Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kādi laikapstākļi ir maija sākumā bērnam?
Kādi laikapstākļi ir maija sākumā bērnam?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-03-287 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар alex45
Laikapstākļi ir vienādi gan bērnam, gan pieaugušajiem. Bērniem nav atsevišķu laikapstākļu,
аватар andreyvip
laiks būs diezgan ērts, vakarā var noderēt vējjaka, bet ūdens vēss, manuprāt bērnam būs auksti, domāju, ka maksimums būs 21-22 gr
аватар travelsita
Peldēties jūrā būs problemātiski, taču iedegumu var iegūt.
аватар Olgaolga153
Temperatūra jūrā bērna vannošanai acīmredzami nav piemērota (apmēram + 18-20) Bet jūs varat atpūsties. Vakaros silts, pa dienu pat karsts, viss zied, skaistums!
аватар musja7
Laiks ir labs - un tagad Antālijā viņi pa dienu valkā T-kreklus. uz vakaru paņem blūzi vai vējjaku.Jūra vēl būs auksta peldēšanai, protams, ja neesi prasmīgs ziemas peldēšanā. lai gan arī tagad mūsu tūristiem pie +18 izdodas iegremdēties. +19 būs arī maijā.
аватар Veronika7081
Maija sākumā jebkurā Turcijas reģionā ūdens joprojām ir vēss bērniem. Ja atvaļinājumam šis kritērijs ir ļoti svarīgs, tad šajā periodā var izvēlēties Ēģipti, piemēram, plānojot ceļojumu ar bērnu. Noteikti nebūs nevienas dienas, kad bērniem nebūtu iespējas peldēties jūrā. Vai arī apsveriet Turciju vismaz no maija beigām (plakanais reģions - Alanja, Side).
аватар moy_contakt
Ēģipte maijā .... Pat pirmā puse, jā, bet, sasodīts, līdz jūnijam ir karsts, karsts .... jūs vienkārši izdegat saulē dažu minūšu laikā. Pagājušogad ar bērniem biju Šarmā... T-krekli netika izņemti ne jūrā, ne baseinā. Un Turcijā ir vēss, bet bērniem jūra ir auksta, viņi peldējās tikai apsildāmos baseinos. Mūsu ģimene maijā vairākus gadus pēc kārtas devās uz Turciju. Šogad braucam jūnijā, esmu pārliecināts, ka uz baseiniem pat neskatīsimies :)
аватар Veronika7081
moy_contakt, piekrītu tev, ja uz Ēģipti, tad maija pirmajā pusē.
аватар Superoper73
Tātad laaadno jums, cik mēs visi esam maigi))) Mēs ar ģimeni Ēģiptē jūlijā Šarmā nekāpām ārā no baseina un jūras un neviens nenomira un neizdegās no karstuma un saules. Galu galā, tas ir tas, uz ko mēs ejam!
аватар travelsita
Tātad Yegi karstumu ir vieglāk izturēt
аватар musja7
superopers73. nu ja neņem vērā to, ka tas pats + 30-40 pie 70% mitruma un pie 30% - jūtas pavisam savādāk, tad jā
serna7081, Alanjā jūrā ir tieši tāda pati temperatūra kā Kemerā. tur maijs arī vēl nemazgājas
аватар Veronika7081
musja7, maija sākums un maija beigas ir nedaudz atšķirīgas lietas. Es nepiekrītu par vienādu temperatūru jūrā Alanjā un Kemerā. Sezonas sākumā Kemerā jūra ir vēsāka, jo šis ir kalnains Turcijas reģions un jūrā ietek vēsas kalnu upes. Pat no personīgās pieredzes teikšu, ka: piemēram, Sidē (Kjumkojā) jūras temperatūra septembrī 13.09 bija + 27g, savukārt Kemerā (Tekirovas ciems) 2.09. bija + 24 + 25 gr.
аватар musja7
serna7081 Es esmu Turcijā vairāk nekā vienu reizi gadā. Mani radinieki tur pastāvīgi dzīvo jau 3 gadus. Reāli maija beigās Alanjā peldas tie, kuriem ir ērti + 20 + 21. Un Kemerā šajā laikā - līdzīgi. Ūdens T starpība tur var būt burtiski puse grādu. kas maz atrisina
pat konkrēti šodien gan Alanjā, gan Kemerā ūdens nedaudz līdz +18. vienādi. Maijs arī tāds pats
аватар Veronika7081
musja7, katram tomēr būs savs viedoklis. :) Uzrakstīju jums personīgo pieredzi par atpūtu Sidē un Kemerā septembrī. Un ūdens temperatūra Sidē bija augstāka ne tikai oficiāli grādos, bet arī sajūtās.
аватар Olgaolga153
"Jūras temperatūra Sidē (Kjumkojā), piemēram, septembrī 13.09 bija + 27 grādi, savukārt Kemerā (Tekirovas ciems) 2.09. bija + 24 + 25 grādi. "
+24 septembra sākumā?! Kad tas bija? Pagājušajā gadā mēs atstājām Kemeru (Goynuk) 16. oktobrī. Jūras temperatūra bija + 26-27. Pat Marmarisā septembrī gadās līdz + 30 pirmajā pusē.
аватар Veronika7081
Olgaolga153, es zināju, ka tagad tas sāksies. Es atkārtoju, ka es rakstu par personīgo atpūtu, es nepretendēju uz patiesību! Rakstu ar visām detaļām speciāli jums: 2-22.09.15 - atpūta Euphoria Tekirovā (Kemera): ierodoties + 26 + 27 gr., izbraukšana + 24 gr. 25.08.-13.09.16 - atpūta Barut Hemer Sidē (Kjumkoja): ierodoties ūdens + 29 + 30., izbraucot + 27 gr. Atkal pēc personīgajām izjūtām, un ne tikai pēc oficiālajiem rādītājiem, Sidē ūdens bija siltāks nekā Kemerā.
Un uz ūdens temperatūras rēķina Kemerā oktobra vidū + 27gr. - ES šaubos. Tiešām + 24gr. un tas joprojām ir silts ūdens, salīdzinot ar Melno jūru. Melnajā jūrā neviens nekad nav bijis pie + 24gr. un neskaita, mazgājies un baudi dzīvi.
аватар alex45
Un par ko jūs strīdaties?
Katram ir savs komforta līmenis ūdenī. Piemēram, man nav vajadzīgs ūdens zirga urīna temperatūrā, vasarā ūdenim vajadzētu vismaz nedaudz atdzist, salīdzinot ar gaisu. Krieviem patīk vasara Ēģiptē,kad skraida no kondicioniera uz kondicionieri,grib saulītē cepties-viņu tiesības tāpat kā ziemā salst Sibīrijā,arī nekur nebrauc.vai tu peldi dziļumā kur ūdens sasilst ātrāk?
Bezjēdzīgs strīds! maijā vai septembrī! Vai Vidusjūra pēc ziemas, vai sasildīta pēc vasaras.
аватар Veronika7081
alex45, tev taisnība. Katram savs. Tā ir arī taisnība, ka Kjumkojā tas ir mazāks nekā Tekirovā.
аватар Olgaolga153
"Un uz ūdens temperatūras rēķina Kemerā oktobra vidū + 27gr. - šaubos"
Neatsaucos uz savām izjūtām, bet gan uz oficiālajiem datiem. Pirmkārt, daudzās viesnīcās ir elektroniski displeji ar ūdens un gaisa temperatūras indikatoriem. Otrkārt, es vienmēr ņemu līdzi savu termometru, man tas ir kā talismans. Man ir tāda lieta.
alex45 Tikai nav skaidrs, ja 22. septembrī ūdens bija + 24, tad kā gandrīz tajā pašā vietā līdz oktobrim sasila līdz + 27.)))
Visai zemi gan ūdens, gan gaisa rādītāji bija 2013. gadā. Gads bija nenormāli auksts. Vakaros viņi valkāja sporta kreklus. Bet tajā pašā laikā jūras temperatūra joprojām bija +25. Un tas ir oktobrī.
аватар Veronika7081
Olgaolga153, nu, kāpēc tu esi sapinusies un pieķēries frāzei:"pašas jūtas". Tas ir paralēli galvenajam. Kā jūs domājat, ka es nezinu, kā skatīties uz elektronisko tablo un reklāmām pie reģistratūras? :) Vai arī jūs zināt, kā vadīties tikai pēc oficiālajiem datiem? :) Tu esi pretrunā ar sevi: ne tajā pašā vietā. Jūs pagājušajā gadā atpūtāties Gojņukā, bet es aizpērn Tekirovā. Mūsu argumentācijai nav jēgas: ciemati ir dažādi, un atpūtas laiks ir atšķirīgs, un pat gadi atšķiras. Par autora tēmu: ūdens JEBKURĀ Turcijas reģionā maija sākumā ir vēss. Šeit es ceru, ka jūs nestrīdēsieties. :)
аватар alex45
Man ir tikai viens izskaidrojums, bet tas vairāk attiecas uz Melno jūru.
Ja vējš ir no krasta, tad virspusēji sakarsētais ūdens slānis tiek nodzīts, un tā vietā no apakšas no apakšas nāk auksta ūdens kārta.Tas bieži notiek pie Sudakas. Tāpēc, piemēram, Jaltā ir silts ūdens, bet citā vietā ir kolotūns, ūdenī neiekāpsi. Un tas ir vasarā!
Un paskaties uz Antālijas līča karti,pie Kemeras arī kalni var nosegt no vējiem,Side var būt līdzenumā.Vēju loma var būt.Bet tāds ir likums-jūra pa vasaru ir sasilusi , bet pavasarī vēl nav sasilusi.Tāpēc rudenī ūdens jūrā ir siltāks, un aukstais gaiss prasa ilgu laiku, lai jūru atdzesētu arī oktobrī. Oktobrī peldējos Krimā, ūdenī man bija ērti, un pa krastu staigāja cilvēki ādas jakās.
аватар alex45
Jūra ir laikapstākļu akumulators. Pavasarī pie jūras vienmēr ir vēsāks un atvēsina zemi.. Nu rudenī, gluži otrādi, jūra sasilda zemi.Zaporožje dārzi pavasarī izgaist, un Berdjanskā tie tikai sāk ziedēt . No jūras, protams.
аватар Olgaolga153
serna7081 "piemēram, 13.09 septembrī bija +27g., savukārt Kemerā (Tekirovas ciems) 24.septembrī bija +24+25g. " Tie ir jūsu vārdi. Kur es esmu pretrunā ar sevi? Pagājušogad arī atpūtos Egejas jūras piekrastē un Kemerā. Gandrīz katru gadu savām brīvdienām izvēlamies divas viesnīcas, pārceļoties no viena krasta uz otru. Un es vēlos jums pastāstīt, ka temperatūra jūrā Fethiye un Kemer šajā laikā ir gandrīz vienāda. Un oktobra sākumā (pēdējos 10 gadus) nekad nav bijuši 24 grādi. Ko mēs varam teikt par septembri.
аватар Veronika7081
Olgaolga153, katram tomēr būs savs viedoklis. :) Gan Fethiye, gan Kemer ir kalnaini Turcijas reģioni. Man bija neapdomība salīdzināt jūras temperatūru Kemerā - Turcijas kalnainajā reģionā un Sidē - Turcijas līdzenajā reģionā septembrī. Godīgi sakot, alex45 saka taisnību: "Jūra pa vasaru iesila, bet pavasarī vēl nav sasilusi. Tāpēc rudenī ūdens jūrā ir siltāks, un aukstajam gaisam vajag daudz laiks atvēsināt jūru pat oktobrī". Tas ir, labāk ir atpūsties oktobra sākumā nekā maija sākumā.
аватар Veronika7081
Olgaolga153, un jūra Sidē ir mazāka nekā Kemerā un iebraukšana ērtāka. :)
аватар Olgaolga153
"Labāk atpūsties oktobra sākumā nekā maija sākumā".
ar to noteikti nevar strīdēties.))) Lai gan (čukstus) Aleksandram laikam vairāk patīk maija jūra. Viņš ir mūsu valzirgs.
аватар alex45
Es neesmu valzirgs!
Es tikko dzīvoju ilgu laiku un zinu nedaudz par ko.Bija tā, ka vasarā Melnajā jūrā viņi metās ūdenī, un tur bija tikai 11 grādu karstums (Jūra pie Sudakas). Un es mīlu Melno jūru samta sezonā septembrī, tad ūdens ir siltāks par gaisu. Nu, Vidusjūra ir daudz tālāk uz dienvidiem, tāpēc tai vajadzētu būt arī tur.
Bet, uz Epifāniju bedrē netieku, peldsezonu sāku ar 18-19 grādu ūdens temperatūru Dņeprā un arī Azovā.Tomēr nevaru iedomāties augsto temperatūru jūrā. , kad ūdens un gaisa temperatūra ir vienāda, es nevaru iedomāties šo prieku!
Bet mēs atstājām jautājumu par APARATŪRU. ES atkārtoju! Tas nenotiek gadu no gada, pirms došanās atvaļinājumā paskaties pats uz prognozi un izdari secinājumu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl