Grand Efe Hotel 4*– Atsauksmes

39
Novērtējums 6.810
№2 viesnīcas reitingā Ozdere
8.3 Numurs
8.6 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.2 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā vietā, jūras krastā, 2 km no Ozderes ciema. Uzcelta 1991. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар anceta2011
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki visiem. Mums bija ģ imenes brī vdienas - es, mana sieva un mazā meita (gandrī z 2 gadi) - no 2018. gada 30. jū nija lī dz 10. jū lijam. Ieradies 2018.  gada 11.  jū lijā . Teikš u uzreiz vispā rī gi, un tad Ļ OTI detalizē ti uzrakstī š u mū su viedokli par viesnī cu, kurā atpū tā mies, un patiesī bā GRAND EFE 4 zvaigznē s. … Tomēr ▾ Sveiki visiem.
Mums bija ģ imenes brī vdienas - es, mana sieva un mazā meita (gandrī z 2 gadi) - no 2018. gada 30. jū nija lī dz 10. jū lijam. Ieradies 2018.  gada 11.  jū lijā . Teikš u uzreiz vispā rī gi, un tad Ļ OTI detalizē ti uzrakstī š u mū su viedokli par viesnī cu, kurā atpū tā mies, un patiesī bā GRAND EFE 4 zvaigznē s. Viesnī cā nevar bū t tik daudz zvaigž ņ u. Un tagad par punktiem:
1. Mums personī gi reģ istrē š anā s pagā ja diezgan ā tri, viesnī cā ieradā mies tuvā k 11.00, mū s jau iepriekš brī dinā ja, ka lī dz 1.00 jā bū t nokā rtotiem + - stunda, jo viesnī ca tajā laikā ir pilnī bā noslogota un tur var rasties problē mas ar savlaicī gu telpu uzkopš anu. Par laimi mums ir mazs bē rns, kurš acī mredzot saprata situā cijas bū tī bu, nervozē ja, periodiski kliedza, gribē ja gulē t, jo. lidojā m agri no rī ta, naktī bija jā ceļ as, un viesnī cas darbinieki, lai to neredzē tu un nedzirdē tu, stundu pē c ieraš anā s viesnī cā tikā m iekā rtoti istabā . Skats bija uz baseinu un daļ u no jū ras, principā nebija nekā du pretenziju, un, manuprā t, numuriņ i bija brī vi. Bet tas ir mans viedoklis. Tač u, ja runā jam par citā m ģ imenē m, kuras atlidoja pie mums, tad, protams, viņ as tika izmitinā tas gandrī z lī dz 1.00 un vē l vē lā k, un kā vē lā k izrā dī jā s, mē s uzzinā jā m, ka 1 ģ imene bija jā iekā rto citā viesnī cā , un tad izrā dī jā s, ka š ī s tur bija kaut kā das tumš as bū diņ as, nav skaidrs, kur, logs augš ā griestos, un viņ i tur bija gandrī z 5 dienas. Kā pē c tas notika? Atkal, pē c š ī s ģ imenes teiktā , viņ i saka, ka liels pē kš ņ u turku pieplū dums, viņ i saka, ka viņ iem ir prioritā te, atvainojiet !! ! ! Ekskursija tika nopirkta, rezervā cija veikta, tū roperatora problē ma, bet, kā redzams, adekvā ta risinā juma no tū roperatora darbiniekiem nebija. Ja ar mums tā notiktu, es noteikti risinā tu jautā jumu augstā kā lī menī , bet ne uz kā dā m bū dā m ar bē rnu nebrauktu.
2. Ko mē s redzē jā m uzreiz viesnī cā . Bija gandrī z pusdienas laiks, un lū k, skats. Restorā ns, kurā notiek maltī te, joprojā m bija slē gts, un pie durvī m stā vē ja neticama rinda. Nodomā jā m, varbū t tā tam ir jā bū t, un tad durvis atvē rsies un viss bū s kā rtī bā , un pē c inerces (paldies Dievam! ) sā kā m stā vē t rindā . Durvis ir atvē ruš ā s! Cilvē ki skrē ja, mē s uzreiz nesapratā m, kur un kas, tad mē s redzē jā m. Cilvē ki paš i nelika karstā s lietas, bet stā vē ja rindā , lai pavā rs liktu uz š ķ ī vjiem. RAVE! Jebkurā gadī jumā , ja kā dam vajag 2-3 porcijas karstā , viņ š saka un viņ i viņ am uzliek. VAI IR NEIESPĒ JAMS ielikt 4-8 karotes un cilvē ki paņ ems PĀ RTĪ BU sev! ! ! Lai arī cik izsalcis bū tu katrs no mums. Š ī situā cija bija ļ oti kaitinoš a, bija 2-3 dienas, kad daudz tū ristu aizbrauca un jaunie tū risti vē l nebija paspē juš i iekā rtoties, tad rinda bija MAZA - priecē ja))) un tā - tas bija gan pusdienā s un vakariņ ā s! Principā Ē DIENS ir OK, ja iedomā jies, ka esi mā jā s vai kaut kur labā Ē DAMISTABĀ ! Var ē st karstu, bet ļ oti smirdē ja IESPĒ JAMS, ka ir liellopu gaļ a, kuru es neē du, tk. Es biju pā rliecinā ts, ka tas ir JĒ RS, labi, tas nesmarž o pē c liellopa gaļ as))) Vismaz š aujiet uz mani, un TURCIJA to nav LIELĀ daudzumā . Es ē du vistu kā parasti, pē c 1-2 dienā m bija zivs. Garš ī gi. Dā rzeņ i bija pilnā apjomā , nogulē ju istabā.1-2 dienas, saindē jos ar novecojuš iem tomā tiem, tad izdomā ju, ka no tiem, jo. Es ļ oti mī lu tomā tus un ignorē ju to, ka tie bija letarģ iski un peldē ja savā sulā ))) TĀ IR MANA VAINĪ GA. Es nerakstu par makaronu salā tiem un desā m no RĪ T, jo. VISI saprot, ka tas vienmē r bū s klā t))) Augļ i bū tī bā ir garš ī gi, situā cija, kas nogalina cilvē kus, ir tā da, ka cilvē ki savā c augļ us SPAISOS, un tad viņ i tos visu neapē d un neizmet. Cilvē ki, esiet saprā tī gi, ē diet tik daudz, cik varat, bet neejiet pā rā k tā lu. Es neteikš u, ka trauki bija pā rā k tī ri, bet man pietrū ka tā , kā tas ir.
3. Viesnī cas teritorija ir maza, viesnī ca nav paredzē ta tā dam cilvē ku skaitam, proti, aptuveni 350 numuriņ i 7 stā vos un ja pieņ emam, ka istabā ir 2-3 cilvē ki, tad apmē ram 700-1000 cilvē ki atradā s viesnī cā . Ir zviļ ņ i! BET!!!! ! ! Nav kur likt, nav vietas, visiem nepietiek vietas, katru dienu cē los 5:30 no rī ta, lai paspē tu paņ emt 2 sauļ oš anā s krē slus mums trim. TAS STRĀ DĀ JA, bet tas bija ļ oti ATZĪ MĪ GI un no malas izskatī jā s stulbi, ka visi skrien un drī zā k ņ em jebkuru sauļ oš anā s krē slu. Visi no rī ta skrē ja un tā arī darī ja! LIELS MINUSS!
4. Savas Pludmales praktiski NAV. Jū s ejat no viesnī cas no aizmugures puses, 50-100 metri, kā pnes, nokā pjat lejā un tur 1 m plats un 50-70 metri garš - tā it kā uzreiz ir PLUDMA. Daž i akmeņ i, un jū rā arī sā p staigā t un lejā ! BET!! ! ! Risinā jums ir atrasts, viesnī cas teritorijā atrodas 2-3 viena un tā paš a ī paš nieka HADZHIZHE veikali, kurš tur strā dā jau 25 gadus. Pā rdod par 5 USD ī paš us apavus š im nolū kam. LABS BIZNESA. Ikvienam ir jā pē rk! RAVE! To vajadzē tu dot tū ristiem par brī vu, ja viesnī cai ir tā da ieeja jū rā . Ū DENS tī rs - Tas ir pluss))) nav tā lu, ja paiet malā , ir smilš aina privā tā viesnī cas zona, kur ir koka ZAĻ I sauļ oš anā s krē sli, apmē ram 20, tur var arī bū t, daudz labā k nekā paš ā viesnī cā ar baseiniem. Bet ne BRŪ NAS sauļ oš anā s krē sli, tie ir privā ti, jū s to nevarat darī t. Smilš u ir vairā k, tajā PLUDMAČ AS daļ ā , ar bē rniem labā k TUR bū t.
5. PAR ū deni un dzī vajā m radī bā m tajā . Ū dens - atkā rtoju - ir tī rs, normā ls, BET 5-7 metrus no krasta ir daudz akmens plā tņ u, uz kurā m, jū suprā t, kurš ? PAREIZI - JŪ RAS ež i! Tiklī dz es par to uzzinā ju un redzē ju, kā pā ris cilvē ki saņ ē ma injekcijas no ež iem, es vairs negā ju ū denī . Š AUSMAS! Bet cilvē ki peldē jā s uz savu risku un risku, kā tas ir! ZINU, ka tur ir Ež i, TIEŠ I ar bē rnu es tur nebrauktu! Visu laiku, kad bijā m baseinā , bē rniem un pieauguš ajiem, es uzreiz teikš u, ka jū s tajā diez vai peldē sit, jo. baseinu izmē ri nav lieli, bē rniem, pieauguš ajiem, bet, kā jū s saprotat, tur ir SIMTIEM cilvē ku! 8:00 vai 20:00 bez maksas)))
6. ANIMĀ CIJA! Beidzot aizlido - 2-3 pieauguš ie animatori uz vietas un 2-3 bē rniem. Bet, kas tā par animā ciju - 10.00 vai 10.30 sā k skanē t mū zika un uzreiz pierodi, ka visa atvaļ inā juma laikā tā ir VIENA UN TĀ PATS, atkā rtojoties katru stundu vienā di vai pat biež ā k. It kā interesanti konkursi, nu. . . redzē siet paš i. . Ū DENS VINGROŠ ANA pa 1500 it kā - nu, nu. . . redzē siet paš i. VĀ JS! Par bē rnu izklaidē m, lī dzī ga situā cija - vakarā.21 00 skaties multenes, tā s paš as. . kā Angry Birds, Nu pagaidi, tad 4-5 dejas VIENĀ un viens un tas pats katrs slinkums. ARAM ZAM ZAM un Č UKA Č UKA CHOOOOOO. Visu redzē si pats. Turklā t animatoru sejas izteiksme, nedod Dievs, un viena pastā vī gi vulgā ri koš ļ ā ja koš ļ ā jamo gumiju bē rnu deju laikā un tā , kad viņ a staigā ja pa viesnī cu. Bija arī MACHO animators, laikam lī dz 50 gadiem, skaidrs, ka kā dreiz bija SPORTISTS, bet tauku nogulsnē š anā s jau liek domā t par pretē jo, reizē m viņ š izaicinoš i pieķ ē rā s meitenē m, kuras bija bez VĪ RA vai pā ra, vulgā ri izstiepjot savu LŪ PAS viņ iem. Š AUSMAS!
7. HAMAM! Viņ š ir - bet tikai viens vā rds, brī vi ieiet un iesildī ties. Š eit bezmaksas piedā vā jumi beidzas. Pati putu masā ž a un skrubis (ķ ermeņ a pī lings! ) maksā ap 30 USD. Masā ž as terapeits neizmet NEVIENU dolā ru, un procedū ra aizņ em apmē ram 20-25 minū tes. TAS NAV TĀ VĒ RTS! Viens gandarī ts, masieris nesekoja uz papē ž iem un nelū dza! Tas ir pluss))) izlemiet pats, vai vē laties izmest naudu.
8. Iesaku doties uz KUSADASI, mikroautobuss no viesnī cas kursē gandrī z ik pē c pusstundas, apmē ram 10 liras no cilvē ka vai 3 dolā ri, bet labā k mainī t LIRA, kurss katram savs UN ATKLĀ JUMS! Kad ierodos pilsē tā – un tas aizņ em apmē ram 50–65 minū tes – nekavē joties dodieties uz priekš u 100 metrus un pa labi, un sā kas daudzi viņ u veikali! Cenas ir daž ā das, ā das somu var nopirkt par 500 TL, un to paš u somu par 80 TL))) jā kaulē jas. Un Waikiki ir tur un CATON utt. Visā di turku saldumi, svaigi, DAUDZ lē tā k kā blakus VIESNĪ CAI. Paturi prā tā ! OSTĀ Kusadasi, paskaties, tur arī PLUDMA ir skaista. Š im nolū kam varat pavadī t 1-2 dienas. Ar mazu bē rnu pavadī jā m maksimums 4 stundas, jo. ir skaidrs, kā pē c))) golopam visā Eiropā un koncentrē jā s uz bē rnu un viņ a uzvedī bu)))
9. Viesnī cas teritorijā no 2300 lī dz 0200 naktī ir arī pieauguš ajiem paredzē ta diskotē ka, mū zika ir ok, BAR ir apmaksā ts, un strā dā tie paš i bā rmeņ i, kas pa dienu citos bā ros, bet viņ i ir ļ oti dusmī gi, ka tū ristiem daudz kas ir par velti, un tad viņ i mē ģ ina izlauzties par 20 gramiem degvī na vai GIN TONIC par 3-5 dolā riem par porciju TIKAI KRĀ Š Ī GI!
I (š ajā intervā lā ! ). Lī dz tas mani sadusmoja un mani mudinā ja to darī t agrā k vai vē lā k. Labprā t nomainī ti dvieļ i, palagi - ir OK!
11. Ir bē rnu MINI klubiņ š - sā kotnē ji strā dā ja no 1.00 lī dz 1.45 un no 1.00 lī dz 1.45, vē lā k laiks tika palielinā ts - no 1.00 uz 1.00 un no 1.00 uz 1.00 - nav slikti, bē rni tur izklaidē jā s, lē kā ja, bet esiet uzmanī gi zem iekš ē jā batuta ir BAURĪ TE, manai meitai izdevā s tur ielī st, man izdevā s viņ u izvilkt, jo es varē ju savainoties uz galvas ar KĀ JĀ M bē rniem, kuri tajā brī dī lē ca uz batuta. Mē s par to runā jā m daudzas reizes, un reģ istratū rā un animatoros katru reizi atbilde ir: JĀ , TU KAS! Paldies, ka paziņ ojā t — mē s to izlabosim. NEKAS nav salabots. Uz ā rē jā rotaļ u laukuma ir lielā ks batuts, ir arī BAURIS, uzmanieties, lai bē rni tur nenokļ ū tu, bet drī zā k nelaidiet bē rnus uz turieni. Viņ i arī runā ja par š o, NULLES REAKCIJU.
12. INTERNETS! Viņ š ir un NAV! Briesmī ga ieejas sistē ma, katru dienu bija atkā rtoti jā ievada istabas numurs + parole, un pē c 3-4 dienā m - tas bija jā dara jau 2 reizes dienā un pē c tam jau 3 reizes dienā . Istabā praktiski neķ ē ru, labi bija tikai bā rā , viesnī cas teritorijā pie reģ istratū ras.
Tas ir ī sumā ! Domā ju, ka drī zumā par š o viesnī cu bū s arī citas atsauksmes no tū ristiem, kuri atpū tā s pie mums. Es vē rtē tu - 3.75 - VAIRĀ K!
аватар artem-81
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba diena. Bija no 11.07. 17. lī dz 21.07. 17. Brauciet no lidostas (ja ī ss ceļ š ) apmē ram stundu. Viņ i var doties ceļ ā cauri kalniem, pē c tam pusotru stundu. Viņ i var pā rsū tī t cilvē kus uz citā m viesnī cā m, pē c tam lī dz 3 stundā m (saskaņ ā ar stā stiem). … Tomēr ▾ Laba diena. Bija no 11.07. 17. lī dz 21.07. 17. Brauciet no lidostas (ja ī ss ceļ š ) apmē ram stundu. Viņ i var doties ceļ ā cauri kalniem, pē c tam pusotru stundu. Viņ i var pā rsū tī t cilvē kus uz citā m viesnī cā m, pē c tam lī dz 3 stundā m (saskaņ ā ar stā stiem). Kopumā ieradā mies 21.30 (pē c vakariņ ā m). Visus nokā rtoja 20 minū tē s. Restorā nā iedeva burgerus un vē l kā das stulbas (neatceros). Ī sā k sakot, mē s nedaudz pabarojā m. Visi iemeta somas bā rā . Tas atvē rts lī dz 23.00. Izmē ģ inā jā m mazliet no visa. Retas muļ ķ ī bas. Es neteikš u, ka esmu zobens, bet bez manis. Viss, kam vajadzē tu "uzmundrinā t", tiek atš ķ aidī ts lī dz neiespē jamī bai. Nav pat domas par ē stgribu, ū deni ar ū deni. . Lai gan pirmo reizi to varam darī t visiem. Izturē jā mies pie auksta alus un vidē jas porainī bas vī na. Burdas kafija, bet izvē les nav. Viņ i nedzē ra tē ju.
Ē diens un blakus tam.
Tu nebū si izsalcis. Bet negaidiet greznu. Cū kgaļ as nav vispā r (viesnī cas grī da ir turku). No zivī m, makrelē m un mē mā m sugā m, piemē ram, tunzivī m. Es zivis neē du, tā pē c nevaru pateikt garš u. Pā rsvarā vistas gaļ a daž ā dā s variā cijā s un droš i vien liellopa gaļ a kotletes veidā . . Desiņ as, desa, daudz daž ā du sieru, bet gandrī z viss ļ oti sā ļ š . Daudz salā tu un visā di vietē jie dā rzeņ i. Tač u esiet uzmanī gi ar tiem, daudzi ir tik asi, ka uguns nodzē sš anai nepietika pat ar litru alus. Ī sā k sakot, ja jū s nezinā t daudz uzreiz, nemetiet to krā snī . Ir pietiekami daudz saldumu. Augļ i un ogas bija arbū zs (5+) melone, ķ irsis, persiki, ā boli (visi 3+). Un gandrī z aizmirsu. Restorā nā bija leģ enda, ka kā dreiz salā tos devuš i sarkanā s zivis, bet es redzē ju tikai tos cilvē kus, kuri redzē ja tos cilvē kus, kuri redzē ja vai izmē ģ inā ja š o dievu dā vanu. Ja sastrē gumstundā tiksi pie ē dienreizes, pie siltā ē diena bū s jā stā v no 5 lī dz 15 minū tē m, pā rē jā m rindu nebija. Neteikš u, cik ilgi jā iet, jo visi mē ģ inā ja rē ķ inā t vai krā pties, beigā s visi stā vē jā m vienā rindā . Lai gan nē , ja ej brokastī s lī dz 07.00, tad rindas nav. Iespē jams. Tagad ī sumā par tā vai cita ē diena uzņ emš anas laiku. No 07:00 lī dz 21:00. Es atbraucu plus 7 kg (bū tu lieliski, ja bū tu pā ris, bet nu labi) sieva plus 3 (katastrofa), lai gan paš u kā mi neviens nepiespieda. Viss. Paē du tagad par viesnī cu.
Viesnī ca.
Viesnī ca, kā jū s droš i vien jau redzē jā t, ir L formas. Divi skati uz baseinu. viens turku dač ā m un jū ra (100 metri vē lā k), grī da ir no treš ā , un viens velns zina, kā to nosaukt ī sā ku, kad ieiet tajos balkonos, kas ir no fasā des. . Mums bija skats uz baseinu (daļ ē ji traucē priedes) ē rti. Bet vakarā jau gribē ju uz dač as pusi. tū risti dodas sē kļ os, skan mū zika utt. aizmigt ne vienmē r ir ē rti. Man cipars ir normā ls. Gaisa kondicionē š ana e. . l smadzenes nedaudz. Viņ i stā stī ja tū roperatora pā rstā vim, izlē ma stundas laikā . Wi-Fi)) ļ oti slikti uztver. Paņ ē mā m reģ istratū rā , bā rā un nedaudz restorā nā . Istabā tikai agri no rī ta. Teritorija maza. Vakarā turku disko + sacensī bas Conchita Wurst formā tā . Turki kaiminā s, es nesaprotu. Pa dienu ir stunda krievu mū zikas. Ne tik WOW, bet 2016.  gada populā rā kie popi. Ejam tā lā k. Precī zā k 90. ​ ​ gadā pie Melnā s jū ras. Jums ir jā ņ em sauļ oš anā s krē sls dā rzā (zaļ ajā zonā ) pulksten 05.30 no rī ta)))). Jā , kaut kas tā ds. Shē ma ir vienkā rš a. Tu izej ā rā , uzliec dvieli vai kaut ko uz sauļ oš anā s krē sliem un viss. Intereses labad izsekoju pā ris sauļ oš anā s krē slus, tā pē c cilvē ki tur parā dī jā s tikai pē c 15.00 un sauļ oš anā s krē slu neviens neaizņ ē ma. Baseinu var aizņ emties 07.30, tač u pastā v risks. Lī dz jū rai var vest no 09.00 (teritoriju pie jū ras skatī t jū ras sadaļ ā ).
Un š eit ir JŪ RA.
Un plus pludmale.
Pludmale mū s pavilka ar daļ ē jā m smiltī m. bē rnam ir 8 gadi.
BEIDZI!! !
Krastā ir nedaudz smilš u ar maziem oļ iem (un vē l nedaudz griež ), bet tikai jū rā , uzreiz akmeņ i, pat pieauguš am, nav ī paš i ē rti. Daudzi bē rni (NE VISI) lū dza doties uz baseinu vai istabu (TIKAI PERSONĪ GS ATZINUMS). Pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem atrodas nedaudz pa labi no viesnī cas. Zaļ ie sauļ oš anā s krē sli tū ristiem, brū ni vasarniekiem. Jū ra mierī ga lī dz pusdienlaikam. pē c pusdienā m 9 no 10 viļ ņ aini, kā gribi. Saskaņ ā ar pieauguš o vilni 90% bē rnu 10%. Ja paliksi uz ū dens, tas nebū s ļ oti mē ms, bet kuce ir ļ oti interesanta. Gandrī z visi iegā dā jā s ī paš u. kurpes doties jū rā un es, tostarp (lai gan velti) paskaidroju, kā pē c. Es (mazliet lepojos) peldu ļ oti labi un patī k nirt (ir kur, bet ne ļ oti), tā pē c peldē ties č ī bā s ir normā li, nevis peldē t. Tā pē c es nedaudz (absolū ti) cietu, tas ir, staigā ju pa akmeņ iem un pē c tam peldē ju un niru bez š aubā m. Lai gan nē . Bija jautā jumi. Jū ras ež i. Kur ir interesanti nirt (akmeņ i un gaismas lī menis starp tiem) ir daudz ež u. Es nenoķ ē ru nevienu, bet mani draugi noķ ē ra (ā trā palī dzī ba + injekcija + analī ze) viņ iem tā s ir kā mū su ē rces. Tas ir labi, bet jums tie nav ī paš i jā meklē . Ež i pā rsvarā ir tikai uz akmens (sapratī siet uz vietas). Es redzē ju vienu netā lu no krasta. IESPĒ JAMIEM VECĀ KIEM tikai VIENREIZ 200m. Ū dens Ļ OTI tī rs un PIETIEK sā ļ š (pē c peldes izskaloju muti) Ja iekļ ū st acī s, tad arī griež (nav ī paš i ē rti, bet pacieš ami) Un tomē r ū dens ir 5 +++.
Atpū ta un apkā rt.
Pludmales volejbols ir kaut kur no 7 lī dz 7 reizē m vairā k (lī menis ir ap 0 t. i. mans) uz basketbolu gā ju viens, tenisā nevienu neredzē ju (lielais), mini golfs ir tā ds pats atkritums, reizē m spē lē ja galda tenisu un š autriņ as. Animā cija ir tā da pati. Galvenokā rt bē rniem. Lai gan pā ris reizes pielecu. Forš i. Vakarā , izņ emot viesnī cu, nav kur staigā t. Personī gi mums, pē rkot ekskursiju, teica, ka Kusadasi vai pie viņ iem, bet ne tā . Kuš adasi ir 45 km attā lumā . Viesnī ca atrodas atseviš ķ i no ciemata (un vakarā ciematā nav ko darī t). Cenas Minskas vai Maskavas lī meņ a lietā m ir vidē jā cenu segmenta markas pā rdoš anas lī menī (tas jau ar kaulē š anos) Kurss 3.3-3.5 liras par 1 forever green.
P. S. Atpū tos 10 dienas....7dien gulē ju pludmalē , sieva 10 dienas steidzā s.
аватар dobretsova.e
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu piedā vā ja tū risma aģ entū rā , ilgi nedomā jot, piekrita. Viesnī cai ļ oti patika atraš anā s vieta, ē diens, numuriņ š , apkalpoš ana, animā cija. … Tomēr ▾ Viesnī cu piedā vā ja tū risma aģ entū rā , ilgi nedomā jot, piekrita.
Viesnī cai ļ oti patika atraš anā s vieta, ē diens, numuriņ š , apkalpoš ana, animā cija.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku viesnī cā ar savu 7 gadus veco dē lu. No 2014. gada 8. lī dz 22. jū nijam. Man ļ oti patika viesnī ca. Vispā r jau piekto reizi atpū tos Turcijā . Lai gan, godī gi sakot, es devos uz š o viesnī cu ar baž ā m pē c atsauksmju izlasī š anas. … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā ar savu 7 gadus veco dē lu. No 2014. gada 8. lī dz 22. jū nijam. Man ļ oti patika viesnī ca. Vispā r jau piekto reizi atpū tos Turcijā . Lai gan, godī gi sakot, es devos uz š o viesnī cu ar baž ā m pē c atsauksmju izlasī š anas. Jau mā jupceļ ā sapratu, ka nā kamgad noteikti atbraukš u uz Grand Effe Hotel! Uz viesnī cu devos ar pozitī vu, tā pē c atvaļ inā jumu pavadī ju uz pozitī vas nots, lai gan vē l bija daž i sī kumi. Mī nuss ir daudz balinā tā ja baseinā . Lai gan visu laiku centos pavadī t jū rā , bē rns tik un tā lē ca no kalna. Un peldē jā s č ī bā s, oļ os. Un ir daudz plusu: daž ā di augļ i, laba atraš anā s vieta, ir kur doties pastaigā ties. Teritorija nav liela, bet mā jī ga. Rubenoks brī vi gā ja visur, vienmē r redzeslokā . Animā cija nav slikta. Sestdienā s tirgus ir atvē rts. Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Vispā r vē dera svē tki. Numuri ir standarta. Ļ oti pieklā jī gs, patī kams personā ls vienmē r ar smaidu, jauki. Es rakstu, bet man paš am jau pietrū kst, bet tikai Grand Effe. ES iesaku. Lai visiem jaukas brī vdienas! ! ! Un pozitī vi!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар skrip_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kurš brauc atvaļ inā jumā ar ģ imeni, tad ko vajag, klusa, mierī ga viesnī ca, tur pā rsvarā klā t krievu vā cieš i, vispā r ā rzemnieku daudz. Š ogad tika pilnī bā izremontē ts, viss pilnī gi jauns, tī rs, visa santehnika, veļ a, matrač i, gultas, vā rdu sakot, viss, viss ir pilnī bā , tā tad kopumā skaistums!!! ! Animatori nav uzmā cī gi, nav lipī gi, bez vulgā riem jokiem "zem jostas". … Tomēr ▾ Kurš brauc atvaļ inā jumā ar ģ imeni, tad ko vajag, klusa, mierī ga viesnī ca, tur pā rsvarā klā t krievu vā cieš i, vispā r ā rzemnieku daudz. Š ogad tika pilnī bā izremontē ts, viss pilnī gi jauns, tī rs, visa santehnika, veļ a, matrač i, gultas, vā rdu sakot, viss, viss ir pilnī bā , tā tad kopumā skaistums!!! !
Animatori nav uzmā cī gi, nav lipī gi, bez vulgā riem jokiem "zem jostas".
Bet, ja esat jauns un domā jat, ka ir labi pastaigā ties, atrauties diskotē kā (viesnī cā ), tad diez vai jums tas izdosies. Diskotē ka ir tā , ja tikai labi uztver, kad jau ir vienalga, ko "iedegt" un "atrauties".
Un lielā kais trū kums ir ļ oti maza platī ba, tā pē c visu laiku var teikt, ka labi melo "bye bye" un ar to ī sti nevar iztikt, ja nu vienī gi istabā : )
Laba virtuve, lai gan bijā m sezonas sā kumā , nebija liela augļ u izvē le, bet bija ķ irš i, zemenes, arbū zi, bet bija ā boli, aprikozes, apelsī ni un kaut kā di augļ i, es nezinu. tā nosaukums, tas ir ļ oti lī dzī gs negatavai plū mei, tikai mazs un zaļ š , otrais Nispero.
Personā ls ir draudzī gs, neuzbā zī gs, izpalī dzī gs un ļ oti pieklā jī gs, lai gan maz un slikti runā krieviski : (
Vispā r atpū ta ģ imenei ir ļ oti laba, mierī ga, un ko vē l vajag, bē rns vienmē r bū s redzeslokā : )
Nā c, atpū ties, izbaudi
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen atgriezā mies no š ī s viesnī cas. Vispā r pā rē jais patika, atbilst 4*. Tiesa, cikā ž u č ivinā š ana un zvirbuļ u burbulis mū s tracinā ja. Mums vienkā rš i paveicā s-mū su numuriņ am nebija logu uz pagalmu. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā mies no š ī s viesnī cas. Vispā r pā rē jais patika, atbilst 4*. Tiesa, cikā ž u č ivinā š ana un zvirbuļ u burbulis mū s tracinā ja. Mums vienkā rš i paveicā s-mū su numuriņ am nebija logu uz pagalmu. Istaba tika iztī rī ta tī ri. Veļ a tika mainī ta gandrī z katru dienu. Kaitina, ka pusdienā s un vakariņ ā s pavā res paš as pasniedza ē dienu un nā cā s izvē lē ties tī rus š ķ ī vjus. Jū ra vienkā rš i pati tī rā kā , sen nebiju tā du redzē jusi. Iesaku ģ imenē m ar bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Slikti mazgā ti trauki (glā zes ar tauku nospiedumiem) Monotons ē diens (viena veida zivis un maz gaļ as. Ja vakar kaut kas netika ē sts, tad tas viss nonā k uz galda nā kamajā dienā , pā rveidots, salā ti ne vienmē r ir svaigi, bet daž ā di augļ i ). … Tomēr ▾ Slikti mazgā ti trauki (glā zes ar tauku nospiedumiem) Monotons ē diens (viena veida zivis un maz gaļ as. Ja vakar kaut kas netika ē sts, tad tas viss nonā k uz galda nā kamajā dienā , pā rveidots, salā ti ne vienmē r ir svaigi, bet daž ā di augļ i ). Ū dens no centrā lā s komunikā cijas. Pusdienā s un vakariņ ā s pie katra ē diena stā v š efpavā ri un pasniedz porcijas, tas ir ļ oti kaitinoš i. Ieeja jū rā nav ī paš i liela, lieli akmeņ i klā ti ar dū ņ ā m(slidena)Pludmale š aura, bet pietiek visiem. Restorā nā viņ i biež i sē ž pie netī ra galda (domā ts, ja kā ds jau ir paē dis priekš ā (drupatas, sasmē rē ti galdauti). Vispā r mē s normā li atpū tā mies, ja vien ar iepriekš minē tajiem punktiem nenopū tā mies. Bet es uzvarē ju Neiet tur vairā k. Animā cija ir spē cī ga.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Atgriezos no brī vdienā m š ajā viesnī cā . Vē los padalī ties savos iespaidos. 10 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu. Pē c 4 stundu gaidī š anas viņ i iekā rtojā s istabā ar skatu uz sienu. Interesantā kais, ka Minskā par istabu ar skatu uz jū ru samaksā ju 30$. … Tomēr ▾ Sveiki. Atgriezos no brī vdienā m š ajā viesnī cā . Vē los padalī ties savos iespaidos. 10 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu. Pē c 4 stundu gaidī š anas viņ i iekā rtojā s istabā ar skatu uz sienu. Interesantā kais, ka Minskā par istabu ar skatu uz jū ru samaksā ju 30$. Tas bija norā dī ts uz kupona. Reģ istratū ra teica, ka citu istabu nav. Kamē r lietas bija bagā ž as nodalī jumā , es gā ju lī dz jū rai. Š eit mans garastā voklis patieš ā m pasliktinā jā s. Ū denī akmeņ i turklā t ir apauguš i ar zaļ ā m slidenā m aļ ģ ē m. Esiet uzmanī gi, jū rā ir jū ras ež i....Jū rā peldas ļ oti maz, vairā k baseinos. Animā cija ir laba. Puiš i cenš as. Sveiki, viņ i visi lielie. Ē diens ir izcils. Viesnī cas personā ls ir labi apmā cī ts. Atpū š as galvenokā rt vā cieš i, holandieš i, franč i un baltkrievi. Viesnī ca ir ekskluzī vi ģ imenei draudzī ga un pensionā riem. . JA JUMS PATĪ K IEGĀ DĀ TIES UN IEPIRKTIES, Š Ī NOTEIKTI NAV JŪ SU VIESNĪ CA.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tuš ies - trī s pieauguš ie no 26.05. 12. lī dz 06.04. 12. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Viesnī ca – viss kā rtī bā , stiprs č etrinieks. Ē diens ir izcils. Skaists skats no istabas, priež u smarž a. Animā cija – kā visur citur. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies - trī s pieauguš ie no 26.05. 12. lī dz 06.04. 12. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Viesnī ca – viss kā rtī bā , stiprs č etrinieks. Ē diens ir izcils. Skaists skats no istabas, priež u smarž a. Animā cija – kā visur citur. Mē s devā mies pē c saules, jū ras un skaistā s dabas, neuzkrī toš ā personā la. Man papildus - nav nepiecieš ams gatavot. Klusa, relaksē još a uzturē š anā s. Un, pats galvenais, tajā laikā nebija slā vu brā ļ u pieplū duma, kuri prata atpū sties tikai padomju veidā . lidot)) - Grand Efē noteikti ne.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los uzslavē t š o viesnī cu. Man viss ļ oti patika. Un ē diens, un pati viesnī ca, un tā s teritorija, un apkalpoš ana, un klimats un viss, viss, viss! Istaba ir normā la, ne liela, ne maza, ir kondicionieris, kas strā dā klusi, bet naktī mums tas nebija vajadzī gs, jo naktī nebija karsts un atvē rā m durvis uz balkonu un gulē jā m, skanot sē rfot. … Tomēr ▾ Es vē los uzslavē t š o viesnī cu. Man viss ļ oti patika. Un ē diens, un pati viesnī ca, un tā s teritorija, un apkalpoš ana, un klimats un viss, viss, viss! Istaba ir normā la, ne liela, ne maza, ir kondicionieris, kas strā dā klusi, bet naktī mums tas nebija vajadzī gs, jo naktī nebija karsts un atvē rā m durvis uz balkonu un gulē jā m, skanot sē rfot. Liels balkons ar skatu uz jū ru. Istaba tika tī rī ta katru dienu un visa veļ a tika mainī ta katru dienu. Restorā nā ir tik daudz ē dienu, ka mē s nepaspē jā m nobaudī t visus ē dienus. Viss ir ļ oti glī ti. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un nav uzmā cī gs. Bija daudz dā rzeņ u un svaigā kā s kvalitā tes augļ i. Starp galvenajā m ē dienreizē m vē l varē ja pā rtvert visā dus naš ķ us, nemaz nerunā jot par dzē rieniem, gan alkoholiskajiem, gan bezalkoholiskajiem. Man ļ oti patika tē ja. Tik smarž ī gs, tikko brū vē ts. Visas dienas garumā ! Jū ras š arms. Ū dens tī rs, dibens tomē r ne visai lī dzens, ja nedaudz paburā viss ir super. Peldē jā mies speciā lā s č ī bā s un dibena kvalitā te nemaz netraucē ja. Ir pieejamas daž ā das ū dens aktivitā tes, piemē ram, banā ns, ū dens motocikls, izpletnis un daudzas citas lietas. Katamarā ns ir bezmaksas. Palika ļ oti patī kamas un labas atmiņ as. Es gribu uz turieni vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums tkachenok
Vai uz vietas ir wi-fi. Ja jā, tad bezmaksas vai maksas.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в живописном месте, на самом берегу моря, в 2 км от п. Оздере. Построен в 1991 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Подходит для спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 45 км от аэропорта г. Измир.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 150 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

1 ресторан, 4 бара, 3 конференц-зала (до 350 персон), 1 открытый бассейн, 3 водные горки, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), почтовые услуги, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый бассейна, 4 водные горки, мини-клуб (возраст 4-12 лет), развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, 3 теннисных корта бесплатно (с бетонным покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта (платно), дартс бесплатно, аквааэробика бесплатно, мини-гольф бесплатно, сауна платно, турецкая баня (хаммам) бесплатно, водные виды спорта платно, баскетбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 385 номеров. Отель представляет собой один 8-этажный корпус (80% номеров с видом на море).

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, музыкальный канал, телефон, мини-бар, Wi-Fi (платно), душ, фен, балкон, сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mah. Goksen Sok. 25, Ozdere, Kusadasi, Turkey
Tālruņi: 0850 850 1 333
Tīmekļa vietne: Grand Efe Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.