Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20157 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Piemaksa par izvēlēto Anex lidojumu
Braucu 6 gadus uz Turciju ar Anex, nekad neesmu maksājis par izvēlēto (vēla priekšlaicīga izbraukšana), šogad saskāros ar tādu "patīkamu" fenomenu. Tas ir, nav izvēles - viens lidojums uz turieni un viens lidojums atpakaļ, bet Anex prasa piemaksu (20 eiro par lidojumu). Vai es esmu vienīgais, kam nav paveicies?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2021-01-093 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар Fancase
Nu, tas ir tāds veids, kā pelnīt naudu ar TO ... Tas tika ieviests 2015. gadā, ja ne agrāk. Ja nevēlaties maksāt, izvēlieties citu MOT.
аватар Kasja23
Viņi parasti no mums paņēma 50 uz turieni - atpakaļ uz Ēģipti)))
аватар voron_2002
Anex nav pirmais gads, kad tas "medī"!
Mans draugs ir ceļojumu aģents! Katru reizi, kad kāds tiek rezervēts caur anex, viņai ir kauns!
Cilvēki izvēlējušies viesnīcu, datumus utt., paskatījušies cenas, draugs rezervē, un tad jau sāk kāpt piemaksa par lidojumu!
Un kā es varu to izskaidrot cilvēkiem, viņi visu vietnē “izšņauca” un paņēma to - un katru reizi garus paskaidrojumus - es esmu godīgs aģents, šis anex smējās!
аватар Kjokka
Hmm, skaidrs... Agrāk man vienkārši paveicās!) TAD nav jēgas mainīt, jo cena sedz šos 40 eiro. Acīmredzot Anex ir ne tikai nekaunīgs, bet arī nekaunīgs, visu parēķinot.
аватар voron_2002
Es personīgi ar 2005-006 Anex nelidoju! Viņu pakalpojumi toreiz ir pasliktinājušies.
аватар cgistalker
Viss atkarīgs no tūrisma aģentūras, piemēram, tūristiem vienmēr pasaku gala cenu, ņemot vērā papildus maksājumus, lai nav pārsteigumu. Ja redzu iespējas samazināt ekskursijas cenu, piedāvāju atteikties no nevajadzīgiem pakalpojumiem komplektā, atceļot papildu piemaksas.
Ir aģentūras, kas pasaka bāzes cenu, un tad saka, ka vajag piemaksāt. Gandrīz visiem operatoriem pakās ir daudz uzcenojumu ne tikai par biļetēm, bet arī papildus apdrošināšanu pamata apdrošināšanai utt.
аватар Olgaolga153
Tūrismam grūti laiki. TAD iziet no sava ceļa, izgudrojot arvien jaunus krāpšanās veidus.
Vēl pirms Covid, 2019, es maksāju papildus par lidojuma izvēli (ar priekšlaicīgu izlidošanu). Rezultātā dažas dienas pirms izlidošanas reiss tika pārcelts uz tādu, kas varēja lidot bez papildus samaksas. Atbilde ir vienkārša: šī ir harta, viss ir iespējams. Jautājums: par ko es piemaksāju un par ko ir šī krāpniecība? TAS nebija Anekss.
аватар voron_2002
Nu iedomājieties, ka tūrists zvana jums kā aģentam un saka, ka ir izvēlējies viesnīcu, izbraukšanas datumu un ir iepazinies ar izmaksām! Jūs sākat veikt rezervāciju un pieaug piemaksas! To var izskaidrot parastajiem tūristiem, un jaunajiem var šķist, ka jūs mēģināt nopelnīt uz viņiem 49 eiro! Es varētu arī saprast, kad ir vairākas atiešanas un dažādi laiki, un kad ir viens Tur viens atpakaļ - ko jūs varat izskaidrot ?! To viņi saka, ka neesmu es, bet operators!!!! Piekrītu, jaunam tūristam tas izskatās pēc vēlmes, profils saņems papildu ienākumus
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl