Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet man izvēlēties starp Queen's Park Tekirova un MARTI MYRA KEMER viesnīcām
Labdien! Es izvēlos starp Queen's Park Tekirova un MARTI MYRA KEMER. Pastāsti man, lūdzu, kurš zina, kura viesnīca ir labāka? Vai varbūt Tekirovai šajā cenu kategorijā ir kas cits?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-04-137 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  75
аватар Veronika7081
Es personīgi atpūtos Tekirovas ciemā 2 reizes: Marti Mirā 2014. gada jūlijā. un Euphoria Tekirova 2015. gada septembrī (Manas atsauksmes varat lasīt vietnē Turpravda). Es vēl neieteiktu Mārtiju Miru. Mēģināšu paskaidrot, kāpēc. Pagājušajā gadā bija milzīgs pakalpojumu kritums. Klīst baumas, ka bijušais viesnīcas īpašnieks nomira, un viņa meita Stambulā cēla jaunu viesnīcu, taču viņa, šķiet, bija aizmirsusi par Mārtiju Miru. Ēdiens, apkalpošana utt ir ļoti pasliktinājušās. Mārtijs Mira 2014. gadā un Mārtijs Mira 2016. gadā ir debesis un zeme. Šogad vispirms jāskatās, kā viesnīca atvērsies, kā strādās, kāds būs serviss, ēdināšana utt., parādīsies svaigas atsauksmes. Mans padoms jums ir izlaist šo iespēju šogad. Un tad tas būs redzams. Protams, Marty Mira ir ļoti zaļa viesnīca, viena no zaļākajām Kemerā (es nebaidos no šī vārda), vienkārši īsts priežu mežs. Bet ir taču.
Kas attiecas uz Queens Park Tekirova - tas tika daļēji atjaunots 2017. gadā: miniklubs, galvenais restorāns, trenažieru zāle, bārs.
аватар Veronika7081
Tālāk es turpinu par Queens Park Tekirovu. Tā kā notika remonts, daudzi ceļojumu aģenti to iesaka.
Ja īpaši interesē Tekirovas ciems, tad var apsvērt Euphoria Tekirova (sākumā bija lētāk nekā Queens Park Tekirova), Phaselis Rose Club (tiešais Queens Park kaimiņš). Eyoriya Tekirova ir veiksmīga priežu meža un dārza kombinācija. Daba tur ir lieliska, pludmale plaša 500m. (Mans pilns pārskats ir vietnē Turpravda). Pirātu pludmali patīk apmeklēt pirātu pludmali viesnīcas pirātu tematikas dēļ daudziem cilvēkiem ar bērniem, lai gan, manuprāt, tā jau noveco, tās ainavu un koplietojumu nevar salīdzināt, piemēram, ar Eiforiju Tekirovu un to pašu Mārtiju Miru. Es neiesaku Rixos Tekirovu, jo šī ir augstākās klases viesnīca ar atbilstošu cenu politiku. Ļoti budžeta iespēja Tekirovā ir TUI Club Sapphire 5 *, kas TUI paspārnē nonāca tikai šajā sezonā, tāpēc jaunu atsauksmju nav, tas iepriekš piederēja Larisa viesnīcu ķēdei. Bet tas Tekirovai ir ekstrēms variants, ja jau budžets ļoti ierobežots, bet gribas uz Tekirovu. :)
аватар Veronika7081
Būtu jauki uzzināt jūsu budžetu, atvaļinājuma periodu, sastāvu, nakšu skaitu? Vai jūs domājat tikai par Tekirovas ciemu vai citiem Kemeras ciemiem, vai pat pilsētas viesnīcām Kemerā (Kemeras centrā)? Vai jums būs bērni ar jums? Zinot atbildes uz šiem jautājumiem, iespējams kaut ko ieteikt vēl saturīgāk. Ja no taviem diviem variantiem, tad noteikti atbalstu Queens Park Tekirovu. Un Marty Mira ir jāuzrauga. :)
аватар Veronika7081
Un ir arī svarīgi saprast: kādām viesnīcām jūs dodat priekšroku: tikai pieciniekiem vai HV-1? Vai vēlaties dzīvot galvenajā ēkā vai bungalo? Kurās viesnīcās Kemerā atpūtāties un kur patika?
аватар Veronika7081
Un Tekirovas ciema augstākās klases viesnīcas tiek uzskatītas par Gyural Premium Tekirova, Rixos Tekirova, iepriekš tur bija Amara Dolce Vita. Tagad arī Amara ir liela jautājuma zīme. Cenu zīme nav zema, taču 2016. gada servisā ir trūkumi. Turklāt viņi to pārdod, viņi to pārdod, un līdz šim viņi to nevar pārdot. Runājot par cenām, šīs augstākās klases viesnīcas ir par vienu pakāpi augstākas nekā Queens Park un Marty Mira.
аватар Veronika7081
Sīkāk es vēlos pakavēties pie Phaselis Rose Club 5 * un Pirates Beach HV-1 Tekirovas ciematā. Kā jau rakstīju, šis ir Queens Park Tekirova tiešais kaimiņš. Viesnīca tika atjaunota 2016. gadā. Tā bija veltīta viesnīcas 25. gadadienai. Viesnīcas platība ir nedaudz paplašināta no 40 000 kv.m uz 48 000 kv.m, pludmale no 200m uz 300m. Pludmale ir līdzīga Queens Park pludmalei: bieži ir nojumes. Ja Queens Park Tekirova iznāk lētāk nekā Phaselis Rose (vai cenas ir vienā līmenī), tad, manuprāt, Queens Park ir labāks. Queens Park Tekirova un platība 60 000 kv.m.
Pirātu pludmale tiek uzskatīta par HV-1, maza 36 tūkstošu kvadrātmetru platībā, kā jau rakstīju iepriekš, tā ir interesanta ģimenēm ar bērniem, jo ​​viesnīcā ir "pirātu tēma". Mārtiņa Miras kaimiņš. Ja, piemēram, atpūšaties kā pāris, tad šī pirātu tēma nebūs vajadzīga.
аватар Nikvikig
Pagājušajā gadā draudzene aizbrauca pie karalienes Tekirovas.Viņa bija ļoti apmierināta.Mums Marty World bija trakas atlaides,gandrīz paņēmām tur biļeti.Izlasījām atsauksmes un sapratām,kas notiek.
аватар Veronika7081
Šeit ir mans pārskats par Euphoria Tekirova (2015. gada septembris):
http://www.turpravda.ua/tr/kemer/Euphoria_Tekirova-h7801-r153994.html
аватар Veronika7081
Autor, kas tevi mulsina Queens Park Tekirovā? No Queens Park ķēdes tas ir labākais, salīdzinot ar Queens Park Goynuk un Queens Park Le Jardin.
аватар kazkova
serna7081
Liels paldies par informatīvajām atbildēm, es arī analizēšu jūsu rakstītās viesnīcas.
Attiecībā uz jūsu jautājumiem: jā, es principā gribu Tekirovu vai, kā pēdējo iespēju, Camyuva (tur ir labs Marco Polo, bet nedaudz dārgs), pludmales dēļ. Iepriekš atpūtos galvenokārt budžeta pieciniekos, viesnīcai nav īpašu prasību, neesmu pretenciozs tūrists. Galvenais, lai būtu skaista plaša pludmale, un vēlams, lai animācija būtu normāla. Mēs esam divi pieaugušie, bez bērniem. Saskaņā ar budžetu nākamajos randiņos mēs vēlamies saņemt 20 000 UAH diviem, tāpēc es aplūkoju šīs iespējas, jo tās atbilst budžetam.
Pēc jūsu ieteikumiem - manuprāt Queens Park ir vislabākais. Mani tajā nekas netraucē, es tikai pajautāju, kura ir labāka.
Vēlreiz paldies par atsauksmi :)
аватар Veronika7081
Marco Polo HV-1 klubs Camyuva noveco (īpaši telpas) un ir nepieciešams remonts. Teritorija tur ir liela 126 tūkst.kv.m., vidējā pludmale 250m. Ja salīdzina Čamjuvas un Tekirovas ciemu, tad atkal, manuprāt, Tekirova ir gleznaināka. Šeit ir visvairāk mazo oļu pludmales Kemerā.
Queens Park Tekirova pludmale ir neliela 140 m ar kopējām nojumēm. Euphoria Tekirova - 500 m ar individuālajiem lietussargiem. Rožu klubā Phaselis - 300 m ar kopējām nojumēm. Pirātu pludmale nekavējoties pazūd, jo jūs gatavojaties atpūsties bez bērniem.
Queens Park Tekirova ir labs risinājums, ja jums ir neliels budžets. Ja jums ir nepieciešams nedaudz lētāks un lielāks laukums ar pludmali, varat apsvērt Euphoria Tekirova kā iespēju. Eiforijā noteikti ir lielāka pludmale, un teritorija ir zaļāka un vairāk 120 tūkstoši kvadrātmetru, bet Kvīnsā 60 tūkstoši. Pakalpojumā Euforijā 2016. gadā bija trūkumi, bet kam to nebija, pamatojoties uz visiem zināmajiem iemesliem. Šogad domāju, ka visas Kemeras viesnīcas paspēs un strādās ar pilnu jaudu.
аватар Veronika7081
Veiksmi un lieliskas brīvdienas Kemerā!
аватар kazkova
Ak, eiforija ir ļoti dārga ... Par līdzīgu cenu ar Queens Park ir Phaselis Rose Club. Nu tad var izvēlēties no šiem diviem?
аватар Veronika7081
Šeit jūs redzat. Un martā Baltkrievijā Euphoria Tekirova bija lētāka nekā Queens Park Tekirova. Cenas lec un mainās. Eiforijai ļoti patīk atpūtnieki no NVS valstīm. Ja izvēlaties starp Queens Park un Phaselis Rose, tad, iespējams, galu galā, Queens Park.
аватар kazkova
Paldies, es izvēlēšos
аватар musja7
Queens Park un Euphoria Tekrova tagad nemaz nevar salīdzināt. Eiforija ir pārgājusi konkrēti. Queens Park pat agrāk viņam bija slikts gads, un tas bija labāk. Šogad ir notikušas vairākas pozitīvas pārmaiņas. Turklāt Queens Park Baltkrievijas Republikā ir vēl viena akcija, 1 bērns līdz 13 gadu vecumam ir bez maksas (ar nosacījumu, ka lido 2 pieaugušie), un 50% atlaide otrajam bērnam līdz 3 gadu vecumam.
аватар Veronika7081
musja7, tātad autore dodas atpūsties bez bērniem kā pāris, tāpēc Queens Park Tekirova darbībai par bērniem nav nozīmes. Bet jūs joprojām varat izvēlēties Queens Park. :)
аватар kazkova
Paldies visiem, pateicoties jūsu padomiem, tostarp, es pārtraucu (pagaidām!) Queens Park izvēli. Bet varbūt kaut kas cits mainīsies.
аватар Veronika7081
Piemēram, jūs varat apsvērt iespēju Kemerā: Alva Donna Word Palace Kirishi vai Limak Limra Hotel Kirishi. Jā, ne Tekirova. Bet ir arī neliela oļu pludmale. Lielas ķēdes viesnīcas (īpaši Limak ķēde), labs serviss, labs ēdiens.
аватар kazkova
Man arī ļoti patīk Alva Donna, bet, ak, tas ir dārgi ((
Limaka arī uzskatīja par Limru - nav slikti, vai tur pludmale ir maza?
аватар Veronika7081
Es neteiktu, ka Limak Limre ir neliela pludmale. Tā atrodas 350 m. Viesnīca atrodas 60 km attālumā no Antālijas lidostas. Bet vissvarīgākais ir rezervēt tieši Limak Hotel 5 *, nevis Limak Park 4 *, jo pārvietošana atrodas netālu no parka pāri ceļam. Tas var nebūt īpaši zaļš, bet tas ir pienācīgs risinājums.
аватар Veronika7081
Šeit ir jāskatās uz cenu politiku. Ja Limak Limra Hotel 5 * ir lētāka nekā Queens Park Tekirova 5 *, tad to var arī apsvērt kā iespēju. Viesnīcas Limak Limra platība ir 140 000 kv.m. Apdzīvotā vieta: 7 ir galvenā ēka un 3 stāvu bloki - 2 gab.
аватар Veronika7081
Kādas citas iespējas jums piedāvā ceļojumu aģents?
аватар kazkova
Limak Limra patiešām ir lētāka nekā Queens Park, tā cena mani piesaista. Vienkārši pludmale mani nepārsteidza no bildēm. Bet varbūt tās ir tikai tās fotogrāfijas. Mans ceļojumu aģents man neko nepiedāvā, bet tikai maksā cenu. Es meklēju sevi, savu ceļojumu aģentu)). Tā kā esmu daudzkārt bijis Turcijā un principā tieku gids
аватар Olgaolga153
Es ieteiktu Limak Limra ar lielu piesardzību. Tagad par viņu ir daudz sūdzību. Pēdējos pāris gados tas ir orientēts uz vietējo tirgu, tāpēc atpūtnieku vidū ir daudz turku ģimeņu, ēdiens kļuvis ļoti specifisks, ēdienos tiek likts daudz garšvielu, tieši tāpēc ar visu šķietama pārpilnība, puse pārtikai neder. Viņi nereaģē uz šefpavāra komentāriem.
Queens Park ir diezgan parasta viesnīca, un Tekirova ir labs ciems. Uz viņa fona es noteikti neuzskatītu Limaku Limru, vismaz tagad.
аватар Veronika7081
Piemēram, Limakā sezonas laikā var šķist, ka viesnīcas teritorijā ir daudz cilvēku: pludmalē, galvenajā restorānā utt. Bet es saprotu, ka jūs dodaties maijā? Tad tas ir mazāk aktuāli.
аватар Veronika7081
Olgaolga153 2016. gadā daudzas viesnīcas, proti, Kemera, cita starpā bija orientētas uz Turcijas tirgu, pamatojoties uz to, ka tur bija nestabila pasažieru plūsma no Krievijas Federācijas. Un daudzu viesnīcu vadībai bija "jāielādē" savas viesnīcas. Subsīdijas tika sniegtas vietējam tirgum. Šosezon, manuprāt, situācija nostabilizēsies ne tikai Limakā, bet arī Euphoria Tekirovā, kā arī daudzās Kemeras viesnīcās, kas paredzētas atpūtniekiem no NVS valstīm. Un saskaņā ar Limak Park 4 *, gluži pretēji, viņi vairāk raksta, ka ir Vācijas un Austrijas pensionāri. Ēdiens daudzās Turcijas viesnīcās ir "specifisks", bet, manuprāt, pirmajā pieciniekā vienmēr var atrast ko ēdamu: gan diētiskais galds, gan bērnu pārtika, augļi, saldumi, grilēta gaļa, piedevas bez piedevām utt. Un uzkodas / ēdieni, kas sastāv no daudzām sastāvdaļām, protams, vienmēr ir amatieris. Bet visam ir sava cena. Ja cenu atšķirība ir neliela, tad, protams, jūs varat izvēlēties Queens Tekirovā. Lai gan, manuprāt, daudzās ceļojumu vietnēs viņš ir nepārprotami pārvērtēts.
аватар Veronika7081
Laba viesnīca un Akka Antedon 5 * Beldibi, bet cenu ziņā tas ir dārgāks nekā Queens Park Tekirova.
аватар Olgaolga153
Akka Antedon cenu zīme noteikti pārsniegs iepriekš minēto viesnīcu izmaksas. Kas attiecas uz Limaku Limru. Ja viesnīcas reitings ir krities un parādījušās konkrētas pretenzijas (starp citu, no ukraiņu tūristiem), tad atturētos to ieteikt, kamēr reitings atkal nepacelsies. Turklāt ir diezgan normālas alternatīvas.
аватар musja7
Akka Antedon ir vairāk kā bērnu viesnīca. Ja pāris bez bērniem, tad dažreiz gribas atpūsties bez jaunākās paaudzes pārpilnības. Tad jau labāk ņemt Akka Alindu no Akka tīkla. Un tad viņš nosaka augstas cenas. Limak Limra ir labs risinājums. Bet tas ir arī sliktāks par Queens Park (es pats atpūtos Queens Park 2015. gadā - nebija slikti. Tur bija sliktāk tikai pagājušajā gadā, bet acīmredzamu iemeslu dēļ. Un tas "sliktāks" ir attiecībā pret viņu, nevis citām viesnīcām .Euforija tika aizpūsta citu iemeslu dēļ, par šodienas cenām es to neskatītos.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl