet veci un salū zuš i sauļ oš anā s krē sli, fiksē ti vienā horizontā lā stā voklī (kam bija laiks) , aizņ emts, attiecī gi, nav salauzts). Tas viss ir traumatiski.
Nav vē lmes apmeklē t š o viesnī cu un neieteiktu to, ja vien kā ds investors to neuzņ emas un nepieš ķ irs 5 zvaigž ņ u viesnī cai atbilstoš ā formā , vienlaikus pavelkot 3. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, tač u tas nav paš reizē jā s administrā cijas nopelns.
аватар Dmitrij327598
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta atvaļ inā jumu portā lā . com, lielisks portā ls. Š o viesnī cu izvē lē jā mies dabas dē ļ , teritorija vidē ja izmē ra, bet skaista. Iereģ istrē jā mies 12.00, ieradā mies no rī ta, mazliet pagaidī jā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta atvaļ inā jumu portā lā . com, lielisks portā ls. Š o viesnī cu izvē lē jā mies dabas dē ļ , teritorija vidē ja izmē ra, bet skaista. Iereģ istrē jā mies 12.00, ieradā mies no rī ta, mazliet pagaidī jā m. Ā rpus viesnī cas bija viss: veikali, restorā ni. Ē diens, apkalpoš ana, numuriņ i - viss kā rtī bā , nekā du problē mu. Vienī gais mī nuss ir UIA pā rvadā tā js, bet kopumā lieliski atpū tā mies.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums castleresortspa
‹ Viesnīca X Life Hotel Sarigerme 5*
Atrakcijas

Отель расположен берегу Средиземного моря в районе Сарыгерме. Был открыт в 2005 году, реновирован в 2016 году. Здание отеля представляет собой один шестиэтажный корпус. Отель предлагает комфортабельный отдых, с хорошим сервисом. Принимает гостей старше 15 лет.

Atrašanās vieta 16 км от аэропорта Даламан. 900 м от центра Сарыгерме.
Pludmales apraksts Пляж в 1 км. Шаттл-бас до пляжа (09:00-18:00, каждые 30 минут) бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна (без подогрева), работают с 07:00 до 18:00, 1 крытый бассейн (без подогрева), работает с 11:00 до 22:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Размещение детей в отеле невозможно.
Izklaide un sports В распоряжении гостей курортного спа-отеля Castle Sarıgerme оздоровительный и спа-центр с хаммамом и сауной. В отеле можно поиграть в бильярд, настольный теннис и дартс, а также взять напрокат велосипед или автомобиль.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 113 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Babadağ Mevkii, 48600 Sarıgerme Ortaca / Muğla / TÜRKİYE
Tālruņi: +90 252 345 00 92
Tīmekļa vietne: X Life Hotel Sarigerme
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.