The Park Marmaris Hotel 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.910
№20 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.8 Numurs
9.1 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.7 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Marmarisas pilsētā, kilometra attālumā no pludmalēm. Uzcelta 2003. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Ūdens atrakciju parks Aqua Dream atrodas 1,7 km attālumā no viesnīcas Blue Park, savukārt Marmarisas pils atrodas 3,7 km attālumā. Maza mājīga viesnīca ar āra baseinu. Ieteicams budžeta ceļotājiem.Vairāk →
аватар HasmikfromArmenia
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu man ieteica ceļ ojumu aģ ents, ļ oti uztraucos, kā viss bū s. Viesnī cas vieta ir š ika pastaigai, visa teritorija ir iegremdē ta zaļ umos. Ir gara promenā de, kas savieno visas viesnī cas piekrastē un kur daudzi staigā , skrien vai brauc ar velosipē du (atš ķ irī bā no Antā lijas, kur daudzviet spī d saule un nav kur staigā t). … Tomēr ▾ Viesnī cu man ieteica ceļ ojumu aģ ents, ļ oti uztraucos, kā viss bū s. Viesnī cas vieta ir š ika pastaigai, visa teritorija ir iegremdē ta zaļ umos. Ir gara promenā de, kas savieno visas viesnī cas piekrastē un kur daudzi staigā , skrien vai brauc ar velosipē du (atš ķ irī bā no Antā lijas, kur daudzviet spī d saule un nav kur staigā t). Ī paš i patika š ī s pastaigas, kur ir palmas, rozes, daž ā di ziedi un koki un, jā , kaķ i. Numuri ir vecmodī gi, tač u tajos ir viss nepiecieš amais. Wifi ir ne tikai numuros, bet arī viesnī cas teritorijā , tostarp pludmalē . Pludmale ir kā lī cis, ko ieskauj skaisti kalni. Mī nuss-nav smilš u pludmales, kur no rī tiem vai vakariem staigā t pa ū deni. Bet es devos uz kaimiņ u pludmalē m (5min gā jiens) un tur es staigā ju pa smiltī m no rī ta. Personā ls ļ oti atsaucī gs, pieklā jī gs. Daž i numuri ir trokš ņ aini, jo tuvumā atrodas š oseja. Es domā ju, ka tā ir problē ma visā m š ī s lī nijas viesnī cā m.
Viesnī cu ī paš niekiem ieteiktu š o jautā jumu aktualizē t vietē jā lī menī un ierobež ot braukš anas ā trumu un aizliegt š oferiem, braucot pa š o maģ istrā li, pē c pusnakts lī dz pulksten 7 no rī ta dungot.
Es devos ekskursijā s uz Kleopatras pludmali un Pamukali. Man bija liels prieks. Ī paš s paldies gidam Eihanam, kurš ir profesionā lis un cilvē ks ar humoru.
Viesnī cā nopirka 5 masā ž as. Esmu ļ oti apmierinā ta, jū tos daudz labā k: masiere Irina ir ļ oti profesionā la un godbijī ga pret savu darbu. Paldies arī Spa centra darbiniekam Denisam, kurš vienmē r bija ļ oti gatavs visiem sniegt noderī gus padomus, palī dzē t un pieklā jī gi apkalpot. Man patika ē diens, arī vispā rē jā atmosfē ra. Paldies visiem, kas organizē ja mū su atvaļ inā jumu. Es doš os prom rī t ar stingru nolū ku š eit atgriezties.
Мой номер в бунгало. Территория отеля Бунгало Ресторан с видом на море Территория отеля Главное здание отеля
аватар Tretyak8
Š oruden atpū tos Orka Lotus pludmalē un devos uz kaimiņ u viesnī cu, kas atradā s netā lu, it kā priež u mež ā . Park viesnī ca. Salī dzinot ar pliku dzelzsbetona Orca, tā bija skaistuma, zaļ umu un tī rī bas oā ze. Speciā li Park hotel rezervē ja ekskursiju un nekļ ū dī jā s. … Tomēr ▾ Š oruden atpū tos Orka Lotus pludmalē un devos uz kaimiņ u viesnī cu, kas atradā s netā lu, it kā priež u mež ā . Park viesnī ca. Salī dzinot ar pliku dzelzsbetona Orca, tā bija skaistuma, zaļ umu un tī rī bas oā ze.
Speciā li Park hotel rezervē ja ekskursiju un nekļ ū dī jā s. Ļ oti jauks, ē rts, zaļ š . Gaiss ir apburoš s. Putni dzied. Garš ī gi. Pavā ri un viesmī ļ i ir inteliģ enti, pieklā jī gi, uzmanī gi. Neviens neskatā s kabatā – visi grib iepriecinā t, pabarot, dzert. Viens mī nuss - uzkopš ana - atvaļ inā jums tē jai tiks noņ emts. Bet ne vienmē r ir kā ds "vandolā rs". Esmu kā rtī ga un pat uzkopš ana man ikdienā neder, istabā eju basā m kā jā m. Mē s ar vī ru nopirkā m 2 istabas ar skatu uz jū ru. Un skats pa logu ir brī niš ķ ī gs! Tiesa, zem diskotē kas logiem kliedza lī dz 1.00. Bet mē s esam pieraduš i gulē t. Viņ i nemainī ja telpas, jo paveras brī niš ķ ī gs skats un telpas komforts.
Vienmē r palī dz gids no Rietumukrainas (nezinu kā sauc). Es runā ju ar tiem, kas dzī vo bungalo. Arī ļ oti apmierinā ts un daudz lē tā ks. Nā kamreiz es uzņ emš u telpas bungalo. Tur ir ļ oti kluss, putni dzied, priedes č aukst. Diskotē kas nav.
Ieejot jū rā pa kā pnē m, tā du ir ļ oti daudz. Uz platformas ir pietiekami daudz mī kstu gultu ar matraci. Katru rī tu tos mazgā apkopē ja un slauka pludmali. Pietiek arī ar lietussargiem un ē nu no kokiem. Man patika š ī tī rī ba. Anex gidi vienmē r ir izpalī dzī gi, draudzī gi, neuzspiež ekskursijas, piemē ram, Join Up un citas tū risma aģ entū ras. Mē s paš i visur braucam ekskursijā s - interesanti.
Es nā kš u vē lreiz, tagad š ī ir mana mī ļ ā kā viesnī ca! ES iesaku.
аватар kazkova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s nokļ uvā m viesnī cā pē c Fortune 3 *. Es nebaidī jos ņ emt Fortū nu, jo mums nebija lielas izvē les (gandrī z pē dē jā brī dī nolē mā m paņ emt atvaļ inā jumu, un visi budž eta varianti jau bija sakā rtoti), un plā nojā m ceļ ot, pā rvietot visus laiku, un viesnī cā vienkā rš i nakš ņ ot. … Tomēr ▾ Mē s nokļ uvā m viesnī cā pē c Fortune 3 *. Es nebaidī jos ņ emt Fortū nu, jo mums nebija lielas izvē les (gandrī z pē dē jā brī dī nolē mā m paņ emt atvaļ inā jumu, un visi budž eta varianti jau bija sakā rtoti), un plā nojā m ceļ ot, pā rvietot visus laiku, un viesnī cā vienkā rš i nakš ņ ot. Tā pē c mē s nolē mā m, ka nav svarī gi, kas / kur atrodas viesnī ca, un ietaupī to naudu labā k tē rē t izklaidei un iepirkš anā s iespē jā m.

Uzreiz jā saka, ka es tikai vienu reizi biju atpū ties Turcijas trī s rubļ u banknotē , un tad tur bija jauna viesnī ca, un tā bija savienota ar 4 * (ē diens, izklaide bija č etrā s), un salī dzinot ar ukraiņ u / Eiropas 3 * vai turku 4-5 * - iespē jams, nav ļ oti saprā tī gi. Tā pē c es negalvoju par objektivitā ti.

Tā tad, es sā kš u ar POZITĪ VU un NEITRĀ LU:

- Istaba, kuru mē s vē lā k (!! ! ) mainī jā m, nav slikta, viss nepiecieš amais ir, ja nepievē rš uzmanī bu ne visā m spuldzī tē m, kas darbojas, duš ā rū sa utt sī kumi, tad vispā r tas praktiski neatš ķ iras no 4-5 *.
Ir viss nepiecieš amais, seifs, č ī bas, izņ emot ziepju piederumus. Uz grī das ir gludeklis un gludinā mais dē lis par brī vu, neko tā du iepriekš nekur neesmu redzē jis, visur par maksu).

- Ē diens: ļ oti pieticī ga izvē le, bet kopumā izsalcis nepaliksi. Gaļ a katru dienu, nu, dā rzeņ i, piedevas, zupa. No augļ iem - tikai arbū zs, un deserti - apaļ as ar medu. Droš i vien par 3 * - tas ir ok. Nu, jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i.

- Alkohols: atzī mē š u ļ oti garš ī gu un kvalitatī vu vī nu, gan balto, gan sarkano. Citu alkoholu neesmu mē ģ inā jis.

- Nav animā cijas.

- Kontingents: viesnī ca klusa un mierī ga, pā rsvarā atpū š as daž ā da vecuma pā ri, tur neredzē ju piedzē ruš ā s kompā nijas kā "tagila noteikumi" - tas bija ļ oti patī kami))

– Infrastruktū ra – viss ļ oti pieticī gs, tikai baseins un viss.

PLUDMA:

Jū ra ir tā lu, bet skaidrs, kurš izvē las viesnī cu, uzreiz skatā s kartē . Mani pā rsteidz, kad viņ i raksta: “Briesmī ga viesnī ca, tā lu no jū ras! ” Cilvē ki, kad iegā dā jā ties tū ri – vai jū s kartē nepaskatī jā ties?
Vai arī cerē jā t, ka jū su lidojuma laikā viesnī ca teleportē sies tuvā k jū rai? ))

Mē s visu laiku gā jā m uz daž ā dā m pludmalē m (Icon, vai kā agrā k sauca Nirvana), Icmeler, ekskursijā s, tā pē c mū su paš u pludmales tuvums mums nebija aktuā ls, tajā bijā m tikai vienu reizi. Viesnī cas "privā tā pludmale" - patiesī bā š ī ir pludmale no viena no bā riem, kur, vienojoties ar viesnī cu, The Park Marmaris viesiem tiek pieš ķ irti bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Bet jū s nevarat ņ emt lī dzi savus dzē rienus. Pati pludmale Marmarisā nepatika, pā rpildī ta un pā rpildī ta.

Ē rti, ka mikroautobusa pietura tieš i pie viesnī cas maksā tikai 3 liras.

Nu, tagad par SLIKO ((

ISTABA PAGRABA STĀ VĀ , kur mū s uzreiz iekā rtoja.

Es neesmu pretenciozs tū rists un nekad neesmu nodarbojies ar ģ ē rbtuvē m viesnī cā s, vienmē r esmu bijis pā rā k slinks, lai tam tē rē tu laiku un nervus. BET Š IS - tikai jebkurā ietvarā ! Tā das š ausmas savā mū ž ā nebiju redzē jis: sajū ta, ka esmu kaut kā dā garā ž ā , vai š ķ ū nī , bet ne viesnī cā.
Pat neaprakstī š u, un nebildē ju. Nav vā rdu.

Viņ a piedā vā ja naudu par istabas maiņ u, bet viņ i spī tī gi uzstā ja, ka "nav brī vu istabu", un mainī s tikai pē c 2 dienā m, bez naudas.

Varbū t tur ir apmetuš ies "fortunisti". Lai gan arī citi tū risti, kuri nav ceļ ojuš i saskaņ ā ar laimi, teica, ka viņ i nekavē joties tika iekā rtoti š ajā s istabā s, un pē c 2 dienā m viņ i tika nomainī ti. Un tur dzī voja ne tikai krievu tū risti, bet arī briti un vā cieš i. Kopumā viņ u politika attiecī bā uz š ī m telpā m ir nesaprotama: labā k bū tu, ja tā s tiktu slē gtas vispā r, un viņ i ar š o kaunu nebojā tu savu reputā ciju.

Rezultā tā pē c 3 dienā m tikā m pā rcelti uz labu istabu (lai gan sā kotnē ji solī ja pē c 2), proti, lielā ko daļ u atlikuš ā s nakts pavadī jā m "garā ž ā "))

EKSKURSIJAS: aizvedā m ielu ceļ ojumu aģ entū rā , uz Daljanu ar jahtu, par 20$, mums patika.
Arī uz Rodu ar prā mi (rezervē ts uz mū su paš u) - nedaudz nogurdinoš i nemitī gi iet cauri pasu kontrolei ar garajā m rindā m, paš ai Rodai laika maz, un karstums tur stiprā ks kā Marmarisā , daudz neizskaties. patī k.

IEPIRKŠ ANĀ S: Es biju ļ oti apmierinā ts ar cenā m LC Waikikki, gandrī z 2 reizes zemā kas nekā pie mums. Pildī ts ar drē bē m))

Kaut kas tamlī dzī gs. Paldies, ka izlasī jā t š o garo grā matu. )
Бассейн Вид с балкона Номер на 4-м этаже Справа с зелеными шезлонгами - отельный пляж. Кстати, душей на пляжах Мармариса нет(((((
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lai novē rtē tu š o viesnī cu, jums jā iegū st daž i punkti. Ja par pā rtiku - š ī viesnī ca par 4. Par tī rī bu - tas ir netī rs, kaut kur uz 3. Restorā nā - ir 5 un puiš i apkalpoja labi. Atbilstoš i istabu tī rī bai - tī rī jā m reizi nedē ļ ā , tikai atkritumi tika izvesti. … Tomēr ▾ Lai novē rtē tu š o viesnī cu, jums jā iegū st daž i punkti.
Ja par pā rtiku - š ī viesnī ca par 4.
Par tī rī bu - tas ir netī rs, kaut kur uz 3.
Restorā nā - ir 5 un puiš i apkalpoja labi.
Atbilstoš i istabu tī rī bai - tī rī jā m reizi nedē ļ ā , tikai atkritumi tika izvesti. Un tas ir tā lu lī dz jū rai, apmē ram pusstunda, tas ir ļ oti tā lu. Bet braukt ar mikroautobusu 2 reizes dienā , tas izglā ba. Pludmalē bija maz vietas un daudz cilvē ku. Ir ļ oti skaisti skati. Pati viesnī ca izskatā s labi. Viņ i mazliet labā k izturē tos pret klientiem un viss bū tu kā rtī bā .
аватар Oleksandr275345
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta no lē tuma, gribē jā s ietaupī t, bet pā rē jais bija izcils, vienī gais, ka jū ra ir tā lu un viesnī cai nebija savas pludmales, bet tas mums netraucē ja. Pludmale bija apmē ram 2 km. Istaba bija lieliska, ē diens vairā k vai mazā k normā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta no lē tuma, gribē jā s ietaupī t, bet pā rē jais bija izcils, vienī gais, ka jū ra ir tā lu un viesnī cai nebija savas pludmales, bet tas mums netraucē ja. Pludmale bija apmē ram 2 km. Istaba bija lieliska, ē diens vairā k vai mazā k normā ls. Ar servisu problē mu nebija. Nav liela viesnī ca dzī vojamajā sektorā , teritorija nepā rsteidz, viesnī cā nebija animā cijas, tā ir ļ oti maza, teritorijā bija baseins. Mē s tikai nakš ņ ojā m viesnī cā , tā pē c mums nebija ī paš i svarī gi, kas atrodas teritorijā . Apmē ram 500 metru attā lumā bija veikali. Gids ir labi darī ts, mums ļ oti patika, jo viņ š neuzlā dē jā s, teica, ka, ja jau esi braucis ekskursijā s, labi, ja neesi, varu pastā stī t par tā m. Ekskursijas mū s neinteresē ja, ī rē jā m maš ī nu un paš i braucā m, kur gribē jā m. Par cenu tā ir lieliska viesnī ca.
аватар katyya23
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi devā mies atpū sties uz Turciju (no 02.09 lī dz 09.09), un izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo. viņ š bija pilns ar labā m atsauksmē m un atbilst budž etam. Labi zinot, ka š ī s 3 zvaigznes nekā das ilū zijas nepiedzī voja, tač u bū t tik sarū gtinā tam ir mazliet par daudz. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devā mies atpū sties uz Turciju (no 02.09 lī dz 09.09), un izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo. viņ š bija pilns ar labā m atsauksmē m un atbilst budž etam. Labi zinot, ka š ī s 3 zvaigznes nekā das ilū zijas nepiedzī voja, tač u bū t tik sarū gtinā tam ir mazliet par daudz.
Sā ksim ar patī kamo. Viesnī cai ir sava pludmale, bet daudzos resursos ir teikts, ka pludmales nav, tā pē c nav jā baidā s, nebū s jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu, ja tie ir, citā di platī ba ir maza un ir ir daudz cilvē ku. Bet, personī gi, mums pietika, vienreiz bija jā gaida, kamē r atbrī vosies sauļ oš anā s krē sls, un viss bija kā rtī bā . Personā ls tur ļ oti jauks un pieklā jī gs, iespē jams iegā dā ties dzē rienus vai ē dienu, pievedī s tieš i pie galdiņ a pie solā rija. Bet jū s varat ņ emt lī dzi savu. Galvenais ir sakopt pē c sevis, citā di visi atkritumi ū denī un ielā s ir nolaidī gi tū risti un tas ir briesmī gi.
Tomē r jums joprojā m ir jā iet uz š o pludmali. Ir daudz vairā k par 1.2 km, kā teikts aprakstā . No rī ta 10 un 11 brauc transfē rs no viesnī cas, 17 atgriež as. Ja kas, tad blakus ir pietura, ar 3. autobusu par 2 lirā m var tikt lī dz "Zilai ostai" un tur kā jas-kā jas.
No pozitī vā s puses varu izcelt ē dienu. Nezinu, kā ar tā du sortimentu var palikt izsalcis. Gaļ a bija nemainī ga, tvaicē ti dā rzeņ i, frī kartupeļ i, daž reiz makaroni vai kuskuss. Daudz mē rč u un salā tu. Jā , tie ir vienmuļ i, piemē ram, tomā ts-gurķ is, tomā ts-gurķ is-sī pols, tomā ts-salā ts, gurķ is-salā ts. . . utt, bet kas attiecas uz mani - pietiek, ir daž ā das mē rces. Ē d un nesū dzies. Garš a ir daž ā da, bet viss ir ļ oti garš ī gs un ē dams, tā pē c te ir pamatī gs 5.
Tagad par skumjo. Kad iereģ istrē jā mies, mums iedeva istabiņ u piektajā stā vā ar divā m vienvietī gā m gultā m (kopā istabā bija 3 gultas un 1 dī vā ns), lai gan prasī ju divguļ amo gultu (pievē rš u uzmanī bu, jo 3 meitenes kas lū dza atseviš ķ as gultas, apmetā s nedaudz vē lā k, un viņ iem tika pieš ķ irta viena divvietī ga guļ amistaba, kur loģ ika ir nesaprotama). Mums solī ja š o numuru nomainī t divu dienu laikā , kas, protams, nenotika ne pē c 2 dienā m, ne pē c 5 dienā m. Viņ i mainī ja mū su istabu tikai tad, kad mū s izlika, un mū su tū risma operators aizkavē ja lidojumu un pagarinā ja mū su dienu. Un viņ i iedeva vienu, ko es redzē ju fotoattē lā tajā s labajā s atsauksmē s.
Tagad par numuru. Tas bija piektajā stā vā ar š ausmī gi zemiem griestiem, pret kuru es situ galvu. Bija televizors, mazs, bet darbojā s, lai gan nekad neizmantojā m. Ledusskapis arī . Posharpanaya mē beles un durvis - es uz to nekoncentrē tos, ja tā s bū tu tī ras. Un tā , jū s atverat skapi - un tur ir putekļ i, jū s skatā ties uz gultas galvgali, viss ir tā pat, un kad mē s pā rvietojā m gultas...mati, putekļ i, daž as tabletes guļ apkā rt, situā cija ir tā da. tas pats vannas istabā . Turklā t vannasistabā duš as vieta aizsedz ī su aizkara stublā ju, un viss ū dens plū st uz grī das, jo. vieta kur drenā ž as nedaudz zemā k un viss. Bija kondicionieris, darbojā s, bet paralē li savam darbam izlaida asaru. Ū dens pilē ja uz grī das, un es arī izdomā ju zem tā s nolikt maisu (negribē ju mantas izjaukt, jo mums solī ja numuru nomainī t pē c 2 dienā m). Tad tu pieej pie balkona, un tur ir aizkars sarkanos rū sas traipos vai kaut kas cits, es pat nezinu, durvis ir dabiski vecas un sapelē juš as, bet š ausmas gaidī ja uz balkona. Pelnu trauks, kuru neviens neizņ ē ma (nav izsmē ķ u, bet pelni paliek), krē sli un galds - tos nevar pieskarties, nemaz nerunā jot par sē dē š anu. Š ķ iet, ka putekļ i ir nosē duš ies uz taukaina pā rklā juma. Un kaut kā di nesaprotami sarkanie dubļ i balkona stū rī .
Jā , es saprotu, ka nedzī vojam svī tā , bet vismaz tī ri to varē ja izdarī t. Tas ir viskaitinoš ā kais. Pat tas, ka apkopē ja ieradā s pie mums sakopt, neko nemainī ja. No istabas tika iznesti atkritumu maisi un viss. Nu viņ i saklā ja gultu. Apkā rt gulē ja mati, putekļ i, kaut kā das tabletes un turpinā ja darī t savus kaitinoš i netī ros darbus.
Arī matu fē ns mani nobiedē ja. Jā , bija, bet stiprinā jums uzreiz nokrita, tad pē c pā ris minū š u darba izslē dzā s. Kā izrā dī jā s, viņ š pā rkarst, un jums ir jā aptur.
Kas attiecas uz personā lu un alkoholu. Vī ns š eit ir ļ oti amatierisks, pē cgarš a ir rozā , it kā laizī tu riepu, tā pē c iesaku baltvī nu - tas ir izturī gā ks. Bet ar š o viss ir skaidrs, jū su sortimentā : dž ins, degvī ns, vī ns (balts, sarkans, rozā ), alus, sprite, kola un fanta. Kokteiļ i, minerā lū dens un sulas - viss par maksu. Lai gan pirmajā dienā lē ja sulu, nā kamajā dienā mani aizsū tī ja pie aparā ta ar jupi, saka, ja gribi sulu, dzer š o spē li. Labi, viss skaidrs, kā da nauda - tā ds rezultā ts, BET var vismaz kalpot kā cilvē ks. Personā ls daž reiz jū s pilnī bā ignorē un jū s kā muļ ķ is lū dzat š o dzē rienu. Kā ubagojoš a kaija tu stā vi un kaut ko prasi. Jā , un tev pamazā m lej vairā k spirta, mazā k sprite, tā ka esi jau piedzē ries un izgā zts. Tā da attieksme.
Peldbaseins. Viņ š ir, viņ š nav slikts, viņ i viņ u iztī ra - viņ i savā c lapas ar izkrauš anas tī klu un viss. Bet nopeldē jā mies, viss bija labi, tuvumā smarž o - tajā var nomazgā t balinā tā ju, bē da ir ar sauļ oš anā s krē sliem. Cilvē ki tā s vienkā rš i aizņ em jau no paš a rī ta, iemetot dvieli un metoties saulrietā , un jū s vienkā rš i nevarat atrast sev vietu. Labi, es pieliktu klā t lietussargus, bet te nav nekā du pretenziju.
Varu piebilst arī par Wi-Fi, tas tur ir un darbojas ļ oti labi. Paroli var paņ emt reģ istratū rā un bū siet laimī gs.
Brī dinā jums: esiet gatavi tam, ka daž i darbinieki runā tikai angliski, citi nerunā . Ir krieviski runā još a menedž ere Aja, ja tu viņ u meklē - viņ a ir jauka un palī dzē s jebkurā gadī jumā .
Kopumā atpū ta patika, bet ne viesnī ca, nav vē lē š anā s to ieteikt, pat ņ emot vē rā , ka tajā pavadī jā m tikai nakti, bet daudz kas ir atkarī gs no personā la!
аватар Brisyacat
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pa lielam visiem patika. Pat pirmā stā va istaba drī z vien pieradā s. Ī paš as vē lmes palī dzē t darbiniekiem nebija, tač u viņ i operatī vi atbildē ja uz lū gumiem. Ē diens ir garš ī gs un diezgan daudzveidī gs. Tas ir tā lu no jū ras, bet Marmarisas sezonas apstā kļ os tas ir pluss. … Tomēr ▾ Pa lielam visiem patika. Pat pirmā stā va istaba drī z vien pieradā s. Ī paš as vē lmes palī dzē t darbiniekiem nebija, tač u viņ i operatī vi atbildē ja uz lū gumiem. Ē diens ir garš ī gs un diezgan daudzveidī gs. Tas ir tā lu no jū ras, bet Marmarisas sezonas apstā kļ os tas ir pluss. Apmeklē jot divu dienu ekskursiju un iekā rtojoties kā rtē jā trī s rubļ u banknotē , sapratā m, ka viss ir zinā ms salī dzinā jumā , tā pē c ar nepacietī bu gaidī jā m atgrieš anos Marmarisa parkā . Wifi ir pieņ emams. Vienī gais negatī vais ir pusdienu kastī š u trū kums. Izbraucot 5.40 palika bez brokastī m.
аватар prisakarmaria
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kad izvē lē jos š o viesnī cu, sliktas atsauksmes nesatiku, rakstī ja tikai pozitī vas, arī bildes patika. Viņ i mani ievietoja istabā pirmajā stā vā . Diemž ē l formā ts neļ auj pievienot fotoattē lus, lai sniegtu pilnu attē lu. … Tomēr ▾ Kad izvē lē jos š o viesnī cu, sliktas atsauksmes nesatiku, rakstī ja tikai pozitī vas, arī bildes patika. Viņ i mani ievietoja istabā pirmajā stā vā . Diemž ē l formā ts neļ auj pievienot fotoattē lus, lai sniegtu pilnu attē lu. Istaba sen nav remontē ta: vecas mē beles, salauztas flī zes uz grī das, brū ni traipi uz spoguļ a vannas istabā , pie griestiem piesieta caurule, uz kuras karā jas vecs aizkars, vannas istabā saplī suš as flī zes, durvis pietū kuš as no ū dens. Bet tas nav galvenais! Es atradu skudras vannas istabā un pelē jumu! Visu attē lu vainagojā s pilnas sienas stikla bī dā mā s durvis ar skatu uz cilvē kiem, kas iet garā m manai istabai! Man pat nebija iespē jas atvē rt durvis svaigam gaisam! Man bija cieš i jā aizver aizkari, lai bū tu viena. No š ī istabiņ a man izdevā s izrakstī ties tikai pē c 4 naktī m! ! ! Viņ i to skaidroja ar brī vu istabu trū kumu! Š ī s viesnī cas vietne ievietoja pavisam citas fotogrā fijas (tad mani pā rcē la uz istabu, kā fotoattē lā ). Garastā voklis bija sabojā ts visiem svē tkiem!
номер номер номер номер номер номер номер номер
аватар JUlija863643
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti tī ra viesnī ca, diezgan plaš s divvietī gs numurs ar balkonu un gaisa kondicionē tā ju, ir lifts. Patika arī ē diens. Protams, ē dienkarte ikdienā ī paš i nemainā s, tač u vienmē r ir sieri, dā rzeņ i, gaļ as desiņ as vai kotletes, olī vas, garš ī gs arbū zs lielos daudzumos un daudzveidī bā . … Tomēr ▾ Ļ oti tī ra viesnī ca, diezgan plaš s divvietī gs numurs ar balkonu un gaisa kondicionē tā ju, ir lifts.
Patika arī ē diens. Protams, ē dienkarte ikdienā ī paš i nemainā s, tač u vienmē r ir sieri, dā rzeņ i, gaļ as desiņ as vai kotletes, olī vas, garš ī gs arbū zs lielos daudzumos un daudzveidī bā . Viss ir svaigs un labi pagatavots, brokastī s pē c vē lē š anā s var uzcept omleti priekš ā .
Teritorija ir tī ra, uz terases ir peldbaseins.
Ī paš s paldies viesnī cas personā lam! Labumi! Visi ir ļ oti gā dī gi, vienmē r interesē kā vari palī dzē t, 24h diennaktī administratore ir gatava risinā t jebkuru jautā jumu!
Viesmī ļ u puikas ļ oti cenš as, viss tī rs, š ķ ī vji uzreiz izņ emti, izslaucī ti, viss spī d!
Nedaudz tā lu kā jā m (25 minū tes) lī dz jū rai vai promenā dei. Bet blakus ir autobusa pietura. Maksa ir 2 liras ($ 0.5). No viesnī cas uz pludmali kursē arī autobuss.
Apkā rt viesnī cai mež s, vieta diezgan klusa.
Es dodu jums visaugstā ko punktu skaitu! Jo par tā du cenu ir vienkā rš i super!
Lai visiem jaukas brī vdienas : )
аватар larine
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es paliku viesnī cā kopā ar mā su. Man ļ oti patika. Labs ē diens, laba atraš anā s vieta. Biju domā jusi, ka viesnī cā bū s ļ oti pā rpildī ts (galu galā bija vasaras pilnbrieds), bet nekas nenotika. Iet uz jū ru 15-20 minū tes. … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā kopā ar mā su. Man ļ oti patika. Labs ē diens, laba atraš anā s vieta. Biju domā jusi, ka viesnī cā bū s ļ oti pā rpildī ts (galu galā bija vasaras pilnbrieds), bet nekas nenotika. Iet uz jū ru 15-20 minū tes. Vienī gais "bet": pē c pulksten 18:00 nevar peldē ties baseinā , kas ir ļ oti apbē dinā ts, jo tomē r gribas pirmo dienas pusi pavadī t pie jū ras, bet vakarā atpū sties pie viesnī cas. Situā ciju glā ba skaistā daba, ī paš i kalni. Vispā r man patika, var iet
Parādīt vairāk »


iemiesojums Yana_2810
Labdien) Puiši, kuri atpūtās šajā viesnīcā, vai varat sniegt sīkāku informāciju, kuri autobusi kurp brauc, kura pludmale ir labāka, vai viesnīcā ir ūdens, kur iegādāties ekskursijas?) Paldies)
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в городе Мармарис, в километре от пляжей. Построен в 2003 году, последняя реставрация сделана в 2017 году. На расстоянии 1,7 км от отеля Blue Park расположен аквапарк Aqua Dream, а до замка Мармариса 3,7 км. Небольшой уютный отель с открытым бассейном. Рекомендуем для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta 1,2 км от берега Эгейского моря. 2 км от центра г. Мармаримс. 100 км от аэропорта г. Даламан. 1,7 км от аквапарка Aqua Dream. 3,7 км от замка Мармариса.
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж, примерно в 3 км от отеля. Гостям предоставляется шаттл-бас до пляжа (2 раза в день).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак — 08:00-10:00. Обед — 12:30-14:30. Закуски — 17:00-18:00. Ужин — 19:30-21:30.

Доставка еды и напитков в номер, доставка прессы, мини-маркет на территории, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс.
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 70 номеров в 5-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Armutalan Mah. 254. Sok No: 2 Marmaris / MUGLA / TURKEY
Tālruņi: +90 252 417 56 52
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).