Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Sveiki! Lūdzu, palīdziet izvēlēties viesnīcu ģimenes atpūtai Turcijas Egejas jūras piekrastē.Antālijas piekraste ir kļuvusi garlaicīga. Gribu redzēt jaunu reģionu, kalnus un ērtu ieeju jūrā
Būšu ļoti pateicīga par padomu vietas un viesnīcas izvēlē.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2021-05-243 gadā atpakaļ
Atbildes  •  37
аватар Igor_m
Kur gadījies viesoties Antālijā, ko redzēt, kas bija "pall"? Un es apņemos sniegt jums nepieciešamos padomus, galvenokārt ņemot vērā kalnus, jūru, pludmales, apskates vietas.
аватар Olena7777
Antālija un visa piekraste līdz Tekirovai ieskaitot. Pēdējo reizi, kad sasniedzām Kasu ar mašīnu...tad es pats garīgi nolēmu, ka vajag atvērt jaunu Turciju Egejas jūras virzienā.
Vispār es gribu jaunas vietas. Es skatos uz Bodrumu, Marmarisu, Fethiye - bet joprojām nav īsti skaidrs, kur ir jūra bez pārsteigumiem - lasīju, ka kaut kur nav ļoti labi ... tad upe ieplūst un nes dubļus, tad kaut kas cits.
аватар Vika284
Olena7777, lai jūs varētu kaut ko īpaši ieteikt, jums ir nepieciešama šāda informācija
paredzamais budžets
atpūtas periods
Atpūtas dienu skaits
Tūristu sastāvs, 2 pieaugušie vai bērni, ja bērni, cik veci ir bērni
Bez budžeta Hillside Beach Club, Lujo, Six Senses Kaplankaya, D Maris Bay
аватар Vika284
Jūs varat atvērt jaunu Turciju citā virzienā, Mersin un Mersin reģionā, pludmales ir labas un bez liela masu tūrisma no mūsu valstīm un ir daudz atrakciju
аватар Veronika7081
Apsveriet Fethiye, ja Antālijas piekraste ir "pall". Piemēram, Liberty, ja budžets atļauj. Fethiye daba ir burvīga.
аватар juliia75
Paskaties cauri Marmarisai, atpūtāmies Green Nature Diamond 5 *. Līcis, bezvēja, ieeja jūrā ir mazi oļi. Līdz Marmarisas centram 2 km, ejot kājām līdz dziedošajām strūklakām. Jūs varat doties ar prāmi uz Grieķiju. Bet, es dodu priekšroku Antālijas piekrastei - ūdens temperatūra ir daudz augstāka. Bija jūlijā un Marmarisā, un Bodrumā ūdens temperatūra nepacēlās virs 22 grādiem.
аватар tovmostplast
Labdien. Protams, tas ir galvenais – Bodrumā, Fetijē un Kemerā ūdens temperatūra ir ļoti atšķirīga, Antālijas piekrastē ūdens ir daudz siltāks. Un jūs varat iepazīties ar vairākām pilsētām, it īpaši, ja esat ar automašīnu. Neiesaku apstāties tikai Marmarisā - tādu odzi nekur neesmu redzējis - jūra ir tikai atkritumu izgāztuve. Un Fethiye, Bodrum nav nekas tāds, protams, tos nevar salīdzināt ar Kemeru dabas skaistuma ziņā (daudz sliktāk), un jūra ir daudz aukstāka, bet jums vajadzētu patikt un atkal uz priekšu jauniem piedzīvojumiem.
Ar cieņu, Vladislavs.
аватар ollennka
Es ļoti iesaku Cheshme, Ilydzha ciems. Ideālā gadījumā Radisson Blu, taču ir daudz lētāku viesnīcu. Ieeja jūrā ļoti maiga, ūdens gaiši tirkīzzils, nākamreiz Turcijā dotos uz turieni.
аватар OlenaTkachenko
Lieliska vidējas klases viesnīca Marmarisā
Sentido Orka Lotus Beach 5 *, daba pasakaina, jūra skaistas krāsas un skaidra, augustā ūdens 25-26 (mums bija), aukstāks nekā Vidusjūrā, bet mums pat patika
аватар Olgaolga153
Kas attiecas uz jūras ūdeni. Piekrītu par Bodrumu, tur ir Egejas jūra, un tur pat vasarā ir vēsāks par Vidusjūru. Bet viņa ir gatava iestāties par Fethiye.))) Daudzas reizes viņi sadalīja pārējo daļās. Piemēram, pirmais puslaiks tika pavadīts Fethiye, no turienes viņi pārcēlās uz Kemeru. Un ja vakarā Oludenizā ūdens bija + 26, tad Kemerā nākamajā dienā būs tāpat (mērot pēc mūsu pašu sajūtām un ūdens termometra). Tagad, piemēram, Kemerā ūdens ir + 21,7; Marmarisā - 20,7, Oludenizā +22,4. Es domāju, ka lagūnā vēl par 1 - 1,5 grādiem vairāk.
аватар mazay.60
Ja uz Marmarisu, tad uz Ičmeleru, ja uz Bodrumu, tad ne uz Gumbetu.
аватар Vika284
Tāpat kā Olgaolga153, viņa ir gatava aizstāvēt visu reģionu no Faraljas līdz Kanakkalei
Fethiye reģions, Oludeniz, Marmaris + Icmeler, Akyaka, Guzelcamli .. pēc dabas kalni, meži, lagūnas, pludmales ne par 1% neatpaliek no Kemeras reģiona
Bodrum, Alacati, Cesme, tie nav tik piesātināti dabā, bet tomēr ir zaļās zonas, bet tām ir sava unikalitāte
Marmarisa, protams, pilsētas centrā jūra ir netīra, bet tuvāk Sitelera un Ičmelera robežai jūra ir tīra, pašā Ičmelerā jūra ir tīra, un kur Datca ir ļoti caurspīdīga un tirkīza
"ja uz Bodrumu, tad ne uz Gumbetu" - Gumbet ir mans ērtākais un mīļākais rajons, bet jā, tas ir ļoti specifisks. Izvēlos viesnīcu tuvāk Gumbet un Bitez robežai (visas viesnīcas sākot no Le Chic Bodrum uz Bitez pusi), kur jūra tīrāka un pietiekams attālums no klubiem un trokšņiem.
Bodrumā man nepatīk rajoni, kas ir tuvu pilsētas kruīzu ostai
аватар Igor_m
Tiksim galā ar Antāliju līdz galam, tad pārcelsimies uz Muglas provinci un nokļūsim Marmarisā, kur beidzas Vidusjūra un nosacīti sākas Egejas jūra.
Cirali - ar četrām naktīm vajadzētu pietikt, Chimera kalns, senā Olimpas pilsēta un pārsteidzoša pludmale, kur no jūlija līdz augusta vidum agri no rīta izšķiļas bruņurupuči. Ir automašīnu noma.
Adrasanas līcis, smaragda ūdens, iekļūšana ūdenī pa oļiem, smiltis tālāk no ūdens. Cirali ir labāks.
Finike ir zvejnieku pilsēta, smilšu pludmale aptuveni 10 km attālumā, lēti dzīvokļi un viesnīcas, maz atpūtnieku. Mazliet pagulēt pludmalē, peldēt tālāk, nekad neesmu tur nakšņojis.
Droši vien visi atradās Demrē un Mirā, bet ne visiem bija iespēja vērot no Simena cietokšņa drupām un Kekovas salas. Tiklīdz ceļš sāka iet augšup no jūras aiz Demres, braucam ne vairāk kā trīs km un nogriežamies uz Kekovu (brūna zīme), braucam līdz galam, līdz sāk krist riteņi, atstājam mašīnu un uzbraucam uz augšu. maz, tad apbrīno, pusdieno,
аватар ollennka
Igor_m, ir aizdomas, ka autors nedod prātu par visām šīm Simenām un Ķekovu ar lētiem apartamentiem.)))) Cilvēks vienkārši vēlas viesnīcu un ērtu ieeju jūrā.)))
аватар Olena7777
ollennka tev daļēji taisnība. Mēs parasti rezervējam viesnīcu uz 14-16 naktīm. Mēs tur dzīvojam un paralēli varam aizbraukt uz 1-3 dienām, lai ceļotu kādā virzienā. Dažreiz mēs vienkārši sarunājam vienas dienas braucienu. Mums patīk, ka arī bērni ir laimīgi - mums ir trīs - viņi mīl akvaparkus, un mēs ar vīru izbaudām šādas brīvdienas - kur tās mijas. Bet es vēl īsti negribu dzīvot dzīvokļos - tīri sievietei - ir grūti izjaukt un savākt lietas 5 cilvēkiem un domāt par ēdienu un visām niansēm. Lai gan Eiropā mēs tā atpūtāmies - vienā atvaļinājumā apceļojām daudzas vietas
аватар Olena7777
Olgaolga153 Sakiet lūdzu, tā kā mēs tajā daļā jau esam sākuši runāt par ūdeni - vai ir iespēja, ka jūlijā būs vismaz 25? Vai arī ar to nevajadzētu paļauties?
аватар Olena7777
Vika284 Par budžetu ... Skatos neluksusa viesnīcas. Es, piemēram, pievērsu uzmanību La Blanche Resort - man der pēc cenas zīmes - 5 personām uz 13 naktīm 140 000. Principā tādi ir mani parametri.
аватар ollennka
Olena7777, tas arī viss. Viesnīca pabaros, tīrīs un nomazgās. Ar maziem bērniem klaiņošana pa dzīvokļiem vispār nav risinājums.
аватар Igor_m
iedodam bērniem pāris liras (prasa dolāru) un atgriežamies pie mašīnas.
Kas - uzreiz uz pussalu, uz jebkuru viesnīcu uz pāris naktīm. Pludmales ir saspringtas, bet kāds tur ūdens !!! Šeit valda īpaša atmosfēra, to nevar izteikt vārdos. Pilsēta ir maza, mājīga, draudzīga un lēta.
Kalkan - vairākas mazas oļu pludmales, visas mājas baltas, ielas paceļas, tīras līdz apkaunojumam. Kalkana ir visādā ziņā brīnišķīga pilsēta, tur jāpavada divas vai trīs dienas.
Bet, kādu dienu vajag "pavadīt" Kaputas pludmalē, uz Kas ir septiņi līdz astoņi km. Atstājiet automašīnu augšā (nekur citur), apbrīnojiet skaistumu un dodieties lejā uz "šampanieša smidzinātāju" - skaistāko pludmali, kāda jebkad redzēta. Smiltis ir dzeltenas, ūdens zils, labajā pusē ir daži oļi.
Viss, Antālijas piekraste beidzas, bet mēs te paliksim divas vai trīs dienas.
Gelemysh (Patara) - Svētā Nikolaja dzimtene, lētas viesnīcas un viesu nami, garākā smilšu pludmale - 16 km. Trīs dienas šeit viss ir kārtībā.
аватар Vika284
Līdz jūlijam jūra noteikti iesils, ja Bodruma, tad noteikti bija + 25-26, vajadzīgi silti Torbas, Guverčinlikas, Gumbetas, Bitezas, Gundoganas, Gelturkbuku līči.
Faralijā, Oludenizā, Fetijē, Sarigermē - jūlijā iesils arī jūra
la blanche resort ir laba viesnīca, bet tā ir atklāta jūra, nevis līcis, lai gan pati viesnīca ir izveidojusi nelielu mākslīgo lagūnu. La Blanche kūrortā nav ūdens atrakciju parka
аватар Olena7777
Igor_m Liels paldies! Jā, mēs burtiski bijām septembrī Kasā un Kaputasā. lieliskas vietas)
аватар Igor_m
Muğlas province.
Oludeniz, Fethiye reklāmā negaidiet. Jebkurā no šīm pilsētām, vismaz uz visu laiku. Netālu no Oludeniz atrodas Kıdrak pludmale, Tauriņu ieleja (tauriņi netika redzēti).
Daljana - rīta un nakts makšķerēšana, senās Kaunos pilsētas drupas, ārstnieciskās dūņas, granātābolu dārzi, IZTUZU pludmale, pastaigas līdz Koycegiz ezeram (tur vajag iesmērēties ar dubļiem). Milzīga kafejnīcu un restorānu, viesnīcu, pansiju, dzīvokļu izvēle. Es gribu tur iet visu laiku.
Marmaris - pēc iespējas tuvāk Ičmeleram, pats Ičmelers, Turunc ne īpaši, nepatika.
Bodruma - Egejas jūras sākums, pēc vairuma atsauksmju - nu, es tur nebiju, lai gan biju iecerējusi apmeklēt 2013. gadā.
Guzelcamli - milzīga smilšu pludmale (Long Beach), Dileka parks, iespēja apmesties villā, dzīvoklī, viesnīcā. Tuvāk Kusadasi atrodas liels ūdens atrakciju parks. Četrdesmit minūtes ar automašīnu līdz Efesai (Selçuk), trīs stundas līdz Denizli (Pamukkale). Dilekas parkā ir pludmale "Icmeler " - obligāti.
аватар Igor_m
Dikili, Ayvalik, Assos - man vienreiz bija iespēja apstāties uz nakti. Iesaku visiem Assos - nepārtraukta atpūta.
Bozcaada sala - tikai lai redzētu, peldētu, paēstu. Ziemeļu daļā ūdens augustā bija +26, dienvidu - +15.
Imbros sala (Gekceada) - daba, pamestas smilšu pludmales, ezeri, kalni un izdzisis vulkāns. Brauciens ar prāmi ilgst aptuveni pusotru stundu. Ir viesnīcas, daudzi zivju restorāni. Netālu no leģendārās Trojas un Dardaneļu sākuma.
Lūk, ja īsi, tad tā. Ceļot ar bērniem ir grūti, bet uz šīm vietām vedīšu abas mazmeitas uz Turciju, turklāt ar auto no Kijevas. Pēc divām nedēļām mēs iztērēsim apmēram 3000 dolāru, nekas netiks atteikts,
Veiksmi jums mūsu sarežģītajā biznesā (atpūtā)!
аватар Igor_m
Cirali, Dadjanā, Gelemīšā skatījos brīvdienas ar bērniem - mammām un tētiem nebija nekādu problēmu - gulta, ēdiens, veļa, labākā istaba. "Ko tu gribi?" dzirdams nepārtraukti. Cilvēki no visas pasaules atpūšas, es iepazinos ar daudziem, īpaši ar itāļiem no Milānas, kurus apmeklēju 2019.
Mēģiniet apskatīt valsti, pat ja tas nav tālu no viesnīcas.
аватар Vika284
Pagājušajā gadā braucām pa maršrutu pa šo reģionu (ja interesē vēsturiskie apskates objekti)
- Netālu no Bodrumas Bargilla ir sena pilsēta, kuru dibinājis Belerofons (varonis minēts Neiespējamā misijā 2), ir sālsezers un pārsvarā rudenī lido pelikāni un rozā flamingo, bet gadās, ka tos var redzēt arī citos mēnešos. , ir Boğaziçi Sahili.
-Senais Jasoss jeb Iassos atrodas netālu no Bodrumas pie Gullukas, tur ir romiešu mauzolejs, skati ir krāšņi
- Seno Laginas pilsētu vada Jatagans Jatagans, kas slavens ar Hekatei veltīto tempļu kompleksu
- Senā Nisa pilsēta atrodas starp Denizli un Aidinu, lai koncentrētos uz Sultanhisaru, Nisa ir vieta, kur uzauga Dionīss, pilsētu dibināja spartieši un tur tika saglabāta otrā senā bibliotēka pēc Efesas.
-Laodikeia - ļoti milzīga, daudzas senās ēkas ir saglabājušās labā stāvoklī, veselas ielas un senos tempļus vada Eskihisar
аватар Vika284
Pēc Laodikejas devāmies uz Pamukali, kas atrodas pavisam netālu. Un pēc Pamukales nolēmām doties uz Manisas pusi uz Sardiem, lai navigētu Salihlā Manisas reģionā
- Sardis ir viena no slavenākajām senās pasaules lielpilsētām, tur ir ko redzēt, tā ir ļoti cienīga konkurence Efesai.
pēc tam, kad caur Kušadasi nolēmām atgriezties Bodrumā
un ko Igor_m jums ieteica Kušadasi - Guzelcamly, Dilek parks-Buyuk-Menderes pussala, Zeva ala, Davutlar termālie avoti
аватар Vika284
Bodruma nav gluži Egejas jūras sākums, Egejas jūras tālākais dienvidu punkts (un Egejas un Vidusjūras reģiona tālākais ziemeļu punkts) un 100% Egejas jūras reģiona ir senā Knidosas pilsēta, kas atrodas Deveboinu ragā. netālu no Datcas
Kā variants, ja atpūšaties Bodrumā, brauciet ar prāmi uz Datcu - ļoti jauka un skaista pilsēta, iesaku pludmali Palamutbuku ciematā (foto). Vai jūs varat palikt tur 1-2 dienas?
Piestājām Datca Suites 700 metrus no pludmales, paši saimnieki cep maizi, pīrāgus un vāra augļu ievārījumu, viņiem ir dārzs un ja ir augļi, ko var ēst, ir dārzs ja pēkšņi paliek garlaicīgi un Villa Asina Hotel skati Rodas salas, jūras un pludmales tuvumā, saimnieki brokastīs cep arī bulciņas un pīrāgus
Dodieties uz Deveboinu ragu, apskatiet Knidosu un tad varat doties uz Marmarisu un Ičmeleru
Ja variants, kur atpūšaties, ir Marmaris/Icmeler, tad uz Bodrumu var doties arī ar prāmi. Deveboinu, Knidos, Datca ir visi šajā reģionā
аватар Olgaolga153
Olena7777
Es nevaru jums pastāstīt par Bodrumu. Gadu no gada nav nepieciešams. Šeit jūlijā un +23 var būt +25. No Marmarisas un uz dienvidiem (pret Fethiye) ūdens būs siltāks. Marmarisā ne visur ir laba ieeja jūrā. Ir slideni akmeņi, kas klāti ar aļģēm. Ičmelerā ieeja ir laba un arī pats ciemats nav īpaši slikts: kanāli, strūklakas, kalni blakus. Gleznaina! Bet tieši šajā apgabalā jūrā ir sastopami auksti avoti. Netālu no Pomujaka. Sentido Orca lotus ir pirmās līnijas viesnīca ar jauku pludmali. Parastas Grand Yazici tīkla ģimenes viesnīcas (Marmaris Palace, Turban).
Oludenizā (Fethiye) pārsvarā ir nelielas 3-4 zvaigžņu viesnīcas, un tās ir par budžeta Kemerovas piecīšu cenu. No vairāk vai mazāk parastās Beljekizas pludmales, SunCity. Nedaudz malā ir ļoti laba (un dārga) Liberty Lykia.
аватар Olgaolga153
Var redzēt arī Sarigerme. Šis ir tik relaksējošs ciemats netālu no lidostas. Ārpus viesnīcām nav kur iet. Bet jūs varat iznomāt automašīnu un apmeklēt to pašu Dalyan, Iztuzu pludmali, braukt uz Fethiye un Oludeniz (detalizētu ekskursiju no Igora skatiet iepriekš). Sarigermē pludmales pārsvarā ir plašas, smilšainas, dažkārt ar oļu piejaukumu. Lielākā daļa pirmās līnijas viesnīcu ar plašu teritoriju.
аватар Apyatka
Par viesnīcām nestāstīšu, bet apkārtne, manuprāt, ir visskaistākā Oludenizā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl