Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pirmo reizi Turcijā, divi pieaugušie. Iesakiet viesnīcu ar labiem numuriem un pludmali
Labdien! Pirmo reizi plānojam doties atvaļinājumā uz Turciju. Esam divi pieauguši cilvēki, budžets nav noteikts (gribu lētāk un labāk), reģions arī. Izbraukšana no 10.09 līdz 16.09, jāatgriežas līdz 22.09. Vēlos viesnīcu ar labiem numuriņiem un pludmali. Un, kad apnīk gulēt pludmalē, lai varētu pastaigāties pa pilsētu, dodieties ekskursijā. Tāpat interesē (ja, protams, tas ir iespējams), kurās vēl siltajās zemēs šajos datumos var lēti atpūsties pie jūras? Pateicoties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2019-08-255 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  29
аватар Vika284
Jebkurā Turcijas reģionā var atrast variantus, ja svarīgas ir pastaigas un interesantas vietas, vajadzētu izvēlēties viesnīcas Antālijā, Kemeras centrā, Alanijā, visas viesnīcas, kur Kleopatras pludmale, Side ir arī tuvāk centram, Fethiye var būt tur, kur Calis pludmale, Oludeniz, Marmaris un Ichmelert, Bodrumas rajoni Turgutreis Gumbet un Bitez, Kusadasi, Ozdere, Alacati
Norādiet vismaz aptuvenu budžetu.
Ja citas siltās valstis šajā periodā ir Ēģipte, Tunisija, Grieķija... Un arī aptuvens budžets
аватар Olgaolga153
Ko tev nozīmē laba pludmale? Vai ir lietussargi un ģērbtuves? Vai arī smilšu klātbūtne oļu vietā? Vismaz aptuveni norādiet budžetu konvertējamā valūtā.
аватар Alexandr-
Apskatiet WIND OF LARA HOTEL & SPA 5* Anatālijā.
Tez tagad to pārdod izpārdošanā. Cenas tiešām saprātīgas. Ak, šim ir tikai Teza. Ja būtu palikusi nedēļa atvaļinājuma, viņš bez vilcināšanās būtu uz turieni meties septembrī.
аватар fotkimnesuda
Paldies par atbildēm. Vēlos līdz 1000 eiro. Laba pludmale manā koncepcijā ir bezmaksas lietussargi, dvieļi (nezinu, vai tas notiek Turcijā). Es gribētu pludmali bez milzīgiem bruģakmeņiem. Lai varētu iekļūt ūdenī no krasta. Sākotnēji viņi gribēja doties uz Grieķiju, bet nolēma, ka tur ir dārgāk.
аватар Vika284
Grand Hotel Ontur 5 * netālu no Cesmes, pirmā līnija, sava pludmale, ir smilšains saulriets, saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi bez maksas, viesnīca uz klints. Skats no viesnīcas Hijas salā
Club Yali Resort 5 * starp Izmiru un Kusadasi, smilšu pludmale, viesnīcas pludmale, viss ir bez maksas.
Grand Blue Sky 4 * Kusadasi pirmā līnija ar savu pludmali, smiltīm, netālu no viesnīcas Ledies Beach. Skati no viesnīcas Samos salā
Viesnīca Akbulut 4 * Guzelcamli, nav pirmā, bet tai ir sava pludmale, kas atrodas ļoti skaistā vietā un interesantā vietā. Vienā vietā attālums starp Guzelcamli un Samos salu ir 1,6 km
Roxy Luxury Resort 5* Akbukā, pirmkārt, smiltis.
Dragut Point North Hotel 3 * un Dragut Point South Hotel 4 Bodrumas Turgutreis rajonā - ir pludmale un pirmā līnija, smiltis, pludmalē viss ir bez maksas, skats uz Kos Pserimos Kalymnos Leros salām
Marbas 3 * un Flamingo 4 * Marmarisā ar savām pludmalēm pirmajā līnijā
Jūs gribējāt doties uz Grieķiju, no jebkura šī reģiona jūs varat nokļūt Grieķijas salās ar prāmi
аватар Olgaolga153
Amelia Beach Resort Hotel & Spa 5* (Side, Kizilot)
Water Planet Deluxe Hotel & Aquapark 5* (Alanja, Okurkalara)
Dinler Hotels 5 * (Alanja, Kargicak) ieeja jūrā ir nesvarīga, pretējā gadījumā laba budžeta viesnīca.
Queen`s Park Goynuk 5* (Kemera, Goynuk)
Zena Resort 5* (Kemera, Kamjuva)
Visas viesnīcas ir normālas savā cenu kategorijā.
аватар selik1954
Apskatiet 2 Viking viesnīcas Kemerā. Viking Star 5 * - trešā līnija, budžeta, bet tuvu centram. Normāls ēdiens. Viņi aizvedīs uz 2 pludmalēm. Viena no tām ir smilšaina Mēnessgaismas parkā. Vikingu Nonas pludmale. Spēcīga 4-ka ar labu ēdienu, bet bez izklaides. Stāv pludmalē (oļu) Kemeras centrā. Ir vieta, kur pastaigāties vakarā, un slavenā iepirkšanās un izklaides iela. Estuārs - 4 minūtes. Labi atpūties.
аватар Galina50
Ar vīru bijām Viking Nona Beach, brīnišķīgs četrinieks pašā Kemeras krastā, ēdiens izcils, pusdienās daudz augļu, vīģes, arbūzi, vīnogas utt., bijām septembrī, viņi dod saldējums pēcpusdienā un burtiski 5 minūšu gājiens līdz pilsētas centram.
Es viņai iesaku.
аватар iNicole
Bezmaksas sauļošanās krēsli + matrači neapšaubāmi ir milzīgs pluss, bet es neieteiktu jums uztraukties par bezmaksas dvieļiem. Turcijā uz katra stūra tirgo dvieļus hamam (turku pirtij), uzreiz sapratīsi, ka tādi ir - sarkani, zili, zaļi lielā būrī, kā vafeles. Tie ir lēti ($ 1), viegli, lieliski piemēroti sauļošanās krēslam un neaizņem daudz vietas bagāžā))
аватар veritasana
iNicole...nopirku šo komplektu par 2 ASV dolāriem..ir dažādas konfigurācijas iespējas..paņēmu ar ziepēm un olīvu krēmu...
аватар Avtor5005
Viking Nonā! Mēs tur bijām rudenī, un mums tas patika. Dodieties drosmīgi, jūs to nenožēlosit! Ļoti laba viesnīcas atrašanās vieta.
аватар lazy_person
fotkimnesuda Daudzām Turcijas viesnīcām ir pludmale. Un tur praktiski vienmēr tiek nodrošināti bezmaksas sauļošanās krēsli, matrači un sēnes (markīzes). Daudzās viesnīcās (2. ... 3. līnija, iekšzemes, viesnīcu kategorija 3 ***) nav pludmales. Šajā gadījumā par maksu būs jāmeklē gan pludmale, gan sauļošanās krēsli.
Man "laba pludmale" ir oļu, kur, ieejot jūrā, ir vidēji un mazi oļi. Oļu pludmalē jūra vienmēr ir tīrāka. "Laba pludmale" - kur ir mols. Iebraucot jūrā ar molu nav nekādu problēmu.
Skaistā pludmale "Konyaalti" (Antālija), pludmale ciematā. Chamyuva (Kemer), pludmale apdzīvotā vietā. Oludeniz ("Beljekiz", "Blue Lagoon", "Kidrak"). Lieliska pludmale Ičmelerā (Marmarisa).
Meklējiet lētu viesnīcu Antālijā, kas atrodas pludmalē "Konyaalti" - viesnīca "Acropol Beach Hotel".
"Pashas Princess Hotel" - viss iekļauts - tikai pieaugušajiem, viesnīca Kamjuvā.
Asdem Beach Labada viesnīca
аватар iNicole
veritasana,
tiek pārdoti dvieļi un no komplekta
tēmas iesācējam vēl infa - pēc mazgāšanas izžūst stundas laikā uz balkona))
аватар Vika284
Oludenizas pludmales noteikti ir skaistas, bet sauļošanās krēsli un saulessargi ir par naudu, un tās viesnīcas, kuras ir bez maksas, ir virs budžeta.
аватар lazy_person
Jā, tā diemžēl ir. Oludenizā, slavenajā Belcekizas pludmalē, jums būs "jāiegādājas" sauļošanās krēsls. Galu galā tā ir aizsargājama teritorija. Lagunā dažām viesnīcām ir savas pludmales zonas (protams, viesnīcas pārsniedz budžetu). Man ļoti patīk Konyaalti. Pludmale ir iespaidīga. Mazie, vidējie oļi, skaidra jūra ... telpa
аватар Vika284
Pie Alakatas ir pludmale Delikli Koy, nav sauļošanās krēslu un saulessargu, bet šī pludmale ir skaista.Šo pludmali ieskauj tie paši baltie kalni kā Pamukalē un tīrākais superdzidrais ūdens un ir zonas ar ļoti gaišu, gandrīz baltu. smiltis.
аватар Vika284
Delikli Kojs
аватар Vika284
Bozcaada salā ir klusas, neparastas pludmales, par laimi tās ir paslēptas no Antālijas, Kemeras un Oludenizas masu tūrisma, tāpēc to pludmales ir ar tīrākajām un mīkstākajām smiltīm un dzidru tirkīza jūru.
аватар Vika284
Un Bozcaada līči ar jūras caurspīdīgo tirkīza krāsu
аватар lazy_person
Jautājums par "komplekso tūri", ka brauc pirmo reizi, budžets "līdz 1000 eiro... (gribu lētāk un labāk)", gribu bezmaksas sauļošanās krēslus, dvieļus un jūru bez oļi. Un mūs aizrāva pludmales skaistums, kuru Turcijā ir daudz ...
"Acropol Beach Hotel" (Antālija)
аватар Vika284
Nedaudz vairāk par pludmalēm, iepriekš es teicu Hotel Akbulut 4 * Guzelcamli, netālu esošās Mille Park pludmales ir tikpat skaistas kā Oludenizas pludmales un daudz tīrākas nekā Oludenizas pludmales.
Smilšaina pludmale Mill Parkā
аватар Vika284
Un oļu pludmale Mill Parkā
аватар Vika284
Pat Bodrumā, tajā pašā vietā, kur viesnīcas Dragut Point North Hotel 3 * un Dragut Point South Hotel 4, atrodas viesnīca Tiana Beach Resort 3 pirmajā rindā *, tā ir arī jūsu budžetā, papildus parastajam. pludmale, ir neliels balto smilšu pludmales posms
аватар selik1954
TC! Padomā vēlreiz, kāda veida brīvdienas tev patīk? Kūrorta ciemats ar kustību, promenādi, mūziku, veikaliem - Kemeras centrs vai Marmarisa, Ičmelera. Un, ja ciematu ieskauj krāšņa daba, nacionālais parks ar mežacūkām, tad varat doties uz Guzelcamly. Es pati gribu tur aizbraukt.
аватар Vika284
24 dienā satiksme Gumbetā Bodrumā nav zemāka un pat pārspēj bāru ielu Marmarisā,
Un ja vajag mežacūkas, tad Yaliciflika tajā pašā Bodrumā, pēdējos gados tikko mežacūku izskriešana uz Yaliciflika centru ir tikai viena no Bodrumas problēmām, bet pēc Guzelcamli dabas un skatiem tā ir daudz foršāk. Turklāt tuvumā ir karstie avoti.
аватар Olgaolga153
maslova.leryndancer
Kāpēc tērēt naudu, ja šajā vietnē sniegtos padomus varat izmantot bez maksas. Šeit jūs varat atrast jebkuras cenu kategorijas viesnīcu no budžeta līdz greznībai.
аватар Anatoliy_Sh
Ekskursija ir vislabākā. Viesnīca, kuru izvēlaties no piemērotajām cenām. Jebkurš kūrorts, bet pirmo reizi es konsultēju Antāliju. Tur viss ir nedaudz vienkāršāk un pieejamāk, lēta auto noma, lētākas ekskursijas, laba infrastruktūra. Un tā jūs varat jebkuru kūrortu, bet Antālija ir lētāka. Varat arī apmeklēt senos amfiteātri un doties ekskursijā uz Simenu, doties uz Phāzi, vienkārši pastaigāties pa pilsētu. Pastaigas attālumā ir daudz, attīstīts transports un velosipēdu noma. Kalni, ūdenskritumi, un netālu no Gebis atrodas satriecošs Učan-Su ūdenskritums. Turp dosies arī automašīna. Vieta ir pārsteidzoša, ceļš nepārtraukti brist gar upi. Var braukt pa kalniem, bet pašus braucienus diez vai izdosies atrast. Jūs varat arī atrast piedzīvojumus saviem otrajiem 90. gadiem uz vietas ... Antālijā tas ir tikpat vienkārši kā bumbieru lobīšana.
аватар fotkimnesuda
Liels paldies visiem par atbildēm. Ja godīgi, grūti izvēlēties ne tikai viesnīcu, bet arī pašu reģionu) Googlē pārmeklēju gandrīz visas piedāvātās un pēc atsauksmēm iepatikās divas viesnīcas: Pashas Princess Hotel (pieaugušajiem) un Viking Nona Beach (es nedaru). precīzi neatceros, kas), bet tie jau ir rezervēti mūsu datumiem)
Nolēmu meklēt viesnīcu Kemerā, bija daudz atsauksmju par jūras skaistumu un pastaigām pa pilsētu. Pārējos reģionus, godīgi sakot, neesmu mācījies (galva pietūkst)
Vakar uzgāju Kemper Dinara Garden 3 * viesnīcu (Kemera) un kaut kā uzreiz iepatikās par cenu)) 567 eiro par 8 naktīm un pilnu pansiju. Labas atsauksmes, istabiņu fotogrāfijas nenomāc (ledusskapis nav, vajag?), pludmale it kā par brīvu, bet par tādu summu droši vien var samaksāt, vienīgā sūdzība ir par ēdienu, bet mēs esam nav izvēlīgs šajā ziņā un vienmēr ir kafejnīca (cerība).
Vai jūs domājat, ka ir vērts riskēt vai nebūt mantkārīgam un izvēlēties pienācīgu viesnīcu?
аватар Superoper73
Ja iespējams, labāk nebūt mantkārīgam.Paskatieties uz Alanjas reģionu, tur ir siltāk un nav tik dārgi. Par ēdienu jūs velti sakāt, ka “neizvēlīgs” ir viens no galvenajiem atpūtas rādītājiem. Ar sliktu virtuvi jūs diezin vai gūsit prieku no ceļojuma, tomēr jūs nebūsiet jūrā visu diennakti, bet nedod Dievs, trīs stundas pirms pusdienām un trīs stundas pēc tam. Pārējā laikā jums būs jāatrodas viesnīcā vai jāstaigā un jābrauc ekskursijās. Kafejnīca noteikti ir laba, taču maksāt par all-in un papildus tam maksāt par ēdienu ārpus viesnīcas ir kaut kā nepareizi un dārgi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl