Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Pastāsti man, kurā DutyFrees ir izdevīgāk ņemt alkoholu Krievijā vai Turcijā?
Pastāsti man, kurā DutyFrees ir izdevīgāk ņemt alkoholu Krievijā vai Turcijā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-03-135 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар kolombina.72
Cena ir gandrīz tāda pati. Ja nevēlaties nēsāt līdzi pakas no dutika un bāzt tās pa lidmašīnu, tad labāk pirkt Turcijā. Bet Krievijā pirms lidojuma ir vairāk laika iepirkties. Izlemiet, kas jums ir ērtāk
аватар travelsita
Kaut kas jādara lidmašīnā. Labāk ir iegādāties izlidošanas lidostā. ))
аватар Superoper73
Ar pašreizējo eiro kursu un tagad dutikā viss ir par eiro, lētāk ir nopirkt labu moonshine mājās un ņemt to līdzi. Nu, ja lidmašīnā ir garlaicīgi, tad jūs varat iegādāties vienu pudeli dutikā, tikai bez fanātisma, pretējā gadījumā viņi to var izņemt no lidojuma)))
аватар lazy_person
Iegādājieties to, kas jums nepieciešams, nesteidzoties mājās. Tagad visur viss ir pilns. Ieliec koferī un iznes istabā. Tas bija agrāk, kad nebija iespējams neko dabūt, tikai Duty Free to varēja iegādāties. Tagad tā nav problēma.
аватар Olgaolga153
slinks_cilvēks
kvalitātes problēma. Beznodokļu režīmā iespēja uzdurties viltojumam ir mazāka nekā dzimtajā veikalā. Lai gan tagad ir pietiekami daudz muļķu.
Pēc manām sajūtām Dalamanā joprojām ir lētāk nekā Maskavas lidostās. Bet transportlīdzeklis no Rostovas pie Donas. Cenas var atšķirties abos virzienos.
аватар lazy_person
Olgaolga153
Es nesen nopirku smaržas savai vedeklai Antālijas lidostā ("duty free"). Ilgi izvēlējās ar pārdevējas palīdzību. Viņš atnāca, iedeva vedeklu... Pēc nedēļas visa ģimene devās uz Kijevas "Auchan". Skatos, tās ir vienas un tās pašas smaržas, un cena par 15..20% zemāka ... kļuva pat apkaunojoši. Razvodnyak tas viss - "beznodokļu".
Viss ir pārdošanā.
аватар annanom
lētāk, iespējams, būs Odesas dutikā
аватар Olgaolga153
slinks_cilvēks
Ļoti gribu tev atbildēt, ka tas ir kvalitātes jautājums, ka mūsu veikalos ir tik daudz viltojumu, ka jau var nopirkt kaut ko oriģinālu
gandrīz neiespējami. Bet... nesen bija raidījums, kur bija tikai par gariem. Izlaižot detaļas, es teikšu, ka beznodokļu režīmā bija arī daudz viltojumu.
Taču viltojumiem ir arī zināma kvalitātes pakāpe. Beznodokļu režīmā viltojumu kvalitāte izrādījās augstāka. Jūs varat pārliecināt sevi, ka Auchan smaržas tika ražotas Malaya Arnautskaya, atšķirībā no Antālijas.))
аватар lazy_person
Olgaolga153
Es to visu ļoti labi zinu. Pirmo reizi "duty free" redzēju tālajā 1984. gadā Šenonas lidostā (toreiz uz Šeremetjevu nebraucu .. nebija dolāru). Vēlāk "duty free" kļuva pazīstams... nu jau kādu laiku sāku pamanīt, ka pat tur sanāk ne gluži tas, ko gribētos.
Savulaik smaržas "Climat" (Lancome), it kā franču, bija ļoti populāras. 90. gados tos uz Kijevu atvedām "ruslāni" no arābu valstīm. Visa lidmašīnas kravas kabīne (100 tonnas) ir pildīta ar arābu Klimu. Tas viss ir krāpniecība.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl