Jautājums o Marmarisa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1537 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Dosimies 3. augustā uz Marmarisu ar fortune 4 *. Kurš bija? Kurās viesnīcās parasti tiek izmitinātas?
Dosimies 3. augustā uz Marmarisu ar fortune 4 *. Kurš bija? Kurās viesnīcās parasti tiek izmitinātas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2020-07-314 gadā atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар innulya_on
UZ TUI
аватар ElenaAgelobseta
Ja ņemam vērā pašu Marmarisu, tad tur tiešām ir 3 cienīgas viesnīcas (ar savu pludmali, ar tiešām normālu all-inclusive sistēmu), bet par laimi tās ne tuvu nav izmitinātas šajās. meklējiet piemēru "mehtap hotel" faktiski lielāko daļu tipisko. (savas pludmales nav - tikai maksas, ēdiens, kā reiz reģistratūrā teica, - ja tikai nenomirst, kaut kāda izklaide, normāls ēdiens tikai bāros un kafejnīcās). Kūrorts jauniešiem, kuri vēlas vienkārši izklaidēties un nav svarīgi, kur dzīvot un ko ēst. Ar bērniem (īpaši ar mazajiem) tur vispār nav ko darīt !! Pati jūra Marmarisā ir netīra (es runāju kā snorkelētājs un šoferis). ja iespējams, nomainiet ekskursiju uz icmeler, turunc. Vienīgā priekšrocība ir dažu ekskursiju tuvums.
аватар kravcha11091975
Biju Ičmelerā, 40 minūtes lēnām pa pramenādi gāju uz Marmarisu. Ir velosipēdu noma.Marmarisā pludmales ir šauras un netīras. Daudzi pie mums ieradās ar mikroautobusiem vai ar velosipēdiem. Icmelerā liela bezmaksas pludmale ar sēnēm, salmu lietussargiem, jūs redzēsiet. Skaidra jūra un brīnišķīgs skats. Uz Turunc var aizbraukt ar laivu, tur arī ir skaisti, bet bites! Tā kā Pasiki ir kalnos. Tāpēc viņi peldas jūrā))) Bet Marmaris ateljē nav svarīgi, tas būs tikai nakšņošanai. Daudz veikalu, bāru utt. Vakarā fantāzijas šovs ir bez maksas. Cietoksnis pilsētā, ieejas maksa.
аватар Vika284
Saskaņā ar Fortuna 3 *, atveriet TUI vietni un izvēlieties 2-3 pirmās lētākās 3 * kategorijas viesnīcas Marmarisas reģionā, tās parasti atved Fortuna
Gadās, ka, ja Marmarisas reģiona Fortūna, tad viņi var ievest 3 * viesnīcas Marmarisā, Ičmelerā, Turuncā, Hisaronā un reģionā, kurā ielidošanas lidosta ir Dalamāna, 3 * viesnīcas Fethiye, Sarigerme, Oludeniz, Gocek.
аватар Vika284
Atvainojiet, saskaņā ar Fortuna 4 *, tieši tā pati shēma ir saraksts ar 2-3 pirmajām lētākajām 4 * viesnīcām, un tās var arī piegādāt uz jebkuru Marmarisas reģionu + reģioniem, kur ierašanās ir Dalamanas lidosta.
аватар Vika284
Ekskursijas, kas atšķiras no standarta
Pamukale, Efeza un īpaši populāra šajā reģionā Daljanas bruņurupuču sala un jūras Egejas jūras salas
Ir parādījies jauns, ne īpaši dārgs Saldas ezers - Turcijas Maldīvija
patstāvīgi varat doties uz pludmali Maiden's Spit Kizkumu Plaj, kur var brist pa jūru vairāk nekā 600 metrus no Marmarisas autoostas uz Orhaniye.
Uz Datcu var doties patstāvīgi, ļoti krāsaina pilsētiņa un grezna daba. No Datchi kursē prāmis uz Bodrumu, no rīta var doties uz Bodrumu, pastaigāties un vakarā atgriezties
Ir ekskursijas uz Fethiye un Oludeniz, tur var nokļūt arī saviem spēkiem. Ja tauriņu ieleja ir labāka ar ekskursiju
аватар Vika284
Ja izvēlaties 4 * Marmaris Icmeler
Uz Marmarisa un Icmeler Flamingo 4 robežas * tur jūra ir tīra, pirmā līnija ar savu pludmali

Sitelerā Poseidon 4 * ir arī 1. un tai ir sava pludmale, arī skaidra jūra
Marti La Perla 4* , L'Etoille 4*, Quadas 4* pirmajā līnijā ar savu pludmali Ičmelerā
Mazs mājīgs ļoti labs 3 * in Icmeler Marbas 3 * ir daudz labāks par budžeta 4 *. Pirmā līnija ar savu pludmali
аватар Vika284
Lai būtu skaidrs, kuras viesnīcas atrodas Fortuna 4 *
"viesnīca ne vairāk kā 3, wi-fi, problēma, 5-8 km līdz jūrai"
https://www.turpravda.ua/tr/marmaris/grand_panorama_hotel_seray_club-h32042-r347682.html
аватар lazy_person
Pēc Fortūnas domām, nevajadzētu gaidīt neko īpašu. Tā ir neparedzama darbība. Tā ir veiksme (Fortūna). Daudzas reizes esmu bijis Marmarisā un Ičmelerā. Marmarisā labāk palikt tālāk no centra (Siteler rajons / Siteler /). Icmeler ir labāks. Un ainava ir gleznaināka, un jūra ir tīrāka. Labākā vieta Ičmelerā ir Nirvana Beach.
аватар innulya_on
Paldies visiem par atsauksmēm. Bet par viesnīcām un ekskursijām nejautāju. Mani neinteresē 1,2 rindas. Mans jautājums ir šāds: kurš ar laimi lidoja no TUI uz Marmaris 4 *. Kurās viesnīcās viņi apmetas? Paldies!
аватар lazy_person
innulya_on
Maz ticams, ka kāds konkrēti atbildēs uz jūsu jautājumu. "Fortūna" - darbība. Pat TUI operators (ukrainis), manuprāt, arī neatbildēs. Tas būs skaidrs jau tur, uz vietas. Tagad ir grūti par to runāt. Vietnē lasu atsauksmes... daudzi atpūtnieki, kas ceļo uz konkrētām viesnīcām (4 ****, 5 *****), bieži vien tajās neiekļūst COVID-19 prasību dēļ viesnīcām.
аватар Vika284
1–2 dienas (un pat vairāk dienas) pirms izlidošanas TO, kas pārdod tādas ekskursijas kā Fortuna, Roulette, precīzi zina, kurā viesnīcā viņi reģistrējas.
gidu saraksti, kuri satiek tūristus, tiek doti tieši dienu iepriekš
Ja viesnīca Turcijā nav saņēmusi sertifikātu, tad tas nedarbojas un no tās nav nevienas rezervācijas labi zināmās rezervēšanas vietnēs un pašas viesnīcas vietnē.
Tagad ir negodīgi TO, kas pārdod ekskursijas uz viesnīcām, kas nedarbojas, un pēc tam izmitina tūristus jebkurā viesnīcā. Bet ir daudz gadījumu, kad viesnīca strādā un ar sertifikātiem viss ir kārtībā, un tūristiem, kuri iegādājās ekskursijas uz viesnīcu, stāsta, ka viesnīca nestrādā un viņi ir iekārtojušies citā viesnīcā.
аватар lazy_person
Šādā neparedzētā situācijā (nopērc vienu, dabū citu), bet tad, kad ļoti gribas doties atvaļinājumā uz jūru, droši vien nevajag ripināt lūpu. Ir jāiegādājas ekskursija uz vidējas klases viesnīcu, vēlams tādu, kas ir sertificēta COVID.
"Armas Labada viesnīca" (Camyuva)
"L'Oceanica Beach Resort Hotel 5*" (Camyuva)
"Armas Gul Beach Hotel" (Kemera)
"Club Marco Polo" (Camyuva)
"L'ANCORA BEACH HOTEL" (Kemera)
Ja viesnīcu izvēlēsies ļoti lēti vai pēc "Fortūnas" sistēmas, tās tiks iebāztas bedrē. Dārgākam un sertificētam variantam ir lielākas manevrēšanas iespējas.
аватар Elenka08
Parasti lētākie. Bet dažreiz viesnīca var nošaut un normas
аватар Vika284
Visas viesnīcas Turcijā ir dārgas vai lētas, luksusa un nogalināti 3 * var strādāt, ja ir sertifikāts, viesnīcas nestrādā bez sertifikāta
Tagad par cenām lētākā viesnīca no "vidējās klases" saraksta
Lancora no 770 eiro
Forruna 4* Marmaris viss no 586 eiro
Ja jūs patiešām vēlaties doties uz Marmarisu, tad tiešām labāk izvēlēties normālu labu 3 *, piemēram, Myra Hotel 573 eiro. Jā, viesnīcai nav savas pludmales, otrā līnija. Bet līdz jūrai 5-7 minūtes ar kājām. Bet viesnīcai saskaņā ar Fortune 4 * var arī nebūt savas pludmales vai pludmale atrodas 3-5 km attālumā
аватар Vika284
Var šaut tikai ārpus sezonas
Saskaņā ar Armas Gul Beach, kas maksā no 900 eiro, es izlasīju svaigu atsauksmi, kas tika ieteikta šeit citā pavedienā - izņemšana ir labāka pēc Fortune par 586 eiro nekā tādā G ... par 900
https://www.turpravda.ua/tr/kemer/Otium_Gul_Beach_Resort-h9312-r470406.html
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Marmarisa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl