Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāstiet man Turcijas viesnīcu un reģionu atpūtai ar bērnu
Pastāstiet man, uz kuru viesnīcu un kuru Turcijas reģionu labāk doties ar 3 gadus vecu bērnu? Vēlams tuvu lidostai, bērnam ērta ieeja jūrā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2017-02-177 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  49
аватар Pachok
Smiltis vai oļi? Kalni vai stepe?
аватар zamira197433
Jebkurā
аватар Olgaolga153
Ja izvēlaties Antālijas lidostu, varat redzēt viesnīcas Aksu, Larā vai Belekā. Pārsvarā ir labas lielas viesnīcas ar smilšainām pludmalēm. Piemēram, Papillon Belvil Hotels Resort & Spa 5 * Belekā.
Kemeras virzienā sastopami oļi, brīžiem lieli, pat laukakmeņi. Bet šeit jūs varat atrast labas viesnīcas. Lidostai tuvākie ciemati ir Beldibi un Goynuk. Beldibi meklējiet, piemēram, Akka Antedon Hotel 5*. Goynuk Mirada del Mar 5*, Otium Hotel Life 5*.
Ja izvēlaties virzienu uz Dalamanu, tad Sarygerme ciemats atrodas netālu no lidostas. Šeit var redzēt, piemēram, TT Hotels Tropical 4*.
Jūs varat uzņemt vēl divus desmitus. Viss atkarīgs no prasītās cenas.
аватар 19062005
Bijām Sidē ar 3 gadīgu bērnu. Nekad nenožēloju. Silta jūra, maigs saulriets, smiltis.
аватар brigantina35
Izvēlieties viesnīcas Belekā. Ieeja jūrā ir ļoti ērta. Varat izvēlēties vairāk nekā vienu iespēju. atkarīgs no jūsu budžeta.
аватар xena_pr
Paskatieties uz Laru, Beleku. Belek ir labākais variants: priedes, eikalipts, smiltis, gandrīz visas augstas klases viesnīcas. Larā varu ieteikt Royal Wings vai Royal Holiday Palace, abas vienas grupas viesnīcas. Royal Wings Hotel uzskatu par ideālu bērniem: 15 minūtes no Antālijas lidostas, lielisks serviss, liela zaļā zona, daudzi baseini, labs miniklubs, SAVS akvaparks ar slidkalniņiem, kontingents ir eiropieši, bet viss personāls runā krieviski. Vienkārši rezervējiet iepriekš. Jauku atpūtu :)
аватар eolimova
Gribētos budžeta viesnīcu, bet ne lētāko, galu galā braucam ar bērnu. Pludmale, manuprāt, ir labāka smilšaina.
аватар eolimova
Irina, kurā viesnīcā tu biji Sidē? Un lai tur nokļūtu, manuprāt, cik tālu jāiet no lidostas?
аватар Olgaolga153
No tiem, kurus es ierosināju iepriekš, skatiet Tropical (Sarigermē) un Mirada del Mar (Goynuk). Pārējie ir dārgāki. Abas viesnīcas ir lielas, īpaši Tropical. Ja budžets ir pārāk dārgs, tad varat meklēt vairāk. Bet paturiet prātā, ka viesnīcas līmenis (ēdināšana, apkalpošana utt.) ir atkarīgs arī no cenas zīmes.
Ar mazu bērnu labāk doties uz pārbaudītām (un, diemžēl, ne lētām) viesnīcām.
šeit ir saite uz manu pārskatu par Mirada: http://www.turpravda.com/tr/kemer/Mirada_Del_Mar-h17596-r190367.html
http://www.turpravda.com/tr/kemer/Mirada_Del_Mar-h17596-r190397.html
аватар zamira197433
Bija ar trim maziem bērniem Sidē. Viesnīca 3 *, ļoti lēta, bet ļoti laba. Viesnīca
"Side Jonah" ("Sānu dzīve"). Bija pat skats uz jūru! Atsauksmes par šo viesnīcu bija ļoti sliktas, pateicoties viņiem cenas bija smieklīgas. Gultas mīkstas, veļa tīra, izsalcis nebiji, ko vēl vajag? 5 * būs tā pati gulta, vairāk salātu, bet cena ir briesmīgāka.
Ieeja jūrā ir pati labākā - supermīkstas smiltis!
Atceros, ka cena diviem pieaugušajiem un trīs bērniem bija vienāda ar cenu vienam pieaugušajam 5* viesnīcā pretī "Princes", skats bija uz to.
аватар moy_contakt
Viss atkarīgs no budžeta, no vēlmēm, no vēlamo dienu skaita un vēlamā perioda. Es parasti izlemju par budžetu, nosaku tieši to, kas man vajadzīgs no viesnīcas (un es gribu daudz, jo brīvdienas Turcijā parasti ir brīvdienas bērniem 19, 10 un 4 gadus veciem). Un tad brauca pēc atsauksmēm. Tieši tad budžets ir neierobežots, viss ir viegli un vienkārši. Bet ja nav daudz naudas un gribas vairāk....Protams, ka Royal Wings Hotel 5 ir laba, bet cena ...... nu man tas ir nedaudz dārgi .... Klausieties pēc kāda padoma, nu man tas nav variants, jo kas citiem ir normāli, man tas var izrādīties vienkārši šausmu šausmas un otrādi. Tāpēc sāciet ar mazumiņu – izlemiet, ko tieši jūs vēlētos, izņemot pludmali ar labu ieeju – lūdziet meklēt šeit un dodieties! Un neļaujiet attālumam no lidostas jūs biedēt. Attālumi līdz 100 km ir diezgan normāli, un jūs varat paplašināt meklēšanu, neierobežojot sevi attālumā. Autobusi ir ērti (mani bērni vienmēr ir labi panesuši braucienus, un mūsu rekords ir 2,5 stundas no lidostas. Un manai meitai tajā laikā bija 1 gads.)
аватар musja7
Larā daudzās viesnīcu pludmalēs beriet ļoti smalki sasmalcinātus oļus, gandrīz smiltīs. Un tuvākajā attālumā no lidostas. Bet klubu viesnīcu nav. Laba viesnīca Larā - Barut Lara - ar labu ēdināšanu, koptu plašu teritoriju, labu bērnu animāciju, smalku oļu pludmali, kurā bērniem izdodas noskulpt bites. No viesnīcas līdz pludmalei 5 minūtes kājām vai maršruta autobusa braucieniem.. Protams, daudz kas ir atkarīgs no jūsu budžeta un prasībām
аватар musja7
Side no viesnīcām var redzēt Otium Eco. Tur bērniem viss ir nodrošināts. Šī ir bērnu viesnīca ar labu infrastruktūru viņiem un labu pludmali. Šogad viesnīca sagatavoja arī papildu bonusus bērniem. Bet mums jābūt gataviem, ka, tāpat kā visās bērnu viesnīcās, ir iespējami bērnu infekciju uzliesmojumi.
ps Sidē ne visas viesnīcu pludmales ir ideālas.
аватар Veronika7081
Atbildēt uz musja7. Barut Lara ir lieliska iespēja brīvdienām Antālijā, Larā, kas vēlas apvienot pludmales brīvdienas, iepirkšanos un pastaigas Antālijā. Bet par budžetu (kā autors jautā) šo viesnīcu diez vai var nosaukt. Viņam ir dārga cenu zīme, pat Baltkrievijā. Side: Otium tīkls arī nespīd ar lētumu. Un jums ir jāsaprot, ka Otium Eco Club atrodas otrajā rindā, un dārgākā iespēja ir Otium Seven Systems pirmajā rindā. Jā, piekrītu, ka ne visas Sides pludmales ir ideālas: jūrā ir plātnes, ir vulkāniskas izcelsmes akmeņi. Tāpēc vienmēr ir jāpārbauda ceļojumu aģenta ieteiktās iespējas. :)
аватар xena_pr
Viesnīca atrodas 2,5h no lidostas, ar mazu bērnu tas nav labākais variants! Pirmkārt, bērni ir dažādi, un, ja bērns vienkārši saslimst, tad mammai ceļojums pārvērtīsies par smagu darbu. Turklāt ceļš uz viesnīcu, ja tas ir grupas transfērs, var ilgt līdz 3 stundām. Un izlidošana atpakaļ uz lidostu vispār var būt 4 stundas pirms izlidošanas, un ja izlidošana ir no rīta, tad nakts vidū ar bērnu, kurš vēlas gulēt un ir nerātns, nav viegli aiziet.
Un Uv. moy_contact , cilvēks jautā, lai uzklausītu kāda padomu un tad izlemtu pats, tu arī "konsultējat"))
аватар Veronika7081
Autors, viņi jums raksta pareizi: jums ir precīzi jānosaka budžets, atpūtas periods un viesnīcas zvaigžņu vērtējums (vai tas būtībā ir pieci, vai budžets četriem). Daudz kas ir atkarīgs no tā. Tā kā smilšainas pludmales ir jūsu izvēlē, Kemera automātiski pazūd, jo ir oļu-smilšu pludmales (Beldibi ir lielāki oļi, mazāki Tekirovā). Antālijas piekrastē ģimenēm ar bērniem un lidostas tuvums - tā var būt Beleka (30-40 km no Antālijas lidostas) un Side (55-80 km no Antālijas). Jāsaprot, ka Belekā nav lētu piecinieku. Pagājušajā gadā lētākais piecinieks faktiski bija Lykia Denizyaki ciematā. Bet ir dažas pretenzijas uz atpūtu, apkalpošanu utt. Šogad cenas Baltkrievijā nav īpaši iepriecinošas. Papillon viesnīcu ķēde (kas ir minēta iepriekš) izvirzīja ne lētu cenu zīmi. Lai gan es neapgalvoju, ka tīkls ir ļoti piemērots ģimenēm ar bērniem. Autors, ja norādāt budžetu, atpūtas periodu un viesnīcas zvaigžņu vērtējumu, tad jums būs vieglāk ieteikt šo iespēju.
аватар Olgaolga153
Skatīt arī Crystal Family Resort & Spa 5 * (Belek, Bogazkent); Akka Alinda Hotel 5* Kemer, Kirish); Gloria Golf Resort 5* (Beleka); Primasol Serra Garden (ex. Club Belinda) 4* (Side, Kumkoy); Limak Limra (Kemera, Kirišs); Otium Eco Club (Sānos); Club Calimera Serra Palace 5* (Side, Kyzylot); Iberotel Palm Garden 5* Side (Kyzylaach)
аватар Veronika7081
Olgaolga153, Jūs apskatījāt 2017. gada cenu zīmi Baltkrievijas Republikā par Gloria Golf Belekā. Vai to nevar saukt par 5 * budžeta viesnīcu? :)
аватар Veronika7081
Lai gan Olgaolga153 ir no Krievijas. Klīst baumas, ka Turcijas viesnīcas šogad Krievijas tirgum uzlikušas cenu zīmi nedaudz lētāk nekā Ukrainas, taču, pat ņemot vērā to, Gloria Golf nebūt nav budžeta piecinieks.
аватар moy_contakt
xena_pr es lieliski saprotu,jo tuvāk viesnīca,jo labāk.Un ticiet man kā trīs bērnu mammai,kuras ar mums ceļo bieži un no 2,5 mēnešu vecuma man nav jāskaidro kas var notikt ar bērniem braucienu laikā.Tikai gribēju teikt,ka nevajag baidīties no viesnīcas attāluma no lidostas,it īpaši tajos gadījumos,kad ir iespēja izvēlēties tieši to,kas patika.Un uz 2,5h ceļojuma rēķina šis bija mūsu garākais transfērs-pagājušogad vienu un to pašu distanci pieveicām 50 minūtēs,varbūt vispārējais pārbrauciens atpūtnieku trūkuma dēļ izrādījās individuāls.Un uz padomu rēķina vienmēr iesaku palasīt pēc iespējas vairāk atsauksmju par dažādām vietnes un viesnīcas apraksts.Tur arī teikts par pludmali un ēdināšanu. Visu savu ceļojumu laiku nav gadījies, ka es būtu izvēlējies to viesnīcu, kuru ieteicis ceļojumu aģents vai kāds cits. Izpētu informāciju un saprotu, kas par vainu.Un pats vienmēr atrodu variantus gan cenai, gan kvalitātei un tieši ar to galveno komponentu klātbūtni, kas manai ģimenei ir svarīgi.
аватар Olgaolga153
Tomēr kā iespēja Garden Resort Bergamot Hotel 4 *. Viesnīca atrodas Kemeras centrā. Jūs varat staigāt pa pilsētu. Viesnīca neliela, ar pieklājīgu ēdināšanu, savs dārzs, viesnīcas shuttle autobuss aizved uz labu (savu) smilšu pludmali. Cena ir zemāka nekā viesnīcās tajā pašā Belekā.
аватар xena_pr
Un nav svarīgi, kurā mēnesī tu ēd? Ja ir maijs-jūnijs, tad varēs atrast labu viesnīcu kaut kādai akcijai, un ja jūlijs-augusts, tad pat izcili piecīši šajos mēnešos, diemžēl "nolaidiet latiņu" servisam par augstām cenām. uz brīvdienām lielās slodzes dēļ...
аватар Olgaolga153
serna7081 kaut kā nepamanīju, ka Turcija ir samazinājusi cenas krievu tūristiem))). Viņi tikai saka, ka šādas iespējas ir iespējamas saistībā ar plānoto Ēģiptes "atklāšanu".))) Un Gloria, protams, viesnīca nav lēta. Bet mums, kā pareizi minēts iepriekš, nav sākotnējo datu: nakšu skaita, izbraukšanas laika, atpūtnieku sastāva un, pats galvenais, plānotā ceļojuma budžeta. Kas vieniem ir budžets, citiem... pārmērīgi un otrādi.)))
Topikstarter raksta: "Gribētu budžeta viesnīcu, bet ne lētāko", "pludmale, manuprāt, labāk smilšaina", t.i. labāk nenozīmē obligāti, bet tikai vēlams utt. ))) Tāpēc jūs izmetat iespējas un pēc tam ļaujiet autoram pašam filtrēt informāciju atbilstoši savām vēlmēm un budžetam vai norādīt detalizētāku informāciju.))
аватар musja7
serna7081, Otium Eco otrajā rindā. Bet otrā rinda ir nosacīta, jo tur jāiet 5 minūtes ar kājām (vai ir paravozik). Cena ir diezgan pieņemama - tās nav dārgas viesnīcas. Tagad Otium ķēde ir iedevusi vēl labumus 5% atlaides veidā no viesnīcas + vismaz 5% atlaidi var ņemt no TA. Jūnija vidū skatos, ka 2 + 1 tūre uz 10 naktīm šeit maksā 1600. Ja ņem arī atlaidi, vai šogad tiešām dārgi par cenām Turcijā?
аватар elenka0
Autor, apskatiet Mirada del Mar viesnīcu Guynuk. Mēs tur atpūtāmies ar bērniem-super!
аватар Veronika7081
musja7. Paldies par Otium Eco Club cenām. Piekrītu, ka 2+1 par 10 naktīm, 1600 dolāri. - tas ir budžets. Taču atsauksmes pagājušajā gadā bija pretrunīgas. Vai arī tas ir pārspīlēts? Un kā ar Otium Seven Systems par cenu Baltkrievijā 2017. gadā?
аватар agent_borabora
Tuvākās Antālijas lidostas pludmales ar perfektām smilšu pludmalēm ir Lara un Belek. Izvēlieties jebkuru viesnīcu atbilstoši savam budžetam.
аватар agent_borabora
Taču viesnīcas Larā vai Belekā nav budžeta kategorijas. Tāpēc zelta vidusceļš ir Side, proti, Otium viesnīcas.
аватар Veronika7081
Atbildēt agent_borabora. Man personīgi ir samulsums viesnīcā Otium Seven Seas pirmajā līnijā Sidē - tādas ir daudzu atsauksmes par plātnes gabaliem jūrā, un, cik saprotu, tie ir diezgan asi un pati pludmale ir maza. . Un viesnīcā Otium Eco Club - šī ir 2. līnija, pludmale ir 450 m no viesnīcas. Šķiet, ka tas ir nedaudz, bet tas ir kaitinoši. Nu es saprotu, ka tur iebraukšana jūrā ir līdzīga?
аватар agent_borabora
Otium Seven Seas pludmalē 1 no 10 atsauksmēm norāda uz kāda veida plīts klātbūtni. Bet, ja aizbrauc uz Otium Eco Club pludmali, tad tur neviens krāsni neatrod.
Par šo cenu ir grūti atrast alternatīvu.
Viesnīcas ar ideālu smilšainu ieeju bez plāksnēm un citām niansēm jau maksā augstākas izmaksas.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl