Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kur labāk aizbraukt uz Turciju uz 5-7 dienām ar budžetu līdz 40 000 par 2 ar meiteni?
Pirmo reizi. Kur labāk aizbraukt uz 5-7 dienām ar budžetu līdz 40 000 uz 2 ar meiteni? Mums vajag romantiku, ballītes, daudz garšīgu ēdienu, piemēram, garneles un tā tālāk)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2017-05-297 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  73
аватар babol
Nu, domājams, ar tādām prasībām īsti nav ko iet, naudas nepietiks.
аватар Kolia_oro.egor
Sveiki. Mēģiniet meklēt zemu zvaigžņu viesnīcas. Cenas var būt ļoti demokrātiskas. Šajā gadījumā nauda paliks garnelēm, ballītei un romantikai.
Lūk, lai jums palīdzētu. Nedaudz novecojis, bet būtība nav mainījusies.
http://www.turpravda.com/tr/blog-68482.html
аватар Kolhoznic
Četrdesmit tūkstoši diviem par ceļojumu uz Turciju - vairāk nekā parastā summa! Turklāt "viss iekļauts"! Jūs varat arī doties uz Nha Trang par šādu naudu. Bet par ēšanu tur būs nabadzīgāk - jo ēst būs jāpērk par skaidru naudu.
аватар Kolhoznic
TS no Maskavas... Un tur vaučeri vispār ir tikai santīmi! http://krasnoyarsk.bankturov.ru/turtsiya-iz-moskvy-281-tur Pusdienu pirms izlidošanas cena pazemināsies vēl vairāk! Īpaši viesnīcām, kas mazākas par 4 *!
аватар kazkova
Turku virtuve nenozīmē jūras veltes, pat labajos pieciniekos tās nav. Tātad garnelēm - uz Taizemi)
аватар Kolhoznic
kazkova, ka Taizemē, ka Vjetnamā garneles un citas jūras veltes ir ļoti dārgas!
аватар Olgaolga153
Kolhoznic Vai jūs domājat, ka Turcijā tās tiek izplatītas bez maksas?
аватар Kolhoznic
Olgaolga153, es neticu nekam! Vienkārši, par 40 000 rubļu. kopā jūs varat doties uz Taizemi no Maskavas. Un pat vienu vai divas reizes apēst garneles...Bet lai par naudu būtu"daudz garšīga ēdiena kā garneles un tā tālāk)))"?!
аватар Olgaolga153
lomik203040 Garneles, krabji, kalmāri un citas jūras veltes ir vai nu luksusa viesnīcās, vai kārtīgās piecās reizi nedēļā zivju dienā vai tā sauktajā turku naktī. Var, protams, aiziet uz pārtikas tirgu, ciemos parasti kārto reizi nedēļā, tur nopērk svaigas tīģergarneles un kafejnīcā tev tās pagatavos. Bet tas nebūs lēti.
аватар Olgaolga153
Un vēl viens jautājums: kad tu dosies? Cenas jūlijā-augustā (augstajā sezonā) un oktobrī viesnīcām ir pilnīgi atšķirīgas.
аватар kazkova
Kā es saprotu, autors nebija Turcijā, tāpēc viņš nav pazīstams ar turku virtuvi. Tāpēc lai ir gatavs tam, ka turku ēdieni ir dārzeņu pārpilnība visdažādākajās formās (sautēti, grilēti, svaigi, vārīti, cepti, marinēti utt.), vistas un liellopu gaļa no gaļas ēdieniem. Labi, dažreiz zivis, bet tas nav ļoti.. Un daudz dažādu saldumu, visvairāk saldummīļiem.
Es ļoti mīlu dārzeņus, tāpēc Turcijā es pat nepieskaros gaļai))
Un tajā nav jūras velšu.
аватар Olgaolga153
Kolhoznic Par 690 USD, lai dotos uz Taizemi? Man ir sajūta, ka jums ir personisks labums, ceļojot pa pasauli.)))
аватар sergiy.m
Kādā valūtā 40 000?
аватар Kolhoznic
Olgaolga153, viltīgs - http://krasnoyarsk.bankturov.ru/tayland-pattayya-iz-moskvy-230-tur ... Mēs bez dižošanās. Un tāpēc mēs vairākas reizes gadā braucam no Sibīrijas superkarstos ceļojumos. Nekad vairāk par 36 000 rubļu. nemaksāja par diviem. Zemākā cena ir divas līdz trīs stundas pirms reģistrācijas sākuma hartai.
аватар Olgaolga153
"Kādā valūtā 40 000?" ____ Krievijas rubļos tas ir mazāk nekā 700 USD.
аватар Superoper73
"Zemākā cena ir divas līdz trīs stundas pirms reģistrācijas sākuma hartai"
Rzhunimagu!!! Un, ja jūs mierīgi iekļūstat lidmašīnas bagāžas nodalījumā, tad kopumā varat lidot bez maksas;)))
Vasarā par tādu summu (līdz 40 000) viņi nekur nelido, izņemot nobružātu trīsriteņu automašīnu, kaut kur nomalē bez ēdiena. Nav nepieciešams mierināt cilvēkus! Tusa, austeru garnele, par ko tu runā? Dod Dievs viņiem labu aģentu, kurš atpūtinās ragu un noķers kaut kādu superdegošu biļeti ar izlidošanu pēc 15 minūtēm trijos ar brokastīm, un arī tad sezonā tas ir šaubīgi.
аватар Olgaolga153
Kolhoznic Šai summai vēl jāpieskaita ēdināšana (pusdienas, vakariņas), pludmales infrastruktūras izmantošana un citi izdevumi. Un jautājuma autors, kā es saprotu, vēlas saņemt 680 USD par ceļojumu komplektu, kas iekļauts.
аватар Superoper73
Kolhoznic
Un šeit ir saite tev, stāstītāj, un lai citi paskatās minimālās aviobiļetes izmaksas no Krasnojarskas uz Puketu. Vienam no 34 ar pļaujmašīnu asti. Tātad, neklātienē, pirmais, kas sastapās
https://avia-krasnoyarsk.ru/aviabilty/krasnoyarsk-kja/phuket-hkt
Ja jau būtu uzņēmies komponēt, tad būtu kaut ko sagatavojis!
аватар lomik203040
Plānojam 16.-17.jūliju. Līdz 40 000 apmeklēja daudzas ekskursijas. Un ir pat šķietami normālas viesnīcas (saskaņā ar atsauksmēm) 40 000 rubļu dabīgā))) No ēdiena sapratu, ka jūs īsti neēdat. Tad kuru viesnīcu labāk ņemt un kurā Turcijas reģionā. Izbraukšana no Maskavas.
аватар Kolhoznic
Superoper73, Puketu mēs nenovērtējam! http://krasnoyarsk.bankturov.ru/o-pkhuket-iz-krasnoyarska-429-tur Pirms izlidošanas viņi dos par 12 000 rubļu. Un stāstnieks esi tu! Ja jūs nevēdināt pirkstus, tad par četrdesmit tūkstošiem rubļu kopā 12–14 dienas jūs varat ļoti labi atpūsties! Lai gan Turcijā, pat Taizemē.
аватар lomik203040
Kolhoznic Kā jūs ceļojat ar banku?
аватар Kolhoznic
lomik203040, lieliski! Mēs esam kopā ar viņiem jau vairāk nekā gadu! Es nāku, izsaku savu budžetu un vēlmes. Atstāju kontaktinformāciju. Parādās mani interesējošs variants, man zvana. Es ieliku viņu kartē naudu. Visi dokumenti man tiek nosūtīti pa e-pastu.
аватар kazkova
Kas attiecas uz trīsvietīgajiem un četrvietīgajiem Alanijā (proti, pašā pilsētā): tās visas ir pilsētas viesnīcas, ar kompaktu teritoriju un ir diezgan piemērotas jauniešu atpūtai (atpūtos vienā no šīm viesnīcām). Jā, nav infrastruktūras, animācijas utt., bet pašā Alanjā ir vietas, kur pastaigāties un tusēt, tāpēc pārim, ja tas ir nedārgi, varat doties.
аватар lomik203040
kazkova Nu bez bērniem vēl. Animatori nav vajadzīgi. Nav daudz alkohola naktī pludmalē vai pie baseina. Skatījos tagad 16.-17.jūnijā. Ir pieejams 4 istabu viss iekļauts un bezmaksas bārs. Un pēc atsauksmēm tas šķiet normāli. AK Russia lido uz priekšu un atpakaļ. Bez degvielas piemaksas.
аватар ollennka
Dārgais lomik203040, lūdzu, nevediet meiteni uz šiem briesmīgajiem turku trīs rubļiem. Ja vēlies iepriecināt kādu meiteni, ar savu budžetu pietiek, lai pavadītu nedēļas nogali kādā pieklājīgā Maskavas apgabala spa viesnīcā ar procedūru paketi, romantiskām vakariņām ar garnelēm, diskotēku un citiem dzīves priekiem. Meitene novērtēs.
аватар Olgaolga153
lomik203040 ___ Kādu resursu jūs apskatījāt? Šobrīd esmu īpaši novērtējis iepriekš minētās viesnīcas. Arsi cena sākas no 55 tūkstošiem Natalie ekskursijām (ar asti) uz 5 dienām jūsu datumos, ieskaitot degvielas piemaksu, Grand Atilla no 51 110 rubļiem. no tā paša operatora, ņemot vērā transportlīdzekli, Remi ir vēl dārgāks. ((No iepriekš minētajām viesnīcām par savu budžetu dodieties tikai uz Kleopatra Blue Hawaii.
аватар lomik203040
ollennka pīle tā ir viņa, kas mani tur velk nevis es viņu ))))))
аватар lomik203040
Olgaolga153 Jā, visur ir līdz 40. Tūrisma banka. Teztur, 1001 tūre. un utt.
аватар Olgaolga153
lomik203040__ Varbūt tas ir bez degvielas piemaksas? Jūs joprojām pievēršat uzmanību tam, kādi numuri tiek piedāvāti vienlaikus? Reizēm pagrabā vai bez balkona ir kaut kāda eko istaba (kur meitenei peldkostīms jāžūst?) utt.
Bet, ja meitene vēlas ceļot, tad viņa droši vien saprot, ka pārējais notiks taupības režīmā. Vai arī varat pārcelt, piemēram, uz septembra beigām, būs nedaudz lētāk.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl