Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet viesnīcu Turcijas Egejas jūras krastā
Lūdzu, sazinieties ar viesnīcu, kas atrodas Turcijas Egejas jūras krastā. Atvaļinājums no jūnija vidus, vai ūdens būs ļoti auksts? Vēlos rezervēt Baltkrievijā līdz februāra beigām. 3 pieaugušie, nav liels budžets. Apskatījos viesnīcas Belcekiz beach club, Jiva beach resort, varbūt ieteiksiet ko citu. Ja būs auksts, esmu gatavs apsvērt Kemeru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-02-137 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар Superoper73
Laiks būs brīnišķīgs, bet Egejas jūras piekrastē ūdens ir vēsāks. Meklējiet viesnīcas Marmarisā, kur var atrast adekvātākas cenas, viesnīcu ir daudz. Pirms kādiem trīs gadiem mēs atpūtāmies jūnijā Marmarisā, Green Plane, teiksim, ūdens bija ļoti atsvaidzinošs.
аватар Stepnova8473
ūdens tur vienmēr ir auksts. Mēs bijām augustā, bija ļoti karsts un ūdens auksts.
аватар markhay_alena
Marmarisā man ūdens ir daudz aukstāks nekā Bodrumā. Vējš bija katru dienu, Marmarisā bijām 3 reizes, peldēju normāli tikai Turunc, tur bija vissiltākais.
Bodrumā pērn jūlija sākumā ūdens bija 25 C. ļoti ērts, pat pārāk silts ;)))
Jiva Beach Resort ir lieliska viesnīca, taču ūdens Fethiye ir arī vēsāks nekā Sidē, Alanjā.
аватар TINAEkb
Vispirms precizēsim, ka izvēlētās viesnīcas atrodas Fethiye rajonā (Jiva pludmale Kalisā, Belcekiz pludmales klubs Oludenizā) un tur atrodas Vidusjūra. Ūdens jūnijā būs tāds pats kā Antālijā vai nedaudz siltāks.
No viesnīcām Dživa ir labāka par Belcekizas pludmali, taču pludmales atšķiras. Kalisā vējš vienmēr pūš no 12 līdz 17, to ņem vērā, izvēloties atpūtas vietu.
аватар Meltoma
Man ir svarīga siltā jūra un laba pludmale.Iesakiet nesliktas viesnīcas,varbūt no savas pieredzes.Bodrumā būs siltāk nekā Marmarisā?
аватар zamira197433
Bijām Turunc in Dora My Meric 4*,
ļoti patika. Mājīgi un silti, nav dārgi.
аватар TINAEkb
Ja salīdzinām Bodrumas un Marmarisas ūdeni, jāņem vērā, ka dažādos apgabalos tas atšķiras. Bodruma: Torbā ūdens ir siltāks nekā Ičmelerā (ciems Bodrumā), un Turgutreisā ir ļoti vējains. Marmarisa: skaistā Nirvana pludmale pie Icmeler (ciems Marmarisā), ir laba Sentido Orka Lotus Beach viesnīca, ja tā ir dārga, tad paskatieties uz kaimiņu viesnīcām.
аватар TINAEkb
Meltoma, ja jums ir mazs budžets Jiva pludmalē, tad neuzskatiet Dora My Meric 4 *, sliktu viesnīcu.
Paskatieties, uz kurām viesnīcām dodaties ar zemu budžetu, un nāciet šeit ar sarakstu un savām vēlmēm, kolektīvais prāts palīdzēs jums izvēlēties.
Izlemiet par reģiona izvēli, Bodruma, Marmarisa, Antālija ir ļoti atšķirīgas pēc brīvdienu veida.
аватар Meltoma
Paldies zamira 197433 Es paskatīšos
аватар markhay_alena
TINAEkb Torbā ūdens ir siltāks nekā Ičmelerā (ciemats Bodrumā),
Ičmelers atrodas Marmarisā, nevis Bodrumā.
nejauciet autoru ;))))
аватар Meltoma
Liels paldies TINAEKb! Principā skatījos dažādus TO. Saraksts nav mazs, uzrakstīšu nedaudz vēlāk. Es neizlēmu par reģiona izvēli, siltā jūra ir ļoti svarīga, taču to ir grūti paredzēt. Braucam 2 pieaugušie un dēliņš 15 gadus vecs.Gribu jauku, ne mazo pludmali, pieklājīgu viesnīcu un iespēju nedaudz pastaigāties.
аватар TINAEkb
Par markhay_alena
1) Ičmelers (Bodruma)
Turcija, Egejas jūras reģions, Muglas province, Bodruma (rajons)
2) Ičmelers (Marmarisa)
Turcija, Egejas jūras reģions, Muğla province, Marmarisa (rajons)
Jūs nezināt, ka Turcijā ir vairāki Ičmeleras, Beldibi, Kemeras uc ciemati?
аватар TINAEkb
Meltoma, būtu jauki sākt no ceļojuma budžeta un tām viesnīcām, kurās jau esi atpūties.
Ja vēlaties pastaigāties, nedomājiet par Marmarisas ciematiem, piemēram, Turunc, tā ir ģeogrāfijas robeža. Arī pati Marmarisa, jūrai tur nav nozīmes, pludmales niecīgas. Labas pludmales Didimas (Bodrum) rajonā, šeit es neko neieteikšu, es vēl neesmu tur nokļuvis.
аватар Igor_m
Jā un nē Turuncs - TINAEkb tiesības. Apskatiet viesnīcas uz dienvidiem no Kusadasi (Güzelçamlı, Soğucak), pilsētām Dikili, Ayvalık. Vai tālāk uz ziemeļiem - Assos, Gökçeada sala. Esmu tur bijis, man tas ir īsts atvaļinājums. Varbūt arī tev?
аватар Meltoma
TINAEkb Turcijā bija tikai vienu reizi, Sidē.Ēģipte tika dota priekšroka jūras dēļ. Un viesnīcas izvēlējās lielas ar akvaparkiem bērna dēļ.Tagad bērns ir pilngadīgs un gribu klusu viesnīcu.Budžets 2000-2200+-$.
izvēlēties no
Jiva pludmales kūrorta viesnīca
Beļceķa pludmales klubs (lagūnas dēļ)
Salmaki kūrorts
La blance kūrorts
Yasmin Bodrum kūrorts
Mirage pasaules kūrorts
Karaliskā Asarlik pludmale
Lykia botanica
Joprojām skatos Kemeru
Slavas rezidence Kemera
Slavas rezidence Goynuk
Queens Park Le Jardin
Lielais Kemeras parks
аватар Meltoma
Paldies Igoram. Neesmu skatījies Kusadasi.Esmu pietiekami daudz redzējis video par Oludeniz, tas ir ļoti skaists! Tāpēc es pieskatīju viesnīcu Zilajā lagūnā, bet neesmu pārliecināts, vai ir vērts tur atrasties visu atvaļinājumu, varbūt pietiks tikai ar vienu dienu.
аватар musja7
Joprojām skatos Kemeru
Slavas rezidence Kemera
Slavas rezidence Goynuk
Queens Park Le Jardin
Lielais Kemeras parks
No šī saraksta (salīdzinājumam) ar labu servisu tikai Fame rezidence Kemer vai Grand park Kemer
. Bet Fame rezidence Kemer atrodas Kemeras centrā tieši promenādes piekrastes zonā. Tai nav savas teritorijas, piemēram, klubu viesnīcām. Ja gribi mieru, tad ne šeit. Bet pluss joprojām ir Kemeras centrs, kur var vienkārši iziet ārpus viesnīcas un kārtīgi pastaigāties.
Grand Park Kemer- Apkalpošana un ēdiens ir labs. Mīnuss (lai gan relaksējošai atpūtai vienas viesnīcas ietvaros tas var būt pluss) - atrodas Beldibi, diezgan nomācošs ciemats un pašā nomalē.Pludmalei ir savas īpatnības - ieejot no krasta, nevis platformas - tur ir akmeņi (lielākajai daļai viesnīcu Beldibi ir tāda nesakopta pludmale, kur ir mazi oļi un betona akmeņi)
аватар musja7
Marmarisā un Bodrumā jūnija sākumā jūra būs aukstāka nekā Kemerā. Es nezinu jūsu budžetu, bet, ja iespējams, varat skatīties Liberty Lykia. Tas atrodas 3 km attālumā no Oludenizas ļoti skaistā vietā. Un viesnīca laba.Atpūtai atpūtai pieaugušajiem arī lieliski, jo. ir zonas, kur līdz 12 gadu vecumam ieeja aizliegta (līdz 16 gadiem sporta zālē neielaiž) Bērniem tur ir izklaide.
аватар Meltoma
musja7 atvaļinājums no 19.06, budžetā rakstīja augstāk, Liberty Lycia ir dārga diemžēl.
аватар Olgaolga153
Liberty Lykia (ex. Lykia World Oludeniz) nekad nav bijusi budžeta viesnīca. Abas viesnīcas, kuras sākotnēji izvēlējās autors, ir diezgan cienīgas. Es paliktu Belcekiz pludmalē. Oludeniz ir brīnišķīga vieta. Diezgan mierīgs, salīdzinot ar Marmarisu. Ciemats ir mazs, sastāv tikai no viesnīcām, pārsvarā mazām. Ja vēlaties iepirkties, varat braukt uz Fethiye. Transporta satiksme ir lieliska, dolmush atiet ik pēc 10 minūtēm. Belcekizas pludmale ir plaša, oļi, labāk ir uzkrāt akvašuvas. Viesnīcai ir sava pludmales zona ar saulessargiem. Var tikt arī līdz iesmai (Zilajā lagūnā), tur ir smiltis, bet ieeja ir maksas.
Kas attiecas uz ūdens temperatūru, to ir grūti prognozēt, taču parasti tā īpaši neatšķiras no Kemeras ūdens. Marmarisā, starp citu, ūdens temperatūra nav daudz zemāka kā Kemerā vai Fethijā, taču Marmarisa ir vējains reģions, tāpēc to pašu temperatūru uztver pavisam savādāk.
аватар musja7
Olgaolga153 tas nebija budžeta, bet tieši pagājušajā nedēļā bija ļoti labas cenas jūnijam. Mana māsa nopirka tūri jūnija vidum par 2+1 uz 10 naktīm par 2200
аватар Olgaolga153
musja7 Ar Liberty cenu zīmi viņi bija ļoti pārsteigti! Viesnīcas Egejas jūras piekrastē ir diezgan dārgas. Tādā ziņā, ka līdzīgas Kemerā ir lētākas. Un Lykia World, kā arī Letuniya ir brīnišķīgas viesnīcas ar lielu teritoriju, kaut arī ar vecu istabu skaitu. Bet es tos nesauktu par budžetu.
Varbūt Ukrainā viņiem ir akcija?)))
Meltoma Ja vēl neesat izlēmis par reģionu un viesnīcu, tad Antālijas piekrastē varat apsvērt šādas iespējas: Belek Beach Resort; Grandhābers (Kemeras centrā); Mirada del Mar (Kemer Goynuk).
Bet tomēr es izvēlētos virzienu uz Dalamānu.)))
аватар lazy_person
Jūnijā Ičmelerā ir ļoti jauki. Vairākas reizes devos maija beigās (no 26..27.maija) ar pāreju uz jūniju. Lieliska vieta, īpaši "Nirvana Beach" ...tur ir lieliska pludmale, ļoti tīra jūra. Vienmēr mierīgs. Viesnīcu ir daudz, taču lielākā daļa no tām atrodas Ičmeleras līcī un tikai "Sentido Orka Lotus Beach" atrodas skaistākās pludmales interesantākajā vietā.
аватар lazy_person
Meltoma, te raksta"Marmarisa ir vējains reģions"? Tas ir pilnīgs absurds! Marmarisu no visām pusēm ieskauj kalni. Jūra Marmarisā vienmēr ir mierīga. Šis ir liels, milzīgs līcis, kuru no visām pusēm ieskauj kalni... ir tikai neliela izeja uz atklātu jūru. Labākā vieta pašā Marmarisā ir Sitelera rajons, kur jūra ir skaidra. Ja jūs dodaties uz Marmarisu, tad jums ir jāizvēlas viesnīca Sitelerā. Bet vēl labāks ir ICCMELER (mazs ciems netālu no Marmarisas). Izvēloties viesnīcu, tās visas tiek pozicionētas kā Marmarisas viesnīcas. Jāskatās kartē un jāizvēlas viesnīca Ičmelerā.
аватар dinakulikova
Divus gadus jūnijā bijām Turgutreis - labs ūdens. Protams, ne kā augustā))), bet peldēties ir labi. Bet man teica, ka tā ir paveicies.
аватар musja7
Olgaolga153 Lykia uz noteiktu laiku piešķīra viesnīcas "īpašo cenu". Bet tagad cena jau augstāka - 2600-2700 par to pašu periodu
аватар Meltoma
Olgaolga153 Paldies, apskatīšu piedāvātās viesnīcas.Par reģiona izvēli vēl neesmu izlēmusi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl