Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kurš nosaka dolāra un eiro maiņas kursu tūrisma operatoriem un kāpēc tas ir tik daudz augstāks par komerciālo? Vai kāds kontrolē šo problēmu vai ne?
Tagad dolāra kurss visur ir samazinājies un maksājot varētu nedaudz ietaupīt, bet TO kurss nesamazinās. Kāpēc? Mēs kaut ko maksājam grivnās.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-02-085 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар camomille
TO nosaka likmi pēc saviem ieskatiem, ieguldot tajā savas izmaksas. Tūristi to var tikai pieņemt vai atteikties iegādāties ekskursiju. Trešā nav.
аватар zolyshka111
kumelīte 1000%
аватар AllOverTheWorld
Jo pēdējos 5 gadus valūtas kurss nav bijis stabils, un neviens nezina, kas būs ne tikai pēc pusgada, bet arī pēc mēneša.
TO, tāpat kā daudzi uzņēmumi, kas saistīti ar ārējo ekonomisko darbību, savas izmaksas nosaka pārvērtētā valūtas kursā. Mēs maksājam grivnās, un TO tiek aprēķināts ar mūsu partneriem ārvalstu valūtā. Tā ir tīrā ekonomika.
Labajos laikos TO likme bija zemāka par komerclikmi un bija vienāda ar bankas likmi.
аватар nataha33
Tas ir atkarīgs no tā, kuram TO. Es rezervēju ceļojumu uz Turciju caur Coral, un tāpēc tā likme mainās katru dienu atkarībā no starpbanku tirgus. Koraļļu kursu vienmēr var apskatīt viņu mājas lapas lapā, kas ir ļoti ērti. Tas, protams, ir augstāks par valūtas kursu, bet tas ir diezgan pieņemami. Šobrīd es izsekoju sev izdevīgāku likmi un došos maksāt nākamo daļu.
Tāpēc izvēlieties parastu tūrisma operatoru. )))
аватар ser_____Witness77
glāb, kāds murgs - uz viņiem nav Staļina (c))))
аватар AllOverTheWorld
nataha33 Corala, tāpat kā citiem operatoriem, ir augstāka likme nekā banku un komerciālajiem operatoriem, un visiem operatoriem ir norādīta likme viņu vietnēs. Kas ir izsekošana? vai varat paredzēt valūtas vērtību nedēļai uz priekšu?
Kāda ir atšķirība starp koraļļiem un citiem?Vai tam ir zemāka likme?
аватар evgenia0106
Laba diena! Mēs vienmēr paņēmām ceļojumu paketi no BiblioGlobus. Viņi nosauc ceļojumu paketes summu un mēs maksājam 50%, un atlikums 2 nedēļas pirms izbraukšanas un rubļos un nekas mums netiek pārrēķināts lielā mērā. Ja jums ir pieredze, kur tie skaitās uz augšu, tad padalieties, mēs zināsim, kur to neņemt.
аватар Vika284
nataha33 šodien visiem operatoriem Coral , TUI , Tez, TPG, Join up ir likme 28,16 par dolāru - kur ir labums? Visiem lielākajiem tūrisma operatoriem Ukrainas tirgū ir vienāds valūtas maiņas kurss ceļojumu iegādei
аватар nataha33
AllOverTheWorld , es nezinu citu tūrisma operatoru valūtas kursu, jo es vienmēr daru ar Coral, es vienkārši uzticos viņiem.
Mana ceļojuma izmaksas ir noteiktas eiro, un es maksāju grivnās. Pašreizējā grivnas nostiprināšanās man nāk tikai par labu. Tāpēc skatos, kad likme zemāka un eju maksāt. Skaidrs, ka nedēļu uz priekšu prognozēt ir grūti, taču, vadoties pēc elementāras loģikas, varu teikt, ka zemākais eiro kurss Ukrainā būs februārī-marta sākumā. Tāpēc šajā periodā plānoju noguldīt visu summu.
аватар nataha33
Vika284, mans ceļojums uz Turciju tika fiksēts eiro pirms 3 nedēļām pēc kursa 33,33, šodien Coral eiro kurss ir 31,79. Šo 3 nedēļu laikā visa mana biļete ir samazinājusies par 3000 grivnām, es maksāju grivnās, un tajā es saņemu savu algu. Kas attiecas uz mani, ietaupījumi joprojām ir. )
аватар Senta
Saprotu, ka Baltkrievijā var mainīties kurss, ir riski utt., bet es parasti pērku biļeti 3-5 dienas pirms izlidošanas, man vienmēr ir nauda dolāros, tad jāmaina, īrē pēc pirkuma kursa un maksā grivnās, un vēl vairāk, dārgāk! Tas vienmēr ir kaitinoši, tik liela atšķirība.
аватар Senta
es ņemu
аватар zolyshka111
Senta, visi tā maksā.
аватар Vika284
nataha33 visiem operatoriem tagad ir vienāds eiro/dolāra maiņas kurss, ne tikai Coral, visiem TO ir dažādas akcijas un apmaksas nosacījumi agrīnai rezervēšanai
аватар nataha33
Vika284, nu es nekādā gadījumā nereklamēju Coral! ))) Es tikai mēģinu pateikt, ka tūroperatoriem eiro kurss joprojām mainās atkarībā no valūtas kursa starpbanku tirgū. Ir skaidrs, ka viņi iekļauj savus riskus šajā kursā, un tas ir loģiski. Autors vienkārši teica, ka "likme pie TO nesamazinās, bet es redzu, ka ļoti samazinās. )))
Starp citu, cik saprotu, šogad visa Turcija pie TO ir fiksēta eiro, nevis dolāros? Vai arī man vienkārši ir tik paveicies?
аватар zolyshka111
nataha33, cik tev paveicies? Protams, viss eiro. Vai arī jums ir atsevišķa TO vietne, kur cenas ir tikai eiro?
аватар ser_____Witness77
"Es ņemu ..." - ko tu esi ab kas ... citādi esmu galīgi apmulsusi))?
аватар Vika284
nataha33 jautājums par starpību starp komercbankas dolāru/eiro kursu un TO kursu, pērkot tūres, jebkurā gadījumā mēs maksājam vairāk dolāros/eiro sakarā ar TO pārvērtēto kursu
аватар kolyan_cat
"nestabils grivnas kurss" ir visi attaisnojumi.
Faktiski tā ir neliela krāpniecība, lai no klienta nogrieztu papildu naudu, 1-2%.
Kā tajā jokā - "Es dzīvoju no šiem 2%".
Tāpēc ilgu laiku es skatos tikai cenas grivnās un pārrēķinu izmaksas ārvalstu valūtā.
аватар ser_____Witness77
apmesties ... 1000 UAH = $ 40 (aptuveni) par kursa starpību ir liela pārmaksa par atpūtas nedēļu diviem)? lai cilvēki vismaz kaut ko nopelna - vai NAV apnicis vaimanāt savu grašu zaudējumu (iedomāto) dēļ? ... ja esi galīgi blēdis, tad brauc uz Zatoku / Očakovu utt. = tur noteikti ietaupīsi uz apakšbiksēm-zeķes))
аватар Olgaolga153
Nosakiet apkopes cenas. Kurss visiem operatoriem (ne tikai karalim) mainās vienā vai otrā virzienā atkarībā no centrālās bankas kursa un vienmēr ir nedaudz augstāks par oficiālo (tie samazina zaudējumus amortizācijas gadījumā).
аватар larin7
Jā, tāpat kā iepriekš par ceļojumu paketi maksājāt ārvalstu valūtā, viss bija daudz vienkāršāk. Un tagad jūs iekasējat naudu ārvalstu valūtā, lai vismaz kaut kā pasargātu sevi no amortizācijas, tad, kad pienāks laiks, jūs ejat pārdot bankā ar daudz zemāku likmi nekā TO un vispār zaudējat divreiz par likmju starpību.Es par to, lai saglabātu iespēju maksāt par ceļojumu pakalpojumiem ārvalstu valūtā (galu galā auto zaļās kartes apdrošināšana tiek pārdota tikai ārvalstu valūtā).Vai arī TO vajadzētu būt starpbanku vai valūtas kursam, nevis individuāls katram.
аватар kolyan_cat
Jautājums nav par to, vai žēl naudas vai nē. Un TO negodīgumā, kas par lure noteica cenu USD. bet šie c.u. nav saistīti ne ar dolāru, ne eiro, bet ir tikai viņu pašu c.u. TAS, un patiesībā cena dolāros vai eiro palielinās.
Viņi mūs krāpj, rāda vienu cenu un pārdod preces par citu.
аватар AllOverTheWorld
Es neredzu, kas nav apzinīgums
tajā, ka neviens nezina, kāds kurss būs rīt? un tas, ka budžetā ir 29,4?
ja viņiem tāpat kā iepriekš bija tiesības pieņemt ārvalstu valūtā, jautājumu nav, bet tagad aprēķins ir tikai nacionālajā valūtā. tāpēc skatieties cenas grivnās, visās apkopes vietnēs vietnēs ir iespēja mainīt valūtu.
Krievijā viņi vienmēr izsaka cenu rubļos, viņi arī ilgu laiku dusmojās, kāpēc cenas tik ļoti pieauga (lai gan patiesībā tās nepieauga ārvalstu valūtā)
аватар Senta
Jā, tāpēc es to uzrakstīju! Un runa nav par 40 dolāriem, lai gan, ja skaita, tad nemaz nav 40, pagājušajā gadā uz Turciju braucām par 2500, tas jau ir vismaz 100, plus 10% komisijas maksa par TA no TO, vēl 250, pieklājīgi. Protams, nekritiski, bet es ar prieku varētu tērēt sev, tā ir mana nauda, ​​es pats to nopelnīju! Un vienmēr ir tāds brīdis, kad saka, ka bērns līdz dažiem gadiem tur ir brīvs! Piemēram, nesen lasīju kaut kur adresātu sarakstā Ēģipte diviem pieaugušajiem 800 USD, par 2 + 1 -1135 USD, mūsu bērnam ir 4 gadi, labi, es saprotu, ka lidojums nav bezmaksas, bet tas nemaksā 65 dolāru viesnīca par nedēļu vienai personai un 335 dolāri par lidojumu, atkal maisa
аватар AllOverTheWorld
jā, tas noteikti nav 40 USD.
janvāra sākumā es saviem vecākiem rezervēju Turciju. un es un mans TA aiz ieraduma konvertējām dolāru grivnās, pēc pāris dienām sapratām, ka esam kļūdījušies un tātad kursā starpība ir 8000 grivnas.
bet mēs nevaram veikt uzņēmējdarbību citādi, jūs ātri izdegsit ...
аватар oraclevta
Tā ir tīra krāpšana. Ja TO gribēja minimizēt riskus, tad būtu līgumā ierakstījuši, ka kursam pieaugot būs jāpiemaksā, ja kurss samazināsies, attiecīgi atgūt starpību - tas atrisinātu visus riskus saistīta ar svārstībām. Kāpēc viņi negrib novelt riskus uz pircējiem, kā tas ir visur? Un atbilde ir ļoti vienkārša – izdevīgi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl