Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Nāk brauciens ar bērnu uz Alaniju no Antālijas lidostas. Lasīju, ka pārbrauciens ir 3-4 stundas. Interesē vai ir sanitārās pieturas? Galu galā bērns var vēlēties doties uz tualeti
Nāk brauciens ar bērnu uz Alaniju no Antālijas lidostas. Lasīju, ka pārbrauciens ir 3-4 stundas. Interesē vai ir sanitārās pieturas? Galu galā bērns var vēlēties doties uz tualeti
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2021-02-073 gadā atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар ollennka
Ir pieturas. Galu galā iepirkšanās pārsūtīšanas laikā ir svēta)))).
аватар mindguru
Nevis "ir pietura", bet pietura. Viņa ir viena. Autobusi pietur pie maza tirdziņa, kur ir viss: tualete, ūdens, kafija, suvenīri, drēbes utt. Bet tā kā šajā vietā piestāj visi autobusi ar tūristiem, cenas atbilstošas.
аватар ollennka
Šoferis papildus apstāsies, ja bērnam būs jāiet uz tualeti.
аватар moy_contakt
Atkarībā no bērna vecuma, mans īsts draugs visos izbraucienos bija ceļojumu podiņš, kas arī istabā pārtapa par tualetes sēdekli. Es domāju, ka tas ir obligāti jābūt ceļojumā! Tur t-kreklu ieliek somā, bērns darīja savas lietas, sasēja somu un pēc tam izmeta. Ir dārgi modeļi, kur pašam podiņam līdzi nāk plastmasas čemodāns uz ritenīšiem un uz tā var uzlikt un nēsāt bērnu. Iekšā ir nodalījums pašam podam, lietotām somām utt. Mums tikko bija pods. Nu var pasūtīt arī atsevišķu transfēru un tad tavs ceļojums būs daudzkārt ātrāks un ērtāks.
аватар Vika284
Es atbalstīšu ollennku un pieskaitīšu pie pārsēšanās viņi apstājas (vai brauc līdz tuvākajai vietai, kur ir civilizēta tualete), ja kāds bērns un pieaugušais ir nepacietīgi.
аватар Alexandr-
Ir sākušies daži šausmu stāsti...
Vīrietis uzdeva vienkāršu jautājumu – pārsēšanās aizņem apmēram 2,5-3 stundas. Vai ir pietura, lai "noņemtu vajadzību".
Atbilde ir vienkārša – ir pietura. 3 stundu transfēram pietiek ar 1 pieturu.
аватар ollennka
Bet visi uzzināja par čemodāna-poda esamību.
аватар moy_contakt
ollennka šī brīnumlieta ļoti noder ceļā ar maziem bērniem, kuriem ne vienmēr var izskaidrot, kas jāiztur. Bet novērtēt šo izgudrojumu ir dots tikai tiem, kas aktīvi ceļo ar maziem bērniem, un jūs, šķiet, nepiederat pie tādu skaita. Un es arī skaidri zinu, ka ne visi vecāki zina par šo brīnumu (pat tie, kas aktīvi ceļo, un tie, kas labākajā gadījumā izkāpj reizi gadā, par to nav dzirdējuši). Un, starp citu, tieši šajā tālsatiksmes pārskaitījumā viņš mums nodeva vairāk nekā vienu reizi.
аватар ollennka
Jā, principā to var lietot arī pieaugušie, kas jau ir...
аватар Elenka08
Nu, 4 tas atnesa to pašu krūšutēlu. Es braucu uz Utopiju, un šī ir visattālākā viesnīca, es ceļoju mazāk. Un tieši tā, ir pieturas. Un, ja būs krīze, tad viņi to darīs individuāli
аватар Vika284
4 stundas nav par daudz, ar alkatību un dažu TO maršrutu optimizāciju ne pārāk daudz, bet realitāte
аватар Alexandr-
ollennka
"Jā, principā, un pieaugušie var izmantot to, kas jau ir..." (c)
Vai tas ir interesanti, ja jautā? Nu, piemēram, "Ļaujiet man izmantot jūsu brīnišķīgo koferi?")))
Interesanti, kā šajā tehnikas brīnumā tur viss ir sakārtots... Un vai koferi netiek nodoti autobusā kā bagāža? Vai arī tas ir ražīgs saliekams pods, un koferis tika ievilkts skaistuma dēļ ??? )))
Uzreiz redzu bildi - transfēra sieviete kaut ko burkšķ par balto jūru, un ejā kāds uzsēdās uz kofera un dara savas lietas.... Lyapota.
aha-ha)))) Ejam jautri!!!!! Un tad ar šo aunu vīrusu jums nav nekādu jautājumu par gludekļiem, katliem istabā un citām lietām...
аватар ollennka
Aleksandr-, paldies, ka uzgleznojat man bildi.))) Tie paši jautājumi par podiņu pārskaitījumā, bet Dievs zina, es turējos un nepajautāju)))
аватар moy_contakt
Google palīgā) pajautā ceļojumu podiņam un tev tiks dotas visas iespējas ar lietošanas instrukciju! Veiksmi šajā grūtajā procesā :)
аватар Alexandr-
mans_kontakts
Es negribēju nevienu aizvainot. Vienkārši jautri, tas arī viss.
Ja nopietni, mana meita kopā ar mums ceļo uz Turciju kopš 11 mēnešu vecuma.
Ja bērns ir mazs, ir autiņbiksītes, ja bērns jau ir beidzies autiņbiksīšu vecumā, tad viņam var paskaidrot, ka transfērs aizņems 3 stundas un būs 1 pietura, lai tiktu uz tualeti. Ja bērns ir pāri autiņbiksīšu vecumam un nesaprot laiku, tad tas ir garīgi atpalicis bērns. Negribu nevienu aizvainot, tas ir mans viedoklis.
Ja noticis neparedzēts (un šeit vecumam nav nozīmes, un pieaugušo var ņemt līdzi) - viņi vienmēr apturēs autobusu pēc pieprasījuma. Tāpēc es neredzu jēgu šādam sīkrīkam kā podiņam...
аватар moy_contakt
Aleksandrs Jā, kādi apvainojumi. bet es teikšu tā, ka jaunākā autiņbiksīte neizturēja, gadā jau bez tām iztika, kategoriski atteicās valkāt, bet vēl ir grūti izskaidrot gadu vecam bērnam, kā arī divus gadus vecs, "tāpat kā esi pacietīgs." Nu, svarīgākais ir sabiedriskās tualetes - tas ir atsevišķs jautājums... Kur, protams, ir tīrāks, kur šausmas ir šausmas, un, ceļojot ar bērniem, savs pods ir vienkārši nepieciešamība. Ar lielākiem bija nedaudz vieglāk, visi bērni ir dažādi.
аватар Vika284
nevarēja aizmirst bildi "transfer-sieviete kaut ko burkšķ par balto jūru un ejā kāds uzsēdās uz kofera un dara savu." un apskatīja atsauksmi par koferi-podu, foto no apskata
аватар ollennka
Vika284, lieliska fotogrāfija.
аватар Alexandr-
Tagad tas būs sapnis
Par laimi, jau vairākus gadus esam atteikušies no grupas pārcelšanas.
аватар Apyatka
Vika284 ... Foto no apskata ...
Šī ir sākotnējā apmācība.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl