Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Plānojam nedēļu ilgu atvaļinājumu Turcijā 30.maijā, Kamjuvā. Kādi laikapstākļi tur šobrīd un kā jūrā?
Plānojam nedēļu ilgu atvaļinājumu Turcijā 30.maijā, Kamjuvā. Kādi laikapstākļi tur šobrīd un kā jūrā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2016-12-037 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар dod1962
Karstums iestājas no 15. jūnija, un pēcpusdienā nav karsts līdz 30. Ūdens no 23 līdz 25 vēl nav iesilis stundām ilgi, stundām nevar peldēt, ātri atdziest un izkāpi krastā. un uzreiz iesildījās. Viesnīcas tur katrai gaumei, daudzas ar *rezervāciju*, tas ir, viesnīca, ārā neiet. Lai jaukas brīvdienas.
аватар dod1962
30. maijs Antālijas piekrastē pēc mūsu standartiem ir vasaras kulminācija. Joprojām nav slikts karstums, bet pa dienu jau vakaros ir nedaudz karsts, parasti aizsmakuma nav, bet jūra vēl nav sasilusi kaut kur ap 24 grādiem un gaiss dienā jau ir 30 ar var un galvenais. Peldēties var tikai īsu brīdi, pēc tam atdziest. Izgāju krastā un uzreiz kļuva silts, tāpēc bija diezgan ērti. Pēc 15. jūnija mēs parasti pārcēlāmies uz Marmarisu tuvāk Egejas jūrai, kur karstums iestājas mēnesi vēlāk.
аватар alex45
Maija beigās-jūnija sākumā atpūtos Kirišos, tā praktiski ir Kemera. Jūra jau ir sasilusi (24 grādi man ir skaists ūdens, tu tajā atvēsinies no gaisa karstuma), bet gaisa temperatūra nav tik augsta kā vasarā. Kopumā ērti.
аватар ollennka
Maija otrā puse un jūnija pirmā puse ir greznākais laiks atpūtai Kemerā, tāpēc gaiss un jūra jums būs lieliski piemēroti.
аватар duhovnayae
Liels paldies jums visiem! Ko jūs varat teikt par Camyuva pludmali? Runājot par stāvošo viesnīcu vai tā.
аватар dod1962
Par siltuma trūkumu piekrītu visiem. Bet kā ar ūdeni? Kādreiz viss bija kārtībā, bet pēc Taizemes ar ūdens temperatūru 27-29 šogad jūnija sākumā ūdens šķita kopumā auksts, pareizāk sakot vēss, bet diezgan piemērots peldēšanai 10-15 minūtes un krastā, un Tae mēs varējām stundām peldēt, neizkāpjot krastā.
аватар dod1962
Kāds ir jūsu viesnīcas pareizais nosaukums? Mani bērni Čamovju atpūtās kaut kādā šikā viesnīcā. Mums personīgi jebkura viesnīca tiek uzskatīta vienkārši par izmitināšanu. Šogad bijām 2* pirmajā līnijā Kemerā pašā mūsu centrā bija no 5 līdz 10 cilvēkiem, bet vairāk par 30 istabām. Baro bez frills, bet garšīgi mājās. Atpūta pēc personīgās programmas ar pastāvīgiem braucieniem uz kalniem un apkārtni. Mums staigāt pa kalniem no Kemeras līdz Kirišam ir tikai 2 stundas. Un tāpēc mēs nejutām lielu atšķirību starp 5 zvaigžņu ģimenēm, kurās bijām iepriekš, un 2 * netālu no Lagostas, jo mēs nesēžam viesnīcā un nav lielas vēlēšanās pārmaksāt par 100 dolāriem dienā. Lai gan ir patīkami reizēm justies kā barčukiem, bet ne uz ilgu laiku. Man šis konts nepatīk vairāk kā Taizeme. Paēd brokastis un dodies tur, kur vēlies pats izklaidēties. Negaidiet, kad animācija tiks izklaidēta.
аватар dod1962
Un viesnīcā galvenais, cik ilgi tu aizbrauc līdz jūrai, var vai nu raudāt, vai arī vajag ģērbties.
аватар duhovnayae
Camyuva pludmale
аватар moy_contakt
Mēs vienmēr atpūšamies 20. maijā, un parasti šī ir Turcija. Un laikapstākļi vienmēr ir izcili, bet šogad var teikt, ka sanāca.... bērni jūrā nepeldējās, pēc eksotiskām zemēm ūdens viņiem bija auksts. Sēdējām apsildāmajos baseinos, jo kur nebija apkures, ūdens bija ledus auksts.
аватар asd.mccormic
Šogad ar ģimeni uz Alaniju devāmies tieši maija beigās. viss ir lieliski, izņemot jūru.
Vispirms bija jāielec dušā un tad tikai jūrā. vispār pat aukstāks par Issyk-Kul. Baseini tikko sāka iesildīties.
Jādomā, ka Kemerā, iespējams, nevarētu uzkāpt jūrā.
vispār jau piekto reizi pārliecinājos, ka jūra ir tikai septembrī... pats vairs neriskēšu. tas tiesa
аватар lazy_person
Camyuva būs labi. Tur ir skaista, plaša pludmale, zila jūra, daudz skaistāka nekā Kemerā. Arī laikapstākļi būs komfortabli. Var doties 20. maijā. No 30. maija jau vasara! Camyuva viens trūkums ir ciems.
аватар lazy_person
Fotoattēlā redzama Camyuva pludmales panorāma, kas atrodas blakus viesnīcai "Fantasia Hotel De Luxe". Fotoattēls ņemts no Fantasy Pier.
аватар lazy_person
duhovnayae
Par Camyuva Beach Hotel varu teikt, ka tās nosaukumā ir minēts "Pludmale", bet patiesībā viesnīca neatrodas pirmajā pludmales līnijā. Tas atrodas otrajā un pat trešajā līnijā, blakus galvenajam ceļam. Bet tas nav galvenais, tas nav tālu no pludmales. Viesnīcai praktiski nav teritorijas, ir tikai baseins un telpa ap baseinu
аватар duhovnayae
Paldies!
аватар Olgaolga153
Katram ir sava komforta temperatūra. Man personīgi nav īpaši patīkami peldēties maijā un pat jūnija sākumā Turcijā, esmu termofīla.))) Gaiss, protams, ir pati lieta! Un vēl daži cilvēki. Un viss zied un smaržo. Skaistums!
аватар lazy_person
Olgaolga153
Šogad bija no 24.05. līdz 11.06. pašā Antālijā ("Porto Bello Hotel") un no 15.09. līdz 05.10 Kemerā ("Viking Nona Beach"). Atpūta maijā-jūnijā man patika daudz vairāk nekā septembrī ... kopš 24.maija jūra jau diezgan silta (+22...23). Šādas jūras temperatūras šobrīd nav ne Krimā, ne Kaukāzā, un jūnijā jūra jau pilnībā sasilst. Bet šis ir vasaras sākums, viss zied, atveras, dienas garums palielinās, atpūtnieku vēl nav tik daudz, viesnīcas sāk strādāt ar pilnu jaudu (jaunas sezonas sākums). Oktobrī aina ir pavisam citāda – izgaist...
Šeit ir Camyuva pludmales foto oktobra sākumā (10/05/2012)..mākoņi, vējš..)
аватар Olgaolga153
inextenso
Es mīlu septembri un oktobri! Galvenokārt ūdens temperatūras dēļ. Man +23 ir gandrīz sals.)))
аватар ollennka
Ūdens temperatūrā virs +24 karstumā vairs neatsvaidzina, man personīgi riebjas iekāpt siltā ūdenī, bet katram sava gaume, protams...
аватар moy_contakt
Patiesībā, ja runa ir par pieaugušajiem, tad (es tā domāju) var iet jebkurā laikā un peldēt jebkurā temperatūrā. Un ja ir atvaļinājums ar bērniem...tad jādomā vai būs ērti bērniem.Jau vairākus gadus pēc kārtas šķiet,ka mums ar vīru ir iespēja paņemt ārā visi bērni atvaļinājumā - 3, 10 un 19 gadi (pagaidām) uz jūru un kā likums tā ir Turcija un visus gadus bija lieliski un ūdens jūrā un bērni bija piemēroti (jaunākais ir bijis ceļoju ar mums kopš 2,5 mēn.) un šogad salstējām un tikai mēs ar vīru peldējāmies jūrā un mans dēls vienreiz peldējās..... un kāpēc mēs braucām uz jūru, sēdējām baseinos.. .. Līdz ar to 2017.gadā mainām atvaļinājumu grafiku un dosimies augusta beigās-septembra pirmajā pusē. Esmu pārliecināts, ka tādam sitienam kā šogad noteikti nevajadzētu notikt.
аватар lazy_person
mans_kontakts
Un kurā konkrētā vietā Turcijā tu tā "iesaldēji"? Esmu pašā Antālijā Konjaalti kopš 24.maija...visas 20 dienas no pirmās uzturēšanās dienas peldēju katru dienu.Peldēju tālu un ilgi. No jūnija pirmajām dienām jau ir īsta vasara..
аватар moy_contakt
Alanijā esam kopš 21. maija. Jūrā bija ap +18. Cilvēki peldējās tikai apsildāmos baseinos. Kā es varu tik precīzi zināt ūdens temperatūru? Jo viena no akvaparka daļām bija ar plūstošu jūras ūdeni (tas tika nepārtraukti sūknēts no jūras un atbilda tās temperatūrai) ūdeni, un tur pajautājām viesnīcas darbiniekam cik tur ir grādi un viņš mums parādīja kur jāskatās. Laiks likās saulains, bet tomēr uz peldvietu ieradās ģērbušies un sāka peldēties ap 11 un ne agrāk, jo nebija pat vēlmes izģērbties, bija forši.Visa viesnīca sēdēja ekskluzīvi apsildāmos baseinos.. ... Viesnīca bija gandrīz 100% piepildīta, un visi izrādījās tādi saldētavas kā mēs :)
аватар lazy_person
mans_kontakts
Dīvaini, mēs bijām ar tevi gandrīz vienā laikā. +18 - jūrā ir ļoti zema temperatūra, peldot tādā temperatūrā elpa spirālē. Jūs varat tikai iegremdēties un krastā ...
18 grādi, tāda temperatūra jau notiek Miskhorā jūnija sākumā ... un jūs runājat par Alaniju, nedēļu agrāk.
аватар moy_contakt
Jūrā kājas krampjos no aukstuma. Bet mēs ar vīru iekāpām +9, jūs mūs nenobiedēsiet, bet te ir bērni..... iedodiet viņiem ūdeni +23, vai vēl labāk +25-27 ...... Uz sākumu jūnijā ūdens jau bija ap 20, un katru dienu vasara uzņēma apgriezienus, bet mūsu atvaļinājums bija tikai 10 dienas, tāpēc mums nebija laika normāli izpeldēties jūrā. Maijā katru gadu atpūšamies un vienmēr peldējāmies, bet šogad ne...
аватар lazy_person
Šī fotogrāfija uzņemta 2016. gada jūnija sākumā (01..03. jūnijā). Kaleiči pludmale (Antālija).
аватар moy_contakt
Tāpēc es tev ticu, bet arī nemeloju :) un diemžēl ar šādu foto nevaru lepoties, jo mūsu pludmale bija tukša....
аватар musja7
Camyuva Beach 4 * - budžets 4 otrajā rindā. Bet tas ir tuvu jūrai.Pirms 2 gadiem tur visas istabas tika sakārtotas un viss bija tīrs. Bet, manuprāt, šī viesnīca nestrādāja 2016. gada sezonā (varu kļūdīties, bet piedāvājumu sarakstā to neatceros). Ieteiktu tagad nesteigties ar tūres iegādi maijam. Jā, vairākām viesnīcām jau ir atvērtas agrākas rezervācijas uz Turciju. Taču cenas šai agrākajai rezervācijai nav zemākas kā tās bija 2016. gada pavasarī. Tāpēc ir jēga pagaidīt līdz februārim-martam. Kad maijam ir īpaši viesnīcu piedāvājumi. Maijā viesnīcas reti ir pilnas noslogojums, tāpēc dod labas atlaides. Atbilstoši laikapstākļiem: maija beigas - lielisks gaiss. Joprojām nav siltuma un nav briesmīga mitruma. Bet jūra man ir auksta. Divi gadi (2015. un 2016. gadā maija beigās un jūnija sākumā jūra bija 19-22). Man šī ir auksta jūra.Bērniem vēl jo vairāk. Ne visās viesnīcās peldbaseini tiek apsildīti. Manuprāt, labākais laiks atpūtai ir jūnija otrā puse vai septembra pirmā dekāde.
аватар lotos12345
Šajā viesnīcā strādā brīnišķīga jauna sieviete Nataša no Odesas, tagad esam draudzenes ar klasesbiedriem, var pajautāt par laikapstākļiem un visu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl