Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Pastāstiet man par kūrortiem un viesnīcām Turcijā, vecums 45-55 gadi, budžets 600 USD
Sveiki, sakiet lūdzu, mēs 20. jūnijā braucam uz Turciju, vecums 45-55 gadi, budžets 600 $ Gribu smiltis un siltu jūru Kurus kūrortus un viesnīcas izvēlēties?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2017-06-147 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  46
аватар Kolhoznic
28 780 rubļi par divām ķiverēm ir ārkārtīgi maz! Te Odesā ar tādu naudu var mierīgi braukt mēnesi! Un neierobežojiet sevi ne par ko!
аватар Alexandr-
600 dolāri ir 34 000 rubļu. Mazs budžets. Turklāt visas pieklājīgās viesnīcas "20. jūnijā" jau ir pieturā. Bet pieklājīgām viesnīcām ar 600 dolāriem nepietiek. Tātad aplis ir slēgts...
аватар Kolhoznic
Aleksandrs-, Eiropas daļā dolāra un rubļa kurss atšķiras! Bet arī 34 000 rubļu. ar divām ķiverēm nepietiek pat ar ļoti agrīnu rezervāciju!
аватар Olgaolga153
Kolhoznic___ Apbrīnojami, kā jūs pēkšņi reorganizējāties? Līdz šim jūs visiem spītīgi apliecinājāt, ka Turcijā varat atpūsties par 5 kapeikām, un par 500 USD viņiem vajadzētu piegādāt Akdeniz uz jūsu māju.)))
аватар Olgaolga153
MaiKK Jūnija beigās Turcijā jau tiek uzskatīta sezonas sezona, kas nozīmē, ka cenas visās (pat ekonomiskās) viesnīcās paceļas līdz maksimumam. Turklāt Turcijā ir daudz mazāk pludmales ar dabīgām smiltīm nekā oļiem. Viesnīcas līmenī no vidus un augstāk no avota nes smiltis un pārklāj ar tām savas pludmales. Un jo vēsāks būs viesnīca, jo vairāk smilšu būs tās pludmalē. Vajag vai nu palielināt budžetu, vai atlikt ceļojumu uz trim mēnešiem. Septembra otrajā pusē cenas samazināsies (arī siltums). Būs ļoti ērti.
Protams, var meklēt par 600$, bet lauvas tiesu no ceļojumu paketes aizņem lidojums + vēl apdrošināšana, gida pakalpojumi, transfērs. Kopumā varat iedomāties, kādus pakalpojumus viesnīca piedāvās par atlikušo summu. ((
аватар Olgaolga153
MaiKK Vai meklējat viesnīcu ar "viss iekļauts" sistēmu vai, piemēram, tikai ar brokastīm?
аватар Kolhoznic
Turcijā septembra otrajā pusē ir ļoti auksts! Un čarterreisu vairs nebūs! Lidojumu čarterreisu programma uz Turciju no Sibīrijas beidzas 3. septembrī.
аватар xena_pr
Paskaties uz Sides pusi, tagad tikai meklēju viesnīcu vecākiem par to pašu naudu, bet jūlija beigās (izbraukšana no Kijevas))) Ir varianti un nav slikti... Ja kāds ieteiks ko konkrētu, ne "Nepietiek naudas divām ķiverēm " Es arī būšu pateicīgs ...
аватар Alexandr-
Kolhoznic___ par ebreju daļu nesapratu. Ir oficiāls TO kurss, piemēram, Tez Tour. Tas ir vienāds visām daļām. Varat arī rezervēt, izmantojot internetu. Tagad Centrālā banka dod likmi 56,91. Tas ir vienāds ar visām "daļām"))))))). Bet lai kas tas bija, par 600 $ neko nevar atrast...
аватар Olgaolga153
Un cik dienas tu plāno palikt? Varat arī apskatīties šeit: http://www.turpravda.com/tr/question-60582.html
аватар Alexandr-
Jautājuma autors nav no Krievijas, varbūt Ukrainā TO cenas ir atšķirīgas, es nezinu ...
аватар Olgaolga153
Kolhoznic____ Jā, tev vienkārši ir mānija dezinformēt cilvēkus. Varbūt jūsu kolhozā lidojumu programma beidzas septembra sākumā, bet no visām lielākajām pilsētām, arī Kijevas, čarteri veiksmīgi lido arī oktobrī. Un laika apstākļi šajā laikā ir skaisti. Pats jau vairāk kā 10 gadus atvaļinājumam izvēlējos septembri-oktobri, nepaveicās tikai 2013. gadā. Bet tad atkal vakari bija auksti, un pa dienu visi peldējās un sauļojās; jūra un gaiss bija siltāki nekā maija beigās.
аватар Olgaolga153
xena_pr____ "Varianti ir un nav slikti..."___ Nu nekautrējies, ieliec šeit tos labos variantus, kurus izdevās noķert. Tā kā šādi jautājumi tiek uzdoti diezgan bieži, jums ir jāpalīdz cilvēkiem, nevis jābūt nepamatotiem.
аватар Kolhoznic
Olgaolga153, izlasi uzmanīgi! "Lidojumu čarterreisu programma uz Turciju no Sibīrijas beidzas 3. septembrī". Es nerunāju Krievijas Federācijas Eiropas daļas vārdā! Ir cita valsts! 2013. gada septembrī Kemerā gandrīz pazaudējām ozolu no savvaļas (pat sibīriešiem!) aukstuma!
аватар MaiKK
Sapratu, ka neviens nevar konkrēti atbildēt uz manu jautājumu. Diemžēl.
аватар Kolhoznic
Kāpēc jūs nedomājat par Melnkalni vai Serbiju? Galu galā Ukrainas iedzīvotājiem ir bezvīzu ieceļošana Eiropā...
аватар ollennka
Un kāpēc viņi vispār sāka apspriest daļu Krievijas, ja jautājuma autors ir no Kijevas?
Ar 600 dolāriem nepietiek. Smilšu kūrorti: Beleka, Side Alanja. Serbijā nav jūras.
аватар Kolhoznic
ollennka, Ukrainā ir jūra...Melnā..."Odesa ir pērle pie jūras! " (c).
аватар Kolhoznic
Vai ceļojumi no Ukrainas uz Vjetnamu ir dārgi? Vjetnamā ir daudz smilšu pludmaļu! Tas pats Mui Ne ciems ...
аватар ollennka
Ir Ukrainā. Bet jūs ieteicāt Serbijai.
Starp citu, Iren48 fotoattēlā pludmalē pie Mariupoles es redzēju satriecošas smiltis, kas ir vēsākas nekā jebkurā Turcijā. http://www.turpravda.com/ua/mariupol/blog-223597.html
аватар Blakpolice.com.
$ 600 jūs varat atrast tikai 3 * AL par 7-8 jūlija naktīm mīnus 5-7% atlaide no ceļojumu aģentūras izbraukšanas no Kijevas https://www.otpusk.com/search#f=1& t=%D0%A2%D1 %83% D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F&i=115&y=valsts&c=2017-07-17&v=2017-07-31&l=8&p=2&tc =&n=0&g=1&d=1544&o=fb %2Cuai&st= 3%2C4%2C5&pf=0&pt=0&rt=0%2C10&e=&sr=&r=air&w=false&ex=1
аватар Olgaolga153
Kolhoznic__ "Jā, un vairs nebūs čarterreisu! Čarterreisu programma uz Turciju no Sibīrijas beidzas 3. septembrī".____ Kijevā dzīvojoša persona uzdeva konkrētu jautājumu, un jūs viņam atbildat, ka čarterreisu nebūs. lidojumi, jo jūs Sibīrijā lidojumu programma beidzas. Kur loģika? Vai jūsu humora izjūta ir tik pārspīlēta, vai arī jums vienkārši patīk troļļot? Jūs nevarat atbildēt uz jautājuma būtību, ejiet garām.
аватар Kolhoznic
ollennka, es nezinu, kāpēc ukraiņi klīst uz ārzemēm ?! Viņiem ir tik daudz lielisku nakšņošanas vietu! Tā pati Mariupole, Odesa, Feodosija, Jalta, Džankojs, Alupka, Alušta utt. ...
аватар bedro
bla .. īpaši Džankojs)))
аватар Igor_m
Kolhoznic, īpaši labi pie Mariupoles, no Širokino līdz Novoazovskai. Krievu tur daudz, garlaicīgi nebūs, tautieši brauks tankā, sarīkos naktī salūtu, ja labi uzvedīsies, dzīvu atlaidīs mājās. Laipni lūdzam!
Cienījamais jautātāj, MaiKK! Var, protams, turēt 600 USD robežās, bet to var saukt par atvaļinājumu ar lielu izstiepumu. Mēģiniet uzkrāt vēl 300-400 USD. un pēc septembra vidus uz 7-8 naktīm nopirkt paku. Veiksmi !
аватар Igor_m
Kolhoznic, ķersimies pie tēmas. Es sāku nervozēt, varu rakstīt daudz visādus vārdus, bet Admins to neapstiprinās.
аватар Igor_m
Un ja paskatās uz Džordžiju ar prātīgu skatienu? No Batumi līdz Kobuleti ir viena nepārtraukta pludmale, lai gan pārsvarā oļu. Cenā iekļaujies viegli, vietējā valoda tik pat nesaprotama kā turku. Gribu uz Turciju - 25 km no Batumi. Kā tev iet?
аватар Olgaolga153
No tām viesnīcām, kuras var iekļauties budžetā, varat redzēt: Xperia Kandelor Hotel 3 *) (Alānijas centrs). Ļoti pieklājīga viesnīca savā cenu diapazonā. Atrodas Alānijas centrā, netālu no skaistās smilšainās Kleopatras pludmales. Viesnīcai ir sava zona pludmalē Nr. 5 ar bezmaksas sauļošanās krēsliem un saulessargiem. Ēdiens ir labs. Istabas ir mazas, bet ir tējkanna, krūzes, cukurs, tēja un kafija.
Tokay Hotels 3* (Kemeras centrs). Jauns, mājīgs. No mīnusiem: viesnīcai ir piešķirta neliela platība Moonlight Park. Tas atrodas vairāk nekā 1 km attālumā no viesnīcas, nav pieejami transporta pakalpojumi. Sauļošanās krēsli-lietussargi par maksu. Ar savu dvieli bez maksas varat doties uz vietu netālu no Queens Park Turkis viesnīcas (blakus ostai).
аватар Olgaolga153
Green Peace 3 * (Alanja, Mahmutlar) Ļoti zaļa sakopta viesnīca, pieņemams ēdiens, 1 līnija, pludmale pāri ceļam caur pazemes pāreju. Pludmale ir privāta, smilšaina, sauļošanās krēsli ir bez maksas, bet pie ieejas jūrā ir oļi un plātnes, starp kurām ir “izcirsta eja”, jūrā ir oļi. Blakus (!) Ēkai.
Nu, kā iespēja: Palmiye Garden 3 *; Tempļa pusē 3*; Side Miami Beach (viss Sidē); Zilā nakts 3* (Alanja, Konakli). Vienkārši visas lētās viesnīcas ar pienācīgu servisa līmeni jau sen ir kājās.
аватар xena_pr
Es pats novēroju galveno tūrisma operatoru vietnes, ar kurām sadarbojas tūrisma aģentūras Kijevā (Ukraina), un līdz šim esmu nolēmis, ka vispiemērotākās iespējas ir JoinUP vietnē. Es tiešām meklēju izbraukšanas periodu no 25. līdz 31. jūlijam)) tagad viņu vietnē atradu vairākas viesnīcas par cenu līdz 17 000 UAH (ar likmi 27, aptuveni 640 USD). Pēc aprakstiem šis ir 4 * viss iekļauts - piemēram Sunmerry Hotel (Belbidi) pat pirmā rinda; Blauhmmel viesnīca (Kemera)...
Tie ir labi un piemēroti jums, jūs varat izlemt, izlasot atsauksmes dažādās vietnēs. Jā, šīs noteikti nav īpaši šikas viesnīcas, taču jūra, daba un vietējā garša noteikti būs labi)) Ja vēlaties relaksējošas ģimenes brīvdienas, tad ļoti labs variants septiņu dienu atpūtai :)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl