TUI Blue Tropical 5*– Atsauksmes

37
Novērtējums 8.310
№1 viesnīcas reitingā Sarigerme
8.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.7 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāris kilometru attālumā no Serigermes pilsētas centrālās daļas. Atvērts 2005. gadā, pēdējo reizi renovēts 2015. gadā. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Natalia1421
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nepā rbaudī ju informā ciju par viesnī cu. Ekskursija tika iegā dā ta divas dienas pirms izbraukš anas. Paskatī jos tikai kopē jo recenziju toni, š ķ iet, nekas tā ds - pozitī vs. Meitenes no TUI slavē ja, sak, superfood, un akcija ir tagad, tū res cena ir š okolā de. … Tomēr ▾ Es nepā rbaudī ju informā ciju par viesnī cu. Ekskursija tika iegā dā ta divas dienas pirms izbraukš anas. Paskatī jos tikai kopē jo recenziju toni, š ķ iet, nekas tā ds - pozitī vs. Meitenes no TUI slavē ja, sak, superfood, un akcija ir tagad, tū res cena ir š okolā de. Nu nezinu, nezinu, š okolā de, man tā neš ķ ita. Vispā r esmu jauna dā ma, maigi izsakoties...dū rē ta. Bet es joprojā m esmu tē rē tā js, salī dzinot ar savu vī ru : )). Uzreiz varu teikt, ka š ī tū re izvē rtā s par visdā rgā ko mū su komplekso ceļ ojumu vē sturē un, patiesī bā , arī Samoturovu. Zinu, ka daudzi pie tempļ a griezī sies, sak, atpalikuš i no laika, cenas ceļ as un vispā r ko grib par trim kapeikā m. Tā tas ir, cenas aug, arī algas nav ī paš i labas. Bet, godī gi sakot, pā rmaksas sajū ta nebija. Acī mredzot mē s kā rtē jo reizi atradā m pareizo lī dzsvaru starp samaksā tajā m izmaksā m un iegū to rezultā tu.

Patiesī bā TUI Blue Tropical 5 * nav tik super-duper.
Iespē jams, ka telpā nav pietiekami daudz spī duma un pat tas pats minibā rs, lai bū tu izcils. Un š eit atkal atsauce uz cenu liecina par sevi)). Neesmu eksperts zvaigznes noteikš anā , bet, apskatot viesnī cu atsauksmes populā rā s vietnē s, tas tika norā dī ts ar 4 zvaigznē m. Patiesī bā š is fakts nemaina manu attieksmi, tieš i otrā di, lai arī.4 *, bet ļ oti labi. Es biju apmierinā ts ar viesnī cu, man patika, un antī kajā formā tā tas ir ļ oti cienī gs (es koncentrē jos tikai uz atsauksmē m jaunajā laikmetā par citā m viesnī cā m). Tā nu sauksim par super, bez duper : ))

Vakarā ieradā mies viesnī cā . Š eit ir neliela piezī me par TUI: kopumā pret š o uzņ ē mumu nekad nav bijuš as pretenzijas. Bet tagad tur bija maza aploka. Lidostā stundu autobusā gaidī ja divas personas, kuras nemaz neieradā s. Es nezinu, kas notika, kam bija jā nodod informā cija. Bet mums bija ļ oti ž ē l par š o zaudē to stundu.
Smieklī gi, ka autobusā bija š o meiteņ u paziņ as, un viņ as bija lietas kursā par visu neieraš anā s situā ciju, kā arī bija saš utuš i par to, ko mē s visi gaidī jā m)).

Reģ istratū rā ā tri iereģ istrē jā s (tikai pases skenē ja, kā lidostā ), aizpildī ja anketas par sazinā š anos vai nesazinā š anos krievu valodā un nosū tī ja izbaudī t viesnī cas dzī ves priekš rocī bas. Telpas bija gatavas.

Par numuru.
Istabas pē c remonta, kā pat š ogad. Jā , ir jaunums, ir kaut kas, teiksim, uzlikts vecajam. Tī rs, kā rtī gs, pā rdomā ts, skaists un ar interesantiem risinā jumiem. Tā di sī kumi kā paliktņ i bē rnam vannasistabā ir patī kami. Mums tas vairs nav aktuā li, bet bē rniem tā lieta ir ļ oti vajadzī ga. Papildu ķ ebļ i uz balkona arī nebija lieki.
Bē rnu guļ amvieta mani nedaudz mulsinā ja, bet, pā rsteidzoš i, viņ iem tā vienkā rš i ļ oti patika.
Lai izvairī tos no berzes, mani mazuļ i piekrita gulē t pā rmaiņ us augš ē jā un apakš ē jā vietā . Kopumā viņ i vienmē r visu dara izvē les situā cijā s “pē c kā rtas”, lai “viss bū tu godī gi”.
Vannas istabā viss darbojā s un darbojā s. Tualetes papī ra krā jumi bija dā sni, iespē jams, uz mē nesi vai diviem. Ziepes un duš as ž eleja un š ampū ns dozatorā.
Regulā ri tika papildinā ti tē jas izejmateriā li, krū zes ar maisī š anas kociņ iem.
Katru dienu viņ i atnesa 1.5 litru ū dens pudeli. Nu ar ū deni viesnī cā vispā r nav nekā du problē mu. Kaut kur brī vi pieejamas pudeles pa 0.5, kaut kur pajautā t bā rmenim ...
Kopumā telpas plā nojums un aprī kojums ir veiksmī gs un ē rts. Un iedomā jieties, ja bez bē rniem, tas ir, kopā , kā sā kotnē ji bija paredzē ts. Nu tas nav standarts, bet komplekts ir iegū ts.

Lai cik laba istaba, bet mē s lū dzā m viņ u pā rģ ē rbties. Tas atrodas pirmajā stā vā ar piekļ uvi galvenajam baseinam. Un tas nav tas sliktā kais.
Telpā ir daudz slē dž u, jā ievada speciā la instrukcija kā tos lietot vai kaut kas jā parakstā s. Vispā r kurš ko, kur un ko spieda, bet kā rtē jais zemgriestu gaismeklis tē tim vienreiz atņ ē ma mierī gu miegu, kas ir dī vaini. Parasti ne aizmigš anas procesam, un vē l jo vairā k mū su tē ta varonī gā sapņ a sakramentam nav ne š ķ ē rš ļ u, ne š ķ ē rš ļ u. Lai kā arī bū tu, kā du nakti vī rs noorganizē ja paš a slē dž a meklē š anu, kas ir atbildī gs par kairinoš o mirdzumu. Ak, labi, ka bē rni tik plunč ā jā s, ka tē va manevri nepamodinā ja : )). Caur sapni es dzirdē ju, kā mans vī rs vē lā k man paskaidroja, kur viņ š joprojā m atrada š o ....tā ds un tā ds pā rslē gš anas slē dzis un vē l kaut kas par darbī bas funkcijā m, bet neatcerē jos, tā pē c arī nestā stī š u.

Tā kā esam istabā , tad par tī rī š anu.
Š ķ iet, ka viņ i tī rī ja, protams, ne tik dedzī gi, kad ģ enerā lis bija mā jā s, bet es to spriež u tikai pē c mū su meitas matiem, kas sapinuš ies vannasistabā stū ros, nu, ne nū jas, ne nū jas : )), tā tad, atseviš ķ as kopijas. Atkritumi izvesti, gultas veļ as maiņ a netika izsekota, ar dvieļ iem problē mu nebija. Kad viņ i atstā ja bē rnus istabā , viņ i paš i devā s uz ciemu. Viņ i izlika zī mi, lai netraucē . Š ajā brī dī , kad zī me bija piekā rta, istabene pieskrē ja netā lu. Vispā r es lū dzu izkā pt tū lī t. Mē s viņ ai pateicā m, viņ i saka, rī t, un aizbē gā m. Pē cpusdienā , kad bijā m jau pludmalē , viņ a galu galā neizgā ja no mū su istabas bez uzkopš anas.

Dzī vojā m tā saucamajā galvenajā ē kā , korpusā C. Bija kluss, mierī gs, aiz durvī m nebija ī paš i skaļ u trokš ņ u efektu. Vai to veicinā ja paklā js vai tikai nelielais viesu skaits viesnī cā . Vai mums bija kaimiņ i, es pat nezinu. Viņ i noteikti bija zemā k, viņ i smē ķ ē ja naktī.
Skatoties uz plā nu, š ķ iet, ka, piemē ram, pā rvietojoties starp ē kā m un reģ istratū ru, viss ir viegli un vienkā rš i. Viegli, protams, bet ne uzreiz. Tā pat kā jebkurā lielā ē kā , ir jā izstrā dā algoritms, kā trā pī t vienā vai otrā punktā . Vai arī esam tā di muļ ķ i, katrs kaut reizi apmaldī jies š ajā s pā rejā s : )).

Starp citu, par vestibilu un uzņ emš anu. Ļ oti patī kama vieta pasē dē š anai. Dizains, kā saka, vienkā rš s, bet gaumī gs. Viss ir svaigs un spī dī gs jauns.
Gan reģ istratū rā , gan Viesu attiecī bu nodaļ ā strā dā ja krieviski runā još i darbinieki, un gan angliski, gan krieviski runā još ie bija vī rieš i. Nu, tas ir tikai es, kā likums, meitenes strā dā š ajā s struktū rā s, tā pē c es pievē rsu uzmanī bu. Viņ i atbildē ja uz jautā jumiem, norā dī ja pareizo ceļ u, neaizmirsa par vī ra dzimš anas dienu. Istabā tika ievietota neliela salda dā vana. A la carte restorā nā galds tika noformē ts, visā dā ziņ ā tiesā ts.

Par ē dienu un dzē rienu.
Turpinā š u par "a la carte".
Nedē ļ as laikā var apmeklē t trī s bezmaksas restorā nus: itā ļ u, aziā tu un "Tavern" - interjera dizains atgā dina Grieķ iju, virtuve vairā k turku. Ierakstī š ana infomā tos blakus tabulai Viesu attiecī bas. Itā ļ u valodā un Azat jū s izvē laties ē dienus, "Tavernā " ir standarta ē dienkarte. Un bē rniem ē dienkarte visur ir vienā da: kotletes, pica, deserts. Ierakstot mē ģ inā jā m eksperimentē t, savervē t pieauguš o skaitu, piemē ram, “3”. Jū s nevarat maldinā t, pē c istabas numura tas izsniedz visu, kā paredzē ts, saskaņ ā ar reģ istrā ciju)).
Kopumā man viss patika. Bet, iespē jams, itā ļ u virtuve ir tuvā ka, tā pē c man tur patika vairā k. Es neatceros ē dienu nosaukumus, tā pē c tā ir tikai fotoattē lu secī ba albumā

Tavernā kā uzkoda bija visgarš ī gā kā s karaliskā s garneles ķ iploku mē rcē , pasniedzot 6 gab.
Mans vī rs prasī ja vē l, bet ne tā , ka gribē tos vairā k, bet, saka, tik brī niš ķ ī gas un skaistas garneles, bravo š efpavā ram... tra-la-la... bet vai ir iespē jams turpinā t baudī t vē l kā du porciju. . Un viņ i atnesa vē l. Un nā kamajā š ī restorā na apmeklē juma reizē viņ i arī pasniedza papildu bļ odu ar garnelē m pē c ē š anas lauka strā dnieku lū guma. Smieklī gā kais ir tas, ka atnesa arī treš o : )), bet te laikam jau viesmī ļ i bija apjukuš i, nesaskaņ oja darbī bas. nepadodies : )
Uz jautā jumu: “Un, ja dzī vojam ilgā k par nedē ļ u, vai tomē r varam apmeklē t kā dus restorā nus? ” Viesu attiecī bu darbinieks atbildē ja: “Nav problē mu”, un mē s devā mies mocī t infomatu. Kopumā no deviņ ā m vakariņ ā m viesnī cā "a la carte" pavadī jā m piecas.
Nē , un galvenais restorā ns bija ļ oti jauks un garš ī gs. Tikai milzī gs sē dvietu skaits gan iekš telpā s, gan terasē.
Nav rindu – nekur un nekad!
Nē , ne rindas, vienkā rš i dvē seļ u koncentrā cija uz platī bas vienī bu jau lielā ka, tabulas kaut kā blī vā kas.
Ē dienu daž ā dī ba nav liela, bet viss ir pagatavots kvalitatī vi un garš ī gi. Pareizā k sakot, ne tā : ir daudz daž ā du ē dienu, vienkā rš i ikdienā to ir daudz : )). Brokastis ir grū ti mainī t. Lai gan, kā du svē tdienu mū s nedaudz lutinā ja: sarkanā zivs avokado, gardē ž u olu sviestmaize, atkal š ampanietis : ). Bet tas bija tikai vienu reizi. Un tā , standarta olas visā s izpausmē s, sieri, bulciņ as, jogurti, pā rslas, brokastu pā rslas, ievā rī jums, medus ...
Pusdienā s un vakariņ ā s ar gaļ as ē dieniem (nē , nevis malto gaļ u, bet gaļ u) problē mu nebija. Noteikti ir divu veidu zivis (skumbrija, atvainojiet, skumbrija, jū ras asaris, pikš a, kaut kā da maza sarkanā kefale, tā arī tika parakstī ta ar “plekste”, bet tā nav). Makaroni, daž reiz pat nekā , rullī š i un ...daudz kas, ko, godī gi sakot, neesam mē ģ inā juš i.
Bagā tī gs augļ u sadalī jums. Mē s vairā k balstī jā mies uz meloni un persikiem.
Tiesa, pē dē jie reizē m sanā ca ne gluž i veiksmī gi, acī mredzot tas atkarī gs no partijas.
Deserti nebija iespaidī gi. Pā ris reizes vī rs mums ar meitu atnesa pī rā gu, bet š ī drī zā k ir tā da ņ irgā š anā s par mums, nu, viņ iem nebija vietas : )). Bet tie bija garš ī gi, tē tis var izvē lē ties, viņ š neiet pē c ziediem.
Dzē rieni maltī tes laikā un viesmī ļ i atnes, un to var paņ emt pats.
Viesmī ļ i ir ā tri. Viņ u ir daudz, š ķ iet, ka pat vairā k nekā viesu. Trauki uz galda neuzkrā jas, nav laika. Ak, daž reiz viesmī ļ u degsme bija nogurdinoš a. Tiklī dz ieliku mutē pē dē jo gabaliņ u, viņ i pieskrien pie tevis ar jautā jumu: “Pabeigt? ". Dabiski, ka tu kaut ko murmuli ar pilnu muti vai ...tev nav laika, š ķ ī vis iziet no deguna, paliek ar instrumentiem rokā s, bet bez š ķ ī vja : ))

Par alkohola saturu.
Mū su (pieauguš ā izpratnē ) prioritā te bija dzirkstoš ais vī ns, kas atbalstī ja garī go attieksmi uz pozitī vas nots, mū suprā t, shamppik.
Vī rs mē ģ inā ja izmē ģ inā t stipru - tas nedarbojā s, atkritumi. Alus arī neiepriecinā ja, izņ emot varbū t, lai remdē tu slā pes pē c ilgas kū poš anas saulē , izdzertu glā zi vienā rā vienā , un viss. Un tā ar prieku malkot - nē . Protams, ir pieejami saldie gā zē tie un sulu dzē rieni. Daž i bā rmeņ i jautā par "ledus", biež ā k nejautā . Bē rni š ajā ziņ ā jau ir mā cī juš ies, uzreiz jautā bez “ledus”.
Bā rmeņ i draudzī gi, lej dā sni, nevis kā no savā m rezervē m. Mē s ar vī ru biež i sē dē jā m vestibilā vai Chilluot bā rā (tur pasniedz tikai š ampanieti), tad bā rmeņ i mū s atcerē jā s. Ieraugot mū s, saldo pā rī ti, viņ i pa ceļ am precizē ja: “Dzirkstoš ais vī ns? ".
Chilloot bā rs ir jauka vieta. Dienas laikā tas vairā k darbojas kā pludmales (paš ā pludmalē nav bā ra), ir arī Snack bā rs. Tā tad pa dienu dzē rienus lej papī ra glā zī tē s. Un vakarā kā tikš anā s un atpū tas iestā de dzē rieni tiek pasniegti glā zē s.
Volejbola tī kls pludmalē bija nostiepts, bet volejbolistu neredzē ja.

Par pludmali.
Pludmale nav ne laba, ne slikta, vienkā rš i pludmale. Man nepatī k smiltis, ī paš i tā das irdenas un lipī gas. Bet daba neprasī s manu, un jebkura cita viedokli: )).
Pie ieejas ū denī - oļ u josla, ī paš i jū tī gajiem nepiecieš amas č ī bas.
Lī dz dienas vidum, kā likums, pacē lā s diezgan stiprs vē jš . Lī dz pē cpusdienai saskrē ja viļ ņ i, kas varbū t nebija ē rti peldē š anai, bet lutinā š anai tas ir mī ļ š . Reiz kaut kā ds vē jš ar sagrā btu izpū ta ā rā , pacē la smiltis un it kā apzinā ti svieda tā s tev virsū . Toreiz tas tieš ā m bija š ausmī gi nepatī kami un pat sā pī gi ā dai. Tā tad kopumā ikdienas rutī na tika veidota š ā di: no rī ta - jū ra, pē cpusdienā - baseina plaš umi, vakarā - jā brauc pa viļ ņ iem.
Neatkarī gi no tā , cik reiž u viņ i ieradā s, vienmē r bija sauļ oš anā s krē sls.

Par teritoriju.
Teritorija ir brī niš ķ ī ga! Ļ oti skaista, kopta.
Bez ī paš a dizaina diž oš anā s tas ir vienkā rš s dizainā , bet tajā paš ā laikā ar zinā mu aristokrā tiju. Ak jā , zā lā ji un zā lā ji – tas ir tas, kas ainavai pieš ķ ir majestā tiskumu. Uz tā m var staigā t, var sauļ oties.
Plaš s un plaš s. Ir ē na un kaktiņ i. Pā rsteidzoš ā kais bija tas, ka dā rznieki bija pilnī gi neredzami. Naktī s paš i nodarbojā s ar dā rzkopī bu un parka apsaimniekoš anu, tač u saimniecī ba nav maza. Reiz uz celiņ iem trokš ņ oja tikai slaucī tā js.

Wi-Fi bija visur, izņ emot to, ka tas pazuda pludmalē tuvā k ū denim. Grū ti spriest par kvalitā ti, darbs nestrā dā ja, bet sarakstei ziņ neš os pietika. Bija ē rti atrast vienam otru teritorijā.

Kas vē l, kas vē l...Ak, par SPA.
Ir, pakalpojumus neizmantoja. Reiz iemaldī jos pirtī uz apskati, tā teikt. Labi! Karsts un sauss, viss kā nā kas.
Ī stenī bā man patī k visi š ie peldē š anā s pasā kumi, bet tobrī d laiks bija tik karsts, ka nebija vē lmes pē c papildu tauku kausē š anas. Bet mani vī rieš i gā ja gandrī z katru dienu. Un pē c katra SPA apmeklē juma nez kā pē c pieauga pludmales dvieļ u skaits, viņ i iebilda, ka tas nav speciā li. Brī dī , kad mē s aizbraucā m, mums bija 6! dvieļ i un 3! kartes.
Pludmales dvieļ us uz kartē m saņ em, ī rē un maina SPA. Patieš ā m, viņ i ī sti neseko nomainī to dvieļ u skaitam un var arī dot kartī tes, kā es kā dreiz. Es kaut kā atteicos no ā trumposmiem, un mani vī ri vienmē r rī kojas pē c principa: ja tev dod, tev tas ir jā ņ em : )). Tur daž i miegaini darbinieki.

Ir pieejama trenaž ieru zā le un iekš telpu baseins. Arī tur nebija apmeklē tā ju. Meita un viņ as vī rs nolē ca, lai paņ emtu ū dens paraugu. Baseins, kā jau baseinā , it kā nesmarž o pē c balinā tā ja, ū dens temperatū ra kā uz ielas.
Pē c mū su termometra 25 grā diem.

Kopumā laiks bija brī niš ķ ī gs. Visas dienas debesī s ne mā konī š a, pat visvieglā kā . Tikai pē dē jā dienā parā dī jā s viegls plī vurs. Gaisa temperatū ra ē nā.28-30 grā di, ū dens jū rā.24-26, atkarī bā no diennakts laika, iespē jams, vē jš un straumes.
Brī niš ķ ī gi pavadī ja laiku. No sirds izmirkusi jū rā un saulē . Varbū t š ī brī niš ķ ī ba bija ī paš i jū tama uz universā lo ierobež ojumu fona. Bet TUI Blue Tropical 5 * viesnī ca vai, pareizā k sakot, vadī ba un personā ls pielika visas pū les, un tas ir jū tams it visā , lai nodroš inā tu mū su ē rtu un droš u uzturē š anos.
Tika ievē roti visi mē ra apkaroš anas pasā kumi: maskas sabiedriskā s vietā s, dezinfekcijas lī dzekļ i uz katra stū ra un uz katra galda, temperatū ras mē rī š ana - nu, tur vairā k formā la pieeja, visapkā rt tī rī ba, liels darbinieku skaits un, pats galvenais, viesnī ca nebija pā rpildī ta.
Nezinu, cik mans "traktā ts" bū s noderī gs nā kamsezon. Gribē tos ticē t, ka viesnī ca nenolaidī s latiņ u pret saviem viesiem un paliks tā da pati patī kama un cienī ga vieta laiskai atpū tai.
План-схема отеля
аватар bessonova.n
Pagā ja ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu atpū tai, bet, kad ieraudzī ju atraš anā s vietu un teritoriju, uzreiz izvē lē jos š o viesnī cu. Un es neuzminē ju! Jau ar pirmajiem soļ iem viesnī cā jū tat, ka esat š eit gaidī ts. … Tomēr ▾ Pagā ja ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu atpū tai, bet, kad ieraudzī ju atraš anā s vietu un teritoriju, uzreiz izvē lē jos š o viesnī cu. Un es neuzminē ju! Jau ar pirmajiem soļ iem viesnī cā jū tat, ka esat š eit gaidī ts. Es uzreiz apsē dos. Numurs galvenajā ē kā , ar skatu uz dabu. Nav automaš ī nu, nav cilvē ku. Klusums ir neparasts. Ļ oti jauks balkons. Dubultā s bī dā mā s durvis, viena puse ar moskī tu tī klu. Ļ oti ē rti. Es vienmē r gulē ju ar atvē rtu balkonu.

Restorā ns: perfekta sterilitā te, tī rī ba, ē dienu daudzveidī ba, augļ i.

Ī paš s paldies SPA zonai. REGAP!!!!! ! ! Ļ oti uzmanī gs un viesmī lī gs saimnieks, ņ em vē rā visas klienta vē lmes. Paldies Anik, lieliskas masā ž as!! !
Pludmale: milzī ga teritorija, tī ra, panorā ma - kalni, jū ra, kalni. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, divas ieejas pludmalē , pie katras ir duš a un krā ns kā ju mazgā š anai, ģ ē rbtuves.

Wifi ir ideā ls visā , ieskaitot istabu.

Jau sen braukā ju pa Turciju, vienmē r esmu atpū tusies labā s viesnī cā s. Bet es gribu š eit atgriezties.
аватар oderyabina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru daļ ē ji apmaksā jā m braucienu uz Itā liju, Kalabriju caur TUI, tač u karantī nas dē ļ nā cā s pā rorientē ties uz Turciju, uz kuras esam daudzkā rt atpū tuš ies un kas mums ļ oti patī k. Tā kā bijā m noskaņ oti uz Egejas jū ras piekrasti (lai gan Dalamanā un Vidusjū rā ! ), Un viesnī cas varē jā m izvē lē ties tikai no š ī tū roperatora, sā kā m lasī t atsauksmes par ekskluzī vā m TUI viesnī cā m un uzreiz nolē mā m par TUI BLUE Tropical. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru daļ ē ji apmaksā jā m braucienu uz Itā liju, Kalabriju caur TUI, tač u karantī nas dē ļ nā cā s pā rorientē ties uz Turciju, uz kuras esam daudzkā rt atpū tuš ies un kas mums ļ oti patī k. Tā kā bijā m noskaņ oti uz Egejas jū ras piekrasti (lai gan Dalamanā un Vidusjū rā ! ), Un viesnī cas varē jā m izvē lē ties tikai no š ī tū roperatora, sā kā m lasī t atsauksmes par ekskluzī vā m TUI viesnī cā m un uzreiz nolē mā m par TUI BLUE Tropical. Mums galvenais bija liela zaļ ā zona, liela privā tā pludmale, pirmā lī nija. Un, protams, visas ē dienreizes ir iekļ autas.
Uzreiz teikš u, ka visu, ko gribē jā m, dabū jā m. Ieradā mies agri no rī ta, reģ istrē š anā s no 15. Bet tā kā mums bija veselī bas problē mas (ne Covid! ), tad darbinieki atrada iespē ju mū s izmitinā t 10-30. Starp citu, pirms tam lū dzā m konsultā ciju pie viesnī cas ā rsta un uzreiz arī saņ ē mā m. Fuats Torkers, kurš runā krieviski, mums ļ oti palī dzē ja, jo ā rsts zina tikai turku valodu. Mē s prasī jā m klusu istabu, prom no baseina un animā cijas, mums iedeva standarta istabu pirmajā stā vā ļ oti klusā vietā . Istaba milzī ga, ar balkonu, kurā ir galds ar krē sliem un ž ā vē š ana, kas ir svarī gi. Istabā ir elektriskā tē jkanna, un katru dienu viņ i ņ em lī dzi kafijas nū jas un daž ā dus tē jas maisiņ us, daž reiz viņ i dzē ra vakarā . Vienī gais telpas trū kums ir sliktā skaņ as izolā cija - kad naktī virs mums istabā iebrauca ā rzemnieki, viņ u kliedzieni un stutē š ana bija ļ oti dzirdama! Bet te vairā k ir runa par atpū tnieku audzinā š anu, parasti bija ļ oti klusi.
Teritorija, es atkā rtoju, ir ļ oti liela, zaļ a un neparasti kopta, uzslavu dā rzniekiem, esam vienkā rš i sajū smā ! Visai viesnī cai ir izgaismota taciņ a, pa kuru ir ļ oti patī kami staigā t pē c vakariņ ā m. Visā teritorijā iet vienā di celiņ i, skaisti izgaismotas palmas, krū mi, ē kas. Vienī gais mazais mī nuss ir tas, ka uz tiem nav nekā du soliņ u, bet gribē tos sē dē t stū rī , kas man patī k.
SPA neizmantojā m, bet mans vī rs izgā ja 5 medicī niskā s muguras masā ž as seansus, ļ oti slavē masā ž as terapeitu Kemal Acal.
Pludmale mums bija ideā la! Milzī gs, pustukš s un, ja nedaudz pavirzā s uz sā niem, tad vispā r tukš s. Kā du dienu nogā jā m lī dz upes satekai, apmē ram 1.5 km, gandrī z nevienu nesatikā m. Ieeja ū denī normā la, oļ i pie malas diezgan mazi, kurpes nebija vajadzī gas. Ir iež ogota teritorija, bet visi pā rsvarā peldas tuvumā , bez steigas. Vispā r pludmalē ir maz cilvē ku, pā rsvarā sauļ ojas pie baseina (š ī ir ar tā du un tā du jū ru! ), Pirmkā rt, ā rzemnieki (daudz angļ u, tur vā cieš i).
Uzturam. Daudz, garš ī gi, diezgan daudzveidī gi. Iepriekš ē jais apskats ir detalizē ts, es neatkā rtoš os.
Kopē jais iespaids ir lielisks. Bijā m bez bē rniem, bet nā kotnē vē lamies nā kt ar mazdē lu, bē rniem ir daudz izklaides.
Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Personā ls patī kams, vienmē r gatavs palī dzē t. Reģ istratū rā strā dā ja krievvalodī gā meitene Aziza, viņ a bija š arms, liels paldies viņ ai, viņ a daudz ieteica un palī dzē ja.
Kopumā viesnī ca jū tas ļ oti labi pā rvaldī ta.
аватар fordman2006
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su bē rni tur bija pagā juš ajā gadā , un š oreiz mē s nolē mā m doties uz turieni. MĒ S ieradā mies no rī ta, vē l nebijā m gatavi istabiņ as bija jā gaida lī dz pusdienā m. Istaba bija laba. Man "nepatika" turku virtuve, bija ļ oti garš ī ga un ļ oti daudz, man kā vī rietim bija grū ti sevi savaldī t. … Tomēr ▾ Mū su bē rni tur bija pagā juš ajā gadā , un š oreiz mē s nolē mā m doties uz turieni. MĒ S ieradā mies no rī ta, vē l nebijā m gatavi istabiņ as bija jā gaida lī dz pusdienā m. Istaba bija laba. Man "nepatika" turku virtuve, bija ļ oti garš ī ga un ļ oti daudz, man kā vī rietim bija grū ti sevi savaldī t. No istabas lī dz jū rai metri 600. Katru dienu animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Tika organizē tas gan bezmaksas, gan maksas ekskursijas.
аватар 13shammm
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca mums ļ oti patika. Viesnī ca ir paredzē ta eiropieš iem. Personā ls runā angliski, reģ istratū rā ir krieviski runā još ie, tač u tas netraucē ja labi atpū sties! Istabas, ē diens, jū ra - viss super!!! ! Lī dz tuvā kajam ciematam Sarygerme - 2 km), mē s devā mies pā ris reizes. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika. Viesnī ca ir paredzē ta eiropieš iem. Personā ls runā angliski, reģ istratū rā ir krieviski runā još ie, tač u tas netraucē ja labi atpū sties!
Istabas, ē diens, jū ra - viss super!!! !
Lī dz tuvā kajam ciematam Sarygerme - 2 km), mē s devā mies pā ris reizes. Cenas tū ristiem))).
Mē s paš i devā mies uz Ortacu (ciemats) pē c dalmuš a (7.5 liras vienā virzienā no cilvē ka)...piektdienā s Ortakā ir tirgus.
Mē s devā mies ekskursijā s no tū roperatora...Dalyan River + Turtle Beach un braucā m ar jahtu uz Kleopatras salu. Iztē rē ts laiks un nauda.
Bijā m arī bezmaksas "ekskursijā " uz Fethiye: zelts, saldumi (Ortakā labā k pirkt trī sreiz lē tā k), ā da.
Фетхие Фетхие Прогулка на яхте остров Клеопатры, красиво Остров Клеопатры Песок на острове Клеопатры На территории отеля Черипаший остров
аватар maryna.d
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
50% lī dz 50% vispā rē js secinā jums: Man patika bū tī bā viss, izņ emot pludmali un jū ru, un tieš i tā pē c mē s devā mies š eit ar bē rnu (((( Plusi: 1) liela un ļ oti skaista teritorija, piemē ram, ir aprī kota zona bē rniem ar sē dekļ a somā m, kokonu š ū polē m, stū rī tis uz ielas ar dī vā niem un televizoru, piemē ram, tā ir forš a ideja! 2) ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga virtuve - pilnī gi viss - gaļ a, zivis, reiz dabū ja uz jū ras veltē m, deserti, jogurts, ievā rī jumi, piedevas - viss ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. … Tomēr ▾ 50% lī dz 50% vispā rē js secinā jums: Man patika bū tī bā viss, izņ emot pludmali un jū ru, un tieš i tā pē c mē s devā mies š eit ar bē rnu ((((
Plusi:
1) liela un ļ oti skaista teritorija, piemē ram, ir aprī kota zona bē rniem ar sē dekļ a somā m, kokonu š ū polē m, stū rī tis uz ielas ar dī vā niem un televizoru, piemē ram, tā ir forš a ideja!
2) ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga virtuve - pilnī gi viss - gaļ a, zivis, reiz dabū ja uz jū ras veltē m, deserti, jogurts, ievā rī jumi, piedevas - viss ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. izņ emot sulas, tā s ir kaut kā das pulvera lī dzī bas.
Mī nusi:
1) Apmetne un telpas - tas ir saprotams - kā paveicies. Š ī s sadaļ as stā sts ir paredzē ts tiem, kas vē las zinā t, kas notiks, ja viņ am nepaveicas))
Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta, manuprā t ap 10 no rī ta, reģ istrē š anā s tika paziņ ota 14:00. Reģ istratū rā nerunā krieviski, un to lielā koties ignorē un izvairā s. Kad tu pienā c klā t, viņ i izliekas aizņ emti, un, sapratuš i, ka es nekur neieš u, kaut kur zvana un tomē r paziņ o š ī zvana negatī vo rezultā tu, saka, vajag vē l mazliet pagaidī t. utt. Rezultā tā mē s ar 9 gadus vecu bē rnu un vē l viena ģ imene ar mazu bē rnu 4 gadi pē c neskaitā miem daž ā da veida lū gumiem (tipa numurs nebija gatavs, viņ i vē l nebija bijuš i) nokā rtojā m pē dē jo ap 17:00. noņ emts). Neskatoties uz to, ka mums priekš ā.15:00 piebrauca vesels autobuss ar nevā cu tū ristiem, kuri tika nokā rtoti 15 minū š u laikā !! ! ! Atpū tas diena ir pagā jusi. Mē s nedevā mies uz pludmali, jo. mū s baroja ar solī jumiem, ka pē c kā dā m 15, tad 30, tad 20 minū tē m viņ i mū s jau nokā rtos. . .
Turklā t kā pē dē jie piesū cekņ i nopirkā m dā rgā ku-uzlabotu istabu. Pē c apraksta tā da paš a tipa kā parasti, bet ar dž akuzi, peldmē teļ iem un č ī bā m. Bija cerī ba, ka superior numuriņ am vajadzē ja atrasties ģ eogrā fiski labā kā vietā . (jo netika piedā vā ts skats uz jū ru utt. )
Tā tad, kam vē l bija tā da cerī ba, uzreiz saku, shē ma nestrā dā ! Tā , protams, nav ne viesnī cas, ne tū risma operatora vaina! Mē s esam naivie muļ ķ i.
BET!! ! ! problē ma ir tā , ka mē s NEBIjā m tajā iedzī vojuš ies (uzlaboti). Un iedzī vojā s ierastajā . To sapratā m, kad pilnī bā izpakojā m lietas un pamanī jā m, ka vannas istabā nav ne peldmē teļ u, ne dž akuzi. . . Mums vairs nebija spē ka, atlikā m jautā jumu uz rī tdienu. Nā kamajā dienā pē c tikš anā s ar viesnī cas gidu mū s pā rcē la uz mū su apmaksā to istabiņ u un kā kompensā ciju piedā vā ja masā ž u. Paldies par to, lai gan mē s to nekad nedarī jā m. Jā piebilst, ka mū su jaunajā istabā mū s gaidī ja viens peldmē telis un viens pā ris č ī bas uz trim cilvē kiem))) un saplī suš u seifu, kuru viņ i mums tomē r salaboja, un visu š o laiku gaidī jā m un atkal nevarē jā m aiziet uz pludmale, jo. kur iet ar pasē m, planš etē m un naudu? ? Istabas atraš anā s vieta ir tik-tik...man ir aizdomas, ka labā kā s istabas tiek iedotas tikai ā rzemju tū ristiem.
Es nevē los atrast vainu š ajā jautā jumā...Kā ds teiks, ka tas viss ir atkritumi. Bet garī gi un fiziski bija grū ti! un patiesī bā pirmā apmaksā tā s atpū tas diena pa vidu.
2) Jū ra un pludmale.
Pludmale ir ļ oti tā lu, lai staigā tu. Tas bū s ļ oti saspringts pensionā riem un ar maziem bē rniem.
Pati pludmale ir ļ oti liela un arī pa karstajā m smiltī m lī dz jū rai bū s jā iet ļ ooooti tā lu - tā tad visu laiku flip flops, nav koka taciņ as tuvā k jū rai no sauļ oš anā s krē sliem, tikai uz sauļ oš anā s krē sliem. .
Netī rā s krā sas pludmalē smiltis ir ļ oti nepatī kama veida, piemē ram, kaut kā dos zemes putekļ os...
Pē c pusdienā m pludmalē nemitī gi pū š vē jš , kas uz vakaru kļ ū st stiprā ks, kas jau no sauļ oš anā s krē sliem izpū š dvieļ us un matrač us, ko cilvē ki velk tuvā k jū rai, vajag uzklā t akmeņ us.
Jū rā smiltis ar oļ iem, ieeja jū rā ir ļ oti stā va, gandrī z uzreiz dziļ a un pē cpusdienā pastā vī gi viļ ņ i, daž reiz ļ oti augsti. Tas nav ī paš i piemē rots bē rniem. Ja vien nesē di pie jū ras un neskrien lī dz ceļ iem ū denī . Kad viļ ņ i - izejot, nogā ž un nereti krī t uz ceļ iem uz oļ iem ū denī - ļ oti sā p, ū denī arī griež as un arī sit pa kā jā m.
Tur no jū ras uz sauļ oš anā s krē sliem neskrien. Ļ oti tā lu. Tuvā kā tualete no pludmales atrodas bā rā pa ceļ am uz pludmali, kas arī ir "ļ oti ē rti". Duš a tikai pie izejas no pludmales abā s pusē s. Tā tad, ja jums patī k periodiski vai uzreiz pē c jū ras skalot, tad pametiet vē l pā ris kilometrus dienas krosa, jo arī tas ir tā lu.
Pietrū ka bā ra pludmalē vai vismaz kaut kā da stenda ar dzē rieniem.
Tuvā k jū rai un sauļ oš anā s krē sliem dvē seles nepietiek.
Nepietika mierī gas jū ras bez vē jdzirnavā m ar smiltī m sejā .
Pludmalē nebija pietiekami daudz tualetes.
Ī sā k sakot, visvairā k pievī la jū ra un pludmale.
Rezultā tā viss ir super, ja tev vienalga kas ir pludmale un jū ra un tu ceļ o bez bē rniem.
Un paturiet prā tā , ka tas joprojā m ir 4 *, nevis tā ds, kā ds mums tika pā rdots kā.5 *. Š is ir ī sts ciets 4-ka. Neatbilst apkalpoš anas lī menim. Jā , un tī rī š ana, starp citu, ir tā lu no strū klakas un netī ra paklā ja gar gaiteņ iem.
аватар VeraZhur
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tnieki: 2 vecā ki un meita 11 gadus veca. Liels paldies TUI ceļ ojumu kompā nijai un aviokompā nijai WIND ROSE par labi organizē to ceļ ojumu. Lidmaš ī na no Kijevas un Dalamanas pacē lā s laicī gi, ierodoties Dalamanas terminā lī , ā tri izgā jā m pasu kontroli un uzreiz paņ ē mā m koferus, izejot no lidostas, gids pie letes ar TUI logo mū s identificē ja uz autobuss, kurš uzreiz aizbrauca, mums tikko bija laiks apsē sties. … Tomēr ▾ Atpū tnieki: 2 vecā ki un meita 11 gadus veca.
Liels paldies TUI ceļ ojumu kompā nijai un aviokompā nijai WIND ROSE par labi organizē to ceļ ojumu. Lidmaš ī na no Kijevas un Dalamanas pacē lā s laicī gi, ierodoties Dalamanas terminā lī , ā tri izgā jā m pasu kontroli un uzreiz paņ ē mā m koferus, izejot no lidostas, gids pie letes ar TUI logo mū s identificē ja uz autobuss, kurš uzreiz aizbrauca, mums tikko bija laiks apsē sties. Gids autobusā mū s iepriecinā ja ar informā ciju, ka mū su viesnī ca bija pirmā marš rutā un lī dz turienei bū s nepiecieš amas aptuveni 20 minū tes. Tā kā neesam pirmo reizi š ā da veida atvaļ inā jumā , mums tas ī sti nebija vajadzī gs, bet tiem, kas ceļ o pirmo reizi, š ā da palī dzī ba noderē s.
Aizpildī juš i reģ istrā cijas kartes, atstā jā m koferus bagā ž as nodalī jumā un devā mies apskatī t teritoriju. Kad izgā jā m uz baseinu, ieraudzī jā m, ka pusdienas tur jau ir sā kuš ā s.
Pē c vakariņ ā m atgriezā mies reģ istratū rā un pē c meitas lū guma katram gadī jumam noskaidroju, vai mū su istaba ir gatava. Mums par prieku (noguruš i pē c lidojuma un agrā celš anā s) mums uzreiz iedeva bukletu ar divā m elektroniskā m atslē gā m uz mū su istabu.
Pā rsvarā atpū š as eiropieš i: daudz britu, skandinā vu, redzē ja franč us, daž us turkus un ļ oti maz krievu un ukraiņ u. Norē ķ ini tiek veikti Lielbritā nijas mā rciņ ā s, eiro un Turcijas lirā s, retā k dolā ros. Ja ceļ ojat ar dolā riem, iesaku tos nomainī t uz lirā m – ietaupī siet, veicot aprē ķ inus.
WI-FI viesnī cas teritorijā ir bezmaksas, tač u ir jā ievada sistē mā , ievadot pases sē riju un numuru, kas tika ievadī ts kartē , reģ istrē joties, un numura numuru. Respektī vi, pasē ierakstī ju telefonā , vī rs – savē jo, meita – savē jo. Ja bē rns ir ierakstī ts vecā ku pasē , viņ am nebū s sava interneta : )
Apkalpoš ana. Mums nebija sū dzī bu par pakalpojumu.
Bet, ja nezini angļ u valodu, tas bū s sarež ģ ī tā kā s situā cijā s, nekā pasū tī t ē dienu un dzē rienus utt. . Gids runā krieviski, viens vī rietis reģ istratū rā un viena meitene SPA. Viss pā rē jais ir angļ u valodā.
Viesnī cā ir SPA centrs, diennakts ā rsts (uzminiet, kā dā valodā ar viņ u jā runā : )), fitnesa centrs un veikali.
Teritorija. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un kopta. Apkā rt ir skaisti kalni. Daudz zaļ umu, daž ā du augu un puķ u. Dateļ u un banā nu palmas, kā pš anas augi, daž ā di skujkoki un pseidokoniferi, krū mi un ziedi, granā tā boli, citroni. Daž as ļ oti neparastas: krū mi ar krā sainiem ziediem un kazenē m lī dzī gā m ogā m, koks ar ē rkš ķ iem pa visu mizu, neparasti koki ar "č ipsiem" un "pupu" formas augļ iem : ) utt.
Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka teritorija ir maksimā li orientē ta uz bē rniem: istabā s vannas istabā ir paliktņ i, pie stieņ iem ir platas trepes, lai bē rns pats varē tu pacelties lī dz pieauguš a cilvē ka lī menim.
Visā viesnī cā ir ledusskapji ar 0.5 l ū dens pudelē m.
Numurs. Viesnī cā ir 4 veidu numuri (visi piemē roti 4 personā m). Tie ir labi uzrakstī ti paš as viesnī cas vietnē (angļ u, turku, franč u un vā cu valodā ). Mū su tū roperatori tik detalizē tu informā ciju nesniedz, tā pē c es tos aprakstī š u
1) STANDARTA ISTABA - 32 kv. m. , divguļ amā / divguļ amā gulta + 2 dī vā ngultas viesistabā , mini ledusskapis, vannas istaba (ne duš as), fē ns, seifs (lietoš ana bez maksas), telefons, satelī ttelevī zija, kondicionieris, balkons.
2) STANDARD SELECT ROOM - 32 kv.
m, divguļ amā gulta vai divas vienvietī gā s gultas + divvietī ga dī vā ngulta viesistabā , DVD atskaņ otā js, mini ledusskapis, vannas istaba (ne duš as), fē ns, seifs (lietoš ana bez maksas), telefons, satelī ttelevī zija, kondicionieris, balkons.
3) JUNIOR SUITE - 38 kv. m. , 2 izolē tas istabas, King izmē ra divguļ amā gulta + 2 dī vā ngultas viesistabā , vannas istaba ar hidromasā ž as vannu, peldmē teļ i, č ī bas, mini ledusskapis, fē ns, seifs (lietoš ana bez maksas), telefons, satelī ta TV, kondicionieris, balkons .
4) JACUZZI SUITE - 38 kv. m. , 2 izolē tas istabas, guļ amistaba ar bī dā mā m durvī m un logu viesistabā ar slē ģ iem aiz izvelkama spoguļ a, King izmē ra divguļ amā gulta + 2 dī vā ngultas viesistabā , vannas istaba ar kubu, peldmē teļ i, č ī bas , mini ledusskapis, fē ns, seifs (lietoš ana bez maksas), telefons, TV ar satelī ta kanā liem 2 gab. , kondicionieris 2 gab. , balkons.
Jū ra un pludmale.
Viesnī cas pludmale ir milzī ga, sauļ oš anā s krē sli atrodas ļ oti tā lu no ū dens, ceļ š no viesnī cas uz sauļ oš anā s krē sliem ir koka, platformas, uz kurā m ir arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. No taciņ as lī dz jū rai vē l kā dus 50 metrus. Labā k iet č alpē s, jo smiltis ir ļ oti karstas. Pludmalē ir maz cilvē ku, pā rsvarā slā vi : ). Pludmalē aizliegts uzturē ties ar mā jdzī vniekiem, iet nost no takā m, rakt smiltis, salasī t mazus bruņ urupuč us utt. utt. , jo pludmale ir vieta, kur Caretta Caretta bruņ urupuč i dē j olas. Par to pie ieejas ir brī dinā juma plakā ts.
Pludmalei ir Zilais karogs 2017. Jū ra ir tī ra, gar ū dens malu ir mazi akmeņ i. Pirms pusdienā m pā rsvarā mierī gs, pē c pusdienā m pieņ emas vē jš un parā dā s viļ ņ i, tajos var jautri lē kā t. Lī menis strauji pazeminā s, 2-3 soļ i un lī dz pieauguš a cilvē ka viduklim, vē l pā ris soļ i un dibenu nejū t. Strā va ir spē cī ga un pastā vī gi pū š.
Pludmalē ir paraseilings un citas izklaides, kuras velk ar laivā m, tā pē c peldvieta ir atdalī ta ar bojā m un virvē m, kā jau baseinos. Maziem bē rniem nav ē rti plunč ā ties, ī paš i pē c vakariņ ā m, kad ir viļ ņ i. Peldē jā mies visu laiku, jo meita labi peld un nirst.
Pie izejas no pludmales ir krā ns, lai nomazgā tu kā jas no smiltī m, duš a un tualete. Duš a ir auksta, kas ne vienmē r ir patī kami karstam ķ ermenim, tā pē c iesaku no smiltī m nomazgā t tikai kā jas, bet nomazgā ties siltā duš ā pie galvenā baseina - ja plā nojat tajā doties peldē ties pē c plkst. jū ra.
Baseini un slidkalniņ i.
Galvenais baseins ar diviem slidkalniņ iem ir labi redzams, tas ir liels, zonē ts, maksimā lais dziļ ums 1.40 m. Abi ir labi. Blakus tam ir neliels baseins bē rniem. Pa kreisi ir vē l viens baseins, starp ē kā m, dziļ ums tā ds pats, bet mazs un mierī gs.
Tuvā k bē rnu klubiem (starp citu, tie ir 2) ir vē l viens baseins ar trim maziem slidkalniņ iem bē rniem. Arī pie bē rnu klubiem ir sekls baseins bē rniem, virs tā ir nostiepta nojume, tā vienmē r ir ē nā , tā tad aukstā kā.
Slaidi abos baseinos darbojas pē c grafika: no 10:00 (10:30) lī dz 12:30 un no 14:30 (15:00) lī dz 17:00. Es rakstu š ā di, agrā k tika atvē rts.
Bē rnu klubs. Mana meita tur negā ja, jo tie ir mazā kiem bē rniem, un pusaudž iem - bija vecā ki puiš i (13-16 gadi). Starp citu, man ļ oti patika bē rnu klubiņ u infrastruktū ra, mazā s tualetes, duš as, izlietnes.
Animā cija. Animā cija viesnī cā ir angļ u valodā . Vakara izrā des joprojā m var dublē t otrā valodā (iespē jams, zviedru). Animā cija pā rsvarā notiek pie baseina. Animā ciju saraksts ir pieejams stendā pie baseina un reģ istratū rā pretī gidam.
Galvenā bē rnu vakara animā cija notiek amfiteā trī : vispirms klauni, tad Lejupielā de, tad vakara izrā de ikvienam – uzstā jas paš i animatori vai uzaicinā tā s komandas. Arī bē rniem Pludmales bā rā ir mini diskotē ka, viņ i runā ja poļ u un angļ u valodā , kaut ko izmē ģ inā ja krieviski. Mazajai bija garlaicī gi, viņ ai patika Download.
Uzturs. Brokastis un vakariņ as tiek pasniegtas galvenajā restorā nā . Pusdienas - bā rā pie baseina. Arī.2 reizes dienā (pē cpusdienā un vakarā ) var paņ emt saldē jumu un gozleme (turku pankū kas ar sviestu un cukuru).
Virtuve ir ļ oti laba, gandrī z katru vakaru notika tematiskā s vakariņ as: japā ņ u, turku, itā ļ u, jū ras veltes utt. Ir daudz augļ u, gaļ as, zivju, dā rzeņ u, saldumu un konditorejas izstrā dā jumu. Gardas un daudzveidī gas zupas, kas Turcijā ir retums. Garš ī gs jogurts no rī tiem un daž ā di ievā rī jumi un citas lietas pie tā.

Tā tieš ā m ir ģ imenes viesnī ca, pē c 23:00 ir kluss un var gulē t : )
Mums ļ oti patika un nā ksim š eit vē l!
аватар ryazancevae
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies viesnī cā TT Hotels (Tropical) no 2015. gada 10. lī dz 21. maijam. Man uzreiz jā saka, ka š ī ir ļ oti laba, š ī ir lieliska viesnī ca. Mē s tajā iekļ uvā m nejauš i. Viņ i gribē ja doties uz Marmarisu, lai pazustu trokš ņ ainajā pū lī pie jaunieš u viesnī cas. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies viesnī cā TT Hotels (Tropical) no 2015. gada 10. lī dz 21. maijam.
Man uzreiz jā saka, ka š ī ir ļ oti laba, š ī ir lieliska viesnī ca.
Mē s tajā iekļ uvā m nejauš i. Viņ i gribē ja doties uz Marmarisu, lai pazustu trokš ņ ainajā pū lī pie jaunieš u viesnī cas. Tač u izbraukš anas priekš vakarā mū su tū roperators "Corel Travel" mums piedā vā ja jauninā jumu uz Tropical. Izlasī jā m aprakstu un atsauksmes un nolē mā m atpū tas jē dzienu mainī t apkalpoš anas virzienā . Nekad neesmu to nož ē lojis, paldies Corell!
Protams, pirmkā rt, š ī ir ģ imenes viesnī ca. Ar plaš u teritoriju, bezgalī giem baseiniem un lielisku animā ciju. Un virtuve ir atseviš ķ a dziesma, ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga, katrai gaumei un vecumam. Pē c divu dienu rijī bas nā cā s samierinā ties ar to, ka visu, pat nedaudz, tomē r nepaspē sim.
Brokastī s ir viss, pat putra bē rniem. Lielā kā augļ u izvē le, mums bija arbū zi, melones, banā ni, ā boli, bumbieri un medlar. Es neuzskaitī š u visu, ko viņ i dod brokastī s - tas ir daudz, piemē ram, labā.5-ke. Vienā no atsauksmē m lasī ju, ka pusdienas ir nedaudz trū cī gas, pā rsvarā fast food. Acī mredzot situā cija ir labota, arī vakariņ as ir brī niš ķ ī gas un daudzveidī gas: ir gatavi salā ti, dā rzeņ i, garš augi, zupas, gaļ as, zivju un vistas izvē le, liela piedevu, augļ u un saldumu izvē le. Vakariņ as, un mū su iepazī š anā s ar viesnī cu sā kā s ar vakariņ ā m - ahhh! ! ! Ko mē s esam mē ģ inā juš i! Katra diena ir ī paš a. Ķ ī nieš u virtuves diena, itā ļ u virtuve, vecmā miņ as vakariņ as. . . Ī paš i atmiņ ā palika Pekinas pī le, tī tars ar ingvera-apelsī nu mē rci, jū ras velš u saute un sulī ga nedaudz sā lī ta forele. Visas dienas, kad devā mies vakariņ ā s uz kā du no A la carte restorā niem, tas bija restorā ns ar ķ ī nieš u virtuvi. Pavisam tā s ir č etras, trijā s tiek nodroš inā tas vienas vakariņ as bez maksas. Tie ir restorā ni ar ķ ī nieš u, meksikā ņ u un itā ļ u virtuvi. Pie pludmales par maksu ir restorā ns "Grill". Mums patika ķ ī nieš u restorā ns, tač u tas tomē r zaudē ja galvenajam, un alkoholiskie dzē rieni tajā ir maksas. Tā pē c pie citiem negā jā m.
Vē l viena maltī te ir turku pankū ka lī dz 17:00. Sviestmaizes aukstas un karstas, dā rzeņ i un frī kartupeļ i - pludmales bā rā , arī lī dz 17:00. Ā trā s uzkodas baseina kafejnī cā (tajā paš ā vietā , kur tiek ieturē tas pusdienas) lī dz 17:00 un saldē jums no 15:00 lī dz 17:00 turpat.
Ko darī jā m bez ē š anas visas dienas garumā : volejbolu (10.00), ū denspolo (15.00), loka š auš anu (11.00), peldē jā mies jū rā un staigā jā m pa pludmali (iesaku aiziet lī dz viesnī cai Robinson, pret kalnu , pa labi pa ceļ am satikt krabjus ū deles, un, ja paveicas vai rakt, tad paš i krabji un apsē ž as uz mola pie viesnī cas), pastaigas Sarigermē (15-20 minū tes vienā virzienā , pa kreisi no viesnī ca. Vē rts aiziet uz tirgu otrdien, pirms slē gš anas, ap diviem, lai labi nokaulē jas, bet personī gi tur nopirkā m tikai vienu krekliņ u mazulim izcilas kvalitā tes Armani replika glā zes ar polarizē još o filtru, suvenī ru proteī ns un zemenes), vakaros mums vairs nebija spē ka, nebija vē lmes pē c aktivitā tē m brī vā dabā un vienkā rš i spē lē jā m kā rtis vestibilā vai savā š ikajā istabā . Bet tiem, kas vē las, no 23:00 atvē rts naktsklubs ar dī dž eju. Š ī ir tik atvē rta terase, ļ oti stilī ga. Dienas laikā tas ir pludmales bā rs, vakarā tas ir chit-out bā rs, un tuvā k naktij tas ir naktsklubs. Maijā vakaros paliek diezgan vē ss, varbū t tā pē c negribē jā m tur iet (esmu nosalusi). Bet citi viesi diezgan labi runā ja par viesnī cas naktsdzī vi.
Starp citu, par viesiem: galvenais kontingents ir briti un skandinā vi, ir vā cieš i, ir ļ oti maz krievu. Tū risti ieradā s no Rietumukrainas, nekā du diskomfortu no viņ u klā tbū tnes un komunikā cijas problē mas neizjutā m. Kopā sportojā m un runā jā mies. Protams, runā ja arī par politiku, bet bez agresijas. Kopumā atpū tnieku kontingents viesnī cā ir ļ oti pieklā jī gs, patī kami redzē t un papļ ā pā t ar cilvē kiem. Svē tku laikā nesatikā m nevienu stipri iereibuš u vai rupju cilvē ku. Varbū t pā ris nervozas krievu mammas ar bē rniem. Arī darbinieki pret mums, krieviem, izturas labi. Viesnī cā ir darbinieki no bijuš ā s PSRS.
Pludmale: mums tas neš ķ ita tik slikti, kā teikts daž ā s atsauksmē s. Jā , tai ir saglabā jusies dabiskā krā sa, smilš u krā sa nav ideā la. No sauļ oš anā s krē sliem lī dz jū rai skriet 30 metrus pa karstajā m smiltī m, bez apaviem - nekā di. Pie paš as ieejas jū rā pā ris metru mazi oļ i. Daž i tū risti vilka sauļ oš anā s krē slus tieš i jū rā un, lai gan tas ir aizliegts, neviens viņ us nelamā ja. Bet mums viss derē ja. Kā du stundu pastaigā jā mies gar jū ru, kas mums vajadzī gs, lai no sauļ oš anā s krē sliem lī dz jū rai noietu 30 metrus?
Numuri: ļ oti plaš i, skaisti, gaumī gi un stilī gi. Baltā un tirkī za kombinā cija telpas dizainā rada noskaņ ojumu. Istaba ir vizuā li sadalī ta viesistabā un guļ amistabā . Numuram ir balkons. Dzī vojā m galvenajā ē kā , kas mums likā s ļ oti ē rta. Skats no balkona uz restorā na a la carte marš rutu, mā jī guma noskaņ u radī ja koku vainagi. Skaņ as izolā cija ir lieliska. Bet mē s labā k gulē jā m ar atvē rtu balkonu. Tikai vienu reizi, agri no rī ta, viņ i atnesa bruģ akmeņ us un sā ka tos bē rt, kas mū s pamodinā ja. Pā rē jā s dienas kritā m no putnu dziesmas.
Ekskursijas: neņ ē mā m. Mē s paš i devā mies dolmushā uz pā ris dienā m uz Fethiye un Oludeniz. Bet tas ir cits stā sts.
Vē rtī gi padomi: uz vietas ir ledusskapji ar mazā m ū dens pudelē m. Tā s ir ē rti ņ emt lī dzi jū rā un pastaigā ties. Sauļ oš anā s krē slus pie baseina vajadzē tu aizņ emties agri no rī ta, pie jū ras - vienmē r bez problē mā m ar sauļ oš anā s krē sliem. Pa ceļ am uz jū ru iegā jā m pludmales bā rā , paņ ē mā m augļ us, sviestmaizes un dzē rienus, jo paš ā pludmalē tas neatrodas.
Par mī nusiem: atradā m tikai vienu manā mu mī nusu - vafele pieejama tikai naktī un agri no rī ta. Un tikai vestibila zonā . Bet viņ i aizbē ga no mums, ka š ī problē ma agrā k nebija un drī z tiks novē rsta. Man tas nebija svarī gi, bet mans vī rs beigā s sā ka trī cē t (iespē jams, izstā š anā s sā kā s no interneta trū kuma). Mums arī nebija pietiekami daudz velosipē du un motorolleru nomas. Spa centrs tur ir liels un skaists, bet templī maksā još ie klienti vienmē r ir prioritā te, un pirtī +65, kas krievu cilvē kam ir smieklī gi.
Vē l viena laba lieta: visu laiku, ko atpū tā mies, runā jā m par to, ka uz š o viesnī cu noteikti jā ierodas ar bē rniem. Paradī ze bē rniem. Tikai 2 bē rnu klubi. Ir krievu animatori. Mē s visu laiku apbrī nojā m viņ u ceļ ojumus pē c saldē juma: daž reiz indieš u tē rpos ar kara krā sojumu, daž reiz ar havajieš u tē rpiem, markā m un tamburī nā m. Vairā ki baseini daž ā da vecuma bē rniem. Ir baseins ar slidkalniņ iem. Satikā m vairā kas ģ imenes ar daž ā da vecuma bē rniem, kuras tur atpū tā s 2-3 reizes. Viņ i prasī ja, kā pē c - viņ i saka, ka nav alternatī vas, kad š ā ds pakalpojums par tā du naudu. Mē s arī mē ģ inā sim kaut reizi atgriezties Tropical!
Номер. Вид из гостиной. Утренние заплывы. Вид на отель Пикник на пляже. У бассейна. Прогулки вдоль моря. Стрельба из лука. В фойе. Отдых.
аватар son1a
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apvidus skaists, skaisti kalni, zaļ š . Pludmale liela, ejiet lī dz tai 5-7 minū tes, pa aleju, saule galvā nedeg))) Pati teritorija zaļ a, daudz ē nas. Š ī viesnī ca ir paredzē ta bē rniem. Daudzi baseini, viens liels un 3 bē rniem. Ir slidkalniņ i, bē rni no prieka č ī kst. … Tomēr ▾ Apvidus skaists, skaisti kalni, zaļ š . Pludmale liela, ejiet lī dz tai 5-7 minū tes, pa aleju, saule galvā nedeg))) Pati teritorija zaļ a, daudz ē nas. Š ī viesnī ca ir paredzē ta bē rniem. Daudzi baseini, viens liels un 3 bē rniem. Ir slidkalniņ i, bē rni no prieka č ī kst. Arī animā cija ir augstā lī menī , darbojas bē rnu klubiņ š . Tū risti pā rsvarā no Anglijas, Zviedrijas, Velsas, Somijas, ir tū risti no Krievijas (nav agresī vi), un daudz dzirdē ta dzimtā valoda, daudzi atpū tnieki no Ukrainas))) Gatavojiet garš ī gi, bē rniem ir ē diens, diemž ē l daudz. piparu gandrī z visā . Iesaku nogarš ot pirms doš anas bē rniem. Piena putra katru rī tu un vakariņ as. Mē s pavadī jā m tikai 2 dienas, lai pā rvietotos mana dē la ē dienkartē . Viesnī cā tiek piedā vā ti ratiņ u noma, un restorā nā ir augstie krē sli.
Vienī gais mī nuss man viesnī cā : ļ oti trokš ņ aini ā rzemju bē rni.
Tur bija tikai slā vi saviem bē rniem))) Bē rna iemidzinā š ana naktī s daž reiz bija problē ma.
Ā rzemnieki neieguldī ja savus bē rnus saskaņ ā ar grafiku))) skrē ja lī dz pusnaktij, kamē r pieauguš ie ieguldī s. Kopumā viesnī ca laba, iesaku.
аватар screenshifango
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieraš anā s-transfē rs-nokā rtoš anā s - nekā du problē mu, dzī vojā m villā , divistabu apartamentā ar dž akuzi. Istaba tī ra, plaš a, bet "nogurusi" - traipi uz mē belē m, nodzeltē jis ledusskapis minibā rā , iedragā ti aizkari utt. … Tomēr ▾ Ieraš anā s-transfē rs-nokā rtoš anā s - nekā du problē mu, dzī vojā m villā , divistabu apartamentā ar dž akuzi. Istaba tī ra, plaš a, bet "nogurusi" - traipi uz mē belē m, nodzeltē jis ledusskapis minibā rā , iedragā ti aizkari utt. Par santehniku ​ ​ sū dzī bu nebija, bet tikai vienu reizi vannas istabā ellī gi smirdē ja pē c kanalizā cijas - aizgā ja uz reģ istratū ru, sū dzē jā s un smirdē š ana apstā jā s)
Ē dienu ziņ ā - pieklā jī gas brokastis, š ikas vakariņ as, BET absolū ti "nē " vakariņ as. Pusdienas tiek pasniegtas nevis galvenajā restorā nā , bet pie baseina un garš ī gus naš ķ us tur nevarē s paē st - tiek pasniegta viena vai divu veidu gaļ a, biež ā k desu kotletes, forele / jū ras asaris / jū ras plaudis uz grila. un vairā ku veidu piedevas - frī kartupeļ i, rī si, kartupeļ u biezeni . Nav gatavu salā tu, saldumu - 3-4 veidu kū kas. Acī mredzot š ā ds lē mums ir saistī ts ar to, ka eiropieš i (kuru atpū tnieku vidū ir vairā kums) pusdienlaikā neē d daudz, viņ i "uzkodas". Un tieš ā m, pusdienlaikā neviens nepā rē das - grauza kartupeļ us ar desu un tad ripoja pa baseiniem, lī dz vakariņ ā m. Man un manam vī ram nebija pietiekami daudz ē diena pusdienā s, es godī gi atzī stos) Bet mē s to kompensē jā m ar maltī ti vakariņ ā s, kas ir vienkā rš i dieviš ķ i. Mū su uzturē š anā s laikā trī s reizes bija sarkanā s zivis, bija paipalas, katru dienu tī tars, jē ra gaļ a, tomē r par maz, bet liellopa gaļ a un vista bija krā jumā . Saldumi ir labi, kvalitatī vi, augļ i - maģ iska izvē le, bija VISS.
Izcili baseini, trenaž ieru zā le, sauna - viss kā parastos kvalitatī vos pieciniekos. Martini-Baileys netiek liets par brī vu, alus, vī ns, degvī ns, brendijs, rakia un visā di kokteiļ i ar š ī m sastā vdaļ ā m ir "bezmaksas" no dzē riena)
Visa viesnī cas infrastruktū ra ir "uzasinā ta" bē rnu atpū tai. Bet, ja ceļ o viens, bez maziem bē rniem un bez kompā nijas, tad no garlaicī bas var trakot. Animā cija pieauguš ajiem - gandrī z nav. Apkā rtnē nav kur iet, Sarigermes ciems ļ oti mazs, ar vienu iepirkš anā s ieliņ u, pietiek ar pusstundu, lai iepazī tos ar veikaliem. Ekskursiju cenas ir paredzē tas eiropieš iem - visas labā s iespē jas sā kas no 70 USD vienai personai (raftings, nirš ana, braucieni uz salā m, makš ķ erē š ana utt. ). Lē tā k - tikai ekskursija uz bazā ru, bet Fethiye un Marmaris apskates ekskursijas. Istabā s nav Wi-Fi, un vakara stundā s vestibils nav pā rpildī ts ar tiem, kas vē las pieķ erties globā lajam tī meklim) Starp citu, arī televizorā nav ukraiņ u kanā lu - viņ i aizbē ga no vakara. garlaicī ba ar klē pjdatoru un tajā augš upielā dē tajā m filmā m)
Atseviš ķ i tas jā saka par pludmali. Protams, tā "mež onī ba" ir zinā mā mē rā atbaidoš a, tač u bruņ urupuč u aizsardzī ba ir laba lieta, un mē s sā kotnē ji bijā m gatavi tam, ka pludmalē nebija "viss iekļ auts" ē rtī bas, izņ emot stacionā ro lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. . Ar ū deni situā cija ir vē l sliktā ka. Pa labi no viesnī cas jū rā ietek kalnu upe un zaļ š saldū dens straumes un pastā vī gā vē ja dē ļ kopā ar atkritumiem un sā rņ iem ir precī zi “piesists” Tropu pludmalei. Kaimiņ u viesnī cas teritorijā , stā vot pa labi (Robinson, uzreiz aiz klints, kas ir 10 minū š u gā jienā no Tropical) ir pavisam cita jū ra, zili zila, caurspī dī ga.
Personā lam jautā jumu nebija, uzkopš ana bija nevainojama, teritorija grezna, tī ra, daudz saulainu zā lienu, bet ir arī ē nainas vietas, ī paš i villā s. Vispā r pā rē jais ir normā li, ī paš i par to summu, par kā du paņ ē ma biļ eti (8 dienas / 7 naktis diviem nedaudz mazā k par 1300 ye), bet es neplā noju atgriezties š ajā viesnī cā un vispā r Sarigermē vairs - tas ir pā rā k garlaicī gi.
спальная комната джакузя коридорчик в номере холл у бара холл
Parādīt vairāk »


iemiesojums oksana48911
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Ranetki_1998.10
14-15 gadi. Un vispār, cik pusaudžu tur pulcējas?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится в паре километров от центральной части города Серыгерме. Открыт в 2005 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 19 км от аэропорта Даламана.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный, протяженность — 400 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля есть магазин. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно.

4 ресторана A la Carte (по предварительной резервации).

Платно: импортные напитки, бутилированные напитки, напитки премиум-класса, свежевыжатый сок, a la carte ресторан Green & Grill, кофе-шоп & Juice-бар, все блюда и напитки, заказанные в номер (room-service).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф, каноэ, ныряние с маской и трубкой, солярий, мини-футбол. 5 водных горок.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 500 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Sarıgerme Koyu, 48703, Ortaca, Mugla
Tālruņi: 0090 (0) 252 286 85 10
Tīmekļa vietne: TUI Blue Tropical
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, гольф (платно), футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).