Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesaki viesnīcu Turcijā jūlija sākumā
Sveiki. Neiesaku viesnīcu. Izbraukšana Krasnojarska, jūlija sākums, vēlams 16 naktis. Divi pusmūža cilvēki. Budžets 160000-165000t.r. 1. rindiņa, vēlams 4 vai 5
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-05-297 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар Veronika7081
Novads?
аватар abalakov
Atpūtāmies Kemerā, ļoti patika. Apsveriet visus priekšlikumus, īpaši tāpēc, ka summa ir maza, domāju, ka to būs daudz un nebūs. Atkal aplūkota Kemera un tās apkārtne, Side, Antālija. Par Alaniju es neko nezinu, nez kāpēc neviens no maniem draugiem šajā reģionā nav atpūties.
аватар abalakov
Kopumā priekšroka tiek dota viesnīcai ar labu pludmali.
аватар abalakov
Liels paldies par atbildi! Laime tev.
аватар Olgaolga153
abalakovs Jautājums: kāda ir laba pludmale jums? Smiltis? Olis? Plašs? Ilgi? Laba ēnaina zona? Ienākt jūrā?
аватар Tigrusya
erenka123, ir "svaigākā" atsauksme par šo viesnīcu - pirms trim gadiem. Diez vai viss ir palicis nemainīgs. Turpravda ir arī daudz atsauksmju, kāpēc iet tālu
аватар abalakov
Pludmale, vēlams mazi oļi. Ieeja jūrā nav maiga, iespējams ar pantoni. Iespējamas arī smiltis, bet akmeņi nebūtu vēlami.
аватар abalakov
Es šobrīd apsveru "Merjanu", bet, kā jau rakstīju iepriekš, es neko nezinu par Alaniju. Diamond Hill Resort, taču tas nav pirmajā rindā. Pastāstiet, kam vēl varat pievērst uzmanību?
аватар donbass2012
Mūsu pagājušās vasaras izlase visiem patika:
http://www.xafiradeluxeresort.com/
http://www.xafiradeluxeresort.com/xafira360/xafira_en/flash/360.html
аватар abalakov
Jā, vizuāli iespaidīgi. Vai viesnīcai ir sava pludmale? Es saprotu, ja viņš būtu pirmajā rindā, tad cena būtu augstāka. Un jūs varat uzzināt, cik daudz un kā doties uz pludmali? Ja godīgi, es meklēju viesnīcu tuvāk pludmalei. Mēs joprojām braucam uz jūru. Spēcīgas pretenzijas uz viesnīcu, izņemot pludmali un ēdienu, netiek izvirzītas. Bet viesnīcu ieteikšu labiem draugiem, viņiem tā vienkārši piestāv. Liels paldies par jūsu palīdzību.
аватар aviasmi
Meriāns ir labs budžeta piecinieks. Taču, izvēloties šo viesnīcu, jāņem vērā, ka tā atrodas tālu no apdzīvotām vietām. Un tālāk. Ramadāns beidzas 24. jūnijā. Daudzi musulmaņi ļoti mīl šo viesnīcu un Ramadāna beigās viesnīca ir pilna ar vietējiem iedzīvotājiem. Un ēdiens tur labs, bet vienmuļš. Par 16 dienām var būt ļoti apnicis. Ja tas jūs netraucē, Merjans ir laba izvēle.
аватар abalakov
Liels paldies par padomu, noteikti ņemšu vērā.
аватар aviasmi
Pārbaudiet gypsophila. Teritorija lielāka nekā Merjanā, ēdiens izcils, pludmale plašāka. Bet arī apdzīvotās vietas ir tālu. Vēl viens Safīrs, bet viņš jau ir kājā, šķiet.
аватар Olgaolga153
Ja vēlaties pietuvoties civilizācijai, Kemeras centrā varat apskatīt, piemēram, Fame Residence Kemer Hotel & SPA. Ja aktīvas dzīves klātbūtne ārpus viesnīcas nav prioritāte, tad Dinler Hotels Alanya 5 * (Alanya, Kargicak). Kā izvēles iespēja arī Narcia Resort Side (Side); Grand Park Lara 4* (Antālija, Lara).
аватар abalakov
Olgaolga153 Liels paldies.
Es domāju, ka izvēle būs starp Dinler Hotels Alanya 5 * vai Meryan, šīs viesnīcas ir tieši tas, kas jums nepieciešams!
Vēlreiz paldies visiem, kas mums palīdzēja! Visu to labāko un veiksmi!
аватар aviasmi
Jauku atpūtu. Gaidām atsauksmi no izvēlētās viesnīcas.
аватар abalakov
Pilnīgi noteikti! Paldies!
аватар __84177
Tūristiem no centrālās un ziemeļu Krievijas ieteiktu rūpīgi pārdomāt jūliju un augustu, jo karstums šajā laikā Turcijā pārspēj rekordus, viesnīcās neglābj pat kondicionieri. Tomēr labāk ir redzēt prognozi, vai temperatūra jums būs ērta virs 38 * C
аватар abalakov
Paldies, jums ir taisnība, Turcijā šajā periodā ir patiešām karsts. Fakts ir tāds, ka, par laimi, šī nav pirmā reize, kad lidojam uz Turciju vasarā, paldies Dievam, ka viss notika bez problēmām. Dievs svētī un tagad viss būs labi. Pērn šajā periodā bijām Puketā, varbūt Āzijā bija grūtāk. Vēlreiz paldies par brīdinājumu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl