Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Mēs vēlamies lidot atvaļinājumā ar draugu, lūdzu, sakiet man labi pārliecināti 4, bet ne ģimenes (bez maziem bērniem)
- budžets +-1300$
- lai tuvumā ir kaut kāda infrastruktūra, kur var pastaigāties
- pirmā piekraste
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-06-125 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Olgaolga153
Jūs neminējāt atpūtas periodu, nakšu skaitu, izbraukšanas pilsētu, tāpēc ir grūti spriest, kurā viesnīcā varat iekļauties budžeta ietvaros. Apskatiet šīs viesnīcas, iespējams, kaut kas jums patiks:
Marti La Perla 4* (Marmarisa, Ičmelera)
Ideal Pearl 4* Turcija, Marmarisa
Begonville Beach Hotel 4* (Marmarisa)
Quadas Hotel 4* (Marmarisa, Ičmelera)
Pasha`s Princess 4* (Kemera, Camyuva) 2 pludmales līnija, bet jūra ir tuvu.
Numa Beach & Spa Hotel 4* (Alānija)
Klubs Med Kemer
Tropikal Beach Hotel Marmaris 4 * Šī viesnīca, atšķirībā no iepriekšējām, nepieder pie Adults Only kategorijas, taču tur nav nekā bērniem, tāpēc teritorijā viņu ir ļoti maz.
аватар mindguru
Neģimenes viesnīcas (bez maziem bērniem) var atrast tikai kategorijā 16+. Es nezinu, vai šobrīd Turcijā ir šīs kategorijas viesnīcas, bet tās ir tas, kas jums nepieciešams. Starp citu, izmaksas šajā kategorijā parasti ir augstākas nekā parastajā AI. Tāpēc rūpīgi pārdomājiet, ar ko esat gatavs samierināties: ar pārmaksu vai maziem bērniem. Lai jaukas brīvdienas!
аватар Elenka08
rebok55, ja tu domā jauniešu viesnīcu un domā, ka bez bērniem tā būs, tad ļoti maldies. Var būt pensionāri bez bērniem. Personīgi es to šogad piedzīvoju 18+ viesnīcā.Ja vienkārši negribi bērnus,tad jā,var izvēlēties no kategorijas 16 --- 18+
аватар AllOverTheWorld
ir daudz viesnīcu tikai pieaugušajiem.
sānos ir ļoti pieklājīga viesnīca, bet
1) nav kur pastaigāties, uz tirdzniecības centru var aizbraukt tikai ar bezmaksas mikroautobusu
2) budžets pat viņam ir pieticīgs, izņemot to, ka oktobris - novembris uz nedēļu.
Heaven Beach viesnīca
Elenka08, šogad šī viesnīca man ir kļuvusi par atklājumu
16+ jā, ir pensionāri, pārsvarā vācieši, bet ir arī daudz jauniešu un visādas ballītes, sava diskotēka, 90% Eiropas kontingents
ēdiens ir neslavējams, tajā pašā laikā dārgākajās Bodrumas viesnīcās tāda sortimenta nebija. un vispār daudzās augstāka līmeņa viesnīcās nebija tāda ēdiena un apkalpošanas.
аватар Elenka08
AllOverTheWorld, es ņemšu vērā)) Un es domāju Meraki Ēģiptē. Bija februārī. Viesnīca 18+. Neko sliktu neteikšu (ir mans apskats). Bet šī ir mana personīgā jamba. Es, tā teikt, pēc noklusējuma nolēmu, ka 18+ ir * jaunības * garantija. Tā tika reklamēta kā visvairāk ballīšu viesnīca Jegpitā. Protams, bija jaunieši, bet bija ļoti daudz ļoti vecu cilvēku un cilvēku ar invaliditāti. Uzreiz piebildīšu, ka negribu nevienu aizvainot un man nav nekā, tāpat kā vecuma grupu apraksts utt. Personīgi priekš sevis tagad sapratu, ka 18+, ja ņemam vērā, proti, ka viesnīca ir jauniešiem, tad tā nav garantija. Un, ja tā ir tikai vēlme pēc bērnu neesamības, tad diezgan.
аватар AllOverTheWorld
Pēc nedēļas es arī lidoju uz Yegi 18+ sunrise montemare;))
Nogalināšu tikai divus putnus ar vienu akmeni, pats sapratīšu, vai jūnija beigās-jūlija sākumā ir tik karsts (mēs augustā bijām Jegi, tas ir normāli, Turcijā mums ir daudz sliktāk) un vai tas tiks pilnībā izmērīts)
par pieaugušajiem tikai, pilnībā piekrītu, iepriekš 2x atpūtāmies tādās viesnīcās, garlaicīgi it īpaši Itālijā boutique hotel arī papildus, atpūta un pilnīgs klusums, vienalga, kustību nepietika
Atradām sev izeju, ir daudz viesnīcu, kur zonējums, ja gribi bez bērniem, brauc tur, bet ja gribi izklaidi, dodies uz koplietošanas zonu)
аватар Elenka08
AllOverTheWorld, pastāsti vēlāk kā sevi parādīs nākamie 18+ :)) labi atpūties!
аватар AllOverTheWorld
Paldies! jau ir ideja, spriežot pēc jautājumiem, un sauciet atsauksmi:
Cik karsts ir Ēģiptē vasarā?
lai gan tagad mums arī ēnā +36, tikai jūras nav un jāstrādā;)))
аватар lazy_person
rebok55
Spriežot pēc jautājuma būtības, viesnīca "Valeri Beach" (3 ***) jums var būt piemērota. Viesnīca Kemerā, pirmajā līnijā, privāta pludmale ... tuvu naktsklubiem. Bez bērniem diez vai ir viesnīca...viņi ir visur. Jūs esat saņēmis ieteikumus par daudzām viesnīcu kategorijām "Tikai pieaugušajiem". Tas ir no vēlmes parādīt savas zināšanas. Jūsu budžets ir pieticīgs. Viesnīcas "Tikai pieaugušajiem" (pirmā līnija Icmeler) ir dārgas. Tikko atgriezos no Golden Lotus Hotel 4*. Devos uz "Valeri Beach" (3***). Uz "Valeri Beach" droši var doties nepārmaksājot par 4****.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl