Jautājums o Marmarisa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1537 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
21. septembrī lidojam uz Marmarisu, vēlos maksimāli iepazīt pilsētu un tās apkārtni.
21. septembrī lidojam uz Marmarisu, vēlos maksimāli iepazīt pilsētu un tās apkārtni.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2018-09-036 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар natalka_kyiv
Ielu tūrisma aģentūrās velosipēdu noma ir ļoti izmirusi. Esi uzmanīgs.
Noteikti dodieties laivu braucienā uz Kleopatras salu, kas ietver vēl dažas peldēšanas pieturas un pusdienas. Ielu ceļojumu aģentūrā izmaksas ir 65 USD diviem, ar tūroperatoru - 90 USD, bet transfērs uz ostu ar autobusu ar gaisa kondicionētāju, nevis mikroautobusu.
аватар Vika284
Ja jums ir biometriskā pase, tad Rodas sala atrodas uz prāmja no Marmarisas, un pašā Rodā jūs varat iznomāt velosipēdu un braukt pa krastmalu, ir veloceliņi - šī ir vienas dienas ekskursija
Patstāvīgi, ja īrējat velosipēdu, tad maršruts pa promenādi starp Marmarisu un Ičmeleru
no Icmeler līdz Turunc tad vajag kalnu velosipēdu
apkārtnē ir arī maršruts velosipēdistiem: Marmaris - Hisarönü - Bayır - İçmeler - Marmaris
аватар Olgaolga153
Viena no populārākajām Egejas jūras piekrastes ekskursijām ir Pamukale. No Marmarisas ir daudz tuvāk nekā no Antālijas piekrastes. Vienu dienu var pavadīt Daljanā, kas arī ir diezgan interesanta ekskursija. Protams, pastaigājiet (brauciet) pa krastmalu, redzēsiet velosipēdu nomu, to ir pietiekami daudz un ir īpašs veloceliņš. Apmeklējiet ostu, cietoksni, vakarā apskatiet dziedošo strūklaku šovu. Ekskursijas var iegādāties tikai ielu tūrisma aģentūrās, arī tādu ir diezgan daudz. "Valentīna", piemēram.
аватар borispolskiy
Rodas nav ieteicams. Pazaudēts laiks, piemēram, Pamukalle. Bet iesaku salas un bkhty ar Sediras (Kleopatras) salas apmeklējumu. Svētku sākumā noteikti nobaudiet hammam. Un, protams, pastaigas pa promenādi uz vecpilsētu un ostu.
аватар Vika284
Borispolskiy salas un līčus var saukt arī par zaudēto laiku, šī ir regulāra ekskursija ar vecu laivu, kurā ir daudz tūristu un tūristi ar bērniem, un arī šādu tūristu salā ir daudz.
Jebkura no piedāvātajām ekskursijām Rodas, Pamukalles, Daljanas un tās pašas salas ir interesantas un īpaši skaistas savā veidā, kurām tā ir laika izšķiešana un kam apskatīt brīnišķīgas pārsteidzošas vietas.
"Ceļošana nozīmē citu cilvēku maldīgo priekšstatu atmaskošanu par citām valstīm"
аватар borispolskiy
Vika 284 Protams, katrs izvēlas sev piemērotāko, vadoties pēc vecuma, prioritātēm, vaļaspriekiem un interesēm. Turklāt laika posms ierobežo daudzas vēlmes. Tātad Rodā un Pamukalla, kā man, ir vajadzīgas pāris dienas, lai izbaudītu visus šo vietu jaukumus. Es apmetos Sunprise, gandrīz Marmarisas centrā.Viesnīca ir šika, pludmale un jūra ir sūdi, kā visā pilsētā. Ja vien tuvāk Ičmeleram ūdens neatgādina īstu jūru. Tāpēc lidojumi uz Ičmeleru, salām un līčiem šo plaisu kompensēja.
аватар TanjaYad
Mums ļoti patika mūsu ekskursija pa Egejas jūras salām. Vairākas pieturas ar peldi gleznainās vietās. Varat arī doties uz Daljanu. Ja jums ir laiks un patīk tālsatiksmes ekskursijas, tad varat divas dienas apmeklēt Efesu un Pamukalla. Vakarā nav tik nogurdinoši, ja viesnīca nav tālu no travertīniem, var aizstaigāt līdz ezeram, ļoti skaists skats ar apgaismojumu. Bet kuram tas patīk.)))
аватар serglifarr
Labdien, pirmkārt, iesaku ekskursiju pa Egejas jūras salām. Neticamas ainavas un skaisti līči. Otrkārt, ja jums patīk ekstrēmi sporta veidi, tad raftings pa Dalamanas upi. Bet šajā gadījumā tas prasīs apmēram 3-3,5 stundas "izdzīvot" kalnu serpentīnus ar karstu turku pie stūres))), un tas ir + līdz adrenalīna devai asinīs)
Mēs noīrējām kabrioletu, lai labāk izpētītu apkārtni. Sajūtas nepārspējamas! Divu dienu laikā mēs izpētījām apkārtni kā iedzimtie.
Ja atpūšaties Ičmelerā, iesaku ekskursijas uz Arturčiku +90 530 065 07 97. Lēti, uzticami, jautri)))
novēlu jums panākumus)
Sergejs, Harkova.
аватар chajka2008
Atpūtās Reis Maris Hotel 3 *, ekskursijas tika veiktas netālu no viesnīcas netālu no Romas, Pasha.
аватар mazay.60
Paldies visiem par atbildēm, vēlos uzzināt, kur Marmarisā atrodas skatu laukumi, izņemot cietoksni?Kādiem pirkumiem labāk mainīt valūtu?
аватар serglifarr
Labākā vieta, kur apskatīt pilsētas panorāmu, ir pie ieejas Marmarisā. Jūs noteikti to nepalaidat garām)
Runājot par valūtu, es personīgi vienmēr esmu izmantojis liru. Šeit galvenais ir atrast apmainītāju ar atbilstošu maiņas kursu. Bankā ārzemniekam, cik zinu, nav iespēju mainīt valūtu, tikai valūtas maiņas punktos.
Tāpat neiesaku "uzvedību " pēc ceļojumu aģentu ieteikuma mainīt valūtu ceļā no lidostas. Kurss ir briesmīgs. Esiet pacietīgs un gaidiet civilizāciju)
Es novēlu jums labu atpūtu)
Galvenais noķert vilni ????
аватар chajka2008
nopērc kaut ko lielajā lielveikalā par dolāriem un pārējo prasi lirā. eiro mainīt nav izdevīgi.
аватар Vika284
mazay.60 viesnīcās un lielveikalos valūtu noteikti nemainiet, tiem ir zemāka likme, izņemot lielveikalā, ja pie viesnīcas nomainiet 10-20 $, lai būtu maiņa. Pilsētas centrā ir daudz valūtas maiņas punktu ar labu valūtas maiņas kursu.
аватар helena_fortuna
Ekskursija Daljana.
Kur gribi - tur un pasūti.
Marmarisā ir daudz tūrisma aģentūru.
аватар helena_fortuna
serglifarram ir spēja.
Mainīju apmainītājus 2018. gada jūlijā pilsētā, kur biju - neredzēju.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marmarisa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl