Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai kāds ir iegādājies RB tūres no join up vai tpg?
Kā viņiem vispār tagad klājas?Vai man vajadzētu apsvērt viņu viesnīcu rezervāciju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-02-187 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар babol
Jā,brauciet paši-no Kijevas kursē autobusi un vilcieni.Un viesnīcas ir viegli rezervēt.Tiesa,Baltkrievija ir dārga valsts (tūristiem)
аватар AllOverTheWorld
RB - agrā rezervācija
Tev noteikti neviens neatbildēs.... tas ir jāizlemj pašam.
Neuzvelciet atbildību svešiniekiem.
аватар babol
Atvainojiet, domāja Baltkrievijas Republika.
аватар brigantina35
Strādāju ar tpg agrās rezervācijas kampaņai, jautājumu nebija, un ne tikai Turcijā, bet par joint up kolēģi ļoti slikti runā, jo šis tūroperators nepilda savas saistības pret tūristiem. un tur katrs izdara izvēli pats, riskējot un riskējot. Izlem tu
аватар 3018886
Strādāja un ļoti neiesaku zaudēt naudu!
Samaksāju ar RB Joynik februārī Kiprā par 29.maiju par 1200 eiro un pēc nedēļas teica, ka lidojums pārcelts uz 4.maiju un cena visiem samazināta līdz 900 eiro... bija ļoti patīkami zaudēt 300 eiro un paliec mājās uz maiju! Neviens starpību neatgrieza, atteikuma gadījumā piedāvāja visu naudu par ceļojumu -10% un grivnās pēc NBU kursa 3 mēnešu laikā atdot uz Privat karti.
Tūrisma aģentūra sastinga un slepus teica, ka tikai piesūcekņi pērk, veicot agru rezervāciju, jo izbraukšana un cenas var mainīties uz slikto pusi klientam.
аватар agent_borabora
Saskaņā ar Joins un TPG teikto, es neriskētu rezervēt rezervāciju vēlāk kā 14 dienas pirms izlidošanas.
Agrīnai rezervācijai ir uzticamāki operatori: Coral, Teztur, Anex, Tui.
аватар 3018886
Nopirku Taizemi Puketu Pegazā 4 dienas pirms izlidošanas par USD 800 lētāk nekā agrā rezervācija, un viesnīcas kategorija ir daudz augstāka nekā piedāvāja iepriekš! Nav jēgas"slapināt ragus" apšaubāmās darbībās- nekādi ietaupījumi, bet problēmas garantētas!
аватар 3018886
Šobrīd, 5. martā Ēģiptē, Joynap ir 15% atlaide no cenrāža nekā pirms mēneša vai diviem, un dolāra vērtība jau ir kritusies par lielumu.
аватар moy_contakt
Kas attiecas uz RB, tā, protams, ir rulete, un ir apstākļi, kas patiešām ietekmē cenu. Pērn tāds apstāklis ​​bija aizliegums krieviem atpūsties Turcijā. Rezultātā RB izrādījās ļoti nerentabls. Bet šogad Krievija ies un kas zina, kas būs. Ja viesnīca nav svarīga, tad varat nesteidzīgi. Saskaņā ar Baltkrievijas Republikas teikto, rezervējiet ar Pegasus, pagājušajā gadā es gribēju 100% sodu, par ko es nezinu
аватар moy_contakt
Zvanu no telefona, T9... Bieži rezervēju pie Pegasus, Tui - viss bija ok. Pagājušajā gadā piebūve vēlamajai viesnīcai noteica cenu par 300 ye lētāk, bet atteikuma gadījumā 100% sods.. izvēlējās Pegasus
аватар AllOverTheWorld
par labām viesnīcām Turcijā un Baltkrievijā noteikti jā, bet ar uzticamākiem operatoriem.
аватар musja7
Turcijā pēc pagājušā gada pievienotajiem lidojumiem vairākas viesnīcas, kas tām šogad bija ekskluzīvas, kopumā atteicās atjaunot līgumus pat uz neekskluzīviem noteikumiem. Kā ziņo TPG, lidojumi bijuši Grieķijā
аватар 3018886
Mans draugs no Baltkrievijas ANEX martā uz augustu rezervēja Turcijai šiku viesnīcu Dolce vita Tekkirova 5* trim pieaugušajiem (maksāja 100%), jau tad teicu, ka būs popando pilnā apmērā... viņš izpūta vaigus . .. jā es tos izdarīju tad plēsīšu lupatu kā tuziku!)))), šī ir nopietna Aneksas kompānija.
Rezultātā pēc ierašanās viņi stulbi apmetās blakus esošajā Quinx Park Tekkirova, kas bija pilns ar kazahiem, piemēram, dizentērija Dolce Vita.Tātad izmaksu starpība starp viesnīcām tajā laikā bija vairāk nekā 2500 USD, nevienam nav atdeva starpību un naudu līdz šai dienai, piecas tikšanās jau notikušas tiesas.
аватар agent_borabora
Žēl, bet operators vienmēr patur tiesības apmesties jebkurā viesnīcā (ne zemāk par līmeni pēc operatora teiktā).
аватар moy_contakt
Uz kazaku rēķina pagājušogad viņu tiešām bija daudz visur, kā arī vietējie turki, jo lai nelidotu viesnīcās ienāca vietējā tirgū un nolaida cenas savējiem, lai viņi brauc. Tātad atpūšas turku-ukraiņu ģimene ar 5 bērniem, kur abi vecāki jau devās pieauguši uz 15 dienām, dzīvoja par 1500 ye divstāvu villā, kamēr mūsu tirgū tas maksātu ..... dofiga un vairāk. Un kazahi arī brauca ar superatlaidēm - tāds pats variants tajā pašā ģimenē kā mūsējais maksāja par 900% lētāk. Tāpēc nesalīdzini ar pagājušo gadu. Un pagājušogad maksājām (gājām tajā pašā laika posmā, uz vienu un to pašu viesnīcu 3 gadus pēc kārtas) krietni lētāk, par kādiem 1000 jums, bet no piebūves varēja paņemt vēl lētāk, bet apstākļu dēļ g. Baltkrievija, es neriskēju. Bet tas bija pagājušajā gadā, un viesnīcās bija spēcīga ekonomika, un tur vienkārši nepietika animācijas un personāla.
аватар Meltoma
Ir skaidrs, ka ir pāragri pirkt no mūsu TO, un tad tas būs dārgāks parastajiem TO, un 2 nedēļu laikā nebūs nevienas pienācīgas viesnīcas. Rulete.
аватар 19062005
Jau piecus gadus pērkam Baltkrievijā. Varētu paveicies, taču nebija nekādu problēmu ne ar Joyne Up, ne ar TPG. Šogad viņi arī rezervēja TPG
аватар 3018886
VISI NAUDU ZAUDĒ PATSTĀVĪGI - SAVU STULBUMU UN ALTĪBU PĒC!
аватар moy_contakt
Cienījamais 3018886! Jums nevajadzētu būt tik skarbam. Es kā cilvēks, kurš bieži ceļo gan patstāvīgi, gan ar uzturēšanu (atkarībā no valsts, mērķiem), teikšu, ka Baltkrievijas Republika ir laba lieta, kad runa ir par augstas kvalitātes viesnīcām, kuras ir pieprasītas 2 nedēļas. pirms vēlamais izbraukšanas datums būs tieši pieturā ((ja vēlas atpūtas laiks iekrīt pieprasītajos vasaras mēnešos, septembris, oktobris jau var ņemt bez RB).Bet ļoti svarīgi izvēlēties pareizo apkopi un rūpīgi izlasīt līgums.Bet, ja vēlmēs nav konkrētas viesnīcas, bet ir vienkārši saraksts ar to, kas tiek gaidīts no viesnīcas, šajā gadījumā var iztikt bez RB.
аватар brigantina35
Pilnīgi piekrītu iepriekšējai atbildei. Tā ir katra darīšana!! BET!! TA "Brigantina-Tour" strādā tikai ar uzticamiem tūrisma operatoriem, lai nesabojātu pārējos tūristus un viņu reputāciju. Manā praksē starpgadījumi nav bijuši. un vēl viena lieta: pat ja cena uzlēca, tūroperators (neteikšu kurš) dod atšķirību. Protams, ir patīkami rezervēt ekskursiju par pusi no cenas, taču ir arī citi iemesli, lai izmantotu "Agrāko rezervāciju". Ņemot vērā milzīgo pieprasījumu 2017. gada sezonā pēc galvenajiem galamērķiem: Grieķija un Kipra, Melnkalne, Turcija u.c., vienkārši ir nepieciešams iepriekš rezervēt tūri 2017. gada vasarai, jo vasaras sezonas kulminācijā numuriņi visās labākajās viesnīcās vienkārši nebūs pieejamas. Tie nebūs dārgāki, vienkārši principā nepastāvēs, un jums būs jāizvēlas no pārējiem.
аватар moy_contakt
Protams, nezinu, kas būs tuvāk izbraukšanai ar cenām, bet nu cena jau ir pieaugusi par nedaudz vairāk kā 500 ye un viesnīca tajos datumos, kurus apsveru, ir gandrīz kājā.... .. vēl ir dārgākas istabiņas....ar Rezervējot apsvēru daudz depozītu, bet tagad, protams, nesēžu un nesalīdzinu laiku, spriežu konkrēti pēc savas versijas. Man liekas, ka tāda bezmaksas kā pagājušajā gadā noteikti nenotiks.
аватар musja7
moy_contakt , tādas bezmaksas kā pagājušogad nebūs. Bet tas, ka šobrīd cena ir augusi un nokļuvusi "stopā", nenozīmē, ka pēc nedēļas būs tāpat. Piemēram, pēdējo divu nedēļu laikā cena jau pieaugusi par 300-400 dolāriem un kritusies. Un viesnīcas, kas bija pieturā, atkal ir atvērtas rezervēšanai. Un tomēr, piemēram, vienam no lielākajiem TO šogad ir tāda lieta kā labākās cenas garantija. Tie. pat ja iegādājāties ekskursiju un cena par to ir samazinājusies, jūs varat pārrēķināt par zemāku cenu
аватар moy_contakt
Es zinu šos operatorus - TUI un Join up .... Jūs noteikti nevarat sazināties ar pievienošanos, tā ir rulete ... un TUI ir labs un diezgan uzticams operators. Bet mums cenas netiks pazeminātas, ja nu vienīgi tāpēc, ka cenas Krievijas tirgum ir stipri pazeminātas un Krievija ir aizgājusi rezervēt.... pretējā gadījumā mums paliks tie, kas vēlēsies pirkt par tādām cenām .... mans personīgais redzējums par situāciju.
аватар musja7
mana_kontaktpersona. jā, tas ir tas, ko TUI šogad piedāvā
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl