Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vientuļš vīrietis, 45 gadi. Iesakiet klusu viesnīcu relaksējošām pastaigām dabā. marts, aprīlis. Es dzirdēju, ka ne visas Turcijas viesnīcas ir lojālas vientuļiem vīriešiem.
Vientuļš vīrietis, 45 gadi. Iesakiet klusu viesnīcu relaksējošām pastaigām dabā. marts, aprīlis. Es dzirdēju, ka ne visas Turcijas viesnīcas ir lojālas vientuļiem vīriešiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-03-155 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар moy_contakt
Jums ir vieglāk sazināties ar TA, lai jūs varētu izvēlēties viesnīcu ne tikai atbilstoši savam budžetam un vēlmēm, bet, kā pareizi atzīmējāt, ne visas viesnīcas dod iespēju izmitināt vientuļus vīriešus. Sezona tikai sākas, un var gadīties, ka viesnīcas ir mainījušas koncepciju un tās, kas tika izvietotas pagājušajā sezonā, nav šajā un otrādi. Iet uz TA
аватар lazy_person
Jā, tā ir. Ne visas viesnīcas pieņem. Paskaties: "Marti La Perla", "Quadas Hotel 4*", "Sentido Sea Star 4*"... viesnīcas Ičmelerā.
"Golden Lotus Hotel", "Valeri Beach Hotel 4*" - Kemera.
"Porto Bello Hotel Resort & Spa" - Antālija (Konyaalti, Liman)
аватар Olgaolga153
Nesen bija līdzīgs jautājums, ieskaties šeit:
https://www.turpravda.com/tr/question-88867.html
аватар _437300
mmmm ... nu ja TA ir kompetentas un tevi neuzstādīs, tad nav problēmu. Vai nebija atteikuma gadījumu, ierodoties ar iegādātu ceļojumu?
аватар moy_contakt
_437300... Viņi nevar iestatīt TA. Viņi iesniedz rezervācijas uzturēšanas pieprasījumu un apstiprina to vai nē (un norāda iemeslu). Tas ir, ja izvēlētajā viesnīcā nav izmitināti vientuļi vīrieši, tad rezervācija vienkārši nenotiks.
аватар Vika284
Pat ja tūroperatora mājaslapā ir informācija, ka viesnīca nepieņem vientuļus vīriešus, tā ne vienmēr ir pareiza un precīza informācija par šo sezonu. Īpašos izmitināšanas nosacījumus meklējiet viesnīcu vietnēs un viesnīcu rezervēšanas un viesnīcu rezervēšanas vietnēs.
Piemēram, TUI viesnīcu sarakstā, kuras nepieņem vientuļus vīriešus, ir viesnīcas Bodrumā, visas šajā sarakstā iekļautās viesnīcas pieņem šosezon un pieņēma rezervācijas no vientuļiem vīriešiem iepriekšējos gados. Dažas sarakstā iekļautās viesnīcas jau ilgu laiku ir mainījušas viesnīcas nosaukumu, taču sarakstā ir viesnīcas ar veciem nosaukumiem.
аватар lazy_person
Pagājušajā, 2018. gadā, es jau pilnībā apmaksāju 100% komplekso ceļojumu 15 dienu garumā viesnīcā "Palmet Turkiz Hotel 5 *" (Kemera). Nauda tika atgriezta nākamajā dienā. Viesnīca atteicās izmitināt. Man vajadzēja "singlu" ... ceļojums izkrita.
аватар moy_contakt
slinks_cilvēks, patiesībā, rezervējot ekskursiju, naudu nevajadzēja ņemt uzreiz, bet tiek izveidots pieteikums rezervācijai un apmaksa tiek veikta pēc apstiprināšanas viesnīcā. Bet patiesībā TA ir pārapdrošināti un ko tūrists neatdod, naudu uzreiz paņem, un ja rezervācija nenotiek, liek priekšā. Es rezervēju ar savu pastāvīgo TA un, ja nav tūlītēja rezervācijas apstiprinājuma, iemaksāju naudu tikai pēc tā apstiprināšanas. Bet tas ir mūsu darba rezultāts ar viņu – mēs viens otram uzticamies.
аватар lazy_person
moy_contakt Es sāku pirkt tūri nedēļu pirms izlidošanas, un pa vidu bija arī nedēļas nogale. Viņi uzreiz paņēma naudu. Es nosaucu viesnīcu, kuru vēlējos iegūt. Vienā dienā viņa kopā ar mani sāka rezervēt lidmašīnu un sazinājās ar TO. Visur pagāja "labi". Tas ir tas, ko es samaksāju. Šī nav pirmā reize.
90. gados pēc 100% apmaksas par ekskursiju man no viesnīcas iedeva fotokopiju atbildi, ka rezervācija ir veiksmīga (datumi, numura tips, pilns vārds). Viņi to tagad nedara. Tev jātic...
аватар lazy_person
mana_kontaktpersona
Atceros, ka toreiz, 90. gadu sākumā, ekskursijas komplektā bija ne tikai šis paziņojums (atbildes kopija par viesnīcas rezervāciju), bet arī konkrēta lidmašīnas biļete. Tagad saraksts, tad bija biļete.
Šodien viss ir vienkāršots...tikai papīri. Kādam ir dokumenti, bet rokās tikai papīri (filkina vēstule).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl