Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Sveiki. Mūsu viesnīcā tikai šie saimnieki. Pastāstiet man, kurš no diviem ļaunumiem ir mazāks - Join Up vai Pegas Touristik. Nekad neesmu tos izmantojis :-) bet izvēles nav. PALDIES:-)
Sveiki. Mūsu viesnīcā tikai šie saimnieki. Pastāstiet man, kurš no diviem ļaunumiem ir mazāks - Join Up vai Pegas Touristik. Nekad neesmu tos izmantojis :-) bet izvēles nav. PALDIES:-)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2019-04-135 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар nataha33
Labdien! Šiem diviem operatoriem ir viena gaisa pārvadātāja kompānija, ar kuru pastāv pastāvīgas problēmas. Bet es izvēlētos Pegazu, jo tādā gadījumā jums būs lielākas iespējas cilvēciskām attiecībām. Lai tev labs ceļojums! )))
аватар Olgaolga153
Protams, jebkuram TO ir punkcijas, bet tomēr Pegasus ir liels un nopietns operators un izmet "pārsteigumus" daudz retāk nekā Džoins. Šis TO ir tikai līderis problēmu radīšanā.
https://www.turpravda.com/eg/makadi/Makadi_Palace-h17933-question-53152.html
аватар catalina777
Izvēlieties Pegasus.
аватар Pachok
Pegazs
аватар Nusia
Pegas Touristik - izmantoju viņu pakalpojumus, viss kārtībā.
аватар annanom
Cik reizes esat izmantojis Join up, nekad nav bijis problēmu, kaut kas ir mainījies?
аватар moy_contakt
Cik gadus pēc kārtas RB tika pirkts uz Turciju tikai no Pegasus, teicama apkope. Iepriekš viņi rakstīja, ka Pegasus un savienojumam ir kopīgs gaisa pārvadātājs, kas nav taisnība. Join-up lido uz viņa debesīm. Un ar to ir daudz un nemitīgas problēmas.Pavisam nesen tūristi visu nakti sēdēja Borispilī, šobrīd jau ir bijusi pusotras stundas aizkavēšanās izlidojot no Ukrainas un attiecīgi arī atpakaļ. Monitoru, TC tētis lido ar joinu 15.04 (izvēlētā viesnīca kuru piedāvā tikai šis TO) Pagājušajā gadā bija pamatīgs trash. Pegasus ir attiecīgi dārgāks, bet uzticams. Kas tev liek domāt, ka viņam ir problēma?
аватар xena_pr
Pegazs
аватар Tetjana1
Pagājušajā gadā lidojām ar Anex Tour un sēdējām lidostā 15 stundas, ieradāmies viesnīcā 21.00 tik pārguruši, ka negribējām neko, tikai gultu un miegu, tāpēc es ar bērnu apmeklēju šo elli (((( Šogad man liekas būs tas pats, lasīju sliktas gan par Pegas Touristik, gan Join up.... Bet redzu kuram paveicās, draugi pirms pāris nedēļām lidoja uz Join up, tad pārbrauciens bija tikai 1,5h , bet varbūt šis ir tikai sezonas sākums un vairāk nav tādu problēmu kā kavēšanās par 15.... Gribam lidot 29.06 (kad būs) Tūres cena starp Pegasus un Join ir -100€.
Redzu, ka visi sliecas uz Pegazu. PALDIES:-)
аватар Tetjana1
Tad rodas jautājums: ko sliktu var sagaidīt no Pegaza? (ekskursijas noteikti neņemsim kā gidu) ATP
аватар moy_contakt
Tetjana1 neņem no viņiem pārskatu un tādu, kas ir bezmaksas iepirkšanās, neatkarīgi no operatora, tā ir pilnīga krāpniecība un dārgā laika tērēšana.
аватар sk_lora
Ar TO Join up, kā arī ar Anex tūri nekādā gadījumā nevajadzētu sazināties - lidojums uz turieni būs 10-18 stundas vēlāk, atpakaļ - tikpat agrāk. Tie. gandrīz garantēti zaudēt 1-2 dienas no apmaksātās ekskursijas.
Pegas ir labāka reputācija. Viņš ir jāizvēlas.
аватар Andrey111
Nu nevajag būt tik kategoriskam. Piemēram, kad es devos ekskursijā pa Join up, lidojums bija tieši saskaņā ar grafiku, un viņiem bija jālido atpakaļ no rīta, un lidojums tika pārcelts uz vakaru. Bija arī papildu puse dienas atpūtas.
Tā ir rulete, neatkarīgi no tā, ko jūs to iegūstat.
аватар yulacha2011
noteikti Pegazs
аватар Kristina063567
Ja jums ir izvēle, Pegas Touristik ir labāks. Lai gan, ja ir būtiska cenu atšķirība, varat pievienoties. 11 kārtās Join Up bija 3 kavēšanās, un 1 reizi man par labu pusi dienas. Tātad, cik laimīgs.
аватар marinazap2929
Attieksme pret Join ir ārkārtīgi negatīva.
Tāpēc Pegazs.
Šeit viņi arī rakstīja par Anex, viņi saka, ka tas ir slikti - manai ģimenei un man nekad nav bijušas problēmas ar Anex. Par laimi, nekad nebija kavēšanās. Kuram vispār ir paveicies
аватар moy_contakt
marinazap2929, kas attiecas uz aneksu, jāskatās, ko piedāvā lidot. Ja winrose, tad iespēja tikt iekšā ir daudz mazāka, bet ja debeszils....tad ja pērkat tūri nevis nedēļu vai pāris dienas pirms izbraukšanas, bet agrāk, tad gatavojieties, ka nopirksiet ekskursiju ar vienu atiešanas laiku, procesā tas pāris reizes tiks mainīts (dabiski uz slikto pusi - no pirmās dienas puses tikām pārcelti uz 23-55 ... tas ir, viņi nozaga visu dienu) nu, sēžu lidostā no 8 no rīta (šajā laikā bija jābūt izlidošanai, viņi lidostā bija daudz agrāk (izgājām cauri reģistrācijai un kontrolei un skatījāmies aiz loga stāvošo Azur lidmašīnu, kas tur vienkārši stāvēja , rati ar mūsu koferiem zem tā ...., aizlidoja vēlu vakarā .. Sākumā teica, ka lidmašīna nav no ierindas, bet neviens to neremontēja, apkārt nebija cilvēku vispār neviena nebija . .. bet rezultātā tika paziņots iemesls - Azur nemaksāja par degvielas uzpildīšanu un apkopi..) Rezultātā viņi tika nedaudz uzpildīti un mēs izlidojām un uzpildām degvielu Tbilisi.
аватар marinazap2929
moy_contakt, redzi, un es un Azur Air esam pilnīgi bez starpgadījumiem)
аватар moy_contakt
marinazap2929, ir daži laimīgie ar pievienošanos, taču tas nekādā veidā neuzlabo viņu reputāciju.
аватар moy_contakt
Piemēram, vakar mans tēvs lidoja uz Šarmu no Harkovas atvaļinājumā uz Tyutelka debesīm (pārsēšanās notika dažas dienas pirms izlidošanas no 1-05 uz 4-05, bet tas nav kritiski), kamēr Borispiļā jau bija kavēšanās līdz plkst. 1-2 -3 stundas un bija pat cilvēki, kas visu nakti nosēdēja lidostā.
аватар Elenka08
Es tā teiktu ar Pegazu. Bet jūs nevarat droši uzminēt.
аватар Bovik
Lidoja gan Džons ap, gan Pegazs. Par laimi nekad nebija nekādu problēmu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl