Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, iesakiet kādu labu viesnīcu atpūtai ar 3 gadus vecu bērnu
Svarīgi: bērnu ēdienkarte, bērnu baseins, bezmaksas ārsts (katram gadījumam), sava pludmale un nav tālu.... nu nav dārgi)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2017-03-237 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  74
аватар musja7
Lēti - katram sava ideja :). Jūsu budžets, valsts apmeklējuma laiks, uzturēšanās laiks, vēlmes pludmalē, attālums no lidostas utt.
аватар musja7
pavisam nesen te tieši tas pats tika apspriests - varbūt atradīsi informāciju sev http://www.turpravda.ua/tr/question-56442.html
аватар Alexandr-
Kamēr lasīju jautājumu, es jau paņēmu dažus variantus, un tad izlasīju līdz ** bezmaksas dakteris (katram gadījumam) ** un viss ... Gribēju jau ieteikt Sočiem, ārsti tur ir bezmaksas zem MHI politiku, bet tad es redzēju, ka autors no Ukrainas un tagad es nezinu, ko ieteikt ...
аватар svetlana_040863
Otium Seven Siz,Side.Nezinu par dakteri,pārējais ir tur...Ir arī Otium Eco,bet šī nav pirmā rinda,un līdz jūrai jāstaigā kādas 10min.personīgi pārbaudīts)))
аватар Veronika7081
Musja7 jums raksta pareizi: vispirms ir jāizlemj par budžetu, tad par reģionu, sastāvu, periodu. Daži tūristi ir paredzēti tikai Turcijas kalnu reģioniem, kur ir oļu pludmales. Citi dod priekšroku līdzeniem reģioniem, bet smilšainām pludmalēm. Turcijā viesnīcās nav bezmaksas ārstu. Ja, nedod Dievs, kaut kāda nepārvarama vara, tad jāpiesakās apdrošināšanai. Ja iedosi konkrētāku informāciju, tad varēs kaut ko sīkāk ieteikt.
аватар semolaine
Ļoti labs Daima Biz un Daima Resort Ķīros. Viņiem ir liela pludmales atpūtas zona ar akvaparku, lai gan pāri ceļam caur pazemes pāreju, bet tas nav tik kaitinoši. Ļoti labas viesnīcas, atpūtušies ar bērniem, visi ļoti apmierināti. Es nezinu patiesību par bezmaksas ārstu, par laimi, nebija vajadzības
аватар brigantina35
manna, piekrītu tev. Vēl varu piebilst, ka ārsta pakalpojumi ir maksas. Es redzēju šīs 2 viesnīcas reklāmas tūrē. ēdiens ir labs cietam 4-ku. Vadība cenšas. Dažas ēkas ir renovētas. Liela zaļa un sakopta teritorija. Ieteikt.
аватар bes35
Tas tiešām ir atkarīgs no jūsu budžeta.Ja tas ir 500 USD vienai personai, tad viņi melo, ka atrod tieši šādu kombināciju. Ja tas ir vairāk nekā 1000 USD, tad to ir pilnīgi iespējams atrast.
аватар aquarel
LABI.
Periods - maija beigas - jūnija sākums ..... 12-14 dienas.
Budžets - es vēlētos ieguldīt USD 1000 ... ja mazāk ir labāk.
Reģions - es nezinu .... varbūt tieši ar bērniem daži reģioni ir kaut kā labāki ... es pats biju Rixos Tekirovā .... cik saprotu, netālu no Kemeras - man ļoti patika.
Bezmaksas dakteris-lasīju viesnīcas aprakstos-kaut kur tikko rakstīts "ārsts", un kaut kur priekšā ir dolāra zīme.
Es saprotu, ka tas ir tikai gadījumā, ja kas, tas ir, ir cilvēks, kurš atnāks un novērtēs situāciju. Skaidrs, ja nepārvarama vara ir nepārvarama vara......Vai ko tas nozīmē aprakstos"ārsts "?
Citādi jā, gribētos tāda plāna atbildes - jā, bijām ar bērniem, bija ēdienkarte bērniem, izklaides arī, jūra vēsa, laiks mierīgs, klimats atbilstošs, esam apmierināti .
Es izvēlētos no šiem variantiem.
Tūroperatori, protams, var arī ieteikt, bet ir teorētiski padomi + vēlme pārdot.
аватар Veronika7081
aquarel, vai tas ir budžets 2 + 1? Egejas jūras piekrasti maija beigās neiesaku, jūra tur vēl nav īpaši silta. Antālijas piekrastē var redzēt Alaniju, Side, Kemeru, Beleku. Es personīgi atpūtos ar bērnu Marti Mir (Kemera, Tekirovas ciems, 2014. gada jūlijs), Euphoria Tekirov (Kemera, 2015. gada septembris), Barut Hemera (Side, Kyumkoy, 2016. gada augusts/septembris). Atsauksmes par šīm viesnīcām varat izlasīt šajā interneta resursā. Ir visi plusi un mīnusi. Bet Marty Mirā pagājušajā gadā bija ļoti skumji, saka, ka īpašnieks nomira, viņa meita Stambulā cēla viesnīcu, un Mārtiju Miru ļoti satricināja apkalpošana un ēdiens. tāpēc šogad labāk izlaist Mārtiju Miru un paskatīties, cik situācija uzlabosies. Pie Rixos Tekirovas Kemerā ar tādu budžetu nevar nokļūt. Ģimenes brīvdienu budžetu var saukt par tīklu Alanijā TT Hotels Pegasos (Royal 5 * vairāk ar bērniem, Resort 5 * vairāk nekā pāris, bet namiņš ar bērniem, Club 4 *, bet pirmajā rindā lētākā cena par tūre). Šis tīkls ir slavens ar savu lielisko 1,1 km pludmali.
аватар Veronika7081
aquarel, par Otium tīklu Sidē. Tas būs dārgāks nekā TT Pegasos tīkls Alanjā. Uz 12-14 dienām par 2+1 1000 USD? Es pareizi saprotu? Ja jā, tad labam pieciniekam Turcijai, kas piemērota ģimenēm ar bērniem, ar to ir par maz, pat maija beigās.
аватар Veronika7081
aquarel, ar šādu budžetu 2 + 1 uz 12-14 dienām: ir divas iespējas: 1. vai pārskatīt budžetu, lai nokļūtu 5 * budžeta viesnīcā. 2. vai meklēt četriniekus vai trīs. RB 2017 cenas 2016. gadam nav.
аватар aquarel
svetlana_040863
Izskatījās Otium Seven Siz - kopumā super! Starp citu, ārsts ir tur aprakstos) bezmaksas)
Ekskursijas vēl neko nedod.
аватар aquarel
serna7081
Budžets ir 1 pieaugušais + 1 bērns
Paldies, izlasīju)
аватар Veronika7081
aquarel, tas jau ir vieglāk, ka 1 pieaugušais. :)
аватар Veronika7081
akvarelis, par Otium Eco Club. Jums jāsaprot, ka šī ir 2. līnija, bet jums ir jāiet pa pludmali vai viņi jūs aizvedīs. Ja tas ir svarīgi pirmajā rindā, tad Otium Seven Sis, kā jums iepriekš rakstīja svetlana_040863, bet tas ir dārgāks. Neceriet uz bezmaksas medicīnisko aprūpi Turcijā. Un nedod Dievs, ka tas nav lietderīgi.
аватар Olgaolga153
aquarel Kurā viesnīcā ir bezmaksas ārsts? Tā vienkārši nevar būt. Ja aprakstos pie vārda ārsts nav $, tad, visticamāk, viņi to vienkārši nav ievietojuši vietnē, jo maksa par viesnīcas ārstu tiek nodrošināta pēc noklusējuma. Jā, tas pat nav tas. Uzkrāj zāles pret saaukstēšanos un rotavīrusu (katram gadījumam). Un, ja notiks kas nopietns, tad apdrošināšana palīdzēs. Nekavējoties zvaniet uz tajā norādīto numuru. Jūs aizvedīs uz klīniku, ārstēs un atvedīs atpakaļ. Un vissaprātīgākais ir nevis aizķerties, bet gan ievērot elementārus higiēnas noteikumus.
аватар Veronika7081
Šeit ir vēl viena saite uz tēmu par kūrorta izvēli Turcijā: http://www.turpravda.ua/tr/question-57637.html
аватар aquarel
serna7081
Paldies par atbildēm, es lasu
Par dakteri - es arī gribu, lai izdodas, bet bērns pirmo reizi brauks uz ārzemēm uz jūru...varbūt aklimatizācija un viss.
Lai gan mans draugs stāstīja, ka viņam (pieaugušajam) ausī kaut kā iekļuva ūdens un bija iekaisums un viņš devās pie dakteres viesnīcā - lūk, mūsu reģionālajā slimnīcā bija tā apkalpošana (kā Ēģiptē bija).
Par Rixos Tekirovu - zinot) Bet principā es esmu tik ....."karsts ")))) Man bija karsts Turcijā septembrī .... un bērns ir tāds pats. Tāpēc izvēlamies sezonas sākumu.
аватар xena_pr
Nemeklējiet "bezmaksas ārstu", pērkot tūri, noformējiet normālu apdrošināšanu un viss! Jautājiet, cik apdrošināšana maksā apdrošināšanas gadījuma gadījumā. Jebkurā ārkārtas situācijā jūs tiksiet nogādāts slimnīcā. "Hotel" ārsts atbildību neuzņemsies. Jebkurš ievainojums, saindēšanās, rotovīruss, temperatūra sal., tas viss jūs nosūtīs uz slimnīcu. Turcijā ar neatliekamo palīdzību 5* viesnīcās viss kārtībā. Apdrošināšana segs izmaksas.
аватар xena_pr
Visbriesmīgākais "bēbītis" no visām viesnīcām bērniem ir rotovīruss, viss pārējais pārkarst, otitis, aizcietējumi jau ir mammas neuzmanība;)
аватар Olgaolga153
Par Egejas jūras piekrasti nevar runāt. Pat Antālijas jūra maija beigās būs uzmundrinoša. Jums būs jāupurē dažas no iepriekš minētajām prasībām.
1. "netālu no lidostas" Tas nozīmē Beldibi, Goynuk vai Belek (citādi). Belekā gandrīz visas viesnīcas ir labas un dārgas. Beldibi rajons, atklāti sakot, nav reprezentabls. Ir vai nu lētas viesnīcas ar laukakmeņiem pludmalē, vai labas un dārgas (Rixos Sungate, Akka Antedrn). Gojņuks paliek. Šeit ir gandrīz visas pirmās līnijas viesnīcas ar lielu zaļo zonu, kas apstādīta ar priedēm. Bērniem tas tā! Apskatiet Mirada del Mar; Ulusoy Kemer svētki; Boran Mare; Otium dzīve. Cenas neteikšu, varbūt būs kādas akcijas.
Vai arī ziedojiet laiku un dodieties uz Alaniju. Incekumā apskatiet Lonicera World Hotels 4*. Diezgan pieklājīga ģimenes viesnīca un vislabākā cenas un kvalitātes attiecība.
аватар Veronika7081
Vēl viena lieta par TT Hotels tīklu Alanijā: jums vajadzētu saprast, ka tas atrodas 95 km attālumā no Antālijas lidostas, jūs nevarat paļauties uz tuvu piegādi. Alanja ir vistālāk esošais reģions no Antālijas lidostas. Attiecībā uz Kemeru: man personīgi nav izdevies tur apmeklēt maija beigās. Taču viedokļi atšķiras: daži saka, ka Kemerā šajā laikā jūra joprojām ir slikti iesilusi (sakarā ar kalnu reģionu un kalnu upēm, kas ieplūst jūrā), un iesaka šobrīd izvēlēties līdzeno Turcijas reģionu: Alanju, Side. , Beleka; citi saka, ka Kemerā peldēties šajā laikā jau ir ērti, nu jā, ne svaigu pienu. Bet patiesība ir kaut kur pa vidu: daudz kas ir atkarīgs no laikapstākļiem konkrētajā sezonā.
аватар Olgaolga153
serna7081 un arī atkarīgs no konkrētā cilvēka komforta temperatūras. Vienam jūra + 18-20 jau ir norma, citam ar + 25 nepietiek.
аватар Veronika7081
Olgaolga153, 100%. Es, piemēram, esmu svaiga piena cienītāja. :) Man personīgi +18gr. - ir auksts. Mans personīgais novērojums: piemēram, jūra Sidē 2016. gada septembrī. bija siltāks nekā Kemerā 2015. gada septembrī.
аватар aquarel
Bērns labi panes garus braucienus.
Par smilšaino pludmali.... kad ir jūra, tad smiltīs nespēlē... domāju, ka var un oļi, bet ne lieli.
Temperatūras ziņā mums laikam labāk nav karsti... varbūt ne 18, bet 22-23 ir lieliski! Vairs nav .... tāpēc jau sezonas sākumā gribam ... Turcijā vasarā neizdzīvošu.
BET ļoti svarīgi, lai nav vēja....
аватар aquarel
serna7081
un es miru no karstuma Kemerā septembrī - un šī jūra .... vienkārši slapja, bet ne atsvaidzinoša .... ne mans vienā vārdā.
аватар Veronika7081
aquarel, maija beigās / jūnija sākumā gaisa temperatūra pludmalē bērnam būs 100% komfortabla, bet es rakstīju augstāk par jūras temperatūru.
аватар aquarel
Olgaolga153
Club Boran Mare Beach HV1 - man ļoti patīk, bet nedaudz dārgs... būs jāskatās cenas...
аватар Veronika7081
akvarelis, ko tu gribi: liels mitrums Antālijas piekrastē. Un viss. Bet septembris, lai kā teiktu, ir samta sezona: karstums jau aiziet, bet jūra ir maksimāli silta. Visvairāk "karst" (augsta gaisa temperatūra un, attiecīgi, maksimālais mitrums) Turcijā Antālijas piekrastē jūlija beigās / augusta sākumā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl