Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vajag palīdzību un padomu. Vasarā jūlijā plānoju doties uz Turciju, 2 pieaugušie + 1 bērns (6 gadi). Līdz šim esmu izvēlējies pāris viesnīcas Alanjā: Delphin Botanik Hotel un Long Beach Resort
Ko lai saka par šīm viesnīcām, kura infrastruktūras un apkalpošanas ziņā ir interesantāka. Varbūt varat vēl ko ieteikt aktīvai atpūtai ar bērnu (liela un zaļa zona, normāli baseini, ērta ieeja jūrā bez koraļļiem, ļoti vēlams, lai būtu ūdens slidkalniņi pusaudžiem), bet ar to nerēķinām animācija, mēs daudz spēlējam un trenējamies paši. Mēs nemeklējam absolūti lētus variantus, bet es arī neesmu gatavs izmest naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2017-03-017 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  29
аватар Egypt22
Mums patika Ali Bay Manavgat 5 * un Ali Bay Park 5 * - milzīga teritorija, ar alejām, strūklakām, palmām. Liels pluss ir savs akvaparks. Ne tikai slidkalniņi, bet vesels komplekss ar retorānu. 1 dienu var pavadīt jūrā, 1 dienu uz slidkalniņiem. Mēs tur devāmies 3 gadus, mans dēls tur uzauga uz slaidiem un animācijām. Tas atrodas tajā pašā krastā pirms Alanjas sasniegšanas. Tas ir ērts arī ekskursijām no turienes - delfinārijs 40 minūtes, Side - senas drupas, pirātu jahta uz Manavgatas upes ar piekļuvi jūrai un animācija bērniem.
аватар nancy_ak
Bija Botānikā, kad bērni bija mazi. Mums patika. Milzīgs augu skaits, diezgan liela teritorija. Vakarā atrakcijas bērniem. Bet tas bija pirms 5 gadiem. Pēdējos 5 gadus atpūtāmies Akka Antedonā, mums patīk. Bet tas ir otrā virzienā
аватар donbass2012
Es ieteiktu Alan Xafira Deluxe Resort & Spa 5 * (šajā vietnē tas nav pareizi norādīts - tikai 4 *).
http://www.xafiradeluxeresort.com/en/ http://www.xafiradeluxeresort.com/xafira360/xafira_en/flash/360.html
Tas atrodas Turklerā, starp Sidi un Alaniju. Manuprāt, šajā viesnīcā viss ir forši, pa īstam 5 zvaigznes! Un tieši tāpēc mūsu ģimenei patika: viesnīca tiešām jauna (celta 2014. gada beigās, akvaparks pabeigts līdz 2016. gadam), naktsmītnes un apkalpošana: ātri iekārtojās, personāls pieklājīgs, nebija pat ne miņas. visu laiku padoms! Numuri ir plaši ar kondicionieri, kas neizslēdzas, ja istabā nav kartes, moderna, izsmalcināta infrastruktūra augstā līmenī, izcili ēdieni, daudzveidīgi un pārpilnībā, galvenais restorāns + 6 bāri, savs akvaparks (kas ir svarīgi bērniem!) Un sava pludmale . Mums ir 3 cilvēki. tur bija superior divistabu ģimene 50 m (Superior Family Room) ar 2 LCD TV + privāta veranda virs 25 m ar sauļošanās krēsliem un lietussargu.
аватар moy_contakt
Uz baļķu pludmales rēķina varat palasīt manas atsauksmes. Iepriekš šī bija mūsu mīļākā viesnīca, bet pēc pagājušā gada pati uz turieni nebraukšu un citiem nekonsultēju. Tur, protams, ir ūdens parki un atrakciju parks, bet ... Izlasi atsauksmi un sapratīsi. Bija arī botānika, bet sen, pirms baļķu posta, tad mums viss patika, bet tagad grūti pateikt.
аватар galja20
Un es ņemšu padomu
Šķiet, ka uz Ēģipti vīza tagad ir 60 USD, ģimenei ar 3 bērniem - tas ir kosmoss!
Turcija ar bezmaksas vīzu, tagad man, ārpus konkurences)
аватар Superoper73
Man nav 60 USD vīzas uz Ēģipti vai lidojumi no Krievijas Federācijas, tas viss ir tikai projektos. Tāpēc nemaldiniet cilvēkus!
аватар lolga
Kāpēc Alanja? Nepatīk Kemers? Es ieteiktu Akka Anthedon. Mums ļoti patika mūsu uzturēšanās tur.
аватар Superoper73
Donbass1212 un jūs labi izvēlējāties. Ļoti laba viesnīca. Alan Xafira cena ir no 140 000 par 13 dienām trim personām. Tas ir, ja jūs rezervējat tagad. Dārgi, var dabūt lētāk. Bet tas, kā saka, ir gaumes un maka ziņā. Topikstartera vēlmes ir nedaudz neskaidras, šķiet, ka man nav žēl naudas, bet es arī nevēlos tērēt. Ja jums nav žēl, lūdzu, Rixos un Hiltons ar Mardan Palaces atšķiras, bet, ja jūs nevēlaties tērēt, jums ir jāizvēlas, jāpadomā un jāraksta saraksts šeit. Un cilvēki jums pateiks, kāpēc.
аватар andreyvip
Gan Kemers, gan Beleks ir diezgan apmierināti. Bet tie ir dārgāki reģioni ar jaunākām viesnīcām. Līdzīgiem apstākļiem un infrastruktūrai Alanjā vienkārši būs lētāk atpūsties
аватар Elenka08
Ja nemaldos, tad Alan Hafirā, tālu no pludmales, bet kopumā viesnīca ir skaista. Delfīnus vienmēr slavē, un jo īpaši arī botāniķi.
аватар andreyvip
Superoper73 Kas attiecas uz - vai man žēl naudas, žēl tos izšķērdēt. Visur, kur es negribu iet. Tāpēc konsultējos, gribu atrast zelta vidusceļa variantu. Tas ir tāpat kā ar auto pirkšanu, kāpēc lai es pirktu sev Mercedes, ja Volkswagen man piedāvā samērīgu komfortu ar līdzīgu iespēju komplektu, bet 2 reizes lētāk.
аватар galja20
Hmm .... es redzu, ka daudzi šeit nāk, lai sacenstos asprātībā, nevis lai ieteiktu! Labāk paej garām..
Kas nav jautājums - ir gudri cilvēki! Acīmredzot viņiem ir garlaicīgi, viņi alkst komunikācijas)))
аватар Veronika7081
Andrej, ja no tavām iespējām es esmu par delfīnu botāniķi. Tas, ko es varu ieteikt no budžeta Alanijā ģimenes brīvdienām ar bērniem Baltkrievijas Republikā 2017. gadā, ir TT Pegasos tīkls: Royal 5 * (ģimenēm ar bērniem), Resort 5 * (lētāks nekā Royal, mierīgāks), Club 4 * pirmajā rindā (pat lētāk). Pludmale šajā tīklā ir 1 km, smilšaina, ar ērtu ieeju jūrā. TT tīkls Alanjā būs lētāks nekā jūsu 2 iespējas. Ja vēlaties Sidē, varu ieteikt budžeta ģimenes brīvdienas ar bērniem līdz šim Baltkrievijā 2017: TUI Magic Life Jacaranda 5 * (atvērta 2014. gadā, bet "pliks", kā jau visas jaunuzceltas viesnīcas, pieklājīgs serviss), Otium hotel ķēde (Seven Seas 1. rindā, Eco Club 2. rindā). Ja Kemerā, tad līdzšinējie Baltkrievijas budžeta piecinieki 2017: Otium Hotel Life, Mirada del Mar, Phaselis Rose, Euphoria Tekirova (2016. gadā gan serviss kliboja), Limak Park (uz 2 līnijām). Dārgāks nekā Limak Limar 1. līnijā, Alva Donna Word Palace. Vēl dārgāka ir Akka Antedon.
аватар Olgaolga153
andreyvip Un es tikai gribēju piedāvāt Beleku. Katram gadījumam iepazīstieties ar Papillon Belvil Hotels Resort & Spa 5 * Belekā. Viss ir tuvāk nekā Alanja.))) Ko jūs varat teikt par Dalamanu? Apskatiet Family Life Tropical Resort Sarigörm (piemēram, TT Hotels Tropical). Tur teritorija ir liela, un baseini ir normāli, un ir slidkalniņi, un animācija, kas jums nav nepieciešama, ir līmenī.))) Un pludmale ir liela un plaša. Tiesa, istabu skaits nav jauns, bet daļa ir ar pieklājīgu remontu. Un ekskursijas pa Egejas jūras piekrasti ir interesantas. Ar bērnu jūs varat doties uz Daljanu, ķert krabjus.
аватар Veronika7081
Atbilde uz Egypt22. Es piekrītu, ka Ali Bey tīkls (Ali Bey Park, Ali Bey Resort Sorgun, Ali Bey Club) Sidē ir vienkārši lielisks. Bet tas arī nekad nav lēts. Tīkla īpašniekam Ali Gyural vienlaikus pieder Gyural Premium Tekirova Kemerā un Gyural Belekā. Šīs divas ķēdes pozicionē sevi kā augstākās kvalitātes, luksusa brīvdienas. Viņiem ir augsts apkalpošanas līmenis. Bet jums ir jāmaksā par visām šīm priekšrocībām, un pēc Baltkrievijas 2017 standartiem to ir daudz.
аватар Veronika7081
Atbilde Olgaolgai153. Papillon Belleville Baltkrievijā 2017 uzlika dārgu cenu zīmi. Tomēr, tāpat kā viss Pappilon tīkls Belekā (gan Aisha, gan Zyugma). Neapšaubāmi, šis tīkls ir ļoti piemērots ģimenēm ar bērniem. Bet noteikti dārgāk nekā, piemēram, Dolphin Botanic.
аватар Veronika7081
Atbilde uz galja20, ja ir, ir ne agrāk kā no 1.07.17. Saskaņā ar ideju tas neattieksies uz Charm.
аватар Olgaolga153
Kamēr rakstīju savu ierakstu, parādījās jauns. Mirada del Mar ir ļoti laba viesnīca cenas un kvalitātes attiecības ziņā. Tiesa, ieeju jūrā es nesauktu par ļoti ērtu, tur pie ieejas oļi vietām nav mazi, kā vairumā Kemerovas viesnīcu. Bet, izņemot to, tas ir ļoti pienācīgs risinājums. Arī Otium Life ir laba. Tas atrodas netālu no Miradas.
аватар Veronika7081
Andrej, jums ir taisnība, Belekā ir ļoti maz budžeta iespēju. Un tā ir bijis vienmēr. Bet Baltkrievijas Republikas 2017 cenu politikas atbilstība ir redzama Sentido Letunia, Rio Kaya (lai gan, manuprāt, tas ir vairāk piemērots pāriem), Cristal ķēde. Bet šīs iespējas ir dārgākas nekā, piemēram, TT tīkls Alanjā. Pagājušajā gadā Lykia Belekā bija budžeta piecinieks Belekā Denizjaki ciematā, taču bija problēmas ar dienestu utt.
аватар andreyvip
No divām galvenajām iespējām es arī vairāk sliecos uz Nerd.
Liels paldies visiem par konkrētiem padomiem, izpētīšu un salīdzināšu piedāvātos variantus.
аватар donbass2012
Atbildēt uz Superoper73 komentāru
Gribu atzīmēt, ka atpūtas izvēle mūsu ģimenei bija patiešām veiksmīga!
Es noslēdzu līgumu ar ceļojumu aģentūru (2016. gada jūlijā), tas man izmaksāja šo viesnīcu ar pilnu paketi (ar izbraukšanu no Harkovas), ņemot vērā tūroperatora 6% atlaidi, tikai 34 000 UAH. par trim (apmēram 1360 USD), ko es novēlu visiem ...
аватар musja7
Papillon ķēde šogad ir sasniegusi traku cenu.
Alva Donna devās uz Armas tīklu, kas nozīmē "ardievu kvalitāte"
Akka Antenod ir laba viesnīca, bet, ja autoram svarīga laba iekļūšana ūdenī bērniem, tad ir iebraukšana ūdenī ar lieliem akmeņiem.
Delfīns ir laba ideja. Otium tīkls nav slikts, bet Dolphin tomēr ir labāks
аватар Veronika7081
Atbildēt uz musja7. Vai jūs kļūdāties par Alvu Donnu? Šis Amara Club Marine Beldibi (Kemerā) ir iekļuvis Armas tīklā.
аватар Veronika7081
Endrjū, ko tu domā? Vai jūs joprojām uzturaties Dolphin, vai arī apsverat tālāk?
аватар andreyvip
Kamēr esmu atlases stadijā. Es turpinu analizēt. Es izveidoju sev veselu šķīvi, kurā ņemu vērā atsauksmes, infrastruktūru un cenas. Delfīns joprojām ir viena no prioritārajām iespējām, bet ne vienīgā. Pievienoju manam sarakstam dažas viesnīcas no šeit piedāvātajām. Nedēļas nogalē mēs ar sievu sašaurināsim mūsu izvēlēto iespēju loku.
аватар Superoper73
Un es "Disalia Palm Garden-5" izvēlējos sevi jūnijam. Un atsauksmes un budžets ir lieliski. Par 13 naktīm 103000 par trim. Mums jāuzdod jautājums par viņu.
аватар Veronika7081
andreyvip, tieši tā: jums ir jāsavieno laulātais. :) Viena galva ir laba. Divi ir labāki. Veiksmi izvēloties! Lūdzu, beigās uzrakstiet, ko izvēlējāties.
аватар aviasmi
2016. gadā Botāniķis nestrādāja. Bet viesnīca ir lieliska, lai arī ne lēta. Tātad, ja izvēlaties Botanic, izmantojiet rezerves iespēju.
аватар Nikvikig
2016.gada aprīlī bijām Longbīčā.izcila viesnīca,nemaz nenožēloju.bērniem ļoti patika.Ēdiens bija pietiekami,izklaide arī.Istabas bija harmonijas ēkā,jauns un labs.gads, bet bijām pirmo reizi un nebija ar ko salīdzināt.labprāt aizbrauktu vēl.bet mums patīk apmeklēt dažādas viesnīcas.šogad tikai braucam uz botāniķa platīnu.par Long cenu mums ir nedaudz lētāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl