Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesaku viesnīcu Turcijā, 2 pieaugušie un bērns 1,4 mēn
Augusta beigas 2 pieaugušie un bērni. 1,4 mēnešu lidojums no Kijevas. Bez slaidiem, ne īpaši orientēts uz bērniem (baidos no koksaki) lasīju otiumos. budžets ir ierobežots līdz 1200 USD. Vai arī mēs nevaram atrast pienācīgu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-07-257 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар Veronika7081
Uz 7 naktīm, es saprotu?
аватар P.l.nataliia
Jā 7
аватар Olgaolga153
Šeit parādās paradokss. Parastas ģimenes viesnīcas, kur bērniem ir nodrošināts viss (gultiņa un pods istabā, bērnu ratiņi, augstie krēsli restorānā, blenderis, mikroviļņu krāsns, bērnu pārtika u.c.) nozīmē arī citu bērnu izklaidi, tostarp animācija, slidkalniņi, bērnu istaba, peldbaseins, rotaļu laukums. Šīs viesnīcas nav lētas. Ir Childfree kategorijas viesnīcas, kur bērniem nekas nav paredzēts, bet tur viņi netiek ielaisti. Un tas, ko vēlaties, ņemot vērā prasības un budžetu, ir atrodams galvenokārt ekonomiskās klases viesnīcās. Tur, protams, ēdnīcā var nodrošināt sētiņu un augsto krēsliņu, bet ēdiens, serviss, istaba utt., maigi izsakoties, var būt ļoti apšaubāmi. Tāpēc nav zināms, kur ir lielāka iespēja uzņemt vīrusu.
аватар AllOverTheWorld
vai tiešām gribi ar gadu vecu bērnu, un pat amatā viduvējā viesnīcā? varbūt apsvērt atvaļinājumu Ukrainā (paskatieties tuvāk Berdjansku, piemēram, Diodon bāze, nevis kā reklāma, tuvi draugi atpūtās ar 8 mēnešus vecu bērnu, vēl ir pāris pieklājīgas bāzes un viesnīcas)
Jūsu budžets ļauj atpūsties, nevis pavadīt 7 dienas.
аватар P.l.nataliia
Nē, es vispār neuzskatu Ukrainu. Nav vēlēšanās būt godīgam. Te tev 1200 tas ir viduvējas viesnīcas jau to saprata, bet cik palasīju atsauksmes, tad dārgākās ir iespēja paņemt infekciju
аватар AllOverTheWorld
Jūs varat uzņemt infekciju mājās, īpaši vienu gadu vecs bērns. Ģimenes viesnīcas ir kā bērnudārzi, saslimst un rodas ķēdes reakcija, un tavs budžets diemžēl neatļauj labu viesnīcu ar pienācīgu pārtiku gan tev, gan gadiņam. Ar ko pabarosiet savu bērnu? Budžeta viesnīcās vispār nav bērnu pārtikas.
Labi apstākļi Ukrainā ir labāki nekā jebkur citur, bet gan Turcijā
аватар Babytour
Ar savu budžetu es ieteiktu izvēlēties viesnīcu ar labu ieeju jūrā, ņemt līdzi pārtiku. Vai plānojat ceļot sezonas laikā?
Aizbraucām uz 5* luksusa viesnīcu 1,1 gada vecumā, paņēmām līdzi visas burciņas ar kartupeļu biezeni un graudaugus maisos.
Viss gāja labi, tie bija ārpus sezonas un dārgi.
Šeit ir apskats:
http://www.turpravda.ua/tr/bodrum/Hilton_Bodrum_Turkbuku_Resort___Spa-h18834-r32908.html
аватар Olgaolga153
P.l.nataliia _____ apskatīt Pasha's Princess Hotel 4* (Kemer, Camyuva).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl