Jautājums o Turcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20155 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
TUI tūroperators piedāvā iespēju pārcelt karantīnā esošo ceļojumu datumus uz jauniem datumiem, nemainot izmaksas. Vai tas ir īsts un kā tas darbojas?
TUI tūroperators piedāvā iespēju pārcelt karantīnā esošo ceļojumu datumus uz jauniem datumiem, nemainot izmaksas. Vai tas ir īsts un kā tas darbojas?
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
20 abonenti  • prasīja 2020-05-164 gadā atpakaļ
Atbildes  •  30
аватар dima_80_
Varbūt labāk pajautāt tieši tūroperatoram, nevis forumā? Vai arī tas ir tik grūti?
аватар Slav_na
parasti lielākā daļa tiek piedāvāti ar mazāku dienu skaitu vai zemāku sezonu. ja par to pašu naudu piedāvā augstāku sezonu - tas ir lieliski! bet, lai izvairītos no pārsteigumiem, prasiet nodošanas līguma maketu
аватар nadin65
Tas noteikti ir īsts! Pārrezervējiet to pašu viesnīcu un visus pārējos punktus, nemainot ekskursiju, uz citu datumu bez papildu maksas!
Ja ekskursijā kaut ko maināt, izņemot datumu, tad arī meklēšanas izmaksas rezervācijas brīdī un tarifs.
аватар Konstantin345875
ziskin, ja tā ir taisnība, tad tev ir neticami paveicies. Es dzirdēju, ka ceļojumu patiešām var pārcelt uz vēlāku datumu, bet tikai par cenu tiešsaistē. Un ekskursiju cena tagad ir tikai telpa)))
аватар Byket5323
Mūs pārcēla no maija uz septembri bez problēmām un piemaksām un 2 dienas ilgāk. Viss ir lieliski un visi ir laimīgi
аватар mindguru
Tagad daudzi tūrisma operatori piedāvā pārrezervēt ceļojumu. Galvenā problēma ir tā, ka neviens nezina, kad beigsies karantīna un viss beigsies. Tas ir, jūs varat atkārtoti rezervēt ekskursiju ar tādu pašu nulles rezultātu. Vispār šī ir vienīgā reālā iespēja, jo naudu tev neviens noteikti neatdos pat tiesas ceļā, nepārvaramas varas dēļ.
аватар YuriP
2020. gada maija pieteikuma TUI pārvaldnieks nosūtīja e-pasta ziņojumu ar iespējām. Es izvēlējos iespēju pārcelties uz gadu, nemainot ekskursijas izmaksas un nosacījumus. Personīgajā kontā pēc 2 dienām tika nomainīti tūres datumi uz jauniem.
аватар moy_contakt
Zinu, ka aneksiem un tūjām ir tādi apstākļi. Galvenais, lai pieteikumā nebūtu nekādu izmaiņu (izņemot, protams, datumu). Jums ir paveicies, jo es tiku pārrezervēts uz septembri no tēzēm tikai par cenu tiešsaistē, un tā izrādījās par 300 jums augstāka ....
аватар Konstantin345875
moy_contakt, esmu pārcēlis tūri uz 2020. gada rudeni no Join UP, kas arī pievienoja cenu 390 USD. Nākamā mana tūre ir jūlijā no TUI, ar rebooking vēl neesmu nodarbojies un neesmu īpaši iedziļinājies apstākļos, jo ļoti ceru, ka jūlijā robeža tomēr tiks atvērta. Kas attiecas uz tiešsaistes cenu. Runājot par cenu, ja situācija to prasa, TUI tiešsaistes cena tagad ir sagrauta.
аватар Polupan07
ES NEZINU, KĀ PIEVIENOJAS KRĒTU NO 28.MAIJA LĪDZ OKTOBRA SĀKUMA PĀRREZERVĒJUMS LĒTĀK
аватар Konstantin345875
Ko nozīmē lētāk? Vai atguvāt cenu starpību? Cik maksāja jūsu maija tūre un cik maksā jūsu oktobra tūre tiešsaistē? Ceru, ka šī ir līdzvērtīga nomaiņa, nevis normāla viesnīca, ko nomainīt pret kaut kādu "bedri"!? )))
аватар moy_contakt
Nomaiņas var būt dažādas, bet, ja nomaiņa ir tai pašai viesnīcai vai tāda paša līmeņa viesnīcai, tad cena ir augstāka. Tā kā es samazināju naudu, kas samaksāta par 3 tūrēm no diplomdarbiem, vienā ekskursijā, es atstāju to pašu viesnīcu, bet aizņēmu vairākas dienas un tikko saņēmu apmaksātu 100% tūri par 2 +2 (14 un 7 gadus veciem). Godīgi sakot, tas izrādījās dārgi un normālos apstākļos es par tādu naudu tūri uz Ēģipti nepirktu, bet nav daudz iespēju izmantot savu naudu, nedod Dievs, ka es varētu lidot septembrī. Un tagad tā pati ekskursija ir vēl dārgāka.....
аватар Marsyanchik
Man šķiet, ka pašreizējās cenas neatbilst realitātei, tas ir, tās ir mākslīgi uzpūstas, it kā mēs tagad skatītos cenas gadu uz priekšu. Tiklīdz tūrisms atsāksies, tikai tad mēs uzzināsim reālās cenas.
аватар Konstantin345875
Ņemot vērā, ka viesnīcām tiek prasīts 50% noslogojums, ir saprotams, ka cena nedaudz pieaugs. Taču mūsu ceļojumu rīkotāju peļņas kāre padara tiešsaistes ceļojumu izmaksas vienkārši neadekvātas. Man ir pilnībā apmaksāta ekskursija no TUI, un, ja viņi saka, ka pārrezervē par cenu tiešsaistē, tad tas ir plus 400 eiro, tā ir tikai laupīšana)))
аватар Konstantin345875
Domāju, ka ar 100% samaksu būtu jāfiksē ekskursijas cena, beidzās "force majeure" un viņi apsēdās un aizlidoja. Un pārrezervācija no sezonas pīķa uz "samta sezonu" un pat ar 400 un vairāk eiro piemaksu ir tikai tūroperatora krāpniecība. (IMHO)
аватар nata1301
Mēs esam apmaksājuši ceļojumu 100% no Join up operatora. Viņi arī piedāvā veikt rezervāciju līdz 31.10.2020. vai iemaksāt depozītu. Cena pieaugusi par vairāk nekā $300, ja ņem vērā noguldīto summu grivnās. Es uzstāju, lai nauda tiktu ieskaitīta ārvalstu valūtā, bet tās nebija ... Kopumā tā bija neskaidra. Mēģinām atrast lētāku variantu.
аватар Vika284
Apskatījos augusta beigās un septembra sākumā cenas ekskursijām uz Turciju, Ēģipti un Tunisiju, vairumā gadījumu cenas neatšķiras no pagājušā gada
Papillon Zeugma pagājušajā gadā par 7 naktīm maksāja 1800 eiro, pat vairāk
un budžets Bodrum Green Beach Resort 880 eiro, tikpat
Lykia Botanika Fethiye 1033 eiro
Concorde Marco Polo 4 * Hamammetā no 1000 USD, iesaku sev 5 reizes atpūtos šajā viesnīcā
Albatros citadele Sahl Hasheesh 872 USD
аватар Konstantin345875
Vika284, nezinu kur tu skaties, bet kur skatos, cenas ir krietni pieaugušas!?
Varbūt kādu iemeslu dēļ jūsu sniegtās iespējas vēl nav aizskartas)))
аватар klichko
cenas ir tādas pašas kā pagājušajā gadā
Albatros citadele Sahl Hasheesh 872 USD
=========
Šo?? Pērn tādu bija 10 ar pusi. Šobrīd viņi lido 2 nedēļas par 1389 ye. Tādas bumbas nekad nav bijušas. Tīra šķiršanās pilnīgas nenoteiktības laikmetā. Viņi vēlas izņemt laupījumu, un ir vismaz plūdi (koronakrīze)
аватар moy_contakt
Fakts ir tāds, ka, pārsūtot ceļojumu, jums ir jāskatās tikai tā operatora ekskursijas, kuram tika samaksāta šī nauda. Tāpēc es rezervēju Tez, tāpēc skatos viņu cenas. Un izrādās, ka uz tādiem pašiem nosacījumiem citos MOT ir zemākas cenas, dažkārt krietni zemākas, bet pārgrāmatot varu tikai ar tēzēm. Šeit arī tā ir problēma.
аватар nata1301
Mūsu situācijā mēs rezervējām ceļojumu, kad dolārs bija 25,4 pēc tūrisma operatora kursa, tagad 28 .... Join up uzstāj, ka rezervācija ir jāveic reāllaikā un grivnās, un viņiem ir vienalga, ka ceļojums ir pilnībā apmaksāta pēc šīm likmēm. Un tas jau ir 3000 UAH par 1000 USD. Mūsu tūre ir pieaugusi par gandrīz 9000, tāpēc skaitiet
аватар Konstantin345875
Dīvaini, mana Join up pieņēma apmaksātās ekskursijas pārrezervāciju šādi: summa valūtā, kuru es samaksāju par ekskursiju, un plus samaksāju starpību no tiešsaistes cenas, kas, kā jau rakstīju iepriekš, ir 390 dolāri.
аватар Polupan07
MANA TURĒJUMS UZ 4* NIRIDES BEACH, KRĒTAS SALA. BALI CIEMS UZ 7 NAKTĪM MAKSĀJA 700 eiro izbraukšana no Borispilas 28. maijā, pārrezervēts uz 4. oktobri tā pati viesnīca tās pašas 7 naktis tas pats HB ēdiens tikai par 670 eiro
аватар nadin65
Samaksājām arī pilnā apmērā, maksājot kurss bija 29.33 €, pārrezervējot jau 31. LAI fiksēja tūres valūtā, un viss it kā kārtībā, no Puketas līdz Barselonai bez zaudējumiem. Un, ja Spānija netiks atvērta septembra sākumā, un tagad kurss atkal krītas, mēs droši vien dabūsim naudu, un tur nebūs siltas jūras.
Nosacījums uzturēšanai aprīlī bija nodot bez zaudējumiem līdz septembra beigām uz jebkuru valsti. Lidojuma nebija, tāpēc Spānijai tas bija jādara. Vēlāk sāka piedāvāt depozītu, bet mēs jau bijām paspējuši pārgrāmatot, šosezon silto jūru neredzēšu (
аватар haber-x
Kāda būs 2020. gada sezona Turcijā - Turcijā dzīvojoša blogere atspoguļo Turcijas ziņas (skaties no 7:42 minūtes) https://youtu.be/IthPaax7vp8
аватар moy_contakt
Kāda būs sezona, vai tā būs un tā tālāk, minot kafijas biezumus. Viss kļūs skaidrs, kad lidos pirmie tūristi un uzņemošā valsts (domāju, ka arī tūristi) sastapsies ar neatbilstībām, problēmām, un ceļā tiks pieņemti papildu lēmumi visu šo jautājumu risināšanai. Un tagad tas viss ir argumentācija par tēmu ....
аватар nadezda2017
Šodien nejauši radās iespēja aprunāties ar vienas tūrisma aģentūras vadītāju (Rīga, Latvija). Viņa teica, ka vēl nekas nav zināms, nav skaidrības, nav norādījumu. Pagaidām tikai reparācijas lidojumi.
аватар Oksana33
mums bija apmaksāta tūre uz Turciju, iepriekš rezervējot Coral Travel ar izbraukšanu 2020. gada 24. maijā, pārrezervēts 2021. gada 23. maijā, bez papildu maksājumiem ar to pašu vilcienu uz to pašu viesnīcu, kas, iespējams, ir ideāli šādos apstākļos.
аватар moy_contakt
šajos apstākļos diez vai savācu naudu no 3 kārtām vienā, atliku uz septembri, ļoti ceru, ka varēšu iet un sasaistu ar RB. Nopirksim tūri maksimums uz pāris nedēļām...... ar visiem šiem prognozētajiem covid viļņiem ir iespēja atvaļinājumā nedabūt un nākamgad..... nu un attiecīgi , atdod naudu (ja atdotu naudu, tad par pārējo un ne es tādos apstākļos domātu).
аватар agent_borabora
Tas ir īsts.
Jautājiet aģentam, uz kuriem datumiem varat pārplānot ceļojumu.
Uzrakstiet pieteikumu savam pārskaitījuma aģentam un saņemiet apstiprinājumu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl